Någon hatar mig och jag hatar min dator

God kväll på er!! Fredag idag, hur sköönt? Skoldagen var väl bra, ganska vanlig. Det blev tacos till lunch så det var jättegott :) Efter skolan var jag och mina kompisar en snabbis på stan. Fick med mig två saker som jag visar ikväll eller imorgon. När jag kom hem från skolan märkte jag att min skoldator fuckar totalt. Det går inte att sätta på den, eller det som händer är att lamporna lyser men skärmen startar inte. Sen börjar den låta typ som en högljudd fläkt och efter det dör den.
 
Jag orkar inte att datorn ska paja igen. Detta är tredje jävla gången, känns som någon (ev dataguden eller vettifan) hatar mig. Okej en av gångerna den gick sönder var inte så farlig det gick att fixa på typ tio minuter. Men gången innan det pajade hårdisken och allt på heela datron försvann. Jag hoppas verkligen, verkligen inte att det är hårdisken igen. Har massa bilder på den datorn som jag inte vill ska förvinna. Bland annat alla bilder från Gran Canaria, Stöten osvosv. En del finns ju kvar på kameran men i alla fall. Jag orkar intee :(
 
Jag kom hem från en musikal för lite mer än en timme sen. Jag, mamma och mormor var och såg Jesus Christ Superstar, ni vet den med Ola Salo? Jag hade inga förväntningar över huvud taget men den var väl bra. Lite svårt att hänga med dock eftersom dom inte pratar utan bara sjunger. Men jaja detta inlägget blev jättelångt så jag avslutar det nu.


Kommentarer till detta inlägget:

Tack för att du kommenterar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback