Framme i Tourqay

Heej på er! Vi är äntligen framme i Tourqay. Vi gick upp vid fyra på morgonen igår och åkte till Malmös flygplats. Där mötte vi upp en ledare och några andra elever för att sedan ta planet och mellanlanda i Stockholm. på Arlanda failade jag och Jennifer så grovt så det är fan pinsamt asså. Vi hade typ en och en halv timme fritt fär vi bland annat skulle äta. Det första som händer är att vi står och kollar i typ tio minuter på en karta och försöker lista ut vart vi är innan vi upptäcker att det står markerat med en röd plutt haha. Sen skulle vi till Max för att äta och då åkte vi ner en våning. dock var det den våningen som man hämtar ut sitt bagage ifrån innan man ska hem, alltså lämna flygplatsen. Så det är ganska svårt att komma tillbaka upp igen för det fanns bara en väg och den var jätteotydlig. Vi hittade i alla fall tillslut och efter vi ätit skulle vi gå till Gate 17. Dock hade vi på något sätt lyckats komma på fel sida av säkerhetskontrollerna och var alltså tvungna att gå igenom dom en gång till. Och våra boardingpass var ju redan blippade men det löse sig i alla fall. 
 
Sen kom vi i alla fall fram till London. Då åkte vi buss i fem timmar till Tourqay. Där hämtade vårt värdfamilj upp oss och körde oss till dom. Vi har fått en snäll familj så det känns bra. Vi bor dessutom med två andra svenskar som är jättesnälla :) 
Idag vid kvart i nio mötte vi upp alla ledare osv vid skolan. Sen gick vi en rundvandring för att visa oss runt i staden typ. dock var vi såå trötta så det enda jag ville var typ att sova haha. Men efter lunch piggnade vi till lite hehe. Sen var det dags för själva skolan. Vi fick en bra "klass" med ganska många svenskar så det känns bra. Dock failade jag och Jennifer igen när vi skulle gå hem från skolan. Det skulle ta ungefär 10 minuter men vi gick vilse så för oss tog det över en timme haha. Men nu ska jag gå och göra mig iordning, det är EF-disco ikväll. Så vi hörs mer imorgon, kram!
Fyra mobilbilder från resan hit, har inte fotat något idag. 


Kommentarer till detta inlägget:

Tack för att du kommenterar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback