Nya nagellack

Depend Rough Sparkle #2065 // Depend Rough Sparkle #2064


God morgon!!

God morgon bloggen!! Jag vaknade faktiskt vid kvart över 8 idag, sjukt tidigt jag vet. Sen dess har jag ätit frukost och suttit vid datan. Har inga planer för dagen. Funderar på att göra maränger och sen även måla naglarna. Sen åker jag nog ner till affären för att köpa godis också :) Jag har sett två nagellack också dom jag tror jag ska köpa :) Men aja jag ville bara uppdatera lite snabbt, kram!!


Äntligen fredag!!

God kväll bloggisen!! Idag är det äntligen fredag!! Hade världens fredags-känsla igår och sen var det bara torsdag haha. Fatta besvikelsen ;) Men nu är det i alla fall helg vilket är jätteskönt!! Skoldagen var väldigt bra faktiskt!! Hände inget speciellt direkt men det var kul på lektionerna. Jag älskar min klass hihi, så sjukt galen och rolig!! :) ♥
 
Senare ikväll ska vi över till våra grannar på lite fredagsmys och så, så det ska bli kul :) Känns som att vi bor lite halvt hos dom haha. Men det är roligt att ha bra relation med sina grannar ju, haha. Men det var allt jag ville säga nu, ha det bra, puss!!
Yilmaz poserar på bordet, fint haha ;) (bild tagen av Jennifer).


Sugar Crush

Tänkte tipsa om några jättefina nagellack från IsaDora. Det är Sugar Crush - seriern. Jag tycker alla är såå fina och det är så enkelt att bara ta på om man inte orkar göra något mönster :) Jag har tre stycken (två är från Depend dock, men det är samma sak). En turkos, en rosa och en röd-rosa. På bilderna har jag Isa Doras i nummer 120 Candy Crush.


Förlååt

Förlåt för att jag inte bloggade igår, och förlåt för min dåliga och tråkiga uppdatering över huvud taget. Jag har ingen inspiration och det känns som om jag sitter och pressar fram inlägg bara för att. Men det får vara så ett tag tills inspirationen kommer tillbaka, vilket blir ganska snart hoppas jag :)
 
Gårdagen var i alla fall väldigt bra. Vi hade bara lektioner till halv 12 och sen åkte hela klassen till en äng typ som hette Kampen. Där skulle man göra lite samarbetsövningar och så. Vi bestämda att hela klassen skulle bygga en pyramid i 3D av oss själva haha. Kan ju säga att det failade liite men jaja, det var jätteroligt i alla fall :D
På kvällen var jag, Jennifer och Lois på dans. Jennifer ville gå på en "provomgång" så jag och Lois följde med. Det var väl helt okej men dans är inte riktigt min grej hehe...
Men nu ska jag gå, så vi hörs!!
Haha fiin ;)


Sunset



Dagen

God kväll på er!! Dagen idag har varit väldigt bra faktiskt :) Skoldagen började med NO och sen idrott. Vi hade skitjobbigt styrkepass och springning, dessutom var det sjuukt varmt ute. Men det var skönt efter hehe. Annars var skoldagen vanlig, den avslutdes med två timmers slöjd vilket är lite segt, men det gick bra. Nu har vi kommit igång lite så det är roligare då :)
 
Efter skolan följde Jennifer och Lois med mig hem. Vi åt mellis, snackade och gick till Kvantum och köpte Ben and Jerry, mumma :) Vi provade en ny smak (alltså ny för oss) som hette Clever Cookies. Den var jättegod!! Inte min favorit men absolut god :) Dom ´åkte hem rut halv 7 och då åt jag kvällsmat och sen gick vi över till våra grannar för att koka kräftor och kolla på Idol. Det var mysigt!! Vi kom hem för kanske en halvtimme sen och jag ska snart fixa mig iordning för att sova och sen ska jag kolla lite på youtube och så, puss!!
Två bilder från idag.


Dagens outfit

Jeans - JC (crocker)
Kofta - USA (kommer inte igår vad affären hette)
T-shirt (under) - Gina tricot
Halsband (som inte syns knappt) - mittnamnhalsband.se
Armband - Östersjöfestivalen
 
Nu blev det lite mycket parenteser men jaja ;) 


Måndag

Hej allihopa!! Just nu är jag i skolan, vi har lunchrast :) Det var äcklig mat idag så jag är fortfarande lite hungrig haha, men jaja. Vi har bara två lektioner kvar så det är nice!!
Efter skolan har jag inga planer, ska bara sitta vid datan och chilla. Men nu börjar bilden så detta blev världens tråkigaste och kortaste inlägg, men vi hörs sen!!


Lite nytt

Igår när jag och Lois var på Grand så hade dom ju köpt ngellack och sånt som vi skulle använda. Och vi fick det som blev över :) (jag hade dock nästan allt så jag tog bara två saker). Sen köpte jag lite själv också, så jag tänkte visa det nu:
Nagellacksremover från Depend (liten size) - Maxi 28kr
Svart nagellack från Nordic Cap - Klippkungen 10kr 
Våtservetter - Maxi 24kr
Ansiktsmasker (som köpte jag för någon vecka sen men jag glömde visa) - Kicks 20kr/st


Sunday funday

God eftermiddag!! Idag är det söndag. Vet dock inte om jag tycker det är en direkt "funday" men jaja. Idag vaknade jag i alla fall runt halv 10 och sen dess har jag bara suttit vid datan. Roligt liv haha ;) Nejmen det blir en chilldag i mjukiskläder idag. Och det har jag inte emot hihi. Jag har även hittat lire grejer på internet som jag ska beställa när pappa kommer hem :) Men jag ville bara göra en snabb uppdatering så detta blir ett väldigt kort inlägg, kram!!


Busy day

God kväll på er!! Idag har jag haft saker att göra hela dagen. Som jag skrev på morgonen skulle jag och Lois till Grand och måla folks naglar. Jag kan säga att jag hade absolut inte förväntat mig att det skulle komma såå många!! Vi målade konstant i över fyra timmar med en paus för att äta lunch (som Sensus bjöd på, å det var snällt :)). Så det var hektiskt!! Men det var roligt, dock var man lite trött i handen efter den sista nageln haha ;)
 
Vid lite över fyra var vi tillbaka hos Annie och Lois och då satte vi oss bara i sängen och gjorde inget särskilt direkt, satt lite vid datan och så.
Vid sex åkte jag hem och då gick jag pappa och Kalle (resten av familjen är inte hemma) över till våra grannar och åt kvällsmat där. Sen var vi där under kvällen och kollade på film, käkade chips och godis och hade det allmänt mysigt :) Vi kom ganska nyligen hem och nu ska jag bara kolla lite på youtube, sen ska jag sova, god natt!!
Fyra mobilbilder från idag (förutom den första som är från igår när vi förberedde).


Sleepover!!

God morgon bloggen!! Förlåt för min dåliga uppdatering igår, men det blev heelt ändrade planer och jag följde med Annie och Lois hem. Jag och Lois höll på i över 3 timmer med att fixa en nagelgrej till idag (mer om det längre ner i inlägget). Vid nio på kvällen flyttade vi från deras pappa till mamma och åt kvällsmat som Annie hade fixat, tack haha ♥ Det blev revben med vitlöksbröd, mumma :) Sen kollade vi på film och åt godis och popcorn som jag och Lois hade köpt, mumma igen!! Vi halv 1 ungefär gick vi och la oss och jag somnade typ direkt haha.
 
Idag ska jag och Lois upp till Grand för att visa folk tips på att måla naglar och även hjälpa dom att måla. Eller jag tror det är det vi ska göra i alla fall haha. Det är Sensus som anordnar det så det är även massa andra grejer där, typ uppträdanden (tror jag) och så. Okej jag har inte så jättebra koll men jaja. Vi ska vara där vid 11 så vi måste åka snart, kram!!
Vi ska visa naglar stegvis, och här är två av bilderna :) (jätteslavrigt klippt på den sista men jag var trött när jag gjorde det för det var en av dom sista bilderna).


Skolan

God eftermiddag allihopa!! Just nu är jag i skolan och vi har SO. Vi håller på att fixa massa mail-grejer och sånt till datorn. Dock lyckades jag glömma lappen med mina inloggningsuppgifter och så hemma. Så jag kan inte göra det nu haha, klantigt. I alla fall så har typ alla problem så det är kaos här inne haha ;) Efter denna lektionen slutar vi och då ska jag bara hem. Har inga planer för dagen så länge det inte är sol ute för i så fall solar jag haha. Men jaja nu ska jag gå, puss!!
Jag och Kalle för kanske 6 år sen.


Curly



Nagelrutin

Här kommer inlägget om hur jag sköter mina naglar. De kanske blir lite långt men jaja ;)
 
Det första jag gör är att fila på själva nageln med en "buffer" (tror jag det heter) från H&M
. Den har fyra olika steg som man gör i ordning från 1-4 (nähä?). Detta gör att naglarna blir superlena och jämna!! Dock ska man inte göra det mer än en gång i månaden för gör man det för ofta kan naglarna bli svagare och det vill man ju inte haha :) Sen skrubbar jag av resterna med en nagelborste.
 
Sen tar jag en Cuticle remover från Scratch och applicerar på nagelbanden och låter verka i några minuter. Detta tar bort döda hudceller m.m. från nagelbanden vilket gör dom friskare (och friska nagelband leder till fina naglar). Detta gör jag ca 3 gånger i veckan.
 
Innan jag skrubbar av Cuticle Removern så trycker jag ner mina nagelband med en manikyrsticka från H&M, samt "drar" med tandpetaren längst nagelbanden för att dra bort rester osv.
 
När jag skrubbat av removern tar jag ett Nagelbands - och nagelrengörare från Depend. Även denna applicerar på nagelbanden och låter verka i 4 minuter. Sen skrubbar jag av naglarna igen. Det gör jag också ca 3 gånger i veckan.
 
Sen tar jag en nagelbandsolja från OPI som jag beställde på Ebay.com och applicerar på nagelbanden men även en bit in på fingertopparna. Denna återfuktar nagelbanden och fingertopparna sjukt bra efter första gången!! Denna låter jag bara torka in i huden så jag sköljer inte av den eller så. Detta gör jag 2 gånger per dag.
 
När nagelbandsoljan har torkat lite tar jag en Nagel - och nagelbandscreme från H&M och applicerar på nagelbandet, lite av fingertopparna och upp på hela nageln. Denna återfuktar också jättebra samt stärker naglarna lite. Det gör jag också 2 gånger per dag.
 
Efter det tar jag bara en handcreme från Kicks över hela händerna. Även det gör jag 2 gånger per dag.
 
Det sista jag gör är att applecera en nagelstärkare från Sally Hansen. Dock väntar jag en stund med detta så att naglarna inte är allt för kladdiga eller fettiga av krämerna osv. För annars fäster inte lacket lika bra. Detta gör jag 2-3 gånger i veckan ungefär.
 
Måste bara säga att dessa produkter gör verkligen skillnad!! Nagelbanden blir såå mycket finare och inte så torra, dessutom stärks naglarna och växer snabbare. Jag har upplevt stoor skillnad sen jag började med detta, vilket var lite mer än ett halvår sen (gjorde dock bara delar av det då för jag hade inte alla grejer innan). Innan det gjorde jag inget för att sköta om mina naglar och det märktes!!
 
Förlåt för jättelångt inlägg men jag hoppas ni orkade läsa i alla fall :)


2013-08-22

God kväll!! Skoldagen idag var väldigt bra faktiskt.Vi har bara två lektioner och två av dom är musik och idrott så det är en väldigt lugn dag :) Fast idrotten idag var jättejobbig för vi sprang och körde massa stafetter och sånt, dessutom var det jättevarmt. Så vi dog typ av svett haha ;) Vi fick även tillbaka våra skoldatorer så det var nice!!
 
Direkt när jag kom hem badade jag i poolen. Det var fortfarande jättevarmt ute så det var skönt :) Sen år jag fem stycken rostmackor och efter det gick jag ut och solade. Var såå nära på att somna om inte telefonen hade ringt och stört mig haha. Nu ska jag snart duscha och sen fixa mina naglar (inlägget om hur jag sköter dom kommer om alldeles strax). Kram!!
Arkivbild.


Svar

Svar:
Jag det kan jag absolut göra, fixar det imorgon :) Dagens outfit kan jag också börja göra, ibland i alla fall. Tack så mycket för tipsen, kram!!


Tråkigt inlägg

Nu känner jag på mig att detta kommer bli ett tråkigt inlägg där jag bara snackar om min dag. Det har varit så ett tag nu, så förlåt för det. Men jag har ingen inspiration och har inte fotat på "riktigt" på jättelänge. Så det är ju lite tråkigt, men inspirationen kommer tillbaka snart hoppas jag. Men under tiden får ni leva med lite halvtråkiga inlägg.
 
Idag var jag i alla fall i skolan som vanligt. Det hände inget speciellt, fick ytterligare lite information om olika grejer. Efter skolan har jag degat i soffan med datan i princip hela tiden hehe ;) Om en kvart börjar ju Idol så det ska jag kolla på :) Hoppas ni haft en bra dag finisar!!
Btw så får ni jättegärna komma med tips på vad jag kan blogga om :)


Tisdag

God kväll på er kära läsare!! Idag började skolan på riktigt med vanliga lektioner osv. Det är dock fortfarande väldigt chill och vi har inte direkt börjat jobba än. Efter skolan följde jag med Annie och Lois hem. Jag och Lois målade naglarna (dock råkade jag förstöra mitt så nu har jag tagit bort det), fikade lite, satt vid datan och lite annat :) Sen åt jag kvällsmat där. Annie gjorde hamburgare med bacon, mumma!!
 
När jag kom hem åt vi kräftor. Det var supergott, jag älskar kräftor!! För er som undra så har våra kompisars son (han är vuxen) varit och fiskat kräftor och fått över 1000 stycken!! Så vi köpte två kilo ungefär :)
Btw så fick jag en ny jättesöt nyckel av mamma idag haha ;) Tack mamma ♥
 
Två bilder från idag. Eller den första är egentligen från i söndags innan vi kokade kräftorna, men det kan vi strunta i okej ;)


Första skoldagen

Nu är första skoldagen i 9:an avklarad!! Det var en väldigt lugn dag. Vi började vid 10 och då fick vi lappar, vårt schema och massa information osv. Sen fick vi våra skåp, överskåp dessutom (tack gode gud haha). Vid 12 åt vi lunch och efter det hade vi en liten rundvandring eftersom dom precis har byggt om på skolan (eller ja, det blev precis klart). Vi har även fått ca 150 nya elever för en skola i närheten hade stängt igen så typ alla därifrån flyttades hit. Aja efter det så satt vi mest i klassrummet och snackade och så. Det var faktiskt väldigt kul att träffa alla igen. Sen fick vi glass och vid två slutade vi :)
 
När jag kom hem åt jag mellis, sen satt jag vid datan en stund och därefter gick jag ut på powerwalk. Och nu sitter jag återigen vid datan och kollar runt lite på youtube och så.
Förresten så börjar ju Idol ikväll, yeyy!! Saknade det förra året haha, så det ska bli jättekul. Auditionerna är ju typ det roligaste ;)
Men nu tvingade mamma mig att dammsuga så vi hörs sen!!
Mobilbild från idag.


Skola idag

God morgon allihopa!! Idag börjar jag ju skolan. Vi börjar kl. 10 så om ungefär en halvtimme. Jag har i alla fall precis gjort mig klar för dagen. Dock råkade jag klanta mig när jag skulle sminka mig så jag tappade concealerborsten (med concealer på) på tröjan och fick två überfina fläckar på ärmen. Så nu har jag dränkt dom i Vanish (produktplacering yesyes) och fick faktiskt bort nästan allt :) Men jaja, nu ska jag fixa i ordning det sista för Sofia kommer och 5 minuter och så cyklar vi tillsammans, puss!!


Kvällen

Kvällen igår blev jätterolig!! Vi åkte till våra kompisar vid sex ungefär. Då började vi med att dricka välkomstdrink (eller vad det nu var haha) och lite snacks till det. Sen vid sju var det förrätt. Det blev havskräftor, mumma :) Till huvudrätt åt vi lövbiff med stekt potatis, det var också jättegott!! Och till efterrätt åt vi barn pannkakstårta hehe ;) Resten av kvällen spelade vi ett familjespel som hette Sequens, vi spelade sex gånger sammarlagt haha. Men det var faktiskt väldigt roligt :) Vi hade även lite mys med chips, godis osv.
 
Vid lite över två tog vi en taxi hem. Och när vi kom hem gick jag direkt och la mig. Sen vaknade jag idag runt kl. 12. Vilket var väldigt dumt eftersom jag försökt vända på dygnet i flera dagar genom att ställa klockan på nio. Och nu så failar jag sista dagen haha.
På tal om det så börjar ju skolan imorgon. Känns som att detta lovet har gått otroligt fort!! Så jag är inte så jättetaggad på skola igen...
Men jaja, jag ska inte sitta och deppa över det, för jag kan ju inte göra något åt det i alla fall. Kram på er!!


God morgon!!

God morgon på er!! Igår kväll var vi ju som sagt hos vara kompisar och grillade tillsammans med en annan familj som vi också känner :) Vi grillade kalvkotletter med potatis och det var supergott!! Sen till efterrätt blev det Crème brûlée eller chokladpudding med grädde och hemmagjorda maränger. Jag valde chokladpuddingen och den var jättegod :) Sen satt vi ute på deras altan (som är såå mysig) och bara hade lite fredagsmys och så, myys!!
 
Ikväll ska vi hem till några andra kompisar och äta middag där. Även det ska bli väldigt roligt!! Vet dock varken när vi ska åka eller när vi kommer hem, men ganska sent brukar det bli när vi är hos dom hehe. Annars har jag inga planer för dagen, är ensam hemma till 5 ungefär så det är nice :) Kram!!
Har skitmycket bildbrist så ni får en bild från Egypten, vill tillbaka ♥


Shoppingen från idag

Örhängen (äkta silver) - Glitter 79kr
Body Lotion - Maxi 38kr
IsaDora Sugar Crush Nail polish #120 Candy Crush - Kicks 79kr
Nagellack från Aden Cosmetics - Klippkungen 10kr
 
Sen så beställde jag fyra stycken neon-nagellack för någon vecka sen, och dom kom idag. Och det är verkligen neonfärger, så jag är supernöjd!! (dom är ännu mer neoniga (?) i verkligheten).
Grön #03 // Rosa #13 // Orange #16 // Gul # 01 - Ebay 7kr/st


Grand Samarkand

Nu är jag hemma från Grand. Eller jag kom hem för ungefär en timme sen, men jaja. Vi hade i alla fall jätteroligt och jag fick med mig lite saker som jag visar senare :) Vi var även på Mac Donalds och jag testade den "nya" mc' flurryn med Marabou i. Det var supergod verkligen!!
 
Om en timme ska vi som sagt till våra kompisar och grilla. Så det blir nog ingen mer uppdatering idag (förutom inlägget om vad jag köpte). Men det var allt jag hade att säga nu så vi hörs!!
Bild från en annan gång vi var på Grand (har jättemycket bildbrist haha).


Grand idag!!

God morgon alla läsare!! Jag har precis fixat mig för dagen efter att ha varit ute och gått som vanligt. Så jag har varit uppe i ca två timmar faktiskt haha. I alla fall, vid halv ett ska jag ta bussen till Grand Samarkand med Jennifer och Lois. Vi ska bara strosa runt lite och så. Har hittat ett nagellack jag tror jag ska köpa, annars vet jag inget speciellt jag vill ha. Men de ska bli jättemysigt i alla fall :)
 
Klockan 6 ikväll ska vi till våra kompisar och äta kvällsmat där. Vi ska grilla, mumma!! Sen ska vi vara där och ha lite fredagsmys och så. Om jag fattade det rätt så kommer det en till familj också, så det blir roligt :) Så det var mina planer för dagen, kram!!


Namnhalsband

För några dagar sen beställde jag ett halsband från mittnamnhalsband.se. Jag valde ett vanligt silvrig med mitt namn på (nähä?) , jag tycker det är supergulligt och jag är jättenöjd :)


Flower nail art

Jag har nyss målat mina naglar, hittade denna designen på youtube och tyckte den var somrig och fin, så jag gjorde den :) Dock så är det mycket finare i verkligheten, det var svårt att få det att fastna på bild hehe.


God morgon!!

God morgon bloggen!! Igår var mina uppdatering inte den bästa. Men jag spenderade större delen av dagen ute i solen, såå härligt!! Jag lyckades dessutom få en del färg :) Sen på kvällen hade mamma och pappa tydligen bestämt att jag skulle göra maten, så jag gjorde vit fick i sås med potatis. Det blev gott, dock så glömde jag grädden i såsen men jaja ;)
 
Nu har jag precis ätit frukost, fattiga riddare igen haha. Men det är såå gott till frukost, mumma :) Snart ska jag dra ut på min dagliga powerwalk, ska bara smälta maten lite. Senare idag ska pappa och jag in till stan för att fixa ett legitimation  till mig, och lite annat sånt. Det är mina planer för dagen, sen blir det väl sitta vid datan och glo på youtube resten av dagen haha, datanörd i am ;) Eller om vädret tillåter det så kanske jag solar lite igen. Men jaja, det var allt för nuet, puss!!


14 augusti

Dagen idag började likadant som de andra senaste dagarna. Gick upp, gjorde fattiga riddare till frukost och drog sen ut på powerwalk. När jag kom tillbaka hem så gick jag och solade, dock är det inte jättevarmt ute, men när solen är framme så gör det inget :) Fast nu är den inte det, så därför gick jag in tänkte blogga lite snabbt.
 
Annars har jag inga planer för dagen. Ska ta och sola lite mer när solen kommer fram igen :) Vill få lite sista minuten-färg nu när sommarlovet snart är slut hehe ;) Men jaja, nu har jag inget mer att säga, kram!!


Kvällsinlägg

God kväll alla bloggisar!! Idag träffade jag ju som sagt mina kompisar. Vi började med att spela monopol, dock är det ett evighetsspel så vi körde inte klart hehe. Sen spelade vi Buzz, det var jättekul!! Vi hann även med att fika samt sitta och snacka i typ två timmar :) Det var mysigt, och vi hade jätteroligt!! Dom gick vid sex ungefär. Då åt jag kvällsmat så.
 
Nu har jag precis gjort mig klar för natten, kommer dock sitta uppe med datan ett tag till ;) Men som jag sa innan så håller jag på att försöka vända tillbaka dygnet, så det blir nog inte alltför sent. Men nu har jag inget mer att säga, ville bara uppdatera lite snabbt, vi hörs imorgon!!
Jag och Lois på IKEA för ett tag sen.


Dagens planer

Hej på er finisar!! Idag ställde jag klockan på nio för jag tänkte att jag skulle försöka vända tillbaka dygnet lite. Dock så gick det inte så bra för jag vaknade inte av att det ringde (vilket jag alltid brukar göra). Så istället vaknade jag 20 över tio och var arg på mig själv för att jag inte hade vaknat haha. Men jag började i alla fall dagen med att steka fattiga riddare till frukost, mumma :) Sen drog jag ut på en powerwalk igen, tänkte försöka göra det varje dag (får se hur det går haha).
 
Om en halvtimme ungefär så kommer mina vänner hit. Vi ska bara träffas och umgås lite och så. Vi har inte planerat något speciellt. Tyvärr så kunde inte Jennifer men det bli roligt ändå :) Så ja, det är det jag ska göra idag. Hoppas i alla fall ni får en bra dag kära läsare, puss!!


Slappdag

Idag har det varit en riktig slappdag. Jag har suttit vid datan, kollat på film städat mitt rum lite och lite annat sånt. Men jag har faktiskt varit ute på en powerwalk innan. Så liite annat än att slappa har jag gjort ;) Det har regnat nästan hela tiden så det är mysigt att bara vara inne.
 
Imorgon vill jag gärna träffa mina vänner. Ska messa dom snart :) Annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon heller, intressant liv jag har haha. Btw så börjar jag skolan igen om exakt en vecka. Fyfan, är inte taggad alls faktiskt. Detta lovet har gått alldeles för fort, vet inte varför men det bara känns så :( Men jaja, jag ska inte sitta och deppa över det nu, vi hörs!!


Sweet pink

Tidigare idag målade jag mina naglar, så nu tänkte jag visa bilder. Gjorde en väldigt enkel men söt design :)


Morning

God morgon!! (Ja, när det ör sommarlov är det morgon när klockan är 12). Dock så har jag varit uppe sen klockan 10, fast jag har inte gjort ett skit än så länge. Har inga speciella planer heller för den delen. Så detta inlägget kommer förmodligen bli bajstråkigt.  Jag sitter i alla fall och lyssnar på lite podcast just nu, jag älskar podcast hehe ;) Lyssnar dock bara på Clara Henrys och Simon Lussettis, men den är grym :)
Men jaa, det var allt. Detta inlägget sög, men vi hörs, kram!!


Lördag

God kväll sötnosar!! Idag var det tänkt att jag och mina kompisar skulle till Karl Oskar igen, men Annie och Lois kunde typ inte så det blev inte så :/ Istället blev det en mysdag hemma. Jag började med att beställa två saker på internet, så jag hoppas det inte tar allt för lång tid innan dom kommer hihi :) Sen har jag och pappa även hunnit skruva upp en hylla i mitt rum, över sängen för er som undrar.
 
Just nu har jag lite mini-hemmaspa. Har precis duschat, haft hårinpackning, ansiktsmask och filat fossingarna. Samt smörjt in mig med body butter. Och just nu håller jag på att fixa naglarna och äter godis haha :) Men det var allt jag hade att säga, vi hörs!!


Jennifer och Lois pratar med helium!!

Här har ni en liten video från igår. Enjoy, eller något ;)


Bilder från Karl Oskar igår

Alla är mobilbilder, några är tagna av Annie, några av mig.



Hemma från Karl Oskar!!

God kväll (eller det är egentligen morgon nu men jaja). Jag kom i alla fall hem från Karl Oskar för lite mer än en timme sen. Jag och mina kompisar hade verkligen superroligt!! :D Det första vi gjorde var att åka en Spiderman-karusell, haha. Sen gick vi runt lite vid alla borden och så. Vi åt även mat/kvällsmat på Mc hehe. Sen köpte Lois och Jennifer en heliumballong som dom åt upp (eller ja, dom svalde luften haha). Och ni vet ju vad som händer då ;) Jag har en video på det som kanske kommer upp imorgon (eller senare idag blir det ju faktiskt).
 
Vid 6-tiden blev vi lite trötta och gick hem till Annie och Lois. Då kollade vi på film (vilket ni såg i mitt förra inlägg). Fast innan det hann vi med lite mer karuseller och sånt. Sen gick vi ju tillbaka till festivalen för att kolla på Zara Larsson. Hon var verkligen helt GRYM, alla som säger att hon är dålig live kan slänga sig i väggen haha. Hon ägde!! :) Sen åkte jag och Jennifer världens hemskaste karusell. Booster hette den (googla om ni inte vet). Men fyfaan vad rolig den var!! Sen runt kl. 10 gick vi tillbaka till Annie och Lois och såg klart filmen, samt käkade massa popcorn hehe.
Det var min dag, nu ska jag snart sova, god natt!!
Vi vann varsitt gosedjur haha ;)


Karl Oskar

Hejsan!!
Just nu har vi tagit en liten paus från Karl Oskar och gått hem till Annie och Lois och satt på en film :) Men vi ska gå dit igen för att kolla på Zara, vilket ni redan visste hehe. Men jaja jag ville bara uppdatera lite, kram!!



Snabb uppdatering

Hej finisar!! Nu tänkte jag bara göra en snabb liten uppdatering. Som jag sa igår så börjar Karls Oskar-dagarna idag :) Jag ska ta bussen om ca 20 minuter för att möta upp mina vänner i stan. Vi kommer vara där hela dagen typ, för kl. 8 så uppträder Zara, och jag och Jennifer är larremannar (haha) så vi ska kolla på henne!!
 
Sen på kvällen ska vi hem till mig och sova här. Det är inte säkert att Jennfier kunde sova dock, men vi hoppas på det :) För imorgon ska vi dit igen, och troligtvis på söndag också. Så uppdateringen denna helgen kommer nog inte vara så bra. Men 1 inlägg om dagen ska jag försöka fixa. Men vi hörs, puss!!
 
En hund som var med och kollade på Max fotbollsmatch en gång. Känner den inte, för er som undrar.


Lite nytt

Här har ni bilder på det jag köpte idag:
Fotlänk - Ur&Penn 20kr
Rosa Nagellack 39kr (mycket finare i verkligheten) | Orange nagellack 10kr. | Båda från H&M.


Kvällsinlägg

God kväll!! Idag vid tre ungefär så åkte jag och mamma en snabb runda till stan. Köpte tre grejer som jag kommer visa senare. Vi tog även en fika på PM, mumma :) Vi var också på City Gross och handlade kräftor till ikväll. För då skulle vi ha lite kräftskiva med mammas kompis och hennes barn. Så det var som en liten tjejkväll eftersom bara jag och mamma var hemma i vår familj. Det var supermysigt och kräftor är ju typ det godaste som finns!! :)
 
Imorgon börjar Karl Oskar-dagarna. Jag ska dit med mina kompisar och sen ska vi sova över. Vi har inte bestämt var vi ska vara än, men det kommer vi väl på haha. Det ska i alla fall bli superroligt på Karl Oskar och dessutom uppträder Zara Larsson imorgon!! :D Men vi hörs, puss!!
Två halvfula mobilbilder från idag.


Pink roses



Gårdagen!!

God morgon bloggen!! Förlåt för att jag inte bloggade något igår. Tänkte blogga från mobilen men jag hade inte lust. Vi (jag, Jennifer och Sofia) var ju i alla fall i Annie och Lois sommarstuga över dagen. Vi har inte träffat Sofia på hela lovet så det var superroligt!! ♥ Det var jätteroligt att träffa er andra också men ni fattar haha ;)
Jag, Jennifer och Sofia tog i alla fall bussen kl. 11 på morgonen ungefär och kom fram ca halv 12. Vi började med att spela kubb haha.
 
Sen blev jag jättesugen på att ha "picknick" och köpa piggelin och sprite för att doppa piggelinen i haha. Så jag lyckades övertala Lois och Jennifer (okej, vi tvingade mest med Jennifer haha, sorryy) till affären medans Annie och Sofia plockade hallon och lite så. Det enda jobbiga var att det var 5km till själva  centrum och det var den närmaste affären. Så vi gick en mil i kokhett väder bara för det haha!! Men det var mysigt, förutom att mina converse håller på att bli lite försmå så jag fick två fina (host) blåsor på fötterna hehe. Vi hann även med att bada, sola, snacka och en massa skratt under middagen :D
 
Jag kom hem runt halv 10 på kvällen och då gick jag över till våra grannar där även våra andra grannar var (konstig mening det blev nu haha). Så vi satt där på deras altan och hade det allmänt mysigt :) Vid 12 ungefär så gick jag och pappa (som också var där) hem. Då satt jag vid datan en liten stund och sen gick jag och la mig.
 
Nu blev det ett jättelångt inlägg men jag hoppas det inte gjorde något.
Några mobilbilder från gårdagen.


Konad special nail polish

För några dagar sen beställde jag två nagellack till mitt stämpelkit från Konad. Och när jag kom hem hade dom kommit :) Jag beställde från konadnailart.com, frakten gick väldigt snabbt tycker jag då det skickades från Singapore.
Den vita (11ml) kostade 45kr och den röda (5ml) kostade 25kr.


Home sweet home

Nu är jag hemma igen!! Förlåt för att det inte blev någon uppdatering i sommarstugan igår. Men vi hade inte med pappas dator och som ni kanske vet så funkar inte mitt mobilnät där :/ Vi hade i alla fall det jättemysigt i stugan. Vädret bjöd på sol och värme och vi spenderade massa tid på bryggan där vi både badade och solade :) Det var superskönt i havet så det var härligt!!
 
Kommer dock inte vara hemma så länge. För imorgon bitti så åker jag, Jennifer och kanske Sofia till Annies och Lois stuga. Vi ska stanna där över dagen och sen tar vi bussen hem på kvällen. Jag kommer mobilblogga lite där och så. Och Jennifer när du ser detta så logga in på facebook!! Men det var det jag hade att säga nu, vi hörs!!


Släktfest!!

Idag hade vi ju som sagt släktfest. Vi firade ju mig, farmor och mormor. Dom kom vid tretiden, och då började vi med att äta en tårta som vår morbror Jens hade gjort. Den var supergod!! :) Sen så satt vi i soffan och hade mysigt och så. Vid fem kanske så åt vi kvällsmat, kött och potatis med massa andra tillbehör, mumma!! Jag fick även jättefina presenter av dom som jag är supernöjd över!! (kommer som sagt ett separat inlägg om det när jag fått alla presenter och så).
 
Imorgon ska vi till vår sommarstuga. Jag fick reda på det för bara en liten stund sen. Dock ska vi bara stanna där en natt. Men det ska bli mysigt, och jag hoppas på fint väder :) Jag kommer troligtvis blogga där från pappas macbook, men det kanske inte bli så bra uppdatering, men det förstår ni säkert, puss!!
 
Bilder från idag.
Vad tycker ni förresten om att jag börjat med fet stil i början av båda mina stycken? Har funderat på det några månader men jag har inte gjort det. Men typ alla som bloggar gör det känns det som, så kalla mig inte härmare nu haha ;)


God morgon!!

God morgon!!
Igår kväll var vi ju som sagt hos våra grannar. Det var några andra som vi känner där så vi hade lite "fest" typ haha. Nejmen vi hade superroligt och jag har lärt mig massa nya ord haha ;) Vi stannade där till 12 ungefär, sen gick vi hem.
 
Idag så kommer mormor, morfar, morbror Jens, Rambo (deras hund) och kanske farmor hit. Vi ska fira att mormor fyller 70 idag, farmor 85 (ja, mormor och farmor fyller samma dag) och att jag har fyllt 15. Så det ska bli jätteroligt!! :) Men nu ska jag gå och göra mig iordning för dagen, puss!!


Mysdag!!

Heejj!!
Som sagt så kom Johanna och hennes barn Nils, Elsa och Alva hit idag :) För er som undrar så är Nils 5 år och Elsa och Alva 2 år (dom är tvillingar). Det var supermysigt att träffa dom, jag älskar småbarn :) Dom stannade till två ungefär, och då gick jag ut och solade. Det är sjuukt varmt och soligt ute idag, me like hihi!! 
 
Ikväll ska jag och Kalle till våra grannar och vara där under kvällen, för resten av familjen ska till andra ställen haha. Men det ska bli mysigt :) Men jaja, nu har jag inget mer att säga så vi hörs!!
 
Tog typ inga bilder idag men ni kan få en på söta Alva.


Kvällen

God kväll!!
Idag har jag spenderat större delen av dagen ute i en solstol i trädgården, men även en del i poolen också :) Det har varit sjuukt varmt hela dagen och sol nästan hela tiden. Så jag har passat på att bättra på brännan en del, hihi!! Det var några få moln på förmiddagen men man blev nästan bara glad när solen gick i moln en stund, för då var det inte lika varmt haha. Men det är härligt med sommarväder!! :) Det ska förresten bli ännu varmare imorgon, årets varmaste dag så dom!! Herregud jag kommer dö av värme haha ;) 
 
Vid sjutiden kom några kompisar till familjen hit och vi åt skaldjurmiddag kan man kalla det. Det var två olika sorters musslor, tigerräkor och vanliga räkor, mumma!! Dom stannade till 10 ungefär, så det blev inte så jättesent. Men jag ska gå upp kl. nio imorgon eftersom Johanna och dom kommer hit, så det gjorde inte så mycket i alla fall :) Men nu ska jag gå, vi hörs imorgon!!
Ful mun, men jaja.


Nya nagellack

För någon timme sen var jag på Kvantum och handlade lite glass och så. Jag köpte även två nagellack som jag tänkte visa nu :)


God morgon!!

Morning!!
Jag vaknade för ca en timme sen. Sen dess har jag ätit frukost och suttit vid datan. Det ser ut att kunna bli jättefint väder idag så jag tror jag ska gå ut och sola senare :) Sen pratade la familia om att åka ner till stan lite snabbt, men vi får se. Annars har jag inget planerat för dagen, tar det som det kommer helt enkelt ;)
 
Imorgon kommer vår kompis Johanna hit med sina tre (små)barn. Ni som följt mig ett tag vet kanske vilka det är? Det ska i alla fall bli supermysigt och jätteroligt att träffa dom igen!! Dom bor i Stockholm så vi kan bara träffas ca 2 gånger per år...
Men nu ska jag dra ut och sola, kram!!


Superbra dag!!

God kväll!!
Dagen på Ronneby blev supermysig!! Vädret bjöd på sol och värme större delen av dagen, så det var roligt :) Vi badade en hel del och åkte vattenrutschkana m.m. Vi blev faktiskt fyra familjen istället för bara två, så det var kul, jag gillar när det är många hihi!! Vi stannade tills badet stängde och då åkte vår och en annan familj och år på en jättetrevlig restaurang med god mat :) Men jaa, det var väl allt jag hade att  säga, så det blev ett ganska kort inlägg, men ha det bra, vi hörs!!


Solar

Hej igen!!
vi kom fram till Ronneby för några timmar sen. Så nu ligger vi och solar och bada. Älska ❤ Men nu ska jag köpa glass, puss!


God morgon!!

God morgon bloggen!!
Just nu sitter jag och la familia i bilen på väg till Ronneby. Vi ska till det där badet igen :) Det ska vara väldigt fint väder där så det blir roligt!! Vi ska dit med två andra familjen också, so thats niice haha ;) Nu har jag inget mer att skriva så jag bjuder på en snygg bild som jag och Max tog nyss, haha.