Nyårsafton

Heej på er!! Idag är det nyårsafton!! Jag vakande vid 10 ungefär och sen dess har jag städat och fixat inför ikväll. Vi ska vara hemma hos oss i år. Vi kommer fira med tre andra familjer som vi firat med de senaste åren, så det blir jättekul!! :) Fast innan det så är hela Gran Canaria-gänget (alla kommer såklart inte dock, men det förstod ni kanske?) bjudna till Fagrabäcks gympasal där en som heter Anna ska hålla nått gympapass eller jag vetifan haha. Men vi ska åka nuuu så jag måste gå, puss och ha en jättebra dag!!


Ny pyjamas

Idag kom min pyjamas som jag beställde för några dagar sen. Jag köpte även ett par tofflor i torsdags så jag tänkte visa dom också nu :)
Morgontofflor - Lindex 149kr
Pyjamasbyxor - GinaTricot - 149kr
Pyjamaströja - GinaTricot


Jag 2013

Klippte ihop ett litet kollage med bilder på mig under 2013. En för varje månad. Lite kul att se hur mycket man förändras under bara ett år! Jämför bara januari och december med varandra så ser ni skillnaden haha.


Sista vanliga dagen

Ledsen för att jag inte bloggade igår. Jag har inget att skylla på, förutom att jag inte hade lust eller orkade. Vid halv tre kom som sagt Johanna hit med sina tvillingtjejer Alva och Elsa på två år. Såå sötaa!! Tyvärr så blev Alva sjuk så dom hann bara stanna i två timmar. Men vi hann träffas lite i alla fall :) Annars gjorde jag inget speciellt igår, slappade bara haha.
 
Idag är det sista vanliga dagen i år. Imorgon är det nyårsafton!!  Känns lite konstigt faktiskt, detta året har gått så otroligt fort!! Fast en grej jag inte förstår är varför alla gör en så stor grej av det nya året. Jag menar, hela livet blir ju inte annorlunda bara för att vi byter år? Så det blir inga nyårslöften för mig till nästa år. Hade aldrig klarat av att hålla dom ändå så det blir väl bäst så haha.
Bild från förra nyårsafton.


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer ikväll, övernattningen blev inte av. Jennifer mådde inte bra och det är inte lika kul när inte alla är med. Så det blev en hemmakväll med hamburgare och godis för mig. Imorgon kommer vår familjekompis Johanna hit med sina tre småbarn. Ni som följt mig ett tag vet vilka det är. Dom bor i Stockholm så vi kan inte träffas så ofta, så det ska bli jättekul!! :) Men jag ville bara ge er en kort uppdatering, kram!!


Christmas berries



Övernattning igen

Heej bloggisen!! Jag vaknade tjugo i ett idag, vilket inte kändes speciellt bra faktiskt. Visst skönt med sovmorgon men detta var lite föör länge. Fortsätter jag såhär så kommer det bli ett helvete när skolan börjar haha. Så jag får skärpa till mig lite. Jag somnade halv 3 på natten igår så det är inte så konstigt egentligen, men det kan inte fortsätta såhär haha.
 
Idag på eftermiddagen kommer mina kompisar hit. Dom ska sova över här så det blir jätteroligt! :) Vi ska väl inte göra något speciellt, typ det vi brukar haha. Men jag kanske inte uppdaterar så bra, men det får ni leva med. Kan ju blogga innan dom kommer :) Men jaja, vi hörs senare. Puss!!


Detaljer på julbordet



Sleepover

Heej på er!! Saknat mig? Haha skojar, men förlåt för dålig uppdatering, jag har verkligen inte hunnit. Igår vid 1-tiden åkte jag hem till Annie och Lois där Jennifer också var. Det var jättekul att träffas igen, vi har inte träffats sen vi fick jullov. Vi var på stan, satt och snackade, spelade Med ord, kollade på ph m.m. haha. På kvällen hände det en hel del saker så vi bestämde att jag och Jennifer skulle sova över där. Vi hade dock inga grejer med oss så vi improviserade lite haha. Men det var jättemysigt :)
 
Jag och Jennifer sov till 12 idag, efter det åt vi frukost och gjorde oss iordning för dagen. Sen kom Soffan också så det var jätteroligt!! Vi gick på stan (igen haha) för Soffan och Lois behövde hitta lite julklappar (dom har inte firat "alla sina jular" ännu haha). Efter det gjorde vi inte så mycket, alla var jättetrötta haha. Jag kom precis hem så det är därför jag inte har hunnit blogga. Men jag hoppas ni också haft en bra helg (okej det är inte helg ens men jaja), puss!!


Mina julklappar

1. Daniel Wellington-klocka - från mamma och pappa
2. Thomas Sabo-armband + en berlock - från mormor och morfar
3. Halsbandshängare - från morbror Jens
4. Örhängen (glömde ta kort på dom så jag ritade lite haha, mobba inte. Men det var silvriga små ringar typ) - från mormor och morfar
Bättre bild på klockan och armbandet ovanför.
1. 100kr - från mormor och morfar
2. 300kr från morbror Jens
3. 300kr - från farmor
4. 1000kr på mitt bankkort (har redan spenderat lite av det på dessa, och tänkte matcha de med denna) - från mamma och pappa
5. Biobiljett - från Britta (min och Lois "chef" när vi hade nagelkurs).  
1. Eos Lipbalm Honeysuckle honeydew - från mamma och pappa
2. Eos Lipbalm Summer fruit - från Max (lillebror)
3. Två nagellack från IsaDora - från Kalle (lillebror)
Abercrombie & Fitch hoodie (såå mjuk jag dör) - från mamma och pappa
1. Familjespel (fick det tillsammans med mina bröder) - från mamma och pappa.
2. Pocketbok - från mamma och pappa.
 
Det var mina julklappar. Tack så jättejättemycket allihopa, är såå nöjd med allt!! :)
 
UPDATE!! Visade inte det jag fick av mina kompisar, tänkte göra det i ett annat inlägg men jag orkar inte det. Men jag fick massa godis av allihopa, they know me so well haha :)


Bilder från julafton

Min blixt dog efter ett tag så vissa bilder har mormor tagit med sin kamera, bara så ni vet hehe.
Max fick en TV i julklapp, han var väldigt social resten av dagen haha.


Superbra Jul

God morgon!! Min julafton var superbra!! Vi vaknade vid 9 ungefär, då öppnade jag och syskonen varsin julklapp från mamma och pappa, samt det vi gan vill varandra. Efter det åt vi frukost och gjorde oss iordning för vid kl. 2 kom alla gästerna (släkten alltså). Vi började med att fika, och sen kollade vi på Kalle Anka :) Sen fick vi besök av två tomtar (aka våra två kusiner Johan och Ludde). Dom brukar alltid vara tomtar och dom är extremt roliga!! Den här gången var tomtefar dansk vilket slutade i många skrattanfall haha :)
 
Efter det åt vi julmat. Ska jag vara ärlig är det inte s mycket på julbordet som jag gillar, bara typ köttbullar, potatis, julmust och skinka ibland. Men jag vill ändå att vi ska ha julbord, annars blir det ingen riktig jul haha. Men det jag åt var jättegott i alla fall :) Efter maten öppnade vi resten av julklapparna. Jag fick jättemånga fina presenter (visar senare) och jag är supernöjd över allt!! :) Släkten stannade till tolv ungefär, så vi hann med att spela bordsfotboll, guitarhero, lite pingis osv. Så min jul var verkligen jättelyckad!! Hoppas ni också hade det bra finisar!!
Bild från igår, kommer fler snart.


Merry Christmas everyone!!



Christmas Balls #2



China nail art

Här är naglarna jag ska ha på julafton. Det är IsaDoras China Nail art-serie. Jag har två stycken därifrån och jag gillar båda jättemycket. Det är väldigt bra "pigment" och man behöver bara ta ett eller två (ibland) lager för att det ska bli lagom med glitter, vilket ä väldigt bra för att vara glitternagellack. Jag använde svart nagellack under men man kan ju välja vilken färg man vill, eller ha flera lager med glitter istället om man hellre vill det. Detta kanske inte är en direkt julig design men den passar superbra till klänningen jag ska ha på mig :)


En dag kvar

God eftermiddag på er!! Imorgon är det julafton!! Jag längtar såå mycket, jag älskar verkligen julen! Lite tråkigt som sagt att vi inte har någon snö, blir inte riktigt samma julfeeling då. Men jag har tillräckligt med julkänslor i alla fall, så jag ska inte klaga.
 
idag har jag inga speciella planer, vi håller på att städa osv inför imorgon eftersom vi ska ha gäster :) Jag har även målat naglarna jag ska ha imorgon, visar er senare. Jag har även storstädat mitt rum, dammtorkat, dammsugit, putsat skrivbordet osv. Så det är väldigt skönt haha. Men jaja, hoppas ni har en bra dag, kram!!


Lite mys till mitt rum

Innan idag var jag på Grand med mamma och Kalle. De letade julklappar och jag följde bara med, har som sagt köpt alla mina julklappar. Dock hittade jag en liten sak till mig själv. En ljusslinga att ha vid min säng, har velat ha det sjukt länge men inte tagit tag i det haha. Det blev i alla fall jättemysigt tycker jag :) Blev dock tvungen att offra ett kontaktuttag vilket ledde till att jag nu mer inte har något till min lampor vid sminkbordet.
 
Det är det dåliga med mitt rum, det finns bara ett enda kontaktuttag och jag har ändå ett ganska stort rum. Ni anar inte hur mycket förlängningssladdar och grenuttag jag har! Jag behöver liksom få plats med dataladdaren, mobilladdaren, sladden till CD-spelaren, skrivbordslampan, sminklamporna, ljusslingan (jag köpte idag), sänglampan och nu på julen en adventsstake i fönstret. Och allt detta ska få plats i ett uttag!? Omöjligt haha. Så jag ska prata med min morbror (han är elektriker) om han kan hjälpa mig att sätta in två nya eller något. För detta går inte längre haha. Men jaja, jag vet inte om ni bryr er om detta men jag kände för att klaga lite hehe. Puss på er!!
Skitdålig bild, men visst blev det mysigt? :)


Fjärde Advent

Heej på er!! Idag är det Fjärde Advent. Julafton om två dagar!! Jag har sagt det innan, men helt sjukt vad fort tiden går. Längtar supermycket till julafton, vi ska fira med (nästan) hela släkten och det kommer bli supermysigt :) Dock har vi ingen snö så det blir ingen vit jul i år. Om det nu inte skulle hinna komma snö på två dagar, tvivlar på det haha. Men jag ville mest uppdatera er lite, kram!!


Christmas Nails #2

Igår gjorde jag ännu en ny juldesign på mina naglar. Tyckte denna var väldigt gullig :)


God morgon

Första dagen på lovet idag!! Jagvaknade halv 11 ungefär. Sen dess har jag käkat frukost, och nu ska jag snart kolla på julkalendern. Senare idag ska jag göra ischoklad, har hittat ett jättebra recept där man inte använder kokosfett utan smör istället. Jag tycker det är mycket godare, koksfett känns lite kemikalieaktigt om ni fattar haha. Annars har jag inga planer för dagen, ska bara slappa nu och njuta av lovet :) Kram på er!!
Lycklig haha.


Selfies



Jullooov!!

Äntligen jullov!! Vi började skolan kl. 10 idag, så det var jätteskönt!! Först hade vi uppvisning i matsalen, det var modeshow och så var det några som sjöng. Alla var jätteduktiga så det var kul :) Efter det städade vi skåpen (vilket tog en jävla tid för mitt skåp såg ut som jagvetintevad, jag kaan inte hålla det fint haha) och sen fick vi våra betyg. Jag är nöjd över dom så det känns skönt.
 
När vi hade slutat delade jag och mina kompisar ut julklappar åt varandra. Det var jättemysigt och jag blev jätteglad för mina presenter! :) Vi slutade kl. 12 och sen dess har jag suttit vid datan och så. Men jaa, det var väll allt jag hade att säga just nu, Känns såå jääkla sköönt med jullov!! :D
Bild från idag, jag och mina kompisar hade tomteluvor på oss haha.


Christmas Nails

Målade dessa naglar för några dagar sen, gjorde en väldigt julig design vilket jag tycker passar jättebra just nu :)


Sista julklapparna

Hej bloggisen!! Idag slutade vi kl. 12 igen, lyxlyx :) Så efter skolan följde jag och Jennifer med Annie och Lois hem och lagade mat, hamburgare med pommes. Sen gick vi på stan i någon timme, jag inhandlade de sista julklapparna vilket känns såå skönt!! Har dock beställt några saker och det har inte kommit än, men jag tror och hoppas att det hinner komma innan jul.
 
När vi kom hem från stan åt jag kvällsmat, och efter det följde jag med min bror till affären för han skulle handla till en grej i skolan imorgon. Sen har jag slått in alla julklappar jag kan slå in, så nu är det också fixat :) morgon är sista "riktiga" skoldagen. Dock har ingen dag hela denna veckan varit normal haha. På fredag är det avslutning och sen får vi jullov!! :) Men jag hoppas ni också har haft en bra dag, kram!!


En vecka kvar

Dagen idag har varit jättebra!! Vi slutade kl. 12 så det var sjukt nice! Efter skolan åkte jag, Annie och Jennifer till Grand Samarkand och handlade lite julklappar, det var jättemysigt :) Eftersom vi åkte så pass tidigt så kom vi hem redan vid 4. Då åt jag mat och sen gjorde jag ischoklad. Det blev jättegott! Sen målade jag naglarna samt var lite barnvakt och vår granne. Nu sitter jag och kollar på youtube, efter det ska jag slå in lite julklappar och så.
 
Idag är det exakt en vecka kvar till julafton!! Helt sjukt vad tiden går fort. Men det ska bli jättekul, älskar ju som sagt julen :) Dessutom får vi jullov om 3 dagar vilket är såå skönt!! Denna veckan är jättechill för vi gör inte så mycket på lektionerna för betygen är redan satta och så. Men jaja hoppas ni också hade en bra dag finisar!!


Christmas tree



Julmarknaden

Heej bloggisen!! Gårdagen på kosta var jättebra :) Vi åkte runt kl. 2 och kom fram lite efter 3. Vi började med att fika lite, och sen delade vi upp oss så vi kunde köpa julklappar åt varandra. Jag hittade faktiskt en hel del så det känns jätteskönt!! När jag och Jennifer letade julklapp till Annie fick vi världens snilleblixt och skyndade som fan till en affär som vi ville till. Det slutade med att jag ramlade mitt framför ett bord där det stod två kvinnor, haha gaawd!!
 
När vi skulle hem så failade vi lite, för vi var klara vid 6 ungefär, men bussen gick inte hem förrän 20 i 8. Så vi gick runt lite i byn och hittade ett Coop där vi köpte kex och vatten och så satt vi där i typ en timme haha. Resten av tiden väntade vi i busskuren där vi körde lägerlekar (lol haha) och snackad och så. Så vi lyckades faktiskt fördriva tiden väldigt bra :)
 
Just nu är jag hos Annie och Lois. Jag och Lois ska snart gå och träffa Britta (vår ledare typ när vi hade nagelkurs för någon månad sen), för hon ville träffa oss. Skoldagen var väldigt chill, vi kollade på film på två lektioner och sen var den sista inställd :) Dock stannade jag kvar för att väna på Lois, men jaja. Hoppas ni har en fortsatt bra dag, puss!!
 
Bilder från igår.


Tredje Advent

God morgon!! Gårdagen blev jättelyckad!! När gästerna kom så började vi direkt med att göra julgodiset, vi gjorde massa olika sorter och det var jättegott :) Sen åt vi kvällsmat, kött med hasselbackspotatis, mumma. Efter det spelade vi lite spel, åt godiset, pratade och umgicks. Dom gick vid halv 3 på natten ungefär, sp då gick jag och la mig. Så det var en superlyckad kväll!!
 
Nu har jag precis vaknat och ska snart börja göra mig iordning för dagen. Idag ska jag och mina kompisar till Kosta på julmarkand. Det ska bli supermysigt och jag hoppas jag kanske hittar lite julklappar, har bara köpt en hittills och det är ju julafton om 9 dagar haha. Men nu ska jag börja göra mig klar, vi ska åka om ca 2 timmar, kram!!


Julfest

Heej bloggisen!! Jag har precis städat lite på mitt rum samt klätt julgranen, myys!! Vi ska ha jufest med våra kompisar idag. Det har varit tradition sen så länge jag kan minnas så det ska bli jätteroligt :) Vi ska då göra julgodis tillsammans, och sen äta och umgås och så. Dom kommer runt kl. 3 tror jag.
 
Jag kommer inte kunna blogga så mycket idag, jag vill ju liksom inte sätta mig vid datan när vi har jufest. Men för er blir det nog ingen skillnad, men tanke på hur dåligt jag har bloggat på senaste tiden haha. Förlåt verkligen, men jag ska som sagt försöka bättra mig. Kram!!
Bild från vår denna festen fast år 2007, haha.


Luciadagen

I'm alive!! Förlåt för jättedålig uppdatering. Jag har inget att skylla på förutom att jag inte hade lust. Jag har haft noll blogglust eller inspiration. Och jag vill inte känna att jag måste tvinga fram inlägg om ingenting bara för att.. Så jag tog en paus i två dagar, och måste säga att det var väldigt skönt!! Men nu är jag back on track igen :) Ska verkligen försöka uppdatera bättre, vi har ingenting kvar i skolan så jag måste inte slösa massa tid på att plugga längre. Vi gjorde sista provet i onsdags och ni anar inte hur skönt det känns!!
 
Idag är det ju Lucia, så vi började skoldagen med att kolla på vår skolas luciatåg. Det var jättefint och alla sjöng jättebra. Lektionen efter det åt vi lussebullar och festis samt kollade på Sunes Jul, skitroligt haha. På spanskan lyssnade vi på julmusik och åt pepperkakor, och på SO:n kollade vi på film, vi såg Monsters University och det var faktiskt väldigt bra, det är så mysigt att kolla på barnfilmer med klassen haha. Så denna skoldagen var väldigt chill för vi slutade dessutom tjugo över två :) Detta inlägget blev jättelångt så vi hörs senare, puss!!


This is love



Pluggeliplugg

Hej finisar!! Idag var Sofia tillbaka i skolan, men Annie och Lois är fortfarande sjuka, så krya igen ♥ I skolan hände inget speciellt, bara en helt vanlig dag. Efter skolan följde Jennifer med mig hem. Vi pluggade lite, t och snackade lite och så, myys :) När hon gick fortsatte jag med pluggandet. Vi har prov imorgon oh inlämmning, blää. Vet att jag klagar som fan på skolan just nu. Men det är väldigt mycket nu sista veckorna. Jag kommer förmodligen ha engelskaprov imorgon också för jag missade det när jag var sjuk. Men jag ska sluta klaga nu, vi hörs imorgon eller senare, puss!!


En dag med kameran

God kväller!! Dagen började med att jag fick veta att både Annie, Lois och Sofia var sjuka, kryaa allihopa ♥ Jag och Jennifer hade med oss kameran till skolan idag, våra klassföreståndare ville att vi skulle ta lite bilder på klassen som vi ska ha när vi slutar nian. Det var lite awkward i början men efter ett tag vande sig folk och blev väldigt avslappnade haha. Många tramsade och så, så det var kul :)
 
När jag kom hem från skolan har jag pluggat, vi har prov på onsdag. Plugga är verkligen det tråkigaste som finns. Jullovet skyynda haha!! Men på onsdag är sista riktiga provet så det är jätteskönt. Men jag hoppas ni haft en bra dag, puss!!
Massa bilder från idag, bästa klassen!


Ny header

Har precis gjort en ny header. Vet att det inte var så läng sen jag bytte men jag ville ha en lite mer vintrig, dessutom gillade jag inte min andra så mycket. Tycker denna var mycket finare och jag hoppas ni gillar den :)


Andra Advent

Idag är det Andra Advent. Det har snöat jättemycket idag!! Hoppas verkligen det stannar till julafton, så vi får en vit jul för en gångs skull haha. Idag har jag varit på stan med mamma och hennes kompisar samt hennes barn. Vi gick mest runt och tittade lite. Sen tog vi en fika på PM. Jag åt en jättegod citronmaräng med varm choklad, mumma :)
 
Nu sitter jag och myser med glögg och pepparkakor. Kalle och mamma bakade det igår. Nu börjar verkligen julkänslorna infinna sig!! Jag har inga planer för resten av dagen. Ska städa mitt rum, det är inte jättestökigt så det går snabbt. Men jag hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram!!


Månadens Fototips

Först vill jag bara säga att jag kommer börja ha fototips en gång i månaden istället för varje vecka. Jag har inte så mycket idéer helt enkelt. Så det kommer komma ett fototips första lördagen varje månad :)
 
Dagens tips kommer handla om horisontlinjen. Den ska vara rak! Det spelar ingen roll vad det är för bild, det ska alltid (finns undantag om man tex tagit en sned "egobild") vara rak. Personligen tycker jag det kan förstöra en hel bild om horisonten är sned. Här nedanför har ni ett exempel:
 
Om det nu är så att horisonten råkade bli sned i alla fall när du tog bilden så går det lätt att fixa i ett redigeringsprogram. Här visar jag hur man gör i Photoshop Elements 10:
1. Börja med att klicka på den två "rutorna" i verktygsfältet som bilden visar.
Dra sedan ett streck rakt över bilden i samma vinkel som horisonten är. Ni ser på bilden hur jag menar.
Nu har bilden rätats upp och horisonten blivit rak. Som ni ser gör det bilden sjukt mycket bättre!


Christmas Balls



Lördag

Good morning sunshines!! Jag mår mycket bättre idag, känner mig nästan helt frisk :) Men jag ska vara hemma och vila idag, kanske kolla på film och så. Så det blir en lugn dag idag. Skulle egentligen åkt på julmarkand med mina vänner men eftersom jag har haft feber i fyra dagar så kändes det lite dumt, så vi tar den nästa lördag istället :) Men det var väl typ allt jag hade att säga, detta blev ett jättetråkigt inlägg. Jag hoppas ni får en bra dag, kram!!


Wishlist

 


❄Winter nails❄

Målade mina naglar för några dagar sen. Gjorde en vintrig design och jag tänkte visa er nu :)


Feeling better

God morgon på er!! Idag mår jag mycket bättre. Febern har gått ner en del och huvudvärken och halsontet har nästan försvunnit helt :) Det är bara den jäkla förkylningen kvar, men det får jag leva med. Jag är hemma idag också, så jag ska nog ta och sätta på en film eller något senare :)
 
I natt snöade det jättemycket!! Älskar snö, det är så mysigt och det lyser liksom upp att det gråa haha :) Dock blåser det väldigt mycket med tanke på stormen Sven, så snön la sig inte sådär fint och jämt som den brukar, men det är fint i alla fall. Nu börjar julkänslorna komma på riktigt, ååh vad jag längtar!!
Två jättedåliga bilder jag tog lite snabbt genom fönstret bara för att visa er snön haha.


Sjuk, igen :(

God morgon!! Ledsen för dålig uppdatering, men jag har gått och blivit sjuk, igen. Jag fattar inte grejen, det var ju mindre än en månad sen jag var sjuk senast. Nu ligger jag med feber, huvudvärk, ont i halsen och världens förkylning :( Ååh detta suger. Men vad ska man göra? Dessutom blir jag alltid sjuk när vi ska göra roliga saker, som idag så hade jag och mina vänner planerat att göra en jättekul grej i skolan, men nu missar jag det :(
 
Igår orkade jag inte blogga, jag var hemma från skolan och tillbringade hela dagen i soffan. Somnade kl. halv fem och sov i över tre timmar... Inte så smart dock för jag vaknade tre på morgonen idag och kunde inte sova. Men tillslut somnade jag i alla fall och vaknade för ca två timmar sen. Men det var allt jag hade att säga, kam på er!!
Är långt ifrån sådär glad just nu..


Bath and Body Works

Igår fick jag en jättefin present från Jennifer som hon köpte i USA. Det är fem stycken handspritar från Bath and Body Works. Alla luktar såå gott och jag är jätteglad :) Så tack så mycket bätavän ♥


Klassdag ♥

Hej på er!! Idag hade vi en klassdag eller vad man ska kalla det. Per och Sandra (våra klassföreståndare) tyckte att vi skulle "binda ihop" klassen, för det har varit lite problem den sista tiden, det har hänt mycket och så. Så de tyckte att vi skulle behöva en dag med klassen som inte var i skolan.
 
Så vi åkte till bowlinghallen tillsammans, sen gick vi på en restaurang som hette Excelle och åt lunch. Det var jätteroligt!! :) Dom flesta sög på bowlingen och alla skrattade åt varandra, på ett snällt sätt. Ååh jag älskar vår klass, man kan göra vad som helst utan att någon tycker att man är konstig, och alla är liksom en grupp och den är bara bäst ♥ Så detta var en superrolig dag med klassen, helt klart bättre än skola!!
Bilder från idag.


God morgon!!

God morgon bloggisen!! Just nu sitter jag i skolan och har SO. Jag och mina kompisar gör en inlämningsuppgift och nazismen. Jag är klar med min del så jag sitter mest och gör ingenting. För jag kan inte hjälpa dom andra heller för dom skriver sina egna åsikter för det skulle man ha med. Efter detta har i Engelska och sen lunch :)
 
Efter skolan ska jag på läxhjälp och sen hem och fortsätta plugga. Vi har kemiprov imorgon och det handlar om periodiska systemet. Jag orkar inte, känns ärligt helt meningslöst att lära sig det. Vad kommer vi har för nytta av det i framtiden? Aja det finns väl förmodligen någon anledning men den kommer jag aldrig fatta haha.


Julskyltning

Hej igen finisar!! Idag var ju som sagt jag och mina kompisar på julskyltning. Det var supermysigt!! Vi gick mest runt och tittade, tog några lotter samt fikade på Askelyckan, myys :) Efter det gick vi hem till Annie och Lois där vi fikade lite mer, drack glögg, snackade och spelade lit spel. Sen fick alla tag i varsin penna/mascara/eyeliner så det blev lite krig haha. Jag kände att jag och Jennifer förlorade jävligt stort haha!!
 
Innan jag åkte på julskyltning bakade jag och mamma lussekatter. Dom blev jättegoda, men fula som fan om jag ska vara ärlig haha. Ser mest ut som tjocka korvar med klumpar på varje sida haha, jag vet inte vad som hände men som svällde upp som fan så den fina formen försvann haha. Men som sagt, goda blev dom :)
Bilden har jag snott av Jennifer, snygga vi blev haha.


Första Advent

God morgon!! Idag är det första december!! Och första Advent, lite kul att de är på samma dag. Jag vaknade i alla fall id halv nio idag, hade ställt klockan för att kunna kolla på julkalendern. Tänkte ge den en chans, det är ju så mysigt :)Idag ska jag och mina kompisar på julskyltning, så det blir jättemysigt!! Maxa julfeelingen haha!! Vi har inte bestämt när vi ska träffas men vi får se.
 
Förlåt förresten att jag inte bloggade igår, men jag hade verkligen ingen tid. Vid 12 ungefär cyklade jag hem till Annie och Lois för att baka med Lois. De skulle på en adventsbasar och sälja det vi bakade. Vi hade sjukt bråttom för vi skulle göra tre olika kakor på alldeles för lite tid. Men det löste sig haha :) När jag kom hem hade vi gäster, dock bara vuxna men i alla fall. Sen tog jag lite självporträtt och efter det var jag sjukt trött så jag gick och satte mig vid datan i sängen och sen somnade jag.
Men jag hoppas ni får en superbra första december och advent, så hörs vi sen!!