Nytt från idag

Här har ni bilder på det jag köpte uppe på Grand idag:
Nivea lip butter - Maxi 29kr
Ansiktsmask - Kicks 20kr
Pincett - Maxi 20kr


Grand Samarkand!!

Hej igen!!
Jag kom hem från Grand för ca två timmar sen. Jag och Jennifer träffades där halv fyra och sen gick vi runt i affärer och så (nähä?). Sen snackade vi en del också eftersom vi har träffats typ en eller två gånger på hela lovet!! Inte okej :( Men vi hade i alla fall jätteroligt och jag köpte tre grejer som jag ska visa snart.
 
Sen jag kom hem har jag ätit en macka, samt spelat Sims med vår granne och hennes kompis. Dom ville det och jag hade ett svagt ögonblick (haha poet) så jag gick med på det. Även om Sims kanske inte är det roligaste jag vet ;) Dom gick i alla fall precis hem, så nu är jag back on the dator (fin swengelska yesyes) haha. Nejmen jag ska gå nu, innan detta blir allt för flummigt, puss!!


Sista juli

Hejsan!!
Idag är det sista dagen i juli. Imorgon börjar augusti. Känns inte så jäkla kul faktiskt. Om 3 veckor börjar skolan igen. Helt sjukt vad detta lovet hat gått fort!! Augusti kommer dock bli en roligt månad hoppas jag, för jag och mina vänner har planerat en väldigt rolig sak (inget jättespeciellt men ändå), så det kommer bli super!! :)
 
Dagens planer är i alla fall att åka upp till Grand och möta Jennifer. Där ska vi strosa runt lite och så. Har lite småsaker jag vill köpa så det blir roligt :) Men nu ska jag gå och äta pannkakor (mumma) så vi hörs!!
Mobilbild.


Summer



God morgon!!

God morgon!!
Jag vaknade för lite mindre än en timme sen, sen dess har jag pratat lite med Lois i telefon (som är i Ystad och kommer hem på lördag), vi måste träffas snart!! Jag har även hunnit med att äta frukost och ska snart börja glo lite på youtube som vanligt ;)
 
Vädret är ganska dåligt idag, regn och massa moln. Så det känns helt okej att sitta inne och kolla film hela dagen haha!! Men jaa, jag ville bara uppdatera lite snabbt, vi hörs senare under dagen!!
Closeup hehe.


Golden zebra

Här har ni bilder på naglarna jag målade innan. Jag blev faktiskt väldigt nöjd, förutom att jag höll stämplen (jag använde mitt stämpelkit från Konad) exakt likadant på lång- och ringfingret, så mönstrena blev likadana.


Måndag

iHola españolas!
Hihi Anna goes spanjor. Haha nejen españolas är väl inte ens ett spanskt ord, eller? Så vet jag inte ens det, jag läser ju fan spanska i skolan haha.
Nu blev det lite flummigt här i början ;) Men i alla fall, jag vaknade vid 10 idag, då bäddade jag sängen (ordentlig eller vad?) och sen käkade jag frulle. Efter det satt jag vid datan och kollade lite bloggar och så. Jag har även målat mina naglar så jag ska visa bilder snart :)
 
Ikväll ska vi hem till våra grannar på "grillparty" som mamma kallade det ;) Vilket innebär att vi ska vara där och grilla och ha det allmänt trevligt :) Vi kanske badar lite i poolen också, dock är det inte så jättefint väder men i alla fall. Jaja, nu ska jag gå och äta innan jag hungrar ihjäl haha, vi hörs!!
Ledsen för skitflummigt inlägg, men jag är trött typ haha ;)


Bullerby Cup



Hemkommen

Heeej datorn, jag har saknat diig!!
Haha nejmen nu är jag hemma i alla fall. Vi kom hem runt 4 men jag har inte bloggat förrän nu, jag har haft fullt upp med att kolla på youtube-videos jag missat haha ;) Vid 6 ungefär så åkte jag och pappa och köpte pizza (kebab till mig) och sen åt vi det, mumma!! Just nu sitter jag och redigerar massa bilder från cupen som vi ska skicka till någon som skulle lägga upp dom på Sandsbro AIK:s hemsida :) Några kommer upp på bloggisen också.
 
Jag har faktiskt haft fem väldigt mysiga och roliga dagar!! Det är roligt att kolla på när som spelar, och sen på kvällarna så umgås vi med massa andra familjer och sånt mysigt. I lördags så satt vi mins 25 personer inklämda i ett kök som var typ hälften så stort som mitt rum haha!! Där satt vi och år chips, drack läsk och pratade/skrattade haha ;) Det är var dock mest vuxna med några barn i alla fall. Aja, vi hörs, puss!!


Restaurang

Heej!!
Just ni sitter vi återigen på en restaurang och äter (no shit). Det är en restaurang som bara har ekologisk och närproducerad mat. Alla (dvs ca 20st) åt pizza utom jag, som åt lasange, mumma!! 
 
Innan det var vi på stranden och badade, mysigt :) Sen har vi ju såklart kollat när killarna spelar fotboll också. Det var sjuukt varmt precis när dom spelade, så alla gick runt och svettades haha!! Vi hörs, puss ❤
 


Update

Tjena!!
Just nu sitter vi på en restaurang och öre lunch, jag åt lasange och det var gott!! Max lag spelade en match vid 12 och den vann dom med 4-1, så nu är dom klara för A-slutspel :) Det andra Samdsbrolaget ska spela match nu vid halv tre, så vi ska tillbaka dit och kolla sen. 
Men jaja, jag ville bara uppdatera lite snabbt, puss!!
 


Stranden

Hej på er!!
Just nu ligger vi på stranden och badar och sola, myys!! Det är superfint väder, jag dör av värme snart haha ;) Nejmen jag har nyss badat så det ska nog gå bra hehe. 
 
Innan vi åkte hit så kollade vi när Max fotbollslag spelade. Dom hade två matcher och vann båda två :) Så det var roligt!! Förresten så har jag använt upp min surf för denna månaden, dock kan jag fortfarande surfa, bara att det får lite trögt. Så om det blir lite sämre uppdatering så vet ni varför. Kram!!
Arkivbild, det gick inte att ladda upp nya.
 


Framme

Hejsan!!
Vi kom fram till Vimmerby för kanske två timmar sen eller något sånt. Spendera har vi packat upp lite, samt ätit lite korv. Nu sitter vi tillsammans med en annan familj i TV stugan eller vad man ska kalla det och kollar på dam EM, Sverige mot Tyskland. Men jaja, vi hörs!!



Heej bloggen!!

Hejsan!!
Idag fyller jag som sagt 15 år, yeyyey!! Jag blkev firad på sängen vid halv 10 på morgonen, då fick jag mina presenter och så. Jag fick jättefina saker och jag är supernöjd!! (Jag kommer visa allt i ett separat inlägg när jag haft kalas för släkten och så). Sen vid 11 kom farmor hit, så då fick jag en jättebra present av henne med!! Vi fikade i alla fall tårta och hade det mysigt, farmor åkte precis hem.
 
Ikväll ska vi åka till Vimmerby för Max ska spela Bullerby Cup där. Så vi ska vara där i fyra nätter och kolla och så. Så jag hoppas det blir roligt :) Kommer ta med mig kameran så ni får troligtvis bilder när jag kommer hem. Under tiden vi är där får ni nöja er med mobilinlägg, för jag orkar inte tidsinställa något. Ha det fint!!


It's my birthday todaayy!!



God kväll!!

Hej igen finisar!!
Dagen idag har som ni säkert såg innan spenderats ute i solen och i poolen. Det har varit sol heeela långa dagen och den har fortfarande inte gått i moln :) Så idag har jag bättrat på brännan lite hihi. Just nu sitter jag i alla fall och äter lite popcorn, ostbågar och choklad, samtidigt som jag bloggar och redigerar bilder, myys!!
 
Imorgon fyller jag 15 år!! :D Ska bli jätteroligt, det är ju alltid roligt att fylla år. På tal om det så fick jag ett jättefint grattis-kort av min gammelfaster June idag, taack ♥ Nejmen jag ville bara skriva ett litet kvällsinlägg, vi hörs imorgon!!


At the moment

God förmiddag!!

Just nu ligger jag ute i trädgården och solar, vädret är såå fint :) Jag bar nyss och badade i poolen, annars skulle jag ha dött av värme haha.  Jag bloggar från mobilen om ni inte förstod det. Men nu ska jag fortsätta sola, vi hörs!!
 


Souvenir från Tanzania

Som ni säker vet så har Annie och Lois ganska nyligen varit i Tanzania. Och idag fick jag en jättefin souvenir av Lois (vi ska få Annies någon gång när Sofia också är med, för min, Sofias och Jennifers hörde typ ihop). Det är två stycken bokstöd som är handtäljda av Tanzanianer, fina va? Tack så jättemycket Lois ♥


En dag med kompisarna

Hej på er!!
Idag har jag tillbringat dagen hos Annie och Lois. Jennifer var också med denna gången :) Har inte träffat henne sen skolavslutningen så det var roligt!! Vi gick först en snabbis på stan, jag köpte bara en glass hehe. Sen satt vi och snackade och lite så. Grejen är att vi oftast  inte gör så mycket när vi träffas, så det finns inte så mycket att säga ;) Men vi hade roligt i alla fall!!
 
Imorgon ska jag troligtvis träffa dom igen. Vi tänkte åka till Grand fast jag tror inte jag vill det. Det ska bli jättefint väder så jag vill helst inte vara inne hela dagen. Men vi får se helt enkelt. Ha det bra, kram!!


Jordgubbar och hallon



Love summer

God kväll!!
Leden att jag inte har bloggat något innan idag, men jag har gjort annat. Det är såå fint väder idag. 30 grader (observera att vår termometer är i skuggan) och strålande sol hela långa dagen!! Så jag vill inte sitta inne och blogga då, som ni säkert förstår.
 
Idag har jag i alla fall träffat Annie och Lois. Dom kom hit vid 12 ungefär, och vi började med att bada i poolen och sola lite. Supermysigt :) Sen fikade vi lite, målade naglarna och bara chillade. Jag ska troligtvis träffa dom imorgon igen, och då kan förhoppningsvis Jennifer också :) Nejmen jag ville bara uppdatera lite, puss!!


New in

När vi var på Östersjöfestivalen så köpte jag tre grejer, sen var vi på Citygross och då köpte jag två grejer till. Så jag tänkte visa det nu :)
Sally Hansen nail growth - Festivalen 40 kr (ord. pris 125kr).
Sally Hansen nail strenghtener - Festivalen 40kr (ord. pris 125kr).
Handgjort armband - Festivalen 70kr
Dushcreme - Citygross 25kr
Bomullspads - Citygross 10kr


Hemma!!

God kväll bloggisen!!
Nu har vi kommit hem från sommarstugan, så nu kan jag blogga igen :) Jag hoppas ni tyckte det var okej med tidsinställda inlägg, även om jag bara hann med två stycken. När vi kom hem såg vi i alla fall att det hade kommit massa jordgubbar och hallon i vårt trädgårdsland eller vad man ska kalla det. Så vi har precis ätit det tillsammans med glass, mumma!!
 
Imorgon hoppas jag att jag kan träffa mina vänner. Det var inte säkert att alla kunde men vi ska höras mer imorgon. Åå jag saknar dom ♥ Aja, nu har jag inte mycket mer att säga, vi hörs puss!!
Hallonen, och jordgubbarna i vår trädgård :)


11 snabba

Jag tycker min näsa är ful i profil, speciellt när jag ler. Den pekar neråt typ haha.
Jag ÄLSKAR att resa, typ det bästa som finns!!
Jag tycker inte om ägg.
Jag sjunger i princip hela tiden.
Jag sover ALLTID med två kuddar.
Jag snoozar min väckarklocka 6 gånger varje morgon (på skoldagar).
Jag föredrar ljusa färger framför mörka.
Jag älskar nästan alla skaldjur, speciellt kräftor.
Tråkigaste lektionen är matte.
Jag brukar prata för mig själv när jag är ute och går ensam i mörkret hahaha.
Jag hatar när det är klumpar i sylten.
Resa ♥


Tramsbilder med Annie och Lois

Vi bjuder på dom haha ;)


Gårdagen

God morgon!!
Gårdagen på Öland var superrolig!! :D vi kom dit vid 11 ungefär, då la vi oss på stranden och solade och badade. Det fanns både en pool och en strand. Vi hade superbra väder hela dagen, 27 grader och strålande sol!! :) Det fanns även ett bord där man fick gratis popcorn, sen åt vi glass osv.
 
På kvällen grillade vi som sagt med våra kompisar, det var gott. Sen grillade alla barn marshmallows, mysigt!! Efter det spelade vi minigolf och så, sen åkte vi hem. Eller till stugan åkte vi ju. 
Nu sitter vi i bil på väg till Östersjögestivalen, men mer om det en annan gång, kram!!
 
Några mobilbilder från igår:
 


Framme på Öland

Älska ❤



Nytt från idag

Rosa glitternagellack - GinaTricot 39kr
Tunn stickat tröja - H&M 99kr


God kväll!!

Hej igen finisar!!
Jag kom hem från Annie och Lois vid 6 ungefär, då åt jag kvällsmat och så. Nu sitter jag återigen vid datan och kollar youtube och lite sånt. Snart ska jag packa tills imorgon, sen ska jag fixa några tidsinställda inlägg till när vi är borta (imorgon kommer jag att uppdatera med mobilen, men till dom andra dagarna). Jag ska även hinna med att duscha och helst måla naglarna. Nu blev det lite mycket att göra haha ;)
Men jaja, jag ville bara göra ett litet kvällsinlägg, puss!!
En av alla bilderna från Annie och Lois stuga. Kommer visa massa fler bilder, men dom kommer i ett av dom tidsinställda inläggen.


17 juli

iHola!
Just nu sitter jag hemma hos Annie och Lois, jg bloggar från Lois data. Vi har precis kommit hem från en runda på stan. Det var mysigt :) Jag hittde en tröja, ett nagellack och ballonger som jag ska ha till några foton hehe. Sen tog vi en glass okså, mumma!! Vi povade även en ny Fanta-smak, mango och passionsfrukt, den var god :)
 
Det är såå fint väer idag!! Så jag började dagen med att sola nån timme, innan jg åkte till Anie och Lois. Just det, imorgon åkr jag oh la familia till Öland för att träffa våra kompisar som campar där i 2 veckor. Vi ska dock bara vara där över dagen. Det ska bli superfint väder, så vi ska bada, sola och sen grilla på kvällen. Det ska bli supermysigt!! :) Sen på kvällen åker vi till sommarsugan där vi sover en natt. Dagen efter (fredag) ska vi gå på en festival som heter Östersjöfestivalen, det är massa bord och sånt med små krimskrams, karameller m.m. Sen finns det ett tivoli och artister som uppträder och så. Så det ska bli superrroligt :D
Ha det bra, vi hörs!!


Hemma igen

Heej igen!!
Idag var jag ju som sagt på IKEA med Annie och Lois (och deras pappa och farmor). Jag köpte en papperskorg och dörrhandtag till min garderob, haha. Inte så roliga saker men i alla fall ;) Jag kom hem vid 5-6 på kvällen och då har jag rensat ut och lite så på mitt rum, hade massa onödiga saker haha. Dock rensade jag för inte så länge sen så det var inte så mycket, men jaja.
 
Nu sitter jag och kollar runt lite på youtube, hehe standard :) Snart ska jag fixa mina naglar, tror dock inte jag ska måla dom idag. Sen får vi se vad jag hittar på. Men jaja, jag har inget mer att säga, vi hörs!!
Förresten så tog jag, Annie och Lois massa porträttbilder på oss själva med Lois minneskort. Hon ska skicka dom när hon har internet typ.


Pink, orange, gold and white

Här har ni bilder på mina naglar som jag målade för några veckor sen. Men jag glömde bort att visa dom så jag gör det nu:


Annies och Lois stuga!!

Hejsan!!
Nu är jag framme i Annie och Lois sommarstuga, eller jag kom fram vid 11 ungefär. Sen dess har vi gått runt lite och tittat och så, vi såg två ormar :o sen har vi ätit lunch, våfflor :) Vi har även badat vid deras strand (dom har strandtomt), det var inte då jättekallt faktiskt haha. Vi har också spelat kort, fikat och nu kollar vi på solsidan :) Det var lite snabbt vad vi hat gjort, puss!!


Bilder från sommarstugan



Hemma

Heej på er!!
Nu har vi kommit hem!! Eller vi kom för ca 2 timmar sen, men jaja. Sen vi kom hem har vi packat upp lite och så, och nu håller jag på att kolla på alla youtube-videos jag har missat haha ;) Men jag har i alla fall haft en jätteskön vecka när jag varit borta men det är skönt och komma hem och få sova i sin egen säng haha ;)
 
Dock så får jag bara göra det en natt, för imorgon ska jag iväg igen. Denna gången ska jag åka till Alvesta för att hälsa på Annie och Lois i deras stuga. Jag ska stanna där till tisdag och då ska vi till IKEA. Det ska bli jätteroligt att träffa dom igen, vi har inte setts sen skolavslutningen och jag saknar dom såå mycket!! ♥ Dock vet jag inte hur det är med internet där men jag ska försöka lägga upp några små mobilinlägg, och sen ska jag nog tidsinställa ett eller två inlägg också :)
Kram!!


God morgon!!

God morgon bloggen!!
Igår kom vi fram till Aspö vid 12 ungefär, då solade jag (det såg ni i förra inlägget), samt lyssnade på lite musik och så. Till lunch åt vi upp en hel hink Bullens varmkorv haha, men det var gott :) sen körde jag, Max, Kalle och vår kompis Wille kurragömma ahaaha (barnsligt men det är standard här haha). Sen spelade alla brännboll, vuxna mot barnen (också standard här). Det var roligt fast barnen förlorade.
Sen år vi middag, först blev det massa grillade saker och massa annat gott, och till efterrätt blev det jordjubbatårta, mumma :)

Nu sitter jag på verandan och käkar lite frulle, hehe. Idag ska vi kanske gå till något ställe och fika. Annars vet jag inte vad bi ska hitta på, men kram på er!!

Bilder från middagen igår.



Just nu ❤

Strålande sol, klarblå himmel och hur varmt som helst!! :D Älska vädret ❤
Mobilbilder (de på färjan var också det).


På färjan

God morgon!!
Just nu sitter vi på färjan på väg till Aspö. På vägen hit stannade vi och köpte jordgubbar, vi köpte 10 (!) liter!! Men vi är två eller tre familjer som ska äta dom men ändå.  Sen har bi ätit glass också, mumma :) Jaja, jag har inget mer att säga så jag hoppas ni får en bra dag finisar, puss ❤


Järnavik

God kväll!!
Idag började vi dagen med att sola på bryggan, dock badade vi inte idag för det var bara 12 grander i havet. Efter lunchen cyklade vi till en camping som heter Järnavik, där spelde v minigolf och år glass. Jag vann minigolfen!! Stolt haha (jag brukar alltid komma sis hehe). Vi kom hem för en stund sen och snart ska vi äta kvällsmat.
 
Imorgon åker vi från stugan. Fast vi ska inte hem direkt. Vi ska till Aspö och hälsa på våra kompisar. Vi brukar alltid fira idsommar tillsammans med i år gick inte det för som var inte hemma då, så nu ska vifira midsommar (typ) i efterskott kan man säga, så det bli kul :) Vi stannar där en natt så vi kommer hem på riktigt på söndag. Puss!!
 
Mobilbilder från Järnavik.
Resultaten (pappa skriver som en kratta men jag vann på  32 poäng).


Elfte juli

Hejsan!!
Vi kom ganska nyss hem från en springrunda. Vi sprang intervaller runt Anneberg (det är ca 5 km tror jag). Det var jobbigt. Nu har vi precis fikat lite, mumma :) Dagen idag har varit en riktig slappdag framför TV:n, mysigt!! Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Nu blev detta världens sämta inlägg, men bättre än inget i alla fall, kram!!


Ronneby!!

God kväll på er!!
Idag var vi som sagt i Ronneby och badade, det var roligt :) Dock så blev det något teckniskt fel (vattnet från poolerna rann ut mot hotellet) så man var tvungen att gå hem vid 4 ungefär. Men vi hade roligt ändå!! Det var växlande sol och moln typ, men vattnet var varmt hehe. 
 
Vi var ju där med en annan familj, och dom förljde med oss till vår stuga där vi åt jättegod kvällsmat och hade det mysigt :) Dom gick för ca en timme sen, så nu sitter vi och kollar på dam EM i fotboll. Vi hörs!!
Pappa och Johan (pappan i familjen vi var där med) fick för sig att bygga ett tält av solstolarna, hehe!!
 
Nu tog pappas internet på mobilen slut så jag kan inte visa fler bilder (vi får se hur det blir med uppdateringen sen ch så, men jaja).


I bilen

Hej på er!!
Nu sitter vi i bilen på väg till Ronneby för att bada. Vi är nästan framme så jag får vara lite snabb men att blogga. Jag bloggar från mobilen, det kan jag inte göra i stugan för det är för dålig täckning där. Men jaja, hoppas ni också får en bra dag, kram!!
Lite egopics såhär på morgonen, haha :)

 



Tärnö

Heejj!!
Vi har ganska precis kommit hem från Tärnö. Det var en väldigt mysig ö, vi åt glass och gick runt och tittade lite. Båtresan dit tog ca 1 timme dit och en timme hem, men jag gillar att åka båt så det gjorde inget :) Vädret klarnade också upp fram mot eftermiddagen så nu är det strålande sol igen!!
 
Ikväll har vi inget planerat, det blir nog en ganska tidig kväll för imorgon ska vi åka till Ronneby Brunnsbad med några andra familjer för att bada och så. Så jag hoppas det blir fint väder imorgon också, vi hörs!!
 
 
Himlen blev helt vit på denna bilden så det såg lite konstigt ut, men jaja. 


God morgon!!

God morgon bloggisen!!
Jag har precis (fast när jag publicerar detta är det inte precis, för jag måste vänta på bilden) ätit frukost, rostmacka med oboy, mumma :) Idag är det inte lika fint väder som förut så ska ta en båttur till en ö som heter Tärnö och fika lite och så, så det blir mysigt :) Sen får vi se vad vi hittar på helt enkelt.
 
Jag har inte så mycket mer att säga, ville mest bara säga god morgon haha!! Men jag hoppas ni får en bra dag, puss!!


God kväll!!

Hej igen finisar!!
Nu har vi kommit tillbaka från bryggan, eller vi kom för typ två timme sen, men jaja. Snart ska vi äta kvällsmat. Det blir grillade hamburgare a la pappa (vilket innebär grillade hamburgare, stekt rostbröd och bacon), mumma :) Sen ska vi äta glass och havreflan (och kanske blåbär om jag orkar plocka haha). Så det blir gott!!
 
Annars har jag inte så mycket att säga, ville mest uppdatera lite. Kan dock berätta att mina ögon kliar som in i helvete (ja, jag var tvungen att svära) och jag nyser jättemycket. Jag är allergisk mot något här, fast vi vet inte riktigt vad :/ Okej, det där var helt ointressant för er att veta, men jag behövde klaga lite haha.
Kan i alla fall visa några bilder från dagarna som gått, för det går mycket snabbare med bilderna nu :)


Pilkat

God förmiddag!!
Idag gick hela familjen (inclusive jag) upp vid 7 för att åka ut med båten och pilka. För er som inte vet är pilka ett sätt att fiska på. Vi hade fiskelycka idag och fick tre fina torskar som vi ska äta till lunch :) Vi kom hem för ca en timme sen, sen dess har vi fikat och nu tänkte jag passa på att blogga lite. 
 
Snart ska vi ut till bryggan och sola, standard haha ;) Det är srtålande sol, klarblå himmel och jättevarmt, så det är supernice!! Så det blir en chilldag idag, älskar sommarlov ♥
 
Tog inte med mig kameran när vi fiskade men jag och mamma tog lite bilder med mammas mobil (jag tog inte med min egen heller haha). Men den sista bilden är när vi kom hem så den är tagen med min kamera. 


Söndag

Hej på er!!
Idag började vi dagen med att gå till bryggan där vi solade, badade och paddlade kajak. Det var mysigt. Det är superfint väder idag också, yeyy!! :) Annars har vi inte gjort så mycket idag, så har typ inget att skriva hehe. Tyvärr så är det sjukt svårt att ladda upp bilder här, det tar typ 20 minuter för en bild, därför kan jag inte visa så många bilder här. Så det är lite synd, för det funkade så bra förra året. Jaja vi får hoppas blir bättre senare, vi använder pappas mobil som nätverk så egentligen är det ju inte så jättekonstigt. Men jag ska inte klaga, vi har ju internet i alla fall :) Ha det bra, puss!!
Nu får ni berömma mig för mitt feta tålamod att vänta på dessa TRE bilder ;)


Framme i sommarstugan!!

God kväll på er!!
Vi kom fram till stugan vid 12, då fikade vi lite med mormor, morfar och vår morbror Jens. Deras hund Rambo var med också :) Dock har dom åkt nu för vi ska ha stugan för oss själva denna veckan haha. Dagen idag har spenderats på bryggan och solat med mamma, mysigt!! Pappa, Max och Kalle har varit och kollat på fotbollsmatch, dom kom hem ganska nyss.
 
Jag har förresten börjat få ganska många fler läsare de senaste dagarna, så det är superkul :) Ni vet att jag älskar er va? ♥ Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!!
Bild från innan idag. 


På väg till sommarstugan!!

God morgon!!
Just nu sitter vi i bilen på väg till sommarstugan. Det tar ca en timme att komma dit, men vi ska stanna och handla på vägen. Det är superfint väder så det är nicee :) Jag kommer blogga i stugan på pappas dator, men kanske inte världsbäst uppdatering, men minst ett inlägg om dan ska jag fixa i alla fall!! Hoppas ni får en bra dag finisar!!



Kärlek ❤



Städat

God kväll!!
Idag har varit en riktig fixadag. När jag vaknade städade jag mitt rum, plus damsög, bytte lakan OCH städade mina två garderober. Båda två (speciellt den ena lite större) så ut som ett helvete!! Men nu är det städat så det är skönt :) Jag har även hunnit åka till biblioteket och lånat lite böcker, samt fixat naglarna och gjort chokladdoppade jordgubbar. Mumma!!
Jag har också packat till imorgon, då åker vi till sommarstugan och stannar där tills Lördag nästa vecka (13 juli). Det ska bli superväder typ hela veckan så det ska bli mysigt!! :)
 
Just nu har vi gäster, så jag ska bara blogga klart, sen ska jag vara lite social. Men jag ville uppdatera er lite eftersom jag inte har bloggat innan idag. Men ni får ha det bra, puss!!


Svar på kommentar:

Svar: Ja det har jag, heter annaahvenainen. Har precis börjar posta där igen efter några månaders paus, därför har jag nästan inga följare eller foton, haha ;)


Bildbomd från Tivolit!!

Alla är som sagt mobilbilder så därav den dåliga kvalitén


Tivoli i Köpenhamn!!

Heej igen sötisar!!
Nu är jag hemma från Köpenhamn, eller egentligen så kom vi hem vid 6 ungefär men jaja. Igår var vi ju på Tivoli, det var jätteroligt!! :D Vi åkte vääldigt mycket karuseller men den roligaste var nog Demonen!! Jag älskar Tivoli i Köpenhamn, det är så himla mysigt, myycket mysigare än exempelvis Liseberg. Det finns massa små söta affärer (karamellaffärer, mumma). Sen hänger det massa sånna röda "lyktor" överallt, myys!! på kvällen åt vi på en jättegod köttrestaurang, jag älskar kött haha ;) Vid 11 på kvällen stängde tivolit och då åkte vi till hotellet/vandrarhemmet och sov, jag var såå trött haha. Men det var i alla fall en grym dag!! :)
 
Idag så började vi med att gå till en restaurang  för att äta frukost, vi åt någon frukostbuffé som var ganska god. Dom hade jättegod ananasjuice!! Sen var vi en liten stund på stan, jag hittade en tröja som jag visar imorgon eller kanske ikväll. Sen var vi på ett konstmuseum som hette Glyptoteket. Det var helt okej, fast museum är inte riktigt min grej hehe ;) Vid 2 ungefär började vi köra hemåt. på vägen stannade vi först på en jättegod restaurang där vi har ätit en gång innan. Sen stannade vi på Herrgårdstoppen och köpte godis och kokosbollar, mumma!!
Nu blev detta ett jättelångt inlägg, så jag avslutar nu, kram!!
kommer fler bilder snart, dock bara mobilbilder för jag glömde batteriet till kameran (dumt jag vet).


Ronneby Brunnsbad!!

 Helloo!!
Nu sitter vi i bilen på väg hem från Ronneby. Vi har haft en jättemysig dag tillsammans med våra grannar :) Dock så var det inte så soligt hela tiden men bär man badar gör det inte så mycket hehe ;) 
Nyss åt vi på en restaurang här i närheten. Jag åt kött och pommes, det var gott!! Nu är jag väldigt trött efter allt badande haha.
 
Nu kan jag också passa på att berätta att imorgon och jag och la familjs till Köpenhamn i två dagar. Första dagen (alltså imorgon) ska vi gå på Tivoli, yeyy :D det ska bli superroligt!! Andra dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men jag vet inte om jag kommer kunna blogga när vi är där, för surfen på mobilen kosta mycket mer i Danmark än i Sverige. Men vi får se.
Ha det bra, puss!!
 


På väg

God morgon!!
Just nu sitter vi i bilen på väg till Ronneby, vi har åkt en halvtimme ungefär. Så det är ca en halvtimme till kvar hehe. Kom precis på att jag glömde kvar kameran hemma, så tyvärr får ni bara mobilbilder om ni ska få se bilder. Jaja, vi hörs!!



Evening

God kväll!!
Jag har som sagt spenderat större delen av dagen ute i solen, så sköönt :) Jag har dessutom bättrat på brännan en del, hehe!! När jag hade solat klart kom min granne och hennes kompis hit och ville spela Sims med mig. Så jag tänkte att jag kunde vara lite snäll och göra det nu när dom så gärna ville det. Dessutom älskade jag själv Sims när jag var mindre (flashback haha).
 
Just nu sitter resten av la familia på undervåningen och kollar på James Bond så jag är lite lonely här i vardagsrummet haha ;) Nejmen jag ska snart äta lite kvällsmacka och så, sen ska jag sova. Behöver lägga mig ganska tidigt idag, för imorgon ska vi till Ronneby Brunnsbad. Det är typ som en simhall fast ute, så det ska bli jätteroligt!! :D Vädret ser väldigt fint ut imorgon så vi hoppas på en härlig sommardag!! Kommer förresten ta med mig kameran så det kommer bilder därifrån när jag kommer hem.
Kram på er!!


-



Första juli!!

God eftermiddag!!
Första juli idag, helt sjukt vad tiden har gått snabbt!! Månaden började i alla fall bra med grymt sommarväder. Så jag har spenderat hittills av dagen i en solstol i trädgården, älska ♥ Jag ska när som helst gå ut och sola lite till, men ska bara blogga lite snabbt först :)
Hoppas ni också har fint väder finisar, puss!!