Vill du ha en idiot lägg din hand i min

Passande låt nu till Valborg. Superfin dessutom!


Långhelg och valborg

Så skönt med långhelg! Vi slutade halv två idag vilket var superskönt! Sista lektionen var klassråd och det var jättekul haha. Dom frågade: "Hur tycker ni det har blivit med klottret, bättre eller sämre?" och vår klass svarar helt seröst: "Mycket bättre, de som klottrar gör ett mycket finare jobb nu!" Asså på riktigt vad faan haha? Sen frågade dom vad vi ville göra sista veckan och alla ba: EFTERRÄTT I MATSALEN, KLADDKAKA VARJE DAG! Ååh palla haha. 
 
När som helst kommer mina vänner hit och vi ska baka en efterrätt tills ikväll. Sen ska vi äta kvällsmat hos mig och därefter gå till majbrasan tillsammans. Sen ska dom sova över här. Så det ska bli jätteroligt! :) Vi ska inte direkt fira valborg, bara gå till majbrasan en stund. Sen får vi se vad vi hittar på efter det, men något kul blir det. Det lovar jag haha! Kram på er!
Valborg förra året. 


En tisdag i april

God eftermiddag! Fett djup rubrik. Lät som om jag skulle skriva en jävla roman typ haha. Det hade jag inte tänkt, hade bara lite brist på idéer till rubriken. I alla fall, idag på morgonen hade va nationella prov i fysik. Man skulle genomföra en labb och skriva en labbrapport. Det kändes bra och var inte så svårt :)
 
Annars hände inget speciellt i skolan. Vi bakade bullar på hemkunskapen. Jag och Annie gjorde vaniljbullar och dom blev såå goda! När jag kom hem från skolan var jag ute en liten stund och solade. Solade i bikini faktiskt för första gången i år. Har haft shorts och linne innan vilket har gett mig en skitful shortsbränna haha. Dock gick jag in efter en stund för trots att det är supervarmt och soligt så blåste det lite. Så nu sitter jag inne och lyssnar på lite podcasts, puss!


Nya nagellack

Moyra nail polish - Klippkungen 10kr/st
Maybelline Color Show nail polish - Kicks 39kr


Kort vecka

Heej bloggisen! Måndag idag, känns helt okej. Det är ju bara en kort vecka eftersom det är valborg, så det är skönt! Dock hade jag lov-känsla hela dagen igår, vet inte varför. Kanske beror på det fina vädret, det kändes som sommarlov och mitt huvud typ ställde in sig på det haha. Så jag blev lite besviken när jag insåg att det inte va så..
 
Idag vid sex ska jag och mina kompisar till skolan för att anmäla oss till Liseberg. Fritidsgården ska dit den 31 maj och det är begränsat med platser. Så för att vara på den säkra sidan anmäler vi oss direkt när det "öppnar". Annars har jag inga planer för dagen, kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. Vi var på kör efter sista lektionen, kören ska sjunga på skolavslutningen om ni inte fattade det haha. Men jaja, kram!
På tal om sommarlov.. bild från Egypten. Saknar det så jävla mycket ♥


Pärlhyasint



Min uppdatering ska bli bättre

God morgon! Återigen, förlåt för svindålig uppdatering. Nu har jag lovat mig själv stenhårt att det skaa bli bättre! Minst ett inlägg per dag nu. Men jag har inte haft blogglust på skitlänge så jag hoppas den är på väg tillbaka nu. Jag är i alla fall frisk nu, fortfarande lite förkyld men ingen feber :) Igår var jag hemma och vilade, sen på kvällen kom mormor, morfar och Jens hit. Vi hade lite mys med marängsviss, läsk och TV:n.
 
Idag är det underbart väder ute! Det var det igår också, menjag var inte ute någonting eftersom jag var lite halvsjukt fortfarande. Men idag ska jag gå ut och sola lite tänkte jag :) Annars har jag inga planer för dagen, bara slappa och njuta av vädret, puss!


Hemma från skolan

Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk. Kände lite igår kväll att jag höll på att bli förkyld. Och mycket riktigt, idag vaknade jag upp med feber och är jätteförkyld :( Så det blev ingen skola för mig idag. Jag gick i alla fall och la mig direkt igen när jag vaknat, och sov till halv tolv. Sen dess har jag bara legat i sängen och kollar på film.
 
Igår efter skolan målade jag och Lois naglarna på Sensus. Det var helt okej, dock var dom vi målade inte från Sverige så det var lite svårt att göra sig förstådd. Efter det gick vi hem till Annie och Lois och gjorde cupcakes. Dock var vi lata så vi köpte färdiga muffins som vi bara glaserade hehe. Men dom blev i alla fall jättegulliga! Men nu orkar jag inte skriva mer, kram!


Fucking klädsim

God morgon! Idag hade vi bara två vanliga lektioner, fysik och svenska. Fysiken slutade tjugo i elva och vår nästa "lektion" är simning i simhallen och den börjar inte förrän tio över ett. Så jag och Annie cyklade hem till dom för att äta lunch där. Vi har dock inte börjat fixa det än men ska göra det efter jag bloggat klart.
 
Vi ska för övrigt ha klädsim vilket suger. Jag hatar att simma med kläder, usch. Men en bra sak är att vi får sluta efter :) Så ska jag hem till Annie och Lois igen för jag och Lois ska göra en nagelgrej. När vi är klara med det ska jag hem och plugga spanska. Vi har prov imorgon och jag har inte ens börjat plugga, bra jobbat Anna, skitbra. Aja vi hörs senare, puss!


Spexfoto

Idag hade vi spexfoto i skolan för alla nior. Jag hade lite panik igår för jag hade ingen aning om vad jag skulle vara. Men tillslut bestämde jag och Jennifer att vi skulle klä ut oss till kaniner. Kanske inte så jätteavancerat men såklart bättre än inget. Så idag på morgonen innan skolan kom Jennifer hem till mig och vi fixade iordning oss och så. När vi kom till skolan var det i princip bara vi och Annie på hela skolan som var utklädda. Så vi blev lite oroliga att ingen i klassen skulle vara utklädd och då skulle det ju bli ett väldigt tråkigt foto haha. Men efter ett tag började fler och fler byta om och till sist var hela klassen utklädd! Jag älskar att vår klass tar saker seriöst och att alla tycker det är kul och verkligen försöker göra någonting i alla fall. Det var i alla fall sjuukt roligt att se allas kläder och vi gick dessutom runt i ett jävla tåg genom skolan haha. Så denna dagen var verkligen superrolig! :D
Bilder från idag (sista är en klassbild vi tog efter fotografen hade tagit kort så tyvärr är inte alla med för vissa stack haha). Bilderna är tagna av mig, Azra, Sofia och Jennifer.


Kalle och Timo

Två söta bilder på min lillebror Kalle och hans hamster Timo.
 


Slut på lovet

Idag var det dags för skola igen. Det var väl helt okej, var väldigt trött men annars gick det bra. Det var helt vanlig dag i skolan, vi avslutade med hemkunskap där vi bara gjorde frågor och så. Det var tråkigt hehe. Ledsen förresten för att jag inte bloggade igår. Vid 12-tiden åkte jag hem till Annie och Lois. Vi var på Grand, snackade och lite annat, så det var kul :) Jag fick även mat där, dom hade grillat vilket var jättegott! Efter det kte vi hem till deras mamma där vi mötte upp Jennifer. Vi spelade kort, kollade på Johan Glans och så.
 
Vid lite innan åtta cyklade jag hem och åt kvällsmat. Sen kom Jennifer, Soffan och Emil hit en stund. Vi spelade lite TV-spel och så, så det var roligt! När dom åkte hem gick jag och la mig nästan direkt, fast först satt jag en stund vid datan men jag orkade inte blogga. Men jaja vi hörs, kram!


Kärlek till vädret

Heej alla fina läsare! Igår och idag värdet helt underbart väder ute! Strålande sol och jättevarmt, känns bokstavligt talat som om det är sommar. Idag går jag ute i flipflops, tshirt och shorts utan att frysa alls. Så jag har legat lite i solstolen både igår och idag för att få lite färg, speciellt i ansiktet. Sen var jag ute och sprang innan idag, det var jobbigt som fan men mina föräldrar tvingar mig att motionera mer hehe.
 
Ikväll ska jag och familjen på påskfest hos våra grannar samt några andra av Gran Canaria-gänget. Kallar dom det för att ni kanske ska ha en liten aning om vilka jag snackar om haha. Det ska bli roligt i alla fall :) Annars ska jag väl mest njuta av det fina vädret, puss!


Påskafton

Glad påsk finisar! Jag vaknade för ca två timmar sen. Hittade en påskägg med massa godis i under sängen vilket gjorde mig jätteglad haha. Jag vet inte varför men mamma och pappa (påskharen meheh) har alltid lagt våra påskägg under våra sängar så länge jag kan minnas. Men nu har vi ju inte firat påsk på så länge så jag var inte säker på hur det skulle bli i år. Så det blev jag jätteglad över :)
 
Igår kväll var vi på påskmiddag hemma hos några familjekompisar. Vi kom dit vid halv sju och då åt vi kvällsmat och sen hade vi lite mys med moussetårta och Let's Dance. Helt sjukt att Kenza åkte ut, vem fan röstar på Patrik? Sorry men han kan verkligen inte dansa. Sen spelade vi Sequense som är ett taktikspel som man spelar i lag. Så det var en superlyckad kväll! :)


Shoppingen från Emporia

Linne (och jag vet, det råkade bli ett litet veck på ena axeln på andra bilden. Men jag orkar inte ta om bilden) - Hollister 250kr (rea)
Vita jeans - Hollister 409 kr (rea)
Vårjacka - Hollister 470kr (rea)
 Tröja - Hollister 198kr (rea)
 Mjukisshorts - Hollister 163kr (rea)
 Basictröjor - H&M 49kr/st
 Skärp - H&M 49kr
Bodymist, Solana beach - Hollister 128kr
Batiste dry shampoo - H&M 49kr
Sen köpte jag tre grejer för någon vecka sen, så tänkte visa det också nu:
Crop top (som också knölat sig lite på andra bilden) - H&M 79kr (vill ha ett par högmindjade shorts till denna men hittade inga som passade).
 Midjekjol - H&M 99kr
Kofta - H&M 129kr


En dag på Emproia

Heej på er! Gårdagen på Emporia var superlyckad! V kom fram vid halv tolv som ni såg, och då började vi med att fika på Joe and the Juice (som ni också såg). Sen gick vi nästan direkt in på Hollister och var där i säkert två timmar. Jag överdriver inte. Det var 25% rabatt på allt i hela butiken förutom parfymer så det var jättebra! Efter det år vi lunch på Jensen's Bøfhus, jag åt kött och potatis och det var såå gott! Sen gick vi i lie fler affärer såklart, vi var även uppe på taket på själva Emporia där det var fin utsikt fast lite kallt dock.
 
På eftermiddagen fikade vi på Yogiboost där dom har huur mycket frozen yoghurt och tillbehör som helst. Jag har faktiskt aldrig provat forzen yoghurt innan för jag gillar inte vanlig yoghurt. Men det smakade typ exakt som glass så det var jättegott! Sen var vi i lite fler affärer och så. En lite kul grej är att vi gick igenom heela Emporia och såg alla affärer och var inne i hur många som helst, men de enda affärer vi handlade något i var Hollister och H&M haha.Vid halv åtta tog vi tåget hem och kom fram ungefär klockan tio. Så dagen på Emporia var verkligen superrolig och jag är jättenöjd med mina köp! :D
Visar bilder på det jag köpte senare idag.


Framme




På tåget

God morgon! Nu sitter jag och mamma på tåget på väg till Malmö. Vi är i Alvesta på ett stopp för dom skulle fixa något med vagnarna. Men vi beräknas vara framme på Emporia om ungefär två timmar så det är inte så lång resa :) Jag ska försöka lägga upp små mobilbloggar under dagen hade jag tänkt, så ni får lite uppdatering i alla fall. Kram!


Tjejer emellan

God kväll på er! Ledsen för dålig uppdatering idag, men jag hade inte tid. Vid tolv ungefär cyklade jag hem till Annie och Lois. Vi gjorde inte något speciellt, förutom att garnera en tårta hehe. Vid halv sex mötte vi upp Soffan vid simhallen för att gå på en grej som fritidsgården anordnade, tjejer emellan hette det. Alltså var det bara tjejer där. Dom hade då hyrt hela simhallen så vi hade allt för oss själva. Sen fick man även vara i den romerska delen och bada ångbastu m.m. Det var även olika tävlingar, man fick massage, ansiktsmask osv. Så det var jättekul! :)
 
Efter det gick jag, Annie och Lois och åt kvällsmat (klockan var typ halv tio på kvällen då så det blev lite sent hehe) på Mc' Donalds, vilket var det enda matstället som var öppet. Sen åt vi glass också och jag provade en Sundea med kolasås itsället för chokladsås som jag alltid tar. Det var gott, men jag föredrar choklad haha.
Nu har jag i alla fall kommit hem och ska snart sova, ska nämligen upp tidigt imorgon. Jag och mamma ska åka till Emporia och shoppa vilket ska bli superroligt! :D Men det var allt jag hade att dela med mig just nu, puss!


Fjortonde april

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag hade all tid i världen men jag ville verkligen inte. Så varning för dålig uppdatering typ under hela lovet (som om den inte var dålig innan), men så blir det ibland. Igår slappade jag mest. Kollade på film, åt hallon, gjorde pannkakor och lite annat. Fixade även en ny header, eller ja, jag bytte ut bilderna. Var inte så nöjd med dom andra bilderna, de passade liksom inte riktigt tillsammans. Så jag gjorde om lite och jag tycker detta nya blev jättefint :)
 
Idag har jag inte heller några planer, känner att detta lovet kommer bli vääldigt lugnt haha. Jag skulle gärna vilja åka till Emporia med mamma någon dag, ska bara övertala henne lite mer hehe. Sen ska jag kanske träffa (och kanske sova över) med mina kompisar idag, det är lite oklart men jag hoppas på det :) Kram!


Första dagen på lovet

Hej bloggisen! Idag har varit en riktig slappdag. Jag sov länge, åt frukost, satt vid datan och lite så. Sen påskpyntade jag och mamma lite. Jag var även i affären och handlade godis. Så det var en lugn dag. Hela detta lovet kommer nog bli ganska lugnt. Detta är faktiskt första gången på tre år som vi är hemma på påsklovet, annars har vi varit på semester. Jag har inga planer i alla fall, vi får se vad som händer. Jaja, har väl inte så mycket mer att säga, ville mest bara uppdatera lite. Kram!


Påskloooov

Nu har vi äntligen påsklov! Det känns så fucking jäkla skönt så jag vet inte vad jag ska ta vägen haha. Förlåt igen för att min uppdatering är sämst, men just nu har jag verkligen ingen blogglust över huvud taget. Igår fyllde ju som sagt Sofia 16 år så vi gav henne presenter och så i skolan. Hon fick ett halsband i äkta silver samt en såndär bok nivet som man fyller i själv? Vissa svar i boken kanske blev mindre seriösa än andra haha men det var jättekul att göra den och jag hoppas och tror (vet) att Soffan blev glad :)
 
Annars var vi och kollade på hockey i förrgår, Lakers mot Färjestad. Tyvärr förlorade Lakers så nu mååste dom vinna idag (matchen pågår just nu så jag kollar på TV:n) annars åker dom ut ur SHL. Jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag har aldrig varit sportintresserad i hela mitt liv men nu så ba BAM så har jag börjat bry mig asmycket och är skitnervös typ varje match haha.
 
Idag var det en lugn skoldag, efter första lektionen åkte klassen till ungdomsmottagningen där vi pratade om sex- och samlevnad (no shit haha) och så. Lite awkward kanske haha men det är väl bra att gå på sånna besök antar jag. Efter det åkte jag, Annie och Jennifer till Coop och köpte massa vitlöksbröd och tillbehör. Jag tog från pastasalladsbuffén (tog dock ingen sallad eller pasta haha) och valde räkor, kräftstjärtar och nåt kebabkött typ. Det var faktiskt väldigt gott :)
Nu fick ni en liten sammanfattning av dom senaste dagarna, som sagt ska försöka blogga bättre men min blogglust nu är nere på minus så vi får ser hur det blir med uppdateringen ett tag framöver. en tack för att ni kollar varje dag i alla fall, ni är bäst!
Lite blandade mobilbilder från veckan som gått.


GRATTIS SOFIA!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa vän Sofia 16 år! Grattis världens bästa, finaste vän och hoppas du får en superbra dag för det förtjänar du. Älskar dig ♥


Rolig hemkunskap

Heej på er! Jag kom precis hem från skolan. Nationella provet i fysik är av klarat och det känns SÅ JÄKLA SKÖNT! Var tvungen att ha caps lock för att uttrycka min glädje över det faktum att jag inte kommer behöva plugga nåågonting över huvud taget på två hela veckor. Provet gick i alla fall rätt bra tror jag, så det känns bra :) Dock råkade jag göra lite fel på labben så jag var tvungen att sudda ut typ halva. Jag satt precis jämte ett labbskåp med plexiglasdörrar så när jag suddade så smällde jag i armbågen i skåpet stenhårt två gånger och det lät väldigt högt så alla glodde på mig. Andra gången undrade till och med Elvis vad fan jag höll på med haha. Men jag efter jag ändrat klart på labben så tror jag det gick bra haha.
 
Efter provet hade vi bara en lektion och det var hemkunskap. Vi gjorde hallonpaj med vaniljsås och jag och Annie jobbade tillsammans. Vi hade vårt kök precis bredvid Saga och Azra. Saga åker till NY imorgon (såå avis) så vi pratade lite om tidskillnader och så eftersom jag också varit i USA. Saga skulle förklara att hon tyckte det var jobbigt med jetlagen, men hon kom inte på ordet. Så hon bara: Aa jag tycker det är jättejobbigt med.. eeh. jet, vad fan heter det? och Annie utbrister: hjärtklappning! Asså ni förstår inte hur mycket Saga och jag garvade åt det (jag redan på skratthumör då Jennifer "tryckte" in ett ägg i kontantuttaget haha), och dessutom kom Azra in med ahaa du menar jeeetlaagen (läs exakt som det stavas) vilket gjorde att vi bröt ihop fullständigt av garv och kunde inte koncentrera oss ett skit resten av lektionen haha.  Sen så stod vår HKK-lärare alldeles bakom Saga och skulle skrika på någon som var på andra sidan rummet. Det ledde till att Saga fick hjärtklappning på riktigt (lol haha) och vi dog av skratt igen. Vår paj och vaniljsås  blev i alla fall god även om den såg ut som spya med någon dallrig gul sak (vilket fick mig och Saga att garva ännu mer). Så detta har varit en väldigt rolig dag och nu ska jag njuta av att inte behöva plugga, kram!
Saga och Azra, när vi åt. Glada som alltid :)
Min och Annies paj, tur att den smakade bättre än vad den såg ut haha.


Jag skäms

Ett stort förlåt igen för min dåliga uppdatering. Igår ägnade jag större delen av dagen till att plugga till nationella provet i fysik som är idag. Detta är det nationella provet jag är mest "orolig" över, så jag hoppas verkligen det går bra! Vi börjar halv nio idag så jag har lite tid att sitta vid datorn innan jag åker till skolan. Vi har bara en lektion efter det så jag skiter i sminket idag hehe.
 
Vi kollade även på hockeymatch på TV:n. Det var Lakers - Färjestad borstamatch. Det var sjukt spännande och matchen avgjordes i förlängning. Och Lakers vann vilket var såå kul! Det är en match till imorgon och den ska vi  se live :) Men aja det var allt jag hade att säga just nu, puss!


Superlyckad kväll!

Återigen, ledsen för dålig uppdatering. Men jag hade inte tid igår, och inte lust heller. Jag vaknade vid åtta ungefär vilket var jättetidigt. Jag kände mig i alla fall jätteordentlig för jag gick upp direkt och pluggade fysik. Sen duschade jag och så och efter det åkte jag, morfar och Kalle och åt lunch på Max. Det var gott :) Efter det mötte jag upp Jennifer, Annie och Lois för vi skulle förbereda en sak till Sofia som fyller år om fyra dagar. Det var lite meningen att hon skulle veta att vi träffades men Jennifer råkade avslöja det haha.
 
När jag kom hem så pluggade jag lite mer fysik och sen åkte jag och familjen på hockeymatch. Det var Lakers mot Färjestad och tyvärr förlorade Lakers vilket sög. Men det var kul att kolla i alla fall :)
 
När vi kom hem från hockeyn åt jag kvällsmat och sen kom Annie, Jennifer, Lois och Sofia hem till mig för vi skulle sova över. Vi började med att spela två omgångar Buzz. Det var jättekul haha. Vid halv 11 på kvällen fick Sofia för sig att hon ville köpa glass så vi cyklade till Mc Donalds och käkade glass där och satt och snackade. Eller ja, snarare satt och garvade åt allting haha. Sen gick vi tillbaka till mig och körde Vågar du. Man får typ olika utmaningar och om man inte vågar göra dom ska man dricka något. Vi körde med Dr. Pepper vilket kan vara den äckligaste drickan som finns i hela världen. Det var i alla fall sjuukt kul och jag har typ kramp i käken efter allt skratt haha! Vid halv ett på natten gick vi ut och hoppade studsmatta så nu hatar alla grannar oss hehe. Nej men vi var ganska högljudda. Sen gick vi och la oss och vi sov fyra stycken i en säng vilket slutade med att man hade någons fötter i i ansiktet hur man än vände och vred på sig. Men det var i alla fall en superlyckad kväll som måste göras om! :) Detta inlägget blev skitlångt nu men jag hade mycket att säga. Kram!
Mobilbilder tagna av Jennifer och Sofia.


Tvätta converse

För några dagar sen tvättade jag mina vita converse som blivit väldigt smutsiga sen jag köpte dom. Jag tvättade dom i tvättmaskinen två gånger i 40 grader, och använde blekningsmedel istället för tvättmedel eftersom mina är vita. Och ja, ni ser ju på bilderna hur dom blev, precis som nya nästan! Det var faktiskt ännu större skillnad i verkligheten. Så ett tips till alla er som vill ha rena och fina skor :)


Dålig uppdatering, igen

Jag suger på att blogga. Känns som att jag bara bloggar typ varannan dag eller ett inlägg per dag. Usch vad dåligt. Jag ska försöka bättra mig, men in blogglust är nere på noll. Igår efter skolan följde Lois, Annie, Jennifer och Sofia med mig hem. Jag, Annie och Jennifer var tvungen att filma till en musikvideo vi gör på bilden. Så Soffan och Lois fick hjälpa till men även var med en del i filmen. Det blev i alla fall bra tror jag och det känns jätteskönt att har kommit någonstans.
 
Idag är det äntligen fredag! Jag har inga planer för kvällen. Morfar och Jens (morbror) kommer hem till oss för mamma och pappa är inte hemma. Så jag ska väl hjälpa dom med maten och lite sånt. Sen blir det fredagsmys framför Let's Dance. Men nu börjar vår biologilektion så jag måste gå, ses senare!


Nytt från Hollister

För några dagar sen beställde jag två sommarplagg från Hollister. Brukar inte beställa kläder på internet då jag tycker det är svårt med storlekarna. Men vi har ingen Hollisterbutik i där jag bor så jag beställde ändå. Och jag är verkligen supernöjd! Älskar båda plaggen och frakten gick jättesnabbt :)
Klänning - 60 euro.
Jeansshorts - 37 euro (rea. ord. pris 49 euro).


The one and only Ed Sheeran

Ledsen att jag inte bloggade igår. Men jag hade inte tid. Som ni vet var det 1:a april, blev ni lurade? Jag blev lurad av Lois. Hon sa att hon fått veta att vi ska ha historia på nationella provet och det var det ämnet jag absolut inte vill ha! Så jag fick typ panik haha. Men detta var det ända aprilskämtet jag blev utsatt för. Efter skolan igår var jag hemma hos Annie och Lois. Vi kollade på Ph, snackade och lite annat mysigt. Jag kom hem fån dom vid halv tio ungefär och då duschade jag och sen gick jag och la mig.
 
Just det Ed Sheeran kommer till Sverige! Fick veta det i måndags och jag blev såå glad för jag tycker han är grym och jag älskar alla hans låtar. Jag skrev direkt och berättade för Jennifer (som också älskar honom haha) och vi blev helt överhypade!! Ååh jag vill såå gärna gå på hans konsert i Köpenhamn (bor närmre Köpenhamn än Stockholm hehe), det skulle vara så grymt roligt verkligen!
Bilder från google.