Skolan

God morgon! Just nu sitter jag och Annie i skolan och ska snart ha biologi. Jennifer är inte i skolan på grund av en anledning jag inte kan ta upp. Men hon kanske kommer senare under dagen. Annars ska vi ändå träffas efter skolan. Jag, Annie, Lois och Jennifer ska till Grand då. Jag behöver köpa lite saker och så. Så det ska bli jättekul :) Efter biologin har vi matte (blää) och sen ska vi ha spanskaprovet. Hoppas verkligen det går bra! Men nu ska jag gå, kram!!


Mobilblogg

God kväll på er! Bloggar från mobilen just nu. Ligger i sängen och kollar på Top Model och ska sova efter det. Men jag ville inte skita i att blogga och jag har inte tid att fixa ett riktigt inlägg, så det får bli såhär. Idag efter skolan var jag hos tandläkaren. Det var en vanlig kontroll så det gick bra :) Efter cyklade jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois kollade på Ph och sen gick vi till Parelle för jag ville kolla på Victorias Secret mistar haha. Dom hade dock typ inga kvar så jag köpte ingen.

Sen gick vi tillbaka till dom och då kom Jennifer också. Vi åt (lol), spelade kort, gick en promenad och lite annat. Det var mysigt och vi hade jättekul :) Jag kom hem från dom vid nio också pluggade jag spanska. Vi har prov imorgon, bajs. Men superskönt att det är fredag i alla fall! Men nu ska jag gå, vi  hörs imorgon, kram!
Jag och Jennifer igår i skolan, vi fick testa någon 3Dgrej som inte var så bra. Men snygga brillor i alla fall haha (och nej jag har inte brun dipdye hehe).


Trysil dag 7 - Sista dagen

Detta skrevs den 21/2 kl. 22.38
 
Idag är det sista dagen här i Trysil. Känns extremt tråkigt om jag ska vara ärlig. Det tycker jag ju om varje semester vi är på men jag orkar inte återgå till det normala igen. Skola, plugg, tidiga morgonar m.m. :( Ska dock bli kul att träffa mina fina vänner igen Vi åker i alla fall vid nio på morgonen ungefär lär vara hemma någon gång på kvällen. Så det blir en lugn söndag innan skolan drar igång igen.
 
Idag har vi inte åkt mycket skidor alls. Vädret sög så det var för jobbigt. Så vi har mesr varit i stugan istället. Det var ju hockeymatch (Sverige-Finland) vid ett så det kollade vi på. Blev lite "fight" för pappa höll på Finland och Johan (som för övrigt är väldigt hockeyintresserad) höll på Sverige haha. Men Sverige vann ju i alla fall vilket jag tyckte var bra. Bryr mig inte jättemycket men jag hejar på Sverige i alla fall hehe. Men nu måste jag sova, vi ska upp tidigt imorgon för att packa och fixa det sista, god natt finisar!


Lite nytt

Sminklådor - Ebay 125kr (för båda)
 Runda nagelnitar - Ebay 20kr


Trysil dag 6 - Dimma

Detta skrevs den 20/2 22.05
 
Idag var det inte heller så fint väder (känns som jag pratat om vädret väldigt mycket haha).Det var väldigt mycket dimma. Så vi tänkte stanna på denna sidan men sen fick vi veta att det var mycket mindre dimma på andra sidan så vi åkte över dit i alla fall. Där åkte vi åter igen i funparken. Dessutom provade Ebba och Albin att åka en svart backe för första gången. Lagom stolta haha. Nejmen det var kul att dom klarade det.
 
När jag och mamma skulle ta oss hem var det extremt dimmigt. Överdriver inte när jag säger att man inte så någonting närmre än tjugo meter. Kan ju säga att det var ganska obehagligt att åka skidor i det. Dessutom snöade det typ is så man såg ut som ett jävla isberg när man kom ner. Vi kom hem i alla fall och sen dess har vi ätit våfflor, spelat kort och bara degat i underställ haha. Men nu ska jag gå, vi ses!


Max födelsedag

Heej finisar! Idag fyller min lillebror Max 13 år! Så ett STORT GRATTIS till dig, hoppas du får en grym dag! :) Förutom det var det en halt vanlig dag. Vi slutade halv två vilket var jätteskönt. Just nu äter jag kladdkaka och hallon samt kollar på youtube och lite annat. Mysigt. Måste plugga spanska också , men det gör jag senare. Vi fick förresten tillbaka våra fysikprov idag, jag fick ett A så jag är jättenöjd :) Men aja, nu har jag inget mer att säga faktiskt. Vi hörs senare!
Bild på mig och Maxbrax för sju år sen, på Legoland haha.


Trysil dag 5 - Kalla mig mästaren på Plump

Detta skrevs den 19/2 kl. 22.53
 
God kväll på er! Jag har precis duschat och ligger just nu i sängen och ska snart sova. Ska bara skriva detta först. Idag har det varit lite sämre väder. Mulet och lite kallare, men det har inte blåst eller snöat så jag klagar inte. Vi åkte som vanligt till andra sidan fjället och åkte funparken. Vi åkte även lite andra backar och avslutade återigen med Högegga-backarna. Sen åkte vi tillbaka till "vår" sidan och fikade på ett jättemysigt fik. Där satt vi i nästan två timmar. Det fanns gratis wifi där (präjs de lord) så jag kunde kolla Twitter, Instagram osv. Kan ju säga att mitt flöde var gaanska fullt haha. 
 
Sen tog vi oss till stugan och där har vi mest skappat. Jag och de vuxna spelade Plump. Jag lyckades faktiskt vinna vilket jag är stolt över haha. Pappa brukar aalltid vinna på plump men jag ägde ut honom. Okej kanske inte riktigt. Men jag vann i alla fall så kalla mig mästaren på Plump (vi behöver ju inte låtsas om att jag förlorade alla andra gånger vi spelade, och vi spelade en hel del). Men nu ska jag sova, god natt!


Glader

Jag har fått tillbaka min skoldator yeyeyey!! Perfekt timing eftersom den andra datorn gick sönder igår (det är dock inte så stort fel så det går att fixa men det tar en vecka eller mer). Dessutom ligger alla bilder och dokument kvar :) Asså detta gjorde heela min dag, är så lycklig hahah! Jag var verkligen inställd på att det för det första skulle ta mycket längre tid och för det andra att ALLT på hela datorn skulle vara raderat, men det var inte så så det var jättebraa! Annars var skoldagen som vanligt. Orkar inte skriva så mycket mer haha. Ville mest bara meddela att datorn funkar igen, kram!


Trysil dag 4 - Jag älskar Trysil

Detta skrevs den 18/2 kl. 21.10
 
Idag har varit den bästa dagen hittils här i Trysil. Det har varit klarblå himmel och strålande sol heela dagen! Vi började åter igen med att åka över till andra sidan fjället, fast denna gången tillsammans med familjen Stenberg (dom vi åkt tillsammans med). Där åkte vi lite blandade backar. Sen ramlade Ebba i sittliften när vi skulle hoppa av så hennes skida fastade på något konstigt sätt och knäcktes på mitten haha. Så en kille fick köra ner henne för backen på skooter. Hon var ganska nöjd kan man säga haha ;) Hon fick i alla fall hyra nya skidor så det löste sig enkelt och smidigt. 
 
Vid tolv grillade vi korv i backen och sen åkte vi några fler backar. En hel del åk i funparken hann vi med. Efter det provade jag Mamma, Pappa, Kalle och Johan ett "områrde" som kallades Högegga (stavas egentligen med såntdär konstigt ö men jag orkar inte fixa det). Det var nästan bara svarta backar där och som var sjuukt bra! Jättera pistade och alldeles perfekt branta, Så denna dagen var verkligen helt grym. Åh jag älskar Trysil! 


Trysil dag 3 - Fin dag

Detta skrevs den 17/2 kl. 31.33
 
Idag har det varit en superfin dag! Vi vaknade upp till solsken och några få moln. Så vi började med att åka till andra sidan fjället där det finns lite svårare och större backar. Så där åkte vi en hel del, mycket i skogen vilket var jättekul :) Sen åt vi lunch på en resaurang som låg mitt i backen typ. Det var gott. Vid tre ungeför drog vi oss tillbaka hem och då vilade vi en stund (jag somnade). Helt sjukt var trött man blir när man åker skidor. På kvällen spelade vi lite kort och så. Så detta var en superbra dag och imorgon ska det bli fint väder igen. Men jag hoppas ni har det bra, ses!


Ingen dator

Heej på er! Idag började skolan igen efter lovet. Kändes väl helt okej. Skoldagen var faktiskt jättebra :) Dock var Annie sjuk så krya på dig. Jag och Jennifer var i alla fall på sjukt bra humör av någon anledning. Vi garvade åt exakt alliting och hade jätteroligt. Älskar sånna dagar! Fick även en extremt försenad födelsedagspresent av Jennifer. Hon hade beställt på internet men det hade aldrig kommit osv. Så jag fick den nu. Ni ser nedanför vad jag fick och jag blev superglad, tack så mycket! Luv ju bästavän 
 
Efter skolan följde Lois med mig hem och vi kollade på Ph, åt hallon och lite annat smått och gott. Vi hade jättekul tills min dator bestämde sig för att sluta fungera. Som ni kanske vet så gick min skoldator sönder för ett tag sen och sen dess har jag använt en annan dator som vi har hemma. Nu har den också gått sönder. Så jag har ingen dator alls längre. Åååh jag orkar inte längre! :( Just nu har jag fått låna pappas dator, så tack så mycket. Men vi får se hu det blir med uppdatering framöver (inläggen från Trysil ska jag tidsinställa så dom kommer upp i alla fall). 
 
Det jag fick av Jennifer. Fick även en klubba av choklad men den var så god att jag åt upp den direkt hehe. Allt var inslaget typ i Victorias Secret-påsen. Tack igen :) (btw förlåt för usla bilder, speciellt den första. Tog dom lite snabbt och redigerade på typ 5sek i iPhoto..)


Trysil dag 2 - Första skiddagen

Detta skrevs den 16/2 kl. 21.51.
 
Hej på er! Idag var det första skiddagen här i Trysil. Vi gav oss ut i backen vid nio ungefär. Det finns väldigt bra backar här :) Dock har det varit vääldigt dimmigt idag så man såg ingenting framför sig ett tag. Vi halv två åkte vi i alla fall till stugan igen och åt lunch. Sen vilade vi i någon timme och efter det åkte vi lite skidor med Albin och Ebba (de är första gången  dom åker skidor så dom är nybörjare). Så trots det dåliga vädret så var detta en bra dag! Och imorgon ska det bli jättefint väder, så vi hoppas på det. Kram!


Trysil dag 1 - Framme

Detta skrevs 15/2 kl. 22.13 (jag tog med en bok till Trysil där jag skrev som blogginlägg varje dag så nu skriver jag av dom kan man säga)
 
God kväll bloggisen! Nu har vi äntligen kommit fram till Trysil. Resan blev lite längre än väntat för vi fick lite problem på vägen. Man var tvungen att köra upp för en backe och så var det någon jävel som stannade mitt i backen så det blev en lång kö så vi fick stanna. Det gjorde att vi hade för lite fart för att komma upp för resten av backen. Så mamma och pappa fick gå ut och sätta på snökedjor osv.
 
Till slut kom vi fram i alla fall. Vi bor i en supermysig stuga. Vi åker ju med en annan familj och dom kom fram före oss. Så dom hade fixat lite och så i stugan innan vi kom så det var skönt :) Annars har vi mest gjort oss hemmastadda samt ätit tacos, mumma haha. Men nu ska jag sova för att orka åka skidor imorgon, puss!!
Lite blandade bilder från stugan.


Hemma från Trysil

Nu är jag hemma i Sverige! Känns skit om jag ska vara ärlig. Tycker alltid så när jag kommer hem från en resa och blir typ lite smådeppig. Har verkligen haft det heelt underbart i Trysil och det känns jättetråkigt att inte vakna upp i den mysiga stugan imorgon på morgonen. Lite skönt dock med funderande internet. Har aldrig varit utan bloggandet såhär länge på snart tre år. Så jag har faktiskt saknat det. Kommer berätta om varje dag i Trysil i ett eget inlägg så dom kommer komma upp de närmsta dagarna. Har tagit massa bilder också så ni får se hur det var.
 
Just nu kollar jag på mello samt redigerar bilderna. Senare ska jag kolla på alla youtubeklipp osv jag har missat när jag varit borta. Imorgon ska jag bara slappa. Är jättetrött efter resan. Vi har gått upp kl. 8 varje morgon och åkt skidor varje dag. Så kommer somna gott i min egna säng inatt :) Kram!


Matpaus

Vi har precis stannat och ätit lite. Sen rullar vi vidare mot Trysil. Vi är snart vid norska gränsen, så vi är framme i stugan om ca fem timmar, kram!!


På väg

God morgon!! Just ni sitter vi i bilen på väg till Trysil. Vi har åkt sen åtta på morgonen och beräknar komma fram fem eller sex på kvällen tror jag. Hittills har jag mest sovit i bilen, vi gick ju upp vid sju typ, så jag är rätt trött haha. 

Angående bloggningen så kommer det troligtvis inte finnas uppkoppling i stugan. Finns inte det så kan jag ju inte uppdatera. Men vi kanske äter på någon restaurang eller så ned internet eller så. Så jag kanske kan slänga upp båt mobilinlägg. Annars får ni klara er utan uppdatering en vecka så berättar jag om resan när vi kommer hem. Vi får se hur det blir helt enkelt, puss!! 



Valentine Nails

Här har ni bilder på mina alla hjärtans dagnaglar. Tyckte dom var lite söta hihi :)


Massa nytt

Tröja (var lite svår att fånga på bild) - GinaTricot
Mjukisbyxor - fick av mamma (tack så mycket) ♥
 Pärlor till naglarna - Ebay 10kr
 Garnier ansiktscreme - Maxi 50kr
 Nagelbandsoljor - Ebay 5kr/st
 Ögonfransböjare - H&M 40kr
 Doftljus (var egentligen i en jättefin glasbehållare, men jag råkade krossa den. No comments) - Maxi 50kr
 
Tuggummi - Maxi 15kr/pkt


Alla hjärtans dag ♥

Glad alla hjärtans dag finisar!! Min alla hjärtans dag var väl inte helt 100, varken Annie eller Jennifer var i skolan så jag var lite halv lonely i skolan. Eller nej det var jag väl inte, det går typ inte att vara ensam i vår klass för den är bäst ♥ Men ni fattar vad jag menar. På lunchen gav jag, Lois och Sofia varandra lite presenter. Jag fick godis i en jättesöt påse så tack så mycket bästavänner :) Sen hade några gått till en del skåp och lagt in små alla hjärtans dagkort och jag fick tre stycken, supersöta. Stör mig på folk som hatear på alla hjärtans dag. Speciellt singlar som bara: "ååh jag är forever alone buhuh". Man bara "du är lika forever alone varje dag" haha. Nejmen man kan väl visa kärlek ändå, till vänner familj osv. Man måste ju inte ha en partner. Så hoppas alla har varit lite extra snälla idag ♥
 
Vi fick förresten sportlov idag! Såå jävla sköönt. Sen jag kom hem från skolan har jag städat, packat till Trysil och lite sånt. Vi åker ju imorgon. Ska bli superkul verkluígen, taggad till tusen!! :D Vet inte hur det kommer bli med bloggningen där. Enligt pappa skulle det inte finnas uppkoppling men vi skulle försöka lösa det. Så jag hoppas det funkar, puss!


Fredag imorgon

Ojojoj, vad jag uppdaterar dåligt. Ett stort fett förlåt verkligen. Men jag har haft två stora prov denna veckan, samt en redovisning tills imorgon. Vi gjorde fysikprovet idag. Såå skönt att ha det klart och jag tror det gick bra :) Efter skolan var jag på stan och lämnade in min mobil. Fick med mig två saker hem också som jag visar senare eller imorgon. Sen jag kom hem har jag gjort klart redovisningen städat mitt rum, hjälpt till lite att städa huset (vi åker ju till Trysil på lördag så vi har en del av fixa innan det), lämnat in min mobil, fixat allahjärtansdagpresenter till mina vänner m.m. Det är ju alla hjärtans dag imorgon. För mig är det en vanlig dag men jag och mina kompisar ger ändå varandra något litet. Annars kommer dagen bestå av att packa för min del. Åh jag är så dålig på att packa. Tar alltid med alldeles för mycket onödigt och glömmer alltid något viktigt. Aja det går nog bra haha.
 
Igår var jag och mina vänner på Grand för att handla allahjärtansdagspresenter då. Vi sprang runt i samma affärer hundra gånger och var faktiskt allmänt oeffektiva haha. Dessutom skulle Soffan köpa present till sin kille vilket tog en jävla tid haha. Men hon hittade i alla fall jättegulliga saker till slut, så då cyklade vi hem. Jennifer skjutsade mig på pakethållaren vilket var såå skönt för mina fötter var döda haha. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!!


Lite mer gnäll

Hej på er! Känns som att det enda jag gör här på bloggen är att gnälla. Både över datorn och allt plugg. Och nu tänker jag gnälla lite mer. Förlåt i förväg haha. Men nu har min mobil också gått sonder.. igen. Jag var på väg till Annie och Lois i söndags och lyssnade på musik i mina lurar. Sen fick jag ett mess och då skulle jag ta upp mobilen och på något sätt trasslade jag in med i sladden eller något. så jag tappade mobilen i asfalten och den sprack. eller en del av det vita precis vid hemknappen har trillat av helt. Jag hade ju liksom precis lagat den och köpt jättebra (och dyr om ni frågar mig) plast och allt. Ååh jag orkar inte! Ska i alla fall lämna in den igen imorgon. Så jag får den lagad i alla fall.
 
Idag och igår har jag mest pluggat. Vi hade kemiprov idag så det pluggade jag till igår. Provet kändes ganska bra, så jag hoppas det gick bra. På torsdag har vi fysikprov så det har jag pluggat till idag och ska fortsätta imorgon. Sen får vi ju sportlov nästa vecka, såå skönt! Trysil here we come :D
Men nu ska jag avsluta detta inlägget. Förlåt förresten för att jag uppdatera så dåligt, kram!!


Nymålat

Målade mina naglar igår, har gjort denna designen innan men tycker den blev mycket finare denna gången. Jag gillar att den ser mycket mer komplicerad ut än vad den är, den är faktiskt väldigt enkel att göra :)


Pluggsöndag

Hej på er!! Min dator funkar fortfarande inte. Men jag ska inte gnälla på det mer. ska istället gnälla på något annat. Prov. Vi har som sagt kemiprov på tisdag så det har jag pluggat till idag. Nu känner jag mig rätt säker på det mesta faktiskt. Så det är skönt. Ska gå på läxhjälp imorgon och få hjälp med det lilla jag inte fattar. Annat är det med fysikprovet på torsdag. vi har skitmycket att plugga till det och allt är jättekomplicerat. En ordlista med typ 40 ord, sen typ 20 frågor och massa sidor att läsa. Åååh jag orkar inteee :( Nu har jag tagit en paus från pluggandet och lyssnar på lite podcasts, puss!


Lördag

Orkar inte komma på en kreativare rubrik för jag är sur. Min dator funkar fortfarande inte och jag ägnade hela kvällen igår och en del av dagen idag till att dampa på den. Det är inte bara för att massa bilder försvinner, jag har även allt skolarbete där. Vi har ju prov på både tisdag och torsdag och alla anteckningar osv ligger ju där. ÅÅh jag får panik snart! Jävla pissdator.
 
Nu när jag gnällt lite kan jag berätta något roligare. Om exakt en vecka åker jag till Trysil!! Jag och mina familj ska dit och åka skidor tillsammans med en till familj som vi känner. Våra grannar och även en av alla framiljer som var med på Gran Canaria. Det kommer verkligen bli superkul för som ni vet älskar jag ju att åka skidor! :)
Bild från Stöten.


Lite nytt

Skärmskydd till min mobil (bad dom i affären att sätta på det år mig) - Kjell och Company 179kr
I love... Strawberries and Cream duschtvål - Kicks 69kr
Topcoat - Kvantum 69kr
Nagel- och nagelbandsrengörare - Kvantum 49kr


Någon hatar mig och jag hatar min dator

God kväll på er!! Fredag idag, hur sköönt? Skoldagen var väl bra, ganska vanlig. Det blev tacos till lunch så det var jättegott :) Efter skolan var jag och mina kompisar en snabbis på stan. Fick med mig två saker som jag visar ikväll eller imorgon. När jag kom hem från skolan märkte jag att min skoldator fuckar totalt. Det går inte att sätta på den, eller det som händer är att lamporna lyser men skärmen startar inte. Sen börjar den låta typ som en högljudd fläkt och efter det dör den.
 
Jag orkar inte att datorn ska paja igen. Detta är tredje jävla gången, känns som någon (ev dataguden eller vettifan) hatar mig. Okej en av gångerna den gick sönder var inte så farlig det gick att fixa på typ tio minuter. Men gången innan det pajade hårdisken och allt på heela datron försvann. Jag hoppas verkligen, verkligen inte att det är hårdisken igen. Har massa bilder på den datorn som jag inte vill ska förvinna. Bland annat alla bilder från Gran Canaria, Stöten osvosv. En del finns ju kvar på kameran men i alla fall. Jag orkar intee :(
 
Jag kom hem från en musikal för lite mer än en timme sen. Jag, mamma och mormor var och såg Jesus Christ Superstar, ni vet den med Ola Salo? Jag hade inga förväntningar över huvud taget men den var väl bra. Lite svårt att hänga med dock eftersom dom inte pratar utan bara sjunger. Men jaja detta inlägget blev jättelångt så jag avslutar det nu.


Semlor



Bad update

Jag suger verkligen på att uppdatera. Igår var jag sjuukt trött och jag vet inte varför. Jag somnade i alla fall runt fem på eftermiddagen och sov till sju ungefär. Skitskönt faktiskt, det var dock lite svårt att sova senare på kvällen haha. Jag kollade även på finalen i Paradise Hotel innan jag gick och la mig. Jäävlar vilket avsnitt haha.
Fortsätt inte läsa om du inte sett avsnittet än och tänker göra det för jag kommer spoila.
Hatar att Jeppe vann och hatar det han gjorde mot Aina. Jeppe har varit så jävla elak under hela säsongen och jag ville verkligen intee att just han skulle vinna. I och för sig vann ju Aina också vilket var jättebra för jag har hejat på henne hela tiden, men det känns inte som hon gjorde det. Så det var surt, men det är ju bara ett TV-program men jag blev sur i alla fall haha.
Men hoppas ni haft en bra dag, puss!!


Pluggat

God kväll på er!! Idag har jag ägnat mig åt en hel del plugg. Har skrivit klart en SO-inlämning om Buddha som ska vara inne på fredag. Det är jätteskönt att ha den klar för det tog en jävla tid haha. Tänkte även plugga kemi också men jag orkade inte det. Så det gör jag imorgon istället. Vi har prov på tisdag om ni undrar.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, käkat hallon, lyssnat på podcasts och lite sånt.Är jättetrött idag, så om en kvart ska jag kolla på Paradise Hotel och sen sova, vi hörs imorgon!!
Från igår haha, luv ju bästavän ♥


Stop being so afraid and start living instead



Hos Annie och Lois

Heej på er!! Just är jag hemma hos Annie och Lois. Vi har precis fikat lite, Annie och Lois har bakat jättegoda muffinsar :) Jennifer kommer hit senare också, hon skulle bara iväg lite snabbt först. Vi har inga speciella planer, bara umgås typ.

Det är sjukt halt ute just nu, vilket ledde till att jag såklart trillade av cykeln när jag var på väg till skolan. Jag skulle svänga och så var det fullt med is så cykeln välte och jag gled på isen haha. Min ena bakficka (fickan jag har mobilen i) var mot marken vilket ledde till att den skrapades på isen så det blev ett stort hål i den haha. Dessutom en stor repa i mitt iphoneskal. Men annars gick det bra, mobilen klarade sig utan skador så jag är lugn haha. Nu fick ni en fin historia om hur jag ramlade, enjoy haha. Nejmen vi hörs sen, puss!!


Frozen

God kväll på er!! Jag och mina kompisar såg ju som sagt Frozen (eller frost som den heter på svenska) tidigare ikväll. Tyvärr kunde inte Soffan vara med för hon har blivit sjuk. Så det var jättesynd, krya på diig ♥ Filmen var i alla fall jättebra och väldigt gullig :) Skulle absolut kunna se den igen. Hade dock önskat att Olof (den lilla snögubben) var med lite mer, han var lätt höjdpunkterna i filmen haha, såå söööt! Men det var en fin film med ett bra budskap. Efter bion gick vi till Mc' Donalds och åt, sen gick var och en hem till sig. Det ät ju trots allt skola imorgon, blää..
Men vi hörs imorgon, kram!
Bilder från bion, ursäkta extreemt dålig kvalité på dom på oss i biosalogen hehe.


Tiger print

Målade dessa naglar i förrgår, jag gjort en liknande design innan fast med andra färger och leopardmönster istället. Ni hittar den här. Vet inte vilken jag gillar mest, men här har ni bilder i alla fall :)


God morgon

God morgon bloggisen!! Jag vaknade för en timme sen, sen dess har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på musik. Har blivit förälskad i Ed Sheeran, så jävla braaa!! I alla fall, idag ska jag och mina kompisar gå på bio. Vi ska se Frost. Den verkar vara väldigt gullig men har hört en del som blivit besvikna, men jag hoppas den är bra. Skulle dock hellre sett den på engelska men det gick inte, så vi få leva med svensk dubbning. Men jaja, nu ska jag gå och ta lite hallon haha, vi hörs!!
Så sööt jag döör ♥


Hot Chocolate



Första februari

God morgon!! Idag är det första februari. En hel månad av 2014 har gått. Säger detta hela tiden, men tiden går verkligen fort! Januari har varit en ganska rolig månad. Har hänt lite tråkiga saker men över lag har jag haft väldigt kul. Stöten tar utan tvekan upp första platsen för månadens roligaste. Saknar det så otroligt mycket för jag hade verkligen sjukt roligt heela tiden! :)
 
Idag har jag inga planer, gick upp för snart en timme sen och sen dess har jag hunnit äta frukost och har precis satt mig vid datorn. Blir nog en slappdag idag, riktig myslördag. Sticker nog bort till Kvantum senare för att handla godis. Är världens största godisgris för er som inte visste haha. Men jaja hoppas ni får en bra dag, vi hörs!!