Battlefield live + Kents Cavern

Denna dagen har faktiskt varit bra. Vi började med att åka till Brixham för att köra Battlefield Live. Det är typ som lasergame fast ute och man skjuter inte laser haha. Men det var i alla fall sjukt roligt! Jag kände mig som en riktig krigare när jag sprang runt där, okej nej jag sög haha. Sen åkte vi hem och åt och efter det var det skola. Finns inte så mycket att säga om det.
 
På kvällen åkte vi till Kents Cavern. Det är är en grotta typ. Där gick man igenom med en guide och sen kom det människor som skrämde en haha. Ungefär som en spökrunda fast i en grotta. Fett creepy haha. Dock trodde jag det skulle vara läskigare än var det var. Aja det var allt jag hade att säga just nu, vi hörs!
En bild som Andrea (en i vår grupp) tog under Battlefield. 


Svar på kommentar

Svar: Jo, vi åkte i onsdags (exakt en vecka sen) och åker hem på tisdag. Så egentligen blir det 13 dagar. Men resan avslutas med London i två nätter och dit åker vi på söndag. Resan kostade runt 18.000 om man inte räknar det man köper här, shopping i London osv. 


Beach club

Förlåt för dålig uppdatering igen. Gårdagen var inte så kul faktiskt. Vi hade sovmorgon, trodde vi. Dock var det fel på vårt schema så vi hade tydligen en aktivitet så. Nu har vi i alla fall fått rätt haha. Sen var det skola och efter det EF-disco igen. Både jag och Jennifer hade massa hemlängtan så det sög. Det har vi fortfarande men på söndag lämnar vi Torquay och beger oss mot London vilket ska bli superkul!
 
Idag var det först skola på morgonen. Sen var det något som hette Beach Club. Vi åkte till en strand som var jättefin. Så där badade vi och solade en stund så det var skönt. Ikväll ska vi köra zumba. Har aldrig gjort det innan så kommer suga haha. Kram!
Mobilbilder igen, hade inte med mig kameran. 


Bilder från fotojakten i fredags



Dålig uppdatering

Ledsen att jag inte bloggade igår. Men gårdagen var så konstig så jag visste inte ens vad jag skulle skriva. På morgonen snackade jag och Jennifer om vad vi tycker om Tourqay. Ingen av oss trivdes här alls och båda ville verkligen hem. Så det sög verkligen. Men efter lite snack med föräldrar osv så bestämde vi att vi skulle försöka lite mer. Så på kvällen skulle vi gå någon promenad och vi försökte se det så positivt som möjligt, och tänka på det vi gör här och inte på vad vi kunde gjort hemma. Själva promenaden kanske inte var så kul men jag och Jennifer hade ett av våra legendariska dampryck så vi hade skitkul haha. 
 
Idag samlades vi vi vår vanliga mötesplats och fick veta att vi har fritid tills klockan ett (btw så är vi en timme efter i tiden här, så den är halv 12 här just nu). Så jag och Jennifer köpte lite godis och nu sitter vi hemma i värdfamiljen med datorerna haha. Vid ett ska vi till EF Arena, vet inte vad det är men det märker vi. Sen ikväll ska vi bowla vilket ska bli jättekul! Kram!
Mobilbilder från promenaden. 


Andra dagen

Heej bloggisen! Denna dagen har varit ganska seg faktiskt. Vi började skolan vid nio och gick till tolv. Skolan är ganska kul men skola är ju skola haha. Efter skolan gick jag och Jennifer hem till vår värdfamilj och satt lite vid datorn haha. Sen gick vi tillbaka till skolan för att gå till EF Laungen, vilket var dagens aktivitet. Det fanns inte jättemycket att göra så jag oich Jennifer satt mest i en soffa. Det slutade halv fem vilket var lite sent, det blev lite långtråkigt efter tag. Efter det gick vi tillbaka till familjen igen och jag har precis duschat. Så nu sitter båda och bloggar och sen ska vi äta middag. Ikväll ska vi på någon fotojakt typ. Man får ett papper med saker man ska fota och så. Jag hoppas det blir kul. Men nu har jag inget mer att säga, vi hörs!
Två mobilbilder. Har inte fotat med kameran alls här, finns inte så mycket att ta kort på helt ärligt haha.


Framme i Tourqay

Heej på er! Vi är äntligen framme i Tourqay. Vi gick upp vid fyra på morgonen igår och åkte till Malmös flygplats. Där mötte vi upp en ledare och några andra elever för att sedan ta planet och mellanlanda i Stockholm. på Arlanda failade jag och Jennifer så grovt så det är fan pinsamt asså. Vi hade typ en och en halv timme fritt fär vi bland annat skulle äta. Det första som händer är att vi står och kollar i typ tio minuter på en karta och försöker lista ut vart vi är innan vi upptäcker att det står markerat med en röd plutt haha. Sen skulle vi till Max för att äta och då åkte vi ner en våning. dock var det den våningen som man hämtar ut sitt bagage ifrån innan man ska hem, alltså lämna flygplatsen. Så det är ganska svårt att komma tillbaka upp igen för det fanns bara en väg och den var jätteotydlig. Vi hittade i alla fall tillslut och efter vi ätit skulle vi gå till Gate 17. Dock hade vi på något sätt lyckats komma på fel sida av säkerhetskontrollerna och var alltså tvungna att gå igenom dom en gång till. Och våra boardingpass var ju redan blippade men det löse sig i alla fall. 
 
Sen kom vi i alla fall fram till London. Då åkte vi buss i fem timmar till Tourqay. Där hämtade vårt värdfamilj upp oss och körde oss till dom. Vi har fått en snäll familj så det känns bra. Vi bor dessutom med två andra svenskar som är jättesnälla :) 
Idag vid kvart i nio mötte vi upp alla ledare osv vid skolan. Sen gick vi en rundvandring för att visa oss runt i staden typ. dock var vi såå trötta så det enda jag ville var typ att sova haha. Men efter lunch piggnade vi till lite hehe. Sen var det dags för själva skolan. Vi fick en bra "klass" med ganska många svenskar så det känns bra. Dock failade jag och Jennifer igen när vi skulle gå hem från skolan. Det skulle ta ungefär 10 minuter men vi gick vilse så för oss tog det över en timme haha. Men nu ska jag gå och göra mig iordning, det är EF-disco ikväll. Så vi hörs mer imorgon, kram!
Fyra mobilbilder från resan hit, har inte fotat något idag. 


Nu drar vi



Packat + födelsedagsfirande

Idag har vi firat min födelsedag. Fyller ju som sagt år i övermorgon egentligen men jag är ju inte hemma så vi firar mig idag. Jag blev i alla fall firad på morgonen av familjen och fick mina presenter som jag är supernöjd över! Annars har jag mest packat och fixat inför England imorgon. Vi ska åka kl. kvart i fem på morgonen så jag kommer inte direkt hinna fixa det imorgon. Jag har lite kvar men ska göra det sista senare. Hoppas jag får plats med allt haha, det är mest handbagaget som är problematiskt eftersom jag måste ha kameran där så det blir väldigt trångt men det löser sig haha.
 
Ikväll ska vi fira mig lite mer. Vi ska äta mat som jag har valt, samt marängswiss med massa olika glassorter som jag också valt haha. Så det ska bli mysigt. Sen blir det en tidig kväll eftersom jag måste gå upp typ halv fyra imorgon. Men jag är så taggad och jag vet att denna resan kommer bli grym! :D
Jag på min födelsedag förra året haha. 


Nyinköpt

Linne (finare irl) - NewYorker 59kr (rea) // Leopardkofta - H&M 49kr (rea).
 John Green's Papperstäder - Någon bokhandel i Blekinge 149kr
 Maybelline New York dream lumi touch highlighting concealer #03 - Maxi 115kr
Örhängen - Östersjöfestivalen 100kr
 Sally Hansen cuticle remover - Östersjöfestivalen 20 kr (rea, ord. pris 125kr)
 Minitofsar - Ur&Penn 10kr
 
Förlåt för att vissa av bilderna var asdåliga men jag orkade inte lägga ner tid på att ta finare hehe.


God morgon

God morgon! Jag vaknade för över två timmar sen, men har fortfarande inte gjort något vettigt. Men ska till Grand senare med Annie och Lois och kanske Jennifer om vi får tag i henne. Har inte träffat henne på aslänge så jag hoppas hon kan :) Annars åker jag, Annie och Lois själva. Måste köpa en concealer och nya solglasögon till England. Glömde mina i sommarstugan och jag kommer inte hinna få dom eftersom vi åker i övermorgon (!) så jag måste köpa nya. Fett klantigt menmen. 
 
Imorgon ska vi fira min födelsedag! Jag fyller år den 24 men eftersom vi åker till England den 23 så ska vi fira mig imorgon. Så det ska bli jättekul, det är ju alltid kul att fylla år. Även om det inte är min riktiga födelsedag hehe. Så vi ska fira mig på morgonen, sen äta gott på kvällen och tårta till efterrätt, mumma :) Kram!


Sommardag

God kväll! Idag var jag som sagt ute och solade på förmiddagen. Samt badade i poolen såklart. Efter lunch cyklade jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois bakade, no shit haha. Vi gjorde brownies med orea och vit choklad med kolatäcke typ. Hann dock inte smaka för jag skulle hem och äta. Vi åt tacos som var jättegott! Sen har jag inte gjort så mycket, kollat lite videos och så. Nu ska jag äta hallon och fanta, ville mest uppdatera lite snabbt. 
Två bilder från idag. Och jag vet inte vad fan jag gör med mitt vänstra lår på första bilden. Det ser inte ut så i verkligheten så jag vet inte vad som hände på bilden haha. 


Blue sky, blue ocean



Östersjöfestivalen

God morgon bloggen! Igårkväll kom vi hem från sommarstugan, men då orkade jag inte blogga. Vi har i alla fall haft två jättemysiga dagar där :) I fredags var vi ju på Östersjöfestivalen. Där gick vi runt och tittade i alla små stånd, åt våfflor och hade det mysigt. Köpte liite saker som jag kan visa senare. Det var superfint väder så när vi kom hem så la vi oss på bryggan och solade en stund. Vilket vi även gjorde typ hela lördagen. Det var jätteskönt! 
 
Idag är det också superbra väder! Så efter jag har skrivit detta och ätit frukost ska jag nog gå ut och sola och bada i poolen. Har inga planer för dagen, så ska väl bara slappa i solen. Kram på er!


Sommarstugan igen

Idag har varit en väldigt lugn dag. Vaknade vid elva och då åt jag frukost och gjorde det vanliga man gör på morgonen hehe. Sen har jag bara slappat hela dagen fram tills för typ två timmar sen. Fick reda på att vi ska till stugan igen ikväll eftersom det är festival där imorgon. Så det ska bli jättekul! Vi stannar till lördag eller söndag, vi har inte bestämt ännu. Kommer dock inte kunna blogga för pappa ska inte med. Men ni får leva utan uppdatering under dessa dagar. Men vi hörs när jag kommer hem!


The Fault in Our Stars

Igår såg vi ju The Fault in Our stars. Jag hade skyhöga förtävtningar efter att, som sagt, ha läst boken. Och jag kan väl bara säga att den verkligen, verkligen levde upp till alla mina förväntningar! Den var så himla bra! Och sorglig, väldigt sorglig. Faktiskt mycket sorgligare än boken enligt mig. Men den hade ändå sina humordelar vilket gjorde den så sjukt bra. Rekommenderar filmen av hela mitt hjärta, skitbra verkligen!


Vår sommarstuga



Bio ikväll

Hola amigos! Fint med spanska där ja. Gårkvällen blev i alla fall väldigt lyckad! Gästerna kom runt sex och då åt vi mat. Det var ganska gott. Sen umgicks vi, åt chips och cheescake och så. Så det var väldigt roligt :) Vid klockan ett gick alla hem och då satt jag bara lite vid datorn en stund och sen somnade jag. 
 
Ikväll ska jag och familjen på bio. Vi ska först fika på PM och sen vid nio ska vi se The Fault in Our Stars. Har velat sett den enda sen premiären efter att ha läst och älskat boken. Så det ska bli superkul att se den :) Kram!


Fixat lite

Heej på er! Idag direkt när jag vaknade åkte jag och pappa till stan. Vi lämnade först in min mobil som jag spräckte för några månader sen typ. Det var tredje gången jag pajade den vilket är lite pinsamt haha. Men man lär väl sig av sina misstag. Även om det för mig tog tre reperationer och 2700kr haha. Okej det är inte ens kul. Men nu är den lagad i alla fall vilket äger :) Sen var vi och fixade lite inför England, bland annat växlade lite pund och så. Åtta dagar kvar iag, såå taggad!
 
Ikväll ska vi ha gäster. Familjen Stenberg och familjen Ingemarsson. Stenberg är våra grannar och Ingemarsson är några andra kompisar som vi känner. Om ni har bra minne så vet ni att vi var hemma hos dom och badade i deras pool för någon vecka sen. Så vi ska äta tillsammans och lite så vilket ska bli superkul! :) Kram!
Har förrsten fixat lite med bloggen. Ny header samt några nya bilder i menyn och så. Blev så jävla trött på allt rosa så det nya känns jättefräscht nu :)


Hemma i Växjö

Nuu är vi tillbaka hemma! Vi åkte från Aspö vid tolv och kom hem vid fyra. På hemvägen stannade vi och åt samt var inne på Börjes i Tingsryd för mamma och Max skulle köpa tofflor haha. Vi hade i alla fall supermysigt på Aspö! Igårkväll kollade vi som sagt på finalen i fotbolls-VM. Tyskland vann ju så det var väl bra, eftersom vi typ hejade på dom haha. 
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, kollat lite på youtube, duschat samt packat upp allting. Det känns ganska skönt att vara hemma. Har haft det jättemysigt och roligt när jag varit borta men det känns ändå bra att vara hemma igen, sova i sin egen säng haha. Har sovit i hårda 90-sängar hela tiden och min är 120 så jag är inte van vid så smala sängar haha. Puss!


Skogspromenad



God morgon

God morgon bloggisen! Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Sen dess har jag ätit frukost och gjort mig klar för dagen. Jag vet inte vad vi ska hitta på idag. Just nu regnar det så man kan inte bada eller så. Igår hade vi i alla fall en jättemysig kväll. Vi åt grillat till middag och jordgubbstårta till efterrätt. Sen körde jag och barnen dunkgömme (lol haha) i regnet. Kan ju säga att vi blev ganska blöta eftersom man för det mesta gömde sig i buskar haha. Sen kollade vi på fotboll, matchen om tredje pris. Sen iikväll är det ju final mellan Argentina och Tyskland så den ska vi kolla på. Pappan i familjen som bor här älskar Tyskland så hejar vi inte på dom lär vi bli utslängda hela bunten haha. Men vi hörs mer senare eler imorgon, kram!
Bild från sommarstugan.


På Aspö

Nu är vi framme på Aspö. Vi åkte från stugan till Karlskrona vid elva typ. I Karlskrona åt vi lunch på en jättegod restaurang som hette Parken. Jag åt pannkakor med sylt och grädda, mumma :) Sen tog vi färgan över till Aspö. Hittils har vi inte gjort så mycket, mest packat upp och fikat. Men snart ska vi äta kvällsmat, grillat såklrt haha. Sen vet jag inte vad vi ska göra, säkert spela brännboll. Det gör vi alltid haha. Men jaja vi hörs!


I wear my sunglasses tonight

 


Aspö imorgon

God eftermiddag! Idag på morgonen var det lite halvmuligt så jag började dagen framför TV:n haha. Vid 12 ungefär klarnade det upp så då gick jag och solade på bryggan, surprise haha? Sen gick jag tillbaka till stugan där vi åt lunch och sen har vi kollat på Masterchef. Kanske går ut och solar lite mer sen, vi får se. Nu ska mamma och pappa paddla lite kajak och sen ska vi fika tror jag.
 
Imorgon åker vi till Aspö. Våra kompisar har stuga där och vi brukar komma dit en gång varje sommar och fira midsommar. Dock har vi inte gjort det varken förra eller detta året. Men vi ska dit imorgon i alla fall vilket ska bli jättekul! :) Vi stannar två nätter och kommer alltså hem till Växjö igen på måndag. Kram!


Bilder från båten



Järnavik

Heej på er fina läsare! Idag, precis som varje dag här, började vi dagen med att sola på bryggan. Känns som att det är det enda vi gör här haha. Har dock inget emot det alls men det blir inte så intressanta inlägg. Efter lunch tog vi i alla fall en båttur till Järnavik. Det är en camping där vi brukar spela minigolf och äta glass. Så det gjorde vi. Dock var det sååå varmt så det var svårt att koncetrera sig på golfen. Det resulterade till att jag spelade den sämsta golfrundan i mitt liv tror jag. Fick 46 poäng på nio banor vilket blir typ 5 slag/bana. Kan vi bara ta in hur dåligt det är haha? Förutom min förlust så var det roligt :) Men nu måste jag gå för vi ska äta kvällsmat, så ni får bilder från dagen istället, kommer några från båtturen senare också.


Blommor i sommarstugan



Fyriskaka + fotbolls-VM

God kväll bloggisen! Idag har vi återigen tillbringat dagen vid bryggan i solen. Har solat ryggen en del idag för första gången i år typ haha. Jag föredrar att sola framsidan eftersom det är ansiktet och det som syns mest. Men nu kände jag att jag kunde sola ryggen lite i alla fall så den inte är helt likblek haha. Dock lyckades jag på något sätt bränna ansiktet i alla fall. Jag ser ut som en kokt kräfa i fejset haha. Men det lägger sig nog tills imorgon hoppas jag.
 
Jag och Kalle har nyss bakat en fyriskaka med hallon som han och mamma har plockat. Fyriskaka är så himla gott så den ska vi fika med sen. Sen ska vi kolla på fotbolls-VM ikväll igen. Matchen igår var helt sjuk haha. Även om ni inte såg matchen så kan ni inte missat det för det stod typ på alla sociala medier haha. Hoppas dagens match blir lite mer spännande hehe. Kram!


Här är jag om två veckor

Nu tänkte jag avslöja en sak som jag hållt hemligt huuur länge som helst. Om två veckor åker jag och Jennifer till England! :D Vi ska åka på språkresa till en badort (typ) som heter Tourqay som ligger i södra Englans. Där ska vi göra massa kul saker, olika aktiviteter, discon, träffa nya människor osv. Vi går även i skola några timmar om dagen för det är ju trots allt en språkresa, Sen är det sightseeing och shopping i London två dagar vilket jag ser supermycket fram emot. Har aldrig varit i London förut så det bli spännande! Vi kommer totalt vara borta i två veckor och kommer bo hos en värdfamilj. Jag och Jennifer kommer självklart bo i samma familj haha.
 
Vi bokade denna resan för över 300 dagar sedan och nu är det bara två ynka veckor kvar. Det är helt sinnesjukt och jag kan inte ta in att jag faktiskt ska utomlands med min bästa vän, vi kommer ha så jävla roligt! Jag kommer självklart blogga där om det finns bra internet, vilket jag tror och hoppas :) Så denna resan kommer verkligen bli heelt grym och jag längtar så himla mycket!


Härlig sommardag!

Heej igen! Vi kom fram till stugan igår vid tio. Dock orkade jag inte blogga då. Vi packade upp och allt sånt som man gör. Sen satt vi mest och myste framför TV:n samt spelade lite spel och så. På tal onm TV så pågår ju fotbolls-VM fortfarande för fullt. Jag skulle väl inte säga att jag är så himla insatt men jag har sett flera matcher och så. Det är så himla mysigt eftersom då är hela familjen samlad och alla gör liksom samma sak. Så även om just själva matcherna inte intresserar mig sådär jättemycket så skapar det en myskänsla som jag gillar :)
 
Idag har varit en superhärlig dag! Vädret har varit grymt så vi har spenderat hela dagen på bryggan där vi badat och solat. Det var 23 grader i havet vilket var jätteskönt! Detta är förmodligen vad vi kommer göra typ varje dag för det ska vara fint väder hela veckan :) Så jag ska passa på att få lite färg och bara njuta av sommaren! Här har ni lite bilder från dagen, har kommit på hur jag ska göra för att det ska gå lättare att ladda upp dom vilket äger :)


På väg till sommarstugan igen

Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka till sommarstugan. Det har blivit mycket åkande fram och tillbaka men nu ska vi stanna till söndag, eller lördag jag kommer inte ihåg. Det ska som sagt vara superfint väder så det kommer blir jättemysigt!

Idag vid halv tre cyklade jag till Annie och Lois. Vi gick till stan och köpte glass och sen gick vi runt lite och njöt av det fina sommarvädret :) När jag kom hem så packade jag igen och sen åkte jag, pappa och Max och köpte pizza och kebab till kvällsmat, mumma. Men vi hörs kanske ikväll annars imorgon, puss!


Så himla varmt

Heej bloggisen! Idag är det sjuukt varmt ute. 30 grader och sol. Så hittils idag har jag legat ute och solat samt badat en del i poolen. Utan poolen hade jag dött av värmeslag haha. Jag kanske ska till Evedal och bada med Annie och Lois idag. Det är inte säkert att dom kan men vi får se :) Sen ikväll ska vi troligtvis åka tillbaka till sommarstugan. Det ska bli skönt för det ska vara superfint väder där också. Men det ligger vid kusten så förjoppningsvis är det lite svalare där. Så man i alla fall kan vara ute utan att svettas ihjäl haha. Men det var allt jag hade att säga nu, vi hörs!


Bilder från sommarstugan



Äntligen sommarvärme

God kväll på er! Nu är vi hemma från sommarstugan. Vi kom hem runt fyra och då åkte vi till sjukhuset för att hälsa på Max. Han mådde bättre nu och får troligtvis komma hem imorgon :) Så på tisdag kanske vi åker tillbaka till stugan igen. Inget är helt bestämt ännu men det är tanken i alla fall. 
 
Igår hade vi ju släktkalas för morfar. Våra sysslingar och deras familj var med. Dom är från Vietman så vi måste snacka engelska med dom. Det är inga problem för mig men ni ska höra vissa av de vuxna haha. Men det var väl trevligt i alla fall, vi åt god mat och bara pratade typ. 
 
Idag direkt efter frukost gick vi till bryggan och solade och badade. Det är har varit sjukt fint väder både igår och idag. Supervarmt och strålande sol hela tiden. Så nu får vi äntligen lite riktig sommarvärme vilket uppskattas väldigt mycket haha. Hoppas bara att det håller i sig nu. Kram!
Bild från idag, kommer några från sommarstugan senare. 


På väg till stugan

God moorgon! Just nu sitter vi i bilen på väg till stugan. Dock har Max fått blindtarmsinflammation så han och pappa är på lasarettet för Max ska opereras. Men jag, mamma och Kalle åker i alla fall eftersom vi ska ha släktkalas för morfar idag. Sen får vi se om vi åker hem imorgon eller om Max och pappa kan komma till stugan på måndag. Men vi avvaktar och ser hur Max mår. 

Om det blir så att pappa och Max kommer så kommer jag inte kunna uppdatera förrän på måndag. För det enda sättet att få internet i stugan är genom pappas mobil, för hans 3G är det enda som fungerar. Så vi får helt enkelt se hur vi gör, men jag hoppas Max kryar på sig så att dom kommer. Men jaja vi hörs när vi hörs!


God morgon bloggen

God morgon på er! Jag vaknade för en och en halv timme sen. Jag sov över hos Annie och Lois vilket var/är jättemysigt. Lois väckte mig med frukost på sängen vilket var jättesnällt :) Sen gick vi upp och spelade kort och åt nutellamuffins som vi bakade igår. Dom var jättegoda och dessutom väldigt fina. Dock blev dom sjukt stora så inte ens jag orkar en hel haha. Men dom var jätteroliga att göra!
 
Idag vid två så kommer Johanna hit med två av sina barn, två tvillingflockor som är tre år. Om ni har följt mig ett tag så vety ni vilka det är. Så det blir supermysigt! När dom har åkt ska vi packa och fixa för imorgon åker vi till sommarstugan och är där en vecka. Så jag hoppas det blir fint väder annars finns det i princip inget att göra där haha. Vi ska även fira morfar som fyllde 75 för typ en månad sen, grattis i efterskott haha. Aja nu ska jag vara lite social med Annie och Lois hehe, vi hörs!


Hos Annie och Lois

Heej på er! Just nu är jag hos Annie och Lois. Jag kom hit vid halv två och vid tre gick jag och Lois till domkyrkan fölr att fota lite mer till hennes jobb. Vi fick även fika där vilket var gott :) Nu är vi  i alla fall tillbaka hos dom och vi (Annie) ska snart börja med maten. Eller jag vet inte om det är snart men jaja. Sen får vi se vad vi hittar på.  Aja orkar inte skriva mer nu, så ni får lite bilder från dagen haha.


Vår stad



Igårkväll + idag

Heej finisar! Igårkväll var vi hemma hos våra kompisar och grillade. Vi åkte dit vid fem och då badade vi först i deras nya pool. Det var jättekul och poolen var superfin. Sen åt vi maten som var väldigt god. Efter det badade vi lite mer och sen kollade vi på fotbolls-VM och "umgicks" eller vad man ska säga haha. Nejmen det var jätteroligt, det är alltid kul när vi träffar dom :)
 
Idag direkt när jag hade vaknat åkte jag, mamma, pappa och Kalle till stan och åt lunch på Rosegarden. Jag hade aldrig ätit där innan men det var gott. Sen gick vi lite på stan. Köpte bara två svarta strumpbyxor för mina har gått sönder, annars hittade jag inget. Hade inga planer på att handla heller men jaja. Nu är vi hemma i alla fall (elelr vi kom för typ en timme sen) och resten av dagen ska jag nog bara slappa. Sov inte så bra inatt så jag är såå trött. Puss!


Mint and brown

Målade dessa naglar i förrgår. Har gjort denna designen två gånger innan fast med andra färger (se här och här). Måste säga att jag nog gillar denna färgkombinationen mest faktiskt :) Här har ni bilder i alla fall.


Första Juli

God morgon! Idag är det första Juli, herregud vad tiden rinner iväg. Jag hoppas Juli kan bjuda på lite bättre väder än vad Juni gjorde, igår var typ den första riktiga sommardagen på hela lovet för mig. I alla fall, efter vi kommit hem från Ronneby grillade vi tillsammans med dom vi var där med. Det var jättemysigt och maten var supergod! Vi grillar alltid hemma hos dom flera gånger varje sommar så då fick jag äntligen lite sommarlovsfeeling :)
 
Idag ska jag vara lite barnvakt åt vår granne Ebba. Hon kommer ganska snart hit tror jag och vi får väl se vad jag hittar på. Behöver lite extra pengar nu till sommaren och jag var för ung för att söka sommarjobb hos kommunen (man måste fylla 16 innan dden tolfte juni eller nåt sånt, och jag fyller den 24 juli). Så jag tar alla möjligheter jag får, okej kanske inte alla men en del i alla fall haha. Vi hörs senare, kram!
Bild som jag tog på Lois när vi fotade till hennes sommarjobb.