På väg hem från Ronneby

Heej på er! Nu sitter vi i bilen på väg hem från Ronneby Brunnsbad, vi är framme om ca 10 minuter. Vi kom i alla fall fram till Ronneby runt halv 12 och då badade vi direkt, vi åkte mycket i vattenrutschkanorna och så. Sen åt vi lunch och glass, mumma! Efter det körde alla barnen datten i hela parken vilket var jättekul! Sen åkte vi tåg i rutchkanan typ hundra gånger. Vi failade typ varje gång så vi ramlade hela tiden. Så jag kommer ha blåmärken över hela kroppen typ haha. Jag har även solar en del också. Vädret var skitbra förutom typ en timme då det kom lite lite regn, men annars var det sol och jättevarmt :) Så detta har varit en jättebra dag, puss!


Bilder från cupen



Ronneby imorgon

God kväll finisar! Nu är SAIK-cupen över. Tyvärr förlorade Sandsbro två matcher på slutet vilket resulterade i en fjärde plats. Det är ju inte dåligt men såklart är det surt att förlora, speciellt dom sista matcherna. Men det har i alla fall varit väldigt roligt att kolla för detta är en väldigt mysig cup. 
 
Imorgon ska jag och min familj till Ronneby Brunnsbad tillsammans emd våra kompisar. För er som inte vet så är det som ett äventyrsbad fast utomhus, jätteroligt! Så vi hoppas på fint väder, just nu visar det växlande molnighet och nästan 20 grader, så vi hoppas på det, eller bättre hehe. Men det ska i alla fall bli kul :) Vi hörs!
Kommer fler bilder imorgon.


Walking in the forest

Fotografering - Lois // Redigering - Jag


God morgon

God morgon bloggisen! Jag vaknade nyss och ska snart gå ner och äta frukost. Sen blir det fotboll igen haha. Sandsbro (Max lag) skulle spelat en till match igårkväll men den blev flyttad på grund av dåligt väder. Så dom spelade den vid sju på morgonen idag istället, och så tidigt orkade jag inte gå upp för att kolla. Men dom vann i alla fall på straffar villket var superkul! Nästa match är vid elva så den ska jag kolla på. Sen är det en till match efter det (vet inte vilken tid) och sen är SAIK-cupen över. Det har gått väldigt bra för Sandsbro hittils (vunnit alla matcher) så det skulle vara roligt om dom vann. Men det återstår att se, kram på er!


På restaurangen

Heej, just nu sitter vi på restaurangen vi ska äta på med Kalles fotbollslag. Tiden blev ändrad så vi kom hit 40 minuter för tidigt, kul. Så nu har vi suttit och ätit nötter och druckit cola medan vi väntar på att resten ska komma. Det är meningen att vi ska träffad klockan sex så dom borde komma när som helst. Men jaja, ville bara uppdatera lite för att ha något att göra, puss!
Roade mig med att ta lite egobilder haha, bjuder på det. Älskar även att effekten gör att jag ser jätteblek ut hehe.


Nytt

Neutrogena visibly clear pore and shine facial wash - 59kr
Maybelline Color show nail polish #110 urban coral - 39kr


Fotbollsmatch igen

God morgon på er! Idag gick jag upp vid nio för att åka med mamma och pappa till Sopavallen och kolla när Max spelar tredje matchen i SAIK-cupen. Dom vann denna också så nu är dom i kvartsfinal! Så det var roligt. Tog lite bilder idag också, men som sagt, dom kommer upp imorgon eller på måndag. 
 
Ikväll ska jag och familjen (alla utom Max) till Evedal och äta på deras restaurang med Kalles fotbollslag. Mycket fotboll just nu. Men jag är gärna med för annars skulle jag typ bara suttit vid datorn eller något haha. Men nu ska jag redigera lite bilder och sen ska vi äta lunch, puss!


Red rose #2



SAIK-cupen

Heejsan! Idag vaknade jag ganska tidigt, nio ungefär. Då satt jag en stund vid datorn, åt frukost och så. Sen vid halv ett kom Lois hit och jag hjälpte med att redigera några foton till hennes sommarjobb. Det var över 100 bilder så det tog vääldigt lång tid haha. Sen åkte jag och familjen och kollade på när Max spelade fotbollsmatch. Det är en cup denna helgen som heter SAIK-cupen. Dom har spelat två matcher idag, fast jag har bara sett en. Men dom vann båda så det var kul :) fotade lite också men tänkte lägga upp dom påå söndag när hela cupen är slut eftersom jag kommer fota fler bilder. Men jaja, vi hörs!
Bild från när jag hjälpte Lois att vara "modell" till hennes jobb, kommer kanske fler någon gång. 


Regnig torsdag

Heej på er! Detta lovet har verkligen inte känts som sommarlov. Vädret har varit skitdåligt nästan varje dag så det suger. Jag vill vara ute, träffa vänner, bada, sola kunna gå i klänning och allt sånt. Men med detta vädret går det inte. Men jaja, jag hoppas det blir bättre väder snart, snällaa haha. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, har som sagt testat min skrivare, satt upp lite fler foton på min fotovägg, gjort chokladdoppade jordgubbar (såå gott jag dör) och lite annat. Nu har vi lite gäster så vi har ätit kvällsmat och nu kollar vi på fotbolls-VM. Puss!


In love

Idag provade jag min nya fotoskrivare som jag fick i avslutningspresent av mamma och pappa. För er som undrar heter den Epson XP-750. Jag skrev ut lite foton idag och det blev såå bra :) Skrivaren var verkligen helt grym och bilderna fick superbra kvalité! Innan har jag använt vår gamla skrivare, den har funkat men det är ingenting jämfört med min nya! Så nu är jag helt kär i denna är supernöjd med den, så tack så mycket mamma och pappa ♥


Så jävla bra



Red rose

 


God morgon på er

God morgon! Ledsen att jag inte bloggade igår. Jag orkade inte och gjorde dessutom annat. Men hade jag velat så hade jag lätt kunnat blogga. Men jag orkade bara inte. Vid ett ungefär mötte jag upp Lois i stan för att hjälpa henne med en grej till hennes sommarjobb. Hon jobbar med att fota vår stad och få den att se så bra och trevlig ut som möjligt. Dom vill även att man ska få det att se ut som att det alltid är soligt här, vilket är jättesvårt för det är inte så mycket sol här haha. Så Lois behövde någon "modell" som kan vara med på bilderna så dom inte blir helt tomma hehe. Men det var faktiskt jättekul och vi fick till en del bra bilder tror jag. Kanske kan visa några av dom någon gång :)
 
Jag kanske ska hjälpa henne idag också. Dock skulle det vara bättre om det var någon annan så det inte blir samma person på varje bild. Men det var ingen annan som ville/kunde så det blir i så fall jag igen. Men det har jag inget emot för det var kul :) Nu skiner faktiskt solen för en gångs skull så jag kanske går ut och solar om det fortsätter så, kram!
Lite random bild, men denna är såå god!


Skulle inte tacka nej till detta

Fyra ovisade bilder från Gran Canaria. Saknar det otroligt mycket ♥


Fem till

Fem bilder på den fina miljön på Tivoli i Köpenhamn.


Holmarna

Kom precis hem från Holmarna. Det är som en strand/vik med vindskygg och grillplats och så. Ungefär som Storön fast ingen ö haha. Jag, Jennfier och Lois var där med Johannes. Det var någon anordnad sak som Johannes kände till så vi följde med. När vi kom dit åkte vi ut och rodde lite, sen paddlade vi kanot med Johannes och körde till en jätteliten ö, där vi var i typ fem minuter sen paddlade vi tillbaka igen. Då grillade vi marshmallows och fikade och så. Sen åkte rodde vi ut med båten igen. Efter ett tag blev vi lite för avslappnade så vi slutade ro och la oss typ och vilade istället haha. När Johannes skulle resa sig råkade han sprka till åran så det ramlade i vattnet och försvann (vi hittade den under båten sen). Så alla fick panik och försökte hitta den i vattnet haha. Men det var sjukt roligt och jag skrattade så att jag höll på att dö haha :) Vi fick i alla fall ringa en av ledarna som fick komma ut med motorbåten och bogsera oss in, så jävla fail haha. Sen grillade vi lite mer marshmallows och efter det åkte vi hem. Så detta var en mysig dag och incidenten med åran var lätt dagens bästa haha!
Massa bilder från dagen.


Bildbomb från Tivoli



En dag i Köpenhamn

Nu är vi hemma från Köpenhamn. vi kom hem vid sju, eller 19.02 för att vara exakt. Det där var lite internt men i alla fall haha. Idag vaknade i alla fall på hotellet och när alla gjort sig klara gick vi och åt frukost på frukostbuffén. Det var jättegott! Är som sagt ingen frukostmänniska men denna tyckte jag om. Sen gick vi på stan en stund. Jag gick in på Abercrombie and Fitch som i princip var mitt mål med dagen haha, nej skoja. Köpte dock inget för det var en skitjobbig butik. Mörkt, blinkande lampor och speglar överallt så man såg knappt vart man gick. Trodde inte det kunde vara värre än Hollister men oj vad fel jag hade. Hollister är lugna drömbutiken om man jämför haha. Sen åt vi italiens glass som var jättegod. 
 
Efter det åkte vi till Arken som är ett konstmusée. Tycker konst är fruktansvärt ointressant men detta var okej. Det fanns många stolar och soffor hehe. Där åt vi även lunch vilket var gott, och glass till efterätt. Sen hittade jag, Max och Kalle en "bassäng" med skumgummi där vi spenderade resten av muséetiden, bättre än konst haha. Sen tog vi bilen hem och jag somnade innan vi ens lämnat danmark, jag var såå trött! När jag vaknat stannade vi på en mac och köpte glass, igen. Har totalt ätit fem glassar under dessa två dagar haha. en glass är skitgott så det gör inget :) Så detta har verkligen varit en superlyckad helg! :)
Bilder från idag haha. 


Hemma från Tivoli

God kväll/natt! Nu är vi på hotellet efter en lång och rolig dag på Tivoli. Vi kom fram till Köpenhamn ungefär hal två och då gick vi direkt till hotellet och lämnade en del packning och så. Sen gick vi till tivolit och vi började med att äta lunch. Efter det åkte vi Rutchbanan som är en ganska "ofarlig" bergochdalbana, men väldigt rolig! Sen åkte vi massa annat, käkade Ben nd Jerry och gjorde sånt man gör på tivolin. Jag och Kalle åkte en skitrolig karusell som hette Vertigo (googla om ni vill se). Den var heeelt jävla sinnessjuk! Men grymt rolig och hamnar på top fem av mina karusellfavoriter haha. 
 
Sen åt vi kvällsmat på en supermysig restaurang. Maten var jättegod så det var lyckat! Sen åkte vi lite mer karuseller och så. Så denna dagen var verkligen superbra! Det jag gillar med just detta tivolit är att det är så himla mysigt. På kvällen lyser det lampor i olika färger överallt, det är trevligt med massa dammar, parker, fntäner osv. Samt att det finns massa goda restauranger och fik och så. Så även om tex Liseberg har roligare attracktioner, så föredrar jag detta tivolit just på grund av miljön. Älskar detta tivolit! Men nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen, god natt!
Bild på Vertigo som jag tog från google. Det funkar av någon anledning inte att föra över bilder från kamern. Så dom får ni se när vi kommer tillbaka till Sverige.


På väg till Köpenhamn

God morgon! Just nu sitter vi i bilen på väg till Köpenhamn, vi har åkt i en halvtimme ungefär. Så det är typ två timmar kvar. Denna dagen kommer bli sååå rolig och jag ser verkligen fram emot att åka alla karuseller! Nu har Kalle lyckats bli tillräckligt lång för att få åka allt så han och jag ska åka allt! Max är lite fegare när det gäller sånt haha. Men vi hörs sen!

Jag vet inte varför detta inlägget fick helt annat typsnitt än mina andra, men jaja. 


Köpenhamn imorgon

Heej bloggisen! Idag vaknade jag elva, då gick jag upp och städade mitt rum. Så det är så skönt att ha det klart, det såg verkligen ut som ett helvete. Kläder och skräp på heela golvet. Men nu är det städat och klart! Sen gjorde jag frukost. Jag är ingen frukostmänniska, jag hatar frukost. Jag tycker inte om att äta så pass tidigt och jag har ingen aptit alls. Det blir ju lite bättre nu på lovet men ändå. Jag gjorde i alla fall amerikanska pannkakor med grädde, sirap och hallon för jag tänkte att då kanske det bli godare med frukost. Och det var verkligen såå gott!
 
Sen har jag redigerat i princip alla bilder från Gran Canaria i höstas. Tänkte inte efter riktigt innan jag förde över bilderna från skoldatorn till denna datorn när vi skulle lämna in skoldatorerna. Så jag förde inte över de redigerade bilderna och det var bland annat de från Gran Canaria. Och jag gillar att ha just resebilderna redigerade eftersom dom använder jag ganska ofta till olika saker. Så det har jag fixat nu och det tog fan hundra år asså haha. 
 
Nu blir detta ett långt inlägg men jag måste informera er om lite saker. Imorgon är det ju midsommarafton. Jag och mina familj bangar hela midsommar och dess traditioner och drar till Köpenhamn istället. Låter som ett bra val enligt mig, det ska vara dåligt väder här hemma och då blir midsommarn inte så kul. vi ska i alla fall gå på Tivoli imorgon och sen ska vi sova på hotell en natt och på lördagen ska vi kanske gå på något museum (eller något annat som mamma och pappa vill) sen skulle jag gärna vilja gå lite på stan också. Så min midsommar komemr bli grym! Som ni kanske vet älskar jag Tivoli i Köpenhamn av hela mitt hjärta, helt klart bästa tivolit (i Norden i alla fall). 
Två bilder från Tivoli i Köpenhamn förra året. 


Nautical nail art

Målade dessa naglar igår. Tyckte dom var somriga med "båt-temat" eller hur man ska säga. Dock blev jag inte jättenöjd. Det blev lite kladdigt och dessutom smudgade den röda färgen när man la på topplack. Men ni får bilder i alla fall för jag har inte visat någon nageldesign på ett tag nu. 


Roses are red



Snabb update

God eftermiddag! Idag är det riktigt sommarväder ute. Sol och varmt, wiee! Dock är det lite moln just nu, så jag gick in och bloggade lite. Så idag har jag solat, badat i poolen och lyssnat på poddar. Så det har varit en lugn dag hittils, och tror den kommer fortsätta så. Har väl inte så mycket mer att säga så detta blev en snabb  och kort update, puss!


2014-06-17

Heej på er! Ledsen för sålig uppdatering. Igår gjorde jag inte ett skit. eller inget vettigt i alla fall. Det största som hände var att jag och Max åkte till stan och käkade på Spice n' Rice, supergott! Sen på kvällen kom vår kusin och hans familj hit, så vi åt middag och så. Det var mysigt. Annars gjorde jag inget speciellt, orkade bara inte blogga. Har blivit jätteförkyld och fått ont i halsen vilket suger. Men jag hoppas det går över fort för jag har ingen feber så det är bra. 
 
Idag vaknade jag halv tolv trots att jag ställt klockan på nio. Bra jobbat anna, skitbra. Jag gick i alla fall och solade en liten stund. Sen cyklade jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois bakade tryfflar. Dock hann vi inte bli klara innan jag åkte hem för vi har gäster. Så vi ska väl äta snart antar jag. Kram!


Sötaste Engla



Helsingborg och Höganäs

Igår var vi ju som sagt i Höganäs och hälsade på vår kusin och hans flickvän som nyss fått ett barn. Jag trodde dom bodde i Helsingborg så det var därför jag sa att det var dit vi skulle, men det var visst Höganäs haha. På vägen dit stannade vi hos vår faster (mamman till kusinerna vi hälsade på) som hon bor i Helsingborg. Aja, sen åkte vi vidare och på vägen stannade vi en stund på Lager 157. Sen kom vi i alla fall fram. Deras barn heter Engla och hon var såå söööt! Så vi satt mest och myste med henne, samt fikade lite :)
 
Idag när jag vaknade gick jag ut och solade en stund. Ska nog sola lite mer snart men det var lite molnigt innan så jag gick in en stund. Annars har jag inga planer för dagen, ska mest njuta av lovet typ. Ska även redigera lite bilder på Engla och skicka och sen kanske lägga upp några här. Kram på er!
Bild från Helsingborg. 


Summer take off

Nu blir detta ett jättesent inlägg men i alla fall. Efter jag kom hem från skolavslutningen så gjorde jag väl inte så mycket. Kollade mina betyg, som jag för övrigt är väldigt nöjd med, grät lite till, bloggade och så. Jag fick även en skolavslutningspresent av mamma och pappa som jag blev superglad över. Det var en fotoutskrivare som jag önskat mig ganska länge. Så tack så jättemycket! ♥ Efter det gick vi hem till våra grannar och åt kvällsmat där, vi grillade och det var jättegott!
 
Vid halv nio ungefär mötte jag upp Jennifer och Soffan för att sen gå på Summer take off tillsammans. Det är en fest som fritidsgårdarna anordnar för att fira in sommarlovet typ. Jag har inte insett att det faktiskt är sommarlov. Har inte, och kan fortfarande inte, riktigt glädjas åt det för just nu är jag för ledsen över att behöva lämna hela högstadiet och allt bakom mig och veta att den 18 augusti när sommarlovet är slut kommer jag inte få gå in i min trygga skola där jag känner alla lärare och hälsar glatt.
 
Summer take off var i alla fall kul. Medina och Dani M var där och uppträdde. Dock kunde jag nästan inga låtar men det var ändå kul att ha liveartister. Sen dansade vi och så vidare, som man brukar göra på fester. Jag orkar inte skriva så detaljerat för jag är jättetrött. Så nu ska jag sova för imorgon ska jag, mamma, Kalle och kanske Max åka till Helsingborg och hälsa på våra kusiner som nyligen fått ett barn, en liten flicka som heter Engla. Så det blir supermysigt, puss!


Skolavslutning

Idag har varit en väldigt fin, känslosam och hemsk dag. Vid lunchtid samlades hela klassen på fyra krogar för att äta lunch tillsammans en sista gång. Vi gav även våra mentorer presenter och en i klassen höll ett tal för dom som tack för dessa åren. Redan där brast det och mina och många andras ögon tårades. Per och Sandra har varit världens bäst de senaste tre åren, jag år så glas och tacksam över att vår klass har haft dom. Jag vet att det inte skulle varit alls samma sak utan dom och jag vet att vi i klassen inte varit lika nära om det inte hade varit för Per och Sandra. Ni förtjänar det bästa och jag kommer sakna er så otroligt mycket.


Efter lunchen bar det av till kyrkan, jag var ju med i kören och vi samlades lite innan för att öva en sista gång. Även här kändes allt jättesorgligt, att det var sista gången vi övade tillsammans. Samma känsla gnagde i mig på scenen när avslutningen drog igång. Detta är sista gången vi sjunger tillsammans efter alla veckor vi övat. Sen höll rektorn tal, stependier delades ut och efter det var det dags att samla klassen för att säga ett sista hejdå. Här släppte alla känslor och många ögon, bland annat mina, förvandlades snabbt till rinnande vattenfall. Alla kramade varandra och flera lärare kom även för att säga hejdå. Att se alla dela denna sorg över att vi kommer splittras var så en hemsk men samtidigt otroligt mäktig känsla.


Klass 9A var världens bästa klass, det var vår klass. Vi var klassen som aldrig kunde ta ansvar, klassen som alltid missade deadlines och tappade bort lappar. Klassen som kom för sent och inte kunde ta tag i saker. Men vi var också klassen som skrattade åt allt och ingenting, klassen som applåderade åt vad som helst och klassen med den bästa gemenskapen. Vi var världens bästa klass och jag kan inte ta in att vi aldrig mer kommer ses igen. Att gå från att träffas i princip varje dag i tre år till att ha splittrats för evigt gör så jävla ont. Jag kommer sakna min klass så otroligt mycket, jag kommer sakna lärarna, jag kommer sakna skolan och jag kommer sakna hela högstadiet. Att veta att allt detta ligger bakom mig nu skär i hjärtat. När jag var liten såg jag fram emot att börja gymnasiet och bli stor på riktigt. Men nu, nu när jag väl står här med rosen i handen och med tårfyllda ögon efter att ha sagt hejdå en sista gång så vill jag inget hellre än att få komma tillbaka.


Bästa kvällen någonsin!

Jag har precis kommit hem från avslutningsmiddagen. Fyfaan vilken lyckad kväll! Vi kom som sagt dit vid sju och då åt vi middag direkt som lagats av kökspersonalen på skolan. Maten var sååå god! Det var massa frukter, olika kött, potatissallad, skitgott hemgjort bröd, kex osv. Till efterrätt var det panacotta. Jag är inte jätteförtjust i det men denna var faktiskt jättegod! Efter det hade lärarna massa spexuppträdanden. Alla bjöd verkligen på sig själva och det var så jävla roligt! Vi fick se allt från Lady Gaga till Swedish House Mafia, från Zlatan till Justin Bieber och massa mer. bästa lärarna helt klart!
 
Efter det var det dags för själva discot. Vi var på ett ställe mellan skolbyggnaderna om man säger så. Det var verkligen sjukt kul! Det spelade svinhög musik och alla dansade. Fyfan vad roligt det var! Folk skrek, sjöng, kastades i luften, hoppade, dansade och hade så jävla kul! Så denna kvällen var verkligen helt jävla grym och verkligen superlyckad! Så ett stort fett tack till lärarna, köket och alla andra som har fixat denna kvällen, även om ni inte läser detta. Jag hade så jävla roligt varje sekund! Bästa kvällen!
Bild från när vi dansade, kommer massa fler imorgon.
 


Sista skoldagen

Heejsan! Idag var det absolut sista skoldagen på högstadiet. Med världens finaste klass och lärare, så jävla sorgligt. Vi hade såklart ingen vanlig skoldag, på morgonen var det modeshow samt lite uppträdanden och så i matsalen. Sen städade vi skåpen vilket var ett helvete för mig och Jennifer. Vi har nog de stökigaste skåpen på skolan. Jennifer hade i början av åttan satt upp bilder i sitt skåp med häftmassa som sedan hade smält så det var fläckar i hela skåpet som vi stod och skrubbade bort haha. 
 
Sen hade vi något som kallades examen, alla nior tävlade mot varandra i olika sammarbetsövningar typ. Det gick nog ganska bra för vår klass, vi ska få veta resultaten ikväll på avslutningsmiddagen. Den börjar vid sju på kvällen och det ska bli jättekul! Efter skolan var jag och Jennifer på Grand en stund. Jennifer köpte skor och sen åt vi frozen yoghurt, mumma :) Kram på er!
Bild som Jennifer tog, detta var innan vi dränkte dom i chokladsås haha.


Bildbomb från Storön

Försökte sortera bilderna i kronologisk ordning hehe. Fyfan vad jag kommer sakna denna resan och denna klassen som ska splittras på fredag, så jävla sorgligt ♥


Hemma från Storön

Heej igen finisar! Nu har vi kommit hem från Storön efter två helt grymma dagar! Vi åkte som sagt dit vid klockan sex men den var väl närmare halv sju eller så när alla kommit över. Då började vi med att fixa allas sovplatser, sätta upp tält osv. Sen grillade vi korv till kvällsmat för alla var ganska hungriga. Sen rodde vi lite, grillade marshmallows med choklad och kex, spelade poker (har aldrgi spelat i hela mitt liv men det gick okej ändå haha), badade och lite annat. När det började bli mörkt gjorde vi en brasa och satt och myste. Vi läste bland annat upp några brev vi skrev i sexan haha. Lisa hade även med sin gitarr så lite musik fick vi också. Sen fick vissa för sig att bada. Efter det var vi i storstugan en stund och dunkade musik på högsta volym och dansade. Vid halv två på natten ungefär gick de flesta och la sig. Vi fick inte sova så länge dock innan Jille satte igång musik i sin feta högtalare och väkte alla haha. Det blev en väldigt spårad natt fick vi höra på morgonen. Azra somnade på bryggan, Jille gick runt med sin jävla högtalare och störde alla, Philip fiskade, Walle tände en eld mitt i natten, några rodde ut med båten och jag vet inte vad. Normal klass där, bästa haha! 
 
Idag vaknade vi åtta och då åkte jag, Annie, Jennifer, Jille och Philip till stranden och köpte 30 frallor på bageriet som vi skulle ha till frukost. Det var väldigt fint väder på morgonen så vi åt frukost ute på bryggan, supermysigt! Sen städade vi lite smått och efter det körde vi lite olika lekar vilket var jättekul! Sen var det bara det tråkiga kvar, städa, packa och åka hem. Nu tog jag bara resan vääldigt sammanfattande, för jag kommer aldrig kunna berätta exakt allt. Men denna "resan" har verkligen varit heelt jävla grym och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Vår klass har rätt bra genemskap eller vad man ska säga och nästan alla umgås med alla. Men nu på Storön var det ännu mer så. Alla snackade med alla, gjorde kul grejer tillsammans och så vidare. Så denna klassresan var verkligen superlyckad och ett minne jag alltid kommer komma ihåg! Världens bästa klass och världens bästa lärare ♥
Bild på den superfina solnedgången när vi spelade poker. Inte världen bästa kvalité dock för jag tog den med mobilen. 


Fotbollsturnering

Heej på er! Idag har det nästan varit för varmt ute. Vi hade inga vanliga lektioner utan var på Sopavallen och hade fotbollsturnering hela skolan. Jag var dock inte med och spelade för fotboll är inte min starka sida om man säger så haha. Så jag och mina gick mest runt och svettades som grisar för det var såå varmt. Så direkt när jag kom hem (vi slutade halv ett) så tog jag ett bad i poolen, det var såå skönt!
 
Om ungefär en kvart så ska jag, mamma, Max och Kalle åka till stan en stund. Jag behöver inget speciellt men ska försöka hitta lite smycken till skolavslutningen. Sen ska jag hem och packa och fixa inför Storön. Vi ska möta klassen vid stranden kl. sex och sen åka båt till själva ön. Vi får se hur det blir med uppdateringen när vi är där. Kanske bloggar från mobilen innan vi ska sova, men jag lovar inget. Annars hörs vi imorgon, puss!
Bilder från idag, Jennifer har tagit de två sista (eller den allra sista tog hon och jag tillsammans lol). 


Längtar till sommarlovet

Idag har det varit heelt underbart väder ute! 27 grader och strålande sol hela långa dagen. Skoldagen var rolig, alla var på jättebra humör vilket var kul. Jag och mina kompisar har pratat en del om sommarplaner. Förra sommaren träffades vi inte alls mycket för vi åkte om varandra med olika resor hela tiden vilket sög. Så denna sommaren ska vi verkligen ta alla tillfällen vi får att träffa varandra. Alla har såklart en del planerat även i år men vi får ta vara på tiden vi har. Jag har själv en resa att se fram emot men tänker inte avslöja mer om det ännu hehe. 
 
Efter skolan åkte jag och mina kompisar och handlade till Storön imorgon. För er som inte vet ska vi dit på klassresa imorgon kväll och sova över en natt och sen åka hem på onsdag eftermiddag. Så det bli jättemysigt! En chans att träffa klassen på riktigt innan vi splittras på fredag. Trots det ska det bli sjukt skönt med sommarlov!


Bilder från matchen



Fotbollsmatch

God kväll! Som väntat tillbringade jag större delen av dagen i solen vilket var superskönt! Vid fem åkte jag och mamma och kollade på när min bror Max spelade fotbollsmatch. Han spelar i Sandsbro för er som undrar. Matchen var väldigt spännande men slutade med 3-2 till Sandsbro vilket var jättekul! :) Jag tog lite bilder också som kommer upp senare. Imorgon är det skola igen, prkar inte. Men denna veckan är ju mest "lek" och sen lov på fredag, puss!
Två mobilbilder från idag. 


Sommarväder

Heej på er! Idag är det superfint väder ute! Sol och jättevarmt. Dock gick solen i moln nu men jag hoppas den dyker upp snart igen. Så det jag har gjort idag är att sola och bada i poolen, sommar! Om ungefär tio minuter ska vi äta lunch, mormor och morfar är här fortfarande. Sen ska jag väl fortsätta sola tror jag. Älskar sommarvädret!
Bild från Liseberg som jag inte har visat. 


Illuminati



Rise and shine

God morgon! Jaa, när det är helg är det morgon även fast klockan är halv ett. Jag vaknade i alla fall vid elva idag, sen dess har jag städat och dammsugit i mitt rum, ätit frukost och kelat med Rambo, mormor och morfars hund. Dom är här idag och imorgon för mina föräldrar är inte hemma och min ena bror Kalle behövar barnvakt. Idag har jag inga planer för dagen, ska väl mest slappa tror jag.
 
Förresten så är min blogglust tillbaka som ni kanske har märkt. Har inte haft riktig blogglust på flera månader så nu känns det skitbra haha. Jag älskar verkligen att blogga och det är liksom ett intresse, men de senaste månaderna har det mer varit ett tvång, jag har bloggat bara för att. För att jag alltid gjort det. Jag har aldrig funderat på att lägga ner bloggen men ett tag tyckte jag verkligen inte att det var kul. Men för ungefär en vecka sen kom lusten tillbaka igen och det är jag så glad för! :)


Lilla Timo



Sveriges nationaldag

God morgon! Idag är det ju Sveriges nationaldag, så vi är lediga vilket är superskönt! Brukar dock inte fira vår nationaldag alls, men gör någon i Sverige det? Jag skulle älska om det var som 4th July i USA, dom firar ju det verkligen! Men jaja, nu är Sverige så tråkiga så vi inte gör det.
 
Nu känns det som om jag började detta inlägget med att klaga hehe. Jag har inga planer för dagen, ska väl mest njuta av att vi får en dags längre helg :) Gjorde förresten en ny header igår som ni kanske ha sett. Jag har haft blått färgtema på typ alla mina headers så nu kände jag för att byta, så det blev rosa. Förutom det är den väldigt lik mina andra headers, lite tråkigt kanske men jag har aldrig någon inspiration till headers över huvud taget.


Pink flowers



Sista vanliga skoldagen

Idag var det sista vanliga skoldagen. Nästa vecka är sista skolveckan och på fredagen är det skolavslutning. På måndag har vi genrep med kören i domkyrkan. På tisdagen är det fotbollsturnering (lärarna mot eleverna). Hoppas det går bättre för oss än förra året, någon i klassen hotade dommaren så vi blev diskade haha. Jag är dock inte med och spelar. På tisdagkväll ska klassen till Storön där vi sover en natt och är där under onsdagen. På torsdagen ska vi tömma skåpen osv, sen är det någon klasstävling mellan alla nior på skolan. På kvällen är det avslutningsmiddag och sen på fredag är det avslutning. Nu fick ni en kort sammanfattning av sista skolveckan, väligt intressant ellerhur. Men orkar inte skriva något mer, puss!
Två bilder från igår, första är en del av klasspengarna, andra är när jag och Lois var på Grand. Testade en ny frapino, kokos och kola, såå god! 
 


Lyckad tårta

Just nu är jag hemma hos Annie och Lois. Först tänkte vi åka till IKEA med buss/tåg lite spontant sådär. Dock blev det inte så för det gick inga passande bussar/tåg hem så vi sket i det och åkte till Grand istället. Jag köpte en ny bikini och Lois köpte en present till sin bror som går ut skolan imorgon. När vi kom hem bakade vi en tårta, även det för att han går ut skolan. Det blev jättefin och troligtvis jättegod! :) Nu har vi precis ätit kvällsmat och sen suttit och haft seriösa samtal, host host haha. Nejmen det var allt jag hade att berätta just nu, puss!


Vårat spexfoto

 


Regnväder

Heej på er! Idag är det riktigt pissväder ute, regnigt och kallt osv. Jag som trodde att sommaren var här men nej. En bra sak är vår första lektion var inställd så vi fick sovmorgon idag till tjugo över nio vilket var superskönt! Så vi började med idrott som var jätterolig men man blev väldigt trött efter hehe.
 
Efter skolan åkte jag till stan för att lämna in mina urbanears som har börjat glappa vid kontakten. Dock så kunde dom inte laga det så jag skulle typ kolla där jag köpte dom för garantin kanske är kvar. Aja hoppas det löser sig för jag använder dom bokstavligt talat vaaarje dag. Men i alla fall, nu ska jag äta. Kram!


New in

Corallfärgad blus - JC 349kr
 Slitna jeansshorts - Lager 157 150kr // Högmidjade shorts - JC 399kr
 Babylips, Cherry me // Pink Punch - H&M 39kr/st
 Väska - NewYorker 249kr


2 juni

Heej på er! Igår var det ju första juni som ni vet. Alltså fatta, det är juni! Halva 2014 har gått, nu är det officiellt sommar! Fyfan vad härligt :) Idag är det dessutom jättefint väder, varmt och soligt! Jag är just nu i skolan men när jag kommer hem kanske jag går ut och solar lite. Men det var väl allt jag hade att säga just nu, så detta blev ett jättekort inlägg, kram!


Lisebergshjulet



Bilder från Liseberg del 2

Denna gången har jag tagit alla.


Bilder från Liseberg del 1

Har så sjukt många bilder så jag lägger upp dom i två delar istället för alla samtidigt. Nästan alla är tagna av mig men mina vänner har tagot några av dom. 


Så jävla grymt!

God morgon! Liseberg igår blev så jävla grymt! Vi kom som sagt dit vid tolv ungefär och vi började med att åka Hangai tror jag den heter. Annie, Lois och Soffan lyckades tvinga med mig och Jennifer i Kollerado TRE gånger, vi som hatar vattenkaruseller. Dock klarade jag mig ganska bra, blev bara blöt på ena benet typ. Men det är kul att se alla andra bli blöta haha. Vid fyra ungefär ställde vi oss i kön till Helix som ni dåg. Och herregud var grym de var! Så jäävla rolig verkligen! :D Vid nio på kvällen åkte vi parisehjulet och kollade på solnedgången (haha). Det var jättemysigt! Man fick egentligen inte ha mat med sig men personalen sa att vi fick ha våra popcorn med oss om vi lovade att absolut inte spilla. Vad gör Soffan då? Jo hon spiller, såklart haha. Men det var inte mycket så det löste sig haha. 
 
Hade verkligen en grym dag igår! De roligaste attracktionerna var nog Helix, Balder, Kanonen och Atmosfear. Men då jag garvade som mest och hade som roligast för stunden var när vi alla fem skulle åka virvelvinden och tryckte ihop oss i en "kopp" som är meningen att man egentligen bara ska sitta tre personer i. Vi skrek och skrattade så jävla mycket så alla i hela karusellen inclusive alla i kön glodde som fan på oss haha. Men det var sjukt kul! Eller när jag och Lois gick i i spegelhallen och hamnade i en labyrint med plastväggar typ som var skitsvår. Vi var där i kanske två minuter och på dom minuterna överdriver inte jag när jag säger att jag gick in i väggen typ sju gånger, fick tillochmed en bula i pannan haha. Men fyfan vad vi skrattade! :D 
 
Vårt sista åk blev slänggungan, tradition haha. Dock vet jag inte varför vi varje gång ska envisas med att åka den en gång för mycket (dessutom utan skor för det är skitskönt haha) så att vi får jättebrottom sen, för att hinna med bussen hem. Denna gången körde dom även en extra lång runda så vi fick springa fort som fan utan skor till bussen för att komma i tid haha. Men även det var skitroligt! På hemvägen fick vi problem med bussen så vid två på natten la den av mitt i vägen. Förutom att det var segt för oss så blockade vi exakt hela vägen så ingen annan kunde komma förbi heller. Men det började funka igen tillslut, så allt löste sig även om vi kom fram lite senare än beräknat. Nu blev detta ett jättelångt inlägg och jag har inte ens berättat hälften haha. Hade verkligen en grym dag igår med världen bästa vänner! ♥
Bild som Jennifer tog, kommer massa fler senare.