Florida 2012

Idag är det exakt två år sen vi var i Florida. Två år låter mycket men tiden går så jäkla fort och jag saknar Florida som faan, bästa resan i hela mitt liv ♥


Jag hatar fysik

Hej bloggisen! Skoldagen idag började skitdåligt det var extremt dålig stämning på grund av en sak som hände i fredags. Men det löste sig efter några timmar och allt blev som vanligt vilket var superskönt! Förutom detta var skoldagen helt vanlig, var väldigt trött på grund av att man förlorar en timme när man ställer om till sommartid. Jag är väldigt dålig på att anpassa mig till olika tider så det stör mig fortfarande haha.
 
Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat lite fysik eftersom vi har nationella prov i den nästa tisdag. Dock har jag tagit en paus nu men jag ska nog plugga lite mer sen. Jag vill slå en stekpanna i huvudet på den jäveln som bestämda att vi skulle få fysik på nationella. Det är ju så jäkla mycket och jag minns inte ett skit av sånt som vi lärde oss i sjuan. Kunde vi inte bara fått biologi, det hade gjort allt så mycket enklare haha. Aja jag ska sluta klaga, vi hörs!


Sommartid

Idag är det som sagt Kalles födelsedag! Jag vaknade som sagt hemma hos Annie och Lois eftersom jag sov där. Jag var tvungen att vara hemma senaste nio på morgonen eftersom vi skulleväcka Kalle med sång och presenter. Så jag ställde klockan på åtta och tänkte att då hinner jag gott och väl. Dock glömde jag bort tiden så jag gick från Annie och Lois tio i nio. Sen kom jag på att jag inte hade min cykel hos dom så jag var tvungen att springa hela vägen hem. Det är ganska långt så jag var heelt död när jag kom hem haha. Men vi väckte honom i alla fall på sängen och gav han presenter. Han fick bland annat en hamster som han önskat sig. Den heter Timo (tror jag haha) och är såå sööt!
 
I natt ställde vi ju om till sommartid. Det känns jättebra för kvällarna blir ju ljusare. Jag längtar verkligen till sommaren nu, snälla bara skynda på litee! Det är dock väldigt fint vårväder idag, så jag ska inte klaga. Jag har inga planer för dagen, vi ska väl fira Kalle lite och så. Kram på er!
Mobilbilder från när Kalle fick hamstern.


Grattis Kalle

Idag fyller mina fina lillebror Kalle 10 år, GRATTIS och hoppas du får en jättebra dag! 


Earth Hour 2014

God kväll på er! Idag vaknade jag vid halv nio vilket är extremt tidigt för att vara mig. Men somnade ganska tidigt igår för jag var verkligen jättetrött. Idag vid 11 ungefär åkte jag och min bror till Grand för att äta lunchat år grillbuffé och Max åt thaibuffé, mumma :)

Efter det mötte jag upp Annie och Lois i stan. Vi köpte glass som vi åt ute i det fina vädret medans vi snackade och så. Efter det blev vi nostalgiska och spelade massa dataspel och nintendospel som vi älskade när vi var små. Låter fett tråkigt men det var jättekul och jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag haha! Den gjorde vi pizza och hamburgare som vi precis käkat upp, och nu står en hallonpaj i ugnen. Vi kollar just nu på film med tända ljus eftersom det är Earth Hour ikväll. Eller den har precis börjat, ni släcker väl? Jag ska i alla fall sova här så vi hörs mer imorgon, puss!


Fredagslycka

Hej älskade fredag! Känns s jäkla skönt med helg! Vi ar dessutom gjort SO-provet idag, så inget plugg mer, yeyy! Provet gick rätt bra tror jag. Man skulle på minst fyra väldigt stora frågor och jag känner att jag kanske la ner lite för mycket tid på den första, men det gick bra ändå tror jag :)
 
Ikväll har jag inga planer, tänkte först dra till fritidsgården med mina kompisar. Men jag hade inte lust och dessutom är jag jättetrött. Så det blir en lugn kväll med fredagsmys tror jag. Kram!


Extrem bloggbrist

Jag har så sjukt mycket bloggbrist just nu. Jag har ingen lust över huvud taget och min inspiration är nere på minus hundra typ. Det är därför min uppdatering varit så dålig. Jag vill inte tvinga fram inlägg och bara blogga för att det är ett måste. Bloggen är en kul grej men jag vill inte att det ska vara ett måste för mig. Nu låter det som om jag ska lägga ner bloggen men nejnej. Jag har bara bloggbrist just nu s uppdateringen kommer vara ganska dålig tills jag har lust igen.
 
Idag hade vi nationella prov i svenska, denna gången var det muntligt. Man var i grupper med fem eller fyra personer och skulle diskutera olika texter, man fick en text var. Sen skulle var och en leda diskussionen till sin egen text. Jag trodde det skulle vara ganska svårt men det var det verkligen inte! Jag fick en jättebra grupp och vi sa till varandra innan vi började att vi verkligen skulle komma med åsikter osv. för att det inte skulle bli så jobbigt för den som ledde diskussionen. Det kändes bra och det var faktiskt roligt :)


Sommarlinnen

Köpte dessa två linnen igår. Tyckte dom var supersöta och perfekta till våren och sommaren :)
H&M 129kr // GinaTricot 99kr


Hockey + plugg

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Men jag har varken hunnit eller orkat. I måndags efter skolan följde jag med Jennifer och Lois hem, vi satt mest och pratade och åt glass haha. Vid halv sex åkte jag hem och åt kvällsmat och efter det åkte jag och min familj och kollade på hockey. Lakers - Luleå hemma. Det var en väldigt bra match med många målchanser för båda två. Men Lakers vann i alla fall med 2-0 vilket var jättebra! :) Jag är egentligen inte jätteintresserad av hockey men jag tycker det är jättekul att kolla på live. Stämningen i arenan är så jäkla mäktig!
 
Igår ägnade jag större delen av eftermiddagen till att plugga SO. Vi har prov i samhällsekonomi på fredag. Efter kvällsmaten åkte jag, mamma och Max till Grand lite snabbt. Jag köpte två linnen som jag kan visa senare. Efter det duschade jag och sen gick jag och la mig typ. Satt en stund oh kollade på Top Model först men jag orkade inte blogga. Men nu har vi lektion så jag måste gå, kram!
Lite blandade bilder från de senaste dagarna.


Ett år sen

För exakt ett år sen satt jag på flyget på väg till Egypten. Skulle ge vad som helst för att få spola tillbaka tiden dit, paradise ♥


Firande

Hejsan finisar! Idag fyller som sagt mamma år, grattis igen! Så vi började med att fira henne. Vid 10 kom en av våra kusiner och hans familj hit och fikade, så det var mysigt. När dom hade gått bakade jag en kladdkaka som vi ska ha senare idag. Då kommer nämligen mormor, morfar, Jens och farmor hit för att fira både mamma, Max och Kalle. Dom kommer hit vid fem och då ska vi äta kvällsmat, tårta osv. Så det blir kul :) Det var mina planer för dagen, hoppas ni får en bra dag. Puss!


Grattis mamma

Idag fyller min mamma år, älskar dig mami ♥


Love traveling



Fritidsgården

Heej på er! Idag är det lördag, no shit haha. Jag vaknade halv kl. 10 och då gick jag upp och gjorde mig i ordning lite snabbt. Sen åkte jag, mamma, plus våra grannar och köpte en födelsedagspresent till Kalle som fyller år nästa söndag. Sen åkte vi hem och sen dess har jag mest suttit vid datan. Ska snart åka och köpa godis samt en födelsedagspresent till mamma som fyller år imorgon. Mycket födelsedagar nu hehe. Annars har jag inga planer för dagen.
 
Igår kväll ungefär vid 10 så mötte jag upp Jennifer vid skolan för vi skulle till fritidsgården. Dock kände vi ingeen som var där så det var lite awkward haha. Men ändå, bättre än att bara sitta hemma. Kram!


Klasströjan

Per Hedberg och Sandra Martinsson är för övrigt våra mentorer (världen bästa) så det är därför deras namn står bland de som gillat hehe.


Finally Fridayy

Idag är det äntligen fredag! Denna veckan har gått väldigt fort tycker jag. Känns inte som det var fem dagar sen vi hade första nationella. På tal om det hade vi som sagt nationella igår också, det gick bra tror jag. Man skulle ju skriva en uppsats och jag känner mig nöjd :)
 
Idag i skolan hade vi vikarie på spanskan. Hon pratar själv flytande spanska och tror tydligen att vi är värsta proffsen. Så hon snackar på och vi alla bara sitter där som stora frågetecken. Idag blev allt väldigt komiskt så alla satt mest och garvade hela lektionen haha. Efter skolan satt jag vid datan och vid halv fem cyklade jag hem till Azra för att hämta min klasströja. Vi har hållit på med denna jäkla tröjan i 100 år känns det som, men nu är det äntligen klar! Och den blev väldigt bra tycker jag, dessutom jätteskön :) Jag kan visa bilder sen. Kram på er!


Nya träningskläder

Casall springtights - Stadium 290kr (rea, ord. pris 700kr)
Träningslinne - Stadium 129kr
Nike springskor - Stadium okänt pris
 


Rainbow editing



God morgon

God morgon bloggisen! Idag har vi vårt andra nationella prov. Även detta i svenska. Fast denna gången ska vi skriva en uppsats. Det vet ni säker redan eftersom alla nior i hela Sverige gör proven. Direkt efter provet slutar vi, vilket är superskönt! Då är klockan halv tolv troligtvis, eller det är då man tidigast får lämna in.
 
Jag vaknade i alla fall för tio minuter sen och tänkte gå upp och göra mig i ordning. Men jag bestämde att jag skiter i sminket idag, jag ska ju ändå bara sitta i samma klassrum hela dagen och skriva. Så typ ingen kommer se mig i alla fall haha. Så nu kan jag chilla framför datorn istället :) Kram!


Krokus



Kaos på engelskan

Heej på er fina läsare! Idag var det en väldigt bra skoldag. På engelskan gjorde vi "revolution" mot läraren. Okej kanske inte riktigt men vi protesterade. Vi har nämligen fått en ny engelskalärare nu i nian för vår gamla är mammaledig. Och grejen är att vi alltid gör exakt samma sak på lektionerna. Och dom senaste fyra veckorna har vi bara ägnat oss åt att gå igenom verb på tavlan som vi lärde oss i femman när vi egentligen borde förbereda oss för nationella provet som är på tisdag. Så nu är vi heelt oförberedda och har ingen aning om hur proven går till. Man måste egentligen typ ha varit med på lektionerna för att fatta vad jag menar.
 
Vi fick i alla fall nog idag och bad henne att istället förbereda oss för nationella. Men nej, vi gick igenom verb igen. Så efter lektionen gick tio stycken ungefär ner till rektorn och pratade (vi har sagt till om detta innan men inget har hänt). Elvis fick vara talare vilket han skötte jättebra haha. Jag menar inte att klanka ner på läraren eller så, vår klass är kanske inte den lättaste att undervisa, vi är ganska stökiga emellanåt hehe. Men jag älskar den i alla fall, bästa klassen någonsin ♥


Bakat med Lois

God morgon! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hann inte. Efter skolan följde jag med Annie och Lois hem. Först åt vi mellis och sen bakade jag och Lois. Som vanligt när vi bakar tog det 100 år men kakan blev god i alla fall. Dock var jag sjukt mätt när vi skulle prova den eftersom jag ätit massa smet och choklad hehe (vi gjorde en choklad- och kolapaj typ) så jag orkade inte äta hela biten. Den var verkligen mättande.
 
Jag kom hem vid halv 10 ungefär och då duschade jag och sen la jag mig i sängen med datorn. Tänkte egentligen lägga mig runt 10 eller halv 11, men jag fastnade framför en podd  så det blev lite senare. Aja just nu sitter jag i skolan, vi har SO när som helst, så vi hörs!
Hittade en gammal bild på vår granne som jag tog för typ två år sen.


Cupcakes



Första nationella provet

Idag hade vi första nationella provet. I svenska läsförståelse som ni kanske vet. Jag var inte speciellt nervös för jag tycker inte att läsförståelse är svårt och jag har bra betyg i det. Provet kändes som att det gick bra, så det var skönt :) Man får ju även har med sig "fika" att äta, vilket vår klass tar på fullaste allvar. Typ alla kom med godisskålar, läsk, kakor. Ja, vår klass är lite speciell haha. Sen mitt under provet tappade Azra ut alla sina godisar på golvet så alla började garva haha.
 
Efter provet hade vi lunch och se bara en till lektion, spanska. Så jag kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen. Jag har inga planer för dagen, ska nog sitta vid datan och äta resten av det jag hade med mig till nationella hehe. Hoppas ni haft en bra dag, puss!


Tiffany Blue

Målade dessa naglarna igår, tyckte det var en väldigt ljus och fin design. Färgen är lite mer mintgrön i verkligheten, en av mina favoritfärger på nagellack nu till våren :)


Snödroppar



Hemma hos oss

Igår var som sagt jag, mamma, Max, Kalle, mormor, morfar och vår morbror Jens på restaurang för att fira Jens. Restaurangen hette Hemma hos oss och var en tapasrestaurang, alltså att man äter massa smårätter. Jag har aldrig ätit på det sättet innan så det var nytt för mig. Jag hittade faktiskt en hel del goda rätter. Men min favorit var griskind med purjolökskroketter och morotspuré. Låter lite skumt med kind men det var faktiskt jättegott! Till efterätt åt jag en chokladkaka med någon hallongrädde typ, som också var jättegod. Restaurangen var väldigt mysig och vi hade jättetrevligt :)
 
När vi kom hem kollade jag, mamma och Kalle på Frozen. Kalle hade inte sett den och jag tycker verkligen att den är bra. När filmen var slut så satt jag lite vid datan samt lyssnade på lite podcasts. Idag ska jag och mamma åka och köpa två hyllor, eller vi ska kolla om det finns i alla fall. Annars ska jag inte göra något speciellt, puss!
Mobilbilder från igår, ledsen för dålig kvalitét.


Today's

Kjol - H&M // Tröja - Bondelid // Kofta - H&M // Strumpbyxor - H&M


Slapplördag

Hej bloggisen! Idag är det lördag. Jag vaknade vid 10 ungefär. Då städade jag mitt rum lite, och sen åt jag frukost. Efter det satt jag lite vid datorn och sen åkte jag och min bror till stan lite snabbt. Han behövde köpa en grej och sen köpte vi godis också, så det va kul :)
 
Ikväll ska mina familj och vår morbror ut och äta middag. Vår morbror fyller år (stort grattis om du läser detta) så vi ska fira honom. Vet inte var vi ska äta men jag hoppas det är gott. Men det ska bli kul i alla fall. Annars har jag inga planer för dagen, vi hörs senare!


Behind the curtain



Internationella Pi-dagen

Det är internationella Pi-dagen idag, ifall ni ville veta. Så på matten hade vi en tävling om vem som kunde lära sig flest decimaler i Pi på 20 minuter. Sen fick vi Piggelin hehe. Men det var ganska kul, mycket bättre än vanlig tråkigt matte. Annars var skoldagen helt vanlig. Vi fick skitäcklig mat så jag var extremt hungrig när jag kom hem. Så har redan ätit rostmackor och ska äta hallon och lite annat när mamma kommer hem (hon handlar).
 
Fredag idag dessutom! Såå skönt. Denna veckan har gått ganska fort men det är jättenice med helg! Ikväll ska jag ha fredagsmys framför Let's Dance. Kenza är ju med i år vilket jag tycker är jättekul :) Hon är ju dessutom jätteduktig. Men det var allt jag hade att dela med mig av just nu, vi hörs senare!


Våren är här



Trettonde Mars

Torsdag idag, dagen var väl helt okej. Kändes som ingen var speciellt pratglad så det var lite tråkig stämning, i alla fall på morgonen. Förståligt dock, jag är sjukt trött. Orkar inte gå upp sju varje jäkla morgon, fan att vi inte har sovmorgon en enda gång i veckan :/ Idrotten var i alla fall rolig, vi var grupper med sex personer i varje som skulle komma på en kort liten dans och visa klassen. Jag fick världens roligaste grupp så det var kul :)
 
När jag kom hem åt jag mellis och sen gick jag ut och fotade. Det är verkligen vår här nu! Idag är det klarblå himmel, strålande sol och  12 grader. Såå härligt! Jag har inga planer för dagen, ska väl mest slappa. Har inte kunnat slappa en heel dag denna veckan på grund av plugg och träffa kompisar (menar inte att det är tråkigt att träffa mina vänner, för det är det inte haha. Ni vet att ni är bäst). Men nu ska jag ta lite hallon, eller något annat. Jag gillar att äta. Kram!


Filmning i blåsten

Idag var jag som sagt och hjälpte mina kompisar att filma lite. Vi cyklade ut till en lite strand/brygga/grillplats/vettifan som faktiskt var jättemysig. Det var dock lite kallt för det blåste en del. På grund av all blåst var det lite svårt att höra på filmen vad dom sa, men det blev helt okej ändå.
 
När vi var klara cyklade jag hem till Annie och Lois igen, där slappade vi mest. Jag fick även mat där som Annie hade lagat, det var jättegott! Annie är faktiskt väldigt bra på att laga mat :) Sen åt vi även efterrätt i form av glass med hemmagjord chokladsås, mumma. Nu har jag precis kommit hem och ska kolla på lite TV, puss!
Bilder från idag.


Sunshine



Gårdagen + senare idag

Heej på er! Just nu sitter jag i skolan. Vi har fysik när som helst men jag tänkte blogga lite snabbt först. Igår bloggade jag inte alls, förlåt för det. Efter skolan följde jag med hem till Annie och Lois. Vi satt vid datorn, kollade på Paradise Hotel, åt och lite annat. Vi fick även lite damp på kvällen och spammade Jennifer och Sofia på snapchat. Vi skickade extremt fula bilder, sjöng jättefalskt och var allmänt hypade haha. Men vi hade i alla fall jätteroligt! :)
 
Idag efter skolan ska jag hjälpa Lois, Sofia och Ida att filma en grej till deras bilduppgift. an ska göra antingen en kortfilm eller en musikvideo (jag, Annie och Jennifer håller också på med det). Annars har jag inga planer, känner på mig att filmningen kommer ta ett tag haha. Men nu börjar fysiklektionen så vi hörs, puss!


Kundvagnsrace

God kväll på er! Idag har det varit så jäkla fint väder! Strålande sol hela låga dagen och över 15 plusgrader. Vi hade håltimme på bilden så jag, Annie och Jennifer gick ut istället för att bara sitta inne. Vi hittade bland annat en random kundvagn och såklart körde vi race med den. Jag har alltid velat prova det haha. Okej nu körde vi väl inte direkt race för vi hade ju bara en vagn, men Jennifer körde mig i alla fall, ner för en liten backe. Sen kom vi inte mycket längre innan vi körde rakt in i ett staket och kraschade, hahah men det var jättekul! :)
 
När jag kom hem från skolan åt jag mellis och sen pluggade jag hemkunskap. Vi har prov imorgon och jag har inte pluggat någonting innan idag.. Glömde boken och allt i skolan innan långhelgen. Men jag har hört att provet var jättelätt så vi får hoppas på det. Men nu ska jag kolla på Top Model och sen ska jag sova, god natt!
Bilder från idag, ni kan ju ignorera mitt face på första bilden. Tack.


New in - Makeup

Pappas jobbarkompis har nyligen varit i USA och innan hon åkte erbjöd hon sig att köpa hem lite smink till mig om jag skrev en lista. Jag tog tillfället i akt och "beställde" fyra produkter eftersom det är så mycket billigare där. Det var egentligen tänkt att jag skulle betala det själv men mamma och pappa var så snälla så jag fick det av dom istället, tack så jättemycket ♥
BareMinerals stroke of light concealer - ca 143kr
Cover Girl clumpcrusher mascara - ca 47kr (sjuukt billigt för den var grym)
BareMinerals transparent mineralpuder - ca 135kr
 Lush popcorn lip scrub - ca 70kr


Everything will be okay...



Lyckad schlagerkväll

Heej på er!! Kvällen igår blev verkligen superlyckad! Jag och Jennifer kom till Annie och Lois vid halv två och då spelade vi spel, fikade, snackade och lite annat. Vi var även och handlade till kvällen. Vi köpte en heel del saker varav allt utom typ hallonen var onyttigt haha. Vid sju på kvällen ungefär så kom Sofia också. Då åt vi kvällsmat och sen kollade vi på Melodifestivalen. Om ni frågor mig så vann fel låt. Jag och mina vänner hejade på Ace Wilder och det var såå surt att hon förlorade med två ynka poäng. Kan vi även diskutera att Ace är 31 år gammal och Sanna Nielsen 29. Eeh va? Det går inte ihop någonstans!
 
När mello var slut fick vi lite damp och kastade grejer från balkongen (som vi hämtade sen), körde massa konstiga "lekar" och lite annat haha. Vi hade verkligen sååå roligt och jag har inte skrattat så mycket på lääänge! :) Vid halv ett ungefär gick Sofia hem för hon skulle iväg tidigt idag på morgonen. Men jag och Jennifer sov som sagt över hos Annie och Lois. Så idag har vi mest städat undan efter igår. Vi hann även med att spela lite kort på balkongen. Det är superfint vårväder idag, såå skönt!  Nu sitter jag i alla fall hemma igen vid datorn. Men denna helgen var verkligen superbraa, tack världens finaste vänner för en grym kväll! ♥
Bild som Jennifer tog innan idag.


Favoritfika



Övernattning inatt

God morgon bloggisen! Jag gick upp för ungefär en timme sen och nu sitter jag och lyssnar på lite poddar. Idag är det verkligen vårväder ute, sol, klarblå himmel och typ 10 grader igen :) Så det är verkligen superskönt! Idag ska jag i alla fall träffa mina kompisar. Vi ska ha vårt traditionella schlagerkväll som vi alltid har när det är final i mello. Denna gången ska vi vara hemma jos Annie och Lois (det var vi förra året också). Dom är hemma själva så det blir jättekul! :) Sen ska vi sova där så uppdateringen ikväll kanske inte blir så bra. Men jaja nu ska jag gå och göra mig klar för dagen, puss!
Bild från vår schlagerkväll förra året.


Spring nail art

Målade dessa naglar idag, gjorde en väldigt vår-inspirerad design, längtar som sagt jättemycket till våren och framför allt sommaren! Jag blev i alla fall ganska nöjd med naglarna, lite söta tycker jag :)


Vårtecken



Studiedag

God morgon! Jag vaknade för en och en halv timme sen ungefär. Vi har ju som sagt studiedag vilket är såå skönt! Hittills har jag ätit frukost, kollat youtube och lite annat. Senare ska jag träffa mina kompisar :) Vi ska nog till Grand en stund först och sen bara va hemma hos någon. Jag snackar med dom just nu så vi har inte bestämt helt än.
 
Våren har förresten börjar närma sig där jag bor. Idag är det nästan 10 plusgrader (ingen sol dock) och det har börjat komma liite knoppar. Det känns verkligen jättebra för jag är trött på vintern (no shit det såg ni inte i mitt sommarcollage igår haha), ge mig sommar nu nu nu!!


Give me summer



Sumobrottning

Jag är glad idag! Detta var sista skoldagen denna veckan för vi har studiedag imorgon. Det ska verkligen bli såå skönt med lite längre helg! Dagen var jättebra, på lunchrasten var det sumobrottning utanför matsalen. Alla som ville fick prova. Jag och Sofia körde mot varandra. Kan ju säga att jag förlorade rejält, dräkten var skittung och dessutom för lång så jag snubblade på den hela tiden. Men det var ganska kul ändå haha :) Men det var det jag hade att säga just nu, förlåt för jättedålig uppdatering förresten. Kram!


Semmeldagen

Glad semmeldag! Vet inte ens om man säger så, men nu kör vi så haha. Förutom det så var det en helt vanlig tisdag idag. På hemkunskapen i skolan gjorde vi kebab. Dock skulle jag inte kalla det kebab för det var bokstavligt talat köttfärs som vi kavlade ut och delade haha. Men det var väl helt okej, vi gjorde det precis efter lunch och det var morotsoppa i matsalen så då kunde man äta det i alla fall :)
 
Efter skolan åkte jag och mina kompisar till stan och tog en fika på Askelyckan. Alla år varsin semla (såklart) med vaniljkräm istället för mandelmassa i. Det var jättegott :) Sen var vi hemma hos Annie och Lois en liten stund och sen cyklade vi hem. Men nu ska jag äta kvällsmat så vi hörs senare!


Ny design

Nu har jag lagt in den nya designen. Det är fortfarande samma grund men har ändrat en hel del detaljer, bakgrund, header osv. Jag är i alla fall jättenöjd, tycker den blev ljus och fin :) Hoppas ni också gillar den, kram!


Vanlig Söndag

God kväll på er! Idag har varit en helt vanlig söndag. Har slappat framför datorn, ätit hallon (<333), lyssnat på poddar och lite annat. Var även på Grand med mamma en stund. Hittade lite saker men det är inget intressant att visa. Vi kom hem runt halv fem och sen dess har jag fixat lite. Håller på med en ny bloggdesign, har hållit på ett tag med den för jag är väldigt långsam när det gäller det. Jag är extreemt petig med detaljer så allt tar väldigt lång tid för mig att fixa mina bloggdesigner haha. Designen kommer i alla fall upp imorgon tror jag :) Men det var allt jag hade att säga just nu, puss!


Bilder från Trysil



Det jag köpte igår

Mobilladdare - 3butiken 49kr
 Yankee Candle - Village 129kr
Fotopapper - Siba 149kr
Clerasil toner - Maxi 39kr
 Dekorationsstenar - Maxi 25kr
 Bomullspads - 10kr/st


Första mars

Idag är det första mars. För mig är mars den första vår-månaden (även om det inte blir vår på riktigt här förrän i maj typ). Så det känns jättebra :) För nu vill jag bara ha sommaaar!! Ååh vad jag längtar till sommarlovet!
 
Igår var jag ju på Grand med mina kompisar. Vi hade jättekul och jag hittade en del saker som jag visar senare. Förutom att redigera dom bilderna så har jag inga planer för dagen. Ska väl bara slappa och äta godis och hallon haha. Men det var allt jag hade att säga nu, kram!!
Bild från Grand igår, snodde den från Jennifers instagram.