Kön till Helix

Nu står vi i kön till Helix. Den är en timme lång men det kommer det vara värt. Så taggade!!
Den sista bilden är snodd av Jennifer.


Nu kör vi!



På bussen

Nu sitter vi på bussen, taggade till tusen! :D


Liseberg idag!

God morgon! Om ungefär fem minuter ska jag cykla bort till skolan och möta upp mina kompisar för att sen ta bussen till Liseberg! Ååh vad vi har längtat efter denna dagen! Förra året var ju inte så lyckad som ni kanske minns. Jag svimmade efter första åket, mådde skit efter, det började ösregna som aldrig förr och Annie och Lois fick springa runt i regnet och leta efter någon ledare mendans jag satt under ett tak och spydde. När vi Annie och Lois väl hittat en ledare fick jag gå till ett vilorum där jag sov till kl. sex på kvällen. Dessutom var Sofia inte med för hon hade konfirmation, så det året var kanske inte det mest lyckade även om vi hann åka en del på kvällen. Men i år kommer bli bäst! Jag vet att vi kommer ha så jääävla roligt och detta kommer bli en grym dag!


Ed Sheeran - Sing



Sommarstugan

God kväll! Idag direkt på morgonen åkte jag och familjen till sommarstugan. Vi skulle lägga i bätarna och så. Var inte så positiv inställd till det. Visst, det är mysigt i sommarstugan på sommaren när det är varmt och soligt och man kan bada och så. Men just denna gången när vi ska lägga i bätana är inte så rolig. Men det var väl helt okej.
 
När jag kom hem fick vi brev från gymnasiet. För er som inte vet så skulle jag gått samhäll/media vilket var en linje jag tyckte skulle bli rolig. Dock så var det bara 10 stycken som hade valt det så det blir ingen klass i det. Så jag kan inte gå det vilket suger. Jag har varit jättenervös över hela detta med gymnasiet men jag tyckte det kändes såå skönt när jag hade valt och allt var klart. Och så nu kom detta vilket var jättejobbigt. Först blev jag jättebesviken men sen har jag kollat lite och hittat linjen estet/media som verkar vara nästan samma sak fast lite mer media. Men vi får se vad jag väljer. Jag ska försöka se det positivt även om jag verligen tycker det suger. Men jag kan ju inte göra något åt det så varför sitta och tänka på det hela tiden?
 
I alla fall, efter det åkte jag och mamma en snabbis till stan. Jag köpte två grejer som jag kan visa en annan gång tillsammans med det jag köpte för några dagar sen. Sen handlade jag lite att ha på bussen till Liseberg imorgon. Jag är såå taggad!! Det kommer bli så jävla roligt! Jag ääälskar att ka karuseller och åker allt på alla tivolin (gillar dock inte att bli blöt hehe) så jag ser så mycket fram emot att prova Helix. Åååh vad roligt det kommer bli! :D


Senaste dagarna

Heej på er! Förlåt för kass uppdatering, men jag har varken orkat eller haft lust. Igår efter skolan förljde jag och Jennifer med Annie och Lois hem. Lois skulle färga håret så jag och Jennifer hjälpte henne. Hon färgade det rött och det blev jättebra och hon passade superbra i det! :) 
 
Idag kom mina vänner hit och vi bakade till Liseberg på lördag. Varje gång vi ska någonstans bakar vi alltid just dessa kakor haha. Jag vet inte avd dom heter men vi kallar dom "Glittecookies" för vi hittade dom i en glittertidningen för typ tre år sen haha. Så det har blivit som en tradition vi inte kan bryta haha. Sen spelade vi buzz samt var ute och körde fotbolls-stress och lite annat haha. Så det var kul :) Kram!
Har snott två av bilderna av Jennifer hehe. 


Sista riktiga hemkunskapen

Hola på er! Idag i skolan hade vi sista riktiga hemkunspaken. Alltså sista gången vi lagade mat. Så vi gjorde lite "finare" mat idag. Vi gjorde ryggbiff med hasselbackspotatis, vitlökssmör och rödvinsås samt hallon/blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. Maten blev jättegod dock blev min grupp vääldigt stressade i slutet för tydligen tyckte vår lärare att vi såg ut som om vi hade lite att göra (vilket vi inte hade, vi hade skitmycket haha) så hon gav oss uppgift att göra salladen till alla grupper. Så då fick vi skitbrottom och det var grejer överallt och allt var kaos. Men det löste sig tillslut och det blev lyckat i alla fall haha :) Sen kan vi ju disskutera det faktum att det heter paj med vaniljsås, inte vaniljsås med paj (vilket jag också struntar i oftast haha). I princip halva klassen dränker sin tallrik med vaniljsås haha. Värst var Erkan, det såg ut som en liten ö som någon försökt dränka och lyckats haha, men gott var det!


I swear I lived

I did it all. I owned every second, that this world could give. I saw so many places, the things that I did. Yeah, with every broken bone. I swear I lived. 


Kortvecka

Heej bloggisen! Måndag igen, usch. Dock har vi bara en kortvecka denna veckan. För vi är lediga på tordag och fredag vilket är såå skönt! När jag kom hem från skolan gick jag ut och solade. Dock bara ryggen eftersom jag rolade framsidan lite för mycket igår hehe. Sen har jag pluggat litellite spanska och skrivit en fördjupning i SO:n om Nine Eleven. Så nu känner jag mig jätteduktig som redan är klar med den trots att den ska vara inne på tisdag nästa vecka. Haha typ första gången jag gör skolarbete i god tid. Men nu ska jag gå och äta hallon hehe, puss!


At the moment

Älskar vädret av hela mitt hjärta ♥


♥Grattis Mamma♥

Grattis världens bästa mamma på mors dag. Jag älskar dig! ♥
 


Bra lördag

God kväll på er! Igårkväll var vi som sagt hemma hos farmor och grillade. Det var mysigt och maten var god :) Till efterrätt åt vi kladdkakan jag hade bakat tillsammans med grädde och jordgubbar, såå gott! När vi cyklade hem hade min bror Max ingen cykel för han kom direkt från en fotbollsmatch med buss. Så jag skulle skjutsa honom och jag har nästab aldrig skjutsat någon för jag har alltid varit den som blir skjutsad. Men det gick väl ganska bra haha. 
 
Idag efter jag gjort mig iordning åkte jag, mamma och Max till Grand. Jag hittade skolavslutningsskor (välbehövligt), en  svart skinnväska typ (också välbehövligt) samt en jättefin korallfärgad blus (inte lika välbehövlig, men jättefin) så jag är supernöjd! Visar väl antaligen bidler imorgon eller något. Skorna har dock klack (inte jättehög men änd) och jag har aaldrig haft klackar innan så jag måste öva lite på att gå haha. Aja, nu ska jag kolla på film och ätagodis, puss!


Så jävla varmt!

Idag är det riktig sommar ute! 28 grader och strålande sol! Så jäkla härligt. Något annat härligt är att det är fredag idag, yeyy! När jag kom hem från skolan gick jag ut och solade. Om det inte hade blåst några små vindar då och då hade jag nog dörr av värme haha. Men man får verkligen inte klaga, detta är underbart! Jag kunde dessutom ha shorts i skolan för försa gången på huur länge som helst, det är ett stort sommartecken haha. 
 
Om ungefär en kvart ska jag och familjen hem till farmor och grilla. Så det blir mysigt. Därför har jag precis bakat en kladdkaka som vi ska ha med oss, mumma :) Men det var väl allt jag hade att säga just nu, puss!
Tre mobilbilder från idag. 


Svar på kommentarer

Svar: Tack så jättemycket verkligen! Bli superglad och hoppas ni vet det. Blir superglad för alla fina kommentarer, även om jag kanske inte svarar på exakt allt så är jag jätteglad och tacksam att ni läser min blogg och kommenterar sådana här saker. Ni är bäst! ♥


Konsert i musikhuset

Heej finisar! Jag kom ganska nyligen (eller okej typ en timme sen men whatever) från musikhuset. Vi gör ju som sagt egna låtar på musiken i skolan och idag skulle alla som ville framföra sina låtar u musikhuset för dom som ville kolla. Så det gjorde jag. Dock var jag lite för feg för att sjunga själv så Alice fick göra det. Jag var dock med på alla refränger och så, men jag ville inte stå där helt själv och sjunga. Känner inte Alice direkt sen innan men hon är i alla fall skitschyst, ger massa pepp och sjunger dessutom jättebra :) Så allt gick bra (förutom att jag råkade sjunga typ ett ord fel en gång men jag tror inte det märktes så mycket hehe)  och det var jätteroligt! :)


Min och Annies låt

Om ni vill får ni gärna lyssna på min och Annies låt vi gjort på musiken. Alla fick i uppgift denna terminen att skriva och spela in en egen låt. Och efter mycket disskution och annat är vi äntligen klara! Var lite osäker på om jag skulle lägga upp den här eftersom det är jag som sjunger och jag har aldrig sjungit seriöst inför folk. Men i alla fall, här är den :)
Klicka på bilden. 


Sommaren närmar sig

Hej igen finisar! Igår glömde jag min dator i skolan, därav ingen uppdatering. Kunde ju bloggat från någon annan dator eller mobilen, men där har jag inga bilder så jag fick ingen motivation. Jag var i alla fall hemma hos Annie och Lois nästan hela dagen. Hjälpte Lois, Soffan och Ida att filma en grej till en bilduppgift vi har. Det var kul, dock är inte filma andra det roligaste jag vet. Men man är ju en bra vä, haha nej skämt åsido. Det var faktiskt ganska kul :)
 
Idag är det såå varmt ute, känns helt bokstavligt talat som sommar! Så på rasten låg vi ute i gräset i solen, sen satt vi ute på klasstiden och planerade klassresan till Storön (en ö där vi ska sova äver) och hade picknick på hemkunskapen. Det var verkligen mysigt och jag älskar att sommaren närmar sig mer och mer!
Mobilbild från Tivoli i Köpenhamn förra sommaren. 


Gårdagen + bloggbrist

God kväll på er! Förlåt för dålig uppdatering. Just nu har jag ingen blogglust alls och funderade faktiskt på att ta en lite paus. Men neej, det kändes fel. Jag älskar att blogga, visa upp bidler och det är verkligen ett intresse för mig. Men just nu har jag ingen lust alls och jag tycker själv att det suger. Men jag får försöka uppdatera så bra som möjligt ändå. 
 
Igår var jag hemma hos Annie och Lois, jag Lois bakade (kakan blev för övrigt jättefailad men det behöver vi inte prata om okej). Sen åt jag middag där tillsammans med några andra gäster. Eller några, det var bara två stycker hehe. Men det var roligt. Och en annan lite komisk grej var att jag och Lois var på Coop 5 gånger och ICA en gång bara igår haha. Men nu ska jag försöka plgga lote till till ett biologiprov vi har imorgon, kram!


Älskar vädret

Hej på er finisar! Jag vaknade vid tio idag, då åt jag pannkakor till frukost. Det var supergott, älskar pannkakor! Sen gick jag ut och solade en stund. Dock gick jag in efter ungefär en timme eftersom jag inte vill bränna mig. Då hjälpte jag till att sätta upp poolen. Så nu är den uppsatt vilket är superkul! Dock måste den ju fyllas med vatten vilket tar ett tag, så vi kommer inte kunna bada idag. 
 
Nu ska jag snart äta lunch och sen ska jag gå ut och sola igen. Sen ska jag nog plocka lite maskrosor i trädgården. Har ldet lite halvtomt på mitt bankkort så lite extra pengar skulle vara bra haha. Vädret idag är helt jävla underbart! Känns helt bokstavligt talat som sommar och det är såå skönt! Så jag ska verkligen njuta idag, kram!


Alla nationella avklarade!

Glad fredag på er! Idag hade vi det absolut sista nationella provet, vilket återigen var geografi. Det gick ganska bra, tror nog dock att det igår gick bättre. Men nu är alla avklarade vilket känns så skönt! Jag tycker faktiskt inte att de nationella proven har varit så svåra. Tycker alla har stressat upp sig väldigt mycket i onödan för det var inte alls farligt. På ett sätt var det nästan lite mysigt. Låter skitkonstigt men jag menar inte själva provet. Utan att typ alla kom i mjukiskläder, osminkade och med massa godis osv med sig haha. Det minskade dock mer och mer för varje prov. Så om jag har någon läsare i åttan som ska göra nationella proven nästa år, ta det luugnt det är inte så svårt! :) 
 
Idag är jag och mina bröder hemma själva hela dagen. Dock har dom övergivit mig och stuckigt till kompisar båda två. Har i och för sig ingenting alls emot det, älskar att vara hemma själv! Just nu sitter jag och kollar på Talang som sändes i måndags. Har satt på det på mobilen men connectat det till TV:n med hjälp av vår Apple TV. Alla kärlek till Apple TV, så himla smidigt! Man sätter bara på det man vill se på mobilen eller surfplatta (måste vara apple) och sen kopplar man det trådlöst till TV:n vilket är superbra! Nu låter det som om vår Apple TV är ny men vi har haft den typ ett år men jag har nästan aldrig använt det själv haha. Aja jag ska sluta babbla om detta, ni bryr er säkert inte haha. Kram på er och hoppas ni får en bra fredagskväll!
Bild från Pride förra helgen. 


Nationella prov igen

Idag hade vi nationella igen. I geografi denna gången. Jag är som sagt glad att vi fick just geografi och jag tror det gick bra :) Så det var skönt att ha det avklarat. Annars var skoldagen vanlig. På musiken håller alla på att skriva varsin låt som sedan ska läggas ut på soundcloud (frivilligt) och jag och Annie har gjort en tillsammans. Så idag så spalde vi in när jag sjöng den (Annie vill inte sjunga). Jag har varit nervös för detta skitlänge för jag gillar inte att sjunga seriöst inför folk. Även om man är helt själv i ett isolerat rum så vet jag att det hörs ut och dessutom sitter ju musikläraren och lyssnar direkt i hörlurar. Men det gick bättre än förväntat och efter ett tag tänkte man inte så mycket på vilka som hörde. Dock ville jag absolut inte att den skulle spelas upp högt efteråt utan hörlurar så alla hörde haha. Men det var kul så det kändes skönt :)
 
Idag är det superfint väder! Strålande sol och jättevarmt. Så när jag kom hem från skolan gick jag ut i trädgården och solade i någon timme, såå skönt! Lyssnade såklart på podcasts och åt hallon samtidigt. Jag älkar verkligen att lyssna på podcasts, alla börde göra det haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mest tagit det lugnt och så. Puss!


All I want is...



Orientering i ösregn

Hej på er! Idag klockan ett hade vi orientering i två timmar. Jag är inte så förtjust i det och dessutom slutade jag en och en halv timme senare än vad jag egentligen skulle gjort så jag var ganska negativt inställd till hela grejen. Är alltid det när det gäller orientering. Men när man väl gör det är det inte så jobbigt. Förutom att det regnar varje gång vi har det. Jag skojar inte, varje jävla gång.
 
Idag var inget undantag. Det hade varit sol typ hela dagen men preciiis innan vi ska ge oss ut i skogen så börjar det regna och åska. Så allt blev helt blött och mina gympaskor blev helt genomdränkta efter typ en kvart. Men det slutade efter en stund så man hann torka en del. Men sen började det spöööregna något extremt så man blev heeelt genomblöt. Överdriver inte när jag säger att jag nog aldrig varit så här blöt efter att bara ha varit ute i regnet. Det såg bokstavligt talat ut som om hela klassen (i alla fall dom jag såg) hade badat med kläder och min mascara rann överallt. Men förutom regnet gick det bra. Sprang själv till en början men efter en stund mötte jag Erkan så vi sprang tillsammans resten av tiden vilket var kul. Jag gillar inte att orientera ensam. Kram! 
Två bilder från idag. Den första är från lunchrasten, fråga inte vad vi gör okej. Den andra är efter orienteringen, syns dock inte hur blöt jag faktiskt var. 


Carry you home



Shades of grey



Eurovision Song Contest

God kväll på er! Igår var det ju ESC, kollade ni? Jag gjorde det i alla fall. Brukar tycka att det är ganska drygt men inte denna gången. Jag och Jennifer snapchattade konstant under heela programmet, där vi kommenterade de olika framträdande osv, vilket var väldigt underhållande haha! Såklart var det synd att Sanna inte vann, men en tredjeplats är ju inte fy skam det heller. Dock tycker jag Österrikes låt sög, sorry men sant. Sen var det ju kul att hon vann med tanke på "historian" bakom och budskapet. Men det är ju ändå en musiktävling och JAG tyckte inte LÅTEN förtjänade att vinna. Men som sagt, det var ett fint budskap. 
 
Idag fyller som sagt Annie och Lois år, grattis igen! Dom samt Soffan kom hit idag vid två, då spelade vi buzz och sncakde och så. Sen åkte vi och köpte glass och efter det skulle Annie och Lois hem och äta middag. Nu ska jag kolla på finalen av Mästarnas Mästare, heja Ravelli hahah!


Grattis Annie och Lois!

Idag fyller två av mina bästa vänner Annie och ois 16 år! STORT GRATTIS till er, älskar er supermycket och är såå glad att jag har er i mitt liv!
Ha en skitbra dag för det förtjänar ni! :) ♥


Pride 2014 - Bildbomb



Prideparad i stan

Heej igen finisar! Idag var det som sagt Pride-festival på stan. Jag mötte upp mina kompisar hos Annie och Lois vid två och då gick vi ner dit tillsammans. Vi kom precis lagom till själva tåget/paraden började. Det var såå långt och det var jättekul att titta på. Många var väldigt engagerade och hade klätt ut sig, gick runt med flaggor osv. Dessutom står ju Pride för en väldigt bra grej så det var kul att se :) Jag hade med mig kameran för vi skulle filma under paraden som ska skickas in till SVT typ. Men jag hann ta massa bilder också, dom kommer upp i ett inlägg senare. Kram! 

Bild som Jennifer tog på oss efter paraden. 


200 cupcakes

God morgon! Igår hde vi som sagt matteprov, det gick bra förutom dom två sista frågorna som jag tyckte var svåra. Annars var det inte så svårt så det var bra. Efter skolan så åkte jag och Lois till ett ställe för att baka till Pridefestivalen. Vi skulle glasera 200 cupcakesr i Pride-flaggans färger. Det tog såå lång tid och sammarlagt bakade vi i typ sex timmar. Men det var faktiskt jättekul! :) Vi blev klara vid nio på kvällen ungefär och då åkte vi hem till Annie och Lois. Där satte vi igång en film, dock hann vi typ bara se en halvtimme sen hade båda två somnat haha, vi var såå trötta. Vi blev i alla fall väckta av deras mamma vid halv elva och då cyklade jag hem.
 
Idag ska jag och mina kompisar till stan eftersom det som sagt är Pride, så det är massa grejer osv i stan. Vet dock inte när vi ska träffas men vi håller på att bestämma det just nu. Så det bli kul, har aldrig varit i stan under Pride innan så jag vet inte riktigt vad man gör haha. 
Juust det, måste bara tillägga en sak. Vår kusin och hans tjej har fått en bebis! Stort grattis om ni läser detta! :D Tycker det är såå kul och jag hoppas vi kan träffa dom snaart, bebisar så så söta!
Bilder från igår.


Morning sunshines

God morgon bloggisen! Idag har vi åter igen nationella prov i matte. Så därför börjar vi halv nio idag också. Denna gången är det ett "vanligt prov". Så jag hoppas det går bra :) Visste inte idag heller om vi började halv nio eller vanlig tid. Så precis som förra gången gick jag upp för tidigt så nu har jag tid över. Ska snart gå och äta frukost, är jättehungrig haha.
 
Igår var jag som sagt och klippte mig. Klippte topparna samt liite lite uppklippt. Jag blev nöjd, dock känns det vädigt kort haha. Men jag var förberedd på det eftersom det var så pass slitet. Så nu känns det väldigt fint och fräscht. Och igen, lycka till på provet alla nior! 
Lite påskig bild kanske men whatevaah. 


Tribal nail art

Målade dessa naglar för några dagar sen. Blev ganska nöjd, ångrar dock färgvalet på bakgrunden. Skulle valt typ rosa och blått, det hade varit finare tror jag. Men ni får se bilder i alla fall :)


Kort skoldag

Hej på er finisar! Idag fick vi sluta redan vid klockan ett för idrotten var inställd så det var superskönt! Då åkte jag, Jennifer och Soffan till Grand. Vi köpte presenter till Annie och Lois som fyller år på söndag. Sen åt vi glass på Mc Donalds (vägrar kalla det Donken haha, så jävla fult). Men det var gott i alla fall :) Sen cyklade vi hem och jag kom hem ör ca en timme sen.
 
Ikväll ska jag förhoppningsvis klippa mig. Vår kompis är frisör så vi ska åka hem till henne och klippa oss där. Dock är det Kalles tid egentligen så det är inte säkert att hon hinner klippa mig också. Men jag hoppas verkligen det, har inte klippt mig sen september så mina toppas är såå slitna. Kram på er!


Nationella prov i matte

God morgon! Jag gick upp för ungefr femtio minuter sen och har precis gjort mig iordning för dagen. Lyssnar just nu på ljudbok (Harry Potter) och ska snart gå och äta frukost och så. Men jag hinner blogga lite snabbt först. Vi har nationella prov i matte idag, precis som alla andra nior. Så vi börjar halv nio istället för tio över åtta. Dock var jag osäker så jag gick upp vanlig tid för säkerhets skull så jag fick lite tid över nu. Är inte jätteorolig över provet, som jag skrev för någon dag sen tycker jag inte matte är svårt, så jag hoppas det går bra! Men lycka till idag alla nior, we're all in this together! 
Bild från Gran Canaria, har lite bildbrist just nu. Saknar det så in i helvete, ge mig sommar nuu!


Sommarblommor



Besök på gymnasiet

Heej på er! Idag vid klockan ett så åkte jag och mina kompisar till vår framtida gymnasieskola på besök typ. Men fick veta vilka fler som valt samhällslinjen (som jag valt) och sen gå på rundvandring och så. Dock hade typ alla valt inriktningen lagidrott så det blev väldigt mycket fokus pådet och inte så mycket om media som jag valt. Men det var väl kul att se lte mer av skolan hehe. Annars var det en vanlig tisdag, lite tråkiga lektioner och så. Kram!


New in

Linne - H&M 49kr
 Blommig klänning - H&M 99kr
 Pyjamasshorts H&M 49kr // Midjekjol H&M 99kr


Grand med Lois

Heej på er! Igår vid fyra ungefär åkte jag och Lois till Grand en stund. Lois behövde nya skor och jag ville kolla på lite kläder. Hittade fyra saker på H&M som jag visar senare. Måste bara ladda kameran först. Vi hade i alla fll jättemysigt och avslutade med en frapino på Espressohouse. Efter det åkte vi hem ill Annie och Lois och var där en stund. Vi gjorde inget speciellt, men det var kul i alla fall haha :)
 
Idag är det måndag, ny vecka, nya tag, mer plugg och annat skit. Vi har nationella i matte på onsdag och fredag (tror det är dom dagarna). Tänker dock inte plugga till det alls tror jag inte. Har aldrig pluggat matte i heela mitt liv så varför börja nu haha. Nejmen jag tycker inte matte är svårt, så det går nog bra :)  Nu ska jag lyssna på lite podcasts och äta hallon, puss!


Wanties - Summer



Pink leopard

Målade dessa naglar igår. Har inte målat naglarna på evgheter så nu kände jag att det var dags. Blev faktiskt nöjd. Dock blev bilderna extremt fula och dåliga. Det är mycket finare i verkligheten. Både själva designen och färgerna, dom är mycket mer neonrosa i verkligheten. Men ni får bilder i alla fall.


Tredje maj

God morgon! Jag gick upp för en timme sen. Sen dess har jag ätit frukost, inget annat haha. Känns som att det är söndag idag, så det är skitskönt att det bara är lördag :) Ikväll ska jag och min familj på bio, minns dock inte vilken film det var haha. Efter det ska vi äta på restaurang. Den heter Hemma hos oss, om ni har bra minne så vet ni att vi åt där när min morbror fyllde år. Det är i alla fall en tapasrestaurang som är supergod! Så det blir mysigt. Annars har jag inga planer för dagen. Kram!


Life will pass me by if i don't open up my eyes



VI FICK BILJETTER!

God morgon bloggisen! Jag är såå glad just nu! Som jag skrev för ett tag sen ville jag jättegärna ha biljetter till Ed Sheerans konsert i Köpenhamn. Dock fick vi inga biljetter förra gången dom släpptes för dom tog slut på typ en minut. Men nu har dom flyttat konserten till en större arena och nya biljetter släpptes idag vid tio på morgonen. Så jag och pappa ställde oss på kö direkt och stod i kö i en halvtimme ungefär. Men vi fick två biljetter! Så den 11 november ska jag och Jennifer se Ed Sheeran i Köpenhamn! Fyfaan vad kul det ska bli! :D 


Lyckad valborg

Heej på er! Min valborg blev verkligen superlyckad! Mina kompisar kom hit vid tre-tiden. Då cyklade vi direkt och handlade lite till en tårta och lite till kvällen. Sen bakade vi tårtan vi skulle ha till efterrätt. Vi gjorde en chokladtårta som blev jättegod! När den var klar spelade vi Buzz och bordsfotboll, det var jättekul! Sen åt vi kvällsmat, det blev grillat med potatis, mumma :) Efter det gick vi till mitt rum och hade snackade lite. Det blev väldigt mycket deeptalk efter ett tag. Hade väl inte själv så mycket att berätta så jag satt mest och lyssnade. Men det var mysigt. Sen cyklade vi till majbrasan och tittade på elden samt körde lite chokaldhjul och så haha. När vi kom hem åt vi efterrätt, sen käkade vi godis och snackade lite mer. Vid tolv på kvällen satte vi på en film och gjorde oss klara för natten. Av någon anlednintg var alla jättetrötta så vi hann inte se alls mycket av filmen haha. 
 
Idag vaknade jag och Jennifer vid 10, Annie och Lois var redan vakna för längesen haha. Då gjorde vi väl inte så mycket, bara chillade lite. Sen åt vi frukost och rostade pop-tarts haha. Det var jättegott! Efter det städade vi undan i mitt rum och gjorde oss klara för dagen. Sen gick mina kompisar hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Men denna "helgen" (så jäkla skönt att det bara är torsdag, tänker hela tiden att det är lördag) blev verkligen superlyckad! :D
Massa bilder från kvällen, typ alla är tagna av Jennifer.