Älskade London

Idag har det varit en superrolig dag! Vi steg upp halv sju och åt frukost på hotellet. Efter det åkte vi tåg och buss till Watford för att gå på The Making of Harry Potter. Det var så himla häftigt! Man gick som en runda genom hela "stället" och det var såå kul. Jag hade inte jättehöga förväntningar eftesom jag varit på The Wizarding World of Harry Potter i USA och då fick man ju typ åka karuseller och gå in i Hogwarts m.m. Men detta var ju det riktiga som man använde när man filmade så det var verkligen superhäftigt att se. Man fick se massa av rummen, stora salen, klädnader, accessoarer och allt sånt. Sen fick man även se hur vissa delar filmades, till exempel quidditch-matcherna. Vi drack även honungsöl, har inte druckigt det sen USA men deet var precis lika gott som jag minns det. Tog huuur många bilder som helst och jag kommer nog lägga upp dom i olika delar.  Jag hade jättekul där och nu kommer det bli extra kul att kolla på HP-filmerna. 
 
Efter det gick vi på lite sight-seeing. Jag var ju dock i London i somras och såg allting men det var kul i alla fall. Sen åt vi lunch på en bar typ. Jag åt fish and chips och det var jättegott! Sen var det dags för shopping, yey! Jag hittade lite saker även idag. Ville dock jättegärna köpa en tröja från Gant men det var slut i min storlek så jag kanske ska beställa den från deras hemsida istället. Det är förresten sjukt varmt här i London. Idag har det varit 20 grader och sol hela dagen. Det är likson november imorgon, vad händer haha? Men det är skithärligt. I alla fall, just nu är de vuxna på en finrestaurang och vi barn sitter på hotellrummet och äter chips, godis och läsk och bara chillar. Kram!
Bilder från idag, det från HP kommer som sagt upp senare, antingen här London eller när vi kommer hem. Och ja, den sista bilden är lite skev för ingen utom Oliver och Kalle var med på att mamma tog kort haha. 


Bilder från igår



Framme i London

Nu är vi äntligen framme i London! Eller vi har varit här hela dagen men jaja. Vi lämnade som sagt huset vid halv tre påmorgonen och kom fram till London vid åtta på morgonen lokal tid. Vi är ju en timme efter er i tiden, så när klockan är åtta här så är den nio i Sverige, osv. När vi kom fram så checkade vi in på hotellet samt fixade till oss lite. Vi bor väldigt nära Kings Cross station så vi gick även och tittade på perrong 9 3/4 haha. True HP-fans okej. Efter det gick vi en stund på Brittish Museum (det är ett Egyptiskt musée typ med mumier och så). Det var väl ganska intressant hehe. Efter det gick vi och åt Afternoon Tea på ett litet fik i en galleria typ. Sen var det dags för shopping, me gusta haha. Jag hittade faktiskt en hel del saker så jag är supernöjd!
 
Nu sitter vi på hotellrummet och jag har precis duschat och gjort mig i ordning för att sova. Jag är såå trött. Vi setg upp vid två på morgonen idag och sen har vi gått runt i London hela dagen. Så mina ben är heelt döda nu och jag vill bara sova. Imorgon ska vi gå på The Making of Harry Potter vilket jag är så taggad på! Det kommer bli så himla häftigt och roligt! God natt finisar.
Mobilbilder från flygresan. Lägger upp fler från idag någon gång imorgon. 


Nu åker vi!




Union jack

Målade dessa naglar innan idag. Perfekta naglarna inför London-resan ju. Blev faktiskt väldigt nöjd, det ser lite bättre ut i verkligheten än på bilderna, men så är det ju nästan alltid. Här är bilder i alla fall:


London inatt

Imorgon/inatt åker vi till London! Klockan halv tre inatt ska vi sitta i bilen och åka mot flygplatsen. Flyget går vi sju på morgonen och så vi kommer fram till London runt åtta typ. Så det lär inte bli så mycket sömn inatt. Jag ska gå upp runt två och det är den tiden jag brukar somna på loven så det känns nästan ovärt att ens gå och lägga sig. Dock måste jag sova, jag kan verkligen inte dygna nu för imorgon ska vi gå på stan i London hela dagen.
 
Idag har jag i alla fall packat, målat naglarna och slappat. Mormor och morfar var här en stind så jag och Kalle gick ut med Rambo. Resten av dagen ska jag väl fortsätta packa för jag har inte kommit så långt haha. Jag är fan sämst i världen på att packa. Jag tar alltid med mig mer än vad jag behöver och glömmer alltid något viktigt. Under olika resor har jag bland annat glömt kamerabatteriet, USB-sladd till kameran, pyjamas, kameraladdare osv. Jag glömmer välduigt ofta tillbehör till kameran av någon anledning hehe. Men nu blir detta inlägget lite långt känner jag, kram på er!
Bild från London i somras. 


Pappas födelsedag

Heej på er! Idag fyller som sagt min pappa år. Han är dock på jobbet fortfarande men han kommer snart och då ska vi fira honom. Vi ska äta middag, ge honom presenter och äta tårta och så. Jag har gjort tårtan innan idag. Det är en Budapest-rulle vilket är pappas favorittårta.
 
Förutom det har jag mest slappat och kollat på HIMYM. Jag är helt fast i det just nu. Jag är i mitten på säsong 8 och jag streckkollar typ för jag vill komma till slutet (säsong 9). Jag vet typ vad som kommer hända men jag ser ändå fram emot att se det. Samtidigt vill jag inte att det ska ta slut, för vad ska jag göra med mitt liv då haha? Nejmen jag kommer förmodligen kolla igenom allt en gång till om jag känner mig själv rätt hehe. 
Bild från Egypten 2013, har lite bildbrist just nu. 


♥Grattis pappa♥

Idag fyller världens bästa pappa år. Grattis papps, jag älskar dig ♥


Gran Canaria 2013

Idag var det exakt ett år sen jag och mina familj åkte till Gran Canaria med ett helt gäng på runt 40 personer. Det känns såå sjukt att det redan har gått ett helt år sedan dess. Jag hade verkligen en helt grym vecka där och jag saknar det så himla mycket! ♥


God morgon + Gårdagen

God morgon på er! Jag vaknade för typ tjugo minuter sen, vilket var väldigt tidigt för att varamig under ett lov. Men jag hade glömt stänga av veckarklockan och eftersom det är måndag så ringde den halv åtta och jag kunde inte somna om. Så nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av HIMYM, surprise haha?
 
Igår vid två typ åkte jag som sagt hem till Annie och Lois. Jag och Lois bakade vår chokladlasange. Jag fattar dock inte varför den kallas lasange för det var bara en kakbotten bestående av Oreo och sen massa olika lager med fyllningar haha. Men blev faktiskt väldigt god, trots vårt lilla fail när vi råkade ta creme fraiche istället för cream cheese haha. Efter det kollade vi på HIMYM tillsammans, spelade kort, satt vid datan och sen år jag kvällsmat där vilket var jättegott. Så min gårdag var superbra!


Vintertid

God morgon bloggisen! Inatt ställde vi ju om klockorna till vintertid, en timme bakåt. Så förbered er för ännu mörkare kvällar. Nej nu ska jag inte vara sådan, men det är ju sant haha. Men jag gillar att ställa om till vintertid, för man tjänar ju en timme vilket ofta går till sömn haha. 
 
Idag ska jag troligtvis hem till Annie och Lois, Lois har hittat ett recept på en chokladlasange som vi kanske ska baak. Jag vet att det låter sjukt skumt men om man läser receptet och kollar på bidlerna så verkar det vara väldigt gott! Om vi inte bakar så hittar vi väl på något annat. Hoppas ni får en bra söndag allihopa, kram!


Pink and blue tribal

Målade nyss klart dessa naglar. Har gjort denna designen innan (se här) och då skrev jag att jag ångrade att jag inte valde färgerna blå och rosa istället. Så nu provade jag det och enligt mig blev det mycket finare såhär. Det var dock svårt att fånga färgerna på bild och båda är lite starkare i verkligheten. Men anyways, här har ni bilder:


Första dagen på höstlovet

Igår blev som väntat en väldigt lugn kväll. Vid halv åtta kom pappa hem och då beställde vi thaimat på Spine n' Rice. Det var såå gott, dom har världens godaste stekta nudlar på Spice, och jag gillar inte ens nydlar så värst mycket  i vanliga fall. Sen kolalde vi på idol och åt chips, så det var mysigt.
 
Idag har jag inte helelr gjort så mycket, cyklade och handlade godis innan. Så nu sitetr jag och äter det samtidigt som jag kolla på, gissa? How I met your mother, som vanligt haha. Älskar den serien, så himla bra och rolig. Men jag hoppas ni får en fortsatt bra lördag finisar, puss!


Höstlov

Äntligen höstlov! Alltså fatta hur sköönt! Det är helt sjukt hur mycket jag har längtat efter detta, speciellt efter denna helvetesveckan i skolan. Idag hade vi kort-fredag vilket innebär att vi börjar 09.20 och slutar 12.00 så det var jätteskönt! Efter skolan åkte jag hem lagade lunch, fattiga riddare haha. Sen lyssnade jag på poddar medans jag städade mitt rum. Känns som att jag städar hela tiden. Fast oftast när jag skrievr att jag städar så har jag bara plockat undan det som ligger framme vilket oftast inte är så mycket. Men nu behövdes det verkligen för det var kläder över heela golvet.
 
Resten av dagen har jag inga planer, ska snart ätmarangswiss för att fira in lovet lite haha. Sen ikväll ska vi väl ha fredagsmys och kollade på Idol. Så det var väl allt jag hade att dela med mig av, ska ni göra något speciellt på lovet?


Grand Samarkand

Lyckades skaffa fram lite planer även idag. Direkt efter skolan åkte jag, Max, Kalle och mamma upp till Grand. Jag köpte dock bara ett par vantar för jag vill ha så mycket pengar som möjligt till London om en vecka, ååh längtar! Sen fikade vi på Askelyckan också vilket var jättegott! Vi kom hem för lite mer än en timme sen och sen dess har vi ätit kvällsmat och nu ska jag sätta på ett avsnitt av HIMYM, kram!
Fråga inte om första bilden, blev lite övertaggad på att åka skidor när vi var på Stadium okej. 


God morgon

God morgon bloggisen! Just nu är jag i skolan, vi har håltimme. Mina friendos pluggar men jag gjrode klart allt igår så jag är fri haha. Idag på morgonen försov jag mig i en halvtimme vilket är fett mycket på morgonen. Jag vaknade halv åtta och jag skulle lämna huset tio i, så jag fick stressa som fan. Jag fattar fortfarande inte hur jag lyckades hinna allt jag annars gör på 50 minuter haha. Nu har vi precis fått tillbaka matteprovet vi gjorde i tisdags och det gick faktiskt väldigt bra, så jag är nöjd :)
 
I eftermiddag har jag inga planer, ska väl njuta av att ha en hel dags frihet utan några läxor eller plugg att göra. Är lite sugen på att baka något, fast jag bakade igår. Men jaja, vi får se hur jag gör. Men nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av, kram!


De senaste dagarna

Förlåt verkligen för min kassa uppdatering de senaste dagarna. Men vi har sjukt mycket i skolan denna veckan. I måndags hade vi historialäxa, i tisdags hade vi matteprov och svenskatal. Ni anar inte hur mycket ångest jag har haft inför det där jävla talet. Jag har absolut inga problem med att ha en muntlig redovisning inför klassen och men att hålla tal är en annan sak. Det blir liksom så mycket mer personligt på något sätt. Men det gick bra i alla fall och det är så skönt att ha det gjort. Sen tills idag hade vi spenskaläxa, imorgon har vi både läsläxa och inlämning i svenska, och på fredag har vi historialäxa. Så det är så jäkla mycket plugg nu sista veckan innan lovet, men så är det ju alltid. Dessutom har jag inte haft någon inspiration alls till att blogga. För hade jag velat blogga så hade jag lätt hunnit det också.
 
Igår efter skolan var jag hemma hos Annie och Lois. Jag och Lois bakade kärleksmums, kollade på PH, spelade kort och lite annat. Sen åt vi kvällsmat där som deras bror lagat och sen satt vi typ och pratade. Så det var jättekul! Förutom det har jag de senaste dagarna pluggat, kollat PH, HIMYM, slappat lite, lyssnat på poddar och lite annat i den stilen. Jag lovar att min uppdatering ska bli bättre, har fortfarande inte jättemycket inspiration men jag ska försöka uppdatera bättre i alla fall. 
Bilder från den senaste veckan typ. 


Planerat London

Gårkvällen blev jättelyckad. Familjen Ingemarsson kom runt sju och då åt vi förrätt som bestod av hummersoppa, den var jättegod. Till varmrätt år vi Biff Wellingon, vilket är typ smördegsinbakad oxfilé med någon svamröra, jag gillar inte svamp men det var väldigt gott i alla fall. Sem åt vi efterrätt, planerade London osv. Vi har sjukt mycket planer vad vi ska göra där så vi får vara jävligt effektiva om vi ska hinna allt haha. Nejmen om allt går som planerat så hinner vi utan problem. 
 
Idag gick jag upp vid elva och jag har helt ärligt inte gjort ett skit idag. Jag har bara slappat framför HIMYM, ätit, och bara degat. Det är det jag planerar att göra resten av dagen också. Ska duscha ikväll också men annars ska jag inte göra så mycket. Men vi hörs, kram!


Hösten är här



God morgon lördag

God morgon bloggisen! Igår bloggade jag inte, för jag gjorde annat. Jag slutade två och efter skolan gick jag och Lois ner till Kungsmad lite snabbt för att jag skulle lämna tillbaka min skåpsnyckel. Nej, jag har inte gjort det och jag bytte för nästan två månader sen haha. Efter skolan gjorde jag historialäxan och sen kollade jag på HIMYM. Vid sju ungeför åkte jag, Max, mamma och Kalle hem till några kompisar och köpte pizza (kyckling och pommes för mig) saamt kollade på hockeymatchen på TV, HV71 - Lakers. Lakers förlorade tyvärr men det var mysigt i alla fall. När vi kom hem satt jag lite vid datorn och sen gick jag och la mig. 
 
Idag vaknade jag vid nio och då städade jag mitt rum, dammtorkade och dammsög. Så nu är det gjort vilket är jätteskönt. Ikväll kommer familjen Ingemarsson hit på middag. Förutom att äta ska vi planera London och sen ska vi väl bara umgås och ha fredagsmys och så. Så det ska bli jättekul! Så det blir en bra lördagkväll, puss!


London om två veckor

Tänkte bara berätta att om två veckor åker jag till London! Jag och min familj ska åka tillsammans med familjen Ingemarsson och det ska bli superkul! Det är alltid lika roligt att umgås med dom och dessutom har dom barn i vår ålder. Vi har rest med dom några gånger när vi var mindre men nu var det ett tag se. Vi åker i alla fall på höstlovet, svintidigt på torsdag morgon och kommer hem sent på söndag kväll. Så vi får nästan fyra hela dagar där och vi har en hel del planerat. 
 
På fredagen ska vi besöka The Making of Harry Potter vilket jag ser så himla mycket fram emot. Jag är ju världens Harry Potter-freak och att få se stället där det filmades ska bli så häftigt. Sen ska vi på fotboll på lördagen, äta på restauranger, shoppa och bara turista typ. Så denna resan kommer bli så rolig och det går inte att beskriva hur mycket jag längtar efter detta! :D 


Hos Annie och Lois

God kväll på er! Just nu är jag hemma hos Annie och Lois, surprise? Annie håller på att laga mat så jag passar på att blogga lite under tiden, istället för att hjälpa till för jag är ond haha. Nej men vi ska bara göra gröt så jag kan inte direkt göra så mycket. Jag har faktiskt hjälpt till att duka haha. Innan det åt vi tårta för att fira att Annie och Lois har levt i 6000 dagar haha. Okej vi vill bara ha en ursäkt att äta tårta lol. 
 
Idag var det en jättechill skoldag med endast två lektioner. Vi började halv nio med en föreläsning och sen hade två håltimme i nästan tre timmar. Så jag, Annie, Lois, Ida och Julia hem till mig och gjorde pannkakor till lunch. Det var jättegott! Efter det hade vi svenska och dagen avslutades med samhällskunskap. Vi fick tillbaka proven och det gick bättre än vad jag hade väntat mig, jag fick A så jag är jättenöjd :) Men nu ska vi äta, typ haha. Kram!


Green



15 oktober

Heej, förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hann inte. Efter skolan åkte jag, Lois och Sofia upp till Grand tillsammans. Det var superkul och ingen av oss hade träffat Sofia på jättelänge så det var mysigt. Efter det stannade jag kvar hemma hos Annie och Lois och åt kvällsmat där, sen kollade vi på PH haha. Jag kom hem lagom till gårdagens avsnitt och efter det gick jag och la mig, så jag hann inte uppdatera bloggen igår.
 
Idag slutade vi vid tolv, så jag har varit hemma ganska länge nu. Jag har inte gjort så jättemycket ännu. Jag gjode pannkakor till lunch för det var soppa i skolan. Sen kollade jag lite på youtube, städade mitt rum och nu lyssnar jag på poddar. Puss och kram finisar!
Två mobilbilder från skolan, ingen är från idag men whatever. 


Bra måndag

God kväll finisar! Igår på kvällen cyklade kag pch Max upp till mormor och morfar lite snabbt för att hämta en sak, och sen på hemvägen handlade vi massa glass till efterrätt. När vi kom hem kollade vi på första delen av Zlatans dokumentär - Från Rosengånd till mer än ett mål. Den var faktiskt riktigt bra, så ikväll ska vi se den andra och sista delen.
 
Idag har det varit en väldigt bra dag faktiskt. Jag har varit på skitbra humör hela dagen utan någon speciell anledning egentligen, älskar det. På engelskan fick vi tillbaka våra prov och jag och Elin fick världens skrattanfall mitt under genomgången för jag hade skrivit fotboll istället för golf två gånger. Ja, vår humor suger haha. Efter skolan gick jag, Annie och Lois till Teknikum för att Lois skulle lämna in sin dator. Som ni kanske minns var vi där för typ en månad sen för att lämna in Annies dator haha. Så vi kom fram till att det vilar en förbannelse över deras datorer, japp. Kram på er!


B/W



Helgerna går för fort

Imorgon är det måndag igen. Vad händer med helgerna egentligen? Känns som att det knappt hinner bli fredag innan det är söndag och snart dags för skola igen. Det ska bli så skönt med höstlov om 12 dagar, det ska bli så himla skönt! Igår var jag ju som sagt barnvakt åt Ebba. Det gick bra, vi spelade Sims, handlade godis och spelade Monopol, så det var inte jätteansträngande. 
 
Idag har jag bara slappat, har även hunnit med att måla naglarna. Bara enfärgat dock för jag orkade inte göra något mönster. Nyss har jag ätit lunch och nu sitter jag och kollar lite på youtube-klipp. Hoppas ni får en bra söndag allihopa, kram!


Chocolate cupcakes



Barnvakt ikväll

Heej på er! Idag vaknade jag vid tio typ, då gick jag upp och städade mitt rum. Borde ta och dammsuga också men jag vet inte om jag orkar det. Det är såå tråkigt. Sen kollade jag på några avsnitt av HIMYM och bara slappade. Nyss har jag bakat chokladmuffins med vitchoklad och hallongrädde. Dom blev jättegoda! Inte riktigt så fina som jag hade tänkt mig men ändå helt okej.
 

Resten av dagen har jag inte så mycket planer. Ska kanske gå ut och fota lite, men vi får se. Sen ikväll ska jag vara barnvakt åt vår granne Ebba. Jag vet inte vad vi ska göra men något som hon vill I guess. Trots att hon är i trotsåldern nio så är det inte så himla jobbigt att vara barnvakt åt henne faktiskt, och jag tjänar dessutom lite extra pengar vilket jag verkligen behöver till höstlovet. Hoppas ni får en fin lördag

Jag och Ebba i Trysil i vintras. 


Inget mer plugg

Freedag kings! Hur skönt? Idag hade vi ju som ni vet biologiprov och det gick ganska bra tror jag. Så nu har vi inget mer prov fram till höstlovet vilket är så himla skönt! Eller vi har ju ett matteprov sista veckan innan lovet men eftersom jag, som jag skrev igår, inte ska plugga till det så räknar jag inte det, I alla fall, vi slutade två idag och efter skolan åkte jag, Annie och Lois till stan en snabb runda, dock köpte jag ingenting. 
 
Igår var vi ju som ni vet på hockey, Lakers mot Frölunda. Tyvärr förlorade Lakers med 1-2 efter två bortdömda mål, så det var synd. Resten av denna dagen har jag inga planer. Mormor, morfar och deras hund är här för pappa och mamma är inte hemma och jag orkar inte vara barnvakt åt Kalle (Max klara sig själv haha) så det är mysigt. Jag ska snart gå ut på en lite promenad med Rambo. Sen ikväll blir det fredagsmys framför Idol, kram!
Bilder från matchen igår. 


Om jag stannar

Nu har jag äntligen införskaffat mig boken If I stay. Eller Om jag stannar, som den heter på svenska. Har sett trailern till filmen så många gånger och den verkar så himla bra. Men jag vill läsa boken innan jag ser filmen, och nu har jag äntligen lyckats få tag i den. Den har varit slutsåld i princip överallt där jag har kollat så jag är jätteglad. När jag ändå höll på så beställde jag fortsättningen som heter När jag lät dig gå. Så jag är supertaggad på att läsa båda dessa böcker och hoppas verklugen att de lever upp till mina förväntningar!


Fullspäckat

Heej på er! Idag har jag jättemycket att göra känns det som. Vi har ju som sagt biologiprov imorgon, plus en historieläxa som jag precis upptänkte var jättejobbig, dessutom fick vi en samhällsläxa idag som också ska vara klar imorgon. Den har jag dock redan gjort klart så det är skönt. Efter imorgon så är dock denna "provperioden" över och det är endast ett matteprov kvar som jag inte ens ska plugga till tror jag. Jag har aldrig pluggat matte i hela mitt liv och har inga planer på att börja med det heller haha.
 
Vid sex ikväll ska jag, Max, Kalle och pappa gå på hockey. Det är Lakers hemmamatch, vet dock inte mot vilka ännu men det märker jag sen. Så det ska i alla fall bli jättekul! Så jag har ganska mycket att göra idag men om jag känner mig själv rätt så kommer jag prioritera lite halvdåligt ich sitta framför datorn större delen av tiden i alla fall haha. Nejmen nu ska jag plugga biologi, faktiskt haha. Puss och ha en fortsatt bra dag!


Mycket plugg denna veckan

Förlåt för dålig uppdatering igår. Jag önskar att jag kunde säga att det berodde på att jag hade mycket att göra, men nej. Jag orkade bara inte. Okej jag gjorde lite nytta, jag pluggade spanska för vi hade prov idag. Det gick ganska bra tror jag. Borde doch ha pluggat lite mer för vi har ganska mycket denna veckan.Efter det gjorde jag inget speciellt, satt vid datorn, kollade PH och lite sånt. 
 
Idag slutade vi ju vid tolv och då åkte jag hem och gjorde lunch. Sen kollade jag på två avsnitt av HIMYM och efter det pluggade jag biologi. Vi har prov i det på fredag, då vi också har historieläxa. Så ja, det är lite mycket denna veckan. Vi har dessutom börjat läsa en bok på svenskan som heter Dvärgen och det är tamejfan den sämsta och tråkigaste boken jag har läst i hela mitt liv. Alltså på riktigt jag kan läsa den i max fem minuter innan jag har tappat koncentrationen helt och måste läsa om allt igen. Även det är läxa tills imorgon, man ska ha läst till sidan 50, jag har dock bara typ tio sidor kvar så det lär gå snabbt. Om jag lyckas behålla koncetrationen vill säga. Kram!


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Bra måndag

Heej igen! Min dag idag har varit väldigt bra. Skolan var väl vanlig, förutom att  vi hade håltimme på eftermiddagen. Då spelade vi lite kort och snackade typ, sen lyckades jag ha sönder en stol.. japp. Inte så att den brakade ihop så man inte kan sitta på den men jag råkade välta den så ryggstödet pajade typ haha. Lyckat. 
 
Efter skolan följde jag, Julia och Ida med hem till Lois där vi åt chokladtårta, snackade, lekte med smink och lite annat. Julia var dock tvungen att gå lite tidigare för att hinna med sin buss och efter det kollade jag, Ida och Lois på ett avsnitt av PH och sen gick jag och Ida hem. På tal om PH så är det ju ett nytt avsnitt ikväll, wiee! Det är lite sorgligt hur insatt jag är i det haha, men det förgyller min kvällar typ haha, helt seriöst. Hoppas er måndag också har varit bra!
Bjussar på en mobilbild från idag haha. 


God morgon

God morgon bloggisen! Just nu är jag i skolan, vi börjar om typ gem minuter. Jag kom hit en halvtimme tidigare för jag glömde att ta hem min historieläxa så jag har precis gjort klart den. Så ja, jag offrade lite av min sovmorgon för att göra läxan, ni borde buga för mig haha. Idag slutar vi halv fyra vilket är vår senaste dag i veckan så det är lite segt. Förutom det har jag inget emot schemat på måndagar. Vi har sovmorgon och typ bara roliga lektioner, förutom engelskan. Men vi kanske ska kolla på film, eller det står i alla fall på planeringen, sen följer vi ju inte alltid den men jag hoppas det för jag är trött idag haha. Aja nu måste jag gå för som sagt gå börjar vi snart, kram!


Nytt från IKEA

Påslakan + de två kuddarna längst bak - okänt pris
Doftljus - 30kr för två stycken
 Litet doftljus - 30 kr för tre stycken
 Glas att ha sminkborstar i - 5kr
Spetsgardiner - okänt pris
 Filt - 9kr


Fotbollscup i Ronneby

Heej bloggisen! Idag stod klockan på åtta för att åka till Ronneby med mamma och pappa för att kolla på när Max spoelade en liten cup. Jag och mamma hann även med att gå och titta lite på en loppmarknad. Jag köpte dock inget där, fast det hade jag inte förväntat mig heller men det är väl mysigt att titta. Fotbollscupen gick väl sådär, de förlorade två av fyra matcher, spelade lika en och vann en. Men det var ändå kul att kolla. Sista matchen slutade halv två och vi körde väl hemmåt lite innan två så vi kom precis hem. Juat nu ligger jag i sängen och ska sätta på ett avsnitt av How I met yor mother, kraam!


IKEA

Nu är vi hemma från IKEA, eller vi kom hem för typ två timmar sen men jaja. Jag hittade faktiskt en del saker trots att jag inte hade något diretk bestämr eller planerat köp. Bland annat ett nytt påslakan, lite kuddar, doftljus och nya gardiner. Så när vi kom hem så fixade jag med det nya till sängen, satte upp gardiner och lite sånt. Jag bytte från svarta till vita gardiner och alltså gud vilken skillnad det blev. Hela rummet ljusades liksom upp vilket jag älskar. Även det andra jag köpte blev väldigt fint så jag är supernöjd! Kommer bilder på sakerna ikväll eller imorgon. 
 
Vi åt även lunch där, jag åt köttbullar såklart haha. Sen åt jag mjukglass till efterrätt och innan vi åkte hem köpte vi kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag idag. Måste bara säga att IKEA:s kanelbullar är sjukt goda, dessuto alldeles nybakta när man köper dom, till och med varma fortfarande. I alla fall, ikväll har jag inga speciella planer. Ska väl åka till Kvantum och köpa godis, om jag orkar haha. Puss!
Tre bilder från idag, sakerna som ligger i kundvagnen på första bilden var inte ens allt vi köpte haha. 


Två från i somras

Hittade dessa två ovisade bilder som jag tog samtidigt som dessa. Skulle inte tacka nej till den brännan och det solblekta håret just nu. 


Min dag + imorgon

God kväll på er! Idag tillbringade jag ju som sagt hela dagen hos Annie och Lois. Vi bakade en chokladtårta med passions-chokladfyllning och den blev jättefin! Vi smakade den dock inte så jag vet inte om den blev god men det är jag ganska säker på haha. Förutom det så kollade vi på How I Met Your Mother, PH och gjorde lite annat. Sen åt jag även kvällsmat där medans vi kollade på AMF Home Videos haha. 
 
Imorgon ska jag och min familj till IKEA. Det ska bli kul. Jag gillar att vara på IKEA haha. Jag behöver dock inget speciellt egentligen, men vi får se om jag kommer hem med något fint. Så det är mina planer för morgondagen, vi hörs!
Bild från idag, fråga inte ens. Det är internt mellan mig och Lois haha. 


Studiedag

God morgon bloggisen! Eller okej, klockan är halv ett så det är kanske inte morgon längre. Jag vaknade i alla fall för en timme sen och har nyss ätit lasange. Jag struntade i frukost och käkade lunch direkt. Idag ska jag som sagt hem till Annie och Lois och vi ska baka. Så det ska bli jättekul! Blir nog kvar där hela dagen om jag känner oss rätt haha. Sen ikväll blir det väl fredagsmys framför idol :) Kram på er!


Ralph Lauren

När pappa kom hem från Barcelona igår så hade han med sig lite presenter hem till oss. Jag fick en Ralph Lauren-parfym från The Big Pony Collection i munner två. Ni har säkert luktat på den någon gång för den är välduigt populär vilket jag förstår. Den luktar verkligen supergott och är defenitivt en ny favortitparfym! Tack pappa ♥


Samhällsprovet är avklarat

Nu har vi äntligen gjort samhällskunskapsprovet så inget mer plugg. Okej där ljög jag, för det första pluggade jag väldigt lite till samhällsprovet och för det andra har vi prov på onsdag och fredag nästa vecka. Samhällsprovet gick i alla fall ganska bra tror jag. Dock vet jag ju inte riktigt vad de frågar efter eftesom detta var första rikitga provet på gymnasiet. Men "modellen" på detta provet var väldigt likt SO-proven vi hade på högstadiet. 
 
Imorgon har jag studiedag så jag har alltså helg nu vilket är så jäkla skönt! Imorgon ska jag träffa Lois vilket ska bli jättekul. Vi ska baka en tårta och sen kommer vi göra massa annat kul också, inte för tt vi har några planer men vi har alltid kul haha. Kram på er finisar!


Första oktober

Idag är det första oktober. Alltså på rikitg vad händer? Skolan började ju nyss känns det som. Time you need to chill the fuck dooown. Idag slutade vi i alla fall vid tolv och jag valde att inte äta lunch i skolan för det skulle bli äcklig mat så jag åkte hem direkt. Till lunch gjorde jag pannkakor vilket var jättegott! Sen städade jag hela mellanvåningen av huset (den våningen där typ allt är om ni fattar haha) samtidigt som jag lyssnade på Zara Larssons nya skiva. Vet inte varför men jag fick något jävla städryck så jag städade även mitt rum vilket var välbehövligt. Det där med att hålla det städat gick inte så bra haha...
 
Sen har jag kollat på lite PH-extra, ätit hallon, gjort annat på datorn och lite sånt. Borde kanske plugga lite samhällskunskap men det känns faktiskt som att jag har koll på det mesta så jag vet inte om jag pallar det. Ikväll kommer även pappa hem från Barcelona där han varit en vecka. Så det ska vbli jättemysigt! Han kommer dock typ vid elva på kvällen men eftersom det är PH så är vi vakna i alla fall (okej det hade vi varit ändå men vi kan använda det dom ursäkt haha). en ni får ha en fortsatt bra dag, kram!


Zara Larssons nya skiva

Fyfan vad bra den är, älskar redan alla låtarna!