Tisdagen är över

Äntligen är tisdagen över! Det är som ni vet den värsta skoldagen i veckan enligt mig. Just för att vi börjar tidigt, slutar relativt sent och har dessutom både spanska och idrott. Spanskan idag var dock rätt okej. På slutet skulle vi göra lite uppgifter på datorn ed den vi satt bredvid, fast jag och Daphne (som jag sitter med) var lite för lata för att anstränga oss så allt blev väldigt oseriöst haha. På mattelektionen (som var dagens första lektion så detta blir lite dålig kronologisk ordning men whatever) så blev jag och Annie klara med alla uppgifter i boken som ska göras ända fram tills efter höstlovet så vi har varit jävligt effektiva haha. Jag har alltid hatat matte men nu på gymnasiet är det faktiskt ett av de roligare ämnena tycker jag så det är nice. 
 
När jag kom hem pluggade jag i en timme typ, gjorde lite spanska, samhällskunskap och lite engelska. Vi har som sagt prov i engelska imorgon och i samhäll (massmedia för er som undrar) på torsdag och spanskaläxa tills imorgon också. Men det gick ganska fort att få allting klart och nu har jag pluggat klart. Ska dock gå igenom samhällskunskapen lite mer imorgon tror jag. Sen har jag kollat runt lite på youtube, ätit glass och just nu lyssnar jag på låten Not in that way med Sam Smith. Alltså ååh, jag avgudar den låten. Och Sam's röst är ju to die for, fyfan vad grym han är!


Bilder från Max match



Ingen pluggmotivation

Heej på er! Hur var er måndag? Min var bra, eller måndag är ju måndag men det hände inget speciellt. Förutom i slutet då jag, Annie och några till från klassen blev intervjuade typ av någon snubbe, vi skulle prata om varför vi valt just samhällsprogrammet på Katedral. Det var ganska kul och man fick jättegod dricka haha. 
 
Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat lite, väldigt lite dock. Vi har prov i engelska på onsdag och i samhällskunskap på torsdag, så jag borde plugga lite mer med tanke på att jag inte har gjort det alls fram tills nu. Men min motivation till det idag är så låg som den kan bli och jag kunde inte koncentrera mig alls, så jag får väl göra det imorgon istället. Sen har jag bakat en hallonpaj eftersom mamma ska ha lite gäster här på middag ikväll. Så det blir jättegott! Kram på er!
 Från min insta, har börjat posta där igen efter över ett halvårs paus haha. Så ni får gärna följa mig om ni vill, heter @annaahvenainen


Så jävla fint



Blue, white and silver

Målade dessa naglar igår. Har gjort denna designen innan fast med rosa färgtema (se här). Jag tycker detta blåa också var ganska fint men måste säga att jag gillar det rosa mycket mer!


God morgon

God morgon på er! Jag vaknade för typ en timme sen, låg dock kvar i sängen väldigt länge och kollade igenom Vine vilket jag inte har gjort på över en månad. Så det tog sin lilla tid haha. Sen gick jag i alla fall upp och åt frukost, rostmacka med oboy, nyttigt värre haha. 
 
Igår åt vi som sagt tacos till middag och det var så gott! Sen kollade vi på Fångarna på fortet (samir från PH var med vilket var kul haha), åt massa godis och drack läsk. Ja jag är en onyttig människa haha. Idag ska jag kanske med och kolla när Max spelar fotbnollsmatch, har inte bestämt mig än så vi får se. Men  nu har jag inte så mycket mer att berätta så vi hörs senare!


Lite nytt

Klänning - GinaTricot 149kr
 Visibly Clear pink grapefruit oil free moisturiser - Kvantum 40kr
 Batisite dry shampoo - H&M 49kr


Taco-lördag

Heej bloggisen! Igår kväll grillade vi ju som sagt hemm ahos våra grannar tillsammans med en annan familj. Det var supermysigt och maten blev jättegod! Sen kollade vi på Idol och hade fredagsmys. Minna informerade alla om att fredagsmyset fyllde 20 år igår, hur ett fredagsmys kan fylla år och hur Minna fick reda på det förblir obesvarade frågor haha.
 
Idag efter frukosten typ åkte jag och mamma till både stan och Grand. Köpte två små saker som jag kan visa senare. Kommer även visa en klänning jag köpte förra helgen som jag fortfarande inte tagit tag i att fota hehe. Ikväll ska vi äta tacos till middag vilket ska bli så jävla gott. Jag älskar tacos av hela mitt hjärta typ haha. 


Friday people

Nu tar vi helg kompisar! Idag i skolan hade vi som sagt redovisning av samhällsarbetet. Eller redovisning och redovisning, alla hängde upp sina planscher och så fick man gå runt och titta och berätta lite kort om sin egen. Men det gick bra i alla fall :) Sen slutade vi som sagt vid 12 idag, och efter skolan åkte jag, Annie och Lois till stan. De skulle köpa en present till en familjevän och sen fikade vi på Millas som är ett jättemysigt fik. 
 
Ikväll ska vi hem till våra grannar och äta kvällsmat och ha fredagsmys. Jag tror vi ska grilla om jag inte har fattat helt fel. Så det ska bli jättemysigt! Grillat kanske är lite somrigt nu när det är höst på riktigt, men jag har inget emot att göra sommargrejer på hösten. Är inte så värst förtjust i hösten över huvud taget. Även om det kan se mysigt ut på bilder med alla orangea löv, stickade tröjor osv så ser hösten bara ut så i typ en vecka. Resten är bara grå och regnig och inte alls orange och vacker, inte här i alla fall. Men jag får väl försöka att göra det bästa av situationen och se fram emot hötlovet för fyfan vad det kommer äga!
Bild som jag tog för två år sen, under den lilla tiden på året då hösten är vacker haha. 


2014-09-25

Torsdag idag, en ganska chill skoldag ändå. Vi gjorde inget speciellt direkt. Det är dock massa olika föreningar på skolan just nu och gör reklam för sig, vilket betyder godis haha. Nejmen typ alla bjuder på det och det utnyttjar jag till 100% hehe. Imorgon har jag endast en historialektion och en samhällslektion och sen tar jag helg, såå skönt! I alla fall, sen jag kom hem från skolan idag har jag ätit kvälssmat, glass, kolla på Studio Paradise och gjort klart historialäxan. Borde dock skriva rent den på datorn för jag har skrivit den för hand och när jag gör det snabbt blir det jävligt slarvigt. Så vi får se om jag orkar det haha.
 
Måste bara avsluta med att berätta om min vurpa jag gjorde i mitt rum igår. Jag lyckades på något sett snubbla på min kudde som låg på golvet och tappade balansen. Jag var såå nära på att ramla rakt in i dörren men lyckades precis återfå balansen. Slog dock i tårna så in i helvete i kudden (har fan kan man slå i tårna i en kudde?) och det gjorde så jävla ont. Dock har det gått över nästan helt nu så det är bra haha. 


Klara med samhällsarbetet

Heej finisar! Idag slutade vi som vanligt vid tolv och då följde Annie och Lois med mig hem igen och vi gjorde färdigt samhällsuppgiften. Så nu är det helt klart vilket är superskönt! Dock var vi tvungna att tejpa ihop väldigt många papper så nu är hela grejen jättestor så hur vi ska få den tillbaka till skolan imorgon är en stor fråga haha. Dom gick i alla fall ganska nyss så jag har precis satt mig vi datorn. Vi får väl se vad jag hittar på resten av dagen, inget speciellt intressant i alla fall. Inte för att jag brukar göra det men men, haha. Vi hörs!
Två mobilbilder från idag. Den första kan vi ju diskutera haha.. På den andra ser ni i alla fall vårt samhällsarbete på avstånd.  


Skolarbete

Holaaa! Idag är det ju tisdag och som ni kanske vet så är det enligt mig den värsta dagen i veckan, schemamässigt. Vi har för det första B-språk vilket är så jäävla drygt och dessutom idrott (orientering) och vi var ute i det svinkalla vädret! Dessutom gick jag och några andra i klassen helt vilse i något random husområde haha.
 
Efter skolan följde Annie och Lois med mig hem och vi jobbade med vår samhällsuppgift som ska vara klar på fredag. Uppgiften är att skapa en facebooksida till en av partiledarna och vi har valt Annie Lööf. Det ska vara både humor och fakta med. Så det är faktiskt en väldigt rolig uppgoft och fyfan vad vi garvade idag haha. Så det höll vi på med fram tills för typ en halvtimme sen då dom gick hem. Sen dess har jag gjort spanska och engelskaläxan till imorgon samt plockat undan i mitt rum. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, kram!


Wanties

Tänkte att detta skulle bli wanties inför hösten men vissa saker (till exempel shortsen och solglasögonen) kanske inte är så himla höstiga hehe..


Höstväder

Idag är det riktigt höstväder ute. Det är sviinkallt och regnar. Så jag fick cykla hem i regn, motvind och världens kyla vilket inte var trevligt ska jag säga er. Så sirekt när jag kom hem satte jag på mig myskläder, tände ljus och bäddade ner mig i sängen där jag inte planerar att lämna på ett tag haha. Vi hade helt vanlig skoldag idag, sovmorgon till 09.45 och slutade 15.30, vilket är vår senaste dag. Vi hr lunch 11.15 på måndagar vilket är direkt efter första lektionen. Vanligtvis brkar jag tycka det är lite tidigt eftersom vi som sagt bara haft en lektion innan. Men idag var det perfekt då jag inte hann äta frukost på morgonen på grund av att jag prioriterar dåligt haha. 
 
Som ni kanske fattat har jag inga planer för resten av dagen. Ska bara sitta inne och mysa i sängen medans regnet smattrar på fönsterrutan. Gud var poetisk jag blev helt plötsligt haha. Det är väl det enda positiva med hösten, att man kan sitta inne hela dagen utan att känna sig dum. Föredrar dock sommaren alla dagar i veckan, lätt. 


Details in my room



Flummigt söndagsinlägg

Heej finisar! Idag är det sönag vilket betyder skola imorgon Inte så jättetagg på det kanske haha. Dok är det PH vilket äger, det enda positiva med att helgen är slut. Igår var vi i alla fall och kollade på när Max spelade fotvollsmatch. Det var väldigt spännande och dom förlorade tyvärr :( Tog typ inga bilder men edt kanske kommer upp några få imorgon. Resten av gårdagen plus typ hela dagen idag har jag bara slappat. Var ute och sprang innan idag och blev fett blöt eftersom det regnat större delen av dagen idag. Så nu är väl hösten här på riktigt och det är väl blandade känslor kring det. Tycker inte om hösten särsklt mycket. Ser dock sjukt mycket fram emot lovet och är såå taggad! Varför får ni inte  veta ännu hehe. Kram och förlåt för skitflummigt inlägg. 


Mobilbilder från de senaste veckorna



Pink tiger

Målade dessa naglar innan idag. De ät lite samma tema som min förra nageldesign. Fast tiger istället för leopard, andra färger och lite simplare. Är ganska nöjd, ångrar dock att jag inte valde en ljusare rosa som bakgrundsfrärg. Så det hade blivit lite mer kontraster mellan basfärgen och glittret (det är mindre skillnad i verkligheten än vad det ser ut so på bilderna) Men här har ni bilder i alla fall :)


Min fredag

God morgon bloggisen! Igår vid fem åkte jag och mamma en jättesnabb runda till Grand. Vi var bara där i en halvtimme typ men jag hittade en sak i alla fall :) När vi kom hem så kom som sagt våra grannar hit och grillade. Vi gjorde fläskkarré med ungspotatis och massa tillbehör, såå gott! Sen kollade vi på idol och bara hade fredagsmys. Nu börjar ju fredagsfinalerna i idol så det ska bli mysigt att alltid ha något att kolla på på fredagskvällarna. 
 
Idag vaknade jag kvart i sju och var helt hundra på att jag skulle upp och gå till skolan. Jag var precis på väg att resa mig när jag kom på att det var lördag, den känslan alltså! Så jag somnade om och sov till tio typ. Sen dess har jag ätit frukost och nu har jag precis städat mitt rum vilket var extremt välbehövligt. Ska försöka hålla det fint ett tag nu, men vi får se hur det går haha. 


Denim jacket



Weekend

Älskade fredag! Så himla skönt med helg! Vi slutade två idag, så det var vår "långa" fredag denna veckan. Men långa betyder det att vi slutar två vilket är väldigt tidigt det också. Älskar att vi både har sovmorgon och slutar tidigt på fredagar, kan det bli bättre? Sen jag kom hem från skolan har jag kolla tpå lite olika grejer på datorn, ätit glass och just nu lyssnar jag på poddar.
 
Ikväll kommer troligtvis våra grannar hit och grillar. Det är nästan sommarväder ute, varnmt och soligt. Inte tillräckligt somrigt för att sola dock men det hade jag inte förväntat mig i mitten av september, kan man ens bli solbränd då? I alla fall, det ska bli jättemysigt att grilla med dom och bara ha en härlig fredagskväll. Hoppas ni får en bra kväll!


Ny cykel

God kväll bloggisen! Idag hade vi vanlig skoldag förutom att vi hade en lång håltimme efter första lektionen. Då gjorde jag historieläxan som är tills imorgon och sen spelade vi lite kort haha. På lunchen fick vi veta att det var isterband i skolan och varken jag, Annie eller Lois gillar det så vi gick till Coop och köpte mackor och glass till efterrätt haha. Mycket bättre än skollunchen för dagen. 
 
Efter skolan åkte jag och pappa och köpte en ny cykel till mig. Vi tänkte ju göra det förra veckan men vi hann inte och sen har det inte blivit av. Växlarna på min gamla cykel har varit tröga ett tag men nu har dom pajat helt och sitter fast på ettan så det går typ inte att cykla. Dessutom var den ganska gammal osv så det var väl dags för en ny. Vi hittade en superfin lila-rosa från Monark som jag är supernöjd med :) Så tack så mycket mamma och pappa! 


Chocolate sprinkles



Kort skoldag

Heej! Idag är det onsdag och alla vet nu att det betyder att jag slutar tolv. Efter skolan var jag, Annie och Lois lite snabbt på Teknikum för att lämna in Annies dator. Hon hann inte ens börja använda den innan den började krångla. Hon kan inte få igång trådlöst wifi för den lilla ikonen finna inte ens på hennes dator om ni ville veta haha.
 
Efter skolan åt jag lite lunch och sen kollade jag på lite PH-backstage haha. Det är ju voodoo-vecka denna veckan och det är sjukt spännande! Idag är det ju sista avsnittet för denna veckan och sen får vi vänta ända tills måndag på nästa avsnitt (wow så länge då). Haha okej fett töntigt att vara så inne i ett TV-program men jag tycker PH är skikul haha. 


Zara Larsson - Rooftop

Såå braa! 


Summer leaves



Sextonde september

Heej finisar! Idag efter första lektionen hade vi en lång håltimme så jag, Annie, Lois, Ida och Julia gick till Broqvist och fikade. Det var supermysigt! Jag var dock fett tråkig och tog varm choklad och en fralla när det fanns väldigt mycket goda kakor att välja på. Men Broqvists frallor är sååå goda! Sen hade vi bara vanlig skoldag resten av dagen. Vi slutade vid tre och då följde Lois och Julia med mig hem. Vi gjorde massa pannkakor som vi åt till mellis, mumma. Sen spelade vi Buzz och hoppade lite studsmatta haha. Dom gick ganska nyss för Julia bor ganska långt härifrån så hon var tvungen att hinna med bussen. Nu sitter jag vid datorn och sen ska jag kolla på Idol och PH, kram!
Mobilbilder från idag. Och sorry Ida att jag sa upp bilden trots att du blundar haha. 


Lite tankar kring valet

Nu tänkte jag faktiskt skriva lite om politik här i bloggen. Har aldrig gjort det innan då jag är ganska oinsatt och inte vet riktigt vart jag står. Jag håller med om en del saker som alliansen tycker, en del saker de rödgröna tycker och några saker som F! tycker. Jag tycker att man ska försöka hjälpa så många som möjligt i arbetslivet för att arbetslösheten ska minska. Men jag tycker också att folk som faktiskt inte har möjlighet att arbeta ska få hjälp med bidrag från staten. Jag tycker att man ska tjäna på att jobba mycket, vara välutbildad och ha hög inkomst. Det tycker jag verkligen. Och jag tycker det är fel att leva på bidrag för att man inte "vill" eller "inte orkar" jobba. Samtidigt tycker jag det är en självklarhet att vi ska betala skatt och jag tycker att folk som tjänar mer pengar kan betala lite mer i skatt just för att hjälpa de människor som inte har det lika gott ställt. Jag tycker jämlikhet och jämställdhet är en självklarhet och man ska inte dömas för kön, ursprung eller något annat i den stilen, utan för vem man är som person. Som ni märker är jag lite splittrad i det här med politik och jag vill inte uttala mig för mycket om det då jag som sagt inte har jättebra koll och inte är så insatt.

 

Men till vissa av er som röstat på partier inom alliansen och nu uttalar er på sociala medier (twitter) om att ”jag likaväl kan hoppa av skolan/jobbet och börja leva på bidrag nu när sossarna vann” så vill jag bara säga att skärp er för helvete. Visst, de rödgröna vill höja skatten men de vill ju inte direkt att alla som tjänar ”mycket”  ska betala 80% skatt eller något, vilket ni får det att låta som. Så snälla sluta överdriva, det är inte så att du eller din familj kommer bli fattiga på grund av att skatten höjs lite. Ni kommer bara hjälpa de människor som har det sämre ställt än er med lite extra bidrag. Vill också tillägga att jag inte alls tyckte det var dåligt när alliansen styrde. Jag tyckte (utifrån mina små "erfarenheter" och vad jag har sett) att vi hade över lag ett välfungerande Sverige och att jag tycker Fredrik Reinfeldt var en bra stadsminister och han gjorde mycket bra saker för vårt land och han har stått upp mot SD och rasismen. Men jag tror att Stefan Löfven också kommer vara en bra stadsminister och jag tror att den nya regeringen också kommer styra Sverige på ett bra sätt. Tycker dock inte att det är okej att folk från vissa partier (alltså professionella politiker) offentligt jublar åt Reinfeldts avgång, river sönder papperansikten av honom osv. Skulle ni vilja att folk gjorde så mot er?

 

Sen vill jag bara avsluta med att säga att jag hoppas att alla ni som har möjlighet att rösta gjorde det. Vi ska vara glada att vi lever i en demokrati och har möjligheten till att få bestämma i vårt land. Det är vår plikt att rösta när vi lever i ett demokratiskt samhälle. Det är att stödja demokratin och har man inte röstat om man kan så har man inte heller någon rätt att klaga sen efter valet. Så jag hoppas innerligt att alla tog vara på den möjligheten och röstade igår (eller någon annan dag innan det). Förutom ni 13% som röstade på Sverigedemokraterna. Ni kan dra åt helvete. Att SD nu är vårt tredje största parti är ju förfan helt jävla sinnesjukt. 



Leopard print

Målade precis klart dessa naglar, har gjort ganska mycket leopardmönstrade naglar på sista tiden (ni har dock inte märkt det för jag har inte visat dom). Tyckte i alla fall dom här blev fina och jag älskar dessa färger tillsammans!


Lyckad gårdag

God morgon! Som väntat så spenderade jag hela gårdagen hos Annie och Lois. Jag kom dit vid tolv på dagen ungefär. Vi hade fått önskemål om att baka två olika chokladtårtor så det tänkte vi göra. Dock började vi inte baka förrän typ halv fem för att vi inte kunde betämma vad vi skulle baka, vi åt lunch, var och handlade och bara var allmänt långsamma med att komma igång haha. Tårtorna vi gjorde innehöll väldigt många moment så vid sex ungefär var vi klara med typ hälften och då spelade vi kort och sen åkte vi och köpte thaimat till kvällsmat. Den åt vi framför TV:n och kollade på Divergent. Har inte sett den och den var ganska bra. Tror dock den hade varit bättre om jag varit lite mer fokuserad på filmen och hängt med mer haha.
 
Filmen var slut vid halv tio typ och då gjorde vi klart tårtorna. Trots lite småfail här och där blev dom förvånadsvärt fina! Dock råkade vi överbaka den ena bottnen ganska rejält så den blir kanske inte jättegod haha. Men den andra blev väldigt god (tror jag, har inte smakat) och vi lyckades med fyllningen till den för typ första gången hehe. Dessutom hade vi sjukt roligt när vi gjorde dom! Jag kom hem vid typ tolv och då orkade jag inte blogga. Men gpårdagen var i alla fall superlyckad!
I och med att vi blev klara med tårtorna så pass sent så var det omöjligt att få till en bra bild med mobilen, så ni får tyvärr inte se hur dom blev haha. 


Yellow and green



God morgon

Morning bloggisen! Idag vaknade jag vid lite över åtta vilket rä sjukt tidigt. Så jag låg kvar i sängen och läste i över en timme. Håller på att läsa Pappersstäder av John Green (författaren till tfios). Jag är i slutet nu och den är jättebra! På tal om böcker så mååste jag läsa If I stay (eller om jag stannar som den heter på svenska). Har sett trailern till filmen så många gånger, dock går den inte på bio här i Växjö vilket suger och dessutom vill jag läsa boken innan jag ser filmen. Men den är slutsåld typ överallt så jag är lite sur haha. 
 
Idag ska jag träffa Annie och Lois. Vi ska inte göra något speciellt men jag och Lois ska troligtvis baka, som vanligt haha. Förutom det har jag inga planer för dagen, lär väl spendera större delen av den hos Annie och Lois :) Men hoppas ni får en bra lördag allihopa!


Green forest



Äntligen fredag

Freeedaag! Jag slutade tolv även denna fredag. Det är ju meningen att vi bara ska göra det varannan fredag men det är lite ändrat så vi slutar "sent" två gånger irad och tidigt två gånger. Alltså inte varje gång utan det blev bara så nu. Okej detta blev jätteluddigt men ni fattar kanske i alla fall haha. Det var i alla fall jätteskönt att bara ha två lektioner idag :) Jag har inga speciellt planer för resten av dagen. Ska väl ha fredagsmys och njuta av att det äntligen är helg hehe. Men vi hörs senare!


Never forget

 Tretton år sen idag ♥


Skoldatorer

Heej och förlåt för att jag inte bloggade igår. Det hände inget speciellt men jag orkade bara inte. Vi slutade tolv som varje onsdag vilket var jätteskönt! Idag har det hänt lite mer i skolan i alla fall. Eftersom det är val på söndag så är det massa ungdomsförbund från olika partier på skolan för att göra reklam för sitt parti. Det är väl mest riktat till treorna dock eftersom dom är dom enda som kan rösta men det är lite kul i alla fall. Dessutom bjuder alla på godis och som världens största godisgris så älskar jag det haha.
 
Vi fick även våra skoldatorer idag vilket är så nice. Så just nu håller jag på att föra över alla mina bilder från den andra datorn  till skoldatorn eftersom jag kommer använda skoldatorn istället då den andra håller på att gå sönder. Med tanke på att jag har så pass många bilder så tar det 500 år haha. Datorerna vi har fått verkar i alla fall väldigt bra och dom väger betydligt mindre än dom vi hade på högstadiet vilket är jätteskönt haha. Kram!
Bild från sommarstugan när vi åkte ut med båten. 


Klagoinlägg

Nu tänkte jag börja detta inlägget med att klaga lite. Min morgon var väl inte den mest lyckade om man säger så. Jag hade för en gångs skull gjort mig klar i tid för att cykla till skolan så att jag skulle slippa cykla som en jävla dåre för att hinna. Så jag var klar i god tid och kände mig så nöjd med mig själv haha. Det ångrade jag dock efter ett tag. För att ta det kortfattat så upptäcker jag först att det spöregnar och ska hämta ett paraply. Hittar dock bara ett trasigt men tänkte att det fick duga. Lyckas sen tappa cykeln på mina vita jeans och får gå in och byta byxor. Sen när jag väl börjat cykla och nästan är framme så fastnar mitt skosnöre i pedalen så hela cykeln, och jag, välter och jag sitter fast i pedalen. Kom dock loss ganska fort och sen kom jag äntligen till skolan haha.
 
Förutom min kaosade morgon har detta varit en vanlig dag. Tisdagar är den värsta dagen i veckan om man kollar på vårt schema. Vi börjar åtta och slutar tre. Dessutom har vi B-språk och spanskan just nu är en fucking pain in the ass. I och med att jag kom in sent så var spanskaklassen mina klasskompisar går i helt full (man ska vara max 32 pers och dom är redan 34) så jag går helt mobbad i en annan klass. Dessutom är lektionerna så jävla långa så det är såå segt. dock har vi det bara två gånger i veckan så jag överlever. Nu ska jag avsluta detta inlägget och jag känbner att jag bara klagade haha. Men vi hörs, puss!


Don't ever look back



Kärlek till vårt schema

Heej på er! Idag hade vi sovmorgon till 09.45 vilket är så jäkla skönt på en måndag. Måste säga att jag älskar vårt schema av hela mitt hjärta! Sovmorgon två dagar i veckan, slutar tolv en och en halv gång i veckan (onsdag och varannan fredag) och senaste dagen är halv fyra vilket var idag. Idag var dessutom egnelska inställd så vi hade en lång håltimme som vi tillbringade hos annie och Lois där vi åt bullar och spelade kort haha.
 
Efter skolan var jag och Lois på Grand, Lois behövde köpa ett anteckningsblock och jag följde med för att det är kul hehe. Köpte dock inget själv för jag håller på att spara pengar, eller jag försöker i alla fall. Sen fikade vi på Espresso House och jag provade deras vita varma choklad och den var så himla god! Föredrar den lätt framför vanlig varm choklad :) Jag kom hem för lite mer än en timme sen och sen dess har jag inte gjort så mycket. Om typ tio minuter börjar Idol och vid tio är det PH, så det ser jag fram emot haha. Kram!
Två mobilbilder från idag. 


Favoriter just nu

 
   


Sommar i september

Alltså vad händer med Sveriges väder? Hela denna helgen har det varit så sjukt fint väder och det har verkligen känts som sommar! Så idag har jag solat i trädgården och lyssnat på poddar. En lite kul grej är att exakt denna tiden i september förra året var det precis lika fint väder. September är ju ändå en höstmånad men det är ju alltid roligt med lite extra sol. föredrar ju sommaren framför hösten alla dagar i veckan, vem gör inte haha? Idag har jag som sagt inte gjort så mycket, och har inga planer för resten av dagen heller. Ska kanske åka och kolla på en ny cykel till mig med pappa för min gamla cykel har börjat ge upp lite haha. Annars ska jag duscha, "städa" mitt rum och lite sånt. Hoppas ni får en fortsatt bra dag och njut av det fina vädret! (om det är fint hos er vill säga). 
Två sommarbilder från sommarstugan i juli. 


Matmässa

Har inte hunnit uppdatera alls idag. Jag har gjort annat idag så har inte ens öppnat datan förrän nu. Jag vaknade halv tolv typ vilket jag känner mig lite dum för jag vill inte vända dygnet så pass mycket när det bara är helg. Jag gick i alla fall ut och solade i någon timme. Helt sjukt vad fint väder Sverige har bjudit på de senaste dagarna. Vid två mötte jag upp Annie och Lois för att sen gå på matmässan. Det var mysigt och man fick provsmaka massa olika saker. Sen gick vi lite snabbt på stan innan vi gick hem till Annie och Lois. 
 
Där gjorde vi inte så mycket, vi spelade lite spel, kollade igenom foton, åt kvällsmat, kollade på Fångarna på fortet och käkade popcorn. Jonas Hallberg in my heart alltså. Så jäkla underbar människa! Efter det cyklade jag hem och nu sitter jag och äter godis och kolla på youtube. vi hörs mer imorgon!


Älskade underbara fredag

Heej på er! Idag hade jag ju som sagt bara två lektioner vilket var så skönt! På samhällskunskapen fick vi en jätterolig gruppuppgift och jag jobbar med Annie och Lois och vi är ett äkta dreamteam haha. När jag kom hem åt jag och Max (som är sjuk) lunch och sen solade jag i typ en timme innan solen gick i moln. Jag utnyttjar solens strålat in i det sista känner jag haha. Men jag vill inte bli så jäkla blek som jag blir på. Kommer dock inte bli det i år för ska åka bort i vinter. Nu spoilade jag det lite men tänker inte avslöja mer ännu. 
 
Sen städade jag lite i huset, och även mitt rum samt bytte lakan och allt sånt. Fett duktig haha. Nej skoja. Ikväll har jag inga planer, ska väl äta chips och läsk och bara mysa typ. Det är väl det enda positiva med att skolan dragit igång igen. På sommarlovet får man inte riktigt dendär härliga fredagskänslan. Ha en bra kväll finisar!


Pink roses



Nästan helg

Idag var det en vanlig skoldag, vi började åtta och slutade tre. Vi hade muntlig redovisning på SO:n och det gick väl bra, dock var en i vår gripp sjuk vilket alltid ställer till det lite. Jag har nästan helg nu, för imorgon har jag bara två lektioner och börjar halv tio och slutar tolv så det är skitnice! :) Hoppas på fint väder så jag kan sola lite efter skolan hehe. Idag har jag inga planer, ska väl bara slappa vilket är typ den enda jag gör om jag inte träffar kompisar. Men detta blir bara ett kort inlägg för har inget mer att säga, kram!


En höstoutfit

 Jeansjacka - JC crocker // Linne - NewYorker // Kjol och strumpbyxor - H&M // Skor - ? // Klocka - Daniel Wellington // Armband - Thomas Sabo


Sensommarväder

Heej finisar! Idag är det onsdag vilket betyder att vi slutar tjugo över tolv vilket är så jäkla skönt! Så efter skolan åkte jag hem och gjorde pannkakor och sen gick jag faktiskt ut och solade lite. Det är faktiskt jättefint väder idag, över tjugo grader och sol! Fick dock inte jättemycket färg men lite i alla fall :) Dock har vi tömt poolen inför hösten/vintern eftersom det inte har varit fint väder på typ en månad så jag svettades lite, i September? Sen gick jag in och satt lite vid datorn och sen tog jag en liten powernap hehe. Har varit såå trött efter skolan denna veckan. Puss!


Ny vecka, nya tag

Haha, fan vad pepp jag lät inför den nya veckan. Igår bloggade jag inte så förlåt för det. Men vår ena dator (den jag använder) är lite sönder typ. Jag tror det är fläkten som antingen är trasig eller sitter löst så jag hoppas inte det är själva datorn det är fel på. Men man kan använda den i alla fall dock får man stå ut med ett konstant brummande ljus under tiden men det funkar. Sen får vi skoldatorer om lite mer äne en vecka så då kommer jag använda den istället :)
 
Igår hade vi introduktionsdag på Ryttartorpet. Det var bara vår klass och vi gjorde olika tävlingar osv för att lära känna varandra lite bättre, så det var roligt! Nu har jag föressten gått på Katedral i exakt en vecka och det känns jättebra. Nu känner jag mig inte alls som "den nya tjejen" i klassen utan det känns som jag gått där lika länge som alla andra. Idag fick jag även mitt skåp (har inte fixat det innan och när jag väl tänkte ta tag i det glömde jag lås hemma) så det är asskönt, fick dock underskåp vilket är mindre skönt, menmen. Vi hörs senare!