Trysil dag 6 - Fonduekväll

Detta skrevs den 19 februari kl. 22.35.
 
God kväll på er! Idag tog jag det lite lugnare än vad jag har gjort innan i och med att jag som sagt är ganska förkyld. Jag åkte ut m,ed en del av sällskapet i backen vid tio ungefär, och efter vi hade ätit lunch i stugan stannade jag inne och chillade resten av eftermiddagen. Jag lyssnade på lite poddar, spelade lite spel på mobilen, och halvsov typ haha. 
 
Lite senare på eftermiddagen började alla duscha och fixa oss. Sen tog vi alla scooter tillsammans med familjen Ingemarsson till en fonduerestaurang. Jag älskar fondue så det var supergott! Vi lyckades även lura i mamma att dricka saltvatten, Kalle trillade över stolen med huvudet före ner i golvet och Max började blöda som satan på benet haha. När vi ätit efterrätt och suttit och snackat jättelänge så tog vi scootern tillbaka till stugan och nu har ju precis kommit dit igen. Så detta var verkligen en superlyckad kväll! Nu i skrivande stund så lyckades Albin tappa hela sin familjs tandborstar plus glaset i toaletten så att den gick sönder. Ååh jag orkar inte, fyfan vad jag garvar haha! 
Mobilbilder från fonduekvällen samt scooterresan dit.


Äntligen helg!

God morgon på er! Min gårdag började med ynka två lektioner i skolan. På sista lektionen tappade dock de flesta lite fokus så jag, Lois och några andra tjejer i klassen satt istället och diskuterade färgen på den omtalade klännigen. För er som undrar så ser jag den blå och mörkguld typ. Det slutade i alla fall med att Sally blev så frustrerad över att ingen såg samma färg som henne så att hon frågade läraren vad han såg haha. Efter skolan åkte jag och Lois hem till henne och åt lunch samt kollade på Friends, no shit skulle vi haha.
 
Sen cyklade vi hem till mig och mötte även upp Sofia. Det har gått typ en månad sen jag träffade henne senast så det var superkul! Vi satt mest och snackade, vikket vi oftast gör när vi väl träffar henner, vi have catch up haha. Nejmen det var jätterolgit i alla fall, sen åt vi marabou japp också. Har ni smakat den? Den är såå god! På kvällen kom min faster, henner man och min farmor hit på middag. Sen kollade vi på Let's Dance och hade fredagsmys. Jag älskar att Jonas Hallbetg är med haha, skönaste människan on earth!
Tre mobilbilder från igår. 


Trysil dag 5 - Grillat i backen

Detta skrevs den 18 februari kl. 22.14
 
Hej finisar! Idag när vi vaknade så såg vi att det var soligt ute. Så jag, Max, pappa och Johan åkte ut direkt när liftarna öppnade och åkte upp till toppen av Trysil. Vi har inte gjort det innan i år med tanke på att vädret inte har varit jättebra, men det var verkligen såå fint där idag! När vi skulle åka mer åkte vi en svart backe med 45 graders lutning, och 45 grader i en skidbacke är jäävligt brant ska jag säga er. Men vi tog oss ner och sen hade vi riktigt härliga åk resten av biten ner. Att åka skidor i nypistade backar och strålande solsken är ganska oslagbart faktiskt.
 
Till lunch grillade vi korv i backen tillsammans med familjen Ingemarsson (dom vi var i London med i höstas) som också är här i Trysil. Det var jättegott! Efter det åkte vi lite skidor med dom också. Dock hade det fina vädret försvunnit och det började istället snöa blötsnö. Så lite innan tre åkte vi tillbaka till stugan. Då chillade vi bara, jag har blivit väldigt förkyld så jag var ganska trött. Nu ska jag sova, godnatt!
Några bilder från när vi grillade, bilder från toppen kommer upp i ett eget inlägg. 


Max födelsedag

Hej på er! Idag gjorde vi som sagt samhällsprovet, det är verkligen så himla skönt att ha det gjort. Det gick bra trot jag, fick dock inte med riktigt allt jag ville på diskussionsfrågorna för man hade ett begränsat antal rader och jag har en tendens att skriva ganska mycket på större frågor. Men jag hoppas det gick bra i alla fall. Förutom provet så var det en helt vanlig skoldag, vi kollade på en dokumentär på svenskan så vi slapp jobba så det var nice haha. 
 
Som ni ser i rubriken så fyller min bror Max 14 år idag! Grattis brorsan, du är bäst! ♥ Så på vi firade honom på morgonen och gav presenter osv, och sen åt vi entrecote och potatisrösti till efterätt som han hade önskat. Efter det kollade vi lite på TV och åt pannkakstårta med glass. Så grattis igen Maxbrax, hoppas du hade en jättebra dag! 


Trysil dag 4 - Afterski

Detta skrevs den 17 feb kl. 22.17
 
Hej igen allihopa! Idag började vi med Högegga igen, och vi var ute direkt när liftarna öppnade. Som ni kanske märkt så är Högegga vårt favoritområde här. Idag på eftermiddagen så snöade det en del vilket inte är så nice. Vädret måste inte vara soligt eller varmt, men om det snöar är det inte så jäkla mysigt haha. Men vi åkte till ungefär halv fyra ändå och på eftermiddagen slutade det snöa så det gjorde inte så mycket.
 
Efter kvällsmaten gick jag, Albin, Kalle, Max, pappa och Johan till en bar på afterski och för att se en hockeymatch. Det vad Lakers mot Frölunda och Lakers vann med 3-0 så det var roligt. Jag passade också på att interneta lite eftersom vi inte har wifi i stugan. Sen drack vi varm choklad, läsk och käkade pommes så det var mysigt. Nu ska jag lyssna på lite ljudbok och sen sova, puss!
Ni kan ignorera att jag ser ut som en mupp på första bilden, men gillade själva bilden så la upp den i alla fall. 


En dag med Annie och Lois

God kväll bloggisen! Idag började vi dagen med ett prov i spanska, det gick nog ganska bra tror jag. Eller jag hoppas det i alla fall. Jag hoppas verkligen att hörförståelsedelen gick bra för det har alltid varit mina svagaste sida i spanskan. Tycker det är såå svårt och jag fattar verkligen ingenting när folk snackar spanska haha. Vi sluatde dagen klockan tolv vilket var asnice! 
 
Jag, Annie och Lois var inte särskilt frestade av skolmaten så vi gick till Barks tillsammans och köpte kebaba, hamburgare, pommes och dricka och åt det hemma hos dom. Så det var väldigt gott. Sen kollade vi på några avsnitt av Friends, käkade bullar och hallon och gjorde lite annat. Efter någon timme så började vi plugga inför smhällsprovet imorgon. Det gick ganska bra, nu känns det faktiskt som att jag har kolla på det mesta vilket är skönt. Vi har en håltimme imorgon så att man kan sista-minutenplugga lite hehe. Aja, jag hoppas provet går bra i alla fall. 
Två bilder från igår med någon halvskev effekt som får mitt hår att se jättemörkt ut hehe. 


Trysil dag 3 - Fly från pistmaskinen

Detta skrev den 16 februari kl. 21.28
 
Heej på er! Idag var vi inte först ut i backen. Vi kom ut ungefär en kvart efter det hade öppnat vilket i och för sig är ganska tidigt det också. Vi började att åka lite i några blåa backar som ligger precis utanför vår stuga. Sen åkte jag lite i skogen med Ebba precis som igår. Efter det åt vi lunch och sen åkte vi bort till Högegga. Det fanns en svart offpistbacke som jag och mina brödrr provade. Den bestod i princip av bucklor och träd och det var så jäkla jobbigt haha. Men rätt kul ändå. Sen åkte vi lite i funparken och avslutade sedan med Högegga igen.
 
Efter kvällsmat gick jag och de andra barnen ut en stund. Vi åkte stjärtlapp i skidbacken först haha. Dock kom pistmaskinen precis när vi gick upp för backen och eftersom man egentligen inte får åka i backen efter stängning (och särskilt inte något annat än skidor) så fick vi springa i panik och gömma oss i skogen för att inte bli upptäckts haha. Men det var skitkul faktiskt. Sen byggde vi gångar i en stor snöhög samt klättrade lite på hustaket igen, hade roligt i snön helt enkelt. Just nu kollar vi på TV och äter lite godis. Kram på er!
Lite bilder från när vi var ute i snön. På den första ser ni utsikten från stugtaket, dock har bilden ganska dålig kvalité för jag tog den med min mobil, men i alla fall. 


Ingen pluggmotivation

Hej fina läsare! Iag var det första skoldagen efter lovet och den var väldigt vanlig. Måndagen är en ganska chill dag bland annat efetrsom vi har sovmorgon. Vi slutar dock halv fyra vilket är den senaste tiden vi slutar. Men vi har helt okej lektioner, ganska lång lunch och så vidare. 
 
När jag kom hem från skolan så pluggade jag först lite samhäll för vi har prov i det på torsdag. Dock fattar jag knappt vad det är vi ska plugga på så det slutade med att jag sket i det. Sen tänkte jag plugga lite spanska, för det har vi prov i på onsdag. Dock slutade det också med att jag inte fattade där heller så jag sket i det också. Min pluggmotivation är så jäkla låg just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 


Trysil dag 2 - Skiddag nummer 1

Detta skrevs den 15 februari kl. 22.21
 
Hej på er! Idag var det första skiddagen här i Trysil. Vi gick upp lite innan åtta och var allra först i liftkön. Vi sket i det där med att börja lugnt och åkte därför direkt till Högegga vilket är ett område med bara svarta backar. Det var så himla härligt att åka dom när det var nypistat! Det var så himla roligt att komma ut i backen över huvud taget, älskar verkligen att åka skidor!
 
Efter det åkte jag lite tillsammans med Ebba. Vi körde jättemycket i skogen vilket är såå roligt! Sen drog jag till med världens jäkla vurpa också, rakt ner för ett stup, landade på huvudet i lössnö och tappade båda stavarna ovh ena skidan haha. Vid lite efter 3 på eftermiddagen var de flesta tillbaka i stugan igen. Då gick vi runt och degade i myskläder och sen åt vi tacos till kvällsmat. Efter det kollade vi på TV och nu ska jag sova, är jättetrött. Kram!


Söndagsångest

God kväll på er! Imorgon börjar skolan igen, usch vad jag verkligen inte vill det. Jag har inget emot skolan egentligen men just nu orkar jag verkligen inte. Vi har två prov denna veckan som jag knappt pluggat någonting till som jag har pluggångest över. Sen orkar jag inte stiga upp så jäkla tidigt varje dag och jag vill ha lov och jag vill vara kvar i Trysil. Trots detta har min dag varit väldigt bra. På morgonen satt jag lite vid datorn, städade lite och sen bakade jag semlor. Dock lyckades jag bränna hälften av dom så det blev inte så många haha. 
 
Efter det åkte jag hem till Annie och Lois. Har ju inte träffat dom på över en vecka så det var superkul att ses! Vi var hemma hos dom och slappade mest. Vi åt tårta, snackade, kollade på Friends och lite annat. Jag fick även våfflor till kvällsmat där vilket var jättegott! Jag kom hem för typ en timme sen och har precis duschat. Nu ska jag sitta i sängen med datorn en stund och sen ska jag sova. Vi hörs mer imorgon!


Trysil dag 1 - Framme

Detta skrev den 14 februari kl. 22.37
 
Nu har vi kommit fram till Trysil. Vi lämnade huset vid halv tio på morgonen och kom fram hit runt halv sex på kvällen. Så resan tog inte överdrivet lång tid. Vi åker med familjen Stenberg precis som förra året, och dom kom fram några timmar innan oss så dom hade hunnit packa in och fixa lite när vi kom. Vi bor i en supermysig stuga med två våningar och världens skönaste soffa haha. Det är dessutom så mycket snö här att man kan klättra upp på stugans tak utan några större problem.
 
I alla fall, när vi kom fram så åt vi först kvällsmat,vi åt lasagne som var väldigt god. Sen slappade vi lite, packade upp, bäddade och så vidare. Sen vid åtta kollade vi på Melodifestivalen och hade lite lördagsmys. Bidragen denna gången var inte bättre än förra veckan, men det är kul att kolla i alla fall. Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, vi ska upp lite innan åtta i morgon för att vara ute i backen direkt när det öppnar och åka manchester. God natt!
Lite bilder ifrån stugan vi bodde i, alla är inte från första dagen men det kanske ni fattade haha. 


Hemma från Trysil

Nu har vi kommit hem från Trysil igen efter en superbra vecka! Det har varit så himla roligt verkligen! Vi har åkt massa skidor, myst i stugan, klättrat på hustak, ätit fondue, jag har glidit över 300 meter på rumpan ner för en isbacke, Albin har lyckats ha sönder en toalett, Kalle har trillat framlänges över en stol, vi har åkt scooter, tappat tandborstar i toaletten, åkt stjärtlapp i skidbacken, gömt oss för pistmaskinen och massa massa mer! Jag kommer berätta om varje dag i egna inlägg precis som förra året. Men kort sagt så har vi haft såå himla roligt denna veckan och jag saknar redan Trysil. 
Bjussar på tre bilder från bilresan, bilderna från själva Trysil kommer upp i inläggen om dagarna och så vidare.


Sötaste hunden

Jag brukar inte visa bilder på söta sjur, men alltså kolla på denna? Den ser ut som en vit liten fluffig marshmallowboll. Jag döör så himla, himla gullig! Det är rasen Teacup Pomeranian och den är alltså pytteliten. Om jag någon gång skulle skaffa en hund skulle det lätt var en sånhär. 


Lite nyinköpt

Nivea Lip Butter Blueberry Blush - H&M 29kr
Baby Lips Dr. Rescue #Coral Crave - H&M 39kr // Maybelline Color Show nail polish #Pink Boom Kvantum 29kr


Drömresemål i USA

Jag vill så himla gärna åka tillbaka till USA igen. Jag var ju i Florida för snart tre år sedan och besköte Orlando, Miami, Tampa, Key West och Islamorada. Men det finns ju så himla många olika ställen att besöka i USA och jag vill verkligen, verkligen åka dit igen. Världens bästa land att resa till utan tvekan! De har liksom allt jag vill ha på en semester, sol, bad, coola sevärdheter, shopping och nöjesparker. Kan det bli bättre? Här ser ni de ställen jag allra helst vill besöka.
New York - Staden som aldrig sover. Vem vill inte besöka NY liksom. Shopping, Times Square, Empire State Building, Frihetsgudinnan och få uppleva riktigt stortstadsliv. 
Hawaii - Drömmarnas drömöar om man vill sola, bada, surfa samt shoppa. Jag menar ser ni stränderna? Vilket jäkla paradis. 
Los Angeles - Titta på Walk of Fame, fota framför Hollywoodskylten, bada på stränderna och shoppa. Perfekt om man både vill ha stortstadsmiljö och stränder. 
San Fransisco - Besöka Alcatraz, äta god mat, se Golden Gate Bron, shoppa (igen haha), samt gå på massa nöjesparker.  
Las Vegas - Behöver jag säga mer? Alltså förstå vad coolt att ha sett Vegas!


Favoritfilmer

Alla Harry Potter-filmerna - Helt seriöst de bästa filmerna som någonsin gjorts. Om ni inte har sett som så måste ni verkligen göra det! Kan inte välja min favorit så jag väljer alla haha. 
 If I stay - Så himla fin och sorglig film. Älskar gråt-kärleksfilmer så denna är prefekt.
 The Fault in Our Stars - Återigen, såå fint film! Så jäkla fantastisk, sorglig och speglar hur verkligheten faktiskt ser ut. 
Soul Surfer - En ganska spännande film om Bathany som blir alttakerad av en haj och försöker fortsätta sitt vanliga liv. Riktigt bra film verkligen.
 Safe Haven - En kärleksfilm blandat med riktig spännande scener. Man blir väldigt insatt och det faktum att det inte är en "vanlig" kärleksfilm gör det så himla bra!
The Last Song - Ytterligare en sorglig kärleksfilm. Det märks att jag gillar den typen av filmer haha. Men denna är så himla bra, rekommenderas starkt. 


10 saker om mig

Jag läser i princip aldrig igenom mina inlägg innan jag publicerar dom, vilket märks då jag har en himla massa slarvfel överallt haha.
 
Jag är ganska känslig, tar ofta åt mig av saker och gråter jättelätt. 
 
Jag är ganska klumpig i vissa situationer och jag går ofta in i saker eller stöter i grejer hela jäkla tiden.
 
Mitt favoritläsår i skolan hittills är nian utan tvekan. Älskade verkligen att gå i nian, vet inte varför men det bara var så. 
 
Jag är världens största tidsoptimist när det gäller vissa saker. 
 
Jag har ganska lätt att komma ihåg saker till prov och behöver inte plugga speciellt mycket för att få de betygen jag vill ha.
 
Dock har jag fruktansvärt dålig allmänbildning, det är fan pinsamt ibland haha. 
 
Jag är ganska traditionsbunden och gillar inte förändringar särskilt mycket. 
 
Jag fryser hellre än att svettas, men jag föredrar värme framför kyla alla dagar i veckan. 
 
Det är sällan jag mår så bra som jag gör när jag är utomlands. 


Wanties right now

Några saker jag verkligen inte skulle tacka nej till just nu. Mitt hjärta och hjärna säger ja men min plånbok skriker nej haha. 


Favoriter på Spotify

Några av låtarna jag lyssnar mest på just nu, både nya och väldigt gamla låtar. Alla är grymma i alla fall!


Senaste månadens mobilbilder



Alla Hjärtans dag

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Denna omtalade dag. Jag skulle säga att jag är ganska neutralt inställd till denna dagen. Jag är ju inte tillsammans med någon och alla hjärstans dag har aldrig varit en särskilt speciellt högtid för mig. Jag har bytt presenter med familj/vänner några gåner och typ ätit choklad haha. Men man måste ju inte ha en partner för att fira det, man kan ju fira med vänner, familj eller andra människor i sin närhet som man älskar. Sen är det ju självklart att man ska vara kärleksfull varje dag, men jag tycker de är fint att det är en dag som är extra liksom. Så jag hoppas att ni alla idag visar lite extra mycket kärlek till de perspner som är viktiga i erat liv ♥


Sportlooov och Trysil

Ett stort förlåt för min dåliga uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft så mycket att göra. I onsdags slutade vi klockan tolv och efter skolan följde jag med Annie och Lois hem. Jag och Lois bakade hjärtformade chocolate chip cookies som blev supergoda! Vi kollade också på några avsnitt av Friends samt lagade ungspannkaka till kvällsmat. 
 
Igår så förberedde jag och min familj en del för Trysil, vi har ju egna skidgrejer så alla ska få med sina skidor, alla ska ha pjäxor, jackor, skidbyxor, vantar, hjälmar och så vidare. Så vi har börjat packa en del samt fixar lite mat som vi ska ha med. Jag har också pluggat en hel del, speciellt igår. Idag hade vi biologiprov, historialäxa och samhällsinlämning. Nu är allt klart i alla fall vilket känns superskönt! Dessutom åker vi ju till Trysil imorgon så just nu äger livet! Jag har förberett massa tidsinställda inlägg som kommer publiceras under lovet, jag kommer troligtvis inte ha någon uppkoppling när vi är borta. Det ska i alla fall bli så himla roligt och jag längtar jättemycket! :D
Bild från Trysil förra året. 


Kvällsinlägg

Nu blir detta ett lite senare inlägg. Jag gillar inte att blogga efter åtta typ egentligen, vet inte varför haha. Men i alla fall. Idag i skolan hände inget speciellt, vi hade livräddningsövningar på idrotten vilket alltid är lika komiskt. Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när jag ska spela medbetslös så det slutar alltid med att jag och mina kompisar ligger och garvar typ haha. 
 
Efter skolan åkte jag till stan lite snabbt och sen cyklade jag hem igen. Då pluggade jag pluggade jag till biologiprovet och kollade på några avsnitt av Friens. Sen kom Sofie hit och åt middag med oss, vi åt pannkakor vilket var jättegott. Nu har jag precis duschat och ska kolla på lite HIMYM, god natt!
Har lite bildbrist just nu så ni får en bild från Kambodja, saknar detta. 


Låt denna veckan gå snabbt

God kväll finisar! Hur har er dag varit? Min var bra, det hände inget speciellt. Måste bara säga hur himla skönt det ät att ha engelskaredovisningen gjord. Speciellt nu när alla andra redovisar sina och så kan man bara sitta och lyssna. När jag kom hm från skolan så pluggade jag först lite. Vi har biologiprov på fredag om anatomi. Sen har vi två andra inlämningar till fredag så jag vill baar att denna veckan ska gå snabbt så det kan bli sportlov snaaart. Så himla taggad på Trysil just nu. Kram på er!


Superlyckad helg!

Heej på er! Igår kväll åkte jag som sagt hem till Annie och Lois. Jag kom dit lite efetr fem och först kollade vi på några avsnitt av Friends. Sen gick vi och handlade chips, läsk, glass och godis till Melodifestivalen. Sen åt vi kvällsmat, deras pappa hade gjort revben så det var jättegott. Sen kollade vi då på Mello. Tycker de flesta bidragen såg helt ärligt. Men vi hade skitkul i alla fall, alltså verkligen så himla roligt! Vet inte riktigt vad jag ska berätta men jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge! 
 
Jag sov även över där, det var dock inte bestämt innan så jag fick låna grejer av dom. Vi improviserade ihop en pyjamas och jag hade så mycket swag igår kväll i den haha. Anyways, idag på morgonen åkte vi till IKEA med deras pappa. Det var roligt! Jag köpte dock ingenting men det var kul att gå runt och titta. Sen åt vi lunch där också och efter det tog vi tåget hem igen. Jag kom ganska precis hem till mig igen. Så min helg har verkligen varit superlyckad! 


Mello ikväll

Glad Lördag på er! Okej det där var typ det fulaste jag skrivit haha. Anyways, gårkvällen blev lyckad. Vi fick som sagt gäster och vid sjutiden köpte vi hem pizza och thaimat som vi åt tillsammans. Efter det så umgicks vi mest typ. När alla gått utom Sofie så kollade vi på Johans Glans stand-upp show. Har sett den flera gånger men den är fortfarande lika rolig!
 
Idag vaknade jag lite innan tio och efter jag ätit frukost åkte jag, mamma och Sofie till Grand. Vi fikade på Food Corner och jag åt världens godaste peanut-brownie. Helt seriöst den var såå jäkla god! Jag köpte dock inget där, behövde inget speciellt och hittade inget jag ville ha. Ikväll ska jag hem till Annie och Lois. Vi ska käka tillsammans och senm kolla på Melodifestivalen som börjar ikväll. Så det ska bli jätteroligt! 


Fredagsmys

Åh älskade fredag! Jag slutade tolv och hade bara två lektioner idag så det var superskönt. Det blev hamburgare i skolan så jag och mina kompisar åt lunch där. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Fixade lite med en samhälluppgift samt kollade på några avsnitt av Friends. Just nu har vi lite gäster här som ska äta kvällsmat med oss. Sen ska vi ha fredagsmys med chips och läsk. Så det blir en lugn fredagskväll. Jag hoppas ni haft en bra dag hittils och att den fortsätter så, puss!


Gillar torsdagar

God eftermiddag. Idag är det torsdag, jag gillar faktiskt torsdagar. vi har roliga lektioner och det är bara en bra dag helt enkelt. På sista lektionen var vi på en föreläsning om privatekonomi, den var bra faktiskt. Vi slutade lite innan tre och sen dess hat jag ätit glass, städat lite och så vidare. Har inga planer för dagen, ska väl ta det ganska lugnt. Sofie (mammas kompis som vi brukar träffa ganska ofta) kommer hit och äter med oss ikväll så det blir kul. Kram på er!


Engelskaredovisning

Hej på er! Idag hade vi som sagt engelskaredovisning. Vi har blivit indelade i grupper och alla grupper jobbar om ett egnelsktalande land. Min grupp valde Kanada och vi var de allra första att redovisa. Det gick bra i alla fall, förutom att min dator, som vi hade powerpointen på, bestämde sig för att lägga av mitt under presentationen haha. Men det löste sig efter någon minut så ingen större skada skedd haha. 
 
Vi slutade vid 12 och då åkte jag hem och lagade lunch. Jag gjorde amerikanska pannkakor och det var jättegott. Det bästa är att det blev några över så nu har jag jättegod frukost till imorgon. Just nu sitter jag och redigerar lite bilder och lyssnar på musik. Sen ska jag sätta på ett avsnitt av Friends eller HIMYM. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Härlig tisdag

God kväll på er! Skoldagen idag var bra, jag hade kul typ hela tiden haha. På lunchen spelade jag och mina kompisar lite kort. Det slutade med att jag och Alexander satt och retade varandra hela tiden och han tog min mobil. Ingen, jag menar ingen, rör min mobil haha. Dessutom är han så jäkla lång så han behövde bara sträcka upp mobilen lite för att jag inte skulle nå den haha. Nejmen det var kul. På spanskan satt jag bredvid en kille jag inte snackat innan med. Han hette William och var skitroligt haha. 
 
Efter skolan följde jag och Julia med Lois hem. Vi har bakat bular, som fortfarande inte är klara på grund av att vi är långsamma hehe, kollat HIMYM, ätit kvällsmat och varit ute och gått. Julia har åkte hem nu så jag och Lois håller på att göra klart bullarna, som jäser just nu. Efter det ska jag hem och öva lite inför en engelskaredovisning imorgon, sen ska jag hinna duscha också. Jaja, vi hörs mer imorgon!


Måndag igen

Då var det måndag igen, vi hade sovmorgon till 9.45 idag vilket var superskönt. Älskar att vi har sovmorgon just på måndagar och fredagar, det är ju då man behöver det som mest haha. Skoldagen var bra i alla fall, det hände inget speciellt. Vi slutade halv fyra och sen dess har jag mest slappat. Är såå trött och jag vet inte varför. Har inte så mycket mer att säga just nu så detta blir bara en snabb uppdatering, vi hörs mer imorgon!


Skidor i Hanaslöv

Heej igen finisar! Jag valde att följa med till Hanaslöv vilket ni förmodligen kan anta när ni ser rubriken haha. Vi åkte vig ett ungefär så vi åkte ett eftermiddagspass. Vi åkte tillsammans med vår granne om ni vill veta. Jag älskar ju som ni kanske vet att åka skidor så det var roligt att åka i några timmar. Längtar så himla mycket till sportlovet då det bär av till Trysil! Vi var ju där med våra grannar förra året och vi älksade det så vi ska dit med som igen vilket ska bli såå himla roligt! I alla fall, vi kom hem för ungefär en timme sen. Nu sitter jag och slappar vi datorn, är jättetrött hehe. Vi hörs mer imorgon, kram!


Superbra gårdag

Good morning sunshines! Min gårdag var superbra! Vid halv ett ungefär så kom mina kompisar hit och då gick vi direkt till tomtabacken för att åka pulka. Vi sög verkligen och ramlade varje jävla gång haha. Sen fikade vi också, vi hade massa gott med oss! Fikat ledde sen till ett snöbollskrig där jag ägde, fast nej haha. Efter det gick vi hem till mig igen och kollade på film. Vi la massa kuddar och filtar i sängen och så såg vi Harry Potter, så mysigt!
 
På kvällen åkte vi som sagt hem till våra kompisar på middag. Det var flera andra familjer där också så det var superkul! Vi åt jättegod mat, kollade på hockey och så vidare. Lakers vann förövrigt med 1-6 vilket var himla bra haha. Vi kom hem lite efetr halv tolv och då kollade jag lite på Freinds och sen somnade jag. Idag kanske vi ska åka till Hanaslöv och åka skidor, jag har inte bestämt om jag ska med så vi får se. Ha en bra dag!