Fredagsmys + dagens planer

God morgon på er! Jag har faktiskt varit vaken ganska länge, sen nio närmare bestämt. I alla fall, igår i skolan så hade vi bara två lektioner och slutade vid tolv. Jag och Julia åt dock lunch i skolan för det blev pannkakor och hur kan man säga nej till det haha?  Efter skolan gjorde jag inte så himla mycket. Vi hade fredagsmys med chips, läsk och godis på kvällen, och jag kollade även på filmen Endless Love. Den var superbra, se den!
 
Sen jag vaknade har jag ätit frukost, varit och handlat och nu har jag precis gjort två kladdkakor. Vi ska hem till våra kompisar ikväll och så ska vi ha dom till efterätt. Innan det ska jag dock träffa Annie, Lois, Ida och Julia och vi ska åka pulka haha. Vi blev fett nostalgiska i veckan och blev jättedugna på att åka pulka haha. Det var jättelängesen jag gjorde det så det ska bli kul haha! Kram på er!


Thomas Sabo Bracelet

Fick en fråga igår om jag kunde visa mitt Thomas Sabo armband samt visa vilka berlocker jag har, så jag tänkte göra det nu. 
Jag fick mitt armband i julklapp av mormor och morfar förrförra julen (2013) och jag älskar det verkligen! Tycker det är så himla fint och det passar till allt. Dessutom är det väldigt roligt att samla på berlocker haha. 
Denna berlocken fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent i år. Jag tycker den är såå himla fin med alla detaljerna, och jag älskar ju dessutom att resa så det är prefekt. 
Denna fick jag av mormor och morfar i födelsedagspresent, också detta året. Det är en liten dvärgschnauzer och den ska "föreställa" Rambo vilket är deras hund. Så himla söt!
Denna köpte jag på The Making of Harry Potter i London. Det är symbolen för Platform 9 3/4. Harry Potter- freak som jag är så älskar jag denna.  
Denna köpte jag också själv, fast på Guldfynd i somras. Som ni kanske vet så är delfiner mitt favoritdjur så denna passar mig jättebra.
Min sista berlock är detta hjärtat. Det jag samtidigt som jag fick armbandet och jag tror att man alltid får denna till. Den är i alla fall väldigt gullig tycker jag och den lilla "diamanten" under texten är pricken över i:et.


Senaste dagarna

Jag är sämst på att uppdatera verkligen, förlåt för det. Men min blogglust just nu är så jäkla låg. Jag har ingen inspiration, inga fina foton att visa eller något kul att berätta. Ska gå på en fototrunda imorgon tror jag, och fota lite inomhus också. Har inte gjort det på jättelänge så det kommer nog bli kul. Anyways, igår spenderade jag hela dagen hemma hos Annie och Lois med Ida. Vi bakade en cheescake med browniebotten. Jag tycker dock verkligen inte om cheescake men browniebottnen var god haha. Sen kollade vi på HIMYM och slappade typ.
 
Idag efter skolan åkte vi hem till Annie och Lois igen. Då åt vi cheescaken (vi hann inte äta den igår) och sen spelade vi plump. Vi kunde dock inte vara där lika länge idag för alla utom jag hade läxor och plugg. Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska inte göra så mycket mer ikväll. Vi hörs mer imorgon, puss!


26 januari

Måndag igen, skoldagen idag var väldigt bra faktiskt. Alla var ganska spralluga och så haha. Sen kom inte vår engelskalärare till vår lektion så det slutade med att vi lämnade ett meddelenade på tavlan och sen stack alla haha. Vi slutade halv fyra och sen jag kom hem har jag övat på vår muntliga redovisning tills imorgon. Vi ska hålla ett argumenterade tal på svenskan och jag hatar att hålla tal mest av allt i hela världen. Har inga problem alls att hålla muntliga presentationer för klassen men just att hålla tal gillar jag inte. Sen har jag ätit kvällsmat och nu ska jag slappa lite. Kram!


Gårdagen

Hej på er! Igår efter lunch träffade jag Lois, som jag nämnde att vi kanske skulle. Först bakade vi (skulle vi?). Vi gjorde jättegoda småkakor med vitchoklad och pekannötter. Sen kollade vi på HIMYM och Friends. Jag har precis börjat kolla på Friends och det är faktiskt bra. Inget kommer dock att slå HIMYM, världen bästa serie utanm tvekan. Har dock sett igenom hela typ tre gånger så tänkte att det var kul med något annat. I alla fall, sern gjorde vi kvällsmat och bara skappade. Så det var supermysigt!
 
Idag är jag hemma själv större delen av dagen vilket är jätteskönt! Jag ska mest bara slappa. Borde dock städa mitt rum men vi får se om jag orkar. Måste också göra klart en lite läxa tills imorgon, det är dock bara två frågor och dom är enkla, så det går snabbt. Men jaja, vi hörs!


Hockeymatch

God morgon! Ledsen att jag inte bloggade igår. Vi slutade skolan runt klockan två och då åkte jag hem och käkade mellis. Det blev pizza i skolan och som ni kanske vet så hatar jag det. Så jag var jävligt hungrig när jag kom hem haha. Sen åt vi glass också, supergott! På kvällen åkte jag och Sofia och kollade på hockeymatch, Lakers mot Brynäs. Det var jätteroligt! Dessutom vann Lakers med 4-2 vilket gjorde det hela ännu bättre. 
 
Idag ska jag kanske träffa Annie och Lois, vi har inte bestämt något ännu så vi får se. Förutom det har jag inga planer. Är hemma själv just nu vilkt är superskönt! Nejmen nu ska jag äta frukost och sätta på ett avsnitt av HIMYM, kram!


Föreläsningar + historieläxa

Heej på er! Idag började vi skoldagen i konserthuset. Det var flera olika föreläsningar där som handlade om entreprenörskap och UF-företag. Meningen var att inspirera oss till att i tvåan välja just entrepenörkskap och då starta ett UF-företag. Jag vet dock inte riktigt om det är min grej, men vi får väl se. Det är ju inte obligatoriskt för mig efterosm jag går samhäll. I alla fall, det slutade vid 11 och då gick jag och mina vänner och åt lunch på Spice and Rice vilket var jättegott. Dock hade den tanken slagit ungefär halva skolan så det var en jävla tur att vi hittade ett bord där alla sex kunde få plats haha. 
 
När jag kom hem från skolan åt jag mellis och sen satt jag lite vid datorn. Efter kvällsmaten gjorde jag en historieläxa som ska lämnas in imorgon. Det är så skönt att ha den klar för jag hade lite halt ångest över det haha. Jag fattade verkligen inte ett jävla skit av varken frågeställningen eller texterna vi skulle utgå ifrån. Så jag bad pappa och hjälp och så gick vi igenom texterna tillsammans och skrev några få punkter och sånt. Så det var jättebra annars hade jag fan aldrig klarat den där jävla uppgiften. Jag vet att pappa läser detta så tack för hjälpen haha ♥
Två bilder från lunchen idag älskar Idas min på första bilden haha.


Ice cream making

God kväll på er! Idag slutade vi skolan vid tolv, då åkte jag hem och kollade lite på HIMYM. Sen kom Lois hit och då åt vi amerikanska pannkakor till lunch vilket var jättegott! Fick världens craving efter det igår natt så jag var verkligen sugen på det haha.
 
Efter det gjorde vi massa glass. Vi gjorde en mintchokladglass, en ananassorbet, en hallonglass, en karamellglass och en mangoglass. Alla blev väldigt goda, dock stelnade inte mangoglassen riktigt så mycket som vi ville men annars blev allt lyckat. Min personloga favorit var mintchokladglassen, såå god verkligen!


Ny mobil

God kväll på er! Idag var det en ganska vanlig skoldag. Förutom på eftermiddagen så det var föreläsning i aulan. Det handlade om psykisk ohälsa och den var okej. Jag var dock så jäkla trött så jag höll på att somna felra gånger. Vi slapp dock 20 minuter av spanskan så det var fett värt haha. 
 
Efter skolan tog jag bussen till Grand för att hämta min nya mobil. Så nu är det fixat vilket är så nice! Det är en guldig iPhone 5s för er som undrar. Jag ska dock säkerhetskopiera min gamla mobil först så att jag slipper ladda över alla kontakter, appar och så vidare. Detta visade sig dock ta tre timmar (?!) så jag kan inte starta min nya mobil förrän senare ikväll. Menmen, det gör inte så mycket. Ska bli så jäkla skönt att bli av med min gamla sega iPhone 4 haha. Kram på er!


Ny vecka, bättre uppdatering

Hej på er och ledsen för uteblivet uppdatering under helgen. Jag har väldigt dålig inspiration och knappt någon blogglust just nu så jag tog en paus nu över helgen. Men nu är det nya vecka och jag är tillbaka! Ska försöka fixa i alla fall ett inlägg per dag. Anyways, i helgen har jag helt ärligt inte gjort så mycket. Slappat, powerwalkat, käkat godis, kollat på film och så vidare.
 
Idag slutade vi skolan halv fyra vilket är vår senaste dag. När jag kom hem så fixade jag en labbrabbort till naturkunskapen som ska lämnas in imorgon. Så nu är den helt klar vilket är superskönt. Har dock engelskaglosor också till imorgon men dom ska jag göra senare. Just nu är jag hemma själv så jag sitter i vardagsrummet med musik på högsta volym i min nya fina rosa högtalare haha. Kram på er finisar, ska försöka bättra mig med uppdateringen.
Det kom förresten väldigt mycket snö inatt, fick en liten chock när jag vaknade och allt utanför mitt föbster var helt vitt. Men så himla mysigt!


Fredag äntligen

Hej på er! Idag hade vi kortfredag, så vi slutade alltså tolv vilket var superskönt! Jag åt lunch i skolan och sen åkte jag hem. Först kollade jag lite på HIMYM och efter det bakade jag scones, dom blev goda. Vid fyratiden åkte jag och hela familjen till Grand, främst för att köpa skidgrejer. Jag behövde dock bara nya stavar men i alla fall. Sen gick vi till 3-butiken och köpte tre nya mobiler haha. En till mig, en till mamma och en till Max. Jag kan dock inte hämta min förrän på tisdag då mitt abonnemang inte har gått ut ännu. Men jag är skitglad i alla fall, min gamla iPhone 4 började ge upp lite haha. Vi fikade även på Espresso House och jag tog samma frapino som igår, den är verkligen såå god! 
 
När vi kom hem åt vi kvällsmat, vi åt Biff Rydberg vilket är råstekt potatis med oxfilé, såå gott! Älskar blofigt kött haha, usch vad hemskt det lät men det är sant. Ikväll har jag inte planer, ska väl bara ha fredagsmys med familjen typ haha. Är jättesugen på chips just nu så ska väl käka det och kolla på TV eller något. Kram på er!
Två mobilbilder från idag, ledsen för mycket sånna på sista tiden men jag har lite bildbrist. 


Grand Samarkand

God kväll på er! Idag hade vi som sagt väldigt lång sovmorgon vilket var såå skönt! Att kunna vakna helt utbvilad på en skoldag är fan lycka haha. Efter skolan åkte jag, Annie och Lois till Grand. Det var ganska längesen jag var där så det var jättekul! Köpte två smågrejer som jag visar i ett annat inlägg. Vi tog även en fika och jag provade en ny (tror jag?) Frapino på Espresso House. Den hette Triple Chocolate och var så jäkla god, tusen gånger en den vanliga chokladsmaken. 
 
Jag kom hem runt sju och då åt jag kvällsmat och sen har jag kollat på How I Met Your Mother, jag får verkligen aldrig nog av den serien! Så resten av kvällen ska jag bara sova, är jättetrött av någon anledningen. Ska kolla på lite TV också tror jag. Jaja, kram på er så hörs vi mer imorgon! 


Frankrike 2005

Kollade igenom ett gammalt fotoalbum i helgen och hittade dessa gamla bilder från Frankrike 2005. Jag, min familj och våra kompisar (samma familj som vi var i London med i höstas) hyrde ett hus i Nice i två veckor. Jag ar bara sju år då så jag kommer inte ihåg allt, men jag minns att det var helt underbart och jag skulle mer än gärna åka tillbaka till Frankrike.


Tidig skoldag + pannkakor

Hej bloggisen! Idag slutade vi skolan vid tolv vilket var jätteskönt! Efter skolan följde jag med Annie och Lois hem och så gjorde vi pannkakor till lunch. Dom blev jättegoda, dock gick typ hälften sönder och blev små slamsor istället men det var gott ändå haha. Efter det kollade vi på lite serier och bara chillade. Vid halv fem åkte jag hem och åt kvällsmat och nu gör jag inte så mycket. Imorgon har vi sovmorgon till 10.40 på grund av en inställd lektion + håltimme så det ska bli såå skönt! Vi skulle egentligen börjat 8.15 så ni anar inte hur nice det ska bli att kunna sova till nästan halv tio! Kram på er.


Taco-tisdag

God kväll på er! Igår bloggade jag inte, hade inte så mycket att säga och dessutom orkade jag inte. Det är helt sjukt vad jag har varit trött denna veckan. Jag menar, jag har gått i skolan fyra dagar och är resan tröttare än livet haha. Anyways, de senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Jag har ått i skolan, slappat, ätit, sovit osv haha.
 
Idag gjorde jag och min bror kvällsmaten, vi lagade tacos. Det var såå gott, har varit sugen på det i flera veckor haha. Sen har jag fortsatt på fotoboken, så nu har jag gjort klart två av länderna, bara tre kvar. Fan vad detta tar tid alltså. Men det är roligt och dessutom jättekul att ha sen! Aja, det var allt jag hade att säga just nu, ville egentligen mest bara säga hej, kram! 
Just nu, lagom fräsch haha. 


Ensam hemma

Heej finisar! Igår hade jag en väldigt lugn dag. Skulle egentligen åkt till Eslöv med min familj för att hälsa på några familjevänner. Jag valde dock att stanna hemma istället. Så jag var hemma själv hela dagen plus typ halva dagen idag vilket har varit superskönt! Något mindre skönt var att jag gick till afärren i slasket för att handla godis. Det var så jävla blött och min Ugg's är fortfarande inte torra. Så efter det lämnade jag inte huset hehe. 
 
Idag har jag inte heller gjort så mycket, jag vaknade runt klockan tio och då gjorde jag frukost. Sen kollade jag på HIMYM och lite annat på youtube. Jag lagade även nudlar med kycklingbuljong till lunch. Så avancerat haha. Jag har också börjat på en fotobok igen, denna gången om resor 2014. Har dock inte kommit så långt för jag är sån jäkla perfektionist när det kommer till sådant så det tar fett lång tid haha.
Vi kan låtsas att det är såhär vitt och fint ute just nu och att all snö inte alls har försvunnit, okej?


Bilder från Asien #3



Lite nytt

The Body shop body butter - Julklapp från Annie
 China Glaze nail polish #Shocking Pink - H&M 69kr
 I love... duschgel // Vanilla and Coconut hand cream - julklappar från Lois och Sofia
 BareMinerals Mineral Veil - nordicfeel.se 225kr


Bra fredag

God kväll lovies! Fredag idag, så skönt. Dock har jag gått runt hela dagen och tänkt att det är tisdag, vilket gör det extra nice att det faktiskt är fredag. I skolan hände inget speciellt, en vanlig skoldag helt enkelt. Efter skolan följde Annie och Lois med mig hem och sen kom Sofia också. Har inte träffat henne sen innan jag åkte på semester så det var jättekul! Vi fikade, snackade samt gav varandra julklappar. Jag fick superfina saker som jag visar senare. Nu sitter jag och kollar på HIMYM och snart ska vi äta kvällsmat. Kram på er och hoppas ni får en bra kväll!


Första skoldagen

Första skoldagen efter lovet är avklarad! Det har faktiskt varit en väldigt bra dag. Den började dock lite halvfail hehe. Jag försov mig tjugo minuter vilket egentligen inte är överdrivet mycket men på morgonen är tjugo minuter vääldigt mycket för mig. Så jag blev jättestressad och hann inte äta frukost. Sen när vi kom till skolan så var första lektionen matte, och vi hade tydligen bytt kalsstum. Detta hade dock jag, Annie och Lois missat så vi gick till vårt vanliga klassrum och gick nästan in och satte oss innan vi insåg att det inte var vår klass som satt där. Så jäkla pin haha. Okej det var int jättepinsamt mest roligt hehe. 
 
Resten av dagen var bra, alla var lite halvspralliga efter lovet vilket resluterade i mindre ansträngda lektioner, Det var även jätterolgit att träffa alla igen! Jag tycker faksitk om min klass jättemycket så det äger! Efter skolan så var jag och Lois på stan lite snabbt, och sen cyklade jag hem och gjorde min historiauppgift jag pratade om igpr. Så den är klar nu vilket är jätteskönt!
En ganska kass bild jag tog imorse innan jag stack till skolan. 


Bilder från Asien #2



Sista dagen på lovet

God morgon! Idag är det sista dagen på jullovet vilket suger. Jag orkar verkligen inte börja skolan igen. Jag har dessutom en historiauppgift jag måste göra vilket jag kom på nu. Fast jag ska läna in den på fredag så jag måste inte göra den idag, och det kommer jag nog inte heller haha. Jag ska i alla fall ägna denna sista dagen åt att slappa i sängen haha. 
 
Det har förresten kommit snö inatt! Så roligt! Jag gillar snö under en viss tid. Det lyser ju upp vintermörkret lite i alla fall. Så jag hoppas denna snön ligger kvar lite och det får gärna komma lite mer. Blir såå sugen på att åka skidor när jag tänker på snö! Längtar så himla mycket till sportlovet för då jävlar blir det skidåkning för hela slanten!
Tgo denna lite halvdålig bilden för två år sen, är inte riktigt så mycket snö just nu men ni fattar min poäng haha. 


Bilder från Asien #1



Min gårdag

God morgon på er! Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag har inte jättemycket blogglust just nu och dessutom gör jag inte så mycket på dagarna. Igår slappade jag först lite på morgonen och sen bakade jag en tårta. Jag gjorde en chokladkaka med kolakräm på. Vi skulle ha den till kvällen för då skulle vi på middag hos mormor och morfar tillsammans med Jens för att fira att mormor och morfar varit gifta i 50 år. Så det var jättemysigt! Dock råkade Rambo (deras hund) äta en del av chokladtårtan vilket inte var så himla lyckat eftersom hundar inte tål choklad. Men det gick nog bra tror jag, han fick inte i sig så mycket. Vi kom hem vid tiotiden och då kollade jag på HIMYM och sen somnade jag. Kram på er, ska försöka bli lite bättre med uppdateringen.
Denna gjorde jag, fast lite annan dekoration fast med chokladfingrar runt kanterna. (bild från google)


Shoppingen från Asien

Tröja - "Abercrombie and Fitch" okänt pris 
 Väska - "Micheal Kors" 250kr
 Klocka - "Marc by Marc Jacobs" 240kr
 Tröja - "Abercrombie and Fitch" 30kr
 Benefit Coralista blush - Sephora 275kr
Skor - Converse 300kr
"Beats by dre pill" högtalare - 140kr
 Piké - Tommy Hilfiger 200kr
 Plånbok - "Micheal Kors" 88kr
 Ljus - Bath and Body Works 130kr 
 Tröja - "Hollister" okänt pris
 Brush set - Real Techniques 275kr
 Halsduk - marknad 75kr
 Hand sanetizer - Bath and Body Works - 85kr för alla tre
 Pyjamas - Vincy 150kr
 Solglasögon - marknad 40kr
 Sovtröja - marknad 50kr
 Sminksvamp (till nagelmålning) Sephora 25kr


Rolig gårdag

God morgon! Ledsen för utebliven uppdatering igår, men jag hade annat för mig. På morgonen så fotade jag alla mina inköp från resan, så det kommer upp senare idag. Efter det cyklade jag hem till Annie och Lois. Det var superkul att träffa dom igen, har saknat dom så mycket! ♥ Vi var först på stan en stund och sen ägnade vi typ det mesta av resten av tiden till att laga en trerätters middag eftersom de skulle fira lite minijul. Så vi gjorde minihamburgare till förrätt, fläskfilé med hasselbackpotatis till varmrätt och chokladfondue till efterrätt. Det blev faktiskt jättegott! 
 
Sen åt vi allting till middag som jag också var med på vilket var jätteroligt. Sen spelade vi ett nytt spel de hade fått. Det hette Ryktet går och var väldigt roligt! Vid elva ungefär så cyklade jag hem igen. Då kollade jag på en del av Håkan på Ullevi med Max, mamma och Sofie (mammas jobbarkompis). Jag gick och la mig lite innan två på natten och då var jag såå trött. Är fortfarande lite jetlaggad sen resan. Jaja, kram på er!


Bangkok at night



2014 i bilder



Tillbaka i Sverige

Hello Sweden! Nu är vi hemma igen. Känns på ett sätt lite skönt, men samtidigt så hatar jag detta vädret och jag vet att jag om typ två dagar kommer sitta och längta tillbaka till denna underbara resa. Vi åkte i alla fall igår natt och kom fram idag vid tolvtiden. Vi tjänade ju sex timmar på grund av tidsillnaden vilket är skönt. Dock är jag ganska jetlaggad och har dessutom inte sovit så mycket i natt så jag är väldigt trött just nu. I mitt huvud är kockan liksom tio på kvällen just nu.
 
I alla fall, sen vi kom hem har vi träffat våra grannar lite, packat upp och nu sitter jag och slappar framför datorn. Planerar inte att göra något annat är det idag haha, förutom att duscha. Imorgon ska jag försöka ta och fota min shopping och lägga upp, kommer inte orka göra det idag. Sen lite senare idag kommer det även upp ett stooort collage med bilder från 2014, kram!