U21-EM

God kväll allihopa! Idag var det öppet hus på dagiset jag jobbar på, så det kom en hel del familjer dit och tittade och de nuvarande barnen på dagiset var väldigt fascinerade haha. När jag kom hem igen åt jag lite mellis och sen städade jag mitt rum. Ikväll är det ju final i U21-EM i fotboll så den ska vi se. Jag är inte jätteintresserad av sport men det är ju kul att det för en gångs skull går bra för Sverige i fotboll haha. Jag hoppas ni haft en fin dag allihopa, puss. 


Desenio

Här är mina nya tavlor från Desenio. Deras posters är väldigt enka men också himla snygga tycker jag. Jag ramade in själva bilderna i svarta simpla ramar, även dom från Desenio. Jag är i alla fall supernöjd och tycker de passade väldigt bra i mitt rum. 


Fullspäckad dag

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, ända fram till nu. Jag började som vanligt jobba vid nio och när jag slutat hämtade mamma mig och så åkte vi och hälsade på Johanna och hennes familj. De har bott i Stockholm i flera år men nu har de flyttat till Växjö igen vilket är jätteroligt! Jag har nämt dem på bloggen några gånger innan, familjen har barnen Nils, Alva och Elsa om det hjälper er att veta vilka det är haha.
 
Efter det åkte vi hem och år mellis och sen åkte jag, mamma och Sofie upp till Grand. Jag måste dock spara pengar så jag köpte ingenting. Sen var jag hemma i kanske fem minuter innan jag och pappa åkte till stan för att hämta några tavlor jag har beställt. Så resten av kvällen har jag ägnat åt att sätta upp dem. Jag tog även bort min fotovägg och det var ett rent helvete ska jag säga er. Jag hade satt upp bilderna med häftmassa för flera år sedan och jag fick okrydd kämpa i nästan två timmar med att få bort/täcka över fläckarna. Men nu är tavlorna på plats och jag är suoernöjd! Bilder kommer imorgon.  
Två bilder från idag, orkade inte ha jeans på jobbet så tog mina favoritmjukisbyxor från Lexington istället, love them. 


Paper Towns

Ända sedan jag läste boken Paper Towns så har jag velat att den ska komma på film, och för några månader sedan kom trailern ut. Boken är ju skriven av John Green, som även skrev The Fault in Our Stars och som ni kanske vet så älskade jag den boken. Paper Towns är också en väldigt bra bok och jag är så taggad på att se filmen när den kommer ut i Sverige.


Sandwich tårta

Idag är det lördag vilket innebär att jag är ledig, weyy. På morgonen städade jag mitt rum och vid tvåtiden kom Annie, Lois och Ida hit. Vi gjorde en sandwich-tårta med oreo och grädde.Ni har säkert sett bilder på det på internet. Det blev i alla fall väldigt gott, men såå mättande. Efter det spelade vi Absolut Överense och sen var vi ute en stund. När dom hade gått åt jag och min familj kvällsmat med Sofie som är här ikväll. På tal om något annat så har jag blivit extremt förkyld vilket tydligen är vabligt när man jobbar på dagis i början. Så just nu kan jag inte ens prat normalt och är jättetäppt i näsan. Så jag hoppas det går över snabbt, kram på er. 


Recept - Chocolate Chips med nonstop



Försov mig

Idag försov jag mig en hel del, så från att jag vaknade tills att jag skulle gå till bussen och åka till jobbet var det fem minuter. Så jag fick stressa som fan och jag hann inte ens gå till busshållsplatsen, utan fick ta cykeln och cykla allt vad jag hade. Det var verkligen precis så att jag hann gå av cykeln och hoppa på bussen innan den körde. Men förutom det gick det bra på jobbet.

 

När jag kom hem bakade jag, som ni såg i inlägget innan. Nu har jag även hunnit smaka och dom blev väldigt goda. Sen har jag kollat lite på Parneviks (det ska btw komma en säsong 2, så glad) och även cyklat till ICA med Ebba. Hon behövde köpa lite saker så jag följde bara med. Men nu ska jag äta kvällsmat så vi hörs sen.



Chocolate Chips

Jag bakade nyss dessa chocolate chips cookies med nonstop i. För er som inte vet det så älskar jag nonstop så detta är perfekta kakor för mig. De var dessutom väldigt enkla att göra. Tänkte lägga upp receptet här senare idag eller imorgon. 


Skrivbordet

Här har ni bilder på mitt nya skrivbord, jag är så nöjd! Som ni ser på bilderna är det väldigt tomt på väggarna runt omkring men jag har beställt några tavlor som jag ska hänga upp. Skrivbordet kommer i alla fall från IKEA och ni kan hitta det här


Grand med Annie och Lois

Nu har jag precis kommit hem från Grand. Jag mötte upp Annie och Lois efter jobbet och efter lite mellis och HIMYM tog vi bussen till Grand. Jag köpte bara en sak, en svart croptop med smala axelband från Bikbok (ni ser den på bilden nedanför). Annie och Lois hittade också några saker så det var kul. Nu ska jag och min familj när som helst äta kvällsmat och efter det får vi se vad jag hittar på. Hoppas ni får en fortsatt bra dag.  


Träffat kompisar

Nu blir det återigen ett relativt sent inlägg, men jag har haft massa saker att göra idag också. Efter jobbet åkte jag hem och fixade lite på rummet och efter det kom Annie och Lois hit. Vi bakade havreflan, slappde och pratade typ. Vid sextiden kom även Sofia hit och då gjorde vi först kvällsmat, wokat med nudlar och lite sånt. Väldigt gott. Sen satt vi typ mest inne på mitt rum och snackade och lite annat mysigt. Detta var troligtvis sista gången på nästan hela lovet som vi kommer träffa Soffan, I'll miss you honey ♥ Dom gick vid nio ungefär och efter det fixade jag lite mer med skrivbordet och rummet. Nu ska jag gå ch duscha och sen kolla på lite serier i sängen innan jag somnar. Kram. 


Ikea

Idag efter jobbet hämtade min familj mig och så åkte vi direkt till Ikea. Jag köpte ett bland annat ett nytt skrivbord då jag har tröttnat så mycket på mitt gamla. Så när vi kom hem så monterade jag och pappa ihop det. Det är dock inte vanligt bord med en skiva och två stolar utan det har lådor, skåp, slagghyllor och massa grejer så det tog sååå lång tid att fixa. Jag satt helt seriöst i över fyra timmar och monterade haha, dock med en paus för att käka thaimat vilket var så gott. Men nu är bordet klart i alla fall och det är jättefint. Jag hann dock inte flytta mitt gamla bord och sånt så just nu står det nya skrivbordet mitt på golvet haha. Jag ska visa er bilder när allt är klart. God natt finisar. 
Ikea-mat haha. Always köttbullar. 


Möblerat om hemma

Idag var det dags för sommarjobb igen, dock missade jag bussen på morgonen (fast det var inte mitt fel då bussen var tidig) så det var lite fail. Men mamma var hemma så hon skjutsade mig. Efter det gick jobbet bra, jobbar bara från nio till ett nu istället för två och tiden går väldigt snabbt.
 
Efter jobbet har jag hjälpt till att fixa lite hemma i huset. Max har bytt rum till nedervåningen, Kalle har flyttat upp till Max gamla rum på övervåningen och Kalles gamla rum på mellanvåningen ska bli kontor typ. Så vi har burit massa möbler och sånt. Jag hoppas vi kan åka till IKEA snart för jag behöver lite nya saker till mitt rum också.


B/W and pink

Här har ni bilder på naglarna jag målade igår. Det blev inte riktigt som jag hade föreställt mig men helt okej ändå. Men tänkte ändå lägga upp bilder då det har gått ett tag sen jag visade upp en nageldesign. 


Tröttaste dagen

Idag har jag verkligen inte gjort något intressant, jag och Max var hemma själva och vi har inte gjort något priduktivt. Jag har dock städat mitt rum lite och målat naglarna. Annars har jag typ bara slappat och kollat serier. Jag vill bara att det ska bli fint väder så att man kan ha dessa slappdagar ute i solen. Just nu är det liksom typ 12 grader och moln/regn ute och det ser inte ut att bli bättre den närmsta tiden. Alltså kom igen, det är fucking 21 juni vad händer. Tur att jag har en utlandsresa planerad i sommar så jag får lite garanterad sommar i alla fall. Kram. 
Två bilder från Kambodja i vintras. Alltså kolla på havet, hur fint? Skulle hellre vara där just nu. 


Midsommar

Hej på er! Igår spenderade jag ju kvällen hos Annie och Lois i deras stuga. De hade andra kompisar där också och vi hade väldigt roligt. Har inte så mycket att berätta egentligen men det var en lyckad kväll. Jag sov även över där vilket var väldigt skönt, hade inte velat ta tåget hem själv på natten typ haha. Idag lämnade vi stugan vid tolvtiden och sen dess har jag inte gjort så mycket. Är himla trött så jag tänkte bara slappa idag. Jag hoppas ni alla hade en bra kväll igår.


Midsommarafton

Glad midsommar allihopa! Idag vid halv ett åkte jag och min familj hem till Ingemarssons igen, denna gången för att fira midsommar. Vi åt midsommarlunch, tårta och lite annat. Så det var mysigt. Just nu sitter jag på tåget på väg mot Alvesta där jag ska träffa Annie och Lois. Dom har stuga där så vi ska fira midsommar tillsammans, plus några andra vilket ska bli jättekul! Hoppas ni får en rolig kväll finisar.



Midsommarkransar



The age of Adaline

Jag har precis sett filmen The Age of Adaline, såg trailern direkt när den kom ut och har varit så taggad på att se hela filmen sen dess. Och den var så jävla bra! Ni måste verkligen se den. Den finns på dreamfilm, dock utan svensk text men det funkar ändå. En helt fantastiskt bra film!


2015-06-18

Hej på er! Idag på dagiset hade vi lite midsommarfirande eftersom det är midsommarafton imorgon. Så vi dansade runt en flaggstång och sen åt vi glass och jordgubbar. Förutom det var det en vanlig dag på jobbet. Det är lite roligare nu när man känner barnen bättre och dom känner en själv också. Jag tror jag har hört frasen "Anna kom!" ungefär 300 gånger idag haha. Men det är mysigt. När jag kom hem från jobbet åt jag mellis och sen städade jag på rummet. Idag har jag faktiskt inga planer så vi får helt enkelt se vad jag hittar på. Kram!


Sofia och Lois

Förlåt för att typ alla mina inlägg den senaste tiden kommer upp sent på kvällarna men jag gör masa annat på dagarna och har då inte tid att blogga. Idag jobbade jag som vanligt från 9 till 14 och när jag kom hem så fixade jag lite saker och sedan kom Lois och Sofia hit. Jag hade inte träffat Soffan på sååå länge så det var superkul! Vi satt typ och pratade vilket var mysigt. Sen åt vi kvällsmat här, och efter det chillade vi med lite musik, mer prat och chips typ. Dom gick hem vid nio ungefär och efter det umgicks jag lite med våra grannar som var här. Jag har i alla fall haft en vldigt bra dag och jag hoppas ni också hade det. 
Två ytterst charmiga bilder som jag och Lois tog innan Sofian hunnit komma. 


Middag med Ingemarssons

God kväll allihopa! Idag var det andra dagen på jobbet och den var ganska lik gårdagen. Det jag gör är ju mest att leka med barnen, klä på dom ytterkläder, trösta dom när dom blir ledsna och så vidare. När barnen sover middag brukar jag hjälpa till med annat, som idag så laminerade jag + klippte ut namnskyltar och lite sånt. Jag trivs i alal fall väldigt bra. 
 
Efter jobbet slappade jag lite och sedan vid sextiden åkte jag och mina familj hem till familjen Ingemarsson på middag. Det var jätteroligt och det är alltid trevligt att träffa dom. Vi åt middag, pratade, badade i deras pool och lite annat mysigt. Det blev dock inte så sent som det brukar eftersom både jag och mamma och eventuellt Max ska jobba imorgon. Vi kom precis hem och jag ska bara kolla lite på youtube innan jag ska sova. Hoppas ni haft en bra dag. 


Sommarjobb och körkurs

God kväll på er! Idag har jag haft fullt upp hela dagen och har inte ens öppnat datorn eller något sånt förrän nu. Som ni vet så började jag mitt sommarjobb idag. Jag jobbar på dagis och är på den minsta avdelningen (1-2 år) vilket är såå mysigt. Personalen är jättesnälla och det sommarjobbar även en annan tjej där som heter Hilda och gå på samma skola som mig. Så det är jättekul.
 
Efter jobbet åkte jag direkt hem till Annie och Lois. Vi diskuterade om vår dag, då alla börjar sina jobb idag. Sen fikade vi lite och kollade på Friends. Jag åkte hem vid typ halv fem och efter en snabb kvällsmat cyklade jag och pappa till stan för att gå på körkurs. Ni vet den kursen man måste gå för att börja övningsköra. Det var väl inte det roligaste men jag vill ju ta körkort så what to do? Vi kom hem typ halv tio och sen dess har jag duschat och fixat lite grejer. Nu ska jag bara slappa tills jag ska sova, kram på er! 


Sommardag

Idag har det varit väldigt fint vänder ute. Strålande sol och klarblå himmel större delen av dagen vilket äger. Så jag var ute och solade en stund innan. Inte allt för länge dock då jag inte vill bränna mig. Sen har jag även varit ute och fotat lite, dock så dog kameran så det blev inte så många bilder men i alla fall Just nu sitter jag mest och slappar och snart ska vi äta kvällsmat. Imorgon börjar jag ju mitt sommarjobb, tror det kommer bli ganska kul faktiskt. Puss!
Två mobilbilder från idag. 


14 juni

Förlåt så mycket för att jag inte bloggade igår, jag har lite bildbrist ust nu och då blir min bloggning mycket sämre den också. Men tänkte ta tag i mig själv och kanske gå ut och fota lite idag. I alla fall, igår var ju första dafgen på sommarlovet. Jag gjorde inget speciellt egentligen, var ute och solade, kollade serier och sen på kvällen kom Sofie hit. Hon åt kvällsmat här och efter det spelade hon, jag, mamma och Max Med andra ord. Jag och Max var på lag och vi vann med 2-1 (vi körde tre gånger). Så jag hade en väldigt lugn gårdag, därför inte så mycket intressant att skriva heller. Kram!


Sommarlov

Nu fan är det sommarlov! Det känns så sjukt och jag kan typ inte ens förstå att jag faktiskt är ledig. Dock börjar jag mitt sommarjobb på måndag och ska jobba de kommande tre veckorna så jag har inte riktigt lov ännu. Men i alla fall, idag gick jag upp vid åtta och fixade mig och så vidare inför avslutningen. Sen möttes klassen upp på skolan för lite fika och sånt. Efter det begav vi oss mot Domkyrkan där själva avslutningen var. Det bjöds på musik från estetarna, tal från rektorn (tror jag) och så vidare. 
 
När den var klar tog jag och mina vänner lite foton och sen åt vi lunch/fikade på Coretto vilket var jättemysigt. Efter det följde jag med Annie och Lois hem och vi tillbringade resten av kvällen tillsammans. Vi gick lite på stan, snackade och sen fixade vi middag. Vi gjorde jättegoda fördrinkar, sen åt vi tacos och till efterrätt gjorde vi en hallonpaj med glass. Jag kom hem ganska nyligen och ska snart sätta igång någon serie. Jag har i alla fall haft en superbra start på lovet, alltså fatta, det är faktiskt SOMMARLOV!
Blandade mobilbidler från idag. 


Skolavslutning imorgon

Hej allihopa! Idag var jag ledig från skolan då alla våra lektioner blev inställda, så det var jätteskönt. Jag vakande vid nio och efter lite frukost och ett avsnitt av Gossip Girl gick jag ut och solade. Det har varit sååå fint väder idag! Vid sextiden cyklade jag och min familj till vår kompis Matildas studentmottagning. Det var jättemysigt och de hade fixat väldigt fint med supergod mat och efterrätt.
 
Imorgon har jag skolavslutning! Det känns helt sinnessjukt att det har gått ett helt år sedan jag slutade nian. Usch den skolavslutningen var så himla sorglig. Jag var så ledsen över att lämna högstadiet och min älskade klass, som jag fortfarande saknar väldigt mycket. I vilket fall som helst så ska det bli otroligt skönt med en skolavslutning endast fylld med glädje och lycka över att sommarlovet äntligen är här. Jag är så extremt jävla taggad!


Stockholm shopping

Stickad tröja - Gant 1199kr
 Spetskjol - Hollister 430kr
Crop top - H&M 79kr
By Malene Birger iPhoneskal - NK 299kr


Klassdag på Evedal

Idag hade vi ju som jag nämnt klassdag på Evedal. Vi cyklade dit hela gänget vid halv tio och det första vi gjorde var att gå en liten tipsrunda. Sen körde vi dunkgömme hela klassen och efter det badade Annie, Lois och Ida. Vid tolvtiden grillade vi korv och marshmallows till lunch vilket var jättegott. Efter det körde vi lite fler tävlingar, bland annat Så ska det låta-inspirerade musiktävlingar. Mitt lag var seriöst grymt på det, dock inte min förtjänst kanske men i alla fall haha. Det var i alla fall en väldigt rolig dag, dessutom var det skitfint väder också!
 
Vi två cyklade vi tillbaka och eftet en liten stund kom Annie och Lois hem till mig. Vi bakade chocolate chips som vi ska ta med till skolasvlutningen på fredag. Alla ska ta med sig någont fika och så ska vi ha knytkalas typ med klassen innan själva avslutningen. När vi bakat klart kollade vi på Friends samt var ute lite i det fina vädret. Kram!


Studentmottagning

Förlåt för lite halvseg uppdatering de senaste två dagarna. Idag hade vi en fett ovärd skoldag då vi inte gjorde ett skit men var ändå tvungna att gå på alla lektioner. Vi tömde i alla fall ut skåpen idag och jag hade sjuuukt mycket skräp och lösa papper i mitt, vilket är en av anldningarna till att jag aldrig hittar mina saker i skåpet hehe.
 
Efter skolan åt jag mellis och sen kollade jag lite på youtube. Efter kvällsmaten duschade jag och fixade till mig lite inför att gå på vår granne Moas studentmottagning. Alexander var där också vilekt var jättekul. Så han och jag ägnade större delen av kvällen åt att sitta och snacka med varandra då ingen av oss var så värst intresserade att prata med de vuxna haha. Men vi hade i alla fall väldigt roligt så det var nice.  
 


Lugn sista vecka

Idag började den sista skolveckan för denna terminen. Dennaveckan är ju väldigt lugn så det är skönt. Idag och imorgon har vi vanliga lektioner, dock är det enda vi gör typ att kolla på film+betygsamtal så man kanske inte kan räkna det som vanliga lektioner men jaja. På onsdag ska klassen till Evedal, vet inte exakt vad vi ska göra men lite aktiviteter och så tror jag. På tprsdag är vi lediga och på fredag är det skolavslutning. Det är så nära nu, gud vad jag längtar. I alla fall, idag när jag kom henm från skolan åt jag lite mellis och sen städade jag samt packade upp från Stockholm. Om jag orkar ska jag fota det jag köpte också, annars gör jag det imorgon. Kram!


Hemma från Stockholm

Nu har vi kommit hem från Stockholm igen, vi kom för ungefär en timme sen och sen dess har jag packat upp lite, duschat och redigerat några bilder lite snabbt. Vi har i alla fall haft det jätteroligt i Stockholm! Idag lämnade vi våra kompisar vid lite efter tio och åkte in till stan. Först gick vi i lite affärer och efter det käkade vi på en väldigt god italiensk restaurang. Efter det åkte pappa, Max och Kalle och kollade på fotboll medan jag och mamma fortsatte att shoppa. Jag shoppade inte så mycket men det jag köpte är jag såå nöjd med! Vid sex ungefär rullade vi hem mot Växjö igen. Jag hoppas ni har haft en bra helg fina läsare, det har i alla fall jag! 


Framme i Stockholm

Nu är vi framme i Stockholm. Eller vi kom som sagt fram vid tolv typ, då gick vi direkt till fotografiska muséet där vi först fikade och sen kollade på utställningarna. Den första var ganska häftig faktiskt men de andra tyckte jag inte var jätteintressanta. Efter det åt vi lunch på en jättegod resuatrang på Södermalm som hette Jimmys Steakhouse, köttet var så gott. När vi ätit klart åkte vi hem till våra kompisar och det är där vi är nu. Vi har varit ute, spelat spel, fikat och lite annat mysigt. Just nu kollar alla barnen på Champions League finalen. Vi hörs mer imorgon.
Lite blandade bilder från idag, alla tagna med mobilen så sorry för lite halvdålig kvalité. 


Stockholm nästa

God morgon allihopa. Just nu sitter jag och min familj i bilen på väg till Stockholm. Jag har glömt att nämna det på bloggen men vi ska i alla fall dit över helgen. Vi har kompisar där som vi ska hälsa på idag. Jag har aldrig varit i deras hus i Stockholm utan bara på deras landställe i Kalmar, så det ska bli kul. Sen ska vi göra lite menar också, typ gå på fotografiska museet och shoppa, har sparat lite pengar så det ser jag fram emot. Vi lämnade i alla fall Växjö vid sju på morgonen och vi borde vara framme vid lite innan tolv. Kram!


Mysterious sky



Fint väder + ny cykel

Nu äntligen har vu fått lite sommarväder här! Det har varit strålande sol hela dagen och typ 20 grader så det har varit superskönt. Direkt efter skolan åkte jag, Max och pappa till en cykelbutik och köote en ny cykel till mig. Jag köpte en exakt lika dan som den jag hade innan (som blev stulen) fast i vit. Det är en Monark i modellen Katarina för er som undrar. Så det är såå skönt att ha en bra cykel igen! Sen var vi lite snabbt på Grand för att Max skulle köpa fotbollsskor. När vi kom hem gick jag ut och solade i någon timme. Jag kunde sola i bikini för första gången i år vilket äger. Hoppas verkligen att detta fina vädret håller i sig. 


Rolig torsdag

Hej på er! Idag hade vi sovmorgon till 10.40 vilket var såå skönt Förutom det var det en vanlig skoldag. Efter skolan följde jag och Julia med Annie och Lois hem. Vi gick först på stan, alla köpte lite grejer till skolavslutningen utom jag som inte handlade någonting. Sen  fikade vi på I Love Food som har frozen yoghurt med massa tillbehör vilket var så jäkla gott. Sen gick vi tillbaka till Annie och Lois och fixade kvällsmat samt kollde på HIMYM, efter det gjorde vi lite annat och vid halv tio ungeför cyklade jag hem. Så jag har haft en jätterolig dag idag!


Neon tiger

Målade dessa naglar igår, änvände stamping.kitet även denna gången för att göra tigerränderna. jag blev väldigt nöjd faktiskt. Dock gör bilderna inte färgen rättvisa då det är mycket starkare och mer neonrosa i verkligheten. 


Ibland är jag jäkligt klumpig

God kväll på er! Idag hade vi en ganska kort dag, som vi alltid har på onsdagar. Vi fick tillbaka nationella proven i svenska och jag är nöjd med mitt resultat så det var kul. Resten av svenskan kollade vi bara på film, Matrix för att vara exakt. Jag missade dock början för jag hade betygsamtal så jag fattade nadaaa av filmen så tillsut gav jag upp och gjorde annat istället.
 
När jag kom hem från skolan var jag ute och sprang, det gick bra förutom att jag trillade haha. Jag trillade även i söndags när jag sprang så jag fattar inte vad det är med mig haha. Det var dock en större vurpa i söndags, jag bokstavligt talat trillade framlänges och hann inte ta emot med händerna så jag stupade och landade på ansiktet/axeln så nu har jag lite fina skrubbsår här och var. Idag blev jag dock mest blöt och lerig då jag trillade i skolgen och det hade regnat innan. Alltså jag orkar inte, ibland är jag jäkligt klumpig hehe. 


Nytt i designen

Har precis lagt in en ny header på bloggen, samt bytt ut bilderna i menyn. Tyckte det blev väldigt fint och somrigt, hoppas ni också gillar det. 


Hatar vädret

Idag började jag dagen med muntligt nationella prov i matte. Det gick ganska bra hoppas jag, jag hamnade i en bra grupp så det var lugnt. Lite senare hade jag, Annie och Lois vår engelskaredovisning, det gick helt okej. Så nu är typ allt i skolan klart och jag har tagit mantalt sommarlov nu. Dock visar inte vädret någon jävla sommarkänsla alls. Det är förfan 2 juni och det är 11 grader och regn ute. Mamma läste att detta har varit den kallaste våren i Sverige sen runt 1860, och det förvånar mig inte för fyfan vilken kass jävla vår vi haft i år. Oj nu blev jag lite upprörd här haha, men jag orkar inte mer höstväder. Snälla bara ge mig sommar tack.
Dessa tre bilderna la jag upp i slutet av maj förra året. Jag blir så deppig när jag tittar ut genom fönstret idag och endast ser grå himmel och regn. Nej usch idag gillar jag inte Sverige. 


Lily and rose

På senaste tiden har jag fått upp ögonen för smyckena från Lily and Rose. Tycker de är så söta! Älskar att det ser så blingiga och lite lyxiga ut, men samtidigt är de inte överdrivna. Mitt absoluta favorit måste vara halsbandet. Det är verkligen så himla fint tycker jag och jag skulle mer än gärna införskaffa mig ett. 


Stulen cykel

Hej på er! Sorry att jag inte har bloggat tidigare idag. Efetr skolan följde jag med Annie och Lois hem. Vi åt mellis, kollade på Friends och sen övade vi inför en engelska-redovisning vi har imorgon. Vi ska prata om J.K Rowling och Harry Potter vilket är ett ämne som vi alla tre är mycket intresserade av haha.
 
När jag skulle cykla hem upptäkte jag att min cykel hade blivit stulen. Så det suger så jävla mycket, dels för att den var ganska ny och dels för att jag använder cykel varje dag vart jag än ska, och jag blir fett lack på folk som bara snor andras saker sådär. Så nu har jag försökt att kolla på lite försäkringar och sånt så får vi hoppas att det löser sig då snabbt som möjligt. Hoppas er dag var lite bättre än min, kram. 
Arkivbild på min före detta cykel, I'll miss you imorgon när jag cyklar till skolan på en gammal cykel jag släpade ut från garaget (lol).