Kalles födelsedag

Hej igen finisar! Idag är det ju som sagt Kalles födelsedag så vi gick upp vid nio på morgonen och firade honom. Sen gick vi och la oss igen för vi var trötta haha. En av Kalles presenter var en dag på stan med oss där han fick handla typ vad han ville, så efter lunch åkte vi dit. Han hittade skor, en jacka och lute annat och efter det fikade vi på PM, bästa fiket. 
 
När vi kom hem tog vi det lugnt och jag kollade på lite serier. Sen vid sjutiden åkte vi och hämtade pizza och kebab som vi åt till kvällsmat. Nu har jag orecis kollar på lite youtubevideos och läst några bloggar. Hoppas ni har haft en bra dag allihopa, och grattis igen Kalle!


Grattis Kalle

Idag fyller min lillebror Kalle 11 år. Grattis Kalle-balle hoppas din dag blir grym, jag älskar dig jättemycket ♥


Sommartid

Hej på er! Igår var det ju första dagen påp påsklovet. Efter frukost åkte jag, mamma, Kalle och Max upp till Grand en stund. Jag köpte dock ingenting förutom lite skolgrejer och godis. Jag tänkte köpa ett par skor men ingen affär hade rätt modell så jag får leta vidare. När jag vi kom hem gick jag ut och sprang och sen kom Sofie hit och vi åt våfflor och kollade på TV. På kvällen städade jag mitt rum och slapapde typ.
 
Inatt ställde vi ju om klockan till sommartid. Har en liten hatkärlek för att göra det. Det är ju skitskönt eftersom kvällarna blir ljusare men samtidigt förlorar man en timme vilket jag inte gillar haha. Men det är ju trots allt ett steg närmare sommaren, som jag längtar! Kram på er, hoppas ni får en bra dag.  


Funniest Friends-moments

 
 
 
Här är fyra av mina favoritklipp i Friends (den sista är dock en blooper men i alla fall). Den första är så jävla rolig jag döör haha, har helt seriöst aldrig garvat så mycket åt någonting på TV, min humor äger haha. 


Påsklov

Nu äntligen är det påsklov! Som jag har längtat. Idag hade vi sovmorgon och efter lunchen hade vi biologiprov, det gick bra trot jag .Provet handlade om ekologi för er som undrar och det är så himla skönt att ha det gjort! Nu har vi inget mer plugg och jag ska bara njuta hela långa lovet! När jag kom hem från skolan kollade jag på GG och gjorde lite annat smått och gott. Nu har jag och Kalle precis ätit kvällsmat (resten av familjen är inte hemma) och sen ska vi fixa glass och lite annat gott till Let's Dance ikväll.
 
Igår efter skolan följde jag med Annie och Lois hem för att plugga till biologin. Vi kan faktiskt plugga tillsammans utan att tappa fokus helt haha. När vi hade pluggade klart kollade vi på Friends och snackade. Sen handlade jag och Lois kvällsmat och sen åt jag där. Jag kom hem runt klockan tio så därför bloggade jag inget igårkväll. Kram!


Våffeldagen igår + matteprov

God morgon! Just nu sitter jag i skolan och vi har håltimme. Innan det hade vi matte och vi fick tillbaka våra kursprov vi gjorde förra veckan. Jag fick lite halv panik när vi fick tillbaka proven för det stod att gränsen för ett E var 17 totalt (alltså på båda delarna tillsammans). Men jag trodde att man var tvungen att ha 17 poäng per del vilket jag inte hade. Men sen förklarade Annie hur det var och jag hade långt över det så det löste sig haha. På grund av inställda lektioner har vi nu en tre timmars lång håltimme. Så nu första timmen har vi pluggat lite om en stund ska vi hem till Annie och Lois. 
 
Igår var det ju våffeldagen, jag älskar våfflor så det är en mycket bra dag haha. Vi slutade dessutom klockan tolv så jag åt lunch hemma då det inte var god skolmat. Efter kvällsmaten gjorde jag och mamam våfflor som vi sedan år framför TV:n. Men nu ska vi börja röra oss mot Annie och Lois, så vi hörs mer senare!


Vårdesign

Nu har jag lagt in den nya designen på bloggen, eller ny och ny, desigen är samma men jag har bytt ut bakgrunden, headern samt bilderna i menyn. Nu när det snart är april så kände jag inte att jag ville ha världens vintertema på bloggen längre. Hoppas ni gillar det!


Kalles rockkonsert

Hej allihopa! Idag efter första lektionen hade vi en håltimme som jag och mina kompisar ägnade åt att plugga, fett duktiga haha. Nejmen vi har ju som ni vet engelskaprov imorgon, biologiprov på fredag och nu har vi fått en historialäxa till fredag också. Så påsklovet nästa vecka kan inte komma mer lägligt haha. 
 
Efter skolan så åt jag mellis och sen kollade jag GG och HIMYM. Sen åt jag och mina familj kvällsmat och efter det cyklade vi till Pilbäckskolan (min och mina bröders låg- och mellanstadieskola) för Kalle hade rockkonsert. Det var ganska kul att se faktiskt, jag minns hur mycket jag älskade rockkonserterna trot att alla sög haha. Puss!
Två bilder från idag, den första visar ungefär vad jag känner för skolan just nu haha. 


Mammas födelsedag

Hej på er! Idag fyller min mamma år! Grattis mamma, jag älskar dig ♥ Vi firade henne inte på mrogonen dock då alla började olika tider. Istället åt vi middag och gav presenter och så vidare då. Nu ska vi snart äta glass med hallon. Det ska bli såå gott haha.
 
I alla fall, skoldagen var ganska vanlig förutom att vi slutade över en timme tidigare på grund av en inställd lektion. Måndag är annars vår senaste dag så det var superskönt! När jag kom hem kollade jag på Gossip Girl samt pluggade lite. När jag skriver att jag pluggar lite, då menar jag verklgen lite. Jag snackar liksom 15 minuter typ. Men jag föredrar att sprida ut plugg till ett prov över en vecka och då pluggar jag typ 15 min per dag förutom den sista dagen så jag pluggar lite mer. Aja, kram på er så hörs vi mer imorgon. 


Släktkalas

God kväll! Idag vaknade jag vid halv elva och då gjorde jag det vanliga man gör på morgonen. Sen sminkade jag mig och lockade håret och sen gick jag ut och fotade lite. Sen gjorde jag chokladbollar och åt lunch. Vid tre kom mormor, morfar, farmos och Jens hit på släktkalas. Max har ju fyllt och och mamma och Kalle fyller år den kommande veckan så vi firade dom.Vi åt glass- och marängtårta och jag älskar det haha. När dom gick hem fixade jag lite med bloggen, har gjort en lite ändringar i desigenn nu inför våren. Jag är dock inte helt klar men det kommer upp på bloggen någon gång i veckan. Kram!


En lördag i mars

Hej på er! Idag vaknade jag lite efter nio, och då gick jag upp och åt frukost. Sen städade jag mitt rum samtidigt som jag lyssnade på podcasts. Efter det kom mormor och morfar hit, de ska sova här inatt för mamma och pappa är i Malmö. I alla fall, efter det pluggade jag lite och åkte jag och handlade godis haha. För ungefär två timmar sen var jag ute på en promenad med Rambo och sen dess har jag kollat lite på Friends, HIMYM och Gossip Girl. Resten av dagen har jag inga speciella planer. Vi ska äta tacos till kvällsmat vilket äger haha. Kram på er!


Efterlängtad helg

Äntligen fredag! Går inte att beskriva hur skönt det känns. Måste dock plugga lite i helgen men i alla fall. I skolan hade vi sovmorgon och slutade halv två, så det var en lugn skoldag. När jag kom hem pluggade jag biologi och sen kollade jag på Gossip Girl. Tycker det är riktigt, riktigt bra faktiskt! 
 
Sen åt vi kvällsmat, vi åt kött, bakad potatis och vitlöksmör. Så himla gott! Sen åt vi massa glass till efterrätt haha. Just nu sitter vi och kollar på Let's Dance och har det lite fredagsmysigt. Hoppas ni får en fin fredag allihopa!


Så jäkla skoltrött

Förlåt för att jag inte bloggde igår, men jag hade inte tid. Direkt efter skolan åkte jag, Annie och Lois lite snabbt til stan och åt lunch och sen åkte vi hem till mig för att göra glass. Vi gjorde en mintchokladglass och en chokladglass med bowniebitar u. Båda blev såå god! Sen var vi ute lite, kollade på Friends och sen åt dom kvällsmat här. Efter det åt vi en del av glassen och sen vid niotiden åkte dom hem. Efter det städade jag, pluggade lite och sen gick jag och la mig.
 
Idag började vi dagen med ett tre timmar långt matteprov, för att öva inför nationella matteprpvet som jag inte bens vet när det är. Det gick i alla fall helt okej, vissa uppgifter var ganska svåra men över lag gick det nog bra. När jag kom hem från skolan åt jag mellis, städade lite mer och sen gjorde jag en historiauppgift som ska lämnas in imorgon. Jag är såå skoltrött just nu. Nästa vecka har vi ett egenlskaorov om en bok jag inte läst ut, plus ett biologiprov och denna veckan hade vi som sagt matteprov och historialäxa och sen har vi haft massa annat innan också. Men nästa fredag få vi påsklov så jag få stå ut. 


Mycket håltimmar idag

God kväll på er! Idag efter första lektionen hade vi en timmes hål, så jag och mina kompisar satt mest och snackade under den tiden. Sen hade vi endast en lektion till innan vi hade en ytterligare håltimme på över två timmar. Så jag och mina kompisar gick hem till mig och åt lunch och spelade lite kort. Efter det hade vi en till lektion och sen slutade vi. Så det var en väldigt lugn dag idag, tisdagar brukar annars vara den värsta dagen i veckan.
 
När jag kom hem käkade jag lite mellis och sen kollade jag lite på youtube. Efter det läste jag lite i en läsläxa och sen såg jag två avsnitt av Gossip Girl. Jag tänkte att jag kanske skulle börja kolla på den serien då jag har hört många tycka den är väldigt bra. Sen åt jag kvällsmat och nu sitter jag här haha. Kram!


Nytt från förra helgen

Blus - H&M 99kr
 Svarta Dr. Denim jeans - Carlings 399kr
 Maybelline New York concealer - Kicks 110kr
 Clerasil facial wash - Maxi 29kr (rea) 


Perfekt helg

Heej på er! Igår vid halv sex åkte jag hem till Annie och Lois, de var hemma själva så vi hade hela lägenheten ensamma. Vi i alla fall med att gå till Hot Wok och köpa kvällsmat och sen till Coop för att köpa snacks och sånt till kvällen. Vi köpte massa godis, chips ostbågar, glass, läsk, hallon och så vidare. Sen kollade vi på finalen av Melodifestivalen, vi alla hejade på Måns Zelmerlöv så det var kul att han vann! Efter det kollade vi lite på Friends och sen gick vi och la oss.
 
Idag vaknade jag redan vis åtta och då gick vi upp och åt frukost. Eller rättare sagt så åt vi resterna av snackset från igår haha. Sen gick vi till stan och köpte varsin av de nya glassarna. Jag provade Daimstrut med choklad i och den var jättegod! Sen gick vi runt lite i stan och sånt haha. Efter det städade vi från igår och sen spelade vi lite kort och åt mer glass. Vi har ätit så sjukt mycket denna helgen, alltså verkligen jag kommer ha matkoma i typ en vecka haha. Okej nej men vi har verkligen ätit så jäkla mycket, men gpott var det haha. Kram!


The Longest Ride trailer

Måååste verkligen se denna filmen!


Bakning + Hockeymatch

God kväll, och förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hann verkligen inte. Direkt efter skolan följde jag med Annie och Lois hem. Först fikade vi och kollade på Friends. Har sett klart hela serien nu och slutet var faktiskt riktigt bra, precis som resten av serien. Efter det bakade vi en liten födelsedagstårta till Ida som fyller år imorgon, så den åt vi i skolan idag. Vi råkade dock glömma smöret i kolakrämen så den fick lite hprd konsistens men annars var det rikigt god haha. Jag kom hem typ vid tio och då fixade jag lite skolarbete och sen somnade jag.
 
Idag efter skolan kollade jag på HIMYM och gjorde lite annat fram tills kvällsmaten. Efter det åkte jag och mina familj på hockey. Det var Lakers första slutspelsmatch och de spelade mot Örebro. Det är alltid extra roligt att kolla på första slutspelsmatchen för allt är extra bra då. De delade ut gratis orangea tröjor så hela arenan lyste i oranget pch sen hade de ett nytt fett intro med fyrverkerier och sånt. Dock förlorade Lakers med 2-3 så det var ju tråkigt, men förutom det var det roligt att titta!


Min onsdag

Hej igen bloggisen! Denna dagen har också varit väldigt ohändelserik. Vi slutade vid tolv men jag och mina kompisar valde att stanna kvar i skolan och äta lunch. Det blev tacogratäng vilket basically var lasange med tacokrydda haha. Men det var gott faktiskt, jag som klagade på skolmaten igår. När jag kom hem från skolan kollade jag op Friends och HIMYM, livets jäkla serier haha. Sen åt vi kvällsmat och nu kollar vi lite på Sveriges mästerkock. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs mer imorgon!


Vårtulpaner



10 mars

God kväll bloggisen! Hur har er dag varit? Min har varit bra, vi gjorde inget speciellt i skolan. Efter första lektionen hade vi en håltimme som jag och mina vänner tänkte plugga på, men det sket sig ganska rejält haha. Vi har dessutom ganska lite denna veckan så ingen orkade riktigt. 
 
När jag kom hem från skolan åt jag först mellis, det är helt sjukt vad hungrig jag är när jag kommer hem från skolan. Jag gillar Katedral men maten är fan ingen höjdare hehe. Eller vissa saker är riktigt gott, och det var ganska gott idag men jag är åndå alltid ashungrig när jag kommer hem.Anyways, efter det följde jag med mamma och handlade och sen dess har jag inte gjort så mycket. Förutom att pappa har bokat en resa idag som jag är taggad som fan på! Men mer om det en annan gång, det är ganska länge kvar tills vi åker hehe. Kram på er!


Inget plugg idag

Hej på er! Idag var det måndag igen, ny vecka och nya tag. Vi började dagen med sovmorgon och sen en historiaskrivning. Den gick väl helt okej tror jag. Sen efter lunchen var vi ute lite och det var verkligen så himla fint väder! Man kunde gå utan jacka och man frös inte ens. Så det var asnice! 
 
Vi slutade halv fyra och då cyklade jag hem. Just nu sitter jag och lyssnar på lite poddar och redigerar lite bilder. Borde ta och fota mina inköp idag också men om jag känner mig själv rätt så komemr jag inte göra det haha. Jag ska annars bara njuta av hur nice det är att jag inte behöver plugga något alls idag, och knappt resten av veckan heller. Kram!


Vårens första dag

God kväll på er! Igår vid sextiden åkte jag och mina familj hem till framiljen Ingemarsson på middag. Vi åt någon form av kycklinggryta med ris som var väldigt god. Sen åt vi fruktsallad med glass till efterrätt. Efter det tittade vi på gamla videos från reseor våra familjer gjort tillsammans när vi var små, samt några videos från våra årliga julfester haha. Vi hittade bland annat videos från när vi var i Frankrike år 2002 vilket var jättekul att se haha. Sen kollade vi på en film som hette Love Roise, den var helt okej, ganska förutsägbar men annars var den bra. 
 
Idag vid tolv cyklade jag hem till Annie och Lois och sen gick vi till Grand. Det är riktigt vårväder ute idag! Jag kunde ha både vårjacka och converse för första gången i år så det äger! På Grand hittade jag faktiskt några saker, men jag visar dom imorgon eller något sont, orkar inte fota det nu haha. Sen fikade vi även på I Love Food som har supergott fika! Så detta har varit en väldigt lyckad helg! 
Bjussar på tre mobilbilder, de två första är från igårkväll och den sista från Grand. 


Då var det helg

Ett stort förlåt för min dåliga uppdatering de senaste dagarna. Men det har inte hänt något speciellt och jag har inte haft ngon lust att blogga. Men nu är jag tillbaka, back on track haha. Igår var det fredag och jag hade bara två lektioner. Råkade dock försova mig ganska rejält så jag vaknade tio minuter innan jag skulle cykla till skolan. Så jag hann varken äta frukost eller sminka mig. Men jag kom i tid till skolan i alla all så det löste sig.
 
När jag kom hem från skolan kollade jag först på några avsnitt av Friends, jag är på säsong nio nu så jag har snart sett klart hela serien. Vid halv fyra ungeför tog jag byussen till stan, själv faktiskt. Jag provade lite olika kläder samt ett par skor. Är tiktigt sugen på ett par New Balance skor, tycker dom är så snygga! När jag kom hem pluggade jag till en historiaskrivning vi har på måndag, och sen på kvällen spg jag Let's Dance och åt chips. Idag har jag hittils inte gjort så mycket, sitter just nu och lyssnatr på poddar. Kram!


En kväll i Trysil



Rolig tisdag

God kväll på er! Idag hade vi Beep-test i skolan på idrotten. Det var skitjobbigt men det gick ändå bättre än förväntat då jag i princip aldrig tränar ett skit. Efter det hade vi lite håltimme så jag och mina kompisar gick till Coop och köpte glass. Annie och Lois var tillbaka i skolan idag förresten. På spanskan fick vi tillbaka våra prov vi gjorde förra veckan och jag är faktiskt jättenöjd med mitt resultat! På matten fick jag även världens skrattanfall vilket slutade i rinnande mascara och dålig koncetration typ resten av lektionen haha.
 
Efter skolan följde jag och Ida med Annie och Lois hem. Vi åt en tårta som Lois hade bakat i helgen. Jag kommer inte ihåg vad det var i den men den var väldigt god. Sen garvade vi lite åt hur odiskret jag är när jag ska försöka dölja saker jag gör, snackade lite och sen åkte jag och Ida hem. Så detta har varit en väldigt rolig dag!
Två mobilbilder från idag, och ja jag suger på att skära tårta haha. 


Toppen av Trysil



Min måndag

God kväll! Då var det måndag igen, nya vecka, nytt plugg. Nej vi har faktiskt nästan inget denna veckan så det är skönt. I alla fall, det var väldigt många sjuka i skolan idag, bland annat både Annie, Lois och Julia, Så ni får krya på er. Dagen var bra i alla fall. Dock fick jag och Ida lite halvt nervsammanbrott för Alexander sa att vi skulle ha boksamtal imorgon och jag och Ida hade båda två över 100 sidor kvar att läsa, så vi panikade lite halvt i någon timme. Sen fick vi veta att det var nästa vecka så det var en lättnad haha.
 
När jag cyklade hem från skolan var det snöblandat regn ute så jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. Dessutom glömde jag vantar så mina händer döda av köld. Så jag tog på mig mysbyxor och satte på ett avnitt av HIMYM. Sen slappade jag lite, åt kvällsmat och nu har jag precis kollat på veckans avsnitt av Realitystjärnorna på godset. Vi hörs imorgon! 
Med tanke på att det har snöat idag så känner jag att det är okej att bjuda på en bild från i vintras. 


Trysil dag 7 - hemfärd imorgon

Detta skrevs den 20 feb k. 22.01
 
Hej på er! Idag var det sista dagen här i Trysil, vi åker hem imorgon på morgonen eller förmiddagen. Det känns så jäkla tråkigt. Jag vill verkligen stanna kvar här, jag vill inte tillbaka till vardagen igen. Usch nej nu får jag ångest, fyfan vad jag inte vill åka hem. Denna veckan har verkligen varit heelt grym och jag kommer sakna det så himla mycket! Anyways, idag har det varit helt underbart väder här, strålande sol och klarblå himmel hela dagen, så härligt!
 
På morgonen åkte jag, Kalle Max och pappa upp till toppen av Trysil igen. Jag Max och lalle bestämde att åka 45 granders-backen ner igen vilket var en fruktansvärt dålig idé. backen var heelt isig, så det slutade med att efter ungefär 10 meter hade både jag och Kalle ramlat och gled ner resterande 3-400 meterna ner på rumpan. Ni kan ju tänka er själva hur ont det gör att glida på rumpan så långt på ismark, plus att det gick heelt sinnesjukt fort och dessutom hade man ju fortfarande skidorna på sig så benen var helt konstigt vinklade. Kalle kom ner lite före mig så när jag åkte ner så körde jag rakt in i honom eftersom jag inte hade någon kontroll över huvud taget. Vi tappade även alla skidor och stavar och det slutade med att vi aldrig hittade Kalles ena stav. Så det var ett äventyr haha. Efter det åkte vi lite blandade backar och bara njöt av hur fint vädret var, förutom att balarna var ganska isiga. Det har i alla fall varit en superbra sista dag här i kära Trysil. Kram!


Fika på PM och konsert

Hej igen allihopa! Idag åkte jag och mina familj som sagt till stan en runda. Min farbrors fru och min ena kusin är med i en konsert där pengarna går till Barncancerfonden. Så det var den vi var och kollade på. Den var väl helt okej, dock var det inte alls min musiksmak men i alla fall. Innan det fikade vi på PM och jag åt en så himla god chokladkaka med chokladmousse och något mer som smakade hallon. Den var så jäkla god!
 
Jag gick även in på Lexington och provade jackan jag visade i ett collage för någon vecka sen. Tycker den är såå snygg verkligen, men väldigt dyr också tyvärr. Dessutom velar jag lite med vilken färg jag tycker bäst om. Har alltid tänkt att den beige-bruna är snyggast men det kanske är bättre att köra på typ en svart eller marinblå som man inte kommer tröttna på. Men jag får se hur jag gör, om jag ens köper den över huvud taget. Nu har jag babblat alldeles fär länge om en jacka haha, vi hörs imorgon!


Första Mars

God morgon bloggisen! Igår slappade jag mest. Vid två ungefär kom Sofie hit så då kollade hon, mamma, Jalle och jag på en deckare samt åt massa chips godis, och läsk. Vi såg första delen (om jag fattat det rätt) av Arne Dahl och den var helt okej. Deckare är dock inte min favoritgenre men det var mysigt i alla fall :) Efter det gjorde jag en historiauppgift och sen kollade jag på HIMYM och Friends.
 
Idag vid fyratiden ska jag och min familj till stan för att kolal på en kör typ. Min farbrors fru är med och sjunger så det är därför vi ska dit. Sen ska vi troligtvis fika och lite sånt också. Idag är det ju förresten första mars. För mig är mars den första vår-månaden, öven om våren i Sverieg inte kommer förrän typ i mitten av april men i alla fall. Nu när sportlovet har varit och jag har gjort alla vintergrejer så längtar jag supermycket efter sommaren och värmen. 
Bild från Kambodja, skulle gärna varit där just nu.