Gym + plugg

Idag har jag varit så trött typ hela dagen, på naturlektionen kollade vi lite på film och om vi inte haft lektion hade jag somnat haha. I alla fall, efter skolan gymmade jag med mina kompisar pch sen cyklade jag hem. Då gjorde jag en svenskaläxa (som tog dubbelt så lång tid än det behövt eftersom min jävla skoldator fick ett psykbryt typ haha), åt kvällsmat och pluggade inför spanskaprovet imorgon. Nu tänker jag inte plugga mer till det så vi får hoppas att det går bra. Nu tänkte jag duscha, städa mitt rum och sen är det ju PH, kram. 


Lite julförberedelser

Idag när jag vaknade bakade jag först lite pepparkakor med mamma och Kalle, eftersom det ju är första advent idag. Efter det var jag ute och sprang, åt lunch, kollade på Svenska Hollywoodfruar samt målade naglarna. Jag är så taggad på att göra massa juliga nageldesigner i år! Ikväll borde jag ta tag i lite spanskaplugg för vi har prov på tisdag och jag har inte pluggat alls. Men jaja, kram på er. 
Har ingen passande bild så lägger upp min favoritlåt i Justins nya album. Han har ju gjort världen comeback och jag tycker många av låtarna är riktigt bra!


1 advent

Idag är det ju första advent, hur mysigt? Jag är supertaggad på julen i år verkligen. Eftersom jag inte var hemma förra julen så är jag lite extra exalterad i år. Jag ska även försöka ta tag i bloggen lite mer och göra massa olika julinlägg så det hoppas jag att ni kommer gilla. Ha en mysig dag allihopa, julen närmar sig!


28 november

Heej allihopa, imorgon är det ju första advent så idag har jag och min familj julpyntat lite här hemma. jag har satt upp en del av mitt julpynt till rummet så det är mysigt. Jag är så taggad på julen i år så det känns jätteroligt att det börjar närmar sig. Förutom det har jag inte gjort så himla mycket idag, jag var med mamma i affären och upptäkte med glädje att de fått in Marabou med nonstop i som är min absoluta favoritmarabou! Hoppas ni haft en bra lördag hittils, puss.


Igår och idag

Oehört stort förlåt för att jag är sämst i världen på att blogga, men jag har inte haft så mycket tid eller inspiration. Igår efter skolan gymmade jag, körde dock ingen styrka utan sprang på löpbandet framför en serie istället. Sen åkte jag hem till Annie och Lois och spenderade resten av dagen där. Vi bakade kladdkaka som typ bara blev en sås haha, pluggade lite smått, kollade Freidns och lite annat. Väldigt mysig dag. 
 
Idag när vi slutat åkte jagoch mina kompisar in till stan för lite shopping och fika. Efter någon timme åkte vi även upp till Grand och fortsatte shoppingen där. Det är ju Black Friday i USA och även här följer man trendtåget med en Black Weekend denna helgen vilket är kul. Dock är det inte några jättestora reor med jag hittade lite välbehövliga saker som jag är nöjd med. Nu är jag ganska trött så tänkte bara chilla ikväll faktiskt, kram. 
Random bilder från de senaste dagarna, älskar hur extremt städat mitt skåp är </3


Simning och gym

Idag hade vi simning på idrotten, jag har inget emot det när man väl är i vattnet men allt runt är så jobbigt haha. Men det gick bra i alla fall, vi körde lite livräddning och sånt och sen hoppade vi på hopptornen. Efter skolan var jag och mina kompisar på gymmet igen, Thea var även med denna gången så det ver kul. Jag kom hem för ett tag sen och har hunnit äta och slappa lite sen dess. Hoppas ni haft en bra dag, kram. 


Sista av hösten



Vintern kommer

Idag började vi med en låång biologilektion, jag var så trött så höll på att somna typ fyra gånger haha. Men jag ryckte upp mig och efter skolan gymmade jag med mina kompisar. Jag körde ben och armar idag och det gick bra. Jag kom hem för typ en timme sen och sen dess har jag ätit lite samt gjort klart svenskaläxan tills imorgon. Btw, har ni tänkt på huuur jäkla kallt det har blivit. I alla fall här i Växjö, det var nästan 10 minus när jag cyklade imorse så vintejackan fick åka fram idag. Men det betyder ju att vintern och julen närmar sig, wiee. 
Bild från hemvägen idag, lite varmare då men fortfarande svinkallt, därav min fina "mössa" hahah. 


22 november

Hej på er, idag har jag gjort lite allt möjligt. Var och handlade med mamma, övningskörde, var ute och sprang och sen var jag, Max och pappa på Grand. Jag köpte lite nya träningskläder vilket var välbehövligt. Jag har även hunnit med att se klart på Modern Family så nu väntar jag bara på nästkommande avsnitt. Imorgon är det måndag igen och förhoppningsvis blir det inte en allt för tuff vecka. Kram på er.


Senaste dagarna

Förlåt för min kassa uppdatering de senaste dagarna, men jag har inte haft tid. I torsdags efter skolan gymmade jag med mina kompisar, vi körde rygg och mage och sen lite på löpbandet. Efter det åkte jag hem till Annie och Lois för att plugga till ett geografiprov vi hade igår samt jobba med en samhällsuppsats. Vi pluggade faktiskt större delen av tiden, men vi hann med lite Friends och skratt haha.
 
Igår fick vi sovmorgon som kompensation från i torsdags, så det var superkönt. Efter skolan åkte Annie, Lois, Alexander, Ida, Marcel, Lina och Julia till stan och fikade på PM, det var jättegott som vanligt. Efter det åkte några av oss hem till Ida och spenderade kvällen där. Vi hade jätteroligt så det var en lyckad fredag! 
Två bilder från igår, min outfit och fikat namnam. 


Onsdag

Idag slutade vi klockan ett så efter skolan var jag ute och sprang innan det blev mörkt. Sen duschade jag, pluggade lite och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Jag och mamma bakade scones som vi precis fikat med familjen, så det var mysigt. Imorgon försvinner hela min sovmorgon på grund av ett jäkla engelskaprov så det suger ju, börjar åtta istället för halv tio, usch haha. Jaja, hoppas ni haft en bra dag. 
Bild från Göteborg i somras. 


Prov + Gymmat

Idag hade vi grammartikprov på svenskan, det gick bättre än förväntad tror jag så det känns bra. Förutom det hade vi vanliga leektionen och efter skolan gymmade jag med mina kompisar. Vi körde arm- och benpass och det var kul faktiskt. Det blir ju alltid roligare när man har kompisarna med sig. När jag kom hem åt jag kvällsmat, duschade, städade mitt rum och nu tänkte  jag kolla på Grey's Anatomy. Kram på er. 


Johnny Bulls

Här har ni bilder på mina nya skor som jag köpte igår. Ett par svarta Johnny Bulls som jag velat ha jättelänge! Jag hade på mig dom idag i skolan och kunde inte varit nöjdare. De är ganska stora i storleken och storlek 36 var perfekt för mig som annars brukar ha 38. Köpte dom inne på Bergqvist Skor för 1699kr, och jag köpte även till någon typ av sula för 200kr som gjorde att skorna satt mycket skönare och bättre. 


Spectre

Idag åkte jag och min familj till Grand för lite shopping. Jag hittade ett underställ till när vi åker skidor, en tangle teezer och ett par skor som jag är såsåså nöjd med! Lägger upp bilder imorgon tror jag. Efter Grand var vi på bio och såg den nya James Bond-filmen Spectre. Är inte så insatt i Bond men den var bra. Det blev ju bio två kvällar i rad för mig, men jag klagar inte. Nu är vi hemma och jag kollar på Solsidan och sen tänkte jag sova, är jättetrött och höll nästan på att somna under bion hehe.


Lyckad lördagkväll

Heej, förslåt för att jag inte bloggade igår men jag hade annat att göra. Vid 4 mötte kag upp Ida, Lina, Julia, Marcel, Frida, Elias och Jessie i stan för att sen gå på bio. Vi såg the Martian och den var faktiskt jättebra! Efter det åt vi kvällmat på Condeco och sen gick vi hem till Jessie och kollade på fotbollen, var ute lite, garvade åt allt och hade jättekul haha. Jag och några till sov även över hos Jessie och efter en natt med alldeles för lite sömn är jag hemma igen. Så det var en grymt lyckad kväll verkligen! 


7 från Peking

Lite random bilder från Kina, massagestolar, mysiga kvällar, Temple of Heavelny Peace osv. 


Min gårdag

God morgon allihopa. Idag har jag sovmorgon så jag tänkte passa på att blogga nu eftersom jag inte hann det igår. Efter skolan följde jag med Lois hem för att baka tryfflar, det var ju chokladens dag igår. Dock skulle vi inte äta tryfflarna själva utan ge bor dom, men det är tanken som räknas haha. Förutom att baka så gjorde vi inget speciellt, bara umgicks typ. Jag kom hem lagom till PH och efter det orkade jag inte blogga. Hoppas ni hade en bra gårdag, kram. 
Bilder från igår hahah.


Psykologiprov

Tisdag idag, veckans jobbigaste dag tjoho. Vi hade psykologiprov sista lektionen och det gick väl helt okej. Dock var det ganska många långa frågor och jag hade såå ont i handen efteråt eftersom vi skrev för hand. När jag kom hem från skolan städade jag mitt rum, åt mellis och sen kollade jag på serier. Har börjat på en ny serie som heter Make it or break it, har bara sett några avsnitt men hittils tycker jag den är väldigt bra. Hoppas ni haft en bra dag, kram.


Odd Molly

När jag och mamma var på IKEA i lördags gick vi även in på en affär utanför som hette Märkesbutiken. Jag hittade denna jättesöta tröjan från Odd Molly som jag är så nöjd med. Det var 30% rea på den så fick den för 560kr, vilket jag tycker är ett bra pris för en Odd Molly-tröja. 


Minisläktmiddag

Heej allihopa, idag började jag dagen med att slå in lite presenter till pappa och morfar eftersom det är fars dag. Efter det gjorde jag och mamma en Budaest tårta som är pappas favorit. Sen pluggade jag psykologi, satt vid datorn och klockan sex kom mormor, morfar, Jens och farmor hit på fras dags-middag. Dety var jättegott och efter maten kollade vi på lite bilder från Kina och även på Solsidan. Om ni läste min blogg för 3-4 år sedan så vet ni att jag ääälskade solsidan. Jag är inte lika besatt av det nu men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt! 


Fars dag

Grattis papps du är världsbäst. Jag älskar dig! ♥


IKEA

Idag har jag varit på IKEA med mamma för att handla julpynt och lite annat. Hittade det jag letade efter och jag trot att mitt rum kommer bli så mysigt under julen. Vi åt även lunch där och när vi var klara gick vi i lite affärer utanför och jag hittade en tröja som jag är jättenöjd med. Visar den imorgon tror jag. När vi kom hem åt vi kvällsmat och sen var jag, Kalle och Mamma på Kvamtum. Efter det har jag pluggat lite psykologi och nu sitter jag bara och slappar. Hoppas ni haft en bra dag hittils och att ni får en rolig kväll!


Weekend

Jag är frisk nu, var i skolan både igår och idag så det känns bra. Förkyldningen är dock kvar men det överlever jag. Anyways, idag efter skolan var jag på stan med Alexander och Julia. Vi fikade på Condeco och sen gick vi i lite affärer. Jag är dock lite halvt pank sen Kina så jag köpte inget, men vi hade det mysigt i alla fall. 
 
När jag kom hem slappade jag lite, åt kvällsmat och pluggade lite psykologi. Inte det roligaste att plugga på en fredagkväll men vi har prov på tisdag och jag hade inte pluggat alls innan så jag känner att jag måste ta tag i det lite haha. Ikväll har jag inga planer faktiskt, känns som det var längesen jag bara var hemma en fredagskväll och vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men jaja, får får väl äta chips framför Idol istället haha. 
Min ganska simpla outfit idag, tröja och jeans från Hollister, Jacka från Zara, Skor från New Balance, klocka från MBMJ och Michel Kors-väska. 


Peking shopping

Stickad tröja - Forever21, 217kr
 Jeans - Hollister 490kr
Crop top - Zara 121kr
"Juicy Couture" myskofta - Silk Market 204kr
 T-shirt - Hollister 176kr
Skidjacka - The North Face, okänt pris
Marc by Marc Jacobs klocka - Silk Market 460kr
"Micheal Kors" väska - Silk Market 340kr
Shower gel och Body lotion - Bath and Body Works på Arlanda 138kr (för alla tre)
Ray Ban solglasögon - Silk Market 245kr
 Nagellack (det genomskinliga är ett basecoat)- O.P.I 50kr/st
"Ralph Lauren" kortstrumpor - Silk Market, okänt pris
Nyckelring - Great Wall giftshop 34kr
Powerbank - 40kr


Matteprov igen

Även idag gick jag bara till skolan för att skriva ett prov, andra delen av matteprovet. Jag kände mig extremt ful när jag kom till skolan sjuk, med fettigt hår uppsatt i en tofs (som jag verkligen inte passar i) och i mjukiskläder. Menmen, jag gjorde provet i alla fall och det gick väl ganska bra. Efter det slappade jag bara i sängen, precis som igpr. Nu mår jag mycket bättre så jag har faktiskt både städat mitt rum samt läst i engelskaboken. Imorgon ska jag troligtvis till skolan om jag inte blir sämre. Så ikväll tänkte jag duscha och fräscha till mig lite och sen kolla på PH. 
Haade inegn passande bild så bjuder på en bra låt iatället. 


Evening in Beijing



Sjuk

Idag gick jag bara till skolan för att göra ett matteprov och efter det åkte jg hem igen. Jag har blivit sjuk, är jätteförkyld och har feber så det suger ju. Jag mår lite bättre nu än imorse i alla fall, men vi får ser hur det blir med morgondagen. Matteprovet gick i alla fall gaska bra, jag svarade på allt i alla fall haha. Annars har jag bara legat i soffan ocn sängen idag och kollar på serier och youtube. Sen har jag läst lite i min engelskabok samt fixat med en svenskauppsats. Kanske inte det roligaste när man är sjuk men skolan måste ju fixas i alla fall. Kram på er.  


Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Sverige! Vi kom hem igår på eftermiddagen efter en låång flygresa. Direkt när vi kom hem duschade jag och fixade mig lite och sen åkte jag hem till Annie och Lois där Ida också var. Det var jätteroligt att träffa dom eftersom vi inte setts på över en vecka. Jag kom hem igen lite innan tio på kvällen och på grund av tidskillnaden var jag såå trött så jag somnade typ direkt. 
 
Idag var det ju första skoldagen, back on track. Det gick väl bra, dock är jag väldigt jetlaggad och har också blivit jätteförkyld så det är ju inte så kul. I alla fall, efter skolan var jag faktiskt på mattestugan och pluggade lite inför matteproven vi har imorgon och på onsdag. När jag kom hem städade jag mitt rum (vilket verkligen behövdes då jag dumpade ALLT i min väska på golvet igår och imorse för att hitta lite saker haha. Nu kollar jag lite på youtube och tänkte bara slappa resten av kvällen. Kram.