Trött torsdag

Idag jobbade jag som vanligt på dagen, sen när jag kom hem kollade jag lite på Prison Break och åt lunch. Sen var jag såå trött (vilket jag varit typ varje dag vid 4-tiden) så jag sov lite haha. Vid halv sex hade jag teorilektion med körskolan igen och sen åt jag kvällsmat. Resten av kvällen har jag inga planer. Och imorgon har jag min sista dag på jobbet och sen på kvällen ska jag förmodligen hitta på något med mina kompisar så det bli jättekul!


Summer tree



Cupcake roses

Dessa cupcakes bakade jag och Lois (mest Lois haha..), hur fina? Dom orangea blommorna är alltså cupcakes haha.
 
Idag efter jobbet åkte jag hem till Annie och Lois, jag och Lois tänkte baka lite vilke ni ser på bilden. Sen vid halv sex hade jag teorilektion inför körkortet i två timmar. Inte jätteroligt kanske men det var okej ändå och jag vill ju ha körtkort haha. Sen åkte jag tillbaka till Annie och Lois där vi åt kvällsmat och nu sitter vi bara och slappar lite. Jag stannar nog här ett gag så det blir en mysig kväll :)


Peachy keen

Här är mitt senaste nagellacks-köp. Har haft det i typ en månad nu och jag älskar det. Färgen är så himla fin och somrig tycker jag. Detta är det andra nagellacket jag har från H&M:s "uppdaterade" nagellackskollektion och jag är väldigt imponerad faktiskt. Tycker det håller väldigt bra och är enkelt att applicera då de har ganska breda penslar. Dessutom kostar dom ju bara 50kr/st så jag kommer definitivt köpa fler :)


I can hear my train comin'

It's a lonesome and distant cry
I can hear my train comin'
Now I'm runnin' for my life


Midsommar

Här har ni ett litet, litet urval av alla bilder som togs igår. Jag firade ju midsommar med mina kompisar i Annies och Lois stuga i Alvesta och det var såå kul, och det underbara vädret gjorde ju det inte sämre direkt. Känner att bilderna kan tala bra för sig själva. Vi åt massa gott (som jag inte fick bild på haha), solade, tog sönder en midsommarstång (som inte var vår..), jagade mygg, skreksjöng, nattbadade (vilket resulterade i rivsår över hela mina fötter och smalben pga stenig botten) och massa annat. Vi sov även över där och vid halv fyra ungefär slocknade jag efter en riktigt rolig kväll! 


Senaste dagarna

Hej hörrni, här är lite random bilder från de senaste dagarna. I onsdags spelade ju Sverige fotbollsmatch mot Belgien, vilke ckså blev deras sista match i EM. Hade väl inte förväntat mig något annat men synd ändå att dom förlorade. Jag kollade i alla fall på matchen tillsammans med Ida och Alexander och när den var slut kollade vi lite på Prison Break. 
 
Igår efter jobbet cyklade jag hem och solade lite samt badade i poolen. Efter det mötte jag upp mina kompisar och vi gick faktiskt ut och fotade lite. Sen tillbringade jag resten av kvällen hos Annie och Lois vilket var väldigt mysigt. Över till idag, glad midsommar allihopa! Hoppas ni har loite roliga planer för ida, själv ska jag fira midsommar tillsammans med ett gäng kompisar i Annies och Lois sommarstuga så det ska bli superkul!


Nattinlägg

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova i och med att jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Men tänkte bara kika in här lite snabbt och säga förlåt för att jag verkligen är sämst på att uppdatera. Jag skäms typ över att jag i varje inlägg säger att jag ska bli bättre men inget händer. Men jag har mina anledningar. Det händer väldigt mycket just nu, inte direkt i mitt liv men jag påverkas av det ändå och det är bland annat det som gör att jag alltid är upptagen, plus att jag som sagt jobbar också. Så det känns som om att jag inte har någon tid över alls för så fort jag är ledig så träffar jag mina kompisar eller något i den stilen. Men missförstå mig inte, jag älskar att ha mycket att göra och jag tycker det är jätekul att träffa mina kompisar så pass ofta, så jag vill verkligen inte ändra på det. Men bloggen blir ju tyvärr lidande av det. Men jag hoppas ni förstår, och återigen jag ska försöka bättra mig så gott jag kan. God natt fina ni <3


Min lördag

Hej hörrni och förlåt för att jag inte bloggade igår, vet att min uppdatering suger just nu men det är sommarlov och jag tillbringar så mycket tid jag kan med mina vänner och dessutom jobbar jag ju också. I alla fall, igår efter lunch mötte jag pp lite kompisar hos Annie och Lois för att åka till Grand en stund. Vi köpte bland annat en färgbomb till Idas hår så när vi kom hem så testade vi den haha. Efter det händer det lite shit, men på kvällen drog vi hem till mig där vi lagade tacos och sen var vi här resten av kvällen. Så en bra kväll blev det trots allt :)


Sverigematch

Idag efter jobbet mötte jag upp lite kompisar hemma hos Alexander för att se Sveriges EM-match. Tyvärr spelade de åt helvete och förlorade ju matchen, men vi hade väldigt kul ändå. Jag har inte riktigt koll på hur det funkar med poäng och sånt i EM, men Sverige har ju fortfarande en liten chans att gå vidare om jag har fatta det rätt så vi får hoppas på det haha. Dock är ju inte Sverige så jäkla bra egentligen, denna videon är ju gansa sann ändå hahah. 


Körlektion och riskettan

Igår hade jag ju som sagt min första körlektion på körskola. Det var lite nervöst då jag aldrig kört "inför någon" på det sättet men det gick helt okej. Efter det mötte jag upp mina kompisar och åkte till Grand, jag köpte en jacka/kofta som jag kanske visar en annan gång. Sen spenderade vi kvällen tillsammans vilket var jätteroligt.
 
Idag var det studiedag på dagiset så jag var ledig från jobbet vilket var så skönt. Så jag tog det lugnt under dagen och sen vid halv sex till nio hade jag riskettan. Det var kanske inte det roligaste men de måste ju göras, och det var ju mer intressant än handledarkursen haha. 


Sämsta bloggaren

Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera för tillfället. Igår efter jobbet var jag så trött så jag tog små powernaps hela dagen haha samtidigt som jag kollade lite på Prison Break. Började kolla på det för ett tag sen (jag är efter jag vet) och nu är jag i slutet på säsong 1. Tycker det är väldigt spännande, nästan lite för spännande ibland, blir typ rädd haha.
 
I alla fall, nu är jag hemkommen från dag 3 på jobbet och om ungefär en halvtimme ska jag iväg och ha min första kölektion på körskola. Har bara kört hemma med pappa innan så jag är lite nervös haha. Efter det ska jag träffa mina kompisar och vi tillbringar nog kvällen tillsammans så det bli roligt :)


Sommarjobb och fotboll

Idag var det första dagen på mitt sommarjobb. Tror inte jag berättat det men jag jobbar i alla fall på ett dagis väldigt nära där jag bor. Dagen gick bra, all personal verkar väldigt trevliga så det känns bra och jag tycker det är ganska mysigt att jobba på dagis plus att det inte är så ansträngande haha.
 
Efter jobbet hämtade jag ut min cykel som varit på lagning (har inte nämnt det men jag trillade ganska rejält i torsdags så cykeln pajade, men jag klarade mig fint) och efter det åkte jag hem till Annie och Lois. Sen kom även Ida och Alexander och då kollade vi på fotbollen tillsammans, vilket ni ser på bilderna (plus vår väldigt fancy middag haha). Det var ju Sveriges första EM-match så självklart supportar vi haha, kul var det i alla fall :)


Fotografering

Förlåt för att det stått still här ett litet tag, men jag glömde av bloggen lite igår. I alla fall, igår var jag och min familj på fotografering för att ta bilder på mig, Max och Kalle. Så på bilderna ovan ser ni lite behind the scenes haha. Fotografen vi var hos jobbar mycket med photoshop så det blir inga "vanliga" bilder direkt. Men det var faktiskt roligt, och ni kanske får se några av bilderna när de är klara. 


Sommarlov

Några bilder från idag, på första ser ni min  outfit som jag slängde ihop igår natt vid typ två hahah orkade inte bry mig så mycket (vet ej varför mina ben ser typ rosa ut på ena bilden btw..), sen en på typ halva klassen och sen lunchen idag. 
 
Idag fick vi sommarlov! Klassen samlades klockan 11 i skolan för att fika tillsammans och köra lite tävlingar och så. Det var bland annat musikquiz och mitt lag var in it to win it vilket resulterade i en enorm vinst haha. Sen var det dags för kyrkan som vanligt och efter det åt jag lunch tillsammans med mina kompisar för att fira in lovet lite grann. Det känns helt sjukt att vi har sommarlov nu, men så himla skönt!


8 juni

Idag efter skolan träffade jag lite kompisar. Det blev en himla massa prat och inte så mycket annat haha, men mysigt var det i alla fall. Efter det åkte jag hem, käkade kvällsmat och sen åkte jag till Grand med mamma. Jag köpte ett par shorts på rea för endast 50kr, hittar typ aldrig saker på rea annars så det var kul. Sen vi kom hem har jag inte gjort så mycket och har väl inga planer för resten av dagen. Ska nog kolla på lite Modern Family med mamma innan jag lägger mig, det har blivit lite av en kvällstradition de senase veckorna haha, så mysigt.  


Håkan på Ullevi

Håkan Hellström på Ullevi, 4 juni 2016. Jag vet inte hur jag ska börja ens, hela kvällen var helt obeskrivlig. Hela konserten var så jävla bra, men från att Tro och Tvivel spelats ungefär en timme in var det helt fantastiskt! Hela Ullevi exploderade och jag kunde inte sluta le. Jag ryser i hela kroppen när jag tittar på alla bilder och filmklipp från kvällen som finns i min mobil. Det går inte att beskriva hur sjukt det var att befinna sig där, att skriksjunga genom varenda låt och att få vara en av de 70 000 människor som fick uppleva detta. Tack Håkan för en sinnessjuk, magisk och oförglömlig kväll. Det kommer aldrig va över för oss.


Ledig måndag

Idag är det ju Sveriges Nationaldag som ni säker vet. Så eftersom vi var lediga sov jag till elva och sen gick jag ut och solade i några timmar samt badade lite i poolen. Vid sex mötte jag upp Lois och Alexander i stan för att ta en fika, och sen gick vi en promenad i Högstorp, väldigt mysigt. Sen åt jag kvällsmat tillsammans med Lois innan jag cyklade hem igen, och nu sitter jag och kollar på Modern Family och redigerar lite bilder. Kram finisar.


En helg i Göteborg

Hej och förlåt för dålig uppdatering under helgen, men jag har ju som ni vet varit i Göteborg med Annie och Lois. Vi kom dit på lördag förmiddag och då åt vi lunch, checkade in på hotellet och fixade till oss lite. Efter det åt vi kvällsmat på Pinchos, det var väldigt gott, inte riktigt lika gott som senast vi var där i Malmö men ändå. Efter maten var det dags för Håkan!!! Det tänkte jag dock skriva om i ett annat inlägg, samt lägga upp bilder från konserten. Det höll på till efter midnatt och efter en massa fail med spårvagnar åt fel håll och vilsegångar i stan när vi skulle hem så landade vi tillslut i hotellsängen efter en otrolig kväll. På söndagen åt vi först hotellfrukost, sen gick vi på stan, spelade minigolf (lol) och lite annat mysigt. På kvällen kom vi tillbaka till Växjö igen efter den troligtvis bästa helgen i år för min del i alla fall!


På väg


God morgon. Just nu sitter jag, Annie och Lois på tåget på väg till Göteborg. Vi har kopplat ihop alla våra hörlurar och sitter nu och lyssnar på Håkan. Ingen annan musik är tillåten idag haha. Nej men jag är verkligen så himla taggad på ikväll, det kommer bli så himla bra!!!


Evedal

Äntligen fredag hörrni! Har haft en supermysig kväll på Evedal med min kompisar. Vi beställda thaimat som vi tog med oss och åt som ni ser på bilderna, sen badade vi faktiskt också. Det var första doppet för mig (förutom poolen) och det var faktiskt väldigt skönt. Efter det var vi ute och gick lite medans vi bara snackade och åt glass. En väldigt mysig kväll blev det i alla fall :) Jag kom hem för en stund sen så det blev inte speciellt sent, vilket kanske var bra då jag, Annie och Lois ska upp tidigt imorgon för att åka till Göteborg och sen se på Håkan, taggaaa!!


Yellow flowers



1 juni

Idag är det första juni vilket känns helt sjukt, halva 2016 har redan gått och vi har nått den första offeciella sommarmånaden. Vet inte riktigt vad jag tycker om att tiden gå så jäkla snabbt, men jag älskar sommaren så just nu är jag mer än glad att juni är här, och att vi dessutom har haft sommarvärme även idag. Så efter skolan åkte jag hem och solade, badade i poolen och bara chillade. Kom även precis på att jag glömde springa idag och nu är det försent för det. Har varit såå dålig med träningen denna veckan, men det har kommit massa andra saker emellan som jag prioriterat högre (till mitt försvar har det faktiskt varit viktigare saker än träning) så det har inte blivit av. Jaja, det är ju inte hela världen. Hoppas ni hade en bra start på årets första sommarmånad, wiiee!