Sista november

Idag slutade jag 9.20 precis som förra onsdagen på grund av inställda lektioner. När jag slutat var jag på gymmet och sen åkte jag hem och åt lunch. Drack inte var choklad dock som på bilderna tyvärr haha. Utöver det har jag fixat lite grejer, kollat serier och nu kanske jag ska plugga lite snabbt. Idag är det ju även novembers sista dag vilket känns väldigt bra. Snart jul hörni.


Mörkt men fint

Dessa bilder tog jag igår (den i mitten tog Lois) på väg hem från skolan. Vi har fått ändringar i vårt schema vilket gör att vi slutar 16.20 på måndagar (istället för 14.40...) så det var helt mörkt när vi gick hem. Det ser ju ganska mysigt ut men så mörkt vid halv fem är lite väl tidigt känner jag. Kallt som fan var det också därav min röda näsa haha.I alla fall, idag efter ytterligare en sen skoldag var jag på gymmet. Sen kom jag hem, åt hamburgare och nu tänkte jag se lite på pll innan Paradise börjar. 


Min gårdag

Igår var det ju första advent och jag hade en jättemysig dag. Jag åt för det första lussekatter till frukost som mamma och Kalle hade bakat. Senare på eftermiddagen mötte jag upp Annie och Lois för att gå på julskyltningen. Sen fikade vi på Condeco vilket var mysigt. Efter det gick vi hem till Annie och Lois igen och chillade bara. Sen åt jag kvällsmat där och efter det cyklade jag hem igen. Hade en jättemysig första advent, hoppas ni också hade det. 


Första advent



Tacos och julpynt

Igår efter skolan fixade jag lite saker, tänkte även plugga lite men jag orkade inte det haha. Sen på kvällen åkte jag hem till Annie och Lois där jag spenderade resten av kvällen. Vi åt tacos som ni ser på bilden, samt en jättegod kladdkaka till efterrätt. Dock blev jag så jäkla mätt så jag mådde typ illa när jag kom hem haha. När jag cyklade hem såg jag även att de satt upp julpynt på stan vilket gjorde mig väldigt glad. Älskar ju julen som ni vet, och det bli ju inte direkt sämre av att det är första advent imorgon. 


Malmö

Idag hade jag ingen vanlig skoldag utan jag och mina kompisar (plus massa andra på skolan) valde att följa med till Malmö på SACO-mässan. Det är alltså en mässa som handlar om vad man ska göra efter gynasiet i princip. Det var väl ganska intressant men min framtid står fortfarande rätt oklar haha. Mässan låg i alla fall bredvid Emporia så vi åt lunch där och efter det valde jag, Elli och Julia att stanna kvar där och shoppa resten av tiden. Köpte dock bara två saker men är nöjd med dom i alla fall, kan visa dom imorgon eller något. Hade i alla fall en väldigt bra dag med mina kompisar och det var skönt med en dags avbrott i skolan. 


Kort dag

Idag slutade jag 9.20 pga inställda lektioner, jätteskönt. Tänkte dra och gymma efteråt men jag glömde gymkortet hemma så jag kanske gör det senare i så fall. Nu sitter jag och kollar serier och äter lunch, thaimat som blev över från för några dagar sen. Efter det ska jag försöka få lite psykologiplugg gjort och senare i eftermiddag ska jag möta Annie och Lois för att göra en samhällsuppgift. Men först ska jag njuta av att inte vara i skolan haha. 


Morgontankar

Måste bara börja med att be om ursäkt för att min blogg är sämst just nu. Min uppdatering suger och alla inlägg handlar typ om samma sak. Min vardag, som inte är sådär jättespännande när jag går i skolan varje dag. Men snart är det december och jul och då hoppas jag kunna komma med lite roligare inlägg. Älskar ju julen som ni säkert vert. Ska försöka fota lite mer också, har blivit väldigt dålig på det den sista tiden vilket är synd. Egentligen är det jag vill mest av allt just nu att resa. Det hade varit så jäkla skönt. Kollade på massa bilder igår från olika resor och jag längtar tillbaka till alla så mycket. I alla fall, idag fick jag förlängd sovmorgon så nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på lite serier innan jag drar till skolan. Förlåt för ett väldigt oklart inlägg haha. 


Gårdagen

Igår pluggade jag först lite psykologi på morgonen, men utöver det gjorde jag inte så mycket vettigt fram till kvällen. Då kom Alex och Lois hit vilket var jättekul. Vi satt bara och snackade i timmar om allt möjligt, jättemysigt var det. Sen åt vi även hamburgare och kladdkaka vilket var så gott. Så det blev en mysig lördagskväll, hoppas ni också hade det bra. 


Fredag

Äntligen fredag hörni, så himla skönt. Jag slutade skolan lite efter tolv och vid ett hade jag körlektion. När den var slut åkte jag hem och åt lite mellis framför TV:n. Sen tog jag en liten powenap för jg var såå trött. Jag tar powenaps varje dag helt seriöst haha. I alla fall, ikväll har jag faktiskt inga planer utan ska bara vara hemma. Tycker inte om det egentligen men det har varit väldigt mycket den senaste tiden. Både denna, men framför allt förra veckan. Det var körlektioner, prov, gymmet, halloweenfest, annat plugg, övernattning, städning och sen Öland hela helgen. Så det ska ändå bli skönt med en lugn kväll. Kram på er. 


Fantastic beasts and where to find them

Idag hade jag bara en lektion som var ett svenskaprov, det kändes ändå ganska bra så jag hoppas på det. När jag slutat gymmade jag och sen åkte jag hem och åt lunch. Efter det pluggade jag lite filosofi, städade och kollade på serier. Sen vid fem mötte jag upp Annie och Lois för att gå på bio. Vi dåg premiären av Fantastic beasts and where to find them som ni säkert har hört talas om. Jag tyckte den var jättebra, jag älskar ju Harry Potter och även om detta inte är samma typ av film så har den ju ändå kopplingar. Så jag har haft en väldigt bra dag idag, hoppas ni med har haft det. 


Temadag

Idag hade vi bara en vanlig lektion för resten va dagen hade vi temadag inom religionskunskap. Vi åkte till tre olika kyrkor på studiebesök. Det var väl helt okej, dock regnade det hela tiden så vi blev jätteblöta när vi skulle ta oss mellan de olika ställena. Jaja, efter skolan cyklade jag hem, åt mellis och kollade på serier. Nu ska jag sätta igång med lite filosofiplugg och sen ska jag städa mitt rum (kanske..)


Öland

Ledsen för att jag inte uppdaterat något i helgen, men jg har inte varit hemma.  fredags vkäll åkte jag och några kompisar nämligen till Öland för att spendera helgen där. På bilderna ovan ser ni väl ungefär vad vi har gjort. Vi åt kräftor, dunkade musik, var på Ikea, snackade, käkade tacos och allt möjligt annat. Vi åkte hem i förmiddags och efter en del felkörning och annat kom vi fram till Växjö igen efter en jätterolig helg!


Halloweenfest

Här har ni några bilder från Halloweenfesten igår, eller ja mest från innan själva festen haha. Jag och mina kompisar möttes som sagt upp här och då satte vi alla igång men smink och kläder. Jag var tyvärr inte mer kreativ än en helsvart outfit och sår/blod i ansiktet, men jaja. Utöver det hann vi med massa skratt, prat, bilder och annat kul. Vid tio drog vi till Grace där vi hade jätteroligt! Idag i skolan var jag (och många andra) helt slutkörda dock, men det gjorde ingenting för jag hade en superbra kväll igår. 


Tre från dagen

Tre bilder som beskriver min dag hittils ganska bra. Först och främst så bestod ju de flesta lektioner i skolan idag av att diskutera det amerikanska valet. Har inte tänkt göta värsta utläggningen här men kan bara säga att jag tycker det är helt sinnesjukt att Donald Trump vann. Att han blir president i USA får mig att tappa hoppet om mänskligheten lite helt ärligt.
 
I alla fall, efter skolan har jag pluggat lite religion samt var på stan och köpte lite saker inför ikväll då det är halloweenfest. Mina kompisar kommer hit innan och så ska vi fixa oss tillsammans och sådär innan vi drar till Grace där festen är. Kommer bli skitkul, är jättetaggad!


Tröttaste dagen

Igår hade jag sjukt svårt att somna vilket slutade med att jag fick ynka 4 timmars sömn inatt. Utöver det har jag blivit väldigt förkyld så jag var lagom pigg idag. Men jag kämpar på, tänker fan inte bli sjuk när det är studentfest på onsdag. I alla fall, efter skolan gymmade jag med Lois och sen drog jag hem och pluggade lite. Sen har även Kalle kommit hem från Gran Canaria idag, bästa lillebror ♥ Men nu är det PH och sen sova, kraaam. 


Sista dagen

Idag är det sista dagen på höstlovet vilket inte känns sådär jättekul. Hade inte direkt tackat nej till en till veckas lov, eller ett år haha. Nejmen idag har jag inte gjort så mycket. Har pluggat lite inför religionsprovet på fredag men mer än så har jag inte åstadkommit. Nu tänkte jag snart duscha och sen tänkte jag bara ta det lugnt framför någon serie ikväll. Hoppas ni har haft en bra lov hörni, det har i alla fall jag. 


Fredagen

Igår var det fredag och sorgligt nog var dessa de enda bilderna jag tog. Jag och Max är ensamma hemma (och har varit sen i onsdags) så igår bestämde jag med några kompisar att tillbringa kvällen här. Vi började med att åka till stan och köpa thaimat till kvällsmat. Jättegott var det. Resten av kvällen gjorde vi lite allt möjligt, hade en jätterolig kväll. Idag vaknade jag vid tio och har precis städat efter igår och nu tänkte jag titta på senaste avsnittet av Grey's. Kram. 


Snö

Fyra halvtaskiga bilder jag knäppte genom imorse mitt fönster. Vaknade upp för ungefär en timme sen och såg (på snapchat först) att det snöat ute. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, det känns lite tidigt. Jag vill typ bara ha snö precis runt jul och när jag åker skidor haha. Men det ser ju ganska fint ut ändå, lyser i alla fall upp en liten del av allt det gråa. 


4 snaps

Fyra bilder som beskriver min gårdag ganska bra. Började med att beställa min studentmössa (som jag senare på kvällen insåg att jag beställt fel storlek bästa jag </3), sen slappade jag lite innan jag mötte upp Lois för att gymma tillsammans. Efter det var jag hos Annie och Lois ett tag och sen vid sex åkte jag och Max hem till mormor och morfar för att äta middag där, mys. Vi åt lasagne vilket var väldigt gott. Efter det åkte jag tillbaka till Annie och Lois där jag spenderade resten av kvällen. Vi bakade och åt bland annat världens mest failade kladdkaka (syns inte på bilden), men den smakade gott ändå haha. 


Annie och Lois

Bild från en kväll i Stockholm. 
 
Igår träffade jag äntligen Annie och Lois igen efter alledels fär lång tid (fyra dagar haha). Men det kändes väldigt länge, så det var jätteroligt. Lite senare kom även Alex och då satt vi mest och snackade skit och lite så. Stannade där resten av kvällen och hade jättemysigt. Idag är planerna att gymma med Lois och sen får vi se vad som händer. Borde plugga lite religion också men får se om jag orkar det..


New in

Blus - H&M 249kr
 Svart trenchcoat - Zalando 349kr
The Balm Highlighter - Nordicfeel 189kr
Stickad tröja - H&M 99kr
Linne med spets - H&M 99kr
Guldhalsband - H&M 49kr
Svart klänning - Nelly 179kr
MIYO Nagellack - Kvamtum 39kr
"Kostym"byxa (jätteskrynkliga på bilderna) - H&M 99kr
Tröja med guldknappar - H&M 199kr
Torrshampo - Kicks 79kr/st
 
Här har ni lite shopping från den senaste månaden ungefär. Känns som att många av sakerna var från H&M haha. Men jag tycker att de på senaste tiden fått in mycket finare kläder än vad de brukar ha, och framför allt kläder som är mer min stil. Så ett plus till det. 


Grand med Julia

 Fulaste men godaste froyon från idag // sneakpeak på dagens inköp // Julias mat
 
Idag ställde jag klockan på nio, hade ingen speciell anledning till det utan kände bara att jag inte ville sova bort halva dagen. Så jag gick upp, åt frukost, såg en film, åt lunch och sen mötte jag upp Julia på Grand. Hade inte planer på att köpa något speciellt men hittade några saker som jag är väldigt nöjd med. Imorgon tänkte jag ta tag i mig själv och fota alla mina inköp från den månaden typ för det har inte riktigt blivit av. Hoppas ni haft en bra dag hittils och att ni får en bra kväll, kram. 


Love happens

Igår hade jag en ganska lugn dag, så jag kände för att se en film. Hittade denna på netflix och tyckte den var bra faktiskt. En ganska förutsägbar cheesy kärleksfilm haha, men det funkade. Dessutom spelar ju Jennifer Aniston en av huvudpersonerna och jag tycker hon är en jättebra skådespelare. Så har ni lite tid att döda kan jag rekomendera denna filmen.