Lazy sunday

Idag är det söndag och den har sett ut som de flesta andra av mina söndagar. Jag vaknade halv elva (egentligen halv 12 eftersom vi bytt till vintertid), åt lite frukost och satte mig vid datorn. Förutom det har jag varit på gymmet men annars har det inte hänt så mycket. Klassisk lat söndag haha. 


Gårkvällen

Här har ni några snaps från kvällen och natten igår. Jag mötte upp Alex och Soffan vid nio ungefär för att sen dra till en liten förfest. Vi hade jättekul och efter det gick vi vidare till Grace där vi mötte upp några till. Hade skitkul verkligen och vi dansade till långt in på natten. Vi stannade tills Grace stängde och sen avslutade vi kvällen på Donken haha. Somnade gott i min säng lite innan fem efter en riktigt lyckad kväll med massa fina människor!


Grattis pappa i efterskott

Igår fyllde min pappa år, men jag hann inte publicera detta inlägget då så vi kör på det nu istället. Grattis världens bästa pappa och tack för allt du gör för mig för mina och mina bröder. Jag älskar dig ♥


Biljetter och lov

Igår hade jag fullt upp hela dagen, hade verkligen noll tod över haha därav utebliven uppdatering (igen). Som sagt så sov några kompisar hos mig för att sen gå upp vid fem på morgonen och vara i skolan supertidigt för att biljetter till nästa studenfest som är efter lovet. Det fanns mindre än 20 biljetter kvar så vi ville vara på den säkra sidan, vilket lönade sig då vi fick biljetter som ni ser. Så nu taggar vi halloweenfest tjoho.
 
Efter skolan hade jag körlektion, gymmade och sen drog jag hem till Annie ch Lois. Jag och Lois bakade en tårta som säkert blev god, och sen gjrode vi lite annat också. En jättebra dag blev det i alla fall och jag kom hem lite innan elva och då gick jag och la mig. Idag slutade jag vid tolv så nu har jag höstlov!!! Ikväll kommer några familjevänner hit på middag och sen blir det nog utgång för mig med lite kompisar så det blir kul. 


Fullsräckad onsdag

Idag slutade jag lite efter ett så då åkte jag direkt till gymmet, sne kom jag hem och åt mellis innan jag började städa mitt rum. Det är klart nu och snart ska jag övningsköra med pappa, sen plugga lite inför körkortet och äta kvällsmat. Efter det kommer mina kompisar hit och sover här för vi ska upp svintidigt imorgon för att få tag i biljetter till nästa studentfest haha. Det var säljtillfälle igår men då fick vi inga så jag håller tummarna på att vi har bättre lycka imorgon. 


En hund och julmusik

Igår hade jag fullt upp hela dagen därav hörde ni inget från mig. Sov svindåligt natten till måndag så var en zombie i skolan haha, men piggade upp mig genom att lyssna på julmusik på biologin haha (tvingade även Alex att lyssna med mig han var kanske inte lika nöjd..) Sen efter skolan gymmade jag och direkt efter det åkte jag hem till annie och Lois där jag spenderade resten av dagen. Jag och Lois bakade tryfflar, lagade och åt mat, kollade på Friends och lite annat mysigt. Kom hem lagom till Paradise och efter det duschade jag lite snabbt innan jag gick och la mig. 


Sunday

Har väldigt mycket bildbrist just nu så ni får en från Österrike i vintras. 
 
Idag har jag haft en väldigt lugn dag, brukar bli så på söndagar. Har fått lite körteoriplugg gjort men annars har det inte hänt så mycket vettigt. Jag har precis ätit lite hallonpaj med familjen som jag bakade innan, och resten av kvällen tänkte jag bara slappa lite. Borde kanske plugga egentligen men det lär inte hända haha. Hoppas ni haft en bra helg, kram. 


Weekend

Igårkväll slutade jag skolan vid lite efter tolv, så efter en lunch drog jag hem och fixade lite saker. Sen övningskörde jag och efter det tog jag bussen till Lessebo med några kompisar. Spenderade kvällen där och hade jättekul. Idag hade jag körlektion på morgonen, sen gymmade jag och efter det köpte jag godis. Nu har jag varit hemma ett tag och tänkte sätta på någon serie. Såg klart The OC för någon dag och jag har verkligen älskat den serien, stort tips!


Zacks lunch

Idag var maten i skolan fiskgratäng dvs oätbart, så jag och mina kompisar drog till Zacks som ligger tp bredvid skolan och käkade där istället. Det var gott som alltid och efter det hade jag bara en lektion innan jag slutade för dagen. Sprang en runda på löpbandet innan jag åkte hem och åt mellis, fixade lite och sen övningskörde jag. Imorgon är det fredag och då ska jag troligtvis träffa lite kompisar så det blir kul. 


Två från i somras

Två bilder från i somras, saknar det ganska mycket när jag ser bilderna. Känns typ overkligt att man kunde gå ut såhär på kvällen när man nu fryser i jacka och halsduk haha. 
 
Onsdag idag, en ganska bra dag enligt mig. Jag slutar skolan tidigt, så efter det var jag på gymmet och när jag kom hem åt jag lite mellis. Sen dess har jag inte hunnit så mycket mer, och har inte några direkta planer heller. Tänkte mest ta det lugnt, har inget plugg som behöver göras så det känns skönt. 


Mysigaste låten



Min helg

Hej hörrni, förlåt återigen för sämst uppdatering i helgen. I lördags kväll var jag och några kompisar hos Nellie i Hovmantorp. Vi spenderade hela kvällen där och lite innan ett så körde Alex hem oss till Växjö igen. Hade en jätterolig kväll och efter lite nattmat (ostbågar och cola haha) så somnade jag. Igår, söndag, så började jag med att skriva en bokanalys på engelskan, sen var jag uppe på Grand och fixade lite saker och utöver det hände det inte så mycket intressant. Nu sitter jag i skolan och ska snart börja min lektion igen, vi hörs mer senare eller imorgon. 


Fredagen

Igår blev det ingen uppdatering, ledsen för det men jag var upptagen. Jag slutade tidigt och efter att ha fått lite (väldugt lite tyvärr) plugg gjort samt fixat lite annat så kom mina kompisar hit. Vi åkte till Kvantum och handlade massa mat osv inför kvällen och sen gjorde vi tacos. Lite senare på kvällen trillade det in lite fler kompisar och vi spenderade kvällen här. Jätteroligt hade vi. När de flesta åkt drog jag, Alex och Soffan ut och körde lite bil, älskar att åka bil på natten et är så himla mysigt. Jag kom hem vid två ungefär och då städade jag för huset var en enda röra haha. MEn det var det värt för jag hade en jättebra kväll!


Nystädat

Idag slutade jag redan innan tolv på grund av inställda lektioner, så så åkte jag direkt till gymmet och sen hem och åt lunch. Sen städade jag mitt rum vilket bilderna visar, dock bara ser ni några delar av rummet men ändå. Jag städar mitt rum väldigt ofta faktiskt men är lika snabb på att stöka ner det igen haha så det behövs. Utöver det har jag inte sett slutet på säsong 3 (finns 4 totalt) av The OC och jag kan säga att sista avsnittet ripped me apart. Jaja, imorgon är det fredag och jag och mina kompisar tänkte hitta på något kul på kvällen så det blir jättebra. Kram på er. 


Prov och studentmössor

Igår påväg hem från Annie och Lois // Studentmössprovning idag // Dageeeens
 
Igår efter skolan följde jag med Annie och Lois hem för att plugga tillsammans inför samhällsprovet vi hade idag. Det gick bra och provet kändes ändå ganska bra så vi får hoppas på det bästa. När vi pluggat klart stannade jag kvar där en tag och cyklade hem lite efter nio och då var det såå kallt (enligt mig) ute. Hösten är verkligen här nu I alla fall, idag hade vi stundetmössprovning i skolan. Hur sjukt ändå att vi tar studenten i år? Det känns lite nervöst faktiskt och jag är lite lost när det gäller framtiden, men samtidigt är jag väldigt taggad på studenten såklart!


Fortsätt

fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
som ett hjärta som vägrar sluta slå
när varje bön gått åt
fortsätt när jag fallit tungt


10 oktober

Hej allihopa, hur har er dag varit? Min har varit helt okej, vi hade utelektion på biologin vilket inte är min grej riktigt haha men det funkade. När vi slutat åkte jag och gymmade, sen åkte jag hem, pluggade samhäll och städade mitt rum. Efter det åt jag kvällsmat med familjen och sen dess har jag kollat lite på youtube. Kram på er finisar, ta hand om varandra ♥


Amerikanska pannkakor

Detta åt jag till lunch idag, inte det nyttigaste kanske men väldigt gott. Efter det städade jag mitt rum och efter det åkte jag till gymmet för att komprensera för lunchen haha. Sen har jag även pluggat lite samhäll men utöver det har jag haft en lugn dag. Söndagar är ju inte den mest händelserika dagen haha. 


Selfie x3 + nytt jobb

Idag har jag varit upptagen större delen av dagen så jag har inte hunnit blogga förrän nu. Jag vaknade vid tio, pluggade samhäll och sen hade jag körlektion vid 11. Den gick bra och efter det fixade jag lite saker innan jag åkte hem igen.
 
Sen vid 16-21 så jobbade jag på Vida Arena, jag har precis fått det jobbet så det var min första dag idag vilket var lite nervöst. Vida Arena är för er som inte vet en arena (no shit), bland annat Lakers hockeyarena men det är annat där också. Ikväll var det konsert med Rock of 80s tema, och det jag gjorde var att hjälpa till i kioskerna samt sälja programblad vilket gick bra. När jag kom hem åt jag kvällsmat och sen dess har jag bara tagit det lugnt. 


Trasig skoldator

Hej på er, min dag började inte så jättebra då min skoldator bestämde sig för att gå sönder. Så nu måste jag alltid ha laddaren i annars lägger den av direkt, vilket är väldgt jobbigt i skolan där jag flyttar mig hela tiden. Dessutom hänger den sig hela tiden så jag måste starta om den varannan kvart ungefär. Tror helt seriöst inte att det finns något i-landsproblem som irriterar mig så mycket som icke-fungerande teknik haha. I alla fall, efter skolan åkte jag hem, köpte naturgodis och sen övningskörde jag med pappa. Det gick bra och imorgon har jag körlektion på morgonen så förhoppningsvis går det också bra. 


Studiedag

Idag har vi som sagt studiedag vilket har varit väldigt skönt. Jag vaknade vid halv tio och då satte jag mig direkt med gymnasiearbetet. Kom en liten bit men alltså det känns som att jag inte kommer någonstans. Jaja, jag ska sluta tjata om det nu haha. Efter det gymmade jag, åt lunch och städade mitt rum. Utöver det har jag hunnit med några avsnitt av The OC och nu tänkte jag fortsätta med det haha. 


Kanelbullens dag

Idag är det ju kanelbullens dag, inte för att det är jättespeciellt haha men kanelbullar är ju alltid gott. I alla fall, i skolan hade vi orientering (allas fruktan) på idrotten, men det gick faktiskt bättre än förväntat så det känns bra haha. Efter skolan hade jag körlektion och sen kom jag hem, åt kvällsmat och jobbade lite med gymnasiearbetet. Det går trögt men lite, lite framåt i alla fall haha. Imorgon har vi studiedag så jag är leeedig vilket är superskönt!


Måndag igen

Hej hörrni, hur har er måndag varit? Min har varit väldigt händelselös faktiskt. Jag var i skolan, kom på att jag tagit fel dator, fick cykla hem och hämta den och hann även äta lite lunch hemma. Sista lektionen hade jag muntlig presentation som jag tror gick ganska bra ändå. efter skolan gymmade jag och sen cyklade jag hema och pluggade lite. Efter kvällsmaten övningskörde jag med pappa och nu sitter jag och kollar på The OC och fixar naglarna. snart ska jag duscha och sen blir det PH.


All we know

Never face each other
One bed different covers
We don't care anymore
Two hearts still beating
On with different rhythms
Maybe we should let this go


Ingen skolmotivation

Idag har varit en ganska seg dag, jag har försökt få lite plugg gjort men det gick väl inte så jättebra. Vi har inte så mycket, men det vi har hittar jag verkligen ingen motivation till. Sen ligger det jävla gymnasiearbetet och stirrar på mig hela tiden, och även om vi som sagt inte har mycket så är det alltid där och förstör haha. Alla säger ju att tvåan är det värsta året på gymnasiet, men jag var  i min "egna bubbla" och jag fattade typ inte hur mycket vi hade förrän det var över. Jag bara gjorde arbetet och märkte knappt av det. Så på grund av gymnasiearbetet tror jag helt ärligt att trean kommer bli värre. Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommit igång lite mer men just nu känner jag mest för att spy på allt som heter gymnasiearbete.