Två bra låtar

Två bra låtar från min spotifylista, tyvärr är jag inte så "nöjd" med min lista just nu men dessa är bra i alla fall haha. Anyways, igår efter skolan hade jag körlektion och sen gymmade jag. När jag cyklade hem var det världens ösregn så när jag kom hem var jag heeelt dygnsur. Kunde seriöst lika gärna hoppat i poolen, usch jag hatar regn. Idag slutade jag tidigt så efter att ha fixat lite saker åt jag lunch hemma och nu har jag precis städat mitt rum. Har inte gjort det sen i måndags (och då var studentfesten) så det var kaos haha. 


Vill resa

Vill resa mer än allt just nu så bjuder på två bilder från Asien, saknar det så himla mycket. 
 
Idag hade jag en ganska kort skoldag vilket jag alltid har på onsdagar så det är skönt. När jag slutat åkte jag till gymmet och sen cyklade jag hem och åt mellis. Sen var jag jättetrött så jag somnade en stund och efter det pluggade jag lite körteori samt gjorde en filosofiläxa till imorgon. Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av The OC och bara ta det lugnt resten av kvällen. 


Första studentfesten

Bilder på mitt fönster för tillfället, tog en hel del bilder igårkväll men alla är ovisbara här hahah...
 
Igår var det ju den första festen och temat var toga (antikens Grekland typ alltså). Jag tyckte det var lite svårt och sen var jag stressad också så min outfit blev inte skitbra haha men det funkade. Jag och några kompisar förade hos mig och sen drog vi vidare till Grace. Jag hade en jätterolig kväll och en mycket bra start på studentåret. Jag och Elinor, som sov hos mig, kom hem vid två ungefär och jag kan ju säga att vi var lagom pigga och fräscha när klockan ringde halv åtta imorse haha.. Men det var det värt och jag hade en jättelyckad kväll!


Födelsedagsfirande

Ikväll firade vi som sagt mig med en del av släkten. Vi åt god mat, tårta och bara satt och pratade. Väldigt mysigt. Jag fick även jättebra presenter som jag är så tacksam för. De gick ganska nyligen och nu sitter jag och familjen och kollar på hockey (heja Sverige). Imorgon är det skola igen och sen på kvällen är det dags för första studentfesten, tagga!!


Sunday

Idag vaknade jag vid tio och direkt efter frukosten övningskörde jag med pappa. Sen städade jag mitt rum och efter det tog jag det fixade jag lite med en födelsedagstårta, den är väldigt enkel och i smakerna polkagris och choklad som ni ser på bilderna. Kommer troligtvis lägga upp bilder ikväll eller imorgon. Tårtan är till ikväll för lite släkt kommer hit och firar min födelsedag. Det är ju ganska exakt två månader sen jag fyllde år så vi är väldigt sena haha, men det har varit svårt att hitta en tid som passar alla. I alla fall, efter det var jag på gymmet och nu är jag tillbaka hemma och tar det lugnt bara, hoppas ni får en bra söndag. 


Grey's Anatomy season 13

I tordags natt hade säsong 13 av Grey's Anatomy premiär. Jag har inte haft tid att se det tidigare men för ungefär en timme sen såg jag avsnittet och det var så bra. Jag har väntat på detta sen i våras och jag är så glad att det är igång igen då Greys är en av mina favoritserier. Nu över till något annat, igår var jag i skolan som vanligt och sen spenderade jag hela kvällen hemma hos Annie och Lois vilket var jättekul. Hoppas ni också hade en bra fredag och att ni får en rolig lördagkväll också :)


Nyklippt

Idag hade jag äntligen en tid hos frisören efter alldeles för lång tid. Mitt hår blir dessutom slitet väldigt snabbt så jag fick klippa bort ganska mycket vilket jag inte riktigt gillar för jag försöker spara ut mitt hår (som går åt helvete). Vet att det är "inne" med lite kortare hår men jag tycker inte det passar på mig. Men denna gången blev jag faktiskt nöjd ändå, tycker längden blev fin och det känns superskönt med fräscha fina toppar igen. 


At the moment

 Just nu hahah..
 
Hej på er, just nu sitter jag i skolan och väntar på att min handledning inför gymnasiearbetet ska börja. Alltså jag har så mycket ångest inför GA, det förstör hela trean hahah. I alla fall, igår hann jag inte blogga för jag hade så mycket att göra. Efter skolan hade jag körlektion, sen åkte jag tillbaka till skolan för att köa med mina kompisar för att köpa biljetter till första studentfesten. Det tog typ tre timmar och efter det åkte jag och gymmade. Sen kom jag hem, åt kvällsmat och efter det var jag slutkörd så jag orkade inte uppdatera. 


20 sep

Idag efter skolan åkte jag till Grand med Lois och Julia. Vi var bara där lite kort men jag fick med mig ett par jeans i alla fall, och naturgodis haha. När jag kom hem sov jag lite, var så trött och är dessutom väldigt förkyld så mitt mående just nu är inte på topp. Men jag överlever haha. Nu ska jag snart titta på PH och äta lite kvällsmacka, vi hörs imorgon.  


Måndag

Hej på er, idag skulle vi börjat med vårt IVÄ (biologi) men när vi kommit till skolan och väntat på läraren i en kvart visade det sig att det fortfarande är inställt. Så jag och Alex drog hem till mig och kollade på HIMYM istället haha. Efter skolan gymmade jag och sen åkte jag hem, åt mellis och tog sen av powenap för jag var såå trött. Nu ska jag städa mitt rum lite, sen blir det kvällsmat, dusch och PH ikväll. 


Myskväll

Bild på mig, Annie och Lois på Håkan-konserten <3
 
Igår spenderade jag kvällen med Annie och Lois hemma hos dom. Vi åt massa god mat ch snacks, snackade och kollade på serier. Jag och Lois hade ven planer på att baka en väldigt god efterrätt men vi misslyckades så det blev vanlig kladdkaka istället. Jag hade i alla fall en väldigt mysig kväll och det känns som att det var längesen vi tre hade en sådan kväll tillsammans så det var jättekul :)


Livet är roligare på natten

Bjuder på några väldigt fina (host) bilder från igår natt haha. Jag mötte upp några kompisar hemma hos Sofia där vi var ett tag innan vi gick till stan för att dra ut. Vi gick till Deluxe, träffade några fler kompisar och sen spenderade vi resten av kvällen och natten där. Landade hemma lite innan fyra efter en jättebra kväll!


Friyay

älskar mig själv för att jag alltid är så charmig på bilder </33 
 
Idag efter skolan tog Alex körkort, så han hämtade upp mig och några andra kompisar och så körde vi runt lite. Vi var lite snabbt på Donken men utöver det satt vi bara och snackade i bilen medan vi bara åkte haha. Nu har jag kommit hem och om en timme ska jag och min familj äta middag med några kompisar. Sen ikväll/inatt blir det lite festligheter med massa kompisar så det blir superkul!


Sista sommardagen

Denna veckan har det varit sjukt fint väder ute, sol och värme vilket är så nice. Idag känns det dock som att det var den sista sommardagen för i år då det ska bli kallt och molnigt imorgon och hela nästa veckså den tog jag vara på genom att sola i trädgården. Har inte gjort så mycket mer än det idag, gjorde en religionsläxa och plockade lite på rummet. Nu tänkte jag kolla lite på The OC, duscha och sen sova. Imorgon är det fredag och det ser ut som att jag har lite roliga planer, weho. 


Två från USA

I brist på annat bläddrade jag runt lite bland mina bilder och hittade dessa från Florida 2012, saknar så mycket. 
 
Idag efter skolan gick jag till stan och fikade med mina kompisar, de gjorde en skoluppgift och jag satt med som sällskap. Väldigt mysigt. Sen var jag lite snabbt på stan med Julia, fick med mig fyra grejer hem som jag kan visa imorgon eller så. Efter det gymmade jag och sen åkte jag hem, tog en powenap och åt kvällsmat. Nu sitter jag och tittar på Idol med familjen och sen har jag inga planer. Kram på er. 


Jon Olsson daily vlogs

Ni har förmodligen inte missat Jon Olssons vloggkanal där han (och Marcus och Janni) gör daily vlogs. Jag började följa hans vloggar i början av sommaren och som är såå bra. De gör ju sjukt mycket coola grejer hela tiden, ser så mycket fina platser och allt möjligt. Och kvaliteten på videorna ska vi inte ens prata om, så grym. Här ovanför har ni fyra av mina favoritvloggar, alltså bröllopet i första videon är seriöst det finaste jag sett, vill gråta. 


Stockholm shopping

Väska - Gina Tricot 249kr
Skor - DinSko 499kr (förlåt för världens sämsta bild dom är såå mycket finare i verkligheten)
iPhoneskal - By Malene Birger (Åhlens City) 300kr
Mask of Magnaminty - Lush 89kr
 
Här har ni det jag köpte i Stockholm förra veckan. Som ni ser blev det inte så mycket eftersom vi inte hade all tid i världen. Men de fyra sakerna jag hittade är jag så nöjd med :)


Morning

God morgon! Idag har vi sovmorgon till 09.10 vilket jag totalt glömt bort. Jag kom på det precis när jag skulle börja ta på mig skorna. Försår inte hur jag kunde glömma? Blir typ irriterad på mig själv haha. Så nu sitter jag här och har ungefär en timme på mig innan jag behlver åka, vilket i och för sig är ganska skönt. Jag tänkte ägna den tiden åt att bara slappa vid datorn haha. Vi slutar ganska sent idag och efter skolan blir det förmodligen gymmet. Hoppas ni får en bra dag. 


Gymmet

Idag hade jag sovmorgon till 11 igen, dock var detta sista gången för nästa vecka drar mtt IVÄ igång. Har valt biologi för er som undrar så det är kanske inte det roligaste haha. Glömde förövrigt min mobil hemma idag, vem fan gör det ens haha? I alla fall, efter skolan cyklade jag hem, hämtade mobilen och åkte till gymmet. Efter det kollade jag på The OC, åt kvällsmat och sen övningskörde jag med pappa. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt innan jag ska sova, puss. 


Söndag

Hej hörrni. Igår kväll var jag och min familj på middag hos våra familjekompisar. Vi åt massa god mat och så så det var mysigt. Sen mötte jag upp Alex och hans kompisar för att dra ut. Dock failade typ allting så jäkla mycket haha, men vafan jag hade kul ändå. Idag vaknade jag vid halv elva och har precis städat mitt rum och ätit frukost. Dagens planer är inte bestämda, vi får se vad som händer. Kram på er. 


Tre dagar i Stockholm

Här ser ni massa olika mobilbilder från vår skolresa till Stockholm. Vi var ju borta tisdag-torsdag och jag hade tre jättebra dagar. Vi gjorde en hel del skolgrejer såsom riksdagen, stadsvandringar, museum, gick på teater osv. Men vi fick även en del fritid som jag och mina kompisar mest ägnade åt shopping och att äta haha. Sen har vi gått så sjukt mycket och jag har fortfarande ont i fötterna haha. Men jag hade i alla fall väldigt roligt och jag har skrattat mer dessa dagar än jag gjort på väldigt länge. En riktigt bra liten resa helt enkelt!


Stockholm imorgon

 Fyra snaps från Stockholm för ett år sen ungefär. 
 
Idag började jag som sagt vid 11 vilket var sjukt skönt. Har annars bara en sovmorgon i veckan och den är inte så lång:( Så jag hann fixa lite saker på morgonen (förutom det vanliga) och även titta på ett avsnitt av Friends när jag åt frukost. I alla fall,  i skolan hade jag två lektioner och sen cyklade jag till gymmet. Jag kom precis hem därifrån och äter just nu lite mellis. Sen ska jag duscha, städa lite och packa. För imorgon ska vi till Stockholm med klassen på studieresa. Vi är borta två nätter så det blir jättekul. Det är ju som sagt en skolresa men jag hoppas vi får lite fritid också :) Och för att göra min dag ännu bättre så börjar även Paradise Hotel idag och jag är så taggad haha. 


The OC

Idag har jag haft en ganska lugn dag. Vaknade vid tolv och då åt jag lite frukost framför datorn. Sen slappade jag bara lite fram tills på eftermiddagen då jag drog och gymmade. Sen drog jag hem och fixade lite saker, åt kvällsmat och nu sitter jag och kollar på The OC. Vet att den serien är gammal men jag har inte sett den förrän nu. Har sett fyra avsnitt och tycker hittills att den är väldigt bra! Imorgon börjar jag vid elva så det blir superskönt med sovmorgon :)


Bra fredag

Fyra halvt oklara bilder från igår natt haha..
 
Äntligen helg hörrni! Jag hade en så himla bra, men fullrpäckad fredag igår. Vi slutade vid tolv och efter skolan åt jag lunch med Alex, Annie och Lois. Sen hade jag körlektion och efter den tog jag bussen till Lessebo för att träffa Julia, Ida och Lina. Vi hade en myskväll med tacos och film, vi såg bland annat Shutter Island som Leonardo Dicaprio är med i och fyfan vad den var obehaglig. 
 
I alla fall, vid lite efter 12 var jag tillbaka i Växjö och då mötte jag upp några andra kompisar för att gå ut, vilket blev så lyckat. Vi gick först till Sports men drog därifrån ganska snabbt för att gå till Kafé Deluxe istället där vi träffade på fler kompisar, och även lite annat roligt folk. Deluxe stängde vid tre och då drog vi hem, jag och Alex på våra cyklar vilket var ett äventyr i sig haha. Jag hade i alla fall en svinkul kväll och jag hoppas ni också hade det!


1 september

Ledsen för att det hr varit lite tyst här ett tag, men jag har varit upptagen. I tisdags inverterade jag på City Gross (med Kalles fotbollslag) från 17-22 så då hade jag typ ingen tid över för att blogga. Igår efter skolan var jag och gymmade och sen solade innan det var dags för tacos till middag. Som ni kanske vet älskar jag tacos sp jag var väldigt glad haha. Idag hade vi skolfoto i skolan och i trean tar vi spexfoto istället för vanligt, vilket ni ser på sista bilden haha. Vår klass hade temat svensk sommar (dvs sommarkläder men regnkläder över typ). Sen hade vi två långa håltimmar och under den ena sprang jag på löpbandet, så jobbigt haha. Nu fick ni en snabb recap över mina senaste dagar haha. Kram.