Liseberg

Igår var ju som sagt jag och Johannes på Liseberg. Vi lämnade Växjö vid lite innan elva (vi gick alltså upp vid 9 vilket är det tidigaste vi någonsin gått upp haha) och kom fram vid halv två typ. Sen spenderade vi hela dagen där och det var jätteroligt. Vid tio på kvällen körde vi hem igen och efter lite virrande i Borås för att hitta till ett Donken så var vi good to go. Kom hem vid ett ungefär och då var jag ganska slut så jag somnade typ direkt efter en väldigt lyckad dag. 


Naturvetenskapligt basår

Som jag nämnde för någon dag sen så ska jag börja plugga till hösten. Närmare bestämt nu på tisdag. Jag ska gå naturvetenskapligt basår på Linneuniversitet här i Växjö, så inget flytta hemifrån i alla fall för det är jag absolut inte redo för haha.

 

Mina tankar kring detta har gått sååå mycket fram och tillbaka hela sommaren. En himla massa velande och många grubblande kvällar. Väldigt typiskt mig faktiskt. Men nu har jag bestämt mig för detta och jag var på introduktion i veckan och det känns helt okej. Alexander går även samma sak så jag har ju någon jag känner vilket känns skönt. Så det blir nog bra det här.Liseberg imorgon

Två bilder från senast jag var på Lisberg, detta var 2015 med Annie och Lois.
 
Idag jobbade jag som sagt hela dagen. Var sjukt trött av någon anledning så dagen har inte gått jättefort direkt. Men nu är jag hemma i alla fall och ska snart duscha och sånt. Sen kommer Johannes och hämtar mig och så sover vi hos honom i natt, och imorgon ska han och jag till Liseberg. Det ska bli superroligt verkligen och det var två år sedan jag var där senast så är taggad på att prova de nya attraktionerna. Kommer bli en grym dag i alla fall :) 


Middag på Kafé Deluxe

Igår var ju jag och familjen som sagt och år middag på kafé deluxe. Maten var väldigt god och det var jättemysigt trots den höga ljudnivån haha. Till förrätt åt jag skagenröra och den var verkligen såå god. Sen år jag en hamburgare till varmrätt, den var också god men inte på samma nivå som förrätten. Blev i alla fall nöjd och belåten efter middagen och när vi kom hem gick jag ganska snabbt och la mig, jag var så trött efter att ha varit uppe sen 5.30 för att jobba. 


Jobb och middag

Bild frånb en annan middag, detta var i Rom förra påsklovet. 
 
Hej på er, idag jobbade jag från 7-14 vilket inte var så jobbigt då det är ett väldigt kort pass. Imorgon blir det dock värre för då har jag 7-21 passet. Men men, det funkar. Efter jobbet var jag och gymmade och nu har jag ganska precis kommit hem igen. Nu ska jag snart städa mitt rum och fixa mig lite för att sen gå ut och äta med familjen. Vi ska äta Kafé Deluxe, jag har aldrig ätit där tror jag och det ska bli jättemysigt!


Long time no see

Lite blandade bilder tagna sen senast vi såg, försökte sortera dom i någorlunda kronologisk ordning. 
 
Heeej igen hörrni! Nu har jag tänkt att jag ska göra ett nytt försök med bloggen efter ett uppehåll på snart än månad. Det har varit ganska skönt faktiskt men jag har saknat det lite också. Mycket håller på att förändras just nu (eller ja, mycket i mina mått mätt), så att gå tillbaka och blogga igen känns "tryggt" på något sätt. Något jag alltid ha gjort liksom. Sen får vi se hur länge det håller haha.
 
Vad har hänt sen senast då? Jag har jobbat jättemycket, träffat Johannes, träffat mina kompisar, varit i Ronneby och badat, varit på Tivoli i Köpenhamn, grillat, firat Karl Oskar-dagarna med några från klassen vilket var så himla roligt, äntligen börjat träna igen och massa annat. Har haft det väldigt bra i alla fall sen vi hördes senast, hoppas ni med har haft det. Nästa vecka börjar jag skolan igen men mer om det i ett annat inlägg tänkte jag :)