K-fest

Igår var det K-fest, vilket är som en stundetfest fas bara för Katedralskolan (därav K). Temat är alltså något som börjar på K, och jag och Elli var utklädda till kuddar. Var väl faktiskt vår roligaste idé hittills (vilket kanske säger mer om våra tidigare utklädnader haha..), sen gick det lite sådär att genomföra den. Det slutade med att jag tog av min bakre kudde innan vi gick till festen och den främre lossnade på vägen då jag fick gå runt och hålla i den resten av kvällen. Men men, det gjorde ingenting. Vi förfestade i alla fall med klassen hos mig igen och det var jätteroligt! Sen drog ti till Deluxe där själva festen var, roligt med lite variation på ställe och jag hade en väldigt bra kväll! Idag har vi studiedag (så jäkla lägligt), så efter jag vaknat städade jag efter igår och sen ikväll ska jag jobba. 


Ikea och mors dag

Igår var ju jag och mamma som sagt på IKEA, vi handlade lite grejer inför min studentmottagning och sen lite andra smågrejer man kan behöva. Vi åt även lunch/kvällsmat där innan vi åkte hem. Igår var det ju även mors dag, grattis mamam jag älskar dig ♥ Just nu sitter jag i skolan, vi slutar tidigt idag och sen ikväll är det studentfest igen, tagga!


Långhelg

Har verkligen inga bilder från denna helgen så ni får två selfies istället. 
 
Hej hörni, nu har vi kommit till den sista dagen på långhelgen och jag hoppas ni haft det bra. I tordags var jag ju hemma hos Elli och sov även där till fredagen. Det var jättemysigt som vanligt. På fredagen hade jag en körlektion ocn sen solade jag i trädgården innan jag jobbade på kvällen. Igår på morgonen var jag på en grej inför jobb i sommar, och sen solade jag även igår. Idag ska jag och mamma till IKEA och köpa lite grejer inför min studentmottagning. Så jag har fått en hel del gjort denna helgen så det känns bra, även om det har varit mycket "praktiska grejer". 


På bussen

Hej hörrni! Just nu sitter jag på bussen på väg till Lessebo för att träffa Elli. Vi har väl inget speciellt planerat utan tänkte hänga bara, ska bli väldigt mysigt i alla fall. Jag ska även sova där, men måste hem ganska tidigt imorgon för jag har körlektion kl. 11.15. Imorgon kväll ska jag även jobba och resten av helgen har jag också lite saker att göra. Men jaja, vi hörs imorgon :)



Pubrunda

Igår var det pubrunda! För er som inte vet är det också en studentgrej och man går runt med klassen till lite olika uteställen och så, väldigt roligt. Vi förfestade med klassen hemma hos mig innan och det var jättekul. Sen drog vi till Grace vid halv sex och efter det var vi även på Sports, Stars and Stripes, Karma och sen Grace igen. Hade så roligt verkligen! Dock var man ganska trött i slutet på Grace men det gjorde inte så mycket, och ännu tröttare var vi imorse. Men som vanligt var det värt det och vi hade en superbra kväll!


Sista provet

Tre bilder från igår, spenderade större delen av dagen i solen på altanen vilket var väldigt skönt. 
 
Hej hörrni, idag hade jag mitt sista prov på gymnasiet. Hur sjukt egentligen? Det var ett biologiprov som gick helt okej. Efter skolan var jag och gymmade och nu är jag hemma en stund innan jag ska åka och jobba. Imorgon är det pubrunda för min skola så det ska bli jätteroligt! Dock lär uppdateringen här inte vara så bra, men vi hörs ju igen på onsdag :) 


Sommar?

De senaste dagarna har vi haft så himla fint väder ute! Så jag har tagit vara på det så mycket jag kunnat. Igår slutade jag tidigt så efter en körlektion cyklade jag och och solade en stund samt tog årets första dopp i poolen, äntligen! Sen mötte jag upp lite kompisar hemma hos Annie och Lois för att grilla. Så himla mysigt verkligen. Och att vi kunde sitta ute i sommarkläder hela kvällen gjorde allt ännu bättre. Idag har jag också solat lite men har gått in nu för att inte bränna mig. Hoppas ni också har haft bra dagar i det fina vädret :)


17 maj

Bild från i förrgår i brist på annat.
 
Hej hörrni, igår hade jag massa att göra därav glömdes bloggen bort lite. efter skolan gymmade jag, på skolans gym denna gången för jag skulle på extramatte sen. Vi hade nämligen nationella prov i matte idag och det gick skit så vi lämnar det haha. Efter det jobbade jag som vanligt, och efter det orkade jag inte blogga. Idag slutade jag direkt efter provet och då gymmade jag, sen hann jag hem en stund innan jag hade körlektion. Utöver det har jag även pluggat lite biologi och kllat på Vänner med mamma, nu ska jag snart sova och imorgon har jag sovmorgon :) 


Bra måndag

Idag slutade vi 12.20 så det var väldigt skönt. Då åt jag lunch med Annie, Lois och Elli, vi hann med en hel de pratande och sen intervjuade Annie och Lois oss för en sociologiuppgift dom har. När vi ätit klart köpte vi lite glass och sen cyklade jag hem och solade en liten stund. Dock gick solen i moln väldigt snabbt så nu har jag gått in igen. Ikväll borde jag verkligen, verkligen plugga matte för vi har nationella på onsdag och fyfan allt är så jävla svårt, usch. Men men, jag har i alla fall haft en mysig måndag trots eventuellt matteplugg haha. 


Mysig lördag

Igår hade jag en väldigt mysig kväll. Åt först en jättegod middag med familjen och sen hämtade mina kompisar upp mig och vi åkte till Kvantum för att handla lite gott inför kvällen. Sen var vi hemma hos Sofia och bara snackade samt kollade lite halvt på Eurovision. Hade en jättemysig kväll och jag kom hem vid två ungefär och då gick jag ganska direkt och la mig. Hoppas ni också hade det bra :)


New York shopping

Här är bilder på det jag köpte i New York. Förlåt verkligen för att det tagit så lång tid för mig att lägga upp det (haha). Jag har säkert glömt nåt eftersom jag börjat använda alla saker (vet att jag köpte en svart kjol och lite underkläder och så också), vilket ni också ser på t.ex. skorna och sminket. Men men, här är det i alla fall och jag är väldigt nöjd med mina köp :)
Calvin Klein blus - Century 21, 35$
 Levi's jeans - Macy's, 40$
Rosa topp - Forever 21, okänt pris
Blus - H&M, 20$
Ralph Lauren mjukisbyxor - Century 21, okänt pris
Blus - H&M, 20$
Steve Madden standponcho (typ?) - Century 21, 35$
Svart blus - Forever 21, okänt pris
Jeansshorts (sämst bilder jag vet) - American Eagle outfitters, 50$
Tröja - Century 21, 25$
Nike Träningstights - okänt pris
Nike träningstopp - okänt pris
Nike långärmad träningströja - 45$
Converse - minns inte butiken, men 50$
Contour kit - Sephora, 28$
Micheal Kors plånbok - Macy's, 50$
Solglasögon - Urban Outfitters, 18$
Necessär - Victoria's Secret, 16$
Läppstift - MAC, 20$
 Ansiktsmask - Lusch, 10$
Kat von D liquid lipstick - Sephora, 18$ (?)
Ecotools sminkborstar - Wholefoods, okänt pris // Beautyblender - Forever 21, 3$ // Vit elfborste - Century 21, 3$


Födelsedagsfika

Igår efter skolan överraskade jag och mina kompisar Annie lite med fördelsedagsfika på Café Dallucci som vi alltid fikar på. Men innan det pyntade vi Alex bil med massa ballonger och sånt (gick väl sådär hahah..). Sen fick både hon och Lois sina presenter innan vi fikade. Det var jättegott som vanligt och supermysigt. Så trots att ballongerna inte stannade på bilen och att jag råkade avslöja Annies present dagen innan (sämst) så blev det lyckat ändå :)


En vecka senare

Hej igen hörrni, hur mår ni? Var ju ett tag sen jag skrev senast, och varför det blev så vet jag inte riktigt. Har haft mycket att göra men också jättedålig inspiration och blogglust. Men nu är jag tillbaka med förhoppningsvis lite bättre uppdatering i alla fall. Vad har hänt sen senast då? Jag har varit i skolan, pluggat, träffat kompisar, gymmat, jobbat, fikat ett flertal gånger, sovit över med Elli, solat eftersom vädret var grymt i helgen och massa annat kul. Idag fyller även mina favoritpersoner Annie och Lois år, grattis bästa ni!!! ♥ 


Rutinerna tillbaka

Idag har min dag sett ut som så många dagar gjorde för mig innan påsklovet typ. Jag gick i skolan, hade körlektion, gymmade, pluggade på ett "fik" och sen jobbade jag. Pga lediga skoldagar dagar, studentfester och andra fester, inställda lektioner och halvdagar, flyttade jobbpass och ingen träningsmotivation har veckorna efter påsklovet varit så icke-rutinmässiga för mig haha. Älskar väl inte att ha hela dagen fullbokad med saker jag inte ycker är så kul, men men. Detta blev ett väldigt oklart inlägg så jag avslutar det nu, kram. 


En selfie och kinamat

Idag hade vi en väldigt chill skoldag. Vi hade bara en lektion och sen var vi på bio resten av dagen. Filmen var väl sådär men alltid skönt att skippa lektioner, Innan flmen hann även jag och mina kompisar äta lunch på Hong Kong, supermysigt och gott. Efter bion hade jag körlektion och sen åkte jag hem, jobbade med en skoluppgift, åt middag och sen var jag och mamma på Grand lite snabbt. Nu har jag precis duschat och sen ska jag se Paradise, hoppas ni haft en bra dag :)


Valborg

Förlåt verkligen för sämst uppdatering de senaste dagarna, men jag har antingen haft för lite tid eller för lite att skriva om. I alla fall, i lördags var jag som sagt hemma hos Elli, vi hade såå mycket att prata om eftersom vi inte hade setts på en vecka (wowo så länge då haha men ja) så det var väl det vi gjorde. Väldigt mysigt var det i alla fall. Igår var det ju Valborg och jag firade med några i klassen vilket var jättekul. Vi förfestade hos Elli och vid tolv tog vi oss in till Grace för en utekväll. Förutom några saker som hände som var lite jobbiga så var det en jättebra kväll och en superlyckad valborg! Hoppas ni med hade det bra <3