Film och bio

(null) 
Heej på er, jag är just nu hos Johannes som ni kanske anade på bilderna. Han spelar lite just nu så jag bloggar och äter lite godis så länge. Jag kom hit igårkväll och då åt vi först middag med hans familj och sen åkte vi hem till hans kompis och kollade film. Vi såg It och American Pie och sen rullade vi hit igen. Idag har vi mest tagit det lugnt och kollat lite serier och så. Sen var vi på bio med min familj och nu har vi planerat inför valborg imorgon. Vi har ändå lyckats fixa ihop lite planer så det blir säkert roligt. Kram på er. 


Two night stand

Denna filmen såg jag igår kväll, hittade den på Netflix av en slump och tänkte att den kunde vara bra, och det var den. Väldigt lättsam att kolla på och lite smårolig. Dock var den ganska kort (1h och 20min typ), så den delen i alla filmer när allt går åt helvete kom lite för sent så "lösningen" blev lite tam enligt mig, men annars var den bra så jag skulle ändå rekommendera er att kolla på den om ni har lite tid över. 


God morgon

God morgon hörrni, såhär såg min frukost ut idag. Älskar att det komit goda jordgubbar till affären nu, så gott. Jag la mig ganska tidigt igår så har varit vaken sen lite efter nio ungefär. Jag ligger dock fortfarande kvar i sängen och kollar lite serier, men snart tänkte jag ta mig upp och fixa lite grejer. Dagens planer är förhoppningvis att träffa Johannes om han mår bättre, annars får vi se vad som händer. 


Långhelg

Idag är det äntligen fredag och dessutom långhelg, såå skönt! Känns som jag inte ovit ut tillräckligt på hur länge som helst så det ska jag göra nu haha. Skulle egentligen träffat Johannes idag men han är sjuk så vi väntade lite med det, krya på dig älskling ♥ Så idag har vaeit en väldigt lugn fredag, jag har städat mitt rum, duschat och gjort ansiktsmask, kollat lite serier och så. Nu tänkte jag fortsätta med det så vi hörs imorgon. Btw så fick vi tillbaka mattetentorna idag och jag blev godkänd! Så nu är matte 4c klaaart vilket är jätteskönt, kram. 


Skola skola skola

Hej hörrni, jag vet att min uppdatering är lite tråkig för tillfället men det är för mina veckor består mest av skola för tillfället. Jag går från 8-17 tre dagar i veckan, och sen har vi laborationsraporter och tentaplugg att göra hemma. Men det gör att jag i alla fall uppskattar helgerna väldigt mycket, plus att jag alltid får spendera dom med Johannes ♥ Hade ju dock öfredragit att inte gå i skolan såklart, men om månad ungefär är basåret äntligen över och det ska bli så skönt. 


Min helg

Har inga bilder från helgen så lägger upp en låt istället som får mig att tänka tillbaka på sommaren 2017 så mycket då jag lyssnade sönder den då. På grund av hans död har den, och många andra låtar, återupptagits på spotifylistorna vilket inte är mer än rätt. 
 
Hej hörrni! Min helg spenderades som sagt med Johannes, förutom ett litet avbrott för tentan på lördagen. Förhoppningsvis gick det bra, det kändes helt okej i alla fall :) Efter tentan åt jag kvällsmat hos Johannes och sen spenderade vi kvällen med några av hans kompisar vilket var kul. På söndagen chillade vi mest samt kollade när Lakers tog SM-guld!!! Så roligt. Idag är det måndag igen och jag har varit sååå trött efter en natt på fyra timmars sömn, men vi slitade vid 12 så det gjorde inte så mycket. 


Sol och tenta

Igår var det så himla fint väder ute! Jag gick liksom ute med klänning och bara ben, så underbart. Vid tre kom Johannes och hämtade mig och då åt vi lunch på stan, väldigt gott. Sen chillade vi lite och åt sedan middag med min familj innan vi åkte till honom. Där spenderade vi kvällen och morgonen och nu är jag ganska precis hemkommen igen. Jag har tenta i matte idag från 12-17 och han skulle jobba. Men efter tentan åker jag tillbaka till honom vilket ska bli såå mysigt ♥


Japansk middag med mamma

Kolla vad gott!! Jag och mamma åt middag på Izakaya Moshi ikväll, jag gav henne det i födelsedagspresent. Det var såå gott verkligen. Vi provade lite olika saker som ni ser, bland annat sushi med kött istället för fisk (väldigt gott), vårrullar, vanlig sushi, sashimi och lite annat. Jag har blivit väldigt mycket bättre på att prova nya saker på senaste tiden, hade aaaldrig ätit detta för 1-2 år sedan. Men allt var supergott som sagt och det var en väldigt mysig middag. Vi kunde till och med sitta ute för vädret var så fint! 


Sushi och ögonbryn

Var såå hungrig när jag fick in min sushi att jag, som ni ser, han börja äta lite innan jag kom ihåg att ta en bild haha. 
 
Även idag slutade jag skolan vid 12 och då åkte jag in till stan och träffade Elli. Vi började med en sushilunch på Moshi Moshi vilket var väldigt gott. Sen följde jag med henne när hon tatuerade ögonbrynen, det blev så fint faktiskt. Sen jag kom hem har jag hunnit med lite matteplugg, städning och kvällsmat. Nu är jag hemma själv och småtittar lite på lakersmatchen (där familjen är och kollar) på tv samtidigt som jag bloggar. Hoppas er dag har varit bra finisar!


Fyriskaka

Idag gick jag i skolan från 8-12, sen åkte jag hem och sov en liten stund (händer vaaarje dag haha) innan jag började plugga matte. Sen bakade jag en  fyriskaka med hallon till kvällsfika för då kom mormor och morfar hit vilket var mysigt. Nu har jag precis kollat Stranger Things med familjen och ska snart fixa iordning mig för kvällen, kram. 


Jobbhelg

Har inga bilder att visa så bjuder på en jättebra låt istället som Johannes visade mig. 
 
Hej på er och förlåt för att jag inte bloggat i helgen. Men det har varit min jobbhelg så har jobbat 7-21 i lördags och 9-20 idag, så det har inte funnits så mycket tid eller något intressant att skriva om. Har dock träffat Johannes lite mellan jobbpassen vilket har varit jättekul som vanligt ♥ Imorgon är det i alla fall dags för en ny skolvecka vilket jag inte är så taggad på, men men... 


Vårtecken

Finns det något sörre vårtecken än videung? (förmodligen ja men vafan haha). Tog dessa bilder i måndags och tyckte dom blev helt okej. Har (som ni kanske märkt) börjat ta tag i mitt fotograferande lite igen i samband med att jag återupptog bloggen. Tycker det är så mycket roligare än att lägga upp trötta mobilbilder i varje inlägg, kommer ju sånt också ibland men försöker variera mig i alla fall. 


Matteplugg

Idag hade jag en av mina längre skoldagar. Gick från 8-16 och det är för att på eftermiddagen hade vi laboration i biologi. Jag kom hem lite inann halv fem och då kollade jag lite youtube innan jag tog en powernap. Sen åt jag kvällsmat och kollade Stranger Things med familjen innan jag pluggade matte. Vi har tenta i matte 4c nästa lördag och det är så svårt haha :( Men jag hoppas det går bra ändå. Nu är jag dock klar med det och ska snart duscha och så. Om ungefär två timmar ska jag åka till Johannes och sova där, ska bli så mysigt. Sen imorgon jobbar jag från 10-20. Hoppas ni haft en bra dag, kram. 


Bilder från Paris



Nu är det vår

Idag har det varit såå fint väder ute! Även i helgen vilket har varit underbart. Tycker vi förtjänar lite vår nu efter den äckliga isvintern vi hade haha. Idag vaknade jag och Johannes hos mig vid nio och då gick vi ut och åt frukost i solen. Sen solade vi lite och lyssnade på podcasts, samt kollade lite serier innan han åkte och jobbade. Då fortsatte jag sola en stund och sen gick jag in och har mest chillat sen dess. Ska ta igen lite skolarbete också för jag gick inte till univesitetet idag. MEn vi hörs mer imorgon, kram. 


Fika, tacos och hockey

Hej hörrni, och förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår men jag var upptagen. Skoldagen avslutades med labb till 15 och sen åkte jag hem och duschade och så innan Johannes kom. Då fikade vi på Boqvist vilket var jättemysigt. Sen åt vi tacos hos mig innan vi kollade på hockey med min familj. Lakers vann med 3-1 efter en spännande match så det var kul.
 
Nu är vi hos Johannes och har precis varit ute och spelat krocket med hans syskon. Innan det hann vi äta sushi (inte johannes dock) och kolla lite hockey. Hoppas ni har haft en bra helg hittills, det har jag i alla fall :)


På balkongen i Paris



Ledig dag

Hej hörrni, idag är jag ledig från skolan (struntar i lektionen) vilket är väldigt skönt. Johannes kom hit sent igår kväll så vi spenderade natten och förmiddagen tillsammans, väldigt mysigt. Sen han åkte har jag tagit igen lite skolarbete jag missade förra veckan, ätit lunch och nu sitter jag bara vid datorn och tar det lugnt. Imorgon är det sista skoldagen (tyvärr en lång dag) och sen är det heeelg! 


Arc de triomphe

Här är lite bilder på Triumfbågen i Paris. Som ni ser valde jag att fokusera mycket på detaljerna, kände att det var roligare då man sett hur många bilder som helst på själva bågen. Tyckte i alla fall den var väldigt fin, speciellt just detaljerna och allt. 


Igår och idag

Här är bilder på min frukost igår. Gjorde fattiga riddare och smoothie (gjorde den kvällen innann så den hann smälta lite, därför ser den ut som juice typ haha). Har börjat gilla smoothie väldigt mycket vilket är nytt. Jag hatar banan och yoghurt vilket det är i typ alla, men nu har jag hittat en jag gillar att göra. I alla fall, igår på eftermiddagen kom Johannes hit och sen på kvällen var vi på hockey med min familj. Lakers vann med 3-2 så det var kul, och det var en bra match. 
 
Idag var det första dagen i skolan för mig på ett tag, var inte så kul att vara tillbaka helt ärligt men det funkar. Efter skolan chillade jag lite och sen körde jag till Elinor där jag spenderade kvällen. Vi hade jättemysigt som vanligt och en del att prata om så det var kul :)


Night in Paris

Här är lite bilder från första kvällen i Paris, dessa är tagna från vår balkong. Tyckte utsikten var väldigt mysig, och man skymtar även Eiffeltornet på avstånd. Det var dock liiite för mörkt för att jag skulle få till bilderna riktigt som jag ville, men jag tycker dom blev helt okej ändå. 


Påskhelgen

Nu har jag ganska precis kommit hem från Johannes, vi åkte ju som jag skrev dit igår. Först hade vi lite äggjakt med hans lillasyster vilket blev lyckat. Utöver det har vi inte gjort så mycket påskgrejer. Vi har mest tagit det lugnt och kollat serier, väldigt mysigt. Och igår spelade vi även lite innebandy med hans lillasyster och så, så vi har inte baara varit inne haha. Nu är jag hemma i alla fall och ska snart iväg och jobba. Ska jobba natt från 21.30 till 3-4 ungefär beroende på vad som behövs. Så vi hörs imorgon igen, kram.