Plugg och Grey's Anatomy

Hej allihopa. Idag slutade vi vid ett och efter skolan fotade jag outfitbilder som ni såg innan. Funderar på att börja göra det lite oftare om jag orkar haha. Efter det pluggade jag lite kemi för vi har prov i det på måndag och sen kollade jag på Grey's Anatomy. Såg nyss sjukaste avsnitten, slutet på säsong sex för er som har sett det. Så nu tänkte jag ta något att äta och sen kollade lite på Modern Family för att ta mig samman lite haha. Sen vid halv tolv är det ju PH och jag tror jag stannar uppe och ser det, har sovmorgon imorgon så det är nog lugnt. Kram på er. 


Outfit

Jacka - Zara // Halsduk - Thailand // Blus - Odd Molly // Jeans - Levi's // Skor - New Balance 410
/Klocka - Daniel Wellington


Nothing's gonna hurt me with my eyes shut

Throw your heart to me
Let it fall and hit the ground
Let it go
Your timing was so wrong
I just want to be found
...


Sovmorgon

Idag hade vi två inställda lektioner på morgonen, så vi fick sovmorgon till 10.40 vilket var himla skönt. Så efter jag gjort mig klar kollade jag lite på Modern Family innan jag begav mig till skolan. Förutom det hände inget speciellt i skolan, förutom att vi fick levergryta (spyr) till mat. Så jag åt bara ris och äpple haha. Nu har jag hemma och har hunnit plugga lite kemi och nu tänkte jag sätta på någon serie och sen städa mitt rum. Kram på er. 
Bjussar på tre svartvita selfies för har inget annat intressant att visaaa..


Latest phone pics



28 sep

Mååndag igen, alltid lika jobbigt haha. Vi började med kemi vilket vi har prov i om en vecka. Kom precis på att jag glömde ta hem boken, tänkte börja plugga lite idag men det sket sig haha. I alla fall, jag och några andra tjejer i klassen hade jour i matsalen idag, vi skulle alltså hjälpa till att torka borden och så. Kan ju säga att det var allt annat än mysigt. Vi avslutade med en historialektion och sen cyklade jag hem. Nu ska jag snart äta kvällsmat och sen ikväll är det PH. 


Sommarstugan

Idag på morgonen åkte jag och familjen ner till sommarstugan. Vi skulle ta upp båten och mamma och pappa tvingade oss att följa med haha. Förutom det så fikade vi, grillade fläskkaré, plocka björnbär och slappa lite. Vi hade väldigt tur med vädret så de var ju bra i alla fall. Tänkte ta med mig kameran och fota lite emn jag glömde det, så bilderna ovanför är tagna med min mobil. 


Räkmiddag

Gåragens middag hos Annie och Lois, hur gott?
 
Hade en jättebra kväll igår! Var som sagt hemma hos Annie och Lois. Vid sjutiden började vi fixa kvällmat som ni ser på bilden. Det var verkligen jättegott, älskar räkor. Vi sket i Idol och kollade på Friends istället vilket var jättekul. Det blev en lugn myskväll och jag kom hem lite efter elva, mätt och belåten haha.  


White flowers



Bästa fredag

Freda peeps! Känns väldigt skönt, som alltid haha. Efter skolan gick jag, Annie och Lois till Åhléns för att träffa Sofia lite snabbt. Hon praoar där så vi var bara och hälsade på henne. Så det var kul att  catcha upp lite, även om det bara var en liten stund. Just nu är vi hemma hos Annie och Lois. Jag och Lois har bakat och ikväll ska vi ha lite myskväll bara. Hoppas ni får en rolig kväll allihopa. 


Jeansjacka

Jacka - Crocker (JC) // Kofta - Hollister // Crop top - Bikbok // Jeans - Levi's // Skor - New Balance // Klocka - Daniel Wellington
 
Letade fram min jeansjacka idag som jag inte har använt på väldigt länge. Det är ju inte många dagar kvar innan det blir för kallt för det, så jag får väl passa på lite haha. Idag hade vi sovmorgon vilket var lika skönt som alltid. Det var en ganska bra skoldag generellt faktiskt. Nu har jag orecis ätit kvällsmat och tänkte snart ta tag i mig själv och dra ut och springa. Hoppas ni haft en bra torsdag allihopa.  


Brown leopard

Senaste nageldesignen, målad alldeles nyss faktiskt. Har gjort denna designen flera gånger innan (men i andra färger) och skulle väl säga att detta är min safecard-design haha. Jag gör den ofta när jag inte har några andra idéer eller orkar anstänga mig så mycket och göra något komplicerat. Den är väldigt enkel att göra och blir alltid väldigt snygg tycker jag. Bilderna blev inte så bra dock, det är både finare och "varmare" i verkligheten. 


Summer berries



Trött dag

Denna dagen började inte på bästa sätt, alla småsaker man gör på morgonen som man inte tänker på gick åt helvete så jag blev jättestressad. När jag väl skulle cykla till skolan såg jag att det regnade ute så jag var väldigt sur haha. På svenskan hade vi någon form av prov som inte gick så himla bra. I alla fall, nu är jag i alla fall hemma och har precis städat mitt rum lite. Min förkyldning blir bara värre och värre så ag ska bara slappa idag. Kram på er. 
Känner nu att detta inlägget blev ganska deppigt, min dag var inte så dålig haha. 


3 favs



Dagens

Sjorta - Bondelid // Jeans - Levi's // Skor - New Balance 420 // Väska - Michael Kors // Klocka - Marc by Marc Jacobs // Armband - Thomas Sabo
 
Såhär går jag klädd idag (bilden är dock inte från idag), med jacka också såklart eftersom vi faktiskt bor i Sverige. I alla fall, nu är det ny vecka och skolan har dragit igång igen. Det hände inget speciellt i skolan, jag började morgonen tre timmars kemi vilket blev lite segt, men det gick okej ändå. Nu har jag kommit hem (för typ en timme sen) och tänkte ta det lite lugnt idag. Har dragit på mig en otroligt irriterande förkyldning så jag hoppas den går över fort.  


Recept - Blåbärsmuffins med vit choklad



Söndag

God morgon. Igår hade jag en ganska lugn dag. Först åkte jag in till stan med mamma en stund för att handla lite. Efter det bakade jag blåbärsmuffins (som ni såg igår), dom blev faktiskt väldigt goda. Tänkte lägga upp receptet senare idag så kan ni också prova dom. Sen rensade jag min garderob, åt kvällsmat, kollade på Grey's Anatomy och lite annat mysigt. Idag ska jag träffa Annie och Lois. Vi ska ses om en timme ungefär så jag tänkte börja göra mig klar för dagen nu, kram. 


Blåbärsmuffins



Review - Seche vite topcoat

För ett tag sen införskaffade jag mig detta topplacket från Seche Vite. Nu har jag använt det i en månad ungefär och tänkte ge en liten recension. Jag tycker att det var helt grymt! Efter man har tagit på lacket är naglarna helt torra efter ungefär 1-2 minuter. Det är så skönt för annars har jag behövt vänta upp till en timme innan jag känner att naglarna är så torra att jag ska kunna anväda händerna som jag brukar.
 
Jag skulle inte säga att lacket gör att nageldesignen håller längre än vad de andra topplacken jag testat gör, utan det är ungefär samma. Men den korta torktiden gör ändå att jag verkligen älskar detta lacket. Jag köpte mitt på Kicks för 125kr, så det är ett lite dyrare lack, men ändå inte överdrivet dyrt och jag tycker absolut att det är värt det då flaskan dessutom är ganska stor. Så ett stort tips från mig om du vill ha ett bra topplack. 


Torsdag med kompisar

Hej på er. Idag hade vi vår redovisning på spanskan, våra photostorys alltså. Det gick väl bra, min blev ändå helt okej. Efter skolan följde jag, Julia och Ida med Annie och Lois hem. Vi bakade chokladbollar, chillade och hade roligt. Vi fick även jättegod middag där så det var mysigt, Jag kom hem för ungefär en timme sen och sen dess har jag gjort en del av en svenskaläxa, kollat på idol och nu tänkte jag bara slappa lite. Imorgon är det ju fredag så det ser jag fram emot. Puss. 


16 september

Igår kväll var jag och min familj hemma hos Sofie för att kolla på fotbollsmatchen samt äta pizza och kebab. Det var mysigt, dock gick det ju inte så bra för Malmö i matchen. När vi kom hem kollade jag och Max på PH och efter det gick jag och la mig. Eftersom PH slutade halv ett igår var jag lite tröttare idag än vad jag brukar vara kanske, men det var det värt. Halv ett är ju inte jättesent ändå.
 
Skoldagen var lugn i alla fall, som alltid på onsdagar vilket är väldigt skönt. Efter skolan fixade jag med min photostory till spanskan som ska redovisas imorgon. Jag hatar att höra min egen röst och det faktum att jag pratar spanska gör ju inte saker bättre haha. Efter det var jag i stan med Kalle för han skulle klippa sig, och nu är jag hemma igen och tänkte fixa lite saker. Hoppas ni haft en bra dag. 


Korrö

Idag åkte vi till Körro med klassen. Först vandrade vi 7km medans ekonomiklassen paddlade. Jag är verkligen ingen skogsmänniska och känner mig inte så hemma i naturen om man säger så. Sen lyckades jag även ramla i och bl i helt lerig efter typ fem minuter hahah. Men utöver det gick vandrigen bra.
 
När vi vandrat klart var det lunchpaus och sen var det vår tur att paddla. Det var väldigt roligt faktiskt. Jag paddlade med Annie och vi hade lite krig med Johannes och Isak. De knuffade in oss till kanten flera gånger så vi fastnade i buskar och vass hela tiden.Vi hämnades genom att skvätta vatten på dom medans de sköt på oss med vattenpistoler. Sen mötte vi flera andra och hamnade typ i en stor klunga där alla krockade hela tiden haha. Så det var lite kaosat men jäkligt kul! Efter några timmars paddling tog vi bussen tillbaka till skolan och nu har jag precis kommit hem. Ikväll  ska vi hem till Sofie och se på fotboll tror jag, så det blir mysigt. 


Ny vecka

Ny vecka hörrni, hoppas er dag varit bra. Min har det i alla fall, efter skolan åkte jag in till stan för att köpa lite strumpbyxor för typ alla mina är sönder haha. Efter det städade jag mitt rum och sen gick jag ut och sprang en runda. När jag kom hem åt jag kvällsmat och nu sitter jag här. Jag ska snart ta och duscha och sen är det ju Idol och PH. Imorgon ska jag och klassen till Korrö på någon form av friluftsdag. Vi ska paddla kanot och vandra typ. Jag hoppas det blir kul och att det inte regnar, kram. 
Två ramdom bilder från igår och idag. 


Lazy sunday

Idag på förmiddagen var Johanna här en stund. Hon och hennes familj har ju flyttat till Växjö så det är mysigt. Efter det var jag och mamma iväg för att köpa min ljusslinga. Vi var seriöst i typ halva Växjö men dom hade inte någonstans. Så jag får väl beställa antar jag. I alla fall, efter det har jag slappat lite bara samt kollat på lite serier. Nu ska vi snart äta kvällsmat och jag är såå hungrig. Kram. 


Nymålat

Fixade dessa naglar igår, tycker det blev ganska bra faktiskt. Det ser finare ut i verkligheten dock för jag hade lite problem att fånga designen på bild. 


Leaves



Never forget you

Har ni hört Zara Larssons nya låt, tillsammans med MNEK. Som ni kanske vet så älskar jag Zara Larssons röst och denna låten grym. Gillar första versen extra mycket men hela låten är verkligen bra. 


Lyckad kväll

Ledsen för lite halseg uppdatering de senaste dagarna. Igår hade jag en jätterolig kväll med mina kompisar, vi var hemma hos Annie och Lois och åt tacos, kollade på serier, gick ut lite på stan och massa annat roligt. En riktigt lyckad kväll helt enkelt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanska ska iväg med mamma för att köpa en ljusslinga till mitt rum, och kanske träffa Lois. Hoppas ni hade en bra kväll igår, kram. 
Har inga bilder från igår så bjuder på denna från några dagar tillbaka. 


Thorns



Tjejkväll på Grand

Idag vid halv fem mötte jag upp mina kompisar i stan för att sen ta bussen till Grand. Det var någon form av tjejkväll där så det var massa evenemang, reor och sånt. Vi hade i alla fall väldigt mysigt och jag köpte en tröja som jag är himla nöjd med. Vi åt även kvällsmat på Mc Donald's (våga vägra Donken haha) och gick runt i olika butiker, pratade massa och så vidare. Nu har jag precis kommit hm och håller på att se Idol, hoppas ni haft det bra idag för det har jag.


Jordgubbar och popcorn

Tre bilder från en väldigt mysig kväll med Annie och Lois i Göteborg i somras (som avslutades på ett ännu mysigare sätt nere vid hamnen). Älskar verkligen chokladdoppade jordgubbar, äen om våra var fruktansvärt fula haha. Nu när sommaren är över saknar jag svenska jordgubbar ganska mycket faktiskt, det är ju så himla gott. Popcornen och drickan är ju också ett plus haha. 


Träffat Lois

Idag var vår idrott inställd (sing hallelujah) så på håltimmen åkte jag hem en stund. Förutom det var skoldagen vanlig och efter det följde jag med Lois hem. Vi bakade bullar igen då vi inte riktigt hann med allt i söndags. Denna gången gjorde vi chokladbullar, vi har gjort dom innan och dom är så goda. Sen kollade vi lite på Modern Family och utöver det hann vi inte så mycket. Jag kom hem lagom till Idol började och nu ska jag bara chilla resten av kvällen, kram. 


Ikea

Idag efter skolan åkte jag, Annie, Lois och deras pappa till Ikea. Jag behövde inget speciellt utan följde mest med för att det var kul. Jag hittade i alla fall en papperskorg och ett ljus haha. Vi åt kvällsmat där, jag behöll min tradition och tog köttbullarna. Jag kom hem för kanske en halvtimme sen och nu kollar jag på Idol. Sen ska jag duscha och efter det är det PH, whey. 


The body shop hand cream

Har helt glömt bort att visa min nya handkrämer. Dom kommer från The Body Chop och jag fick dom i födelsedagspresent av Annie och Lois, så jag har alltså haft dom ett tag. Jag tycker i alla fall att dom är hur söta som helst, luktar jättegott och är grymt bra! 


Bullbak

Idag vid ett cyklade jag hem till Annie och Lois, jag och Lois bakade bullar som blev väldigt goda. Dock skulle vi göra degen i en bakmaskin och när vi hällt i mjölken och gästen upptäkte vi efter en stund att vi hade satt ihop den lite fel.. Så det började läcka och vi fick lite panik och Lois fick stoppa läckan med handen medan vi bar iväg allt till en skål typ. För stunden var det typ det roligaste någonsin och jag garvade så jävla mycket hahah. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart göra mig i ordning för att sova. God natt.


Kvällssol



Black and pink

Senaste nageldesignen, vad tycker ni? Jag tycker det blev ganska bra, skulle dock gjort något annat på tummen enligt mig men jag kom inte på något haha. Denna desigen är ju ganska mörk men jag skulle gärna prova den igen med lite ljusare färger, tror att det kan bli väldigt fint. 


Bondelid

Idag vid elvatiden åkte jag, Max, Kalle och mamma till stan och Grand för lite shopping inför hösten. Jag hittade skjortan ovanför inne på MQ. Kanske inte det mest höstiga plagget men den var fin i alla fall haha. Vi åt även lucnh på thai och grillbuffén på Grand samt handlade godis på Hemmakväll. Vi kom hem för typ någon timme sen och nnu ska jag ta och sätta igång någon serie tror jag. Kram. 


Sminkbordet

Såhär blev det på sminkbordet efter jag fixat lite. Jag har dock inga bilder på hur det såg ut innan men jag tog bort lite saker och gjorde det lite mer fräscht och stilrent., men samtidigt lite persnoligt med fotot och så haha. Innan var det så himla mycket rosa och andra färger, men jag föredrar detta lite mer neutrala. 


Friyay

Idag är det fredag wheyey haha. Vi slutade skolan relativt tidigt och när jag kom hem åt jag lite mellis och kollade på Modern Family. Efter det fixade jag lite smådetaljer i mitt rum, prydnadssaker. Ändrade bland annat om lite på sminkbordet som jag tänkte visa senare. Ikväll har jag inte bestämt vad jag ska göra, men jag hoppas ni får en bra start på helgen allihopa. 
Bild från några dagar sen, ser ni förresten hur bleka mina underamar är? Jag har inte solat dom så mycket om man säger så haha..


After all this time

- Always


Fika med kompisar

Idag hade vi sovmorgon till halv tio vilket var väldigt skönt. Vi slutade lite efter tre och då åkte jag, Annie, Lois, Alexander och Julia och fikade på Broqvist. Himla mysigt var det och vi satt och snackade jättelänge. Jag kom hem vid fem typ och sen dess harfixat lite samt ätit kvällsmat. Resten av kvällen får vi se vad jag hittar på, har inga speciella planer så lär väl bara slappa lite. Hoppas ni haft en bra dag.


Nytt

Vad tycker ni om den nya designen? Eller jag har bara bytt ut headern och profilbilden men i alla fall. Är nöjd faktiskt och tycker det blev väldigt stilrent men ändå fint. Dock råkade jag radera ett inlägg i farten så mitt inlägg som jag skrev för några dagar sen om övningskörningen, middagen med våra kompisar och släktfesten försvann haha. Så det var ju lite fail. Men hoppas ni gillar den nya "designen". 


Tacotisdag

Idag efter skolan följde jag med Lois hem. Vi åt först mellis, sen handlade vi lite mat och grejer till bakning. Vi gjorde tacos till kvällsmat och det var så gott. Sen bakade vi (skulle vi?) Slutty Brownies. Dock skulle de stå i kylen fett länge så vi hann inte smaka. Efte det kollade vi på Modern Family och chillade lite. Jag kom hem halv åtta ungefär och då städade jag mitt rum lite och sen såg jag Idol. Det är ju slutaudition nu och det är typ min favoritdel. Nu ska jag kolla på lite youtube och sen är det PH, ha det bra.