New

Har precis fixat en ny header. Det är inte jättestor skillnad, men jag kände för en ny :)


Ny tröja

Här är bilder på tröjan jag köpte idag :)
Lager 157 - 150kr


Lager 157

God kväll!!
Idag på förmiddagen var jag ute och solade, som ni såg innan. Låg där i nån timme sen blev det lite molnigt och så så jag gick in igen. Då åt vi lunch, och efter det åkte jag och mamma upp till Lager 157 :) Jag hittade en tröja som jag visar senare, hittade även ett par trosor men det är inte så intressant haha!!
 
Sen vi kom hem så har jag kollat runt lite på youtube, samt målat naglarna och ätit kvällsmat. Bilder på naglarna kommer också senare. Ha det bra, puss!!
Bild från när Max spelade match i förrgår.


Just nu

Kärlek till vädret <3



God morgon!!

Good moorning!!
Jag kan börja med att säga att detta troligtvis kommer bli världens tråkigaste inlägg, för jag har typ inget att säga. Men jag ville ändå uppdatera lite.
Jag vaknade runt 11 idag, då gick jag upp och åt frukost, sen har jag suttit vid datan och så. Känns som jag inte gör ett skit på dagarna haha. Men typ alla mina vänner är bortresta osv :/ Nu när vi ändå pratar om resa så kan jag berätta att jag och la familia åker till vår sommarstuga på lördag och stannar där i en vecka. Så då hoppas vi på fint väder så vi kan sola och bada mycket :)
Kram på er!!


Kvällsinlägg

God kväll på er!!
Kvällen spenderades ju som sagt hos våra kompisar. Vi åt jättegod mat och chokladdoppade jordgubbar till efterrätt, mumma!!Sen reste´n av kvällen satt vi och chillade typ med chips och läsk, mysigt :) Vi kom hem halv 11 ungefär. Vi var tvungna att gå hem ganska tidigt för Max ska spela match imorgon igen. Dock vid 8 på morgonen så jag följer inte med och kollar, vill sova då haha ;)
Snart ska jag stänga av datan och sova, god natt!!
Arkivbild från Egypten, bloggar från mammas data.


Pastell #2



Dålig uppdatering

God morgon!!
Ledsen för min dåliga uppdatering igår, jag var inte på blogghumör. Vi var ju i alla fall och kollade på när Max spelade match. Tyvärr gick det inte så bra så dom förlorade :( När vi kom hem därifrån så gjorde jag inget speciellt, satt lite vid datan och så.
 
Snart ska jag följa med mamma till affären för att köpa godis och så, mumma!! Sen ikväll ska vi hem till våra kompisar och grilla, mumma igen ;) Annars får vi se vad som händer idag, inget mer bestämt. Vi hörs!!


God morgon!!

God morgon!!
Jag vaknade halv 12 idag, det var skönt att sova ut lite för jag kunde inte somna igår, hehe. Idag ska jag följa med la familia och kolla på när Max spelar match. Det är en cup som heter SAIK- cuppen. Max spelar med 00:na (han är 01:a själv). Så det blir roligt :)
Nu ska vi åka så vi hörs!!


Love Again



Söta Rambo ♥



My day

God kväll!!
Idag var jag ju som sagt barnvakt åt vår granne.Vi spelade Monopol (jag vann, var bara tvungen att säga det haha ;)), bakade chokladmuffins och spelade Sims 2 djurliv. Hon gick vid halv 6 ungefär, då gjorde jag inget speciellt hehe. Vid 7 ungefär åkte jag mamma, och Max och köpte pizza (kebab till mig) som vi åt till kvällsmat, mumma!! Nu kollar jag lite på TV och så, chillar lite haha!!
 
Jag fick förresten min lön för sommarjobbet idag, plus pengarna för barnvaktandet (fint ord haha). Dessutom får jag min månadspeng om några dagar. Så det är nice med lite extra pengar nu till sommaren :) Men nu ska jag gå så vi hörs!!


Morgonblogg

God morgon!!
Idag är jag uppe tidigt, enligt mig själv i alla fall ;) jag ska vara barnvakt i två timmar nu på morgonen, so thats the reason. Det är i alla fall till våran granne om ni vill veta. Men nu kommer hon så detta blir bara ett kort morgoninlägg, kram!!



Pastell



Lite nytt

Jag var ganska nyss och handlade med mamma, köpte tre st nya nagellack som jag tänkte visa nu :)
Color Club Nail Art Lacquer (smal pensel) #01 White - 22kr
Color Club Nail Art Lacquer (också smal pensel) #37 Solid silver - 22kr
IsaDora Wonder Nail # 629 Icy purple- 65kr


God morgon!!

God morgon!!
Jag gick upp ungefär kl. 11 idag, då så fixade jag iordning lite på rummet (man kan inte kalla det städa eftersom det tog typ 10 minuter haha ;)). Efter det gick jag och åt frukost, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det ösregnar ute så en film skulle passa perfekt :) Men jag ville mest bara uppdatera med ett litet morgoninlägg, vi hörs!!
Bild från Egypten.


Small, white flowers



God kväll bloggisen!!

Förlåt för min dåliga uppdatering idag. På morgonen/förmiddagen så var det väldigt fint väder så då solade jag en stund, samtidigt som jag kollade på när resten av la familia spelade tennis i trädgården. Mycket underhållande haha ;)
 
Efter lunchen typ så följde jag med mamma och handlade lite och så. Sen regnade det större delen av resten av dagen så jag låg inne i min säng och kollade på film, myys!!
Nu har vi ganska precis kollat på Allsång på Skansen, inte för att det är så jättebra men det ger sommarkänslor haha!! Dessutom var ju Zara Larsson med idag, så det var kul :)
Kram!!


God morgon!!

God morgon på er!!
Jag vaknade runt 10 idag, då gick jag upp och åt frukost. Jag gjorde fattiga riddare, mummaa!! Nu sitter jag i alla fall i pyjamas och kollar lite bloggar och så. Fast nu ska jag snart fika lite kardemummabulle och saft, hehe ;)
 
Annars har jag inget bestämt idag. Jag har så intressant liv haha. Men jaja, jag ville bara uppdatera lite, detta blev världens tråkigaste inlägg. Men vi hörs!!


Flashback

Egypten ♥


Good evening!!

God kväll på er!!
Jag och mamma kom precis hem från våra grannar. Vi har varit där i någon timme och bara njutit av lovet haha ;) Resten av la familia har varit och kollat på fotboll, men dom har också kommit hem ny. Det var lite prat om att vi skulle kolla på James Bond ikväll, fast jag är inte så sugen på det, men jag kan sitta vid datan istället hehe.
 
Jag snackade lite med Annie på facebook innan. Som ni vet så är dom i Tanzania på konfirmationsläger, och dom hade lyckats låna en dator så vi kunde snacka lite. Det var superroligt att få höra hur dom har det osv, jag saknar er ♥ Men ha det bra så hörs vi senare!!


Behind the camera lens



Måndag

Heej på er!!
Idag är det måndag, inte för att det spelar någon roll nu på lovet men i alla fall ;) Jag har inte uppdaterat något innan idag men jag har knappt suttit vid datan. Det har varit väldigt soligt och varmt så jag har varit ute och solat och så :) Jag har också hunnit med att gå en promenad med mamma samt byggt en hylla (visserligen av kartong, men ändå) till mina nagellack!!
 
Annars har jag nyss ätit mat, hamburgare :) Nu ska jag kolla lite bloggar och youtube och så. Jag hoppas ni haft en bra dag fina läsare, puss!!


Scratch Cuticle Remover

Som jag skrev innan så åkte jag och mamma in till stan innan. Max och Kalle följde också med. Dock så hann vi bara fika och vara inne på Stadium och Åhléns innan allt stängde haha. Men jag hittade i alla fall en sak på Åhléns:
Scratch Cuticle Remover (vet ni inte vad det är så får ni googla) - 20 kr (rea: ord. pris 130kr).


Purple and pink



God morgon!!

Mornin' sunshines!!
Jag gick upp för ungefär en halvtimme sen. Sen dess har jag ätit frukost, kardemummabulle som mamma bakade igår (mummaa!!), och har precis satt mig vid datan. Vid halv 2 ungefär ska jag och mamma till stan :) Får se om jag hitta något fint.
 
Annars får vi se vad som händer idag, har inget mer bestämt än så länge. Men nu ska jag i alla fall kolla lite på youtube och så, vi hörs!!


Sommarnaglar

Dessa naglarna målade jag igår, tyckte det passade till midsommar :)


Lite fler nya nagellack

IsaDora Wonder Nail #191 Gothic Black
IsaDora Wonder Nail #652 Gold Sparkles
IsaDora Wonder Nail #753 Rosette
Pris: 65kr/st.


When I look in to your eyes, it's like watching the night sky



God morgon!!

God morgon världen!!
Jag vaknade runt halv 11 idag, då gick jag upp och ut frukost. Efter det städade jag mitt rum. Dock så var det inte så stökigt så det gick snabbt :) Nu har jag precis satt mig vid datan och tänkte därför uppdatera lite. Igår bloggade jag inte så bra, men det var ju faktiskt midsommar och dessutom var vi ju inte hemma.
 
Senare idag ska jag försöka övertala mamma att köra till affären med mig så jag kan köpa godis, mumma!! Annars har jag inga planer för dagen. Vädret är inte så bra så jag kanske sätter på en film eller något sånt. Ha det fint!!


Midsommarafton!!

Glad midsommar!!
Om ni på något sätt missat det så är det midsommar. Vi ska tillbringa dagen hos mammas och pappas kompisar, så det blir roligt :) Vi är där just nu. Jag tänkte blogga innan vi åkte men jag hade så mycket att fixa så jag hann inte. Så därför får ni ett litet mobilinlägg ni istället :) Dom har en såå sööt hundvalp (jag tror det är en valp i alla fall). Aaw <3
Men nu ska jag vara lite social så vi hörs!!



Rolig kväll!!

Good evening!!
Idag när jag kom hem från sommarjobbet så gick jag ut och solade lite. Dock blev det inte så länge för solen verkade inte kunna bestämma sig för om den skulle vara framme eller inte haha. Men en liten stund i alla fall :) Det har även varit grymt varmt här idag, det gillas!! Jag var också och handlade med mamma och köpte två nya nagellack, igen. Jag kan visa dom imorgon :)
 
Efter vi hade ätit kvällsmat gick vi till våra grannar. Där spenderade vi hela kvällen med läsk, bad i poolen (jag badade dock inte, hade inga badkläder med mig och var för lat för att hämta haha) men Stefan (en av dom andra vuxna som var där) hällde ut typ halva poolen över mig haha ;) Okej, jag överdrev lite nu, men jaja ;) Vi åt också en himla massa godisnappar haha!! Så kvällen idag blev superrolig :D Nu ska jag snart sova eftersom jag gick upp kl. 7 i morse. Kram!!


Nytt iPhoneskal

För ungefär en vecka sen beställde jag ett nytt iPhoneskal på internet. Och idag kom det :) Jag tycker det är supersnyygt!!
Nej, det är inte "urblekt" där nere, det bara ser ut så på bilden.
Ebay 13kr


Sista dagen på sommarjobbet

God morgon!!
Just nu ät jag på sommarjobbet igen, vi har rast :) Idag ska alla redovisa det dom har gjort denna veckan. Min grupp är sist om ni undrar haha. När alla har redovisat får vi gå hem, så då har jag sommarlov på riktigt!! Dessutom lite extra pengar till lovet ;)
Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs!!



Chokladdoppade jordgubbar



Nya shorts

Shorts - KappAhl 150kr (rea: ord. pris 179kr).


Stan med mamma

God kväll!!
Idag efter jag hade kommit hem från sommarjobbet (vi fick sluta en och en halv timme tidigare) så satt jag lite vid datan och så. Sen var jag ute på en liten fotorunda. Efter det åkte jag och mamma en snabbis till stan. Jag köpte ett par nya shorts som ni får se i nästa inlägg :)
 
När vi kom hem från stan så åt vi kvällsmat. Därefter gjorde jag och mamma chokladdoppade jordgubbar, mummaa!! Annars har jag inget mer att säga, kram!!


Helloo!!

Hej på er!!
Just nu är jag på sommarjobbet igen. Som jag skrev igår så har vi inget att göra så jag bloggar lite hehe :) Idag är det ganska tråkigt väder, moln och lite regn :/ Nu känns det som att jag skriver om vädret i typ alla mina inlägg haha!! När jag kommer hem får vi se vad jag hittar på, kan ju inte sola idag, buhu ;) Men nu ska jag gå så vi hörs senare, puss!!

En tråkig bild på mina skor som jag försökte piffa upp med lite bokeh haha.



What goes around, comes back around



Bilder på nagellacken

Depend nail polish Rough Sparkle (det är samma sak som domdär "Sugar Crush" från IsaDora, om ni inte vet vad det är så får ni googla för jag orkar inte förklara haha).
35kr/st.


Sommarväder!!

Heej!!
Idag har det varit såå himla fint väder!! Nästan 30 grader, strålande sol hela dagen och inte ett enda moln på himlen :D Så när jag hade kommit hem från sommarjobbet så gick jag ut och solade några timmar, såå skönt!! Dock så hade Max och hans kompisar vattenkrig i trädgården samtidigt och jag fick inte alls vatten på mig, nejnej^^ haha ;)
 
Jag kom nyss hem från affären, var där med mamma. Köpte två nya nagellack som jag kan visa sen :) Annars har jag inte gjort så mycket mer idag hehe. Men nu ska vi äta kvällsmat så jag måste gå, kram!!


På sommarjobbet!!

Hejsan!!
Just nu är jag på sommarjobbet, vi slutar om 45 minuter. Idag har det faktiskt varit väldigt roligt :) Det första jag och min grupp gjorde var att bygga en modell av hur vi vill att ett klassrum ska se ut. Det var roligt och resultaten blev ganska lyckat ändå haha!! Efter det gjorde vi en powerpoint om hur en skola ska vara typ. Så nu är vi helt klara och sitter och gör ingenting haha ;) Vi har ingen aning om vi ska göra imorgon heller hehe...
Men vi hörs när jag kommer hem!!



Första dagen på sommarjobbet

God kväll på er!!
Idag började mitt sommarjobb. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde så det var ju bra :) Jag träffade en jätteschysst tjej som hette Karin. Vi jobbar samma grupp om ni undrar. Dock så jobbade vi inte så mycket idag, vi lyssnade mest på massa olika företag som berätta om vad dom gjorde samt om "uppdragen" som grupperna ska göra. Det är lute svårt att förklara men jaja ;)
 
När jag kom hem så gick jag ut och solade i två timmar ungefär. Det var jättemycket sol så det var skönt!! Sen åt jag och la familia kvällsmat, vi åt grillat och det var jättegott!! Nu sitter jag och lyssnar på Zara Larssons låt She's not me part 2 som släpptes idag. Den är jättebra :)


Bilder från matchen



Fotbollsmatch

Hej på er!!
Om en liten stund ska jag och resten av familjen (alla utom Kalle) iväg och kolla på när Max spelar fotbollsmatch. Så det blir roligt :) Jag tar med mig kameran så ni får troligtvis bilder när vi kommer hem, bra va haha? Dock så har det kommit en hel dela småskurar under dagen, så jag hoppas inte det kommer fler när vi är där, eftersom det är utomhus. Och jag vill inte bli blöt haha ;)
Vi hörs!!
Arkivbild från en cup förra året, som dom vann :D


Jag kommer sakna er ♥

Idag åker mina fina bästavänner Annie och Lois på konfaläger till Tanzania i två veckor. Även om ni troligtvis inte kommer läsa detta förrän ni kommer hem så vill jag att ni ska veta att jag kommer sakna er jättemycket och jag hoppas ni får det jättebra!! Älskar er ♥ 


God morgon!!

God morgon!!
Vaknade för ca en timme sen, sen dess har jag ätit frukost och har precis satt mig vid datorn. Idag är det väldigt tråkigt väder, regn och moln :/ Men vi får hoppas att det klarnar upp lite frammåt dagen. Annars blir det en chilldag inomhus.
 
Imorgon börjar jag sommarjobba, som ni redan vet haha ;) Jag har inget mer att skriva, så detta blev ettväldigt kort inlägg. Men bättre än inget ellerhur? :) Kram!!


Nya nagellack

Innan idag var jag med mamma på Kvantum för att köpa godis. Men jag köpte också tre st nya nagellack, tyckte det var fina sommarfärger :)
Depend nailpolish #362 - 23kr (den har inte riktigt så stark färg i verkligheten).
IsaDora Wonder nail #711 Miami Blue - 55kr (rea: ord. pris 69kr).
MIYO Nailed it #12 Kiwi - 39kr.


God förmiddag!!

Idag vaknade jag vid 12, härligt med lov haha!! Så jag skippade frukosten och åt lunch direkt istället. Idag har jag inga planer, kanske går ut och solar lite sen. Dock så är det inte jättevarmt men det är sol i alla fall :) Annars får vi se vad som händer (förmodligen ingenting haha).
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, ville mest bara uppdatera lite. Detta blev det tråkigaste inläggen någonsin haha. Men jaja, hoppas ni får en bra dag fina läsare, puss!!
Annies och Lois naglar på skolavslutningen.


Hollister

Igår kom min hollisterhoodie som jag beställde för ett tag sen. Jag älskar den!! Såå mysig och mjuk, dessutom snygg också ;)


God morgon!!

God morgon bloggisen!!
Idag så är det första dagen på sommarlovet!! Dock har jag inte sommarlov på "riktigt" än. Jag ska namligen sommarjobba i fyra dagar nästa vecka (måndag till torsdag). Ska jag var ärlig så ser jag verkligen inte fram emot det.  Men det kan inte bli sämre än mina förväntningar i alla fall haha ;) För er som undrar ska jag jobba på teknikum med någon teknikgrej som man gör i grupper som ett uppdrag typ. Men jaja, det är ju bara fyra dagar och jag känar pengar, så det blir bra haha. Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs senare!!


Bilder från skolavslutningen!!



Sommarlov!!

Äntligen sommarlov!!
Vi kom hem från avslutningen vid 5 ungefär. Vi samlades innan med klassen och tog lite bilder och så. Sen vid 3 gick vi in i kyrkan. Där har jag redan berättat vad vi skulle göra haha. Men alla som sjöng sjöng väldigt fint så det var kul :) Annars var resten lite segt men det gör inget haha ;) Efter det så tog jag, Annie, Jennifer och Sofia massa bilder, några kommer upp senare.
Ha det bra!!
 
Avslutningspresenter jag fick av Annie, taack finis


Skolavslutning!!

God morgoon!!
Idag är det skolavslutning!! Vi ska samlas vid Linnéparken kl. 14.15 och sen vid 15.00 ska vi gå in i kyrkan där några ska sjunga, hålla tal och sånt som man brukar göra haha ;) Jag ska i alla fall duscha snart, sen ska jag ha ansiktsmask, hårinpckning m.m. Man måste ju vara fin nu haha!! Tyvärr så skt vädret i att vara fint idag, det är molnigt och ska troligtvis regna lite under dagen. Så det är ju lite synd, men man ska inte klaga hehe ;) Nu har jag inget mer att säga så vi hörs!!
Bild på min och Sofia i fredags, tagen av Lois.


Sista skoldagen!!

Hejsan!!
Idag var det sista skoldagen, imorgon är det skolavslutning!! Jag är såå taggad på lov nu haha :) I skolan idag vet kollade vi som sagt på film och åt pizza och snacks (jag hatar det ordet egentligen haha). Vi såg i alla fall filmen 2012, den var jättebra :)
 
Efter skolan åkte jag, Jennifer och Sofia hem till Annie och Lois där vi fixade naglarna, dock så blev jag inte nöjd med mitt så jag ska göra om lite senare. Jag kom precis hem därifrån för er som undrar (har lyckats få igång datan också). Ikväll ska jag hjälpa mamma med att göra rulltårtor till min lillebror Kalles klass.
Kram på er!!


Sovmorgon!!

God morgon!!
Idag börjar vi halv tio så vi fick sovmorgon :) Jag gick upp kl. 8 för att steka pannkakor till mig, för vi ska äta pizza i skolan och jag gillar inte det. Det är ju klassens dag idag. Det var tänkt att min klass skulle åka till Evedal men istället ska vi kolla på film och äta snacks typ. Sen ska vi äta pizzan ute. Men det kommer bli jättekul i alla fall :)
Jag bloggar förresten från mobilen eftersom datan har hängt upp sig igen ( jag får damp snart). Men ha det bra så hörs vi!!

Bilden är från Grand igår.



Sommarblommor #2



Shoppingen från idag

Ögonskuggor - H&M 49kr
Ögonskuggsborste - Maxi 20kr
Nagellack - Klippkungen 10kr
Nagellack - Bikbok 10kr (rea: ord. pris 25kr)
Handkräm - Kicks 30 kr (rea: ord. pris 89kr)
Ansiktsmask - Kicks 20 kr


Grand Samarkand!!

Hej på er!
Idag i skolan städade vi skåpen och så hade vissa modeshow där dom visade saker som dom gjort i slöjden. Jag, Annie och Jennifer hade gjort en kilt till vår lärare Per som han gick med, det var jätteroligt haha!! Sen åt vi lunch, vi fick glass till efterrätt :)
 
Efter skolan åkte jag, Annie, Lois, Jennifer och Sofia till Grand. Vi hade jättekul :) Jag köpte lite saker som jag visar sen (nej, jag ska inte glömma denna gången haha). Sen jag kom hem har jag försökt få igång vår dator eftersom jag lämnade in skoldatorn idag. Tillslut fick jag i alla fall igång den så nu funkar det bra, dock så är den väldigt seg men det får jag leva med haha ;)
Kram!!


Sommarblommor



Chill dag

Hejsan!!
Idag var det enväldigt chill skoldag. Vi började nio ute på Evedal. Där fick man göra lite vad man ville. Jag, Jennifer och Annie spelade kubb, det var kul :) Vid 11 ungefär åt vi grillad korv med bröd tillsammans med klassen och sen fick man gå hem. Så det var supernice!!
 
Efter skolan följde jag och Jennifer med hem till Annie och Lois. Där väntade vi  i ca 3 timmar på att Lois skulle sluta och sen följde vi med henne till frisören för att klippa sig. Det blev jättefint, fast hon klippte bara topparna haha ;) Efter det gick vi tillbaka till Annie och Lois och då spelade vi quizkampen, pratade m.m. Sen gick Jennifer hem för hon skulle träffa sin morfar men jag stannade och åt där, det blev pannkakor, mumma!! Efter maten chillade vi lite mer, och Lois gjorde även två fiskbensflätor på mig som jag ska sova med för det ska tydligen bli jättefina lockar av det :)
Mobilbild på en fiskbensfläta jag gjorde på Jennifer för några veckor sen.


Promenad i sommarvädret!!

Just nu är jag ute och går lite. Vädret är fortfarande skithärligt och det har inte regnat haha ;) Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt från mobilen så nu får nu tre bilder tagna nyss (ser ni hur kritvita mina fötter är på andra bilden haha)



Syrener #2



Lite nytt

Glömde helt bort att visa det jag köpte i torsdags, så ni får se det nu istället haha:
 Maybelline New York FIT me concealer #25 - Cubus 99kr
Proffs hårspray - H&M 49kr
Beigea/genomskinliga (ni fattar) tights - H&M 49kr


God morgon!!

God morgon bloggisen!!
Jag ställde klockan på halv 10 idag för jag ville inte sova bort halva dagen som jag gjorde igår (vaknade kvart över 12 då). Direkt när jag vaknade städade jag mitt rum, plus dammsög och bytte lakan. Så det är superskönt att ha det gjort :)
 
Idag är det inte lika varmt som igår, men det är fortfarande soligt, så jag kanske går ut och solar lite senare. Dock så skulle det tydligen regna idag, fast det ser inte ut som det just nu haha ;) Annars har jag inga planer för dagen. Ska föra över lite bilder och så på en hårddisk eftersom vi ska lämna in våra skoldatorer över lovet. Jag förresten skitirriterad över det, för vår andra dator (vilket blir de jag kommer behöva använda hela sommaren) är så otroligt seg så jag får damp varje gång jag använde den haha. Nejmen det blir nog bra, hoppas jag.
Kram!!


Sommardag!!

God kväll!!
Idag har det varit en riktig sommardag!! Över 25 grader och strålande sol hela dagen :) Så jag har tillbringat i princip hela dagen ute i trädgården i en solstol med en HP-ljudbok och päronsplit., älska ♥ Vi har precis ätit middag, nypotatis och lax, vilket ger ännu mer sommarkänslor!! Snart ska vi äta hallonpaj med vaniljglass, mumma!! 
 
Dessutom är det bara 5 dagar kvar till sommarlovet idag!! Så nicee :) Gud vad jag längtar!! Sista skolveckan är ju väldigt lugn, så det är skönt. På måndag ska vi till Evedal på nån friluftsdag typ, på tisdag är det avslutningsdag med modeshow, skåpstädning m.m. Sen på onsdag är det klassens dag. Vår klass ska till Evedal (igen) och grilla, mysigt haha ;) Sen på torsdag är det avslutning!! :D Nu fick ni en liten planering för min vecka också haha. Nejmen vi hörs!!


Bildbomb från Lois överraskning!!

Alla utom dom fyra stycken (som är tagna med min mobil) är tagna av Jennifer.


Lois överraskning!!

God kväll på er!!
Idag hade vi Lois överraskning eftersom hon fyllde år för ett tag sen. Vi åkte ut till en ö (på en flotte typ haha) och grillade massa saker som vi hade köpt. Bland annat korv, majskolvar, sidfläsk, marshmallows och pinnbröd. Sen hade vi annat med oss men det grillade vi inte haha!! Vi åt också tårta som vi hade med oss, den var god :) Efter  vi hade grillat så badade vi i sjön. Det var faktiskt första doppet i havet/sjön för mig i år!! Ifall man inte räknar isvaksbadet i vintras eller Egypten, hehe ;)
 
Sen åkte vi hem till mig, där solade vi, åt glass, hoppade studsmatta och hade vattenkrig. Det var roligt!! Ni ska se våra vattenkrig, man är fan heeelt dyngsur efteråt haha. Annie hällde en hel HINK vatten över mig. Och det var ingen liten hink heller ;) Men det var jättekul i alla fall och jag hoppas Lois att du blev nöjd med dagen!! :D
 
Jennifer var den enda som hade med sig kameran, så hon skulle skicka sina bilder till mig. Men hon har inte gjort det så ni får ångra mobilbilder jag tog så länge.


Hos våra kompisar!!

Hejsan!!
Vi kom ganska nyligen fram till våra kompisar. Vi ska ju som sagt grilla och så här ikväll :) Dom har en jättegullig kanin som heter Adidas, aaw!! Jag bloggar från mobilen så jag orkar inte skriva mer haha. Vi hörs!!



Sveriges nationaldag

Hej på er!!
Idag är det ju Sveriges nationaldag, vilket betyder at vi är lediga idag, yeyy!! :) Jag kom precis hem från Grand med mamma och Kalle. Köpte tre grejer som jag visar sen. Snart ska vi äta lunch och sen ska jag ut och sola, vädret är såå fint!! Se ska jag dela ut kakburkar också, mindre kul kanske, men jag hoppa det går snabbt haha.
 
Ikväll ska vi hem till mammas jobbarkompis och grilla och sen vara där och ha det lite mysigt typ. Så det bli roligt :) Annars har jag inga mer planer för dagen, bara slappa i solen. Hoppas ni får en härlig ledig dag finisar!!


Syrener



God morgon!!

Okej, god förmiddag kanske, haha!!
Jag är hemma idag också :( Vi skulle haft fotboll i skolan idag vid Sopavallen. Sen skulle resten gått typ en tipsrunda och sen skulle vi ätit hamburgare där typ. Det hade varit mysigt för det är såå fint väder idag :) Funderar på att sätta mig i solen sen, om jag orkar haha.
 
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, förmodligen ingenting som vanligt ;) Men ska nog kolla på e film, några tips? Okej, ingen kommer svara på det ändå, så jag vet inte ens varför jag frågar. Men jaja, vi hörs!!


Utomhusblogg

God eftermiddag på er!!
Just nu sitter jag ute i pyjamas och helt okammat hår haha. Men jag ville gärna sitta ute eftersom jag vill behålla min solbränna i ansiktet haha. Det är inte bestämt än om jag ska till skolan i morgon, det var tänkt så först men sen gick min feber upp så vi får se. Men jag kom på att jag verkligen vill dit i morgon haha.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Har slösat bort en del av dagen på en extremt onödig sak, men det är lugnt nu haha ;) Jag har stekt pannkakor till mig själv också. Det var nog allt haha. Men nu ska jag sätta på lite musik så hör vi!!
Mumma haha.


4 juni

God morgon!!
Jag är hemma från skolan idag också. Men jag mår bättre :) Nu inlägget sett ut såhär i nästan 20 minuter, jag kommer verkligen inte på någonting att skriva. Jag vaknade i alla fall för ca en timme sen. Snart ska jag gå och äta frukost tror jag. Sen ska jag väl fortsätta sitta vid datan eller kanske kolla på en film, jag får se. Men ni får h det så bra så hörs vi, puss!!


Roligaste

Angående rubriken så är det precis i början (ca 3 minuter in i klippet) men kolla gärna på hela videon i alla fall, så får ni ett gott skratt haha!! Jag vet inte hur många gånger jag sett denna videon och jag garvar lika hårt varje gång haha :)


Bildbomb från Liseberg!!

Vissa är mobilbilder, resten med digitalkameran.
Vi bestämde att vi skulle åka en "bebiskarusell" och vi valde sagoslottet haha ;)
Suddig bild, men jag ville att man skulle se det fina ljuset haha:
Två av våra fritidsledare Lalo och Abbe ville vara med på bild haha;)


Dålig uppdatering

Förlåt så mycket för att jag inte bloggade igår, men jag är sjuk så jag orkade inte. Jag tror jag pressade mig själv lite för hårt i lördags på Liseberg haha.
 
På tal om Liseberg så hade vi sååå roligt där, förutom det lilla missödet i början hehe. Men efter det åkte vi jättemycket och hade jätteroligt verkligen!! :D Sen körde vi chokladhjulet, och tror ni inte att vi är så jäkla skillade att vi vinner stjärnvinst TVÅ gånger!! Första gången vann jag, och andra gången Annie. Vi ska dela den ena och ge den andra till Sofia i konfirmationspresent (hon konfirmerade sig samma dag och kunde därför inte vara med). Vi lyckades också få upp Jennifer i kanonen, yeyy!! Så dagen var gryym trots allt haha!! :)
Visar fler bilder i nästa inlägg.


Liseberg!!

God kväll!!
Vi kom som sagt fram till Liseberg vid 12 ungefär. Dagen började inte så bra för när vi ät mat efter först karusellen då svimmade jag :O Sen blev det bättre och då åkte jag två karuseller till. Det var inte dö smart för efter det mådde jag jättedåligt så Annie och Lois fick leta en timme typ efter en av fritidsledarna, och under den tiden hann jag kräkas också. Sen hittade vi i alla fall nån sjukpersonal typ och jag fick gå in i ett vilorum och där sov jag en timme haha.

Nät jag vaknade så mådde jag bra igen :) Nu åker mina kompisar Spinrock men jag valde att inte följa med eftersom jag brukar få ont i huvudet av den. Men dom kommet snart och då ska vi åka järnet!! :D



På bussen!!

Hej på er!!
Just nu sitter vi på bussen. Vi ska snart stanna och fika tror jag :) Vi har ungefär 1,5-2 timmar kvar. Jag bloggar från mobilen om ni inte förstod det haha!! Men vi ses!!



God morgon!!

God morgon bloggisen!!
Om en tio minuter ungefär ska jag gå till skolan och möta Annie, Lois och Jennifer för att sen ta bussen till Liseberg!! Fyfaan vad roligt det kommer bli!! :D Och ja, jag tjatar, men det måste man få göra ibland haha ;) Jag kommer hem vid 2 i natt men det kommer några små mobilbloggar under dagen :) Men jag har inget mer att skriva, ville mest bara uppdatera lite, kram!!
Bild från förra gången på Liseberg.