Tacotisdag

Idag efter skolan gick jag till stan med mina kompisar för tt fika tillsammans. Vi köpte varsin glass och sen satte vi oss på Askelyckan och snackade i någon timme typ. Efter det gick vi hem till Annie och Lois där vi kollade lite på serier, snackade och sen på kvällen gjorde vi tacos till middag som ni ser på bilden. Jag kom precis hem och ska snart sova efter en väldigt mysig kväll!


Första badet

Idag har det varit supervarmt ute och det firade jag med att ta årets första bad i poolen. Det var faktiskt varmare än jag förväntat mig så det var väldigt skönt. Sen la jag mig på altanen och solade några timmar och njöt av att typ allt i skolan för denna terminen är klart nu. Vi hade vårt sista prov idag, vilket var svenska grammatik och jag hoppas det gick bra. Så nu är det typ bara lugna lektioner kvar så det är jätteskönt. Så just nu lever jag life faktiskt haha :)


Morsdagsbuffé

Idag gick jag upp halv åtta efter en natt med alldeles för lite sömn, jag spenderade gårkvällen med Annie och Lois och sen kom även Soffan vilket var superkul. Jag kom hem lite innan två och sen var jag tvungen att duscha och lite annat så det blev inte många timmars sömn inatt haha. alla fall, anledningen till den tidiga morgonen var för att jag och familjen skulle åka till Ronneby tillsammans med mormor, morfar och Jens för att äta morsdagsbuffé på ett hotell (tror jag). Det var jättemysigt, tog dock typ inga bilder. Sen gick vi runt lite i parken innan vi rullade hem till Växjö igen. OCh ett ytterligare grattis till världens bästa mamma på mors dag, jag älskar dig ♥


Middag på Zack's

Igår hade jag ju som sagt studiedag, så vid ett mötte jag upp mina kompisar för att ta bussen till Grand. Vi hade det väldigt mysigt, det blev väldigt liyte shopping och väldigt mycker pratande men det funkar det också haha. På kvällen åt vi middag på Zack's och var även hemma hos Jessie en stund. Det blev i alla fall en mysig kväll och god mat, alltså Zacks hamburgare är så himla goda haha. 


Hyacinter



Mattenationella

Idag bestod hela skoldagen av mattenationella, vi skrev prov från 8.15 till 13.15. Provet gick inte skitbra om jag ska vara ärlig, det var så jäkla svårt haha:( Jag brukar inte ha problem med matte men det vi jobbat med den senaste tiden har inte fastnat i mitt huvud. Ska dessutom läsa matte 3b nästa år så vi får väl se hur det går heheh. Jaja, när jag kom hem från skolan solade jag lite, skrev lite på min biologi-inlämning och nu har jag precis ätit kvällsmat. Imorgon är jag ledig från skolan för vi har studiedag, så det ska bli så skönt!


Sämst uppdatering

Random bild för några veckor sen som jag hittade i arkivet. 
 
Förlåt för att min uppdatering suger just nu, men jag har varken haft lust, inspiration eller så jättemyciet tid. De senaste dagarna har bestått av skola, träna, sola, plugga, träffa lite kompisar osv. Imorgon har jag matte nationella och sen har jag ett gramatikprov och en inlämning kvar innan jag äntligen är klar med allt i skolan för terminen. Angående matte nationella känner jag mest att det får bli som det blir haha. Har försökt plugga lite nu så jag hoppas att det går okej i alla fall. Jaja, hoppas ni haft en braonsdag hörrni, det har faktiskt jag trots lite pluggande. 


Sommar igen

Igår kom sommarvädret tillbaka ill Växjö och jag är så glad över det. Så jag ägnade gårdagen och lite solning på altanen vilket var väldigt skönt. Idag var det ännu varmare, och trots att jag hade kjol på mig så höll jag på att svettas ihjäl hela dagen, speciellt på gymmet (där jag oifs inte hade kjol haha..). I alla fall, när jag kom hem gick jag ut och solade i typ två timmar och det var såå varmt. 26 grader liksom, hur ofta får vi det i Sverige i maj (eller någonsin)? Hoppas det fortsätter såhär hela sommaren, i wish haha. 


Grand och myskväll

Igår vid tretidenmötte jag upp Annie och Lois för att sen gå till Grand för lite shopping. Jag köpte en tröja som jag kan visa imorgon eller något. Efter det gick vi hem till Annie och Lois och sen på kvällen hade vi lite filmkväll bara vi tre. Det var ett tag sen så det var supermysigt. På bilden ser ni maten vi åt, vet att den suger men vi åt kyckling, nachos och vitlöksbröd. En återupptagning av gamla traditioner vid våra sleepovers i sjuan haha. En väldigt mysig kväll blev det i alla fall :)


This one's for you

Ni har förmodlign inte missat att den officiella EM-låten släppes för några dagar/någon vecka sen. Jag är inte jätteinsatt i fotboll men när det är större grejer som till exempel just EM så tycker jag att det är ganska kul faktiskt. Och låten tycker jag är superbra verkligen!


Weekend

Tre snaps från min gårdag, jag spenderade hela kvällen hemma hos Annie och Lois vilket var jättekul. Jag och Lois gjorde trerätters middag, dock var förätten det enda som blev fint på bild men det andra var också gott. Vi hade i alla fall är väldigt rolig kväll så det var kul. Idag har jag också lite planer, ska till Grand med Annie och Lois och sen ikväll ska vi hitta på något annat kul, joppas ni hade en bra kväll igår <3


Chokladbollar

Gjorde nyss chokladbollar, alltså hur gott? Jag har varit sötsugen i timmar nu så detta ska bli så gott haha. I alla fall, idag började jag dagen med muntligt nationella prov i engelska, det kändes ganska bra så det är skönt. Utöver det hade vi bara vanliga lektioner och sen var jag på gymmet. Efter det jobbade jag lite med en engelskauppgift, åt mat och nu tänkte jag sätta på någon serie och äta mina chokladbollar haha. 


Plugg och övningskörning

Idag hade vi endast två lektioner som började 12.40, så det var superskönt med en riktigt lång sovmorgon. Sista lektionen bestod av prov i psykologi, det kändes ganska bra så vi får hoppas på det bästa. Efter skolan gymmade jag och sen läste jag i min engelskabok samt skrev lite på min geografiuppsats. Efter det åt jag kvällsmat och sen övningskörde jag med pappa. Det går bättre med körningen nu så det känns skönt haha. Hoppas ni haft en bra tisdag, kram. 


Gold and blue



Höstväder igen + no stress

Det fina vädret jag var så glad över stannade inte länge. Idag när jag cyklade till skolan var det kallt, regnigt och blåsigt så det suger ju. Men min dag var helt okej ändå, vi har lite mycket i skolan just nu men det stressar mig inte så mycket. Blir faktiskt nästan aldrig stressad över skolan om jag ska vara ärlig. Jag bryr mig absolut och jag siktar på höga betyg, men jag anstränger mig inte speciellt mycket i förhållande till hur det går för mig och stressar som sagt väldigt lite över det till egentligen. Jaja, nu babblar jag bara. Hoppas ni haft en bra dag finisar, imorgon har jag sovmorgon till 12.40 wiiiee!


Min lördagkväll

Den enda bilden som togs igår, sad haha. 
 
Igår spenderade jag kvällen hemma hos Annie och Lois med ett gäng andra kompisar också. Vi åt kvällsmat tillsammans och sen hängde vi bara hemma hos dom samt var ute lite. Sen såg vi faktiskt lite på Eurovision, vi var kanske inte jätteengagerade förutom under omröstningen haha men ändå. Det blev ju ingen vinst för Sverige tyvärr, inte för att jag väntat mig det haha. Men en lyckad kväll blev det i alla fall och jag landade hemma igen lite innan två. Hoppas ni också hade en bra kväll :)


Överraskning och middag

Igår firade vi Annie och Lois lite eftersom dom fyllde år i veckan. Efter skolan överraskade vi Annie (Lois var med och planerade så hon blev inte överraskad haha) genom att leda henne genom stan i den fina utstyrseln på första bilden haha, sen hade vi förberett en picknick vid Växjösjön. Så sen satt vi och fikade tillsammans i och gav även Annie och Lois deras presenter. Senare vid sju hade vi bokat bord på Fyra Krogar så där åt vi middag vilket var både gott och mysigt så det var lyckat. Resten av kvällen spenderades hos Annie och Lois innan alla drog hem. En supermysig kväll helt enkelt!


Håkans senaste

hon är en runaway
men på nåt sätt förstår jag dig
ingen kan fånga in vinden
vart tog du vägen kära…
alla undrar – så hon bara lämna?
ja… och om ni ser någon
vacker som en ängel 
 


Lång sovmorgon

God morgon! Fick precis veta at min sovmorgon förlängts från 09.30 till 11.40, så himla skönt. Blev betydligt gladare än vad bilderna visar hahah. Dock gick jag ju upp lite tidigt så nu är jag helt klar för dagen så nu har jag massa tid över. Tänkte ägna den tiden av att äta och kolla på serier haha. Ikväll har jag lite roliga planer så det ska bli jättekul. Hoppas ni får en bra fredag <3


IKEA

Idag efter skolan åkte jag med min familj till IKEA för lite ya inköp. Fokuset låg på möbler till vår nya altan, men själv hittade jag ingenting förutom några ramar. Vi åt även lunch där och jag åt sam vanligt köttbullar haha. När vi kom hem pluggade jag lite och nu sitter jag och äter lite jordgubbar. Imorgon har jag sovmorgon vilket är så skönt, så ingen stress att gå och lägga sig tidigt haha. Hoppas ni haft en fin torsdag hörrni, kram. 


Grattis Annie och Lois!!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa människor 18 år!!! Tack för att ni finns och för att ni orkat med mig i 11 år nu (hur sjukt?), ni är världsbäst och det vet ni ♥ 
För att fira Annie och Lois lite så köpte vi kladdkaka och grädde som vi åt på lunchrasten, väldigt gott var det. Och om ni undrar så står det 18x2 på tårtan eftersom det var två som fyllde år hahah fulaste. I alla fall, efter skolan följde jag med Annie och Lois hem där det väntades en betydligt finare tårta än tidigare haha, supergod den också. Grattis ännu en gång och hoppas ni haft en superbra dag!


Mysigaste kvällen

Igår vid halv sju mötte jag upp Annie, Lois och Sofia i stan för att ta en fika tillsammans. Vi har inte träffat Sofia ordentligt på huuur länge som helst så vi hade så mycket att prata om. Det slutade med att vi sat på fiket i flera timmar och bara snackade om allt möjligt medan vi njöt av kvällssolen. Det var verkligen så himla mysigt och vi har bestämt att göra detta lite oftare så att vi får fler tillfällen att catcha upp med varandra :)


Kvällssol



Sommardagar

Alltså hörrni, hur fint väder har vi inte haft de senaste dagarna?? Denna långhelgen kunde inte kommit mer lägligt och jag har njutit av vädret varje dag. Så i helgen har jag solat massa i trådgården, träffat kompisar, käkat jättemycket glass, ätit goda middagar på altanen, cyklat barbent (<333), varit på stan och grand och massa annat mysigt. En riktig sommarhelg helt enkelt, hoppas verkligen vädret forstätter vara så här bra!


Yellow and green



Mysig gårdag

Igår var mina kompisar här för att baka "lite". Lois har ett projekt typ på sitt IVÄ där de skulle dokumentera något, och hon valde bakning. Så vi gjorde dekorerade det på bilderna ovan medan hon fotade (okej hon dekrorade tårtan också haha). Så bilderna är tagna av henne, alla utom en typ. I alla fall, de stannade hos mig och åt kvällsmat och vi kunde äta på altanen för första gången vilket var så mysigt! Älskar vädret just nu, det gör mig så himla lycklig och taggad på sommaren. 


Blue flowers



Sol och värme

Även idag bjuder Växjö på fint väder och jag är så lycklig över det. Efter skolan satte oss jag och mina kompisa ute och fikade lite vilket var supermysigt. När jag kom hem solade jag i någon timme i trädgården, det var tillräckligt varm för att ha shorts och linne vilket var så härligt. Nu har jag dock gått in igen för att inte bränna mig, och tänkte nu sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Det är ju även långhelg nu, det känns så jäkla skönt haha.


Donuts och bullar

Idag efter skolan gymmade jag och Annie och efter det åkte jag hem till Annie och Lois där Julia också var. Vi bakade kanelbullar och donuts vilket blev väldigt gott. Jag har aldrig gjort egna donuts innan så det var kul. Ni ser ju på bilden hur dom blev, kanske inte jättefina men jag kan tänka mig att det skulle vara finare med lite glasyr och strössel på. I alla fall, jag har precis kommit hem och tänkte hoppa in i duschen lite snabbt innan jag går och lägger mig, god natt finisar.


Summer pink

Dessa naglarna gjorde jag för någon vecka sen, jag har ju sagt att jag inte är så mycket för färgglada naglar längre men jag tänkte det kunde vara roligt med något annat nu till våren. Dock ser det ut som att mina nästa naglar kommer återgå till beiget eller möjligtvis vitt haha. Men lite variation kan ju vara kul :)


Vårväder

Andra dagen i maj bjöd på ett riktigt vårväder! Det har varit sol och blå himmel hela dagen vilket är så härligt. På håltimmen satte sig jag och mina kompisar därför utomhus och spelade lite kort så det var mysigt. Efter skolan gymmade jag men Annie och Lina, mindre roligt kanske men det måste också göras. Nu har jag kommit hem och ska snart duscha och sen blir det kvällsmat. Hoppas ni också haft fint väder hos er, puss. 


Nytt från i fredags

Vit blus - Cubus 139kr (rea, ord. pris 199kr)
Matrix hårolja - Lyko 149kr


Valborg

Igår var det ju Valborg och jag hade en jätterolig kväll med mina kompisar. Vi var hemma hos Annie och Lois och åt kvällsmat tillsammans (har iinga bilder från det), sen var vi på majbrasan i stan, gjorde bål, garvade åt allt och kvällen fortsatte hos Annie och Lois. Vi hade det väldigt roligt så jag hade en superlyckad valborg, hoppas ni också hade det :)