Första advent



GoPro Hero 4 Silver Edition

Här är adventspresenten jag och mina bröder fick idag, en GoPro-kamera! Jag är så himla glad över det och det ska bli så kul att använda den! Fatta typ på alla resor, under vatten, när man åker skidor med mera. Så himla roligt, ska filma och fota med den supermycket när vi åker till Asien om 13 dagar, så taggad! 
Här är massa tillbehör man fick till. Man fick ett "plastfodral", några små ställningar typ, tre olika framsidor (en sitter på kameran), en för att ha under vatten, en som gör att man fortfarande kan använda tuochskärmen fast "fodralet" är på (även det tål vatten fast inte lika bra) och ett som tar upp ljud extra bra men inte tål vatten. Sen fick man tyå som plastgrejer med klister som man har om man vill sätta kameran på hjälmen när man åker skidor. Så himla bra!


Lyckad julfest

God morgon! Julfesten igår blev jättelyckad! Vi kom hem till dom vid halv fem ungefär och då bötjade vi direkt med att baka lussekatter och lussebullar. Dom blev väldigt goda :) Sen åt vi middag, till förätt hade pappa gjort jordärtskocka- och hummersoppa och det var jättegod. Sen till varmrätt åt vi revben och potatismos med tryffel i. Okcså väldigt gott! Sen gjorde vi knäck och ett pepparkakshus som faktiskt blev ganska gulligt. Vi kollade även på lite videofilmer från äldre julfester, från typ sju år tillbaka, fyfan vad vi garvade haha. Vi spelade även Sequence som är en form av kortspel om man spelar på lag och vi brukar spela det med dom. Vi körde killarna mot tjejerna och de som vann fick bestämma en weekenresa vi ska åka på. Tyvärr vann killarna, men i och för sig var det dom som vann när London-resan med dom bestämdes och den var helt fantastisk!
 
Idag är det ju första advent, så himla mysigt! Jag vaknade vid 11 ungefär av att mina bröder väckte mig för att vi hade fått en advents-julklapp. Jag är så himla glad över den och jag visar vad det är senare. Idag har jag inte så mycket planer, har nyss städat mitt rum (igen haha) och nu sitter jag och lyssnar på poddar. Vi hörs mer senare!
Bilder från julfesten. 


Julfest idag

God morgon! Jag vaknade lite innan tio idag och direkt när jag gick upp så städade jag mitt rum. Alltså jag är verkligen sämst i världen på att hålla mitt rum städat. Jag tänker varje gång att jag ska det, men sen slutar det alltid med att hela golvet är fullt med kläder, mitt smink och allt sånt är utspritt på alla ytor som finns, sängen är obäddad osv. Jag skuller på att jag inte hinner fixa unan allt på morgonen innan skolan och sen orkar jag inte fixa det när jag komemr hem. 
 
Ikväll/eftermiddag ska vi hem till familjen Ingemarsson på julfest. Vi har haft julfest med dom varje år så länge jag kan minnas. Vi gör julgodis, äter middag och bara umgås, så det är jätteroligt! Vi brukar dock aldrig ha det så pass tidigt som i år, men det beror på att vi åker bort så det fick bli denna helgen. Kram!
Bild som Matilda tog under förra årets julfest. 


Kortaste skoldagen någonsin

Idag gick jag i skolan från 9.20 till 10.30, hade med andra ord endast en lektion idag. Det var redan kortfredag idag men sen blev hitorian inställd så vi hade bara en samhällslektion vilket var så himla skönt! Så jag följde med Annie och Lois hem. Vi slappade lite först, sen åt vi lunch och kollade på HIMYM. Vid två ungefär började jag och Lois baka en tårta eftersoom deras pappa som sagt fyller år imorgon. Vi gjorde en tårta med våningar vilket faktiskt var nytt för oss. Jag hann dock inte se sluresultatet för man ska göra det sista imorgon. 
 
Jag åkte hem från dom vid sex och då åt jag thaimat med familjen. Vi köpte hem från Spice and Rice, bästa thaimaten, deras nudlar är så jäkla goda. Nu sitter vi och äter godis, äter chips och dricker julmust. Men nu ska jag fortsätta titta så vi hörs mer imorgon, kram!


En dag på Grand

God kväll på er! Idag efter skolan åkte jag, Annie och Lois till Grand. Den störts anledningen var att Annie och Lois skulle köpa present till sin pappa som fyller år på lördag. Sen hittade dom massa annat också, både Annie och Lois shoppade väldigt mycket, dock mest julklappar men ändå. Själv köpte jag endast en bikiniöverdel haha. Kanske lite wierd att köpa det i slutet av november men vi ska ju som ni vet åka bort snart :) Vi var även på Cubus och provade världens mysigaste pyjamas, dock köpte ingen av oss den men i alla fall haha. Jag kom hem för runt en timme sen och nu sitter jag och kollar på TV med familjen, vi hörs mer imorgon!
Två bilder från Grand, där ser ni även pyjamasarna, såå gulliga. 


White



Onsdag mitt i veckan

Kom på nu att onsdag inte är mitt i veckan utan det är torsdag som är det. Men jaja, onsdag är mitt i skolveckan i alla fall. Igår i skolan hade vi ju som sagt redovisning på svenskan. Det gick bra faktiskt, tror jag i alla fall. Sen hade vi ju simning också och även det gick bra. Förutom att man är en hel klass på tå banonr så det blir extremt trångt och så fort man tar ett ordentligt bentag så sparkar man någon haha. Efter skolan städade jag först mitt rum samtidigt som jag lyssnade på poddar, och efter det gjorde jag inte så mycket. 
 
Idag slutade vi som vanligt vid tolv och jag valde att äta lunch hemma för det var inte så god mat i skolan. Så jag gjorde pannkakor istället som jag åt framför HIMYM, perfa. Just nu håller jag på att fixa lite nytt till min bloggdesign. Kommer nog inte bli så stor skillnad men jag ska göra den lite vintrigare i alla fall. Kram!


Första pepparkaksbaket

God morgon! Just nu sitter jag och mina kompisar och förbereder oss för en muntlig redovisning på svenskan. Vi har precis haft matte, vår lärare fastnade dock på tåget så vi fick jobba själva. Blev ju mycket jobb kan jag säga, host host. Idag efter lunch har vi simning. Är inte speciellt taggad på det. Inte alls faktiskt. Jag hatar att simma med skolan.
 
Igår efter skolan följde jag och Ida med Lois hem för att plugga. Och vi pluggade faktiskt. Vi gjorde färdigt presentationen som vi ska ha nu. Sen skulle Ida på teater och då bakade jag och Lois pepparkakor. Det var dom första i år för mig. Jag hann dock inte bli klar innan jag skulle åka hem. Men nu måste jag gå för svenskan börjar, wish me luck.


Nyinköpt

Ugg's - Footnews 2200kr (jag lyckades inte alls få till färgen på bilden, här är en som visar den riktiga färgen bättre)
Yankee Candle - Haga hem 94kr
Jeans - GinaTricot 399kr
Stiftpennor 29kr st + Stift 20kr - Clas Ohlson


Min söndag

God kväll finisar! Idag efter lunch åkte jag och min familj till Grand och stan för att handla lite. Jag hittade några saker som jag visar imorgon. Bland annat ett par vinterskor som jag är supernöjd över! Sen köpte vi fika på PM, citronmarängpaj of course. När vi kom hem åt vi kvällsmat och nu har vi nyss haft andra delen av vårt HP-maraton, denna gången såg vi andra filmen, Hemligheternas Kammare. Förutom detta har jag inte gjort så jättemycket idag. Vi hörs mer imorgon, ny necka nya tag. Okej vem försöker jag lura måndagar suger. Vi hörs!
Bild från The Making of Harry Potter.


December närmar sig

God morgon! Idag är det en vecka till första advent. På riktigt vad hände med höstterminen? Det känns inte alls som att det har gått över tre månader sen jag började gymnasiet. Jag och mina familj är ju dock bortresta under julen så vi kommer inte direkt fira i år. Fast vi ska ändå adventspynta och så. Jag älskar julen mest av allt på hela året så även om vi inte är hemma på julafton så vill jag ändå ha den mysiga julkänslan med alla pynt, julkalender, pepparkakor och sånt. Så jag ser jättemycket fram emot december!
 
Igår var en riktig slappdag. Jag sov till tio, och sen resten av dagen satt jag bara inne och kollade på serier och film. Jag var även på Kvantum och köpte godis. Marabou nonstop har ju kommit tillbaka nu inför julen så jag köpte bland annat en sån. Jag älskade den innan och det sög att dom tog bort den. Men nu finna den igen och den är såå god! Så ni som inte har smakat den borde verkligen göra det. Kram!


Tre veckor kvar

Heej på er! Jag tänkte bara berätta att om tre veckor åker jag utomlands med min familj. Vi ska åka till Thailand, Vietnam och Kambodja över jul och nyår. Vi åker på luciadagen och är borta i tre veckor. Vi börjar i Kambodja, sen Vietnam och så avslutar vi med några dagar i Bangkok. Vi kommer totalt på på fem olika hotell och ett av dom ligger på en ö som heter Phu Quoc (Vietnam) och den ser ut som en riktig paradis-ö! Så himla fin varkligen, alldeles vita stränder och turkost vatten och man bor praktiskt taget på stranden. Sen ska vi ävan kolla på några tempel och sånt som mamma och pappa gillar haha. Det ska i alla fall bli så himla skönt att komma bort från kalla Sverige och få njuta av tre veckor i sol och värme! Jag längtar så himla mycket det är helt sinnesjukt vad jag är taggad på denna resan! Det kommer bli så jäkla roligt och underbart :D
Lite blandade vilder från de olika hotellen vi ska bo på, så himla fint!


Finally fridayyy

Fredag people! Hur skönt? I alla fall, igår tillbringade jag hela dagen efter skolan hemma hos Annie och Lois. Först gick vi lite på stan för Annie behövde köpa en present. Jag köpte dock inget för ajg hade typ inga pengar med mig, och vi var liksom inte där för att gå i affärer eller så. Anyways, efter det kollade jag och Lois på PH och sen åt jag mat där. Sen bakade jag och Lois enegrikakor. Jag gillar inte det så mycket men dom blev fganska goda, dom var inte till oss utan Lois skulle ge bort dom.
 
Idag hade vi läbgre fredag, sista lektionen var kemi (tror jag haha) och vi har alltid labbar på fredagar. Denna gången gjorde vi en labb med ägg, salt och vatten och så skulle man få ägget att flyta på ett speciellt sätt. Orkar inte förklara mer utförligt än så haha. Jag och Hilda jobbade tillsammans och vi lyckades till slut. Jag råkade dock klanta mig lite hehe. För att få saltet att lösa sig i vattnet använde man en speciell "maskin" som man ställde glaset på och sen hade man en liten vit magnetgrej typ i glaset som då började snurra. Den grejen lyckades jag spola ner i handfatet när jag hällde ut vattnet. Men det var kul haha. Ikväll ska vi hem till våra grannar på middag, mysigt! Hoppas ni får en bra kväll.


Min gårdag + förkyld

Alltså förlåt igen, jag lovar hela tiden att jag ska uppdatera bättre men ändå så bloggar jag typ bara varannan dag i alla fall. Igår hade vi  i alla fall en väldigt rolig svenskalektion. Vi har fått en filmuppgift, man valde en genre som man gillade och sen blev man indelade i grupper med personer som valt samma genre som en själv. Sen skulle man välja en film inom den genren och sen jobba lite med den typ. Jag är supernöjd med både min grupp och valet av film. Jag jobbar med Elin och Sally och vi har valt att se filmen If I stay (genren drama). Jag har ju som ni vet redan sett den men den är så himla bra så det gör inget. 
 
Efter skolan hade jag utvecklingsamtal, det gick bra. Man fick mest reda på vad man låg till i de olika ämnena osv, vilket jag redan visste. Så det gick väldigt fort. När jag kom hem från skolan slappade jag bara. Jag var så himla trött så det var lite därför jag inte orkade blogga. Sen har jag också blivit väldigt förkyld. Det var dock inte så oväntat för alla mina kompsiar har varit förkylda/sjuka hela senaste månaden så jag bara väntade på att jag också skulle bli smittad. Så det är ju lite segt, men jag har i alla fall ingen feber så jag överlever. Jag är i skolan nu och vi har håltimme, kram!


The Making of Harry Potter #6

Detta är sista delen av bilderna från The Making of Harry Potter och den kommer bestå av några bilder från souvenirshopen.


Gårdagen

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga bättre men igår hann jag inte. Visluitade skolan halv fyra, och efter skolan följde jag, Julia och Ida med hem till Annie och Lois. Först bakade vi, som vanligt haha. Vi gjorde brownie med vitchoklad och kolasås, det blev jättegott! Sen kollade vi på HIMYM haha. Jag håller som sagt på att se om hela serien igen och har redan kommit till säsong fe, behöver skaffa ett liv haha. 
 
Jag kom i alla fall hem från Annie och Lois vid tio typ, lagom till PH. Alltså gårdagens avsnitt var ju roligaste på länge haha. Efter det var slut så tvättade jag bort sminket osv och sen gick jag och la mig. Så det fanns helt enkelt ingen tid till att blogga. Just nu är jag förresten i skolan, vi har håltimme. Mn vi hörs mer senare idag eller imorgon, kram!
Bjussar på en halvskev bild som vi tog med webbisen alldeles nyss, i världens sämsta ljus, men whatever.


Söndagsångest

God kväll, jag vet att min uppdatering varit rätt kass de senaste dagarna men jag har inget intressant att skriva om. Idag vaknade jag vid tio och då åt jag frukost och allt sånt. Sen kollade jag lie på HIMYM och youtube. Efter det skulle jag laga ett par jeans. När vi var i London så gick mina absoluta favoritjeans sönder på knäna på grund av att dom var så pass utslitna. Så jag skulle sy ihop hålet men insåg (okej mamma insåg) att tyget runt var alldeles för tunnt och slitet och att det inte skulle hålla. Så jag blev desperat efter ett par nya jeans för dessa var typ dom enda jag ägde som jag tyckte satt tillräckligt tight alltid, inte bara dagen efteratt ha tvättats. Så jag och Max åkte lite snabbt till stan så jag kunde köpa nya haha. Sen fikade vi även på PM, och jag beställde det gamla vanliga, citronmarängpaj med varm choklad. Döör för PM:s fika, så jäkla gott!


Äntligen helg

God morgon! Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag orkade inte. Vi hade kortfredag, så efter skolan följde jag med Annie och Lois hem där vi åt lunch. Annie gjorde hamburgare med pommes (jag och Lois hjälpte till lite men mest Annie hehe). Sen kom även Ida och Julia en stund. Då kollade vi på HIMYM samt åt en jättegod tårta med chokladmousse.
 
Vid sex åkte jag hem och åt kvällsmat med familjnen. Sen kollade hela familjen på första Harry Potter-filmen tillsammans. När vi var på The Making of Herry Potter i London så bestämde vi att vi varje fredag (det kommer kanske inte bli exakt varje eftersom alla i familjen inte är hemma hela tiden men i alla fall) skulle se en HP-film tills vi sett alla. Så igår köpte massa massa chips, läsk, cheezdoodlez och godis och så kollade vi på den första. Det var jättemysigt coh jag älskar ju HP-filmerna!


The Making of Harry Potter #5

Voldemort och hans dödsätares "högkvarter" där Nagini (ormen) dödar Charity Burbage (kvinnan som är upphängd) i sjunde filmen.
Den tjocka damens porträtt, ingången till Gryffindors elevhem // En av statyerna på kyrkogården i fjärde filmen
Borgin & Buke, en butik för svartkonster som ligger i Svartvändargränden.
 
The Diagon alley:
Ollivanders, trollstavsaffären.
Weasleys Wizard Weezes, Fred och Georges butik för skämtartiklar.
Gringotts, trollkarlsbanken // Florish & Blotts, bokhandeln. 
Wisearces Wizarding Equipment, en butik med blandade saker typ.
Madan Malkins robes for all occasions, affären där de köper sina Hogwarts-klädnader.
Eyelops owl emporium, affären där Hagrid köper Hedwig åt Harry i första filmen.
Hogwarts, såå fint. 


Current Favourites

  
 


Tolfte november

Idag hade vi en väldigt kort skoldag. Vi slutar ju tolv på onsdagar men idag så var svenskan inställd så vi slutade tolv istället :) Så jag åkte hem, lagade lunch och satt vid datan lite. Sen blev jag jättesugen på att baka något med Dumle i, så jag cyklade till Kvantum och köpte ett paket Dumlekolor och gjorde en kladdkaka med det i. Så det ska vi äta ikväll vilket ska bli jättegott! Sen är det ju parcermoni i PH ikväll också, så taggad. Det är sorgligt hur insatt jag är i PH, det gör helt seriöst typ mina dagar haha. Puss!


The Making of Harry Potter #4

Kistan som Barty Crouch Jr har på sitt kontor när han är "utklädd" till Alastor Moody. Över kistan fanns även en spegel så att man fick en illusion av att se ner till botten av kistan, och där såg man Moody ligga på golvet. 
Några av trollstavarn som de använder.
Åskviggen och Nimbus 2000.
Olika masker till svartaölferna som arbetar på Gringotts bank. 
Dobby när han dör i sjunde filmen // Monsterboken om monster samt en modell av Dobbys ansikte i bakgrunden. 
Faster Mages klädnad när Harry blåser upp henne i tredje filmen.
Massa trollstavar // The Hogwarts architect
Vingfåle
Honungsöl <333
Den flygande bilen som Harry och Ron flyger till Hogwarts med i andra filmen.
Nattbussen som tar Harry till Den läckande kitteln i tredje filmen.


Temadag

Idag hade vi temadag i skolan. Detta temat var första världskriget eftersom det i år var 100 år sedan det bröt ut. Så vi hade inga vanliga lektioner idag vilket var sjukt nice. På morgonen lyssnade vi på en föreläsning som dock inte var så himla bra. Sen kollade vi på en film som hette All Quiet on the Western Front. Jag hade dock redan sett den i åttan eller nian, men det gjorde inte så mycket. De sista vi gjorde var att gå på en utställning på ett musée, det var väl helt okej. Denna dagen var i alla fall mycket bättre än vabnliga tisdagar och dessutom slutade vi halv två.
 
Efter skolan följde jag och Julia med Lois hem. Vi åt mellis, målade naglarna (inte jag dock) kollade HIMYM och slappade typ. Så det var jättemysigt. Jag kom hem för lite mer än en timme sen och nu har jag precis gjort svenskaläxan. Vi har ju som ni vet läst en bok som heter Dvärgen och nu är vi äntligen klara med det! Så det jag har gjort nu är att göra lite uppgifter och så tuill den. Ni anar inte hu skönt det känns att äntligen vara klar med den jävla boken. 
På tal om första världskriget, In England så är ju det kriget en mycket större händelse än vad det är i Sverige. Så när vi var i London på lovet så var det väldigt mycket olika "tillställningar" och hedrgingar på olika ställen. Som när vi var på fotbollsmatch så hade hela stadion en tyst minut för alla som offrade sig för deras land. Och på bilderna ovanför ser ni nästan en miljon röda vallmor, en för varje britt som dog under kriget. 


God morgon

God morgon på er! Just nu är jag i skolan. Jag är sur just nu så jag måste hitta någonstans att klaga och det fick bli här. Som ni kanske vet har vi ju sovmorgon till 09.45 på måndagar. Men idag hade vi ett jävla engelskaprov vid 08.15 vilket innebär att vi missar hela vår sovmorgon och det suger så jävla mycket. Jag har i alla fall gjort klart provet nu så jag sitter och väntar på att mina vänner ska bli klara också. Jag skulle kunna göra något vettigt med denna tiden ,typ plugga. Men det är jag för lat för. 
 
Igår var jag ju som sagt hemma hos Annie och Lois och bakade. Jag och Lois gjorde en fet chokladtårta med kaffefyllning typ. Dock hann vi inte riktigt klart innan jag var tvungen att åka så jag vet inte riktigt hur sluresultatet blev. Jag och mina familj åt ju middag hos mormor och morfar på kvällen. Vi åt kött och potatis samt en jättegod glagg-maräng-daimtårta som mormor hade gjort. Så det var mysigt. Men nu ska jag gå, vi hörs mer ikväll!


If I stay

Igår såg jag filmen If I stay, den har kommit ut på swefilmer. Jag har ju som ni vet läst boken och det var verkligen så himla bra! Så jag har velat se filmen ändå sen den kom ut på bio men det gick inte i vår stad. Men igår såg jag den i alla fall och det var precis lika bra som jag hade förväntat mig. Den var så bra, så fin och samtidigt så himla sorglig. Man får följa Mias kamp mellan att dö eller att leva kvar, att stanna eller lämna. Vilket hon än väljer kommer hon förlora en del av sig själv. Det gjorde så ont att se och tårarna strömmade ner för kinderna som vattenfall. En helt fantastisk film, verkligen.


Fars dag

Hej, förlåt för att jag inte bloggade igår. Den enda anledningen till att jag inte gjorde det var för att jag inte hade lust. På förmiddagen var jag och mamma på stan en stund. Vi köpte farsdagspresenter till pappa eftersom det är fars dag idag. Grattis världens bästa pappa ♥ Sen fikade vi även på PM vilket utan konkurrens är det bästa fiket i Växjö, deras citronpaj med maräng är to die for! På kvällen kom mammas kompis Sofie hit och vi åt tacos till kvällsmat, älskar tacos så det var gott. 
 
Idag ska jag träffa Annie och Lois. Jag och Lois ska baka, som vanligt haha. Jag ska cykla dit så snart jag har ätit frukost och skrivit klart detta. Sen vid fem ska jag och min familj hem till mormor och morfar på farsdagsmiddag. Så det blir mysigt :) Men nu ska jag gå och äta frukost, kram!


The Making of Harry Potter #3

"Drinkbordet" på julbalen i fjärde filmen.
Hermiones, Victor Krums, Harrys och Fleur Delacours galaklädnader i fjärde filmen // Rons galaklädnad
Väggen där Hogwarts vaktmästare Mr. Filch spikar upp regler i femte filmen // Skellettet som hänger i taket på Gilderoy Lockharts klassrum i andra filmen. 
Lite fler klädnader, bland annat Fluer Delacours skoluniform. 
Professor Lupins klädnad samt Nevilles mormors kläder som Snape har på sig när Neville bekämpar boggarten i tredje filmen. 
Hogwarts klocka i klocktornet.
Den flammande bägaren.
Trekampspokalen // Det gyllene ägget som Harry hämtar från draken i fjärde filmen.
En av "skyltarna" som Azkaban-fångarna håller upp. 
Släckaren, tidvändaren, Nevilles "minns-allt" samt den gyllene kvicken. 
Några av porträtten som hänger på Hogwarts.
Ingången till hemligheternas kammare // Harrys och Rons klädnader när de ska ta sig in på trolldomsministeriet i sjunde filmen. 
Quidditch-grejer.
Voldemorts förfäders gravsten.
Statyn som finns på trolldomsministeriet i sjunde filmen. 


Friday, sing hallelujah

Heej på er! Idag hade vi våran längre fredag vilket innebär att vi slutar två ,så det är ju inte länge men längre än tolv. Vi hade en väldigt rolig biologilektion faktiskt, på fredagar har vi mer "praktiskt" på biologin typ, så det är kul :) När jag kom hem städade jag mitt rum vilket jag inte har tagot tag i sen vi kom hem från London. Jag packade upp ganska direkt men det ända jag gjorde egentligen var att dumpa allt som låg i resväskan på golvet istället.
 
Sen kollade jag även på HIMYM, såg nyss sista avsnittet på säsong nio så nu har jag sett klart hela serien. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, fyfan vilken jävla grym serie det är! Jag kommer garanterat börja se om den från början igen. I alla fall, ikväll kommer våra grannar hit på middag så det ska bli jättemysigt. Jag vet inte riktigt när de kommer men om någon timme eller så skulle jag gissa. Kram!


London shopping

Vinterjacka - Zara 1283kr
Tröja - Bershka okänt pris  // Kofta - Primark 118kr
 9 3/4 berlock - The Making of Harry potter shop - 530kr
 Tröja - GAP 235kr
 Victoria's Secret body wash - 94kr // Hollister Crescent Bay bodymist - okänt pris
 Hoodie - Hollister 577kr
 iPhoneskal - Platforn 9 3/4 shop - 117kr
 Blus (finare i verkligheten) - Primark 117kr
Harry Potters trollstav - The Making of Harry Potter 282kr
 Victoria's Secret body butter - 94kr
 Myskofta - Primark 82kr
 Nagelfilar - Primark 18kr för alla
 Max Factor Clump Defy mascara - Boost 129kr // Batiste dry shampoo mini-size - Boost 18kr
 Tunna svarta strumpbyxor (40 är tjockleken på tyget för er som undrar) -  Primark 35kr
 Tofsar - Primark 12kr för alla


Redan torsdag

Denna veckan har verkligen gått snabbt, det känns inte alls som att det är fredag redan imorgon. Men det är skitskönt haha. Idag i skolan var det en helt vanligdag, förutom att det blev pannkakor till lunch vilket gjorde hela min dag. Efter skolan åkte jag till frisören och klippte mig. Det var verkligen välbehövligt så jag är nöjd. Jag var dock tvungen att klippa nästan fem centimeter efetrsom det var så pass slitet. Men det var jag förbered på så det gjorde inte jättemycket. Sen jag kom hem från frisören har jag ätit kvällsmat samt äntligen tagit tag i att fota allt jag köpte i London, så det kommer upp senare ikväll :) Puss!


The Making of Harry Potter #2

Professor Dumbledores arbetsrum:
Ingången.
Trolldryckskonst-klassrummet:
Professor Snapes och Professor Snigelhorns klädnader.
Dolores Umbridge's arbetsrum:
Kråkboet (familjen Weasley's hem):
Till vänster på bilden ovan ser ni sticket på fotöljen som stickar sig själv, även nu så rörde sig stickorna. 
Både kniven och diskborsten på bilden ovan rörde sig. 
Hagrids stuga:


God morgon

God morgon på er! Förlåt för lite halvdålig uppdatering igår, men jag hade vekligebn inget intresasnt att skriva. Gårdagen var extremt ointressant. Jag var i skolan, kom hem, slappade, åt mat och kollade på PH. Just nu sitter jag i skolan, vi har engelska om två minuter. Som ni vet är det ju onsdag idag och det innebär att vi slutar tolv vilket är såå skönt! Då kan jag äta lunch hemma för det blir äcklig mat i skolan och jag är redan jättehungrig för jag hann inte äta frukost i morse. Men nu måste jag gå för vi börjar, vi hörs!


The Making of Harry Potter #1

Privet Drive nummer 4, Harrys hem innan han fick sitt Hogwarts-brev:
Skrymslet under trappan, Harrys sovrum på Privet Drive:
Ingången till Stora Salen på Hogwarts:
Stora salen:
Mätglasen för att se hur många poäng de olika elevhemmen har. Dessa finns dock inte mer i filmerna men de nämns i böckerna. 
Gryffindors uppehållsrum:
En av sovsalarna till Gryffindor-eleverna:


Måndag igen

God kväll! Första dagen efter lovet idag, jag var såå trött hela dagen. Vi kom ju hem rätt sent igår och dessutom var jag tvungen att duscha imorse för jag kände mig sjukt ofräsch efter resan haha. Skoldagen var helt vanlig, förutom att jag och några andra var jourelever i matsalen. Alla klasser gör det en gång per läsår. Vi typ plockade bort lite glas och så samt ställde upp lite stolar och så. 
 
Sen jag kom hem har jag packat upp, städat mitt rum, hjälpt mamma med maten samt suttit vid datan. Håller även på att redigera bilderna från The Making of Harry Potter. Jag kommer lägga upp dom i olika delar de närmsta dagarna. Tog verkligen supermånga och jag vill ändå lägga upp en del för att ni verkligen ska förstå hur häftigt det var! 


Back in Sweden

Heej på er! Idag (eller igår med tanke på att klockan slagit över 12) gick vi upp vid åtta och åkte till London Tower, vilket är typ en "borg" som engelsmännen använde under första världskriget. Som jag skrev igår så är jag inte jätteintresserad av kultur osv men det var väl lite intressant i alla fall. Efter det shoppade vi lite mer. Hittade tre tröjor så jag är nöjd :)

Sen var det dags att ta tåget till flygplatsen och flyga hem. Det känns jättetråkigt att ha lämnat underbara London och jag saknar det redan. Jag har verkligen haft helt fantastiska dagar och vi har haft så himla roligt! Så det känns skit att denna resan är över, men det kommer ju fler roliga resor att se fram emot. Men nu måste jag sova, ska upp tidigt och gå till skolan imorgon. Kram!


Fotboll

God kväll på er! Idag började vi dagen med att gå på ett konstmuseum som hette Tate Modern. Jag är helt ärligt fruktansvärt ointresserad av konst och museum. Men mamma och pappa ville det och vi har bara gjort saker jag har tyckt varit roligt innan så man får ju kompromissa lite haha. Dom hade i alla fall gott fika så det var ju bra. 
 
Efter det gick vi på fotbollsmatch, Arsenal - Burnley. Det var sjukt mycket Arsenal-fans i hela London idag, och vi hejade också på Arsenal. I arenan var det superbra stämning och när Arsenal gjorde första målet var det som att hela stadion expoderade, så himla mäktigt! Arsenal vann sedan med 3-0 så det var super! Efter matchen åt vi kvällsmat på en jättegod köttrestaurang och sen gick vi hem till hotellet. Nu ska vi städa lite och sen ska jag sova, god natt!