Fuck you kanal9

God kväll finisar! Idag har jag inte gjort så mycket. Vi fick som sagt hem fotoboken så jag har fixat med videon vilket tog hundra år för Movie Maker bestämde sig för att "nej, nu ska vi göra det jävligt för Anna och krascha mitt under redigeringen" Sen var jag lite snabbt på stan med mamma och Sofie, jag köpte fyra kolligieblock till skolan, intressant för er att veta haha. 
 
Just nu kollar jag och Max på Bartenderskolan på Viaplay. vi skulle sett Big Brother men det gick tydligen inte att se på datan av någon konstig anledning så jag är jävligt sur just nu. Hoppas det bara är detta avsnittet för jag vill gärna se BB iår och dessutom är väl det typ det enda mitt twitterflöde kommer bestå av, tillsammans med lite politik, PH och annat tjofs haha. Kram!


Video på fotoboken

Vet inte varför den är en svart ram runt videon, hoppas det inte stör för mycket. 


Purple flower



Nya tröjor

GinaTricot - 249kr
 JC - 299kr
 NewYorker - 179kr


Härliga lördag

God eftermiddag! Idag började jag dagen med att städa mitt rum vilket tog ett tag för det var ett levande kaos haha. Efter det åkte jag lite snabbt till stan för att lämna tillbaka några böcker och köpa godis på Hemmakväll, mumma. Sen satt jag lite vid datorn, åt lunch och efter det cyklade jag med Kalle till ICA för att han skulle köpa godis haha. Jag kom typ hem från det nyss. Har inga planer för dagen, njuta av att det är helg typ.
 
Igår var vi ju hos en av GC-familjerna tillsammans med resten av gänget (vi blev kanske 30 pers totalt) och grillade. Vi kom dit vid fem typ och då spelade vi först brännboll. Har inte riktigt koll på hur det gick men om jag inte har fattat helt fel så vann mitt lag :) Sen lagade vi mat, massa grillat kött med hur mycket tillbehör som helst så det var supergott! Sen kollade vi på HP och hemligheternas kammare och år efterätt som var såå god! :)
Två mobilbilder från idag.


Spelar det nån roll? Nej kanske ingen, kanske allt egentligen



Objektiv till mobilen

Fick detta av Annie och Lois i födelsedagspresent. Det är ett litet objektiv som man sätter på mobilen med hjälp av magnetringar typ (lite svårt att förklara men det är superenkelt).
Mitt objektiv är som två objektiv i ett, ett macroobjektiv (så att man kommer närmre) och ett vidvinkelobjektiv (så att man kommer längre ifrån). Objektivet går att dela i två "delar" och om man har båda delarna får man ett vidvinkelobjektiv. Men om man skruvar av den översta delen (den som är inringad på bilden) så blir den delen som är kvar ett macroobjektiv. Vidvinkelobjektivet är alltså bra om du vill komma längre ifrån föremålet än vad du är, vilket bland annat skitbra att sätta på framkameran om man ska ta en selfie med många människor så att alla kommer med haha. Macroobjektivet är ju då till för att komma mycket närmre föremålet, till exempel en närbild på en blomma eller liknande.
 
Med macroobjektivet:                                        Utan objektivet:
 
Med vidvinkelobjektivet:                                    Utan objektivet:
Här ovanför har ni lite olika mobilbilder, helt oredigerade och med exakt samma avstånd till motivet, för att se skillnaden med- och utan de olika objektiven. Så nu ser ni verkligen hur stor skillnad det blir, speciellt med macroobjektivet! Så jag är supernöjd med dessa objektiv så tack så jättemycket Annie och Lois! ♥


Morgoninlägg

God morgon bloggisen! Igår var jag ju som sagt på Grand med mamma, Max och Kalle. Vi åkte vid fem typ och efter någon timme tog vi en fika på Espressohouse, vi köpte typ halva fiket kändes det som haha. Jag åt i alla fall en halv kladdkaka med massa gott i, en chocolate chip och drack frapino. Dör fikadöden haha. Hittade inte jättemycket, men två fina tröjor fick jag med mig hem :) Vi hann dock inte köpa skolgrejer för jag var lite för kräsen och sen stängde Grand hehe. 
 
Om typ fem minuter ska jag cykla och möta upp Annie och Lois för att sen gå till skolan. Vi börjar 09.20 och slutar 14.00 idag så det är asskönt! Varannan fredag slutar vi 12.00 och har alltså bara två lektioner vilket är så jäkla nice, men idag är det inte en sån fredag tyvärr. Men vi har ändå bara tre lektioner idag så jag överlever haha. Ikväll ska jag och familjen (tillsammans med hela Gran Canaria-gänget)  hem till en av familjerna som var med på Gran Canaria och grilla typ. Så det ska bli jättemysigt! Men nu måste jag göra mig klar för att cykla, vi hörs!
Bjussar på två mobilbilder från de senaste dagarna. 


28 Augusti

God eftermiddag! idag var skoldagen ganska vanlig. Jag har kommit in lite mer i rutinerna och framför allt i klassen vilket är jätteskönt! Det är lite kvar att fixa med papper, skåp osv men annars är det mesta klart vilket känns skitbra! Jag trivs verkligen i den nya klassen och på skolan :) Nu ska vi snart äta kvällsmat och sen ska jag, mamma, Max och Kalle till Grand. Både jag och Max behöver lite nya höstkläder och jag behöver skolgrejer. Sen ska vi fika och lite så, så det ska bli jättemysigt! 



Första dagarna på Katedral

Hej finisar och förlåt igen för dålig uppdatering. Igår började jag ju min första dag på Katedral och det gick jättebra. Självklart var det lite awkward i början eftersom ingen elev i klassen visste att jag skulle börja (förutom Annie och Lois) och helt plötsligt bara var jag där typ haha. Men jag fick ett jättebra intryck av hela klassen och jag pratade med flera tjejer som var jättesnälla. Efter skolan gjorde jag inget speciellt, slappade typ. 
 
Idag var det andra dagen i nya klassen och nu när alla vet att jag finns (haha) så känns allt jättebra! Jag tycker om min nya klass och alla är jättesnälla, jag gillar skolan och lärarna så just nu känns allt så himla skönt :) Idag slutade vid tolv och så åkte jag, Annie och Lois till en pizzeria och köpte lunch som vi åt hemma hos dom. Sen målade jag och Lois naglarna och lite annat. Efter det gjorde jag, Annie och Lois ungspannkaka till kvällsmat och efter det kom Sofia också :) Vi gick först till stan för det var demostration mot Svenskarnas Parti så vi var där och kollade och åt glass haha. sen gick vi tillbaka till Annie och Lois och snackade hur länge som helst vilket var jättemysigt! Jag kom hem för ungefär en timme sen och just nu kollar jag på PH, kram!


Kalles fotbollsmatch



Händelserik dag

Heej och ledsen att jag inte bloggat tidigare idag. Men denna dagen har varit ganska händelserik och jag känner redan nu att detta kommer bli ett långt inlägg. För det första byter jag både skola och gymnasielinje imorgon. Jag skulle ju som sagt gått samhäll/media men den inriktningen försvann på grund av för få som sökte den. Så då fick jag fyra dagar på mig att bestämma om jag antingen ville ta mitt andrahandsval (samhäll/samhäll) eller göra ett omval. Jag valde att göra ett omval och valde Estet/Media. Jag kände direkt när vi började att det inte var alls rätt linje för mig och jag trivdes inte speciellt bra på skolan heller. Så efter en del snack med stidieägledaren, föräldrar osv så kom jag till slut in på Samhäll/Samhäll på Katedral och dessutom i samma klass som Annie och Lois så jag slipper komma till en helt ny klass aldeles ensam. Det känns så himla bra och jag är så lättad över att allt äntligen är löst!
 
I eftermiddags fick jag veta att Kalle var på akuten med mamma för Kalle hade ramlat på sparkcykeln och slagit i läppen i styret. Han slog ut tre tänder och fick sy nio stygn. Stackars lilla Kalle-Balle. Efter skolan följde Lois och Sofia med mig hem och vi satt och snackade i flera timmar om allt möjligt. Vid åtta gjorde vi pannkakor och kollade på idol vilket var jättemysigt :) Sen filmade jag när pappa gjorde Ice Bocket Challenge hahah. Nu har jag precis duschat och jag och Max ska när som helst sätta på PH om Max bara kan spela klart sin jävla FIFA-match haha. Men vi hörs mer imorgon, godnatt bloggisen!


Life goes on



Min lördag

God kväll bloggisen! Idag vid tolv åkte jag till stan med mamma och pappa lite snabbt för att mamma behövde köpa en grej. Anledningen till att jag följde med är att vi direkt efter åkte och kollade nör Kalle spelade en fotbollsmatch. Kalles lag vann med 4-0 (tror jag) och dom spelade superbra så det var kul! Hade med mig kameran denna gången så ni får bilder imorgon eller nåt. När vi kom hem handlade jag godis, kollade på film och slappade. 
 
Imorgon kommer farmor, mormor, morfar och morbror Jens hit för vi ska ha släktkalas för mig. Jag fyllde ju år för en månad sen men fyller man på sommaren blir det ju alltid ganska försenat med släkt osv för alla är bortresta och så. Men det ska i alla fall bli jättekul :) Puss och kram!


Colorful glitter

Målade dessa naglar i förrgår. Har på senaste tiden inte orkat måla mina naglar med något avancerat mönster så jag körde lite färgglatt glitter med svart bakgrund istället. Tycker det blev ganska fint faktiskt :)


Förlåt för dålig uppdatering

God morgon! Förlåt för min jättedåliga uppdatering, men det har varit så jävla mycket de senaste dagarna. Inte så att jag haft mycket att göra (inte mer än vanligt i alla fall), men det har varit mycket i mitt huvud. Massa tankar om skolan, vänner och allt möjligt. Men nu är det i alla fall helg vilket är så jävla skönt, så ska försöka tänka på annat tills allt löst sig. 
 
De senaste dagarna har jag, förutom skolan, träffat Annie och Lois en del, slappat, städat mitt rum, varit ute och sprungit osv. Igår var vi hemma hos våra grannar på kvällen och hade fredagsmys :) Har även uppdaterat min mobil till iOS7 alldelses nyss haha. Har inte gjort det innan för jag har tyckt att den var ful och jobbig. Men nu började det bli så att jag var tvungen för att kunna uppdatera vissa appar och så. Hittills gillar jag den, det är ju inte jättestor skillnad haha. Kram!


We're born to get older



Svar på kommentar

Svar: Jo det skulle jag kunna göra. Förvänta er dock inte för mycket för jag är inte så bra på dethär med videoinlägg och jag kan säga redan nu att jag inte kommer prata i videon haha. Men visst en video kan jag göra :) 


Första dagen avklarad

Nu är första dagen på gymnasiet över. Den var väl okej. Som alltid består ju första dagen av information och rundvandring. Jag kan inte säga 100% ännu men jag är ganska säker på att den nya klassen inte är lika bra som min gamla och mina gamla lärare går typ inte att ersätta. Självklart fann det några trevliga som jag snackade med men det är ju alltid väldigt stelt i början, såklart. Skulle så gärna spola fram en månad eller två tills man har lärt känna varandra lite mer och vant sig. Hela denna vänjingsprocessen (säger man ens så?) år så jävla jobbig tycker jag. Men det blir nog bra tror jag.
 
Efter skolan åkte jag och Sofia hem till Annie och Lois för att förhöra varandra om första dagen haha. Så vi satt mest bara och snackade och spelade lite kort. När jag kom hem åt jag kvällsmat och nu har jag precis varit ute och sprungit. Om typ fem minuter ska jag kolla på Idol med familjen vilket ska bli supermysigt! Sen vid tio är det ju Paradise Hotel också :) Kram!


Sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på sommarlovet vilket känns skit verkligen. Jag börjar ju som ni säkert vet gymnasiet imorgon och just nu känner jag mest ångest om jag ska vara ärlig. Jag skulle inte säga att jag är nervös direkt. Men jag hatar förändringar och att gå från högstadiet till gymnasiet är en väldigt stor förändring enligt mig. Att komma till en ny klass där man inte känner en enda människa (ska dock gå i samma klass som Jennifer tror jag), ny skola och nya lärare. Jag gillar att känna trygghet, känna mig säker och trygg i min klass och gå i samma korridorer man alltid gått i. Sen vet jag ju att man vänjer sig och gymnasiet kanske blir den bästa tiden i mitt liv, vem vet? Men just nu kan jag inte känna nyfikenhet, spänning, glädje eller något i den stilen. Jag känner endast nej. Bara nej. 
 
Idag har vi  i alla fall varit hemma hos våra kompisar och fikat. Även bokat en resa tillsammans med dom som kommer bli så jävla grym! Men jag tänker inte avslöja något ännu hehe. Vi åkte dit vid tre och kom precis hem. Innan det gjorde jag inte så mycket, satt vid datorn, hjälpte mamma med en sak, duschade och lite sånt. Ikväll ska jag kanske träffa mina kompisar. Har inte träffat Sofia på över två månader så det skulle vara såå kul att äntligen ses! Känner att detta inlägget blev väldigt flummigt men det får ni leva med haha. Vi hörs!


Water drops



Fotbollsmatch

God förmiddag! Idag ställde jag klockan på nio för att följa med och kolla när Kalle spelade fotbollsmatch. Har inte kollat på honom på evigheter och sen dess har han bland annat bytt lag från Öster till Norra. Så det var kul och dom vann dessutom matchen med 9-1 :) Tog dock inga bilder för jag glömde minneskortet hemma i datorn, klantig som jag är.
 
Sen vi kom hem har vi käkat lunch och jag har även gjort klar en fotobok om resor 2013. Jag gjorde en om Florida (se här) och det är faktiskt ett jättebra sätt att spara bilderna lite roligare. Annars ligger dom ju bara i en mapp på datorn som man knappt öppnar. Eller jag gör det ibland men resten av familjen vill kanske också se bilderna ibland. Så ändå sen vi kom hem från Gran Canaria har jag tänkt göra en om resorna 2013 (Vemdalen, Egypten och Gran Canaria). Men har inte tagit tag i det förrän nu för jag är lat haha. Så vi ska väl beställa den snart antar jag :) 


Fredagsmys

Heej på er fina läsare! Idag vid halv två åkte jag hem till Annie och Lois för att åka till Grand. Vi bestämde att vi skulle gå dit men såklart börjar det ösregna när vi typ har kommit halvvägs. Så vi tog skydd under ett träd och gick sen till Ö&B för att köpa ett paraply. Dock så hade det slutat regna när vi kom ut ur affrären och det regnade inget mer under dagen så det paraplyet var ju jävligt nödvändigt haha. Köpte i alla fall ett lås till skolstarten (som jag helst vill slippa tänka på) och en tröja. Annars gick vi mest runt och strosade lite, vi var inte där så länge. 
 
Sen gick vi hem till annie och Lois och då chillade vi mest. Vi spelade lite kort, snackade och lite sånt. Det var mysigt. Just nu sitter jag i vardagsrummet med familjen och har lite fredagsmys med chips och godis, samtidigt som vi disskuterar en eventuell liten resa. Men vi hörs mer imorgon, puss!


Bilder från London del 3



Kvällsinlägg

God kväll finisar! Idag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. Solade som sagt lite på morgonen. dock hann jag bara två timmar och eftersom det var så pass tidigt så tog inte solen så mycket. Men lite färg fick jag i alla fall :) Vi har världens aprilväder här just nu. Ena sekunden låg jag ute och solade, nästa sekund ösregnade det, sen sol igen, sen moln och på kvällen lite mer sol. Skulle önska att det bara var sol men vi bor ju i Sverige så det är lite mycket begärt haha. 
 
Nu har jag precis duschat, eller okej det var typ tre timmar sen. Min tidsuppfattning är inte så bra haha. Sen dess har jag fixat lite med länkarna i min meny, Har gjort små bilder till dom sociala medierna ni kan följa mig på. Använder aldrig bloglovin men vissa gör ju det och då kan ni följa mig där hehe. Har tänkt fixa det aslänge men har aldrig pallat, för som den perfektionist jag är så tar det jättelång tid för mig att fixa med bloggdesignen, även om det bara är en sån liten grej. Aja nu ska jag sova, okej nej det ska jag inte. Men godnatt i alla fall!
Hittade denna gamla bilden från när jag och familjen var på Öland för sju år sen eller något sånt.


Prästkrage



Morning sunshines

God morgon på er! Jag vaknade för lite mer än en timme sen och då gick jag ut och solade. Som ni kanske märker tar jag varje litet tillfälle som finns att sola haha. Vill gärna behålla min solbränna till skolstarten i alla fall. Just nu är solen i moln men det ser ut som att den kommer fram väldigt snart igen :) Så då går jag väl ut i trädgården igen.
 
Igår gjorde jag faktiskt lite nytta och satt inte bara vid datorn. Jag hjälpte pappa att göra lunch, var ute och sprand, lagade kvällsmat till mamma, mig och Kalle, städade mitt rum samt skrev ut lite nya foton och hängde upp på min fotovägg. Så jag kände mig aseffektiv haha, speciellt över att jag var och sprand vilket jag inte gjort på typ hundra år haha. Aja nu ska jag sola igen hehe, puss!



Bilder från London del 2



Grand igår

Heej finisar! Jag vaknade för en timme sen och har sen dess ätit frukost typ. Gjorde fattiga riddare som blev jättegoda! Igår var jag ju som sagt på Grand med mamma- Fick en ny väska och ett par svarta jeans som ni såg i inlägget under, samt lite underkläder och så. Har inte ägt ett par svarta jeans sen jag gick i femma typ vilket många tycker är sjukt haha. När vi kom hem från Grand åt vi kvällsmat och även glass till efterrätt :) Men jag har inget mer att säga nu så detta blir bara en kort uppdatering, kram!


Nyinköpt

Svarta jeans - H&M 199kr
 Linne - BikBok 149kr
 Berlock till mitt Thomas Sabo armband (äkta silver)- Guldfynd 39kr (rea. ord pris 129kr)
 Krukor + platsblommor - IKEA okänt pris
 Väska - Duffy 399kr
 Plastblomma - IKEA okänt pris
 Doftljus - IKEA okänt pris


Gold and Black

Målade dessa naglar innan idag. Använde mitt Konad Stamping-set för första gången på över ett år typ. Det gick faktiskt förvånansvärt bra tycker jag. Som ni kanske ser är det några småmissar här och var men som sagt, jag har inte gjort det på över ett år så jag var lite ovan haha. Här har ni bilder i alla fall :)


Gårdagen + Dagens planer

God morgoon! Jag vaknade som vanligt runt halv tio och då gick jag ut och solade lite. Dock gick solen i moln efter typ en halvtimme och har inte visat sig sen dess så det var lite synd. Så jag gick in och har sen dess suttit vid datan och just nu håller jag på att måla naglarna. Jag har inga planer för dagen. Kanske ska till Grand med mamma i eftermiddag. Behöver bland annat en ny skolväska för jag har haft min från Adidas sen jag gick i sexan haha. Så jag ska försöka hitta en ny som jag gillar.
 
Igår var jag ju i alla fall på IKEA med Annie och Lois. Det var superkul! Dock köpte jag typ ingenting men det hade jag ju inte tänkt heller. Det var väldigt smidigt att ta sig dit faktiskt, förutom att vi missade tåget på ditvägen haha. Men det löste sig i alla fall och vi kom fram runt klockan ett och då åt vi lunch direkt, köttbullar såklart haha. Men det var väl allt jag hade att säga just nu, vi hörs!


Bilder från London del 1



IKEA idag

God morgon! Idag står IKEA med Annie och Lois på schemat. Vi ska ta tåget dit vid tjugo över elva och lär väl vara framme ungefär en timme senare. Jag har inget specieltl jag vill köpa, mest lite smågrejer typ. Kan ju inte direkt köpa något stort eftersom vi ska bära det på tåget osv. Blir ju lite fail om vi kommer där med en säng eller nåt haha. Okej det var inte ens kul. I alla fall, det ska bli jätteroligt! Jag tycker om att vara på IKEA, speciellt när man köper grejer åt en själv, även om det bara är smågrejer haha. Kanske lägger upp något litet mobilinlägg när vi är där, vi får se. Kram!
En av kakorna vi bakade igår, denna blev dock inte så god haha. 


Lyckad helg

Igår var jag ju som sagt på Karl Oskar med Annie och Lois. Vi kom dit vid två ungefär och då åkte vi en karusell och sen gick vi mest runt lite. Vid tre gick vi hem till annie och Lois som bor i stan. Vi kollade på film som vi dock var vi så sjukt okoncentrerade och satt mest och kommenterade onöduga saker och garvade haha. Sen lagade vi kvällsmat och efter det gick vi tillbaka till Karl Oskar. Då åkte vi lite mer karuseller och sen körde vi lite spel och så. Dock vann vi inget förutom varsitt gosedjur haha. Men vi hade i alla fall superkul! :)
 
Vid halv elva ungefär gick vi hem till mig för att sover över här. På kvällen gjorde vi inte så mycket, mest snackade och så. Idag på morgonen gick vi upp vid tio och då åt vi frukost och sen gjorde vi oss klara för dagen. Efter det bakade vi två olika småkakor som båda blev väldigt goda :) Vi spelade även lite spel och bara chillade. Så min helg har varit superlyckad! 
Mobilbilder från Karl Oskar.


Horse Guards Parade



Karl Oskar-dagarna

God morgon! Ja, på sommarlovet är det morgon klockan halv ett också haha. Jag gick upp vid halv tio idag, då åt jag frukost och gjorde allt annt man gör på morgonen. Sen har jag suttit vid datorn lite. Jag ska i alla fall cykla och möta upp Annie och Lois om typ fem minuter. Sen ska vi på Karl Oskar-dagarna tillsammans. Så det ska bli superkul! :) Sen på kvällen ska vi troligtvis sova här. Så det blir mysigt. Så det är mina planer för dagen, har inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs!


London Eye



Apornas Planet

God eftermiddag! Igår var vi ju som sagt på bio och såg Apornas Planet. Den vaar faktiskt väldigt bra och spännande. Vi såg den i 3D och det fanns en del coola effekter :) När vi kom hem kokadade vi över 60 kräftor som vi köpt av en kompis kompis. Så ikväll ska vi ha kräftskiva med två av våra grannar vilket ska bli jättemysigt! Jag älskar kräftor, eller skaldjur i allmänhet. 
 
Förutom det så har jag inga planer för dagen. Karls Oskar-dagarna börjar idag, vilket är en liten festival här i Växjö. Dock ska jag och mina kompisar gå imorgon istället för det håller på hela helgen. Det är inte en jättestor festival men det är jätteroligt i alla fall! Men det var allt jag hade att säga just nu, vi hörs!
Skitful mobilbild från bion igår. 


Buckingham Palace



Svensk sommar

Heej på er! Idag vaknade jag klockan tio och då gick jag nästan direkt ut och solade. Det var supervermt och solit ute så jag badade i poolen också. När det väl är fint i Sverige, då älskar jag svensk sommar! Dock gick solen i moln nu så jag gick in igen. Ikväll ska jag, Max, Kalle och pappa på bio. Vi ska se Apornas Planet. Har inte hört så mycket om den men det ska bli kul :) Den börjar halv nio för er som undrar hehe. Så förutom det har jag inga planer för dagen, så detta bli bara en snabb uppdatering, kram!


London shopping

Spetslinne - Abercrombie and Fitch 442kr
 Pyjamas - Forever 21 139kr
 Fem par trosor - Victoria's Secret 233kr (för alla tillsammans).
Necessär - Victoria's Secret 193kr
 Secret Charm body butter - Victoria's Secret 93kr
 Sensual Blush body mist - 93kr // Pure Seduction body wash - 93kr. Båda från VS (det var 3 saker från "fantasyserien" för 24 pund). 
 Flip flops - Abercrombie and Fitch 256kr
 Bubblegum lip scrub - Lush 58kr
 Batiste dry shampoo - Boost 35kr/st'
 EOS lipbalm Sweet Mint - Urban Outfitters 58kr
 BareMinerals stroke of light eye brightener #2 -  Debenhams 256kr
Benefit they're real mascara + they're real pusch up liner - Debenhams 256kr (för båda). 
 Nagelacksremover (blev dock fel, trodde det var en sån svamp men det är några plastgrejer typ istället, skitkonstigt, men jag ska prova och se om det funkar) - Boost 35kr
 Telefonkiosk att ha som prydnad - Cool Britannia 23kr


Westminster Palace + Big Ben



Hemma i Sverigeee

God morgon Sverige! Nu är jag hemma igen och det känns så bra! Jag känner mig så himla splittrad angående denna resa. Vissa dagar i Torquay var väldigt dryga och just då ville jag bara hem. Men samtidigt har jag och Jennifer haft så otroligt många skrattanfall och roliga minnen som jag alltid kommer komma ihåg. Och dagarna i London var verkligen superbraaa! Det känns i alla fall skönt att vara hemma, få sova i din egna säng och träffa min familj igen som jag har saknat jättemycket ♥ På tal om familj så måste jag bara säga ett stort jäkla tack till mamma och pappa för att ni har betalt och fixat med denna resan för min skull. Jag är verkligen jättetacksam för allting!
 
I alla fall, vi kom hem till huset vid elva på kvällen ungefär och då åt vi glass och jag berättade lite om resan och så. Sen packade jag upp, städade mitt rum och allt sånt så jag kom inte i säng förrän lite över två men det var det värt. Det är skitskönt att ha det gjort nu hehe. Idag har jag inga planer. Ska mest slappa och njuta av att inte behöva göra ett skit haha. Sen ska jag redigera alla bilder från London och lägga upp, lär bli ganska många delar haha. Jag ska även fota och lägga upp all shopping (även om det inte är supermycket) men det tror jag jag gör imorgon. Kram på er!


Gatwick airport

Heej på er! Just nu sitter vi på Gatwick i London och väntar på att då boarda planet om tio minuter. Vi lämnade vandrarhemmet vid halv nio och tog bussen hit. Så efter vi checkat in och allt sånt så fick vi lite fritid. Jag och Jennifer ägnade tiden till att fika och köpa en grej på Victorias Secret, som om vi inte gick nig igår haha. Vi landar i alla fall i Srockholm vid halv fel ungefär och runt klockan sex flyger vi vidare till Malmö där föräldrarna hämtar oss och kör oss hem. Vi borde vara hemma vid tio eller halv elva typ. Så jag bloggar nog innan jag går och lägger mig. Så vi hörs ner då, kram!


Shoppingdag

God kväll finisar! Idag har vi som sagt shoppat större delen av dagen. Vi började med att åka till Camden som är en jättestor marknad typ. Jag och Jennifer spenderade dock mer tid i de få butiker som låg utanför. Hittade i alla fall presenter till mina bröder och en liten grej till mig själv. Sen fikade vi på Starbucks och efter det mötte vi upp dom andra för att äta mackor. 
 
Efter lunchen gick vi till Oxford Street för att shoppa. Vi fick fyra timmar vilket låter ganska mycket. Dock gick tiden extremt fort så hann inte köpa alls så mycket som jag tänkt mig. Fast jag är jättenöjd i alla fall! Jag och Jennifer ville i alla fall bestämt till Abercrombie som sista butik men vi hade ingen aning  vart det låg. Efter mycket frågande och förvirring hittade vi i alla fall dit till slut. Dock hade vi bara typ tjugo minuter på oss innan vi skulle träffas och det var väldigt långt till mötesplatsen (vi visste inte ens vägen haha). Så vi hann knappt vara inne där alls och ännu mindre prova något, men hittade två grejer i alla fall :) Sen skulle vi gå till mötesplatsen och som sagt hade vi ingeeen aning om vart det låg och dessutom hade vi typ fem minuter på oss så vi hade så jävla brottom. Jag är helt seriös när jag säger att jag ALDRIG stressat så mycket i HELA mitt liv, det var helt sjukt haha. Vi hittade i alla fall tillslut och då åt vi på en restaurang som var jättegod och sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet där vi packat ihop osv eftersom vi åker hel imorgon. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till Sverige! Men nu ska jag göra mig klar, puss! 

Mobilbilder från dagen, den första är tagen av Jennifer.


Sightseeing i London

Nu är vi framme i London! Vi lämnade Torquay idag vid sex på morgonen och tog bussen till London. Resan tog ungefär fem timmar men jag sov lite så det gick bra. När vi kom fram låste vi in våra väskor i ett förråd typ och sen gick vi på sightseeing. Vi såg Big Ben, London Eye, Buckingam Palace osv. Det var jättekul och se och jag har tagit huuur många bilder som helst! 

Vid sex möttes alla upp på Mc Donalds för att äta kvällsmat. Efter det fick vi checka in på vårt vandrarhem. Rummen ser helt seriöst ut som fängelsecellar och är väldigt små. Fast det gör inte så mycket eftersom det bara är två nätter. Men vi bor fyra i varje rum så det blir väldigt trångt med alla väskor. Sen har varken jag eller Jennifer lyckas få internetet här att funka på våra datorer så vi får blogga från mobilen vilket är lite segt. Menmen, det finns inte så mycket att göra. 
Imorgon har vi en hel dags shopping vilket ska bli såå kul! Vi ska först till Camden och efter det till Oxford och så. Så det är jag supertaggad på och jag ska shoppa järnet! Men ni ska jag avsluta och snart ska vi sova, är såå trött. Godnatt!
Tre mobilbilder från dagen, kan som sagt inte lägga upp kamerabilder här så dom får ni se när jag kommer hem. De två första är tagna av Jennifer btw. 


Splashdown

Idag har vi varit på Splashdown. Det är en vattenpark typ som i princip består av massa vattenrutchkanor. Det var superkul! Dock är Jennifer allergisk mot klor så hon kunde inte bada vilket sög. Men jag var med Filippa, Eva, Gustav och Mattias och vi hade jättekul :) Vi åkte bland annat tåg i en av rutchkanorna, en sån man har ringar i ni vet? Det blev lite kaos men det var sjukt kul haha!
 
Vi åkte hem vid tre typ och har ganska nyligen kommit hem. Ikväll ska vi träffas klockan sju på vår vanliga mötesplats. Jag vet inte vad vi ska göra riktigt dock. Detta är ju sista dagen här eftersom vi åker till London imorgon! Vi ska samlas klockan tio över sex på morgonen så vi kommer nog vara ganska döda haha. Är inte säker på att det finns internet där men jag hoppas det. Annars får vi höras mer på tisdag då vi kommer tillbaka till Sverige, puss!


Sista skoldagen

God kväll på er! Idag var det sista dagen i skolan här och det känns så bra! Vi avslutade skolan med att kolla på film och sen få "betyg" och en skitful hatt haha. Efter skolan gick vi hem och vid halv åtta möttes vi upp igen för att göra nåt som hette Town Quiz. Man blev indelade i grupper och sen skulle man sbara på frågor om staden typ. Jag fick en skitbra grupp så det ägde! Dock var vi kanske inte så himla seriösa men det var bara kul haha. Aja nu ska jag och Jennifer äta godis och sitta vid datorn haha. Puss!
Har inga bilder härifrån just nu, inget värt att visa i alla fall. 


God morgon bloggisen

God morgon! Förlåååt verkligen för min dåliga uppdatering. Känns som att jag bara bloggar varannan dag här. Men jag ska försöka bättra mig. Gårdagen var okej. Vi började med skola och då gjorde vi ett prov typ. Alla ska göra det näst sista skoldagen vilket var igår för oss. Det var inte speciellt svårt så det gick bra tror jag. Fast egentligen spelar det ingen jävla roll alls hru det gick haha. 
 
Efter det åt vi lunch och sen åkte vi buss till en liten stad. minns inte vad den hette dock. Det var okej. Ganska segt dock. Jag och Jennifer gick i lite affärer, köpte dock bara en sak eftersom vi åker till London på söndag och jag ska shoppa där. Sen köpte vi chips och godis och satt på en bänk och lyssnade på poddar haha. Aja nu ska jag göra mig klar för dagen, puss!
Fyra mobilbilder från de senaste dagarna.