New

Långärmad, lite kortare tröja - H&M 99kr
 Jeans - Levi's 575 kr (rea, ord. pris 1150kr)
 Nagellack - H&M 49kr
 Träningströja - Cubus 149kr


Slappsöndag

Söndag idag, känner mig inte så taggad på skolan imorgon. I alla fall, jag vaklnade lite innan elva och efter jag ätit frukost var jag ute och sprang en runda. Efter det städade jag rummet, åt lunch och nu har jag även pluggat lite samhällskunskap. Jag har inte så mycket planer idag, börjar bli förkyld och annat så tänkte bara ta det lugnt hemma idag. Hoppas ni haft en bra helg förresten, kram på er. 


Twilight



Froyo

 Mitt och Idas mellis idag, fitspo:)
 
Vår sista lektion blev inställd idag så vi slutade redan vid ett, wiee. Efter skolan åkte jag, Ida och Lina upp till Grand för lite shopping. Jag hittade några saker som jag visar någon gång i helgen förmodligen. Vi fikade även på We Love Food och jag åt en frozen yogurt även denna gången. Egentligen är det lite överskattat tycker jag men samtidigt sjukt gott haha. Jag kom i alla fall hem för ett litet tag sen och ska snart äta kvällsmat med familjen, är jättehungrig haha. 


28 januari

Idag efter skolan var jag på gymmet, körde först ben+armar och sen sprang jag på bandet också. Brukar springa utomhus på onsdagar men jag hann inte det igår eftersom jag träfade kompisar så därför körde jag löpbandet idag istället. När jag kom hem åt jag kvällsmat och nu kollade jag på Friends. Har inte så mycket planer för dagen, ska inte plugga i alla fall vilket är skönt haha. Kram på er. 


Snow is glowing



Bakning med kompisar

Idag efter skolan hade vi först en så kallad minimässa på skolan om programfördjupningar och IVÄ inför nästa år. Jag är fortfarande lite förvirrad men vet ungefär vad jag vill välja tror jag. Efter det följde mina kompisar med mig hem för att baka lite. Vi gjorde chocolate chips med tre olika fyllningar som blev jättegoda, En med oreo, en med s'mores (min favorit tror jag) och en med nutella.
 
Vi lagade även mat, kollade på Friends och lite annat roligt. Så förutom en historieskrivning på morgonen (som känns så skönt att ha avklarad även om jag kanske inte är jättenöjd över min prestation) så har det varit en mycket bra dag. Hoppas ni också haft det bra, kram.
Två bilder som Lois tog på kakorna, hur gott?


Marc by Marc datorfodral

Här har ni bilder på mitt "nya" datorfodral från Marc by Marc Jacobs. Jag fick det i julklapp så jag har haft det ett tag och har använt det i princip varje dag. Tycker det är så himla fint och jag är jätteglad över det!


Blodprov och annat

Idag på biologilektionen hade vi en labb om blodgrupper. Vi skulle bland annat undersöka vårt eget blod, alltså ta blodprov på oss själva. Kag kan inte minnas att jag någonsin tagit blodprov i hela mitt liv så jag var lite rädd hahah, men det gick bra. På svenskan höll jag mitt tal som kändes helt okej, väldigt skönt att ha det gjort. Efetr skolan gymmade jag och Annie, sen åkte jag hem och försökte plugga lite (men det gick åt helvete haha) och nu kollar jag på Private Practice. Hoppas ni haft en bra måndag allihopa. 


Nike training

Här har ni mina nya träningsskor som jag köpte igår. Jag inveg dom idag på gymmet och jag är jättenöjd! Både sköna och snygga haha. De kommer från Nike och jag köpte dom på Intersport på rea för endast 500kr (!). 


Shopping och fotboll

Idag vaknade jag innan nio, extremt ovanligt för att vara mig haha. Jag gick i alla fall upp, åt frukost och sen pluggade jag lite historia. Efter det var jag ute och sprang, förberedde mitt svenskatal och lite annat. Vid fyratiden åkte jag och mamma till Grand för lite shopping. Hittade ett par nya träningsskor pch ett par jeans så jag är jättenöjd! Vi fikade även på We Love Food och jag gjorde en skitful frozen yoghurt men den var väldigt god ändå. Sen kollade vi och pappa på Kalles fotbollsmatch och nu är vi hemma igen (vilket vi varit ett tag). Hoppas ni haft en bra söndag allihopa, vi hörs imorgon.


Fotorunda

Några till bilder från min och Lois fotorunda för någon vecka sen. Det var så himla fint ljus ute den kvällen vilket gav en mysig varm ton i bilderna vilket jag tycker var väldigt fint. 


Nytt från Odd Molly

Hoower cotton turtleneck - här
Cloudy Day blouse - här
 
Två nya favoriter från Odd Molly. Polotröjan fick jag i julklapp av mamma och pappa så den har jag haft ett tag nu, och blusen köpte jag förra veckan. Älskar Odd Mollys kläder (är så unik hahah) och tycker båda dessa plaggen är superfina! 


Mockingjay part 1

Igår hade vi geografiprov i skolan, det kändes som att det gick bra så det var skönt. Efter skolan var jag och gymmade en timme, och sen gick jag och kompisarna hem till Annie och Lois. Vi köpte massa mat, snacks och dricka och sen kollade vi på Mockingjay part 1 (jag hade faktiskt inte sett den innan) och bara hade en myskväll. Perfekt nu i vinterkylan då man knappt vill lämna huset haha. En lyckad kväll blev det i alla fall och jag hoppas ni också hade det bra, kram.


Lunch på Zack's

Idag och jag och mina kompisar lunch på Zack's då skolmaten inte var så god och vi hade en inställd lektion.Jag hade inte ätit där förut men det var väldigt gott faktiskt. Efter det hade min grupp seminare på samhällen, det gick ganska bra så det känns skönt att ha det gjort. Efter skolan gick jag och kompisarna hem till Annie och Lois för att plugga lite. Vi hann även med massa prat, lite planer inför imorgon kväll samt några avsnitt av Friends haha. En bra dag helt enkelt. 


Tidig skoldag

Idag slutade vi klockan ett vilket var väldigt skönt. Efter skolan förberedde jag mig inför ett seminare på samhällskunskapen imorgon. Sen var jag ute och sprang, duschade, åt mellis och lite annat. Nu har jag precis ätit kvällsmat och har inte så mycket planer för resten av kvällen. Borde eventuellt plugga lite men tror inte jag orkar det. Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av Private Practice, puss. 


Frosty snowflakes



Tisdag 19 januari

Hej allihopa, idag i skolan gjorde vi inte så mycket, jag fortsatte på mitt svenskatal som börjar ta sig nu haha. Jag gillar inte att hålla tal så mycket men det blir nog bra. Efter skolan gymmade jag med Thea, och sen åkte jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois har pluggat lite (pyttelite), bakat brownies och nu kollar vi lite på Friends. Kakan är just nu i ugnen och jag tror den komemr bli jättegod, vi har gjort den förut och det blev lyckat. Hoppas ni haft en bra tisdag, kram. 


Snö i mottljus



Springrunda i kylan

Hej på er, hoppas er dag har varit bra hittils. Jag vaknade vid tio ungefär och efter lite småfixande åt jag frukost och sen började jag på en fotobok om resorna 2015. Efter det var jag ute och sprand en runda vilket var så jävla kallt, fick till och med ha tumvantar på mig haha. Det var -10 grader ute vilket för många inte är så mycket men för att vara här i Växjö är det ganska mycket. Förutom det har jag fixat lite inför imorgon (dvs tagit fram outfiten samt packat gymkläder) och pluggat lite geografi. Men nu ska jag äta kvällsmat så vi hörs!


Mysfredag

Igår följde min kompisar med hem till mig för en myskväll tillsammans. Vi köpte massa godis, chips osv och sen kollade vi på film och snackade hela kvällen, supermysigt! De sov även över här så imorse åt vi en stor god frukost och sen åt vi upp alla skacksrester från igår haha. De gick vid tvåtiden ungefär och sen dess har jag städat och även skrivit in lite samhällsanteckningar från kladdpapper till datorn (min dator skoldator fuckade ut igår så fick anteckna på papper men jag vet att jag kommer tappa bort dom haha). I alla fall, hoppas ni hade en bra fredag hörrni, för det hade jag :)
Tog tivärr inga bilder alls igår så ni får en annan mysig bild haha. 


Private Practice

Idag missade vi vår sovmorgon för ett engelskaprov, så det sög ju. Men provet gick ganska bra ändå tror jag. Förutom det hände inte så mycket i skolan och efter vi slutat var jag på gymmet. När jag kom hem åt jag kvällsmat och nu är jag ensam hemma vilket är väldigt skönt haha. Tänkte snart göra lite verma mackor och kolla på någon serie. Har precis börat kolla på Private Practice, vilket är typ en spin off av Grey's Anatomy men man får följa Addison efter hon lämnat Seattle. Hitills är den helt okej, jag längtar dock mest till jag kommer till tredje säsongen för då börjar Amelia Sheperd att vara med och hon är en av mina favoritkaraktärer i Greys. 


Details in my room



Ögonkontroll

Idag på förmiddagen var jag på lassarettet för en ögonkontroll. Jag var där för en uppdatering om mitt problem med skelning som jag nämnt innan. De skulle kolla vidare på det men jag hoppas faktiskt att det blir opererat. Det är ju inget jätteproblem men jag har börjat störa mig mer och mer på det. Förutom det hände inget speciellt idag, gymmade med Annie och Lois efter skolan och körde rygg-mage-bröst idag. Där ingick bland annat plankan vilket är livets värsta gymövning haha. Sen jag kom hem har jag mest tagit det lugnt, är väldigt trött idag av någon anledning. Kram. 


Snöigt



Tillbaka på gymmet

Nu är det måndag igen och första hela skolveckan har börjat. Det känns väl okej men skulle gärna varit ledig lite längre. Anyways, efter sklan var jag och gymmade med Annie och Lois. Det var första gången sen innan lovet så det var lite jobbigare än vanligt, men det känns skönt att ha kommit igång igen. Nu är jag i alla fall hemma, har duschat och ätit kvällsmat och tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas ni fått en bra start på veckan!


Fotorunda och mys

Igår snöade det sjukt mycket här, så jag och Lois bestämde oss för att gå ut på en fotorunda på eftermiddagen. Det var lite för mörkt ute i slutet men det blev ändå några fina bilder. Efter det drack vi varm choklad vilket var så välbehövligt för det var väldigt kallt ute. eJag var där resten av kvällen och vi hade det jättemysigt. Vi kollade på lite mysiga serier, köpte glass på rea (haha) och lite annat. Hoppas ni hade en bra dag igår, kram.


Back on track

Igår var det första skoldagen så nu är vardagslivet igång igen. Igår efter skolan var ag hemma hos Annie och Lois. Vi slappade lite först, och sen förberedde vi oss för en geografiredovisning vi hade idag. Det känns skönt att ha den gjord och det gick väl ganska bra tycker jag. Idag efter skolan var jag och fikade med mina kompisar. Vi gick till Skåres och efter vi fikatsatt vi och snackade i flera timmar vilket var så mysigt. Hoppas ni haft en bra start på den nya terminen, kram. 
Två matbilder från idag. Den första är från skolans inte så goda lunch (som vi fick äta in centralhallen pga mycket folk) och den andra är från mitt (och julias i bakgrunden) fika frn idag, som var betydligt godare än det ser ut haha. 


Winter glow



Sista dagen + Grey's Anatomy

Idag är det sista dagen på jullovet, imorgon är det dags för skola igen och jag är inte redo. På ett sätt känns det som vi har haft lov väldigt länge men samtidigt känns det som att hela julen sprang förbi alldeles för snabbt. Men som tur är kommer det ju fler jular att längta till. I alla fall, jag spenderade den sista dagen på lovet hemma hos Annie och Lois. Jag är fortfarande där, och vi har inte gjort jättemycket speciellt. Vi kollade på de första avsnitten av Grey's Anatomy, jag har ju följt det ett tag och har pecis börjat på säsong 12. Såg slutet på säsong 11 igår och jag var ett vrak hela vägen genom de fyra sista avsnitten haha, ni som vet ni vet. 


Vinterland

De senaste dagarna har det blivit väldigt kallt här i Växjö, och en del snö har också kommit. När jag var yngre älskade jag verkligen snö och längtade alltid efter det, men nu tycker jag inte att det är så kul längre. Det skapar mest problem för mig när jag ska ta mig till ställen haha. Dock tycker jag fortfarande att det är väldigt mysigt och det lyser ju upp landskapet och dagarna från allt det gråa annars, och det är ju alltid härligt. 


Ikea

I början av denna dag gjorde jag inte så mycket, slappade mest och kollade på Grey's Anatomy. Sen vid tre mötte jag upp lite kompisar för att ta tåget till Ikea. Jag behövde som sagt inget direkt, så köpte bara doftljus haha. Vi åt även kvällsmat där, jag bröt inte min tradition och tog därför köttbullar som vanligt. På tåget hem träffade jag även pappa som varit i Norge i en vecka, så det var roligt. Nu har jag ganska precis kommit hem, hoppas ni haft en bra dag allihopa. 


Latest days

Idag när kag vaknat träffade jag Annie och Lois. Vi var på stan, chillade samt kollade lite på Friends. Inget speciellt direkt men det var mysigt att ses. De senaste dagarna har jag även hunnit med att städa mitt rum, vilket var mer välbehövligt än någinsin, tagit bort alla julsakerna och lite annat. Morgondagens planer är att åka till ikea med kompisarna, behöver inte köpa något men hänger med ändå för det är kul haha. Nu ska jag snart äta kvällsmat, hoppas ni får en bra kväll hörrni. Kram. 
Två bilder från de senate dagarna, en selfie hos mormor och morfar och en bild från igåt efter jag duschat haha. 


I haven't been everywhere

but it's on my list.


2015 i bilder



Gott nytt år!

Några av alla bilder från igår, otroligt fina haha (feel the irony) 
 
Gott nytt år allihopa! Jag hoppas ni hade en bra kväll igår, det hade jag i alla fall. Vi firade ju ett gäng kompisar  hos Annie och Lois och vi hade jätteroligt! På tolvslaget gick vi ner till Växjösjön för att se fyrverkerier och välkomna det nya året. Under småtimmarna tyckte vi tydligen att det var en bra idé att tända tomtebloss inomhus (sista bilden hahah) vilket såklart slutade i att brandlarmet gick. Vi hade i alla fall en sukt rolig kväll och jag fick en grym start på 2016.