Sommartårta

Denna tårtan gjorde jag till släktmimddagen vi hade i söndags. Det är bara en marängbotten, vaniljglass, lemoncurdglass, grädde och sen en marängbotten med lite grädde överst. Sen ganerade jag den bara med lite bär, både gott och snyggt. Denna tårtan är såå himla simpel men otroligt god. 


PH ikväll

Idag efter skolan cyklade jag hem till mormor och morfar en stund, sen var jag på Grand och efter det cyklade jag hem. Jag kom ganska nysligen och har bara bytt om för det regnade ute så ag blev ganska blöt. Imorgon börjar ju septemper och då är pfeciellt sommaren slut vilket känns hemskt. Något som inte är hemskt är att Paradise Hotel börjar ikväll! Wieee jag är så taggad haha.


Kalla färger



Kräftskiva

Igår efter skolan åkte jag och mina vänner hem till Ida för att sova där. Vi hade också planerat att ha en liten kräftskiva och det var jättemysigt. Vi åt massa god mat, jag älskar ju kräftor, kollade på film, snackade, var uteb lite och hade det väldigt roligt! Imorse gick i upp vid nio ungefär och efter lite frukost spelade vi lite playstation haha. Jag kom hem igen för ungefär en timme sen och tänkte snart ta lite mellis. Ikväll kommer Ingemarssons hit på middag så det blir kul, kram.
Från igår kväll, vi hade fler kräftor än på bilden eftersom vi var sex personer, men dom syns inte haha.  


Stripes

Här är min senaste nageldesign, inte mitt bästa verk om man säger så men jag hade lite brottom när jag fixade det så det fick bli något lite halvdant. Men tänkte lägga upp bilder ändå för det blev ju inte så fult haha. 


Grand Samarkand

Idag efter skolan åkte jag, Lois och Julia till Grand för lite shopping. Vi hade jättemysigt och jag köpte en kjol och ett pennfack som jag behövde. Jag kom hem för en halvtimme sen ungefär och nu har jag precis städat rummet. Imorgon ska jag och mina kompisar sova över hemma hos Ida cå då lär det inte bli så värst bra uppdatering. Men det ska bli väldigt roligt!
  


Små vita blommor



Skolfoto

Idag hade vi skolfoto, whey so fun. Nej, inte direkt haha. Ellker egentligen har jag väl inget emot det men fotograferingen låg en timme efter vi slutat för dagen så det var lite segt. Vi fick se klassfotot lite snabbt och jag blev verkligen inte nöjd haha. Men det spelar väl ingen roll det är ju bara ett kort. Jag kom hem för lite mer än en timme sen och snart ska jag ta tag i mig själv och fixa lite saker. Kram.


Långsam skoldag

Skoldagen idag kändes såå lång. Efter första lektionen hade vi idrott och när de var slut kändes det verkligen som att klockan var typ ett, men den var bara tio vilket var så segt. Det var inte bara jag som tyckte det utan typ alla kände så haha. Anyways, efter skolan cyklade jag och Lois hem till mig. Vi bakade en jättegod brownie, kollade på Modern Family, slappade och hade det mysigt. När hon gått kollade jag på idol och nu håller jag på att måla naglarna. Hoppas ni haft en bra tisdag, puss. 


Rosor i motljus



Första måndagen

Hej på er. Idag var det första riktiga måndagen i skolan. Vi hade IVÄ på morgonen och jag har valt Naturkunskap 2. Det är väl kanske inte det roligast valet men det gav extra behörighet och jag har ju inget emot det. Förutom det var det en ganska vanlig skoldag. Jag kom hem för snart en timme sen och sen dess har jag ätit mellis samt städat mitt rum. Idag funderar jag på att gå ut och fota lite porträtt, men vi får se hur det blir med det. Kram på er.


Pastell

Senaste tillskottet i min nagellackskollektion. Både min ljusblåa och ljusrosa färg var slut, så jaghittade dessa två från IsaDora för 69kr/st, så nöjd. 


Söndag

So sorry för utebliven uppdatering igår, men jag hade inte så mycket intressant att blogga om. På förmiddagen solade jag lite, sen var jag lite snabbt i stan och efter det gjorde jag inte så himla mycket. Idag har jag också hunnit sola lite, men nu gick solen i moln så jag gick in igen. Jag har inga speciella planer för dagen, vi får se vad som händer helt enkelt. Hoppas ni haft en bra helg, kram. 


Lalala fredag

Fredag idag, whey. Någor positivt med skolan är ju i alla fall att man uppskattar helgerna mer haha. I alla fall, vi slutade skolan kvart över två idag så det är ju ganska tidigt. När jag kom hem åt jag lite glass och nu funderar jag på att gå ut och sola lite. Ikväll ska jag och min familj hem till våra grannar på middag, så det blir mysigt tror jag. Hoppas ni får en bra helg, hörs.
Tre bilder från matten idag haha. 


Annie och Lois

Idag efter skolan cyklade jag hem till Annie och Lois. Idag var även med en stund så det var kul. Vi bakade kärleksmums och sen gjorde vi kvällsmat och lite så. Just nu sitter vi och fikar lite samt kollar på Friends. Vi har även hunnit plugga liet och jag har nästan gjort klart historialäxan till på måndag. Hoppas ni haft en bra dag, puss. 
Bild på oss i Göteborg, saknar sommarlovet så mycket när jag tänker på det här (kul att skolan precis börjat japp:))


Tillbaka till det vanliga

Nu har vi haft två vanliga skoldagar också, och dom har varit bra. Nu börjar det ju dra igång lite mer på riktigt och allt känns typ som det alltid ha gjort vilket känns ganska skönt. Hade så gärna haft längre lov menmen haha. Jag går ju i tvåan nu så har vi lite nya ämnen som jag inte läst innan, så det kan nog bli kul.
 
I alla fall, idag efter skolan träffade jag Annie och Sofia en stund. Vi var hemma hos Sofia och bara snackade och chillade typ. Efter det åkte jag hem, åt mat och sen cyklade jag in till stan lite snabbt för att hämta min väska som varit på lagning. Efter det kollade jag på Idol och nu ska jag slappa lite och sen duscha, kram. 


5 från Frankrike



Första skoldagen

Idag drog skolan igång igen, har lite blndade känslor kring det. Jag har inget emot skolan men fyfan vad jag hade velat vara ledig längre. Jag börjar ju tvåan på gymnasiet och alla säger att det är det jobbigaste året. I alla fall, vi började inte förrän ett så innan det mötte jag upp mina kompisar på stan och åt lunch. I skolan fick vi mest lite information och sånt, och även nya skåp. Jag fick ett överskåp vilket jag är så glad för. Hade underskåp hela förra året och det är inte roligt. 
 
Efter skola gick jag och Lois på stan en lite stund. Jag letade efetr lite skolgrejer, jag har förnekat att skolan skulle börja så därför hade jag inte föreberett ett skit haha. Dock hittade jag ingenting så efter kvällsmaten åkte jag och mamma till Grand, och där hittade jag det jag behövde. Sen kollade jag på idol och var ute och sprang en runda. Jag hoppas i alla fall att ni som också började skolan idag hade en bra första dag. Och till dom av er som inte känner att ni hade en bra dag, till exempel första dagen på gymnasiet, tro mig det blir bättre. Mina första dagar på gymnasiet var hemska men efter bara en vecka trivdes jag jättebra (bytte ju i och för sig både skola och linje då så det kanske inte är bästa exemplet haha). 
Har inga bilder från idag så istället får ni en bild från en middag i helgen.


Sleepover på studsmattan

Igår på förmiddagen solade jag lite, no shit skulle jag? Vid halv fem kom Annie och Lois hit. Först chillade vi lite, sen handlade vi lite mys till kvällen och efter det åt vi middag med min familj. Vi hade bestämt att Annie och Lois skulle sova här, och vi tänkte sova på studsmattan. Så vi bar ut massa kuddar, filtar, sovsäckar och sen låg vi och käkade ostbågar och kollade på Friends innan vi somnade. Det var så himla mysigt verkligen! Idag vaknade jag vid typ halv nio och då gick vi upp och åt frukost. Sen gjorde vi oss klara för dagen och efetr det åkte Annie och Lois hem. Så det var en superbra kväll och ett perfekt avslut på sommarlovet. 


Gold and white

Dessa naglarna målade jag igår. Jag gjorde en ombre i guld och vit som bakgrund och sen använde jag mitt Konad Stamping Nailart kit för att göra små vita rutmönster ovanpå. Jag tycker det blev ganska fint faktiskt. Hade dock önskat att mönstret blev lite mer framträdande men utöver det är jag nöjd.


Sol och bad

Som jag nämnde igår så skulle även denna dag bjuda på fint väder, vilket den också gjorde. Så jag gick ut och solade samt badade i poolen, som jag gjort större delen av de senaste dagarna. På eftermiddagen åkte jag, Max och pappa in till stan för att fixa Swish till mig och Max. Sen solade jag lite mer, och efter det målade jag naglarna. Jag tror jag visar bilder på dom ikväll. Imorgon ska jag troligtvis träffa mina kompisar så det blir niceee. Puss på er.


Somriga dagar

Idag ställde jag klockan på halv tio och gick direkt ut och sprang. Det var så varmt ute så jag höll på att dö haha. Men det gick bra, efter det åt jag frukost och sen gick jag ut och solade. Det har varit väldigt fint väder både igår och idag så det äger. Det ser ut som att det ska vara i helgen också, så det är skönt med några sommardagar nu den sista tiden innan skolan drar igång igen på måndag. Usch det ser jag inte fram emot. Jaja, jag hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter så, kram.


Daniel Wellington


Här är det senaste tillskottet i min Daniel Wellington-samling, ett marinblått och vitt klockarmband som jag tycker är superfint. Jag har två band sen innan men dom har jag haft ett tag så det känns fräsch med ett nytt. Jag älskar DW-klockorna över huvud taget, men det är extra roligt att man kan byta ut banden och variera lite. Just detta bandet fick jag av Max och Kalle i födelsedagspresent och jag älskar det. Så himla fint och passar till nästan allt. 


Bak med Lois

Hej på er! Idag har vädret varit sämre så det blev inget solande idag. Men jag hade ingen dålig dag för det. På morgonen åkte jag in till stan för att lämna in min MK-väska på lagning. Bandet gick sönder i våras men jag har inte tagit tag i det förrän nu haha. Efter det var jag hemma ett tag och sen cyklade jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois bakade och sen gjorde vi inget speciellt. Vi hade i alla fall väldigt roligt och jag kom precis hem. Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla lite serier. Kram. 
Bjuder på denna extremt charmiga bild från idag haha. 


New jewerly

Örhängen - Marc By Marc Jacobs
Halsband (såå mycket finare i verkligheten) - Lily and Rose
 
Dessa superfina smycken fick jag i födelsedagspresent av mina föräldrar, och jag älskar dom. Som ni kanske såg i mitt wishlist/wanties collage så önskade jag mig båda två så jag blev såå glad! Båda är ganska vardagliga och stilrena men ändå så himla fina. 


10 augusti

Även idag har det varit grymt väder! Det känns så bra att vi fick lite riktigt sommar även i Sverige tillslut. För resten av typ hela lovet har ju vädret varit kasst haha. Så idag när jag vaknat klippte jag först gräset, sen har jag solat och badat i poolen resten av dagen. Så himla härligt. Jag har även upptäckt att iskall flädersaft med frysta hallon i är såå gott, så det är min standard-dricka just nu när jag solar haha. Hoppas ni haft en bra dag och att ni njuter av det fina vädret. 


Nyinköpt

Har varit väldigt dålig på att visa upp min shopping den senaste tiden. Så nu tänkte jag göra ett inlägg med några samlade inköp från den senaste månaden ungefär. 
Blus - Odd Molly 526kr (rea, ord. pris 1099kr)
Levi's Jeans - NK i Göteborg 899kr
 Crop Top - H&M 79kr
 Linne - Hollister 108kr
 Kort linne (snyggare i verkligheten) - New Yorker 89kr
 Seche Vite dry fast topcoat - Kicks 125kr
 OPI Nail Laquer #Alpine Snow - Kicks 155kr


Karl Oskar

Igår på morgonen lämnade jag och Max Öland och tog tåget hem till Växjö för att gå på Karl Oskar dagarna. Det är som en liten festival här i Växjö. Först möttes jag, Annie, Lois och Sofia upp hos mig och var här en stund. Vi snackade, åt tacos och hade jättemysigt. Vid halv nio gick vi ner till stan och till KO-dagarna. Vi åkte lite karuseller, gick runt på stan, käkade på Mc Donalds med mera. Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll!
 
Idag vaknade jag vid elva eftersom jag kom hem ganska sent. Så jag gick upp, åt frukost och sen gick jag ut och solade. Väret är såå fint idag så det var asnice. Det är fortfarande fint men jag har gått in för jag vill inte bränna mig. Så nu sitter jag och kollar lite på New Girl, kram på er.


Dag 2

Idag gick vi upp ganska tidigt för att Kalle spelade match vid 10, som dom tyvärr förlorade. Efter det solade jag på altanen, åt lunch och sen gick jag ner till stranden och illbringade resten av eftermiddagen där. Det var lika fint väder idag som igår så det var så skönt. Efter det kollade vi på en till av Kalles matcher (som dom vann med 7-2), sen åt vi kvällsmat och efter det cyklade jag och Max hem (mamma och pappa skulle kolla på nån invigning typ). Vi tänkte cykla en genväg vilket gick åt helvete och slutade med att vi cyklade i meterhögt gräs haha. När vi kom fram tog vi ett kvällsdopp och nu är vi tillbaka i husvagnen och myser. Hoppas ni haft en bra dag. 


Öland

Nu är vi framme på Öland, vi kom hit vid två på eftermiddagen ungefär. Vi lånar en husvagn av pappas kompis och det är ganska mysigt faktiskt. Idag har vi varit på mest stranden, solat på altanen utanför förtältet. Det har varit såå varmt idag och det ska det bli imorgon också så det äger. På kvällen cyklade vi in till Färjestaden och åt kvällsmat på ett ställe vid hamnen som var väldigt gott. Nu är vi tillbaka i husvagnen och ska bara slappa lite tills vi ska sova. Kram.


Middag hos Ingemarsson

Idag (egentligen igår eftersom klockan är över 00) har jag haft fullt upp hela dagen. Direkt när jag vaknat och gjort mig i ordning cyklade jag hem till Annie och Lois för att sen bege oss till Grand. Jag kom hem med två nagellack som var väldigt välbehövliga. Efter det hann jag bara snabbt hem och byta om och efter det cyklade jag och min familj hem till familjen Ingemarsson tillsammans med Stenbergs. Vi solade, spelade volleyboll i poolen, åt massa god mat och hade det väldigt roligt. Nu har vi precis kommit hem och jag ska snart sussa.
 
Imorgon ska ajg till tandläkaren på morgonen och sen ska jag och min familj till Öland. Kalle ska spela cup där så vi ska med och kolla typ. Jag och Max kommer dock åka hem på lördag morgon för vi vill gå på Karl Oskar-dagarna i helgen. Jaja, vi hörs mer imorgon kväll på Öland. 


Svensk sommar

Även idag har vadäret varit helt grymt! Jag har spenderat i princip hela dagen i trädgården och solat och badat. Så mysigt. Jag är så lycklig över att det äntligen är sommar i Sverige, så jäkla nice. Förutom att sola har jag städat mitt rum samt kollat på några avsnitt av Greys Anatomy, är på i början på säsong fyra just nu. Nu ska jag duscha och sen ikväll får vi e vad jag hittar på, puss.


Sommardag

Idag började dagen med att sola lite i trädgården. Sen vid halv åkte jag, Annie och Lois till Evedal och badade. Det var jättemysigt och jag har inte badat där på länge. Sen cyklade vi hem till mig och efter ett tag kom även Lina, Alexander och Julia. Vi grillade till middag, slappade och sen gick vi även till Mc Donalds och köpte glass som vi sat toch åt på några klippor. Så detta har varit en superbra dag och det ska bli fint väder imorgon också, wiee. 


Äntligen sol

Äntligen har vi fått lite jäkla sommar! Tror jag kan räkna upp antalet soliga dagar i Sverige denna sommaren på min ena hand. Är så glad att vi var i Frankrike så jag i alla fall fick lite riktig sommar. Men idag var det ganska bra väder här. Så på morgonen gick jag ut och solade vilket var väldigt skönt. Det var inte jättevarmt men eftersom det var sol så funkade det ändå. Vid tre gick jag in igen och sen blev jag väldigt trött så jag tog en lite powernap. Sen städade jag mitt rum, känns som att jag gör det väldigt ofta haha. Men jag är sämst på att välja kläder ibland och allt hamnar tillslut på golvet typ. Imorgon ska det bli ännu finare väder än idag så jag, Annie och Lois tänkte åka och bada tror jag. Kram. 
Bild från sommarstugan för typ en månad sen.


Examensfest

Idag åkte vi sonm sagt ner till Höganär för att fira att Ludde tagit läkarexamen. Det var mysigt och roligt att träffa en lite större del av släkten än vanligt. Det vi gjorde var väl att äta middag samt umgås typ. Jag hade ju som jag nämnde ansvar över efterrätterna och jag gjorde tre chokladkola tårtor med grädde och jordgubbar till. Dom blev faktiskt väldigt lyckade så det var kul. Dessutom fick jag betalt (pengar som jag dock redan lyckats handla upp på en blus jag beställde innan), och även om jag inte behövt det så är det ju alltid nice med lite extra pengar. Jaja, hoppas ni haft en bra dag.