Shoppingen från Ullared

Världens skönaste mysbyxor (ska inte gå hela vägen ner) - okänt pris
Mössa och tubhalsduk - okänt pris
Stövlar (dom köpte jag i en affär utanför typ) - 750kr
 
1. Dagcreme - 36kr
2. Bodylotion - 25kr
3. Handcreme - 13kr
 
1. Torrshampo - 40kr
2. Hårnålar - 6kr
3. Tofsar - 6kr
4. Balsamspray - 30kr
5. Hårborste - 10kr
 
1. Tandpetare (till att måla naglarna) - 7kr
2. Makeupsvampar (också till naglarna) - 7kr
3. Puderborste - 13kr
4. Nagellacksremover Dip in - 33kr
5. Nagelfilar - 7kr
6. Nagellack (bättre bild nedanför)
7. Nagelbandscreme - 40kr
8. Loreal Paris false lash telescopic mascara - 119kr
9. Puder - 35kr
10. Eyeliner - 20kr
1. Depend Nail polish #335 - 15kr
2. Claudia Nail polish #107 Honeydew - 10kr
3. Wet and Wild Nail polish #E238C Part of Five Glitters - 17kr
4. Kubiss Nail polish #382B - 10kr
5. Kubiss Nail polish #364B - 10kr
 
1. NeverStop - 18kr
2. Toffifee - 36kr
3. Tuggummi - 9kr/st
4. Lindt Lindor - 14kr
5. Maoam - 6kr
 
1. Tops - 6kr
2. Bomullspads - 6kr
3. Plånbok - 30kr
4. Flätat skärp - okänt pris 
 
Det var allt jag köpte igår, och jag är supernöjd med allt! :)


Studiedag

God morgoon!! Gårdagen på Ullared blev superlyckad!! Vi kom fram vid elva ungefär, och åkte hem vid fem typ. Så vi var där ganska länge. Jag fick i alla fall med mig massa fina saker och en aningen tommare bankkonto haha :) Jag ska visa allt jag köpte senare idag. Förresten så lyckades jag och mamma tappa bort våra kundvagnar mitt i affären haha. Men vi hittade dom tillslut så det var tur haha, (nejnej, inte alls slavriga). Men jag hade en superrolig dag verkligen!! :)
 
Idag har vi studiedag, så det är sjukt nice!! Jag har inga planer, ska nog bara slappa. Sen måste jag nog ta reda på vägen till min praoplats ännu lite bättre då mitt lokalsinne är sämst i världshistorien haha. Vi börjar ju vår prao imorgon. Jag ser faktiskt fram emot det, ska ju som ni vet praoa på dagis och det ska bli supermysigt!! Småbarn är ju så sötaa :)


Matpaus

Nu har vi kommit fram (eller det var några timmar sen) och efter maten väntar skönhetsavdelningen, yeyy :)


Morning

God morgon!! Jag gick upp för ungefär en timme sen för att hinna göra mig klar. Vi ska åka om ca 5 minuter så jag hinner göra ett snabbt inlägg. Det ska i alla fall bli jätteroligt på Ullared och jag har massa saker jag behöver köpa :) Ska förresten försöka lägga upp några små mobilbloggar när vi är där. Dock så är det ju sjukt dålig teckning där inne eftersom att så många försöker ringa. Men vi får se hur det bra!! Men hoppas ni får en bra dag söta läsare, kram!!


God natt bloggen

Tagga Ullared imorgon! :D


Sugar Crush #2

Igår målade jag mina naglar, orkade verkligen inte komma på och sen måla något speciellt. Så jag tog fem olika Sugar Crush nagellack istället. Jag älskar Sugar Crush-nagellacken och jag vill absolut ha fler färger en dessa fem som jag har, tycker dom är såå snygga! :)


God morgon!!

God morgon bloggisen!! Okej, nu såg jag att klockan är halv ett, så det kanske inte är morgon längre. Men är det helg så är det :) Jag vaknade i alla fall vid elva och då gick jag upp och städade mitt rum, duktig tjej eller va? Nej jag bara skojar haha, det var inte så stökigt så det gick på typ tio minuter. Annars har jag inte hunnit med något mer än så länge. Förutom att sitta och kolla på youtube :)
 
Jag ska nog baka senare idag, mamma ville det för att vi ska ha med det i bilen till Ullared imorgon :) Så det är väl mina planer för dagen haha. Nejmen jag har inget bestämt ännu, ska nog bara slappa. Men jag måste ner till affären och köpa godis också, dör jag är godissugen haha :) Kram på er!!


Fredag och Prao

Freeedaag, äntligen!! Skoldagen var faktiskt väldigt bra!! Vi började med svenska och där fik vi veta våra betyg i läsförståelse. Jag fick A, så jag är stolt haha ;) Och på spanskan har vi som jag sagt tidigare vikarie. Hon är såå braa!! Idag spelade vi bingo i lag och när man fick bingo så fick man godis haha. Fast vårt lag hade sån otur så vi fick aldrig bingo haha. Men för att inte resten av klassen skulle fatta hur dåligt det gick för oss ropade vi: JAA och YEYY på typ varje nummer som ropades upp så alla trodde vi skulle vinna haha, ååh jag älskar min klass ♥
Dagen avslutades med SO - prov vilket var mindre kul, men jag tror det gick bra i alla fall :)
 
när jag kom hem fikade vi lite för att "fira" att både jag och Max hade fått bra på prov. Så vi år kladdkaka, glass, grädde och hallon, mumma :)
Ikväll ska jag bara ha fredagsmys framför idol med familjen. Fredagsfinalerna börjar ju idag!! Vem hejar ni på? Jag tror min favorit är Matilda men det finns andra som också är jättebra.
Förresten så har vi prao hela nästa vecka (förutom på måndagen för då är det studiedag). Jag ska praoa på dagiset jag gick på när jag var liten och det ska bli jättekul!! Jag älskar ju småbarn så detta blir perfekt :)
Fredagslycka framför webbisen haha :)


Torsdag är en bra dag

Heej på er finisar!! Idag är det torsdag, och som rubriken lyder så är det en bra dag. Anledningen till det är för att vi bara har fyra lektioner, och två av dom är musik och idrott. Dessutom slutar vi tjugo över två så det är såå nicee!!! :) Vi har även jättelång lunch och idag blev det tacos vilket gjorde dagen ännu bättre haha!!
 
Sen jag kom hem från skolan har jag varit en snabbis på grand med mamma- Hittade en jättefin vinderjacka, men jag köpte inte den för jag ska till Ullared på söndag (så jag ska kolla där först och så), yeyy :D Vi ska åka med mammas kompis och hennes barn (våra grannar). Så det ska bli jättekul!!
Jag har även pluggat till SO-provet imorgon, så jag tror jag är klar med det nu. Kanske går igenom det lite snabbt senare men vi får se. Kram på er!!


Fruktsallad



Update

God morgon!! Ledsen för min dåliga uppdatering igår, men jag hade inte tid. När jag kom hem från skolan åkte jag ju som sagt till Annie och Lois, sen åkte jag och Lois och hade nagelkus. Det gick bra, fast det var extremt awkward i börjanför ingen kände varandra haha. Men direkt när vi tog fikapaus blev det mycket mer avslappnat så det var skönt :)
 
Jag åkte hem vid åtta ungefär, då hade jag fått ett nytt överdrag (vitt) till min fåtölj, så jag satte på det och så. Det blev väldigt bra faktiskt, mycket ljusare och fräschare än mitt gamla mörkgråa. Efter det åt jag kvällsmacka och fruktsallad, mumma!! Sen pluggade jag till SO-provet så jag hann inte blogga. Men nu börjar nästa lektion så vi hörs!!
Hahaha.


Lunchrast

Heej på er!! Just nu sitter jag i skolan, vi har lunchrast. Både jag, Annie och Jennifer sitter med varsin dator haha, sociala som få ;) Efter rasten har vi bara en lektion kvar och det är slöjd. Den är dock två timmar men det är nice ändå!! Efter skolan följer jag med Annie och Lois hem, och vid 4 ska jag och Lois ha vår första nagelkurs. Det ska bli jätteroligt :) Men jaa, det var väl allt jag hade att säga så vi hörs senare idag, kram!!


Nya nagelgrejer

För ett tag sen beställde jag lite nya nagelgrejer på internet, och nu har alla kommit så jag tänkte visa er :)
Matt topplack - 35kr
Röd smal pensel (den är tvåsidig så det är som en "penna" på ena sidan)- 7kr
Guldiga och silvriga nitar (ja, jag köpte mest silvriga) - 10kr/paket
Nagellim med pensel - 15kr för alla.
Rhinestone pickers (dom är till för att plocka upp pärlor eller liknande på ett lättare sätt, för det är något slags vax längst ut) 7kr för alla fyra.


SO - plugg

God kväll på er!! Idag efter skolan så var jag på läxhjälp med Annie, Lois och Soffan. Jag pluggade SO för vi har redovisning imorgon. Fast innan läxhjälpen började fick jag och Jennifer något jävla dampryck och skrattade oavbrutet i typ en halvtimme haha :) Sen när jag kom hem därifrån har jag pluggat lite mer SO, för vi har priv på fredag också.
 
Snart ska vi äta äppelpaj, inte min favorit men det är ganska gott i alla fall. Sen är det ju glass till och det är mummaa :) Morfar och deras hund Rambo är här så det är myys!! Jag har precis varit ute och gått med honom. Sen ska jag kolla på lite youtubevideos osv, men vi hörs senare!!


Wanties



Pure Silver

Detta supergulliga halsbandet fick jag av Annie och Lois igår, och jag älskar det!! Tack så jättemycket ♥


Världens bästa vänner ♥

God morgon!! Igår hade ju som sagt mina vänner en överraskning för mig. Så jag tänkte berätta lite kort om den. Jag mötte upp Lois och Jennifer vid halv fem och då gick vi hem till Annies och Lois pappa, där väntade vi en timma ungefär på att Annie och Sofia skulle komma. När dom kom fick jag en "present" med en fönsterskrapa i (lol haha). På den satt i alla fall en lapp där det stod att vi skulle gå till gallerian. När vi kom dit fick jag ett par asfula solglasögon och en rosaprickig badmössa som jag skulle ha på mig haha. Sen tvingade dom mig att gå in i massa affärer och köpa grejer osv, med dom grejerna på mig. Inte alls pinsamt, nejnej haha ;)
 
Sen gick vi hem till Annie och Lois mamma och där hade dom dukat och dekorerat jättefint med massa ballonger och foton :) Så där åt vi kvällsmat som vi hade köpt innan (då lyckades Jennifer även riva ner hela gardinen haha), och sen åt vi även efterätt och snacks som jag hade fått välja. Sen fick jag mina present av Annie och Lois, visar den senare :) Resten av kvällen satt vi typ bara och snackade och hade jätteroligt!! Vid halv 12 åkte vi hem, då var jag ganska trött så jag uppdaterade inget. Men jag hade i alla fall en superrolig kväll och jag vill att mina vänner ska veta att ni är bäst, taack så sjukt mycket för att ni finns, älskar er!! ♥
 
Mobilbilder från igår (Sofia har tagit en och Annie en, resten har jag tagit).


Harry Potter candy



God morgon!!

God morgon bloggen!! Jag har precis gått upp och ätit frukost. Såå skönt att å sova ut idag, har vaknat pisstrött varje morgon denna veckan. Förlåt förresten för att jag bara skrev ett ganska tråkigt inlägg igår. Jag kollade i alla fall på idol på kvällen, tyckte nog att det var rätt personer som gick vidare :)
 
Vid halv fem ska jag möta upp mina kompisar i stan. Då ska dom ha min överraskning för att jag har fyllt år (jag vet att det var typ två månader sen men jaja). Jag har ingeen aning om vad dom ska göra så jag ät liite nyfiken haha ;) Men det kommer säkert bli jättekul!! Kram på er!!


Älskade fredag

Nu är det äntligen fredag!! Skoldagen var väldigt bra faktiskt. På spanskan har vi (som jag nämnt tidigare) en vikarie och hon är superbra!! Oh idag så kollade vi på film på spanskan och så fick man ha snacks osv med sig :) Så det var mysigt hihi!! Vi slutade 20 över två så det var sköönt :)
 
Sen jag kom hem har jag kollat runt lite på internet, städat mitt rum och så. Inte så intressant kanske. Ikväll har jag inga planer, ska väl ha fredagsmys framför idol. Juust det, tror ni inte att jag missade omröstnigen igår i alla fall, trots att jag till och med skrev här att jag skulle komma igår det denna gången?! Men tidsoptimist som jag är så blir det som det blir...
Kram!!


♡ Bästa klassen ♡



Designfix

Har fixat lite smått med min design. Inget stort men lite små ändringar i menyn. Hat bland annat bytt profilbild, fixat bildlänkar m.m. Och om man håller muspekaren över bildlänkarna kommer det upp var man ska länkas (tex bloglovin). Jag är nöjd i alla fall, så hoppas ni också gillar det :)


Fullt upp

Glad torsdag!! Kan man säga så? Glad torsdag? Eller låter det fult? Jaja, hoppas ni har haft en bra torsdag i alla fall. Min har varit ganska fullspäckad. Vi slutade tjugo över två, och då kom mamma och hämtade mig och Lois och körde oss till hennes skola. Vi skulle nämligen vara där idag och måla naglar och så. Det var väldigt roligt, och barnen var såå söta haha. Dom hade verkligen sett fram emot detta så som hade ritat jättefina teckningar när vi kom, sen fick vi varsin chokladask och precis innan vi skulle gå ville dom ha min autograf (lol haha) ;). Men det var kul att dom uppskattade det så mycket :D
 
När jag kom hem hjälpte jag Max att klippa en video som han ska ha till skolan. Det tog ganska lång tid men vi har blivit klara nu i alla fall, och det blev väl ganska bra. Sen har jag börjat på min spanskaläxa tills imorgon, inte så kul haha. Jag har även ätit kvällsmat och just nu kollar vi på Idol. Idag ska jag se till att inte missa omröstningen för det har jag gjort varje gång utom en haha. Jag ska även hinna med att duscha och kanske måla naglarna. Men nu blev detta inlägget jättelångt så jag avslutar här, puss!!


Yellow flower



Skoljoggen

Idag har det varit en ganska lugn dag, vi hade nämligen skoljoggen halva dagen. Dock borde det kallas skolpromenaden eftersom 95 procent av alla går haha.. Såklart tillhör jag och mina kompisar dom 95 procenten haha. Men det var mysigt. Roligare än att sitta inne och ha lektioner i alla fall :) Vi fick sluta halv två ungefär och då cyklade jag hem. Fick lite längre bit att köra eftersom skoljoggen var i stan.. men jaja.
 
Sen jag kom hem har jag inte hunnit göra så mycket, städat lite och suttit vid datan och kollat på lite videos och så. Lite senare ska jag ut och sälja lite fler kakor. Känns lite onödigt att göra det nu för dom flesta har inte kommit hem från jobbet, så jag gör det på kvällarna istället :) Men det var allt jag hade att bjuda på för nuet, vi hörs!!


Kvällsinlägg

Nu tänkte jag bara göra ett snabbt kvällsinlägg. Jag har precis gjort mig i ordning för natten och ska ganska snart gå och lägga mig. I alla fall var jag ju hos Annie och Lois innan. Jag och Lois bakade kärleksmums. Fast vi hittade ingen form så vi tog en runt form istället och döpte om det till kärlekstårta haha :) Men den blev jättegod i alla fall!! Jag glömde förresten min data där så nu får jag använda en annan som är jätteseg :/
 
Vid åtta hämtade mamma mig, och då satte jag och kollade på idol. Och nu har jag precis kollat på omröstningen. Tror jag tyckte det var rätt personer som gick vidare. Men jag har inte hittat någon direkt favorit ännu, men såklart finns det ju vissa jag gillar mer än andra, men jaja vi hörs imorgon!!
Arkivbild.


Hos Annie och Lois

Hej på er!! Just nu är jag hos Annie och Lois. Vi kom precis hit och just nu håller vi på att kolla på Annie och Lois skofoton haha. I skolan hände inget särskilt. Vi hade två timmars slöjd som sista lektion och det var faktisk kul. Jag håller på att sy ett par pyjamasbyxor som verkar blir jättemysiga.
 
Förresten så har problemet med blogg.se löst sig nu, så det är jättebra :) Jag har dampat en del över det hela dagen idag haha. Men nu är det fixat och jag är glad!! Men jaa, det var väl all jag hade att säga, puss!!


God morgon!!

God morgon bloggisen!! Blogg.se funkar fortfarande inte som det ska. Grejen är att jag inte kan göra några radbyten, centrera text/bilder, plus att bilderna lägger sig helt konstigt eftersom man inte kan hoppa ner en rad. Det ser normalt ut när man skriver inlägget men när man publicerar är allt helt konstigt. Jag mejlade blogg.se igår och frågade. Men det enda svar jag fick var ett auto-svar i stil med "Vi försöker att besvara alla frågor vi får, men prioriterar de som  har hindrande problem med sin blogg". Jag har ju hindrande problem ju?! Jag tycker detta är jättetråkigt för det gör ju så att jag förlorar blogglusten totalt. Men jag hoppas det löser sig.
Vi fick förresten skolfotona igår, är helt okej nöjd, kunde varit bättre. Men det kunde varit 100 gånger värre också haha.


Segt blogg.se

Idag krånglar blogg.se som satan för mig så det blir inget mer inlägg idag. Men jag hoppas det löser sig tills imorgon, puss!!


Motljus



Söndag

God morgon söndag (okej det kanske inte är morgon längrehaha ). Jag gick upp för typ två timmar sen, skönt att sova lite längre idag :) Jag har inga planer för dagen. Det regnar ute så jag kommer nog bara sitta inne och kolla på film eller så. Så dt blir mysigt.
 
Igår var vi ju som sagt och kollade på Lakers. Det var en väldigt spännande match men tyvärr förlorade Lakers i förlängning :( Men det var kul att kolla i alla fall. Det var tydligen premiärmatch (bra koll jag har haha) så det var sjukt mycket folk och jättebra stämning!!
Mobilbilder från matchen.


Coolingar

Några bilder jag och Jennifer tog på idag på morgonen med hennes webbis haha, luv ju ♥


Sleepover

God eftermiddag på er!! Igår sov ju som sagt Jennifer och Lois har. Vi hade superroligt verkligen!! :D Dom kom runt 4 tiden och då handlade vi mat och snacks och så. Sen när vi kom tillbaka hem så åt vi, och sen spalde vi massa "TV-spel!. Vi kollade även på en liiten del av Kenny Begin (Kenny Starfighter) och snackade osv. Sen hoppade vi studsmatta också haha ;) Vid hal 12 (jag och Jennifer var aströtta av någon anledning haha) ungefär så gick vi och la oss och då låg lag och Jennifer och snackade i över en timme haha, myys :)
 
Idag gick vi upp vid halv tio, då spelade jag och Lois Mariokart (wii) medans Jennifer bloggade hehe. Sen åt vi frukost, gjorde oss iordning för dagen, målade naglarna och lite annat. Dom gick vid halv ett ungefär. Sen dess har jag suttit vid datan samt åkt till affären och köpt godis, mumma haha :)
Ikväll ska jag, mamma, Max och Kalle kolla på hockey. Lakers mot... jag vet inte haha. Men hoppas Lakers vinner i alla fall!! Men jaja vi hörs senare!!
Sötaste tuggummina haha.
 
Tog inga bilder igår tyvärr, eller det var ju mitt egna val men jaja.


Fredagen den trettonde

Hola amigos!! Idag är det Fredag den 13, otursdagen ju. Har dock inte haft någon otur än hehe. Vi hade ju i alla fall skolfoto idag. Det gick väl okej, typ som det brukar gå haha. Annars var skoldagen vanlig. Vi var tvungna att träffas lite tidigare på morgonen för att lämna in en lapp till en sak i vinter. Kul hihi :)
 
Om en kvart kommer Jennifer och Lois hit. Dom ska sova över här s vi ska ha lite mys och så. Våra sleppovers brukar dock inte direkt beskriva som mysiga. Mest galna, hysteriska och jävligt roliga haha :) Så det blir nog inga mer inlägg idag, men vi hörs imorgon!!
Lyssnaa.


Trötter

Hejsan!! Torsdag idag, jag gillar torsdagar. Dels för att vi bara har fyra lektioner varav två är idrott och musik, och dels för att det bara är en dag till fredag :) På idrotten idag hade vi orientering. Det var ganska kul. Jag klarade alla kontroller i alla fall haha. Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort något särskilt, bara suttit vid datan. Jag är jättetrött av någon anledning, så jag chillar bara hehe.
 
Imorgon har vi skolfoto, vilket betyder att jag måste gå upp extra tidigt. Elle måste och måste, jag vill det för jag vill hinna duscha på morgonen haha. Annars vill jag inte göra en "stor grej" av fotograferingen. Jag och mina kompisar ska försöka ta en kompisbild tillsammans, vi tänkte det förra året också men det blev aldrig av. Men det var det, vi hörs!!


En till souvenir från Tanzania

Idag fick jag min souvenir av Annie från Tanzania. Det är en apa som är handtäljd av Tanzanianer. Jag tycker det är jättefin och den passa superbra till bokstöden jag fick va Lois. Så tack så jättemycket ♥


Leafs



Bakat

Hej på er!! Just nu är jag hos Annie och Lois. Jag och Lois har precis bakat e chokladkaka med hallon i, mumma :) Den står i ungen just nu ifall ni ville veta. Sen ska vi laga kvällsmat för jag ska äta här, vi ska göra kyckling och caesarsallad, hoppas det blir gott haha.
 
Ikväll ska jag inte göra något särskilt, bara sitta vid datan och kolla på Idol. Sista delen av slutauditionerna ju, hr inte hittat någon favorit än med såklart finns det ju några jag gillar :) Men jaa, de var allt jag hade att säga, vi hörs!!


Gold and white

Innan idag målade jag mina naglar, återigen en "Mix and match" design haha :)


Myspys



Hemma

Hej igen finisar!! Jag kom hem från skolan för ca en halvtimme sen. Vår sista lektion som är två timmar lång blev inställd så därför slutade vi kvart i 12, yeyy!! :) Så jag funderar på att ta en kopp te och sätta på en film, myys!! Det känns verkligen att hösten här nu. Vädret idag har varit grått och mulet, plus liite regn också :( Klarade mig dock under orienteringen för då regnade det inte hehe. Men jag ville bara göra en snabb uppdatering så ni vt att jag är hemma, vi hörs senare idag!!


Morning sunshines!!

God morgon!! Idag gick jag upp vid halv sju. Vilket var vääldigt tidigt för jag brukar gå upp kvart över sju haha. Men det var skönt att inte behöva stressa med allt. För jag är klar u och det är ca 20 minuter kvar tills Sofia kommer hit och då ska vi cykla till skolan tillsammans.
 
Förutom skolan så har jag inga planer för dagen. Kommer förmodligen bara sitta hemma vid datan. Vädret ser ut som om det ska börja regna vilken sekund som helst. Hoppas bara att det inte gör det för vi ska ha orientering på idrotten idag...
Men det var allt jag hade att säga för nuet, puss!!


Sensommar



Nya Converse

För ungefär en månad sen beställde jag ett par nya Converse på internet. Och idag kom dom :) Jag tycker dom är supersnygga och jag är redan kär i dom haha!!


Hos Annie och Lois

Heej bloggisen!! Just nu är jag hos Annie och Lois. Jag och Lois har precis kommit tillbaka från mötet vi var på. Vi fick information om kursen osv, sen gick vi tillsammans med vår "ledare" Britta och handlade nagellack som vi ska använda. Så det var kul :) Vi drack även två koppar varm choklad för man får ta det gratis där haha.
 
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, det är ju idol så det ska jag självklar kolla på :) Nu har ju slutauditionerna börjat och jag tycker dom är bland det roligaste hehe. Men vi hörs när jag kommer hem, kram!!
 
Två bilder från idag.


God morgon!!

God morgon på er!! Just nu är jag i skolan, no shit haha? Vi har engelska om typ två minuter. Sen har vi lunch så det är nice :) Både jag, Jennifer och Annie har typ lite dampryck haha!!
Efter skolan ska jag och Lois på möte om en nagelkurs vi ska hålla i höst, sen efter det är jag nog med henne lite. Eller jag har inte frågat om hon vill va efter men det tror jag haha ;)
Men nu börjar vi så vi hörs!!


Dagen

God kväll!! Idag var jag ju som sagt och hjälpte mamma i kiosken på Norremark. Dock hade det  blivit något fel så efter halv 4 var det heelt tomt på hela området och det skulle inte spelas någon mer match. Och det var meningen att vi skulle stå där till kl. 6 haha. Men vi åkte hem vid halv 5 ungefär i alla fall.
När jag kom hem så satt jag lite vid datan, duschade och lite annat. Nu sitter jag och lyssnar på lite podcasts och ska snart gå och lägga mig. Skola imorgon ju, taggaa!! Fast njaa.. haha ;) Men vi hörs mer imorgon!!


Plutten



God morgon!!

God morgon på er!! Igår kväll var vi ju som sagt hos våra grannar och grillade. Vi gjorde något jättegott kött med stekt potatis, mumma!! Sen åt vi chips, kollade på TV, drack läsk m.m. Så det var mysigt :) Vi gick hem väldigt tidigt, för Max skulle iväg tidigt på morgonen idag. Okej det bryr ni er nog inte om men jaja ;)
 
Idag ska jag hjälpa mamma i kiosken på någon fotbollsmatch. Inte det roligaste kanske men i alla fall. Sen kommer pappa hem ikväll. Han har varit i Norge i lite mer än en vecka så det ska bli jättekul ♥ Men nu har jag inget mer att säga så vi hörs, kram!!


Weheartit

Jag har faktiskt aldrig fattat grejen med weheartit. Jag vet massa bloggar som bara: "ååh jag har ingen inspiration, måste in på weheartit". I alla fall, jag bestämde mig för att ge det en chans idag. Så jag gick in och letade upp lite bilder jag tyckte var fina. Dom ser ni här ovanför. Vet dock inte om jag direkt inspireras av det, men de är ju alltid kul att kolla på lite fina bilder :)


Superväder!!

Det är verkligen superfint väder idag!! Det är typ 25 grader och inte ett enda moln på himlen!! Vilket är sjukt nice då det faktiskt är September. I alla fall så började jag dagen med att gå it och sola i någon timme. Brände mig dock lite i ansiktet, så därför är jag inne nu. Mamma har även köpt godis till mig som jag sitter och äter haha :)
 
Ikväll ska vi hem till våra grannar och grilla. Det ska bli jättemysigt!! Sen ska vi vara där och ha lördagsmys osv, bara ha trevligt helt enkelt :) Det har blivit lite av en tradition i sommar att grilla där. Och traditioner ska man hålla sig till, enligt mig i alla fall haha. Men jaja vi hörs!!
Har btw ändras utseendet på mina rubriker lite, bytt typsnitt och lagt dit en grå "ram", tycks?


Purple flower



Freedag!!

Nu är det äntligen fredag och helg!! Grymt skönt verkligen, är redan lite skoltrött haha. Jag har i alla fall precis klippt mig, för er som inte vet så känner vi en frisör så därför klipper jag mig oftast hemma. Klippte ungefär två cm så det är inte så stor skillnad, men håret känns väldigt lent och fräscht nu :)
 
Det är förresten väldigt fint väder idag!! Ca 20 grader och strålande sol, och då har ju ändå september börjat. Så jag har även hunnit med att sola en liten stund, mys haha :)
Ikväll har jag inga planer, ska nog bara ha lite fredagsmys med familjen (förutom pappa som är i Norge och jobbar). Så det blir väl mysigt. Men det var allt jag hade att säga för nuet, kram!!


Neon ombre

Testade två av mina nya neonnagellack i förrgår. Färgerna är verkligen starka och "neoniga "och det var ju det jag ville :) Så det ska bli superkul att använda alla färgerna till olika designer!!
 
Den sista bilden är en jättedålig mobilbild bara för att visa hur starka och lysande färgerna är.


God morgon!!

God morgon på er!! Just nu är jag i skolan, vi har svenska. Fast den lektionen är så lång så att vi fick en liten bensträckare haha :) Efter detta ska vi bara läsa, så det är chill. Det är en helt vanlig skoldag idag, vi slutar halv tre så det är skönt!!
Efter skolan ska jag klippa mig, dock bara topparna men i alla fall. Det ska bli skönt i alla fall för mian toppar är väldigt slitna. Men aja nu börjar vi så vi hörs!!


Music in my head



Todays

Jeans - JC (crocker)
Tröja - Lager 157
Kofta - H&M
Halsband - mittnamnhalsband.se


Femte september

Kan börja med att säga förlåt för mina tråkiga rubriker, så nu var det avklarat. Haha nejmen hej på er finisar!! Idag mår jag bättre så jag har varit i skolan. Är dock förkyld fortfarande men annars mår jag bra :)
Skoldagen var helt normal, det hände inget speciellt. . Vi slutade kl. två och då cyklade jag hem och åt mellis, sen följde jag med mamma och handlade.
 
Jag har inga andra planer för resten av dagen, ska bara softilera framför datan typ, hehe ;) Sen ikväll ska jag kolla på TV, det var det haha. Ska duscha och ha hårinpacnink också förresten, för er som ville veta. Okej nu blev detta bara ointressant så vi hörs, puss!!
Bilden är tagen av Annie för någon dag sen, haha fin jag var då ;) (pappret ska visa att jag och Jennifer förlorade på ett "spel", men det syns inte haha).


Sjuk

God morgon bloggen!! Idag är jag hemma från skolan. Är som ni vet jätteförkyld och har ont i halsen, och känner mig allmänt hängig :( Vet inte om jag har feber för jag har inte kollat. Men jag är hemma idag i alla fall. Max och Kalle är också sjuka så även mamma är hemma och "vabbar" för Kalle.
Men jaja nu ska vi kolla på film tror jag, vi hörs!!
Nej jag tänker inte börja visa höstbilder ännu, trotsar hösten tills löven är orangea haha.


Tuesday

Hejsan bloggisen!! Idag har det varit en helt vanligt dag. Fast på lunchen fick jag, Jennifer och Annie världens skrattattacker haha!! Sen hade vi två timmars slöjd som sista lektion. Fast jag och Jennifer syr pyjamasbyxor och det tyget vi skulle använda hade inte kommit än (vi beställde det) så det enda vi kunde göra var att sy och klippa ut mönster. Så vi fick sluta halv två istället för tre. Så det var jätteskönt!! :)
 
Är fortfarande jätteförkyld, och min hals är helt död haha. Men jag överlever, ska ta en till halstablett snart, så det går bra ;) Så idag ska jag bara softilera (haha fint ord) framför datan, har dock tre (tre!!) läxor till imorgon som jag måste göra, men har redan gjort två så det är lugnt :) Kram!!


Mix and match

Jag har verkligen fastnat för Mix and match-trenden. Alltså att man gör varje nagel unik men dom passa ändå ihop pga. färgerna. Jag tycker det är så fint!! Här har ni bilder på några jag målade för några dagar sen :)


Grand Samarkand

God kväll på er!! Idag har jag spenderat hela min eftermiddag på Grand med Jennifer och Lois. Vi hade jätteroligt :) Jag och Jennifer fick någon form av "klumpighetsdamp" på Maxi och tappade/välte i princip allt vi rörde haha, vi dog av skratt haha!! Jag köpte dock inget intressant förutom bommulspads, men Jennifer och Lois hittade lite saker, speciellt Lois haha ;) 
 
Jag har förresten blivit sjukt förkyld och fått ont i halsen. Dessutom låter jag som jag-vet-inte-vad när jag pratar. Och jag har pratat en del idag vilket inte gjorde det bättre haha. Men jaja jag ska inte klaga (även om jag tycker att jag förtjänade det haha) För det har faktiskt varit en väldigt bra dag idag!! :)


Cozyytimee

Bjuder haha ;)


Första september

God morgon!! Första september idag. Fan, nu är det officiellt höst. Jag brukar alltid tycka att hösten är ganska mysig. Men denna sommaren gick alldeles för fort och jag vill inte ha höst redan :( Men det blir säkert bra i alla fall, kommer nämligen få sommar lite tidigare än andra hihi ;)
 
Idag har jag inga planer, ska nog bara vara inne och slappa. Har dragit på mig en förkylning också så det suger. Men vad är då bättre en film och en kopp te? Jag kan ju i alla fall göra det bästa av hösten, även om jag inte gillar det (än så länge). Puss!!