Nya nagellack

Guldglittrigt nagellack - Glitter 25kr
Ljusrosa nagellack - Klippkungen 10kr


Grand Samarkand!!

God kväll finisar!!
Idag efter skolan åkte jag och mina kompisar till Grand tillsammans. Vi hade jätteroligt!!. Jag köpte två nagellack som jag ska visa sen. När jag kom hem åt jag kvällsmat, mormor, morfar, morbror Jens och deras hund Rambo :) Vi ska snart ha lite fredagsmys till Lets Dance, mysigt!!
 
Imorgon bär det av till Liseberg men finaste vännerna!! :D Är såå taggad!! Vi ska åka buss från skolan vid 9 på morgonen, sen är vi på Liseberg till 11 på kvällen, så det blir jätteroligt!!
Men vi hörs sen, puss!!


Spanska

God morgon!!
Vi har alldeles nyss börjat spanskalektionen. Carlos (vår lärare) är sjuk så vi har en jätterolig vikare. Vi ska kolla på film :) Innan detta hade vi idrott, vi spelade lacrosse, det var roligt för typ alla var asdåliga haha ;) Sen gjorde Annie min dag när hon halkade på ett bananskal hahaha!! Men nu börjar vi så vi ses!!


Pluggfri!!

Heej!!
Idag är det en bra dag, vet ni varför? Jag är fri från ALLT plugg fram till hösten!! Idag hade vi sista provet, sista redovisningen och "sångprov" för vår musiklärare. Så nu är ALLT avklarat och det känns såå sköönt!! :) Det är också superfint väder ute, väldigt varm och massa sol!!
 
Efter skolan var jag i alla fall på stan och tog bilder till mitt ID-kort som vi ska fixa. Sen följde mamma och pappa med mig till banken och beställde ett bankkort till mig. Efter det tog jag och pappa en snabb fika på Gusto, mumma!! Annars har det inte hänt något speciellt, förutom att vi kollade på film (Skyfall) på NO:n och hade en tipsrunda sista lektionen, hehe.
Kram!!
Bild från Stockholm.


Chocolate Chips

God kväll!!
Idag efter skolan så bakade jag, Jennifer och Lois som jag skrev. Vi gjorde Chocolat Chips, dom blev jättegoda:) Och vi hade jätteroligt när vi gjorde dom haha!! Sen fixade vi också en ny design till Lois blogg, den blev snygg. Vi var också lite snabbt och kollade på några elefanter (haha) eftersom det kommer en cirkus hit. Dom var väl fina haha, fast vi gjorde det mest för Jennifers skull eftersom hon suttit i över en timma och tittat på när jag och Lois gjorde Lois design haha. Men vi hade jättekul så det var en lyckad dag!!
Här är lite mobilbilder från när vi bakade:


Tulpaner



Skolan!!

Hejsan!!
Just nu sitter jag i skolan med Annie och Jennifer, vi har lunchrast:) Efter rasten ska jag göra ett prov som jag missade förra veckan, så jag hoppas det går bra!! sen slutar vi vid halv två, nice!! Då ska jag, Jennifer, Annie och Lois hem till Annie och Lois för att baka till Liseberg på lördag, så det bli kul!!:) Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs!!


Animal print

Dessa naglar målade jag igår, jag blev nöjd så därför får ni se två bilder:


Pluggat

Hej på er!!
Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har ingen blogglust.
Idag efter skolan följde Jennifer och Lois med mig hem, jag och Jennifer pluggade spanska, svenska och övade på en låt till musiken. Sen snackade vi lite och så:) Dom gick för en timme sen ungefär, sen dess har jag pluggat lite mer spanska och så.
 
I skolan hände inget speciellt, Annie var sjuk, krya ♥ På SO:n började vi kolla vi på en film som hette Supersize me. Det är ganska bra, fast lite äcklig haha. Men jaja vi hörs!!


Måndag

God morgon!!
Just nu är jag i skolan, vi har hemkunskap. Man ska svara på några frågor men jag är klar s nu bloggar jag istället haha. Jag är lite halv lonely i skolan eftersom Annie är i Luleå på konfirmationsgrej och Jennifer är "sjuk" (tolka det inte fel haha). Men Jennifer kanske kommer senare hoppas det:)
 
Dagen idag började inte så värst bra, jag försov mig och vaknade fem i 8 (ska helst vara på skolan vid 8) och fick skynda som fan och det var precis så att jag hann. Jag hade också asont (och jag menar verkligen aasont, kunde typ inte stå upp) i magen, fast bara på högersidan? Men det är lite bättre nu. Vi hörs senare!!
Mobilbild från förrförra veckan.


Mors dag ♥



God morgon!!

God morgon finisar!!
Jag vaknade för ca en halvtimma sen, alltså halv elva. Då gav vi mamma en Mors dagspresent och så. Mamma hade själv glömt bort det så det var lite kul hehe.
 
Idag har jag inget planerat, bara sitta vid datan typ, kanske kolla på film. Jag får se haha. Är i alla fall frisk nu, lite trött och förkyld bara. Så imorgon ska jag till skolan igen. Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs!!


Lilla kissekatt



Lite nytt

Har precis fixat lite med bloggen, eller jag fixade lite igår kväll och lite nyss, men jaja. Jag har i alla fall fixat "skyltar" i menyn samt delat upp bloggen lite. Inte så mycket ändringar men jag tycker det blev fint:)
Update: Har fixat smalare mellanrum nu om ni fattar, men jag orkar inte göra om bilderna, jag vet inte ens om ni märker någon skillnad haha, men i alla fall;)


French manicure

Dessa naglarna målade jag i förrgår, jag blev nöjd så ni får lite bilder:)


God morgon!!

God morgon bloggisen!!
Jag är hemma idag också, men jag mår lite bättre:) Jag vaknade i alla fall runt halv 10 och sen dess har jag ätit frukost och suttit vid datorn. Igår bloggade jag inte så bra, men jag orkade inte. Men jag ska försöka blogga bättre idag:) Jag har verkligen inget mer att skriva, tänkte bara säga att jag lever haha. Vi hörs!!


Sjuk :(

God morgon!!
Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk, har 39 graders feber och är förkyld:( Så hittills idag har jag sovit, lyssnat på ljudbok och kollat på TV. Jag vet inte vad jag ska skriva mer för något, tänkte bara uppdatera lite snabbt. Max (lillebror) är också hemma så nu ska vi kolla på film. Puss!!


Tjugoandra maj

iHola!
Idag började dagen med engelska, jag läste hela lektionen, lite segt men helt okej ändå. På lunchen spelade jag, Jennifer och Annie kort och så. Sista lektionen var elevens val, på det jag har valt så fikade vi och spelade spel, så det var kul!!:) Annars hände inget speciellt i skolan, vanlig onsdag typ haha.
 
När jag kom hem sålde jag kakburkar till klasskassan. Det gick bra, har sålt 30 burkar total nu:) Sen har jag pluggat lite till ett "prov" imorgon. Snart ska jag duscha tror jag, sen kanske jag målar naglarna, om jag orkar hehe.
Puss!!
Bild från Egypten ♥


15 saker...

1. Jag stör mig så sjuukt mycket på folk som skriver särskrivningar.
2. Jag blir deppig (typ) när något roligt man har sett fram emot är på väg att ta slut.
3. Jag stör mig också jättemycket på folk som säger dåligare (det blev tillomed rödmarkerat när man skrev det haha), sämre heter det!
4. Jag sjunger alltid haha (inte så värst bra dock).
5. Jag har inte sett Lejonkungen.
4. Jag hatar mitt bloggnamn (och z:t gör det ju bara ännu fulare haha).
5. Jag äger bara en ring.
6. Jag HATAR när man har kortstrumpor i skorna och så åker strumporna ner över hälen!
7. Jag kunde spela Sims HELA dagarna i flera månader när jag var runt 10 år.
8. Jag älskar blodigt kött!
9. Jag tycker inte om något annat smör en Bregott (produktplacering haha).
10. Jag tycker det är jättemysigt att åka flygplan.
11. Jag har aldrig haft något husdjur.
12. Mitt bästa ämne är fysik/teknik.
13. Jag har nästan aldrig gråtit i skolan.
14. Jag möblerar ALDRIG om i mitt rum om jag inte flyttar, alltså byter hus haha. Jag kanske typ buter säng eller så, men allt står alltid på samma plats.
15. Jag hatar sylt med klumpar i, eew.


Pink flowers



Det jag köpte i Stockholm

Köpte inte så mycket saker man jag är jättenöjd med det jag köpte i alla fall:)
Sen var vi såklart inne på Hollister men tyvärr var koftan jag ville köpa slut i min storlek, så vi ska beställa den på internet (vi skulle gjort det idag men det krånglade), och såhär ser den ut:


Några bilder från matchen

Inte världens bästa bilder men i alla fall (kommer nog en video senare också).


Hemma från Stockholm

Hejsan!!
Hockeymatchen igår var superbra!! Sverige vann ju VM-guld, ifall ni på något vis hade missat det haha. Men det var ju jätteroligt att dom vann just när vi var och kollade:) Matchen slutade kl. 11 ungefär och då körde vi direkt hem. Vi kom hem kvart i 4 ungefär och jag somnade typ halv 5, så jag har bara sovit 2 och en halv timme inatt, hehe. Så idag efter skolan ska jag bara chilla typ.
 
Nu är jag i alla fall i skolan, vi har precis haft kemiprov. Det tog typ 7 minuter att göra det så nu har vi långrast haha. Snart har vi spanska, det är dagens sista lektion:)
Jag ska visa fler bilder från matchen ikväll, plus några från fotografiska museet och vad jag har shoppat.


Match snart!!

Nu har vi precis kommit in i Globen, vi har köpt lite Sverigegrejer och sånt :) matchen börjar om 50 minuter ungefär. Så nu laddar vi, heja Sverige!!



God morgon!!

God morgon på er!!
Vi sitter just. Nu och äter frukost på hotellet. Det fanns jättegoda bullar haha. Snart ska vi gå till Fotografiska museet och kolla på foton (no shit haha). Sen ska vi kanske gå lite till på stan. Sen ikväll är det ju hockey, Sverige mot Schweiz, så det blir jätteroligt :)
Nu ska jag få så vi hörs!!



Restaurang!!

Hej på er!!
Vi har precis kommit ut från en jättegod restaurang som hette AG. Vi har ätit jättegott kött, bacon och glass till efterrätt :) Nu är vi på väg tillbaka till hotellet, där ska vi chilla vid Tv:n typ haha!! Vi hörs!!



Shoppar

Vi kom fram vid 12 ungefär, nu är vi i stan och shoppar :)



I bilen

God morgon!!
Just nu sitter vi i bilen på väg till Stockholm:) vi började åka vid 7 så vi har åkt en stund. Jag har tillbringat tiden med att sova haha!! Nu ska vi i alla fall stanna och äta lite fika typ, sen ska jag försöka plugga lite kemi. Vi har prov på måndag...
Det kommer lite fler mobilinlägg under dagen, kram!!



Kakförsäljning

God kväll på er!!
Idagär det såå himla fint väder verkligen, typ 27 grader och en massa sol. Så jag har såklart varit ute och solat, i bikini för första gången i år (förutom i Egypten då). Det var nice haha. Jag har också sålt kakor som vi säljer för att samla in pengar till klasskassan (vi började sälja idag) så vi kan resa nånstans i nian. Det har gått jättebra, jag har redan sålt 20 burkar bara idag, yeyy!!
 
Snart ska vi äta, grillade revben med ugnsbakad potatis, mumma!! sen blir det väl lite fredagsmys framför Tv:n eller något sånt hehe. Jag måste också packa klart till Stockholm, det kommer troligtvis inte bli så mycket eftersom vi bara är där 2 dagar, men i alla fall!!
Vi hörs!!
Där var jag blek haha;)


Skolan

Världens mest kreativa rubrik^^
 
Hejsan!!
Just nu sitter jag i skolan med Annie och Jennifer. Vi har lunchrast:) Efter det har vi svenska och sen slutar vi. Musiken blev inställd så vi slutar kl. 14:00, yeyy:) Efter skolan ska jag packa. För jag och la familia åker till Stockholm imorgon och stannar där en natt. Vi ska kolla på VM-finalen i hockey på söndag, och på lördag (imorgon) ska vi gå på stan och så. Så det blir jättekul!!:D
Men nu har jag inget mer att säga så vi hörs sen!!


Små gröna knoppar



Njuter i solen!!

Hej sötisar!!
Just nu sitter jag och mamma och njuter i solen. Vi har varit och handlat två jättesköna solstolar som man kan fälla ner i liggläge:) Dessutom har dom ett bord med mugghållare på sidan. Så vi ligger här och solar och jag passade på att fixa naglarna också, livet leker!! Här har ni två mobilbilder tagna alldeles nyss eftersom jag bloggar från mobilen, kram!!



Härligt!!



God morgon!!

God morgon bloggen!!
Just nu är jag i skolan, vi börjar dagens första lektion om två minuter. Idag är det torsdag och det är veckans jobbigaste och tråkigaste dag. Vi har hållbar utvecklig typ alla lektioner, så det är lite segt. Sen har vi ganska lång dag också. Okej jag ska sluta klaga nu haha.
 
Igår så rensade och sorterade jag alla hyllor och lågor i mitt rum. Helt sjukt hur mycket skit jag hade haha;) Det tog större delen av dagen sen orkade jag inte blogga, så förlåt för det.
Men nu ska jag gå, vi ses!!


Bra dag!!

Hej på er!!
Idag i skolan hade vi bara en lektion på 45 minuter, så det var nicee!! Om ni undrar var vi gjorde resten av dagen så var vi ute i skogen och gick igenom karttecken osv till när man orienterar. Det var kul, eller helt okej i alla fall:) Vi började vid 9 och slutade 11, sen började lektionen igen 12.45, så vi fick jäättelång lunch!! Då åt jag och mina kompisar på Mc Donalds (vilket typ resten av hela klassen också gjorde). När vi kom tillbaka till skolan diskuterade vi i klassen om att få ihop pengar och så, vi ska snart gå runt och sälja kakor typ. Sen redovisade jag och Jennifer vår Powerpoint om Versaillesfreden, det gick bra, även fast vi failade lite haha;) Sen slutade vi halv 2, yeyy!!
 
Nu sitter jag och kollar runt lite på youtube och så, sen funderar jag på att sortera och rensa i mitt rum, men jag får se om jag pallar haha.
Men vi hörs!!
Hahaha.


Dagens shopping

Linne - H&M 99kr
Nagellack - Klippkungen 10kr
Våtservetter - Klippkungen 3kr/paket


En dag på Grand

Hej på er!!
Idag i skolan började dagen med svenskaprov i läsförståelse. Efter det hade vi orientering i lite mer än en timme. Och såklart så börjar det ösregna när vi är mitt ute i skogen, trevligt haha. Men vi hittade alla kontroller och kom tillbaka i tid i alla fall:) Även om vi var helt dygnsura efter haha.
 
Efter skolan åkte jag, Jennifer, Lois och Annie till Grand. Det var jätteroligt:) Fast jag, Annie och Lois fick springa som faan efter skolan för att hinna med bussen som bara går en gång i timmen. Men vi hann tillslut hehe. På Grand köpte jag tre saker, som jag visar i nästa inlägg. Vi hörs!!
Två mobilbilder från idag, Lois släpade Jennifer på golvet inne på KappAhl haha!!


White and blue



Min klänning har kommit!!

Idag kom min klänning som jag hade beställt till skolavslutningen. Jag tycker den är jättefin:) Har dock inte bestämt vad jag ska ha för kofta till (jag tror i alla fall att jag ska ha en kofta till). Men det får vi se. Här är bilder på klänningen i alla fall:


Bakat muffins

Hej igen!!
Slutade skolan halv 2 idag, då gick jag som sagt hem och bakade muffins. Dom blev jättegoda!! Och dessutom var detta första gången någonsin som dom inte sjönk ihop efter jag hade tagit ut dom ur ugnen, jag är stolt haha;) Annars har jag läst lite bloggar och så, sen får vi se vad jag hittar på. Funderar på att fixa naglarna lite, men vi får se. Här har ni i alla fall bilder på muffinsarna:)


Mobilblogg

Heej!!
Just nu sitter jag och jennifer och väntar på att spanskan ska börja. Innan idag hade vi hemkunskap, vi gjorde currykyckling med ris. Det var gott :) efter skolan ska jag baka muffins som vi ska sälja med klassen för att tjäna pengar. Annars har jag inget planerat för dagen. Vi hörs imån!!
Btw så solade jag lite för mycket igår det är därför jag är lite röd i ansiktet på bilden haha ;)



Pärlhyasint



Kvällen igår!!

Kvällen igår blev superlyckad!! Vi kom till Annie och Lois vid 6, då fick vi välkomstdrink som var jättegod!! När resten av gästerna hade kommit (deras vuxna kompisar Jenny, Niclas och Sara) så öppnade Annie och Lois sina presenter. Jag gav ett 10pack Twix och ett par örhängen till Annie, och massa olika nagelgrejer till Lois. Dom blev glada:) Dom fick också såpbubblor som "skojpresent" som vi blåste från deras balkong haha;)
 
Sen åt vi mat, det blev rostat bröd med räkröra typ till förrätt,  kött och bakad potatis till varmrätt och chokladfondue (frukt och marshmallows doppade i choklad) med glass till efterrätt!! Det var jättegott!!:) Vi spelade också Med andra ord, och fyfan vad kul det var!! :D Jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag haha!!
Här får ni lite mobilbilder från kvällen (den andra är tagen av Jennifer):


Nya nagellack, igen

Nu tänkte jag visa bilder på nagellacken jag köpte igår (trodde jag visade dom igår men tydligen inte haha;)
Beigt nagellack - H&M 10kr
 
Turkost nagellack - H&M 39kr
Glitternagellack med stora "glitterbitar" (syns inte så bra på bilden) - GinaTricot 39kr


Stan med Jennifer

Hej på er!!
Kom ganska nyss hem från stan, var ju där med Jennifer. Vi var först på biblioteket och jag lånade en ny ljudbok (HP såklart;). Sen köpte Jennifer presenter till Annie och Lois, det var ju därför vi var där. Sen köpte jag tre st nya nagellck (igen) som jag ska visa i nästa inlägg. Hittade en fin tröja också, men jag hade inte tillräckligt med pengar med mig eftersom jag inte trodde jag skulle köpa något. Men jag ska nog köpa den nästa gång jag är på stan/grand:) Vi provade också en ny fanta, Fanta Grape. Den var jättegod:) Sen åt vi varsin glass och snackade lite, myys!!
Två mobilbilder från dagen. Där ser ni tröjan jag troligtvis kommer köpa snart:)


Gullig katt

Denna lilla sötnos kom och hälsade på mig när jag var på fotorunda för några dagar sen, så sööt:)


Lördag

God förmiddag!!
Jag vaknade runt halv 11 idag, sen dess hr jag städat mitt rum och suttit vid datan. Idag vid 2 ungefär ska jag cykla till Jennifer och då ska vi på stan. Jennifer ska köpa present till Annie och Lois. Dom fyller ju år idag, grattis igen ♥ Så ikväll kl. 6 ska vi hem till dom och äta födelsedagsmiddag där, så det blir jätteroligt:)
 
Vi ska också ha gäster här hemma hos oss. Dom kommer vid 4 så jag hinner träffa dom en stund innan jag åker. Sen hoppas jag att dom är kvar när jag kommer tillbaka hehe. Nejmen nu ska jag gå och klä på mig, vi ses!!


Grattis Annie och Lois!!

Idag fyller två av mina bästa vänner 15 år!! Grattis på er finisar ♥
Och förlåt för att ni får ett gemensamt inlägg, men edt känns lite fail om jag ska sitta och skriva två exagt likadan inlägg efter varandra haha;)
Men ni ska veta att ni betyder sjukt mycket för mig och att jag är jätteglad att jag har er, bästavänner ♥
Grattis Annie!!:D
Grattis Lois!!:D


Sommarblomma



God morgon!!

Hej på er!!
Jag vaknade kvart i 8 idag, så det var extremt tidigt för att vara mig. Jag började i alla fall morgonen med att spela några rundor Candy Crush (jag är en nörd haha). Idag är jag hemma själv hela dagen, resten av la familia är i sommarstugan och lägger i båtarna typ. Så det är väldigt skönt haha;)
 
Idag ska jag kanske baka till skolan, vi ska sälja innan en teater på tisdag. Men jag har inte riktigt fattat hur vi skulle göra haha. Så jag ska fråga någon på facebook snart.
Ha en bra dag finisar!!


Nya nagellack

Här är bilder på nagellacken jag köpte idag:
Pris - 10kr/st


Grand med Lois!!

Hejsan!!
Kom ganska nyss hem från Grand Samarkand. Jag och Lois var där tillsammans. Hon skulle köpa present Annie, och hon hittade en jättebra present tycker jag:) Sen har det kommit en ny godisaffär dit (den hette klippkungen tror jag), eller jag vet inte om man kan kalla det godisaffär för dom hade lite allt möjligt. Men "huvudgrejen" var godis haha;) Allt var grymt billigt så jag köpte lite, plus en läsk (som bara kostade 3kr :O) Det fanns också jättebilliga nagellack så det köpte jag också, kommer bilder senare.
Ha en fortsatt bra dag!!
Två mobilbilder från idag, mumma.


Ladybug



Dagens outfit

Älska vädret ♥


God morgon!!

God morgon sötisar!!
Det känns som att det är lördag idag, fast det är ju bara torsdag, så sköönt:) Det är superväder idag också, över 20 grader och klockan är bara 11. Så jag ska nog gå ut och sola lite snart, försöker hålla kvar min färg från Egypten lite hihi;)
 
Annars har jag inget planerat för dagen, ska väl njuta av det fina vädret. Nu har jag inget mer att säga, tänkte bara uppdatera lite. Vi hörs!!
Bild från förra sommaren.


Kvällsinlägg

God kväll!!
Kände för att uppdatera lite såhär på kvällskvisten. Kvällen har spenderats med familjen (utom Max) i soffan framför hockey. Dock kollade jag inte så mycket, men det var Sverige mot Norge i alla fall, så mycket vet jag haha;) Vi har också ätit glass med maränger, glass igen haha, mumma!!
 
Snart ska jag gå och lägga mig, är som sagt jättetrött. Så det är superskönt att inte behöva gå upp tidigt imorgon:) Få dock inte glömma stänga av väckarklockan så det inte bli som förra gången (minns ni haha?).
God natt på er!!


Vitsippor



Långhelg!!

Heej!!
Idag på sista lektionen var vi i simhallen och hade ett styrkepass. Det var jobbigt, men helt okej. Efter det fick jag och Jennifer något slags ryck typ och klämde in oss två skåp där haha;) Sen firade vi att det är långhelg (yeyy, fett nicee!!) och att det är såå fint väder (typ 25 grader och sol) med glass, mumma!! Sen var vi en liten stund på stan med Lois, dock så tappade hon sina pengar så hon kunde inte köpa något haha.
 
Nu ska jag ligga och lata mig i soffan eftersom jag är såå tröött. Sen får vi se vad jag hittar på, inget speciellt förmodligen;) Men ni får ha det bra så hörs vi, puss!!


Jordgubbar

Igår kväll målade jag mina naglar, gjorde jordgubbar. Dock så hann det inte torka helt innan jag gick och la mig. Så det blev lite fula "avtryck" som ni ser på lång och ringfingret. Men annars är jag ganska nöjd, lite somrigt sådär:)


Sommarväder



Lonely

Hej finisar!!
Just nu är jag i skolan, vi ska ha slöjd snart. Efter det så slutar vi. Då ska jag hem och sova typ haha. Nejmen jag är såå trött. Höll på att somna på matten för vi kollade på film (vilket iofs var bra, så slipper man jobba;)). Och angående rubriken så är varken Annie eller Jennifer i skolan. Jennifer gick hem efter lunch för hon hade ont i huvudet och Annie och hos doktorn, så jag är lite lonely nu haha;) Men som sagt, vi har bara en lektion kvar:)
 
Det är förresten sjuukt fint väder ute, över 20 grader och strålande sol!!:D Jag höll på att dö under idrotten för vi var ute och jag svettades ihjäl typ haha;) Men vi hörs när jag kommer hem, kram!!


New in

iPhone-skal - Ebay.com 40kr
Topplack - H&M 40kr


Grand Samarkand

Heej!!
Idag efter skolan åkte jag och Jennifer till Grand. Vi gick mest och strosade runt lite, samt körde sparkcykel som galningar inne på stadium haha;) Jag köpte i alla fall ett topplack och lite presenter till Annie eftersom hon och Lois fyller år på lördag.
 
När jag kom hem så såg jag att mitt skal som jag beställde för ett tag sen hade kommit. Så det var bra, och skalet var jättefint:) Sen har jag hjälpt mamma att skala potatis haha. Det är förresten superfint väder idag:) Nästan 20 grader ute, yeyy!!  vi har också grillat med familjen både igår och i förrgår, sommaren är på väg:D
Kram!!
Ursäkta suddighet (mobilbild från idag).


Skolavslutningsklänning

Jag och mamma har precis beställt en skolavslutningsklänning till mig. Jag hittade en på internet som jag gillade, så nu hoppas jag bara att den sitter snyggt och att storleken är bra:)


White flower



Annies överraskning!!

Igår kväll hade vi ju som sagt Annies överraskning. Vi hämtade henne hos Annie och Lois och skulle köra henne hem till mig i en pulka som satt fast i en skateboard. Dock så gick det inte så bra så vi fick cykla istället haha;) Sen kom vi hem till mig och då åt vi Mc Donalds som jag och Jennifer hade köpt innan. Allt var typ mos efter att ha legat i cykelkorgarna haha!! Sen hade vi köpt en riktig piñata som vi hade fyllt med massa godis. Så den slog vi sönder sen åt vi godiset haha. Vi spelade också Buzz och wii. Det  var roligt!! Och hela kvällen var jätterolig!!:D
 
Tog inga bilder med kameran, vet inte varför men det blev inte så. Men tog lite med mobilen så här har ni fyra stycken:


God morgon!!

God morgon!!
Vaknade halv 10 idag, och då spelade jag Candy Crush (nörd haha). Men jag har äntligen lyckts låsa upp nästa kapitel haha;) dag ska vi har Annies överraskning, det kommer bli jättekul!! Kommer kanske en film från det imorgon, om jag filmar något.
 
Nu har jag inget mer att skriva, men jag tror jag har lite mer blogglust i alla fall:) Ni får gärna komma emd tips om vad jag ska blogga om (jag har lovat mig själv att sluta skriva sånt, för det blir bara pinsamt när ingen kommenterar sen haha). Men ha det bra!!


Iron man 3

Hej på er!!
Idag vid 5 åkte jag och min familj på bio. Vi såg Iron man 3. Jag har inte sett varken 1:an eller 2:an men i alla fall. Den var bra, dock så är action inte riktigt min grej, hehe;) Sen så beställde vi pizza, men jag fick kebab för pizza är blä. Men kebaben var jättegod i alla fall:)
Ha det bra, puss!!


Lunchrast!!

Heej!!
Just nu sitter vi skolan, vi har lunchrast. När vi åt hällde en kille i klassen en hel burk salt över min mat, haha. Sen har jag och Jennifer spelat kort. Det var kul!! Vi är väldigt trötta av någon anledning. Så vi gör inte så mycket haha. Efter skolan ska jag, Jennifer, Lois och Sofia hem till mig och förbereda lite till Annie:) Jag har inget mer att skriva, vi hörs!! (detta inlägget sög).


Video från när vi åker skateboard efter en cykel!!



Fint väder!!

Heej på er!!
Idag har det varit jättefint väder ute, jippii!! Efter skolan följde jag och Jennifer med Annie och Lois hem. Först gick vi lite på stan, vi köpte varsin glass:) Sen var jag, Lois och Jennifer ute och åkte skateboard efter en cykel, det var skitkul haha;) Sen har vi planerat lite till Annies överraskning som vi ska ha snart. Annie och Lois fyller år den 11 maj.
 
När jag kom hem så åt jag kvällsmat och så. Nu ska jag kolla på Let's Dance, det är idag för er som inte visste. Nu har jag inget mer att säga så vi hörs senare!!
Mobilbilder.


Slappdag

Hejsan!!
Idag har det varit en riktig slappdag. Har kollat på film, suttit vid datan m.m. Men jag har faktiskt städat och dammsugit hela mitt rum också. Så lite nytta har jag gjort haha;) Jag såg förresten filmer Soul Surfers. Den var bra:) Dock så laggade sewfilmer.com asmycket så det var lite segt, men i alla fall. Har inget att skriva egentligen, jag har ingen inspiration som jag skrev igår. Så egentligen gör ja detta inlägget bara för att jag ska, så därför blir det lite fantasilöst och tråkigt.
Men vi hörs, och så hoppas jag blogglusten kommer tillbaka snart!!


Jag är en glömsk person

Godmorgon!!
Ni undrar säkert varför jag är vaken kl. 8 på morgonen när vi är lediga? Det undrar jag också. Men det var i alla fall så att jag glömde stänga av väckarklockan igår, så den ringde ju då vid kvart över 7 idag. Men jag somnade om igen, men sen vaknade jag och kollade på klockan, då var den tjugo i 8. Och jag som är så smart tänkte jag att vi var lediga igår och att det är torsdag och skola idag. Så jag skyndade mig snabbt som fan och klädde på mig. Sen gick jag in till mamma och pappa och frågade om inte dom skulle gå upp. Där blev jag påmind om att vi var lediga, så nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska gå upp eller somna om. Förmodligen det senare alternativet haha;)

Bjuder på två fina (host) morgonbilder (bloggar från mobilen)