Objektiv till mobilen

Fick detta av Annie och Lois i födelsedagspresent. Det är ett litet objektiv som man sätter på mobilen med hjälp av magnetringar typ (lite svårt att förklara men det är superenkelt).
Mitt objektiv är som två objektiv i ett, ett macroobjektiv (så att man kommer närmre) och ett vidvinkelobjektiv (så att man kommer längre ifrån). Objektivet går att dela i två "delar" och om man har båda delarna får man ett vidvinkelobjektiv. Men om man skruvar av den översta delen (den som är inringad på bilden) så blir den delen som är kvar ett macroobjektiv. Vidvinkelobjektivet är alltså bra om du vill komma längre ifrån föremålet än vad du är, vilket bland annat skitbra att sätta på framkameran om man ska ta en selfie med många människor så att alla kommer med haha. Macroobjektivet är ju då till för att komma mycket närmre föremålet, till exempel en närbild på en blomma eller liknande.
 
Med macroobjektivet:                                        Utan objektivet:
 
Med vidvinkelobjektivet:                                    Utan objektivet:
Här ovanför har ni lite olika mobilbilder, helt oredigerade och med exakt samma avstånd till motivet, för att se skillnaden med- och utan de olika objektiven. Så nu ser ni verkligen hur stor skillnad det blir, speciellt med macroobjektivet! Så jag är supernöjd med dessa objektiv så tack så jättemycket Annie och Lois! ♥


Kommentarer till detta inlägget:
Komentar från: Lois

Var så god! <3

2014-08-29 @ 17:16:33
Komentar från: Amanda Jönsson

Åh va kul! :)

2014-08-29 @ 17:22:25
URL: http://ammieshade.blogg.se/

Tack för att du kommenterar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback