30 januari

Måndag igen hörrni, inte jättekul men jag har haft en bra dag. Lektionerna var inte så jobbiga heller så det var skönt. När jag kom hem från skolan jobbade jag med gymnasiearbetet, chillade lite, åt kvällsmat och nu har jag pluggat lite samhäll. Vi har prov i det på fredag, men utöver det är den värsta perioden över nu (tror jag). Dock är det deadline för gymnasiearbetet snart men jag är nästan klar så det känns bra ändå. Kram på er.


Mysig fredag

Förlåt så mycket för jättedålig uppdatering. De senaste dagarna har basically bestått av skolan, gymmet, jobbet och pluggande. Så den lilla tiden jag haft över till annat ville jag inte lägga på att blogga, så jag tog en lite paus på tre dagar. I alla fall, igår hade jag en jättemysig dag med mina kompisar. Men först efter skolan var jag och hämtade min nya mobil, en iphone 7 vilket känns jättebra då min förra mobil började ge upp haha. Vid fem mötte jag upp mina kompisar och sen gick vi och åt middag på Rosegarden. Vi åt deras buffé allihopa och det var godare än vad jag minns det så jag var mycket nöjd. Efter det hade vi lite planer att gå på bio men vi skippade det och gick hem till annie och Lois istället där vi spenderade resten av kvällen. Hade en jättemysig fredag i alla fall, hoppas ni också hade det bra. 


Tråkig tisdag

Denna dag har sett i princip exakt lika dan ut som igår. Jag var i skolan och efter det gymmade jag. Sen satte jag mig på ett fik och pluggade (skräll, är stammis där nu haha), denna gången med gymnasiearbetet. Efter det jobbade jag till halv åtta och sen kom jag hem och pluggade en liten stund till. Nu ligger jag i sängen och äter kvällsmacka och känner mig så jävla färdig med denna dagen. Det har bara varit en dålig dag. Allt tog lång tid imorse, skoldagen var dålig, det var jättemycket folk på gymmet = typ alla masiner var upptagna, jobbet var jättejobbigt och massa annat skit. Om en enda till liten sak går fel kommer jag helt seriöst gräva ner mig. Därför tänker jag inte resa mig ur sängen mer idag utan ligga här och kolla på serier tills jag somnar, låter som en bra plan. 


För mycket skola

I brist på bilder och tid får det bli en låt även idag, lyssnade på denna senast för två minuter sen och tycker den är jättebra. 
 
Just nu sitter jag på ett fik och pluggar lite. Jag slutade skolan lite efter två och då gymmade jag först i någon timme. Sen dess har jag suttit hä och skrivit en egnelskauppgift som ska in ikväll. Hade inte börjat innan men blev klar för en stund sen så det känns bra. Nu ska jag snart sticka och jobba till halv åtta, och sen när jag kommer hem blir det mer pluggande. Vi har så jäkla mycket hela tiden just nu så det suger ju. Dessutom är det snart deadline för gymnasiearbetet och jag har ganska mycket kvar. Men jag löser det, det gör jag alltid haha. 


Lite nytt från IKEA

 
Sminkspegel 39kr // Kruka 39kr (?)
Doftljus - 12kr
Plastblommor - 5kr/st
 
Detta fick jag med mig från IKEA i fredags. Blev inte så mycket som sagt men några så saker i alla fall. Spegeln var väldigt behövlig då jag inte haft någon "inzoomad" spegel innan, och sen lite dekorationer och sånt bara. 


Fredagen genom snapchat

Sex snaps från igår, hade en jättebra dag. Efter skolan åkte jag, Alex och Lois till IKEA. Huvudsyftet var att hälsa på Sofia som praoar där men jag köpte även lite småsaker också. Sen hämtade vi hem Sofia till Växjö, lämnade av Lois och bilen och sen hämtade Oscar upp oss. Vi var hemma hos honom, kollade på hockey, åkte till Amir och träffade upp några fler, körde runt lite med bilen och var på Donken. Vid tolv på natten åkte vi hem till Nellie i Hovmantorp och var där i några timmar innan vi åkte tillbaka till Växjö igen. Landade i sängen lite efter tre efter en så rolig kväll. 


Senaste dagarna

Låten som spelas i mina lurar just nu, The Chainsmokers levererar som alltid. 
 
Igår spenderade jag hela dagen efter skolan med Alex och Lois hemma hos henne. Vi bakade först en kak-grej som var jättegod. Sen satt vi mest och snackade, åt kvällsmat och kollade på HIMYM. Kom hem lite innan nio och spenderade resten av kvällen med en filosofiuppgift och svenskaredovisning som båda var till idag. Skönt att ha det gjort i alla fall. Idag gymmade jag efter skolan och sen jobbade jag. Efter det har jag jobbat lite med gymnasiearbetet och nu ska jag äta kvällsmacka, kolla serier och sen sova. 


Tisdag

Idag slutade jag också ganska tidigt, vi har fått ändringar i vårt schema som gör att min senaste dag är 14.35 vilket är så skönt. Efter skolan var jag på gymmet, sen satte jag mig på ett fik och tog lite mellis samtidigt som jag skrev på en filosofiuppsats. Efter det jobbade jag till halv åtta och sen dess har jag gjort klart filosofin och nu ska jag sätta på en serie tills jag somnar, kram. 


Ny vecka

Måndag igen, känns väl inte jättekul men jag hade en kort dag så det var skönt. Efter skolan var jag på gymmet samt fixade några grejer på stan. Kom hem, kollade på serier, tog en powernap, pluggade lite filosofi och körkortsteori. Inte mer händelserikt än så haha. Nu ska jag snart duscha och sen ska jag äta kvällsmacka i sängen framför en serie innan jag somnar. 


2016 - november + december

November - Hade fortfarande höstlov och spenderade mycket tid med kompisar, årets första snö kom, Trump vann presidentvalet i USA och det var dags för nästa studentfest med halloweentema. Hade så roligt även denna gången! Jag spenderade en rolig helg på Öland med mina kompisar, såg Fantastic Beasts and Where to Find Them på bio med Annie och Lois och kollade mycket på Pretty Little Liars. Åkte till Malmö med skolan, firade första advent med Annie och Lois och julkänslorna började infinna sig. 
 
December - December var en väldigt fullspäckad månad, men jag hade väldigt roligt. Skåpspynttävlingen i skolan drog igång i samband med julen, jag började jobba på myNanny, jag och min familj hade vår årliga julgodisfest med våra familjekompisar, jag gick på skolans Luciatåg i kyrkan och julpyntade massor. Sista skolveckan blev jag svinförkyld och halvsjuk men jag lät inte det stoppa mig från att varken jobba, gå på den tredje studentfesten eller att gå på Håkan Hellströms konsert i Malmö som var superbra. Var helt slutkörd efter den veckan så jullovet kom väldigt lägligt. Firade julafton med släkten vilket var supermysigt, hade mini-jul med mina kompisar och avslutade sedan året med ett jättelyckat nyårsfirande med massa fina människor!
 
Nu var årsresumén av 2016 slut. Tycker generellt att det har varit ett bra år. Klart att det har hänt lite skit och tråkiga saker. Men har samtidigt haft så himla bra stunder, roliga upplevelse, stunder jag gråtit av skratt och jag kommer ha såå många minnen från detta året! 


Bra kväll

Igår hade jag en så rolig kväll! Jag åkte hem till Sofia lite innan nio tillsammans med massa andra. Så vi hade förfest hos henne innan vi drog oss ut till Grace. Vi stannade till stängning och jag hade jätteroligt! Sen avslutade vi med kebab och pizza (jag åt dock inget) innan vi gick hem igen. Somnade vid fem typ och vaknade flera gånger så det blev inte många timmars sömn inatt, men det var det värt.
 
Idag var jag först på Grand med min familj för att inhandla lite nya skidgrejer, sen åt vi lunch på Grilleriet vilket så gott. Efter det åkte jag hem till Ida där även några till kompisar var. Vi satt mest och snackade vilket var mysigt. Hoppas ni också har haft en bra helg hittils, kram. 


Friyay

Två bilder från en middag förra helgen bara för att jag är så hungrig just nu haha. 
 
Idag hade jag sovmorgon vilket var det skönaste på länge, hade sen religionsskrivning och en samhällslektion innan jag slutade för dagen. Efter skolan var jag på gymmet och sen hade jag en körlektion som jag precis kom hem från. Nu ska jag snart duscha och fixa till mig lite. Sen blir det middag med familjen innan jag möter upp mina några kompisar hos Sofia för att senare gå ut. Kommer säkert bli en jätterolig kväll!


2016 - september + oktober

September - Hade spexfoto med min klass, hade en jättemysig kväll med några kompisar som avslutades i en jätterolig utgång med andra kompisar och jag åkte till Stockholm med klassen. Hade såå roliga dagar där! Månaden bjöd på några sista sommardagar, Alex tog körkort vilket vi firade med ännu en rolig utgång. Jag klippte mig, hade släktfirande, oroade mig över GA och i slutet av månaden var det dags för första studentfesten som var superrolig!
 
Oktober - Jobbade på Vida Arena, åt kanelbullar, provade studentmössor, hängde mycket med kompisar, hade tacokvällar, var i skolan svintidigt med mina kompisar för att få studentfestbiljetter (mission accomplished) och pappa fyllde år. Vi fick höstlov och det firades återigen med en superrolig utgång med både nya och gamla kompisar.


11 januari

Idag har det varit en ganska lugn dag, slutade vid ett och åkte då till gymmet. Har jättemycket träningsverk från igår men det gick bra ändå. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, har hunnit med lite körkortsplugg men annars inte så mycket vettigt. Ska plugga lite religion och filosofi snart, inte det roligaste men jag får skylla mig själv när jag skjuter på allt haha. 


Skolstart och risktvåan

Igår började skolan igen, var en helt vanlig skoldag men kul att träffa kompisarna. Efter skolan jobbade jag och sen pluggade jag lite körkortsteori. Idag var jag däremot inte i skolan för jag hade risktvåan från 07-14. Försov mig dock så fick stressa som fan men jag hann haha. Utöver det gick det ganska bra, blev godkänd i alla fall haha (kan man ens bli underkänd på den?). Efter det gymmade jag och sen jobbade jag även ikväll. Nu är jag så trött så jag ska bara slappa resten av kvällen. 


2016 - Juli + Augusti

Juli - Jobbade min sista dag på sommarjobbet, hade en supermysig kväll vid Växjösjön med kompisar, åkte till Jönköping, hade en såå himla rolig grillkväll hos mig med mina kompisar och åkte till sommarstugan med familjen. Det var lite trassligt med relationer osv då så några dagar utanför civilisationen kändes väldigt skönt haha. Var sen på Östersjöfestivalen, solade och badade massor, var på Öland med mina kompisar och jag fyllde 18 år!!!! 
 
Augusti - Var på bio, shoppade en hel del, Sofia tog körkort och vi hade en jättemysig mini-roadtrip med lite kompisar. Den 6 augusti åkte jag med mina tjejkompisar till Rhodos och hade livets vecka!! Har så mycket minnen från den resan och det var definitivt en av årets höjdpunkter! Kom hem igen och tog vara på den sista veckan av mitt allra sista riktiga sommarlov. Jag började trean på gymnasiet, Håkan släppte ett nytt album, sov på balkongen med mina kompisar och jag skaffade gymkort på 24/7. 


Lovets sista dag

Idag är det sista dagen på jullovet, fyfan vad sorgligt. Känner mig inte taggad på skolan över huvud taget faktiskt, har väl inget emot skolan direkt men jag orkar inte med allt plugg. Även om jag har det väldigt lätt i skolan så är det så jäkla tråkigt. Men jag har i alla fall haft ett jättebra jullov, har haft så himla roligt verkligen tillsammans med massa fina människor. Borde dock pluggat en del vilket jag i princip inte gjort över huvud taget, men vet ni vad jag skiter i helt ärligt. Detta var mitt sista riktiga jullov och jag tänkte fan inte slösa bort det på att plugga. Jag hade haft betydligt tråkigare om jag tagit plugget före annat och jag vet att jag hinner ändå så det är luuugnt haha. Hoppas ni också haft en roligt lov allihopa, kram ♥ 


Jag har varit i alla städer

Jag var där för dig när du var ensam,
och jag var där för dig när du var ledsen.
Du la dig på rälsen, du var så trött, 
du lät tågen ta bekymren.
Och det känns som jag gett allt jag kan ge,
ändå har jag inte hittat vad jag letat efter.
Jag har varit i alla städer,
letat efter dig. 

- Håkan Hellström


Latest

Här har ni de senaste dagarna genom mobilen, har haft det jätteroligt. I förrgår fotade jag med Lois, vi dog av kyla men det blev fina bilder. Sen kom Alex och då åkte vi hem till mig, träffade Sofia en stund och bara snackade typ. Igår på kvällen var jag och min familj på middag hos mormor och morfar och sen mötte jag upp Alex, Coffe, Tobbe och Sofia hemma hos henne. Vi gjorde lite allt möjligt och vid tolvtiden på natten tog vi bilen och körde runt lite, åt på Donken (tror det blivit totalt 4 eller 5 besök där de senaste dagarna haha), dunkade musik osv. Tillslut var det bara jag och Sofia kvar och då åkte vi till Teleborg för att träffa upp några fler som vi hängde med ett tag innan vi åkte tillbaka hem igen. Kom hem vid fyra på morgonen så är lite trött idag men det är det värt, har haft jätteroliga dagar. 


Ed Sheerans nya

Ni har säkert inte missat att Ed Sheeran precis släppt två nya låtar. Jag lyssnade väldigt mycket på hans musik för några år sedan och hade även biljetter till hans senaste konsert i Köpenhamn, men gick inte sen pga olika anledningar vilket är så synd. Lyssnar inte lika mycket på honom längre men tycker fortfarande han är väldigt duktig. Av dessa två låtar är nog Castle on the Hill mina favorit, men lyssna på båda om ni inte redan gjort det :)


Min gårdag

En bild från Rom i brist på annat
 
Igår var jag upptagen hela dagen så jag hade ingen tid att uppdatera. Vid halv ett åkte jag hem till Annie och Lois. Jag och Lois bakade en jättegod brownie och sen kom Sofia och Alex också. Vi satt mest och pratade och se åkte jag med dom och hämtade upp Tobbe och Coffe med bilen. Vi åkte runt lite, åt på Donken, var på Grand och lite annat. Sen åkte vi hem till Erik och var där ett tag med några av hans kompisar. Mycket åkande fram och tillbaka hahah men hade en bra och mysig kväll. 


2016 - maj + juni

Maj - Inveg maj med valborgsfirande (egentligen den 31 april men glömde skriva med det i april-inlägget haha), bakade med flera gånger med mina kompisar, det var världens sommarväder, mysigaste fikan med kompisar, Annie och Lois fyllde 18, jag tog årets första bad i poolen och jag och mina kompisar hade taco-tisdag. Det hände lite saker i slutet av månaden så jag spenderade i princip all tid utanför skolan med mina kompisar (som ni märker på texten haha). 
 
Juni - Det fina vädret var kvar och jag en mysig sommarkväll på Evedal med mina kompisar. Den 4 juni bar det iväg till Göteborg med Annie och Lois för att se på Håkan på Ullevi, en av årets bästa kvällar utan tvekan. Tillbringade helgen i Göteborg och sen drog sista skolveckan i tvåan igång, fick sommarlov, fotograferades med mina syskon och sommarjobbade resten av månaden. Men hann utöver jobbet med en hel del fotbollsmatcher med kompisarna innan Sverige åkte ur EM, tacokvällar, fotorundor och en jätterolig midsommar i Alvesta. 


Dagen efter nyår

Tre ytterst charmiga bilder från igår haha. 
 
Igår vid tre mötte jag upp mina kompisar hos Annie och Lois. Vi började med att recapa allas respektive nyår då vi var utspridda på lite olika ställen. Sen satt vi mest och chillade framför Netflix och åt pizza (jag åt annat), obligatoriskt dagen efter nyår haha. Det var jättemysigt i alla fall. Jag kom hem lite efter nio och då kollade jag barsa på några serier innan jag somnade innan vid 11 ungefär, så tidigt har jag nog inte somnat på en helg/ett lov på flera år haha. 


Gott nytt år

Gott nytt år allihopa! Hoppas ni hade en rolig kväll igår, det hade jag i alla fall. Jag mötte upp några kompisar klockan sex vid affären för att handla och sen äta middag hos mig. Vi orkade inget annat än tacos haha men det var jättegott. Sen fixade vi oss och så för att sen dra vidare på en fest. Hade så roligt och jag träffade massa nya människor så det var jättekul. Kom hem vid lite efter fem på morgonen ungefär tillsammans med Thea och Nellie som sov här. Hade i alla fall en grym kväll och natt och en riktigt rolig start på 2017!