Happy Friday

Hej älskade fredag! Sjukt skönt med helg verkligen. Alltid lika välkommet haha. Skoldagen idag var vanlig, förutom att jag och Jennifer fick världens skrattanfall under lunchen haha. På SO:n hade vi något som hette Loveboost tror jag. Man skulle skriva 10 bra saker om sig själv. Sen skulle den man satt bredvid rabbla om så många bra saker om en som möjligt på en minut. Dock hamnade jag med en som jag inte kommer så bra överrens med om man kan uttrycka det så, lite fail med tanke på att man skulle säga bra saker om personen. Dessutom missförstod hen uppgiften så det blev väl inte som det var tänkt direkt. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!!
Det har förresten kommit sjuukt mycket snö här de senaste dagarna. Blandade åsikter om det, men det är väl mysigt.


I mina lurar

 
  


Vintage Roses

Målade dessa naglar för några dagar sen, tyckte dom blev väldigt söta :)


Min bebis är hel

Jag vet att jag har uppdaterat extremt dåligt den senaste tiden. Men jag har verkligen inte haft lust. De senaste dagarna har det inte hänt något speciellt. Har träffat kompisar, varit i skolan, slappat osv. Precis som vanligt med andra ord.
 
Igår lämnade jag och pappa in min mobil på lagning. Som ni kanske vet så har framsidan varit sprucken ett tag nu. Det är verkligen såå skönt att ha den fixad, var fett jobbigt med alla sprickor. Så tack mamma och pappa ♥ Idag har jag inga planer, ska mest bara slappa. Men vi hörs senare, puss!!


Svar på kommentar

Jag köpte den på Kvantum, tror det finns på de flesta ICA-butiker som säljer smink och så :)


I love Mix and Match nails

Målade dessa naglar för några dagar sen. Ville ha en väldigt enkel design så jag testade denna. Blev helt okej, inte det finaste jag gjort så jag tror jag tar bort det idag. Men tänkte visa er i alla fall :)


Lite nytt

Har precis varit och handlat lite med mamma, fick med mig lite saker som jag tänkte visa nu :)
Maybelline New York fit me concealer #20- 95kr
MIYO Ögonfransserum - 55kr
Doftljus - okänt pris
Tuggummi - 15kr/st
 
Köpte bomullspads också men jag fotade inte dom.


Övernattningshelg

Heej på er!! Igår blev det en spontansleepover med Jennifer och Lois. Det har hänt en sak hos Jennifer så hon ville inte sova hemma. Jag ska inte skriva för mycket om det för det är hennes privatliv, men det handlar om en väldigt jobbig sak som pågått väldigt länge. Så kl. halv 10 ungefär kom dom hit och vi satt och pratade om det som hade hänt. Sen satt vi vid datan, käkade chips och drack julmust. Så det blev en väldigt mysig kväll :)
 
Vi ska sova här i natt igen, fast först ska vi äta kvällsmat hemma hos Annie och Lois. Annie vet inte vad som har hänt för hon var inte med igår, så vi ska berätta för henne och så. Men vi ska i alla fall träffas hos Annie och Lois vid fem, innan det vet jag inte vad som händer. Jennifer och Lois är inte här just nu om ni undrar, de hade annat att göra. Men jaja vi hörs imorgon eller senare idag, puss!
Bild som vi tog igår med Jennifers webcam.


Video från Stöten

Här har ni lite blandade videos från Stöten. Allt är filmat med en hjälmkamera som vår ena lärare Per hade. Han bad mig klippa ihop det till att visa i skolan så jag vet inte om det är så kul för er att se, men ni kan kolla om ni vill (jag gör två fina vurpor i slutet också haha) :)


Victoria's Secret Body Lotion

I förrgår tror jag det var beställde jag två bodylotions från Victoria's Secret. Jag fick låna Sofias när vi var i Stöten till att använda som handkräm för min tog slut när vi var där. Jag tyckte de funkade superbra så jag beställda två egna. Jag valde lukterna Hello Darling och Pure Daydream och båda doftar jättegott. Pure Daydream är en ganska fräsch och blommig doft men ändå lite söt. Hello Darling har en sötare doft och påminner lite om zoo-apor haha. Men jag älskar dom i alla fall och ett plus är ju att förpackningarna är supersöta :)


Häliga helg

Äntligen fredag!! Känns så jäkla gött med helg nu! Denna veckan har varit ganska seg och tråkig. Kan bero på att det var första hela skolveckan för oss sen jullovet. Första veckan efter lovet var vi ju lediga mån-tis och förra veckan var vi ju i Stöten tor-fre. Idag var dagen i alla fall bra :) Vid 10 var det kemishow på Katedral som var helt okej. Efter det hade jag utvecklingssamtal vilket gick bra, visste ju ungefär vad dom skulle säga då jag vet vad jag har för betyg osv.
 
Ikväll har jag inga planer, ska bara slappa typ. Är jättesugen på chips och det känns som om det var längesen jag åt det. Trots att vi käkade sjukt mycket chips osv i Stöten haha. Men jaja det var allt jag hade att säga just nu, hörs mer senare!!


Lite bilder från Stöten del 2



Mint Leopard

Målade dessa naglarna i förrgår. Hittade även denna designen på youtube och jag tyckte den var väldigt fin så jag ville prova den själv. Blev helt okej, lite kladdigt på vissa ställen men jaja.


Lite bilder från Stöten



Tagit hål i örat

Blir ett sent inlägg nu men bättre det än aldrig. Dagen idag har varit både bra och dålig. Skolan var skit i stort sett hela dagen och alla verkade småsura på varandra så det var inte allt bra stämning :( Efter skolan var jag och mina kompisar på stan. Annie var och klippte sig och jag tog ett till hål i mitt öra. Har velat göra det ett tag nu och äntligen tog jag tag i det. Jag tog det på Birgitta Smycken och jag är supernöjd :)
 
Efter det följde jag med Annie och Lois hem och vi chillade.Jag och Lois kollade på Ph och Annie vet jag inte vad hon gjorde haha. Jag fick kvällsmat där vilket var jättegott. Så dagen avslutades bra i alla fall. Imorgon ska vi se till att den är bra hela dagen, puss!!


Dålig uppdatering

Hej på er!! Igår orkade jag inte bloggar, var sjukt trött efter Stöten, ni skulle sett mig i skolan haha. Så igår tog jag bara det lugnt i myskläder hela dagen. Just nu är jag hos Annie och Lois, fast Lois har inte kommit än. Vi slutade kvart i 12 för vår sista lektion var inställd :) Så jag och Annie (okej mest Annie) gick hem till dom och lagade mat. Kycklingfilé och pommes, mumma. Men jag ville bara uppdatera lite, vi hörs mer senare!
Naglarna jag hade på nyår, visade aldrig dom så jag gör det nu.


Hemma igen

Nu har vi kommit hem från Stöten. Känns lite skönt men allra mest tråkigt. Har verkligen haft såå himla kul dessa dagarna. Igår kväll gick jag, Sofia och Jennifer till några killars stuga där det var massa andra. Det blev en hel del skratt när killarna bland annat hade "luciatåg" på bordet haha. Efter det gick vi till Jossans stuga där det var några andra där med. Där satt vi mest i soffan och snackade och så. Vid ett ungefär gick vi tillaka till vår egen stuga för att sova. Vi skulle nämligen upp tidigt idag.
 
Idag började vi dagen på sämsta möjliga sätt, lärarna skulle komma och inspektera stugorna vid hal åtta /kvart i åtta för att kolla om vi hade städat och så. Dock så ringde inte vår väckarklocka så vi vaknade kl. halv åtta vilket ledde till att vi fick sjuuukt bråttom med att städa allt. Men vi hann i alla fall haha. Bussresan hem gick jättebra. Vi stannade i Mariestad och käkade på Mc Donalds, kaos haha med det var gott :) Men jaja nu är jag jättetrött så vi hörs mer imorgon, puss!


Sista dagen :(

Idag är det sista dagen i Stöten. Det känns väldigt tråkigt om jag ska vara ärlig :(  Vi utnyttjade i alla fall tiden så mycket vi kunde genom att vara ute i backen direkt när liftarna öppnade. Där mötte vi upp tre av våra lärare som är duktiga på att åka för vi ville åka med dom- Vi åkte jättemycket off-pist och i skogen, vilket var jätteroligt! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det vi gör på dagarna är ju att åka skidor, vilket är jättekul med det blir inte så mycket att berätta.
 
När vi kom tillbaka till stugan så gick vi till ICA och köpte chips och sånt till ikväll. Sen har vi packat ihop och så och städat lite. Nu ska vi snart äta (jag ska egentligen hjälpa till  med maten men jag ska bara blogga först).
Denna resan har i alla fall varit superbra och jag har verkligen haft jättekul, så nu ska vi ta vara på den sista kvällen, puss på er!


Rolig dag

God kväll på er!! Idag var det andra sagen i Stöten. Måste säga att denna dagen var mycket roligare än igår :) Vi åkte ut i backen vid 10 på morgonen så dt var inte allt för tidigt. Jag, Sofia och Isabelle har hittat en heel del roliga offpistbackar vilket är jättekul! Dessutom trillar jag inte lika mycket längre haha. I slutet runt tre åkte vi tillsammans med tre av lärarna. Per (en av dom) hade en filmkamera på sin hjälm och filmade när vi åkte. Han lyckades få med när jag trillade två gånger. Och detta ska visas för alla som vad med tror jag, pinsamt haha.. Men denna dagen har varit jätterolig i alla fall :)


Första dagen i Stöten

Heej på er finisar!! bussresan till Stöten igår gick förvånansvärt bra, det var inte alls så drygt som jag trodde. Kan i och för sig bero på att vi satt i världens roligaste buss. Vi dunkade musik på hög volym och alla sjöng med haha. Men fram mot två på natten blev vi tillsagda at sova. Det gick helt okej att sova på bussen, vaknade en gång i timmen men det blev en del sömn ändå :)
 
Vi kom fram vid sju på morgonen idag, då åt vi frukost och sen fixade vi skidgrejer och så. Vid nio öppnade liftarna så då begav vi oss uppåt. Jag, Sofia och Isabelle åkte en hel del tillsammans, vi är ganska jämnduktiga på att åka s det passade bra :) Dock vet jag inte vad som har hänt med min balans. Jag är helt seriös om jag säger att jag trillat säkert 10 gånger bara idag. Gjorde världens vurpa precis i början, tappade både skidorna och stavarna och ramlade framlänges i snön hahah.
 
Just nu sitter vi i vår stuga och kollar på film och fikar, så jag tänkte blogga lite under tiden. Vi bor i jättemysiga stugor med gratis trådlöst wifi. Yeyy haha :) Men jaja vi hörs mer senare, nu får ni lite bilder :)


Stöten ikväll!

Ikväll åker vi till Stöten!! Ååh taggtagg hihi. Vi ska träffas vid skolan runt 8 halv 9, sen åker kommer bussen halv 9 tror jag. Det tar 9 timmar att åka dit, så det blir kanske lite segt. Men vi kommer sova en del av tiden eftersom vi åket hela natten. När vi kommer fram ska vi äta frukost och sen direkt u i backen. Men detta kommer i alla fall bli såå kul och jag ser verkligen fram emot det!! :) Men nu måste jag packa klart, hörs imorgon tror jag det blir, puss.


Dålig uppdatering

God kväll på er!! Jag vet att jag bloggat jättedåligt igen. Tänker inte ens be om ursäkt för jag menar det inte egentligen. Hade jag varit "ledsen" över att jag inte bloggat (vilket jag brukar skriva) så hade jag istället tagit tag i det och bloggat. Anledningen till att jag inte bloggade igår var helt enkelt för att jag inte orkade eller hade lust.
 
Idag efter skolan följde jag med hem till Annie och Lois tillsammans med Jennifer och Sofia. Vi bakade till Stöten imorgon. Fatta att vi åker imorgon!! Ååh vad jag längtar!! När vi bytte om idag efter idrotten ropade Maja (en i vår klass) ut: "Hörrni, vi åker till Stöten imorgon!!" vilket ledde till att alla blev skithypade haha. Baket gick i alla fall bra. Dock spårade det lite haha men det var sjukt roligt!! :)


Leopard and studs

Jag målade nyss mina naglar, hittade denna desigen på yotube och tyckte det var väldigt fin :)


Hockeymatch

God eftermiddag!! Idag vaknade jag halv 12, vilket inte var så bra eftersom det är skolan imorgon. Menmen, det var skönt att sova i alla fall haha. När jag hade vaknat och gjort mig klar åkte jag med mamma och pappa till Grand och köpte skidgrejer till mig eftersom jag åker till Stöten på onsdag. Jag tänker inte visa det jag köpte men det var en skidjacka, skidbyxor och fleeceset. Så det är skönt att ha det fixat :)
 
Efter det åkte vi till Vida Arena och kollade när min lillebror spelade hockeymatch. det var helt okej, hade inte så mycket val för mamma och pappa var tvungna att åka dit direkt efter Grand. Tyvärr förlorade Kalles lag, men dom var duktiga i alla fall.
Bild från när Kalle spelade match för ett år sedan ungefär.


Gårdagen

Heej på er!! Igår efter skolan följde jag med hem till Annie och Lois. Jag och Lois fixade våra naglar. Hon har fått ett gelékit i julklapp så man kan göra riktig nagelförlängning som man gör på salonger. Det var första gången jag gjorde det själv och det gick väl sådär. Ena handen blev lite kaos men den andra blev okej :) När vi hade gjort det gick vi handlade mat, pizza till dom och lasagne till mig. Sen kollade vi lite på TV och så.
 
Vid 10 kom pappa och hämtade mig, då satte jag mig vid datan och lyssnade lite på podcast, samt bloggade inlägget om nagelinspiration. Idag har jag inga planer, får se vad som händer helt enkelt. Men jaja vi hörs mer senare, puss!!
Bild på den handen som blev okej. Är dock finare i verkligheten för det var jättesvårt att ta kort för jag var tvungen att fota med vänster hand då det var den högra handen som blev bra.


Nail inspiration

Tänkte dela med mig av ett tips till alla er som är intresserade av att måla naglarna. Om ni har brist på inspiration är det superbra att kolla på olika designer på youtube. Många av er gör säker redan det, men jag tänkte ändå dela med mig av mina två favoriter. Det är Cutepolish och Elleandish. Jag tycker båda gör jättebra videos med bra kvalité och designerna är inte speciellt svåra att göra själv, så kolla in dom :)
 
 
 
Lite blandade klipp från deras youtubekanaler.


Skolan

God morgon!! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att kemin ska börja. Vet inte när det är men ganska snart antar jag. Men jag tänkte skriva ett litet snabbt inlägg först. Jennifer är inte i skolan idag, jag antar att hon är sjuk. Så kryaa ♥ Efter detta har vi matte vilket suger skitmycket. Men jaja nu börjar vi så vi hörs senare, kram!!
Bild från nyår.


Somewhere only we know



Redan skoltrött

Jag är så sjukt trött. Skolan har hållt på i två dagar oc jag är redan "skoltrött". Vet inte om det beror på skolan, men jag antar de med tanke på de tidiga morgnarna. Igår somnade jag runt 5 på eftermiddagen och sov i någon timme, detta kommer bli en bra termin känner jag.
 
Imorgon är det fredag, vilken känns skitbraa. Känns ju inte som det eftersom vi började skolan igår, alltså känns det som tisdag idag. Men det är ju bara sjukt skönt med helg imorgon :) Men nu ska jag ta på mig mina myskläder och dricka varm choklad framför TV:n, myys!
Arkivbild från Gran Canaria, kan ju säga att jag saknar det en hel del ♥


Triangle Nails

Dessa naglar målade jag igår. Hittade denna designen på youtube och ville gärna prova. Var dock lite slarvig med triangelnaglarna, både med toningen i bakgrunden och det vita mönstret. Men det blev helt okej i alla fall :)


Första skoldagen

Idag var det ju första skoldagen efter lovet. Det gick väl som förväntat. Alla var ganska speedade så det blev väl inte så jätteintensiva lektioner om man säger så haha. Så det var helt okej att komma tillbaka. Som sagt så har jag inget emot själva skolan, det är bara plugget och de tidiga morgnarna som är såå jobbiga. Sista lektionen var inställd idag så vi fick sluta tidigare :)
 
Resten av dagen har jag inga planer, ska bara slappa typ. Känns som att det ända jag gör när jag inte träffar kompisar är att slappa hehe. Men jaja, nu ska jag gå och äta mellis, kram på er!!


The body shop

Detta Body Buttert (säger man då?) fick jag av mamma idag. Hon fick det på jobbet men hon var inte säker på att hon ville använda det så jag fick det :) Där är i lukten Cranberry alltså tranbär, och den luktar supergott!! Tack mamma ♥


Skola imorgon

Idag är sista dagen på jullovet. Känns skittråkigt om jag ska vara ärlig. Jag hatar att plugga osv, vem gör inte? Jag trivs i skolan och allt sånt, men alla prov och läxor dödar mig, man ba "hej nationella". Alla som säger att åttan är tuffare än nian kan dra någonstans, nian är heelt klart tuffast! En bra sak är i alla fall at vi börjar på en onsdag så det blir inte en hel vecka bara direkt, så det är skönt :)
 
En annan skitbra grej är att vi bara går i skolan en vecka och sen åker vi på skolresa till Stöten!! Vi har en idrottsförening på vår skola som heter NGIF och de anordnar en resa dit varje år för alla nior. För er som inte vet ligger Stöten i Sälen och är alltså en skidställe. Vi kommer vara borta i 5 dagar (åker på onsdag kväll och kommer hem söndag natt) och man kommer bo i egna stugor med 3-6 personer, och jag kommer såklart bo med mina fina vänner. Det kommer bli såå roligt och jag taggar såhääär mycket!! Inte nog med att det är jättekul att åka iväg med skolan och kompisarna, jag älskar ju dessutom att åka skidor, så detta kommer bli grymt!! :D
 Bild från när jag och familjen åkte skidor i Norge för snart två år sen.


Det jag köpte på Grand idag

Jeans - GinaTricot 399kr // Pyjamasbyxor - Linex 75kr (rea)
Ansiktsrengöring (läckte lite i påsen det är därför den inte är helt full) - Maxi 35kr
Concealer (den köpte jag för några dagar sen men jaja) - Kvantum 100kr
Doftljus - Maxi 30 (?) kr
Ansiktsmask - Kicks 20kr
Läkerol - 15kr


God morgon

God morgon bloggisen!! Jag vaknade för ungefär en timme sen, men ligger fortfarande kvar i sängen med datorn hehe. Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag hade ingen lust och dessutom gjorde jag ingenting intressant. Jag hade ju kunnat blogga i alla fall men jag hade verkligen inte lust. Och jag vill inte sitta och pressa fram inlägg bara för att jag ska, för då blir det bara tråkigt.
 
Idag vid 1 tar jag bussen till stan för att möta upp mina kompisar och sen åker vi till Grand Samarkand. Har lite grejer och så jag vill köpa så det ska bli jättekul :) Men jag hoppas ni också får en bra dag fina läsare, kram på er!!


Snowflakes

Innan idag målade jag mina naglar. Gjorde en vintrig design och blev rätt nöjd :) Vi har ingen riktig vinter här så jag får pigga upp med lite vintriga naglar haha.


Lyckad gårdag

Heej på er!! Gårdagen blev superbra!! Vid tre ungefär kom Annie, Lois och Jennifer hit. Vi spelade bordsfotboll, pingis, snackade och fikade på mitt golv. Under fikat blev det en heeel del skrattanfall och efter det var vi helt övertrötta vilket slutade med att vi garvade åt allting haha. Vid åtta kom Sofia hit tillsammans med sin kille. Det var första gången vi träffade honom men han var jätteschysst och verkar vara en bra kille :) Med dom spelade vi Buzz (vilket gick åt helvete men det låtsas vi inte om) och sen gick vi till Mac Donalds och år kvällsmat. Efter det gick alla hem, klockan hade ändå hunnit bli elva på kvällen. Men det var en superrolig dag och det var ett tag sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår haha!
 
Idag vid femtiden så ska jag och troligtvis Jennifer också hem till Annie och Lois. Vi ska hjälpa dom att baka en tårta typ. Eller jag vet inte riktigt om det är en tårta men jaja. Det ska bli jättekul i alla fall, det blir alltid mycket skratt när vi bakar haha. Men det var allt jag hade att berätta just nu, hörs senare!!


New in

Underställ (till när vi åker skidor) - Stadium 400kr
Sån där grej man sätter i toffsen - Ur&Penn 20kr
Ljus + fat - Maxi 25kr (för båda)
Doftljus - Maxi 20kr
Sheer Pink Nail polish - Klippkungen 10kr
Tuggummi - Maxi 13kr


Dålig uppdatering

God morgon!! Jag vaknade för ca en timma sen, sen dess har jag städat mitt rum, käkat frulle och hjälpt mamma att ta ner julgranen. I eftermiddag kommer mina kompisar hit vilket ska bli superkul :) Förlåt förresten för att jag inte bloggade igår, men jag hade inte tid. Jag ska försöka bättra mig, lovar.
 
Igår var jag på Grand en stund med vår granne. Hon ville jättegärna det pch jag hade ändå inget anat för mig så jag kunde lika väl följa med. Hittade lite saker som jag visar senare. Provade även ännu en Snapple. Så nu har jag provat alla som finns att köpa där jag bor. Men min favorit är Strawberry Kiwi, såå god!  När jag kom hem åt vi kvällsmat och sen åkte vi till Åby för att kolla när min bror spelade bandymatch. Jag fotade lite men det var jättemörkt, sen tog jag fel objektiv och dessutom regnade det ute, så bilderna blev inte så bra.
 
Efter det snackade jag med mina kompisar på facebook,och jag och Jennifer upptäckte att Facetime var jättekul, så vi facetimade i över en timme haha. Under den timmen hann bland annat Jennifer duscha med kläder, no joke hahah. När vi la på var klockan nästan två på natten så jag gick och la mig.


Fireworks



2013 i bilder



Första januari 2014

God morgon!! Vaknade 20 i 1 idag, det kändes mer okej denna gången eftersom det var nyårsafton igår.Jag hade verkligen en superbra kväll!! Gästerna kom vid sju, och då började vi med att dricka välkomstdrink. Sen åt vi förrätt, är inte så förtjust i förrätter men det var helt okej. Sen åt vi varmrätt och efterrätt och så också hehe. Vi hade även femkamp vilket var jättekul :) Dock kom mitt lag sist men det behöver vi inte prata om haha...
 
Vid 12-slaget smällde vi alla raketer. Eller vi hade smällt lite innan men som mest då. Sen är vår ena granne helt crazy när det gäller sånt så han smällde sjuuukt mycket vilket var jättekul haha :) Pappa lyckades även spränga vår brevlåda två gånger haha. Okej andra gången var med vilje men jaja, det var kul i alla fall och brevlådan höll lol.
 
Kvällen avslutades med att vi släppte ut såna där thailänska lyktor eller vad man kallar det. Ni vet såna pappers"ballonger" som man tänder eld på och så svävar dom typ. Vet ni vad jag menar? Googla thailänska lyktor annars. Det var i alla fall jättefint och en supermysig avslutning på en jättebra kväll. Eller ja, ett jättebra år!! :) Men nu välkomnar vi 2014 och hoppas det blir ännu bättre!!
Två bokehbilder på fyrverkerierna igår, kommer fler "vanliga" senare.