Uppdatering

Hej hörrni. Som ni märkt så har min uppdatering varit en katastrof den senaste tiden. Jag ber så mycket om ursäkt för det men jag har prioriterat annat. Jag har ju börjat jobba en hel del och den tiden jag har över vill jag lägga på att träffa Johannes, träffa kompisar och även försöka chilla lite däremellan. Sen har jag också tappat lite intresse för bloggen, vilket ni säkert också märkt.

 

Jag har bloggat sen jag var 12 år och det har varit så roligt att dela mitt liv i snart 7 år (hur sjukt). Men tycker helt enkelt inte det är lika roligt längre som jag gjort innan. Det enda jag skriver om är liksom min vardag och hur intressant är det egentligen? Jag är inte lika intresserad av fotografering längre så det fyller inte så mycket funktion i bloggen, jag målar inte naglarna längre, jag bakar inte så mycket och jag gör inte längre dom sakerna jag brukade skriva om på bloggen. Låter superdeppigt när jag skriver det såhär men det är det inte. Jag är jättenöjd med min tillvaro, men bloggen passar inte in i den på samma sätt längre.

 

Jag säger inte att jag ska sluta blogga, men just nu har jag ingen inspiration så uppdateringen kommer fortsätta vara såhär dålig tills jag hittar det igen. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Men tills dess så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Kram på er allihopa ♥️



19, fika och tacos

I förrgår, alltså den 24 juli fyllde ju jag 19 år! Jag började dagen men jobb från 7-15 och sen när jag kom hem fixade jag mig lite för vid 18 kom lite släkt över på födelsedagsmiddag (första gången ever den blir på min födelsedag och inte typ två månader efter haha). Johannes kom också efter ett tag och vi åt, jag fick presenter och sånt och sen spelade vi lite sällskapsspel och så. En väldigt mysig dag var det i alla fall.

 

Johannes sov här till igår och efter en trött morgon och sen frukost som vanligt mötte vi upp våra kompisar och fikade på Dallucci som vi alltid gör. Sen spenderade jag kvällen hos annie och lois med bland annat tacos och friends så det var jättekul. Idag jobbar jag till 21, har lite paus just nu så passade på att uppdatera er lite, kram :)



Min helg

Hej hörrni, tänker inte ens be om ursäkt för min uppdatering denna gången för jag är trött på att se mig själv skriva det i varje inlägg haha. I alla fall, efter en ganska jobbig jobbvecka var jag ledig i helgen vilket var så skönt. I fredags kväll hämtade Johannes mig och så åkte vi hem till honom där vi även sov över. Sen på lördagen var vi ute lite, chillade och sen på kvällen på hans morfars födelsedagsfirande. Efter det åkte vi direkt hem till mig, käkade tacos, kollade friends och slappade typ. Han sov här till idag och då har vi typ gjort samma sak som resten av helgen haha. Har i alla fall varit en väldigt rolig och bra helg :)
 
Imorgon fyller jag år btw!! Blir ju 19 så ingen speciell ålder direkt, men ändå roligt såklart. Jag jobbar dock till 15 men sen ska vi fira med lite släkt och så så det blir kul. 


Back to work

Bild på vår middag för några dagar sen, väldigt gott var det. 
 
Nu är helgen över och jag är tillbaka på jobbet och därmed är den dåliga uppdateringen tillbaka också haha. Jobbade från 7.30-20 idag och 7-21 imorgon, sen 7-17.15 på fredag. Så jag lär vara ganska slutkörd till helgen men då är jag ledig i alla fall och ska träffa Johannes så det ska bli kul. Nu ska jag försöka städa mitt rum lite om jag orkar och sen duscha och så, vi hörs :)


Spiderman homecoming

Igår var jag, Alex och Lois på bio, vi såg den nya Spiderman-filmen och den var faktiskt ganska bra. Är inget fan av superhjältefilmer men gillade ändå denna. Innan filmen lagade vi och åt tacos tillsammans vilket var lika gott som alltid. Idag har jag inte gjort något vettigt alls förrän på kvällen för då kom Johannes hit en stund vilket var mysigt. Han åkte för typ en halvtimme sen typ och resten av kvällen ska jag bara chilla typ. Jag jobbar imorgon men börjar inte förrän 15 så det är skönt :)


Lily and rose smycken

Dessa superfina smycken fick jag i studentpresent, hade önskat mig smycken från Lilly and Rose så jag blev jätteglad. Jag har haft ett halsband därifrån sen innan (som jag tyvärr tappade i NY) och jag tycker dom är så himla gulliga så jag ville införskaffa mig lite fler. Älskar även att dom matchar varandra, så tack så jättemycket!


Latest

Hej och förlåt för sämst uppdatering de senaste dagarna, men jag har jobbat jättemycket hela veckan. Jobbade 7.30-20 i måndags och 7-15 i torsdags. Sen på kvällen träffade jag Annie och Lois vilket var jätteroligt. I onsdags jobbade jag 7-21 och igår 7.30-20. Så nu är jag ledig till måndag vilket är så skönt. Igår efter jag jobbat kom Johannes hit och sov här tills idag. Han var dock tvungen att åka redan vid ett för han skulle jobba (livet efter studenten haha), men vi hade jättemysigt i alla fall. Hoppas ni har haft det bra dom senaste dagarna, kram. 


Update

Hej allihopa, hur mår ni? Den senaste tiden har jag varit ganska upptagen. En hel del tid tas upp av jobb och när jag inte gör det försöker jag träffa mina kompisar så mycket jag kan. Helgen spenderade jag hos Johannes och det var jättemysigt. Idag jobbade jag ett 12-timmarspass vilket var lagom jobbigt. Jobbar till torsdag denna veckan och sen är jag ledig tre dagar så det ser jag fram emot. Jaja, tänkte bara uppdatera er lite snabbt innan jag ska lägga mig. Börjar 07 imorgon så jag borde försöka somna i någorlunda okej tid, kram. 


Macbook Air

Här har ni en av mina studentpresenter, en macbook air! Jag hade ju en pro innan men den var ganska gammal och började bli lite långsam, så det känns jättebra med en ny dator nu. Jag fick den i alla fall i present av mamma och pappa och jag är superglad, tack ♥


Fika och myskväll

God morgon hörrni! I onsdags jobbade jag först från 7-14 och efter det hade jag körlektion. Sen åkte jag hem och åt lite samt fräschade upp mig lite innan jag tog bussen hem till Elli. Jag sov där till igår och vi hade det jättebra som vanligt :) Igår när jag kommit hem mötte jag sedan upp Annie och Lois för att fika på Cafe Dallucci där vi alltid fikar. Det var så roligt att träffa dom igen då det gått nästan två veckor (inte okej) sen senast. Sen gick vi hem till dom och spenderade kvällen där. Vi satt mest och pratade, åt mat och kollade på film. En väldigt mysig kväll var det i alla fall!


Bio igen

Igår var jag på bio igen, fast med Johannes denna gången. Vi såg den senaste Pirates of the Caribbean filmen och det var ganska bra. Jag har inte sett någon av dom andra filmerna (knappt i alla fall) men det funkade helt okej ändå. Sen sov vi hos mig och idag har vi mest slappat och kollat Friends typ, mysigt var det i alla fall. Imorgon ska jag jobba kl 07 så jag tänkte snart försöka sova, har dock vänt dygnet toalt så vi får se hur det går haha. Sen ska jag tärffa Elli imorgon också så det blir jättekul. 



Söndag och nästa vecka

Bild från igår och en för någon vecka sen på Spice n Rice, men åt hämtmat därifrån idag så den fick vara med.

Hej hörrni! Hoppas ni har haft det bra sen vi hördes sista. Det har jag i alla fall, har jobbat lite och igårvkäll hämtade Lina och Julia upp mig så hängde vi lite. Vi körde först runt bara och sen åkte vi hem till Linus där några fler var och där vi spenderade kvällen. Vi kom hem ganska sent så jag orkade inte uppdatera då. Idag har jag inte gjort så mycket nytta över huvud taget vilket har varit ganska skönt. Imorgon ska jag träffa Johannes och på onsdag ska jag träffa Elli, sen kommer Annie och Lois hem efter en resa denna veckan så dom vill jag också gärna träffa. Sen ska jag jobba lite också, men det blir säkert en bra vecka i alla fall :)