Kvällsinlägg

Hej igen!!
Jag kom precis tillbaka från majbrasan. Jag och mina vänner hade jätteroligt :) Nu är vi hos våra kompisar som vi åt hos igen, jag bloggar från mobilen. Men vi hörs imorgon!!

Den första bilden är på våra kompisars hamster, de andra två från majbrasan. Annie och Jennifer vann varsitt kinderägg och det är leksakerna som var i haha ;)



Valborg!!

Heej!!
Idag är det Valborgsmässoafton, vilket ni säker redan visste haha. Det skulle vara sjukt nice om vi va lediga idag men så är det ju inte. I skolan hände inget speciellt, förutom att sista lektionen var inställd så vi fick sluta 10 över 2 istället för halv 4 :)
 
Ikväll ska jag och la familia (förutom pappa som är sjuk) hem till våra kompisar och äta middag där. Lite varborgsfirande typ:) Sen vid 8 ska jag träffa Annie, Lois och Jennifer vid majbrasan, så är vi där en stund. Så det bli jätteroligt :) Jag hoppas ni får en fin dag, ses!!
Majbrasan förra året.


Monday

Hejsan!!
Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men jag har ingen inspiration och inte så mycket lust heller. Men jag ska försöka bättra mig. Dagen idag har varit bra, vi har kort dag i skolan på måndagar. Efter skolan följde Jennifer och Lois med hem, det var roligt. Fast vi gjorde inget speciellt, bara snackade mest:)
 
Sen har jag fixat mina naglar. Jag borstade dom, filade dom och ag testade min nya nagelbandsrengöring från Depend, sen tog jag mina nagelbandsoljor från OPI och sen tog jag nagelkräm och handkräm som avslutning, hihi.
Men ni får ha det bra, puss!!


God natt!!

Hej igen!!
Snart ska jag gå och lägga mig, taggad inför skola imorgon igen, fast nej... Dock så är vi ju lediga på onsdag, så det är ju bra:) Idag har jag varit ute och fotograferat lite självporträtt, och sen tog jag några inne också, några av dom ser ni i inlägget under. Annars har jag bara suttit vid datorn typ, som jag skrev på morgonen att jag troligtvis skulle göra haha;)
Men god natt på er finisar, så hörs vi imorgon!!


Black and white



Mornin' sunshines!!

God morgon!!
Jag vaknade vid 10 idag, sen dess har jag inte gjort någonting förutom att äta och sitta vid datorn. Men jag tänkte snart masa mig upp ur soffan och gå ut och fotografera lite. Såg några väldigt fina blommor igår när jag cyklade hem från Annie och Lois. Sen (om jag orkar) kanske jag tar lite porträttbilder också. Men då måste jag först hitta ett bra ställe med fin bakgrund, vilket inte är så lätt haha;)
 
Annars har jag inget planerat för dagen, inte för att jag brukar ha det, men jaja. Igår kunde jag btw inte sova och därför snackade jag och Jennifer på facebook ett tag. Vi diskuterade smileysar, haha!! Men nu ska jag klä på mig lite, kram!!


Bilder på min nya tröja

Cubus - 49kr
 
Köpte ett baslack också, men jag glömde ta kort på det och nu är kameran på laddning.


Våren kommer



Hemma

Kom hem från Annie och Lois för ett tag sen. Mormor, morfar och morbror Jens är hör och är barnvakter åt oss (eller inte mig direkt, men jaja), för mamma och pappa är i Köpenhamn. Så när jag kom hem åt vi våfflor, mummaa!! Sen fick jag, Max och Kalle varsin chokladkanin, dom är världens godaste hihi:)
Jag har ingen mer att skriva så vi hörs senare!!


Infinity

Målade nya naglar i Torsdags, så tänkte visa dom nu:


God morgon!!

Det blev lite ändrade planer så jag sov hemma hos Annie och Lois istället för att gå hem på kvällen. Tyvärr kunde inte Jennifer det. Jag vaknade i alla fall vid halv 11, det är första gången jag får sova så länge när jag sover över med Annie och Lois haha;) Nu sitter vi i deras vardagsrum med varsin dator, vi är så sociala haha.
 
Kvällen igår blev superlyckad!! Vi handlade massa Marabou m.m. på Grand, det kanske ni såg på bilden igår. Men innan vi började äta av det så gick vi till en pizzeria/kebabställe och åt kvällsmat. Det var gott!! Sen spelade vi Med andra ord. Det var jätteroligt, som alltid!!:D
Men nu ska vi gå och äta frulle, så vi hörs!!
Tog inte med mig kameran så ni får nöja er med dom fyra bilderna ni fick igår.


Freedaag!!

Heejsan!!
Idag är det fredag, skitnicee!! Jag, Jennifer, Annie och Lois åkte till Grand direkt efter skoaln, det var 2års-jubileum och dom delade ut gratis piggelin, mumma haha!! Sen var det rea på typ allting:) Jag köpte en ny tröja, men den visar jag imorgon. Just nu är jag hemma hos Annie och Lois med Jennifer. Vi ska ha en liten "kväll" tillsammans. Med en massa gott och spela med andra ord m.m. Så det blir suuper!! Men uppdateringen blir kanske inte så bra, men det får ni leva med.
Puss så hörs vi!!
Bild från min instagram.


Spanska

Heej!!
Just nu sitter jag och Jennifer och väntar på att spanskan ska börja. Vi har irrat runt ett tag och försökt ta reda på vilket klassrum vi ska va i. Men nu har vi hittat rätt haha;) Efter detta har vi engelska och sen långlunch, yeyy:)
Kram på er!!



Nya nagelgrejer

Hejsan!!
Idag när jag och mamma var och handlade köpte jag två nagelgrejer. Sen har jag beställt lite på nätet, och dom har också kommit. Så jag tänkte visa nu:
Magnetnagellack (fast jag kommer mest använda det som vanligt nagellack, eftersom jag inte har någon mörkgrön) - ICA 15kr (rea, ord. pris 69kr)
Nagel och nagelbandsrengörare - ICA 10kr (rea, ord. pris 23kr)
Nagellim - Ebay 10kr (för alla tillsammans).
Nagelbandsoljor - Ebay 15kr (för alla tillsammans).


Saknar Egypten ♥



Svar på kommentar

Svar:
Jag förstår inte frågan riktigt men jag har ju en inloggning på blogg.se med min egna mailadress, och det är ju därifrån jag bloggar, om det var så du menade?


Dålig uppdatering

Hejsan!!
Förlåt för min dåliga uppdatering, jag ska bättra mig. Idag var vi i alla fall i simhallen med Elevens Val, vi övade på livräddning. Det var okej helt enkelt. Efter det följde jag, Jennifer och Lois med Sofia när hon skulle pierca navlen. Hon valde en grön kristall och det blev såå fiiint!!:)
 
När jag kom hem åkte jag med familjen till Grand, men hittade ingenting. Dock så provade jag den där nya lokan som alla snackar om. Typ med glass och jordgubbsmak. Den var god. Men inte såå god haha;) Sen har ja spelat Candy Crush, har blivit en nörd i det haha!!


Flower



Mobilbilder från när jag och Lois bakade!!

Vi lekte pippi och bakade på golvet haha;)
Sen "bråkade" Annie och Lois lite för Annie ville äta av degen men det ville inte Lois att hon skulle. Så dom drog i bunken så att den gick sönder, fail haha!!
Men kakorna blev lyckade i alla fall, och dessutom hade vi jätteroligt när vi gjorde dom:)


Frisören

Idag i skolan började dagen med simning, det var väl okej. Jag, Jennifer och Annie var skitstolta (haha¨) när vi kom fram, eftersom större delen av klassen tog en buss som gick direkt till simhallen, medans vi tog en annan buss och bytte i stan. Och ändå kom vi fram ganska långt före dom andra haha;) När vi kom tillbaka behövde vi tid för att äta lunch vilket gjorde att vi missade en halvtimme av matten. Så det var grymt nicee!! Sen var sista lektionen (slöjden) inställd så vi slutade mer än en timme tidigare!!:)
 
När vi hade slutat cyklade jag direkt till frisören och klippte topparna. Det behövdes verkligen eftersom jag inte har klippt mig sen september. Sen fick jag ett speciellt schampo (läs: köpte, men vi känner frisören så hon skulle "ta det med mamma" sen. Så jag betalade varken för klippningen eller schampot just då) eftersom min hårbotten har blivit torr.
 
Efter det cyklade jag hem till Annie och Lois för att baka till Elevens Val imorgon. Vi ska till simhallen (igen) och lärarna sa att man skulle ha med sig lite fika:) Och när vi skulle handla så köpte jag ett iPhone-skal eftersom jag bara har lånat ett av mamma. Dom hade någon utförsäljning så det kostade bara 20kr!! Vi bakade i alla fall några chocolate chips och dom blev jättegoda!!
Nu blev det ett jättelångt inlägg så jag ska avsluta nu, vi hörs!!


Leopard nails

För några dagar sen målade jag mina naglar. Jag gjorde rosa och silvrig toning med leopardmönster. Jag blev nöjd, så här få ni bilder:


Måndag

Hejsan!!
Idag slutade vi skolan halv två, men jag och mina kompisar stannade kvar i skolan i typ en timme för att lämna in lapparna och pengarna till Liseberg. Det var begränsat antal så det var därför vi var där så tidigt. Och alla kom med!!:D Tyvärr så kunde inte Sofia för hon ska konfirmera sig den dagen (det är 1 juni). Men vi andra kom med i alla fall:)
 
När jag kom hem gjorde jag pannkakor till mellis, för vi missade det i skolan eftersom vi hade hemkunskap. Dom blev skitfula och trasiga, men väldigt goda;) Nu sitter jag och kollar lite bloggar m.m.
Men ni får ha det bra så hörs vi, puss!!


Hemkunskap!!

Hej på er!!
Just nu har vi hemkunskap, vi sitter och äter. Men jag har ätit klart så jag bloggar istället:) vi lagade asiatisk kycklingwok med nudlar, det var ganska gott. Men nu ska vi städa så vi hörs!!
 


Jennifer hatar mig nu haha!!



Purple and yellow



Svar på kommentar

Svar:
Visst det kan jag väl göra, fast jag tror alla vet hur en iPhone ser ut;) Jag har i alla fall en vit iPhone 4. Än så länge har jag bara ett vanligt helvitt skal som jag har lånat av mamma, bara för att ha något skydd. Dock så beställde jag ett skal idag, men det skickas från Kina sår det tar ca en månad innan det kommer. Men här har ni bilder i alla fall:


Video från igår!!



Jag älskar er ♥

Vi tog väldigt många bilder, både med min, Jennifers och Annie och Lois kamera. Men jag valde att bara visa dom som vi tog med min:


Bilder från kvällen!!

Vi hade en liten "photoshoot" också, men dom bilderna kommer i ett annat inlägg.


Kvällen!!

God morgon/förmiddag!!
Kvällen igår blev superlyckad!! Vi mötte Sofia hemma hos mig vid halv 5, sen tog vi bussen till bowlinghallen. I bussen var det skitmånga som glodde och skrattade åt oss, eftersom Sofia hade "ögonbindel" som bestod av Peace-tecken;) Efter vi hade bowlat åt vi på Mc och tramsade haha. Sen åkte vi hem till Annie och Lois och åt tårta, fotade en massa och hade lite tjejsnack:) Vid 11 ungefär så körde Sofias mamma hem oss, och då gick jag och la mig. Detta var en väldigt kort beskrivning av kvällen, haha. Men jag filmade en del så jag ska klippa ihop det så kan ni få se sen, och sen ska jag visa bilder också:)
Kram!!
Två bilder från när vi väntade på Sofia.


Sofias överraskning!!

Heej!!
Just nu är jag hos Annie och Lois. Vi har haft en överasskning för Sofia eftersom hon har fyllt år!! Jag ska beträtta mer om kvällen imorgon, för jag bloggar från mobilen nu. Men vi hörs!!
Visar fler bilder imorgon.
 


God morgon!!

God morgon bloggen!!
Jag vaknade runt halv 10 idag, sen dess har jag ätit frukost, hållit på med min mobil och duschat. Jag ska träffa mina vänner i eftermiddag, så det blir kul:) Asså jag har verkligen ingenting att skriva, så detta får bli ett jättekort inlägg. Men jag hoppas ni får en bra dag kära läsare!!
Kram!!


Släktkalas!!

Hej på er!!
Vi har som sagt haft släktkalas idag. Nu håller alla p att bege sig hemåt. Vi har ätit massa god mat, tårta, kladdkaka m.m. Mumma!! Sen har vi kollat på Let's Dance. Jag har också nördat min mobil hihi;) Jag har inget mer att skriva, ville mest uppdatera lite, eftersom jag har varit ganska dålig på den dom senaste dagarna. Men jag har inte så mycket blogglust, en dålig blogg-vecka kanske? Men jaja, vi hörs!!


Bra dag!!

Heej!!
Idag är det en bra dag, för för det första så har jag min iPhone (ja, jag är tjatig) och för de andra är det fredag:) För det tredje så ska ja och min kompisar hem till Annie och Lois idag efter skolan och baka, mumma!! För  det fjärde så hade vi låång lunchrast idag, och för det femte ska vi har släktkalas idag, tåårta haha;)
 
Nu har vi i alla fall svenska, fast vi har en liten rast:) Annie har fått damp på mig för att jag är osocial och bara håller på med min mobil. Men tyvärr så fick den slut på batteri så nu kan jag inte det längre:(
Haha nejmen nu ska jag gå, ses!!
Gammal bild från Cypern 2008.


Testinlägg

Testar att blogga från min iPhone:)


School

Heej!!
Just nu har vi bild. Men Jennifer är hemma idag också och vi jobbar tillsammans. Så jag kan inte göra något eftersom vi har arbetet på hennes dator:/ Innan det hade vi kemi. Fast jag gjorde biologiprovet som jag missade förra veckan. Men dom smakade i alla fall olika sockerarter typ, så jag fick också när jag var klar, det var gott haha;) Men jag hoppas provet gick bra i alla fall, jag får tillbaka det på tisdag tror jag.
Kram!!


Pärlhyasint



Svar på kommentar

Svar:
Haha tack:) Jo, jag har faktiskt varit i Egypten ganska nyligen, på påsklovet för att vara exakt:)


Lunchrast!!

Hej igen!!
Nu sitter jag och Annie vid skåpen. Vi har haft lunch, det blev pizza och hamburgare, mumma!! Sen har vi spelat spel tillsammans med Lois och Sofia, det var kul!! Nu bygger Annie ett Korthus och jag bloggar, hihi. Sen snackar jag med Jennifer på facebook, hon kommer inte imorgon heller :o
 
Nu rasade hela Annies korthus haha. Så hon vill att vi ska byta bord, så vi ska väl göra det nu;) Det andra bordet var tydligen för halt, så korten gled undan, eller något sånt.
Kram!!
Jag har kul med webbisen;)


Spanska

Hej på er!!
Jag är i skolan just nu, som jag brukar vara när jag bloggar haha;) Vi har spanska, fast vi har inte börjat. Jennifer är inte här idag heller så jag är lonley på spanskan:( Efter spanskan har vi SO, vi ska kolla på film. Sen får vi slutade lite tidigare på SO:n så vi får jättelång lunchrast:) Jag och Annie kommer förmodligen ägna hela rasten åt att spela kort, nolifers haha!!
 
Efter skolan ska jag hem och inte göra någonting, som vanligt typ haha. Nejmen jag är jättetrött av någon konstig anledning...
Men nu börjar vi så vi ses!!


Hos Annie och Lois!!

Hejsan!!
Just nu är jag hos Annie och Lois, vi har som sagt planerat lite grejer, men det är hemligt;) Sen har vi ätit mellis också. Nu håller jag på att lära Lois Cup song haha;) Fast hon gör med sin mobil. Sen har vi kollat på lite snygga iPhone-skal på nätet, jag har hittat två stycken jag vill beställa. För vi (pappa) har nämligen köpt en iPhone till mig, jag får den på torsdag eller fredag, yeyy!!:D För er som följt mig ett tag vet kanske att jag fick en mobil i somras när jag fyllde år. Men den har krånglat en hel del så vi ska lämna tillbaka den.
Ha det bra!!


Skolan igen

Hej!!
Nu är jag i skolan igen, vi har SO snart. Nyss så hade vi matte, det suger. Men vi spelade ett spel på datan så det var ganska kul i alla fall:) På morgonen hade vi svenska, men vår idrottslärare var vikarie. Vi skulle läsa ett texthäfte och svara på frågor. Men varannan sida i texthäftet saknaeds så vi kunde inte göra det. Så vi gjorde hänga gubbe istället, haha;) Jennifer är fortfarande sjuk, kryaa ♥
 
Efter skolan ska jag, Annie och Lois hem till mig och planera en sak. Vi ska snacka med Jennifer på facebook också, för hon ingår i planeringen typ, haha. Men nu börjar vi så vi ses!!


Scarabee

När vi var i Egypten kunde man köpa något som kallas för Scarabee (scarabeer om det är många).
Så vi köpte hem några stycken. Sen köpte jag armband med såna på till mig och mina vänner. Den vanligaste färgen är turkos tror jag men vi såg även ljusgrön, mörkblå och bruna.
Jag tycker dom är jättefina:)


I skolan

Hejsan!!
Just nu sitter jag och väntar på att spanskan ska börja. Det är den sista lektionen för dagen:) Vi har precis haft biologi, jag fick reda på när jag ska göra provet (på torsdag) och så. Sen kollade vi på en askonstig film. Sen har det kommit upp lappar om att fritidsgården ska åka till Liseberg den 1 juni. Så jag och mina kompisar ska självklart försöka komma med (det finns bara 50 platser).
 
När jag kommer hem så ska jag inte göra något speciellt, kanske baka scones? Annars blir det väl bara att sitta vid datan, som vanligt haha;) Jag vet inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs!!


Skola imorgon!!

Godkväll finisar!!
Imorgon ska jag till skolan igen, har bara yttepyttelite feber kvar, men det blir bra!! Så nu har jag precis duschat och fräschat till mig lite, det behövdes haha:) Jennifer har dock blivit sjuk, så hon kommer inte imorgon:(  Krya på dig ♥
 
Jag ska snart gå ner och borsta tänderna osv för att sen gå och lägga mig och lyssna på min (läs: bibliotekets) älskade Harry Potter ljudbok. Ååh jag älskar HP-ljudböcker. Dom är såå bra verkligen!! Det är sånt jag kan se fram emot när jag är i skolan, haha. Dock så lyssnar jag nästan bara på kvällarna innan jag somnar, och inte på dagarna. Just nu lyssnar jag på De Vises sten, alltså den första. Jag kör inte i ordning eftersom jag bara lånar dom, och då får man tar det som finns haha;)
Kram och god natt!!


Vårtecken



USA-naglar

Jag målade som sagt mina naglar innan så här får ni bilder.
Dock så ger dom ingen rättvisa alls, för det är mycket finare i verkligheten, och den blåa är mycket mörkare också.


Fint väder!!

Heej!!
Idag är det jättefint väder ute, 13 grader, blå himmel och strålande sol!!:) Så jag var ute på en lite fotorunda innan, det har kommit massa fina blommor!! Så ni får lite bilder senare idag.
Sen har jag också målat naglarna, fast jag är inte klar. För det är två "moment" typ, och jag har bara gjort det första, hehe;)
 
Igår kväll så var jag lite barnvakt till Max och Kalle, för mamma och pappa skulle på fest. Jag och Kalle spelade monopol, det var roligt:) Sen kollade vi lite på film och så. Annars har jag inte gjort någonting denna helgen eftersom jag är lite halvsjuk typ, hade feber igår:( Men det är bättre idag så jag hoppas att febern är borta!!¨Dock så har jag lite ont i huvudet, så jag hoppas det går över sen.
Kram!!


Candy



Lördag

God morgon!!
Idag är det lördag, och jag mår mycket bättre:) Dock så är jag extremt förkyld och trött, så jag ska vila idag typ. Ska försöka övertala mamma att åka till affären och köpa lite godis till mig, hehe!! Sen tänkte jag fråga om någon har något filmtips, så jag har något att göra idag:)
Nu sitter jag i alla fall och kollar runt lite på olika bloggar osv. Men eftersom jag inte gör något på dagarna nu så blir det ganska korta och lite halvtråkiga inlägg, men ni får leva med det;)


Ice cream nails

Dessa naglar målade jag för några dagar sen. Det ska föreställa glassar. Fast jag tycker inte det blev så jättebra, liknar mer cupcakes typ (jag har gjort cupcakes en gång, dom kan ni ser här). Men aja, jag tänkte att ni kunde få se bilder eftersom jag inte har visat någon nageldesign på skitlänge, haha.


-



LOL

Jag sa ju innan att jag skulle kolla på solsidan, men sen tänkte jag: Nä nu fan, nu ska jag vara lite varierande och för en gång skull se en film jag inte har sett hundramiljoner gånger.
Så jag kollade på LOL, för första gången. Den var bra tycker jag:) Jag kan rekommendera den till er som inte hat sett den!!


God morgon!!

Heej!!
Är hemma från skolan idag också, men jag mår bättre:) Så idag tänker jag spendera dagen i soffan med världens tjockaste och mysigaste täcke plus solsidan!! Låter som en bra kombo tycker jag haha.
Igår gjorde jag ungefär samma sak, fast ingen solsidan.
Nu kom jag inte på mer att skriva, så vi hörs!!


HAHAHA jag döör!!

Ni måste vara inloggade på fb för att kunna se den.


Flowers in Egypt



Mornin'

God morgon!!
Är som sagt sjuk och hemma från skolan idag:(
Min lillebror Max är också sjuk, så nu ligger vi och trängs i soffan haha.
Jag hoppas ni förstår att jag inte orkar blogga så mycket idag.
Snart ska jag nog gå och ta lite frukost, kram!!
Bild från Egypten, saknar ♥


Sjuk :(

Hej!!
Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men jag har blivit sjuk:( Så därför har jag inte orkat.
Jag tror inte jag kunde valt en sämre dag än imorgon. För det första så har vi biologiprov imorgon, för det andra så måste jag, Annie och Jennifer bli klar med en grej på tekniken imorgon, och nu är jag inte ens där. Och för det tredje hade jag en klipptid kl. 4. Och mitt hår är såå slitet, blää:(
Aja, nu ska jag koll på Sveriges Mästerkock, kram!!
Lite mer vårtecken:)


Grattis Sofia!!

Idag fyller en av mina bästa vänner Sofia 15 år!!
Grattis bästavän ♥ Ha en grym dag, för det förtjänar du!!
Världens bästa Soffa;)


Rambo



Tisdag

Hejsan!!
Idag efter skolan åkte jag ju som jag sa till stan med mina kompisar!!
Tyvärr så hade klänningen jag skulle köpa tagit slut i min storlek:( Så jag tänkte jag skulle kolla på deras hemsida men där finns inte ens klänningen med, blää.
Och förresten det där jag sa om att skriva långa inlägg, jag menade inte alla inlägg, men några stycken i alla fall:)
Nu kanske ni kunde räkna ut att jag inte vet vad jag ska skriva, haha.
Aja, nu måste jag gå och plugga biologi, kram!!


God morgon!!

God morgon finisar!!
Just nu är jag i skolan, som vanligt haha.
Vi har svenska och ska svara på lite frågor typ. Men jag och mina kompisar är klara med det:) Så vi väntar på att vår lärare ska komma och kolla. Nu lät jag som en pluggis haha.
 
Efter skolan ska jag, Jennifer, Annie och Lois till stan för att handla presenter till Sofia som fyller år imorgon.
Jag ska också köpa en skolavslutningsklänning, bättre tidigt än aldrig haha;)
Sen kl. 6 ska jag ha utvecklingsamtal, hoppas det går bra!!
Vi hörs!!


Evening

God kväll på er!!
Idag vid tre ungefär så kom mormor, morfar och deras hund Rambo hit:) Vi fikade lite tillsammans och så. Sen var jag ute och gick en runda med Rambo, passade även på att ta lite bilder under tiden!! Det har kommit en del blommor på vissa ställen, så det var jättefint:)
När dom hade åkt så målade jag naglarna (kommer bidler senare) sen åt jag, mamma och Kalle kvällsmat. Max och pappa är inte hemma för er som undrar, hehe.
 
Efter det åkte vi och handlade mat. Fast i vår mataffär finns det smink och skönhetsgrejer också. Så jag köpte två jättefina nagellack, ni ser dom på bilderna under.
Nu sitter vi och kollar på ett TV-program som heter Fantasterna. Det handlar om Star Wars denna veckan. Och eftersom Kalle är värsta Star Wars-nörden så är det självklart att vi kollar på det, haha!! Sen har vi ätit jordgubbar och mango också, åå sommaar, gud vad jag längtar!!


All star



Hemma från skolan

Jag kom hem från skolan för lite mer än en timma sen.
Jag ska snart äta mellis, eftersom jag inte har gjort det än. Dessutom börjar jag bli hungrig... Jag funderar på att göra té, har inte gjort det på skitlänge.
Annars skulle jag gärna käka upp en hel Marabou digestive just nu, mummaa!!
Nu känner jag att detta inlägget bara handlar om mat, haha.
 
Just nu sitter jag i alla fall och kollar på lite youtube-klipp, mitt liv är så intressant haha;) Jag har verkligen inget att skriva, så om ni har lust så kan ni ju kommentera vad ni vill att jag ska blogga om. Fast nu kommer det bara awkward eftersom säkert ingen kommer kommentera i alla fall haha.
Jag har förövrigt funderat på att göra lite mer "ordentliga" inlägg, alltså lite längre och inte så mycket förkortningar hela tiden. Vad tycker ni om det? okej, ingen kommer svara på det heller haha.
Nu blev det lite mycket ointressant babbel kände jag, så vi hörs senare istället!!
På tal om mat och godis...


Update

Hejsan!!
Just nu sitter jag i skolan, som jag brukar göra vid denna tiden haha;)
Vi slutar halv två idag, yeyy!! då ska jag hem och fixa ihop en fotobok om Egypten.
Annars har jag inget planerat, jag får se helt enkelt.
Egentligen ville jag bara uppdatera er lite, även om jag inte har nått att säga.
Men aja, vi hörs när jag har kommit hem, puss!!


Hos Annie och Lois!!

Till att börja med kan jag säga att jag har haft denna rubriken 8 ggr med denna. Nu känner jag mig fantasilös haha;)
 
Jag är iaf hos Annie och Lois (no shit), fast jag är bara med Lois hehe.
Vi har uaf varit på stan, jag köpte ett brunt nagellack, eftersom jag inte har det.
Sen har vi försökt göra sånna där vattennaglar typ. Sök på youtube på Water Nails om du inte vet vad jag menar. Det sket sig bigtime som jennifer brukar säga;)
Om ni undar så äter Lois just nu. Så därför passar jag på att blogga.
Jag ska snart försöka leta upp en bra nageldesign på youtube, för att sen måla den. 
Vi hörs!!
Bild från när vi filmade en tramsig mordfilm i vintras. Jag spelade offret haha;)


God morgon!!

Hej finisar!!
Jag vaknade vid 10 idag, då städade jag hela mitt rum, plus dammsög och bytte lakan. Stolt haha;)
Snart ska jag klä på mig och göra mig iordning för dagen, sen ska jag till stan för att lämna tillbaka några böcker på biblioteket. Sen skulle jag gärna vilja träffa mina vänner, messade dom precis och frågade.
Så jag hoppas dom kan:)
Kram på er!!
Btw så har jag lagt skugga bakom bloggen, så uppdatera om ni inte ser det.


Lite vårtecken!!



Monopol

Heej!!
Kalle fick ett monopol-spel i födelsedagspresent. Så både igår och idag så har vi spelat det.
Det är faktiskt väldigt roligt:)
Jag, mamma och kalle spelar just nu, dock så behövde vi ta en paus för mamma skulle laga mat.
Annars har jag inte gjort något idag, har inte varit och köpt godis som jag skrev att jag skulle, hehe.
Men aja, jag skulle mest uppdatera lite, hörs!!


Lite nytt

Som ni kanske ser så har jag bytt bakgrund på bloggen, samt gjort en ny bloglovinikon.
Jag tycker det blev fint:)
Annars har jag inte gjort något särskilt idag. Jag vaknade av att min väckarklocka ringde kl. 7, och trodde att jag skulle till skolan. Sen jag på att det är lördag haha;)
Senare ska jag ta och cykla bort till affären och handla godis, mumma!!
Ha det bra!!


Ny header igen

Har precis fixat en ny header, även fast det inte var såå längesen jag bytte.
Men jag tycker denna är mycket mer stilren och vårig, så vi kör på den:)
Vad tycker ni?


Beautiful sunset

Dessa bilder tog jag genom flyplansfönstret påväg till Egypten, himlen var såå fiin!!


Freedag!!

Hej på er!!
Idag är det fredag yeyy!!
I skolan hände inget speciellt, så jag har inget att berätta om det.
Efter skolan kollade jag runt lite på lite nagelgrejer på nätet, ska troligtvis beställa en grej idag:)
Annars har vi precis ätit middag, det var gott.
Senare ska vi kolla på Lets Dance och ha lite fredagsmys, kram!!


Det jag köpte i Egypten!!



Bakat scones

Hejsan!!
Idag slutade jag skolan vid 10 över 2, då skulle jag ju som sagt simma med annie och lois.
Men dom kunde inte så jag var ute och sprang ist.
Efter det bakade jag scones, dom blev precis klara och dom blev jättegoda:)
Nu ska jag kolla lite på youtube, bloggar osv, puss!!
Bild från förra gången jag bakade scones.


Bilder från Egypten del 3

Detta blir troligvis den sista delen med bilder från Egypten, sen lite senare idag så ska jag visa det jag köpte:)


Skolan

Hejsan!!
Just nu är jag i skolan, vi ska ha NO snart.
Efter skolan ska jag, annie och lois simma. Annars ska jag inte göra nåt speciellt.
Jag tänkte mest uppdatera lite, hehe. Nu blev detta världens kortaste inlägg men aja.
Kram!!


Bilder från Egypten del 2



Fint väder :)

Hejsan!!
Idag slutade vi vid halv två, då cyklade jag hem och fixade med en idrottuppgift.
Vid halv fyra tog jag och Jennifer den sista gardasil sprutan, det gick bra.
Men Jennifer är extrem spruträdd, så jag garvade sönder när hon skulle ta sin haha, nej vad elak jag är;)
Jag kunde dessutom cykla dit med min jeansjacka utan att frysa, yeyy!!
Nu sitter jag iaf och kollar lite på youtube osv, vi hörs sen!!


Bilder från Egypten del 1



Hello Sverige

Igår natt kom vi hem från Egypten. Flyget blev försenat så vi kom hem vid kvart i ett på natten ist för sex på kvällen som vi hade tänkt:/ Så därför hann jag inte blogga igår.
Men det känns rätt bra att vara hemma, det var superkul att träffa alla kompisar igen ♥
Men jag vet att jag kommer sakna det som fan om några dagar.
Idag i skolan var vi på studeiebesök på MicroPower, det var inte så kul tyvärr:(
Efter skolan följde jennifer och lois med mig hem. Vi målade naglarna. Jag målade USAs flagga på jennifers naglar. Sen var vi ute och snackade typ.
Men aja nu ska jag redigera bidler från Egypten, kommer visa bidler i olika delar. Under tiden får ni två bilder från Shoppingcentret i Kairo: