Nyårsafton

Idag är det nyårsafton hörrni! Hur sjukt att 2016 är över, tiden har gått så snabbt (lite för snabbt om ni frågar mig). Och 2017 kommer bli ett händelserikt år, jag tar ju bland annat studenten och det är så mycket blandade känslor kring det. Men ikväll ska jag inte oroa mig för framtiden utan bara ha kul. Det har varit så mycket strul fram och tillbaka med mina nyårsplaner alltså ni vill inte ens veta haha. Men nu har det löst sig och jag är säker på att jag kommer få en jätterolig kväll och natt! Hoppas ni också har lite roliga planer inför kvällen, så hörs vi igen nästa år ♥


2016 - mars + april

Mars - En av årets roligare månader faktiskt. Skaffade en ny dator och nytt redigeringsprogram, gick på teater med skolan, gjorde french toast rolls med Lois och hade årets första grillning med mina kompisar. Ida fyllde 18, jag var på hockey och åt på Massimo med familjen, mamma fyllde år, firade påsk med godaste påskmiddagen hos Annie och Lois och Kalle fyllde år. Avslutade månaden med ett jätteroligt besök i Malmö med mina kompisar och den 31 mars bar det av till Rom med min familj och våra kompisar!
 
April - Började månaden i Rom och levde life, grillade med kompisar igen, testade friterad glass och var besatt av jordgubbar. Hängde mycket med kompisar när inte skolan tog upp min tid och våren närmade sig. 


The light between oceans

Enda sen jag såg trailern till denna filmen har jag så gärna velat se den. Så igår gjorde jag det och den var väldigt bra. Gillar ju den här typen av filmer väldigt mycket. Hade dock förväntat mig lite mer faktiskt, men jag skulle ändå absolut rekomendera den om ni letar efter en bra film. 


Café Dallucci

Idag vid två ungefär hämtade Alex mig med bilen och sen mötte vi upp Lois i stan. Vi gick och fikade på Café Dallucci som är nyöppnat här i Växjö. Fikat var både gott och ganska billigt och dessutom mysigt. Tummen upp från mig. Sen kom även Annie och då satt vi mest och pratade och spelade lite kort. En jättebra och mysig eftermiddag blev det i alla fall. 


2016 - Januari + Februari

Januari - Det hände egentligen inte så mycket, därav inte så många bilder. Firade in 2016 med mina kompisar och hade en jättebra kväll, fotade en hel del, kollade jättemycket på Friends med Annie och Lois och var på IKEA. Hade även världens spring-period och sprang oavsett väder, den är tyvärr borta för längesen haha... Åt på Zack's för första gången och det har blivit många besök sen dess eftersom det ligger typ jämte skolan hehe. 
 
Februari - Började månaden med att vara sjuk, och strax därefter hade jag tacokväll med mina kompisar och var på Grand med Annie och Lois. Åt semlor med Annie och Lois på semledagen och hade världens mysigaste alla hjärtans dag med mina singelvänner. Spenderade sportlovet i Österrike och hade en av de roligaste veckorna, och avslutade sedan månaden med ett matteprov (inte lika kul). 


Annandagen

Idag på förmiddagen var jag på Grand lite snabbt för att köpa en julklapp och även kolla in mellandagsrean. Dock va det packat med folk så jag drog hem ganska snabbt. På väg tillbaka från bussen kom det världen hagel/regnskur så det slutade med att jag kom hem heeelt dygnsur. Utöver det har jag mest tagit det lugnt idag. Imorgon ska jag träffa mina kompisar och vi ska dela ut julklappar (därför handlade jag idag haha) och sådär så det blir jättemysigt. 


Julafton

Här ser ni några bilder från igår, tog inte supermånga men ni ser ju lite i alla fall. Några av våra kusiner kom ju som sagt redan i fredags så när vi vaknade på morgonen åt vi alla frukost och sen började vi fixa och förbereda mat. Vid två-tiden trillade resten av släkten in och totalt blev typ 20 stycken tror jag. Det var jätteroligt att träffa alla och jag hade en så mysig julafton. Det var Kalle Anka, julbord (där det även ingick pizza), tomtar, julkppasutdelning (fick så fina saker som jag är jättetacksam över ♥), julgodis, julklappsspel och sen avslutades kvällen med Bean Boozled Challenge för de som var kvar haha. Så jävla vidrigt men väldigt roligt. Hade kort sagt en riktigt bra julafton verkligen, hoppas ni med hade det och god jul i efterskott!


Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton! Är så taggad, det kommer bli jättemysigt som alltid. Min dag började i alla fall med lite städning innan jag hade en körlektion. Efter det handlade jag dom sista julklapparna och när jag kom hem kom några av mina kusiner hit, de kommer lite tidigare och sen imorgon kommer även resten av släkten. Nu har jag även slagit in alla mina julklappar och ikväll ska vi ha uppersittakväll allihopa, så det blir mysigt och juligt :)


Håkan i Malmö



Hemma från Malmö

Igår åkte jag och mina  familj samt Max kompis till Malmö för att gå på Håkan. Vi kom fram, checkade in, åt kvällsmat lite snabbt och sen var det dags för konserten. Det var skitbra, såklart jag menar det är ju Håkan. Det går ju dock inte riktigt att jämföra med ett fullsatt Ullevi men riktigt bra var det i alla fall. Bilder kommer ikväll eller imorgon. Idag spenderade vi förmiddagen på Emporia och efter en lunch på Jensens tog vi bilen hem igen. Nu är jag så trött efter en fullspäckad vecka så jag tänkte bara chilla ikväll. 


Jullov och Håkan

Två bilder från Håkan på Ullevi i somras. 
 
Idag slutade jag 9.20, vilket var så himla skönt. Efter skolan sov jag först lite, sen gjorde jag julgodis och efter det har jag duschat, fixat mig och packat. Jag och min familj åker nämligen till Malmö idag för att gå på Håkan ikväll. Det ska bli sååå kul jag älskar ju Håkan som ni vet. Sen stannar vi i Malmö imorgon vilket innebär att jag har jullov nu. Så himla skönt verkligen, kommer dock behöva plugga lite under lovet, men det tar vi sen haha nu taggar vi Håkan, Malmö och ledighet istället. 


Glitterfest

Igår kväll var det dags för den tredje studentfesten och denna gången med temat glitter-jul. Jag skippade dock jul-delen och körde på bara glitter istället (tänkte ha tomteluva men jag glömde den). I alla fall, Elli och Ida kom hit vid åttatiden och då förade vi samtidigt som vi fixade oss lite. Hade jättekul och sen lite innan elva gick vi till Grace där festen var. Även denna studentfesten blev jättelyckad och jag hade en så rolig kväll! Kände mig lite seg på eftermiddagen och är/var dessutom svinförkyld, men jag tog en halstablett och ipren och sen var jag good to go (värt). Fick betala för det idag dock med bland annat en halvt förlorad röst. Dessutom jobbade jag till halv åtta efter skolan idag så nu är jag heelt slutkörd. Men hade som sagt jätteroligt igår så det var det värt :)


White christmas tree

I lördags klädde jag min lilla julgran, som ni kanske såg på blderna från mitt rum som jag la ut. Jag valde att köra guld, vitt och silvrigt tema i år och jag tycker det blev jättefint. Fem dagar kvar till julafton idag hörni, jag är så taggad. 


Min söndag

Här är tre bilder från i helgen, den första från en fika i fredags, den andra från världens godaste hamburgare hemma hos Annie och Lois samma kväll, och den tredje är från ikväll. Idag har jag hunnit med lite allt möjligt. Jag har städat, julpyntat lite, fixat lite julgodis, övningskört osv. Sen på kvällen träffade jag Alex och Soffan. Vi satt först och snackade lite, sen åt vi kvällsmat på Donken och efter det körde vi runt lite bara, jättemysigt. Nu ska jag snart sova, sen imorgon är det studentfest så det blir superkul!


Juligt



Tidig morgon

Idag stod klockan på fem för att vara i skolan tidigt och köpa studentfestbiljetter, igen haha. Så jag mötte upp Elli på skolan och så satt vi i kön och halvsov medan vi försökte plugga lite haha. Men vi fick biljetter så fett värt. Efter skolan gymmade jag och efter det pluggade jag med mina kompisar. Vi har prov i religion imorgon, det sista provet innan lovet tagga. Sen jobbade jag till halv åtta och nu är jag hemma och tänkte kolla på PLL eller Skam, sen duscha och efter det soooova.


Julpynt av skåpen

Här har ni några bilder på det färdiga resultatet av skåpspyntningen jag snackat om. Tycker ändå det blev väldigt mysigt. Tyvärr vann vi inte, inte för att jag förväntat mig det för det var många klasser som hade gjort sjukt bra och den vinnande klassens pynt var jättefint (plus att vi hade typ sämsta utgångsläget pga vår placering av skåpen haha), så de var värdiga vinnare. Men en väldigt mysig och rolig tävling ändå tycker jag, synd bara att pyntet var tvunget att plockas ner idag, grät lite inombords haha. Men men, det var mysigt så länge det varade. 


Lucia

Här har ni fem bilder från min morgon. Jag mötte upp Lois vid sju för att gå på vår skolas Luciatåg. Det var väldigt fint och det gav mycket julkänslor så det var mysigt. Efter det satte vi oss och gjorde klart en samhällsuppgift och därefter började skolan. Efter skolan gymmade jag, jobbade och nu är jag hemma och funderar på att plugga lite körteori. Hoppas ni hade en bra luciadag allihopa


Julgodis

Igår var vi som sagt hemma hos familjen Ingemarsson och gjorde julgodis bland annat. Precis som alla andra år går det sådär med just den biten, och som vanligt blev knäcken misslyckad haha. Men det var lika mysigt som alltid utöver att göra julgodis åt vi massa god mat och sånt. Så en jättemysig kväll, och igår var det ju dessutom exakt två veckor till julafton, jag är så taggad. 


Weekend

Äntligen helg, har haft en extremt fullproppad vecka vilket har märkts på uppdateringen. I tordags efter skolan körde jag ett jättejobbigt gympass och sen jobbade jag resten av kvällen. Igår stannade jag och några till i klassen kvar i skolan för att fortsätta med skåpspyntningen inför jul. Sen hann jag hem och äta innan det var dags för mig att jobba hela kvällen igen. Kom hem vid 12 och var så slutkörd, hade så mycket träningsverk och var så jäkla förkyld att det enda jag ville göra var att sova haha. I alla fall, dagens planer är den årliga julgodisfesten med familjen Ingemarsson, kommer bli jättemysigt. 


Fika, tacos, pynt, jobb

Förlåt för sämst uppdatering, men jag har varit jätteupptagen de senaste dagarna. I måndags slutade jag jättesent och var dessutom kvar i skolan för att julpynta vid skåpen. Igår efter skolan fikade jag med mina kompisar och sen åkte vi hem till mig och åt tacos, bästabästa. Sen satt vi bara och snackade och såg PH inann de gick hem. Idag direkt efter skolan hade jag körlektion, sen gymmade jag och efter det jobbade jag till halv åtta. Så, nu fick ni en jättekort recap av de senaste tre dagarna haha. Ska jobba imorgon och på fredag också så uppdateringen kanske förblir lite halvtaskig så förlåt i förväg för det. 


Jobb + Andra Advent

Igår jobbade jag hela kvällen på ett nytt jobb. Jag har nämligen fått en anställning av myNanny som jobbar med barnpassning. Så jag jobbar alltså som barnvakt till olika familjer och igår kväll jobbade jag mitt första pass. Det gck bra och jag har en ny träff med en annan familj redan idag. Så det är kul. Idag är det ju även andra advent, förutom träffen med familjen har jag planer på att gymma och plugga lite. Kanske inte så advent-aktigt men det måste göras haha. 


Julpynt i skolan

Idag slutade vi klockan 11 och då stannade jag, mina kompisar och några till i klassen kvar i skolan för att julpynta vud våra skåp. På skolan varje jul är det tävling mellan alla treor om vem som pyntar bäst, och de som vinner får biljetter för hela klassen till nästa studentfest. Det hade varit jäkligt nice så det hade varit kul att vinna, dock tror jag inte riktigt på det haha. Men men, en rolig grej är det ju oavsett och man kan ju alltid hoppas. 


Första december

Idag är det ju första december och nedräkningen till julafton har officiellt börjat. Jag är så glad över att december äntligen är här, älskar ju julen och allt som tillhör den så att den nu närmar sig mer och mer gör mig så lycklig!