Det snööaar!!

God kväll bloggisen!! Det snöar idag, just nu faktiskt!! Fyfaan vad mysigt det gjorde mig helt lycklig. Nu vill jag inte ha någon liten jävel som kommenterar "´jag bor i Norrland och vi har haft snö i över en månad" cause I don't give a fuck för  nu är det snö här och det brukar det inte va. Här i Småland är vi vana vid att ha snö i mars och slask på julen haha. Nejmen jag tycker verkligen det är supermysigt så jag hoppas verkligen att det är snö på julafton också :)
 
Just nu kollar jag på Idol och dricker glögg, ååh christmas I'm waiting for youu. Vi har faktiskt adventspyntat lite idag efterom det är första advent nu på söndag!! Ska snart sätta upp lite pynt i mitt rum också, myys!! Men nu har jag inget mer att säga, så vi hörs senare eller imorgon, puss!!


Lite nytt

Blev lite ändrade planer idag, jag åkte till stan med min lillebror för han behövde köpa nya jeans och en tröja till ett disco imorgon och mamma och pappa var inte hemma. Så jag följde med istället :) Jag hittade lite saker själv också, så jag tänkte visa det nu.
Jeans - GinaTriot 399kr
Torrshampo (köpte detta i helgen men har inte visat det än så jag gör det nu) - Kicks 69kr
Kajal - H&M 30kr


SO-plugg

Hejsansvejsan (nej gud vad fult). Jag kom hem från skolan för en timma sen ungefär. Just nu kollar jag på Snooza och efter det ska jag plugga SO, vi har prov imorgon. Vi har även kemiprov på tisdag så jag kanske ska plugga lite till det också. Fan vad tråkigt, jag har plugg blä :(
 
I skolan hände inget speciellt, som ni kanske vet är torsdagar vår lugnaste dag. Tyvärr så var Jennifer inte i skolan idag heller men hon kommer imorgon :) Men nu har jag inget mer att säga så vi hörs, kram!!


Saknar ♥

Idag är det exakt en månad sen vi åkte till Gran Canaria och hade den bästa veckan hittills i år. Helt sjukt vad tiden går fort...


Hos Annie och Lois

Hej igen bloggisen!! Just nu är jag hos Annie och Lois. Jag och Lois tänkte baka så vi ska snart gå och handla det vi behöver :) Vi ska göra en chokladtårta med kolatäcke typ, mumma :) Så detta blir bara ett snabbt inlägg för vi behöver komma igång snart.
 
Som jag sa gjorde vi tacos sista lektionen idag. Det var bra för jag var sjuukt hungrig!! Dessutom älskar jag tacos så det var jättegott :) Men jaja det var allt jag hade att säga så vi hörs senare kram!!
Bild från google, så ser kakan ut (om vi lyckas haha) :)


Jag hatar onsdagar

God mooorgon!! Just nu sitter jag återigen i skolan. Vi har fysik om ca två minuter så jag får skynda mig. Vi hade precis SO och jobbade om nazism, i fall ni ville veta haha. Jag hatar onsdagar, vi har skitmånga lektioner och fyra av dom är innan lunch så jag bli jättehungrig och så är det allmänt seegt haha. Men jag överlever, hoppas jag haha ;)
 
Sista lektionen är Elevens Val och då ska vi laga tacos, mumma :) Så det blir kul i alla fall, lite ljus i denna tråkiga dag. På tål om tråkig så är vädret sämst idag, grått, regn och sviinkallt. Det var ännu kallare igår, jag kommer fan inte överleva i vinter haha. Men nu börjar vi så jag måste gå, ses!!


Nya nagellack

Loreal Paris #845 Platanim Chic // Depend #4012 // IsaDora Wonder Nail #708 Cool Camel
 
Köpte dessa tre nagellacken idag (okej jag köpte det röda för några dagar sen men jaja). Tyckte det var superfina färger nu till julen!!


Onödigt inlägg men whatever

God kväll på er!! Jag kom precis hem från affären med mamma. Vi var bara på Kvantum lite snabbt så det var inget intressant haha. Men jag hittade lite nagellack som jag ska visa er snart :) Annars har jag inte gjort något speciellt idag, förutom att vara i skolan då. Inte för att det är någon speciellt men jaja. Det var en vanlig dag förutom att Jennifer var sjuk igen, krya nu din gurka haha ♥
 
Har inga planer för kvällen, som vanligt alltså haha. Vilket intressant liv jag har lol. Dampa inte nu för att jag använde ordet lol. Det är fett töntigt men jag använder det när jag är ironisk haha. Så det betyder inte "skratta högt" för mig längre. Varför sitter jag och disskuterar detta haha? Aja vi hörs, detta inlägget sög. Puss och kram finisar!!


Nytt i mitt rum

Nu är mitt rum klart!! Jag är verkligen supernöjd med allt och jag är jätteglad och tacksam över att jag fick allt nytt jag ville, och att pappa har hjälpt mig att sätta upp allting. Tack så mycket ♥ Jag tänkte visa lite bilder på det som är nytt, tog dock inga före-bilder men jag hoppas ni gillar det i alla fall :)
 
Sminkbord:
Säng:
Fåtölj:
 
Vi har även fixat lite andra småsaker, typ taklampa osv. Men det tänkte jag inte visa.


Bild



Lunchrast

Heej bloggen!! Just nu har vi lunchrast, vi börjar om lite mer än tio minuter, så jag hinner blogga lite snabbt. Vi har precis haft engelskaprov i grammatik. Grammatik är inte min starka sida men jag tror det gick bra i alla fall :) Innan det hade vi SO, vi fick tillbaka vårt geografiarbete, jag fick B så jag är nöjd!!
 
Annars har jag inget mer intressant att skriva. Förutom att Jennifer ör sjuk idag, så kryya ♥ Det känns som om det enda jag skriver nu för tiden är vad jag gör på dagarna. Och eftersom jag inte brukar göra något speciellt blir det ganska tråkigt i längden haha. Men hellre det än ingen uppdatering alls, right?


Hemma igen

God kväll bloggisen!! Jag kom hem från Annie och Lois för lite mindre än en timme sen. Jag ska äta när som helst. Mamma sa att vi skulle äta halv sju men det var 45 minuter sen så jag vet inte riktigt när det blir mat haha. Okej detta är inte intressant för er att veta men jaja.
 
Vi hade jättemysigt hos Annie och Lois idag, vi (okej mest Annie) gjorde fattiga riddare och bacon till frukost. Sen spelade vi Tecknet som är ett jätteroligt kortspel som jag lärde mig på Gran Canaria. Det är det roligaste kortspelet någonsin, lätt!! Annars satt vi mest och slappade osv, så det var mysigt. Denna helgen var jättelyckad verkligen!! :)


Catching Fire

God morgon!! Jag och Jennifer har precis vaknat, Annie och Lois är lite mer morgonpigga än oss så dom har varit uppe ett tag. Just nu sitter alla vid varsin dator, sociala haha. Vi ska snart fixa frukost och lyssna på julmusik, myys!! Idag är det exakt en vecka till första advent, helt sjukt vad tiden går snabbt!! Känns som om det precis var sommarlov.. Men jag klagar inte, jag älskar julen  mest av allt på hela året!!
 
Igår såg vi ju Catching Fire. Den var verkligen sjukt bra och slår ettan med hästlängder!! Den var väldigt välgjord och det fanns massa "skrämgrejer" och eftersom jag är så jäkla lättskrämd hoppade jag till som fan varje gång haha. Sen satt jag och spände mig igenom allt spännande och tryckte in naglarna i handflatorna så det blev märken haha. När filmen var slut gick vi hem till Annie och Lois och snackade en stund. Vid lite över ett gick vi och la oss, och alla somnade typ direkt haha.
 
Bilder från igår (ser ut som jagvetintevad på första bildern men whatever).


Veckans Fototips - Tänk på bakgrunden

En sak som är viktig att tänka på när man fotar är bakgrunden. Se till att ha en "städad" bakgrund utan massa annat i vägen. Om det är mycket saker i bakgrunden så tappar man fokus på själva motivet. Det spelar ingen roll vad det är du fotar, det är (nästan, finns såklart undantag) alltid finast med en enkel bakgrund! Här nedan ser ni ett (ganska dåligt dock) exempel på vad jag menar:


Todays

Tröja - Mammas (har inte frågat om jag får låna den men jag hoppas det är okej, hon fick faktiskt låna min kofta och ta med den ända till Stockholm igår haha)
Byxor - JC (crocker)


Saturdaay

Hej bloggisen!! Idag vaknade jag vid halv 12 ungefär. Det var så himla skönt att få sova ut, har släpat mig ur sängen varje morgon denna veckan. Så detta behövdes verkligen!! Idag kl. fem ska jag hem till Annie och Lois tillsammans med Jennifer. Vi ska på bio och se Catching Fire, alltså fortsättningen på Hunger Games. Mina kompisar är jättetaggade över att se den, fast jag gillade inte Hunger Games så värst mycket men jag följer med i alla fall för det är alltid kul att gå på bio :) Så med andra ord har jag inga förvätningar på filmen, men det ska bli jättekul i alla fall!!
 
Filmen börjar nio tror jag och den är ganska lång, så jag och Jennifer sover över hos Annie och Lois inatt. Det ska bli superroligt verkligen!! :) Ska fixa ett tidsinställt inlägg till ikväll också, så ni får lite uppdatering haha. Men det var allt jag hade att säga just nu, vi hörs!!


Grand Samarkand

God kväll finisar!! Idag efter skolan var jag, Jennifer och Lois på Grand. Dom hade satt upp massa fina julpynt och ljusslingor så det var supermysigt!! Jag längtar så mycket till jul, 9 dagar till första advent idag :) Jag köpte i alla fall  bara ett torrshampo från Batiste, så det känns lite onödigt att visa. När vi skulle cykla hem hade vi bara en cykel så vi bestämde att prova cykla alla tre på den. Det gick faktiskt jättebra, fast jag tycker synd om Lois för det var hon som fick trampa haha.
 
Jag vet att mina uppdatering har varit sjuukt dålig den senaste tiden.Men jag har iiingen inspiration eller blogglust alls just nu. Så det får vara så ett tag, tills lusten kommer tillbaka. Det brukar ju inte ta allt för lång tid. Men jaja nu ska jag kolla på idol och äta fredagsmys, hoppas ni får en bra kväll, puss!!


Kemilektion



Jag ska försöööka

Heej bloggisen!! Ledsen för dålig uppdatering, igen. Jag ska verkligen försöka bättra mig. Men jag har inte tiiid. Igår var jag hemma hos Annie och Lois. Jennifer var också med en liten stund men hon gick sen. Vi spelade tecknet, kollade på film, satt vid datan och lite sånt. Det var mysigt :) Jag kom hem lite innan 10 och då kollade jag och familjen på fotboll, Sverige-Portugal. Lite surt att Sverige förlorade men jaja.
 
Idag var jag i skolan som vanligt, det hände inte speciellt förutom att vi var och spelade bowling sista lektionen. Jag gjorde helt seriöst den sämsta rundan i hela mitt liv, haha orkaa. I början gick det rätt så bra men sen vet ifan vad som hände haha. Jag har även lyckats spräcka min mobil. Den trillade ner från en stol så hela framsidan är sprucken :( Så jag ska väl lämna in den imorgon eller något sånt, vi får se...
Men jaja vi hörs mer senare, kram!!


Beautiful view

Bilder från Gran Canaria, saknar det så jävla mycket ♥


November kan drå åt helvete

Heej på er!! Igår var jag ju som sagt hos Annie och Lois med mina vänner. Vi sov som sagt över där och det var supermysigt!! Vi kollade på TV, åt massa gott, snackade, spelade kort och kollade på film. Vi såg Ensam Hemma 1 och den gav oss alla en jättemycket julkänsla!! Så idag till frukost åt vi gröt och pepparkakor samt drack julmust.
 
Det är helt sjukt var jag längtar till Julafton. Det är såå himla mysigt jag döör, helt klart bästa tiden på året. November suger dock. Helt ärligt jag hatar november, eller hösten i allmänhet. Det är kallt och grått och regn och bara skit. Hade gärna skippat november och gått direkt från oktober till december. December är ju skitmysigt med all vit fin snö, ljusslingor, lyktor och allt annat fint julpynt. Men november, näää.
Bild från WeHeartIt.


Veckans Fototips - Auto vs. Manuell

 
Veckans Fototips kommer vara väldigt kort. Jag tänkte bara visa varför det är bra att kunna använda de manuella inställningarna. Här ovan ser ni skillnaden. Så ta tid, lär känna din kamera, och öva på de olika inställningarna, det kommer löna sig jag lovar! :)


God morgon!!

God morgon bloggen!! Igår bloggade jag inte så bra, men jag var upptagen hela dagen. Efter skolan var vi ju som sagt på IKEA. Det var jätteroligt, jag hittade massa saker som jag är jätteglad över!! :) Har monterat ihop lite saker nu, men vi ska göra resten en annan gång. Jag kan visa på bloggen när det är färdigt om ni vill.
 
Idag skulle jag och mina kompisar på bio, och sen skulle vi sova över hos Annie och Lois. Dock så visade det sig att bion var nästa lördag och inte idag, ååh så typiskt oss haha ;) Men jag hoppas att vi ska sova över ändå, Annie och Lois har inte svarat ännu. Men jaja vi hörs mer senare, puss!!


Svar på kommentar

Svar: Vi gjorde dom på ett ställe som heter Hollywood Nails som var en nyöppnad salong. Den såg väldigt ful och dålig ut på utsidan to be honest, men det var jättefint inuti och dom var jätteduktiga :)


Fullt upp

Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag, men jag har verkligen inte hunnit. Efter skolan följde jag med Annie och Lois hem igen tillsammans med Jennifer. Vi har varit där varje dag hela denna veckan haha!! en det är sjukt mysigt där av någon anledning, jag vet inte varför med det vara är så :) Idag hade Lois lite plugg att fixa så jag och Jennifer hjälpte henne lite med det och så. Vi åt även hallon, drack varm choklad samt åt kvällsmat där, mumma!!
 
Jag kom hem vid halv 9 ungefär och då kollade jag på TV med familjen. Efter det rensade jag på mitt rum. Helt sjukt hur mycket skit jag hade haha!! Jag fattar inte hur jag ens kunde få plats med allt i mitt rum, och då har jag ändå ett ganska stort rum. Men nu när jag har rensat kan jag ta bort en hel hylla som blev tom haha.
 
Anledningen till att jag rensade var för att vi ska till Ikea imorgon. Jag och familjen alltså. Det ska bli jätteroligt för vi ka köpa en del grejer till mig :) Jag ska bland annat köpa ett sminkbord med lite lampor och så. Och för att det ska få plats i mitt rum var jag tvungen att ta bort en av hyllorna. Och för att kunna det var jag tvungen att slänga massa saker för att allt "fint" skulle få plats i bara en hylla haha. Nu blev det kanske lite osammanhängande men jag hoppas ni fattar haha :)  Men nu blev det ett jättelångt inlägg så vi hörs mer imorgon, kram!!


Victoria's Secret

När Jennifer var i USA så bad jag henne att köpa tre stycken mistar från Victoria's Secret (alltså att jag ger henne pengar och så köper hon) eftersom det är såå mycket billigare där!! Och det hade hon gjort så jag fick som igår :) Alla lukar sjuukt gott och jag är superglad!! Taack så jättemycket bästavän, luv juu ♥


Manikyr

God kväll bloggisen!! Idag har jag varit med kompisarna hela dagen. Först var vi som sagt på manikyr. Det var jätteroligt och jag är supernöjd!! :) Efter det var vi hemma hos Annie och Lois, där kollade vi på film, snackade lite samt åt kvällsmat. Det känns som att Annies och Lois hem har blivit min restaurang haha. Nejmen det var jättegott haha!!
 
Imorgon har jag inga planer, har inga prov eller läxor kvar denna veckan, gjorde det sista idag, såå skönt!! Men nu ska jag soova, ville bara blogga lite först. Kram på er fina läsare!!
Naglarna, jag valde vanlig fransk för jag tycker det är jättefint :)


Skolan

God morgoon!! Just nu är jag i skolan. Jag och Jennifer sitter och väntar på att spanskan ska börja. Vet inte när det är man jag antar att det är snart haha. Men jag tänkte bara uppdatera lite snabbt för att konpensera min dåliga uppdatering haha. Efter denna lektionen har vi engelska och då ska vi ha redovisning, blää :(
 
Efter skolan ska jag och Jennifer på manikyr. Lois ska också följa med och titta på också haha. Men det ska bli jätteroligt för det är första gången för mig!! :) Annars har jag inga planer för dagen, vi får se vad som händer. Men jaja nu börjar vi så jag måste gå, kraam!!


Dåålig uppdatering

Förlåt för sjukt dålig uppdatering de senaste dagarna. Men jag har ju som sagt varit sjuk. Men igår var jag i skolan och det har jag varit idag med, så jag är frisk nu :) Igår efter skolan följde jag och Jennifer med Annie och Lois hem där vi tillbringade heela dagen. Vi satt typ hela tiden och hade deeptalk, myys hihi. Vi fick även kvällsmat där. Det var jättegott!!
 
Nu är jag återigen hos Annie och Lois. Jennifer var också här men hon skulle iväg lite snabbt, men hon kommer tillbaka senare :) Då ska vi äta här (igen lol) och sen får vi se vad som händer. Hittills har vi pluggat (duktiga) men jag är klar med det så nu ska jag blogga och lite annat hehe. Men jaja jag hoppas ni haft en bra dag, puss!!


Fars dag ♥



Bilder från Gran Canaria del 3



Lördag

God morgon!! Idag mår jag lite bättre, febern har gått ner lite men jag är fortfarande jätteförkyld. Så idag ska jag bara ta det lugnt och äta godis haha :) Ska kanske kolla på en film, har ni något tips? Annars kanske jag tar och ser en film jag redan har sett för jag är så tråkig haha.
 
Egentligen ska Veckan Fototips komma upp idag. Men jag orkar verkligen inte fixa något. Så det blir nästa vecka istället. Nu blir det tre veckor i rad utan det, förlååt. Men de andra gångerna har jag varit bortrest och nu är jag sjuk. Så jag hoppas det är okej med er, kram!!


Hemma idag också

Heej bloggisen!! Är hemma från skolan idag också. Men jag mår lite bättre idag :) Jag vaknade vid 10 ungefär idag, sen dess har jag kollat på film, ätit glass och lite annat. Har inte så mycket säga utan ville mest uppdatera er lite för att visa att jag lever. Blev inte så bra uppdatering igår efter lunchtid men ni förstår säker varför.
Men jaja vi hörs, detta blir ett kortisinlägg, puss!!
Bild från i somras, dagen innan min födelsedag.


Bilder från Gran Canaria del 2



Sjuuk

God morgon!! Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk. Har feber och jätteont i halsen. Eller det känns om att den där saken som hänger ner i munnen (glömt vad det heter haha) är skitsvullen och den gör jätteont :( Jag lyckas alltid bli sjukt på dagar när jag har roliga saker att göra. Idag tex skulle jag och mina kompisar gått på manikyr, och sen hämtat ut biobiljetter till en film vi skulle sett nästa lördag. Men nu kan jag inte göra något av det :(
 
Jag vaknade för ca en timme sen. Eller egentligen vaknade jag vi sju men sen när jag märkte att jag inte mådde bra så somnade jag om hehe. Idag ska jag bara ligga i soffan och kolla på film och sitta vid datan. Men jag hoppas ni får en bra dag finisar!!


Det jag köpte på Gran Canaria

Flipflop - okänd affär och okänt pris
Souvenirgrej - Randomaffär ca 45kr
Marie Lluly Nail Polish - Randomaffär ca 30kr
Yesensy Nail Polish - Marknad ca 9kr
Stjärnformat nagelglitter - Randomaffär ca 12kr
Sen två nagellack jag köpte hemma innan vi åkte:
 China Nail Polish - ICA 69kr/st


Grym dag!

Ledsen för dålig uppdatering idag, men jag har inte varit hemma på hela dagen. Skoldagen var normal, förutom på sista lektionen för då var vi på studiebesök på Brandstationen. Det var helt okej, bättre än lektioner i alla fall haha. Efter det följde jag och Jennifer med Annie och Lois hem. Jennifer var dock bara där en stund, för hon hade annat att göra. Men jag var där till halv 10 ungefär.
 
Jag och Lois bakade typ hela tiden. Dock gjorde vi massa annat samtidigt så det tog över tre timmar haha. Dessutom fick vi damp i slutet så vi började ha krig med mjöl, chokladsmet, socker, salt kakao m.m. haha!! Så hela köket var kaos och vi såg ut som skit haha. Men det var sjukt roligt!! :) Sen så klottrade Lois på mig med tuschpenna också, haha snyyggt ;) Jag fick ven två tröjor av Lois som hon inte använde, så tack så mycket bästavän ♥
Detta var min dag lite kort, hoppas ni också har haft en bra dag, kram!!
Två superdåliga mobilbilder från idag. Obs detta var inte det värsta, vi hade tvättat av en del innan vi tog bilderna haha :)


Bilder från Gran Canaria del 1



Femte november

Heej finisar!! Idag var Jennifer tillbaka i skolan igen!! Det var superroligt att träffa henne eftersom vi inte setts på nästan tre veckor. Jag har saknar henne supermycket!! ♥ Annars var skoldagen vanlig, vi satt mest och pratade för vi hade jättemycket att berätta och så :) Jag gav även mina souvenirer till mina vänner från Gran Canaria.
 
Jag har inga planer för resten av dagen. Ska ta och fota det jag köpte på Gran Canaria samt visa lite fler bilder därifrån och så. Så jag ska bara ta det lugnt helt enkelt :) Aja hoppas ni får en bra dag, kraam!!
Jag och Jennifer i skolan, bild från hennes instagram.


Ny header

Har precis lagt in en ny header. Jag trotsar hösten och kör på en väldigt somrig haha. Men jag kände för en ny för jag har haft den andra väldigt länge. Dock är det inte jättestor skillnad med lite i alla fall :)


Skolstart

God kväll!! Idag var det första skoldagen efter lovet. Det var helt okej, roligt som sagt att träffa vännerna igen ♥ Dock var det sjukt kallt idag, och dessutom gick brandlarmet så vi fick stå ute och frysa utan jacka :/ Dock var det inget farligt, det var någon som inte kunde koka potatis bara haha.
 
Efter skolan följde jag med Lois hem. Vi hade jättemysigt :) Vi åt tunnbröd (hembakat, sjukt gott), satt vid datan, Lois målade naglarna osv. Så egentligen gjorde vi inte så mycket men det var kul i alla fall!! Sen jag kom hem därifrån har jag fixat lite med bloggen, suttit vid datan och lite annat. Men jaja vi hörs, kram!!


♥ Gran Canaria 2013 - Hela gänget ♥



Hello Sweden

God kväll bloggisen!! Nu är vi hemma i Sverige. Flygresan gick jättebra och det var inga förseningar osv, så det var bra. Vi kom hem runt kl. 6 på kvällen, sen dess har jag duschat, fixat naglarna och nu sitter jag och kollar på alla youtubeklipp jag missat under veckan haha :)
 
Jag har i alla fall haft den bästa veckan på ett bra tag, och jag saknar redan Gran Canaria såå mycket. Men imorgon får jag i alla fall träffa mina vänner igen vilket ska bli jättekul!! ♥ Skulle dock föredragit att ta med dom till Gran Canaria än att vara här i tråkiga Sverige, men jaja. Hoppas ni haft en bra dag finisar!!
Kommer några fler bilder från resan senare, har några ovisade och så.


Hejdå Gran Canaria



Sista dagen...

Idag är det sista dagen här på Gran Canaria. Ska jag vara ärlig känns det skit :( Flyget går sex på morgonen imorgon och sedan mellanlandar vi i Madrid igen. Fyfan vad jag kommer sakna detta underbara ställe. Jag vill inte hem till kalla, gråa tråkiga Sverige. Jag vill vara kvar här. Det ända jag saknar med Sverige är mina fina underbara vänner som jag saknar jättemycket!! ♥
 
Idag har vi inga speciella planer, mest ligga vid poolen och njuta. Ska verkligen ta vara på denna sista dagen här. Okej, nu känner jag att jag låter fett deppig och tråkig, jag är egentligen sjukt glad just nu :) Jag ska försöka tänka på alla youtubeklipp (jag älskar youtube haha) jag har att kolla på när jag kommer hem haha!! Jag hoppas ni får en superbra dag kära läsare, kram!!


Halloween och Mogán

Heej på er!! Igår hade vi ju som sagt Halloweenfest. Det var jättekul!! Alla var utklädda så det var roligt. Vid nio ungefär gick vi ju och åt på en restaurang och åt kvällsmat. Det var helt okej, dock var mitt kött genomstekt fast jg bad om blodigt, men jaja. Jag lider lite med restaurangen eftersom vi var ca 40 personer och 10 av dom var småbarn hehe. Men det var jätteroligt :)
 
Idag var vi i Mogán på en marknad. Jag hittad inte så mycket, bara två smågrejer, men det var kul i alla fall :) Sen var vi på en strand också, det var mysigt. Dock var det sjukt varmt idag också, men som sagt jag ska inte klaga.
Just nu sitter jag och några andra och spelar kort, så jag ska ta och vara lite social haha, vi hörs imorgon!!
Bilder från Halloween.