Första januari 2014

God morgon!! Vaknade 20 i 1 idag, det kändes mer okej denna gången eftersom det var nyårsafton igår.Jag hade verkligen en superbra kväll!! Gästerna kom vid sju, och då började vi med att dricka välkomstdrink. Sen åt vi förrätt, är inte så förtjust i förrätter men det var helt okej. Sen åt vi varmrätt och efterrätt och så också hehe. Vi hade även femkamp vilket var jättekul :) Dock kom mitt lag sist men det behöver vi inte prata om haha...
 
Vid 12-slaget smällde vi alla raketer. Eller vi hade smällt lite innan men som mest då. Sen är vår ena granne helt crazy när det gäller sånt så han smällde sjuuukt mycket vilket var jättekul haha :) Pappa lyckades även spränga vår brevlåda två gånger haha. Okej andra gången var med vilje men jaja, det var kul i alla fall och brevlådan höll lol.
 
Kvällen avslutades med att vi släppte ut såna där thailänska lyktor eller vad man kallar det. Ni vet såna pappers"ballonger" som man tänder eld på och så svävar dom typ. Vet ni vad jag menar? Googla thailänska lyktor annars. Det var i alla fall jättefint och en supermysig avslutning på en jättebra kväll. Eller ja, ett jättebra år!! :) Men nu välkomnar vi 2014 och hoppas det blir ännu bättre!!
Två bokehbilder på fyrverkerierna igår, kommer fler "vanliga" senare.


Kommentarer till detta inlägget:

Tack för att du kommenterar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback