Framme i Peking

Nu har vi äntligen kommit fram till Kina och Peking. Vi landade halv tio på morgonen kinesisk tid, vilket betyder halv tre på natten svensk tid. Så vi är alltså sju timmar före er i tiden, vilket gjorde att vi tappade i princip en hel natt så nu är vi ganska trötta. I alla fall, när vi checkat in på hotellet och fixat i ordning oss gick vi ut på stan för lite shopping. Dock hittade vi inte riktigt det vi letade efter och eftersom vi var så trötta så orkade vi inte så mycket. Men jag hittade en tröja i alla fall som jag är väldigt nöjd med.  
 
Nu är vi tillbaka på hotellet och slappar lite innan vi ska gå ut och äta kvällsmat. På tal om något annat så är ju Kina väldigt noga med censurering så det är väldigt många internetsidor och appar som är blockade. Bland annat facebook, snapchat, instagram, youtube, twitter samt även hela google vilket är lite jobbigt. Tack och lov så funkar blogg.se så blogga kommer jag i alla fall kunna göra. Hoppas ni haft en bra dag och en bra start på lovet!
Bjuder på en bild från flygresan samt tre från hotellrummet, som ni ser så har vi redan hunnit stöka ner väldigt mycket haha. 


Kommentarer till detta inlägget:

Tack för att du kommenterar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback